Na sziasztok,
nem írok sokat, mert a lakás úszik, Marci alszik, apa elment dolgozni
, én meg itt lógok a neten.
Mert már megint nem bírtam tovább, és jönnöm kellett!!!
Szóval,
Sasha, nagyon szívesen, és egyenlőre nem jutott át a kór. Remélem. Marcit meg védi az anyatej.
Ne tudjátok meg. Gabit láttam, de ő olyan nagy, mintha 7-8 éves lenne. A 7 éves unokaöcsém aki kb ekkora. És Sasha meg úgy emelgette, mintha csak egy 10 kilós gyerkőc lenne. De nagyon édi volt! Tiszta apukája!
Gabi, bocs, hogy nem mentünk be, de MArci idegenhely fóbiáját még nem küzdötte le, és csak két szopi között mentünk el Sashahoz, és náluk sem voltunk max 10-15 percet, mert már jönni kellett haza. Még fényképet sem csináltunk...
Kormi,
tök buli ez a toldalék bicaj! Nekem nagyon tetszik! És jó tudni hogy van ilyen!
Képzeljétek, tegnap volt a 15 éves érettségitalink. Elmentem este 6h-kor, és fél9h-kor már rohantam haza (Budáról, a Feneketlen-tótól 18 perc alatt itthon voltam - szerintem ez valamilyen rekord az tuti
), mert apa felhívott, hogy most azonnal jöjjek, mert nem tudja Marcit megvígasztalni semmivel. És közben úgy ordított a telefonba Marci, hogy a szívem szakadt meg. Pedighát azért maradtam volna még egy órácskát...
Mondanom sem kell, mire hazaértem, már meg se nyikkant Marci. Tök jól elvolt a kádban fürcsiztek apával. Szóval ez volt. De azért jó volt látni a régi osztálytársaimat. Meg jó, hogy azért legalább 5 évente látjuk egymást...
Ilba, nekünk jó a csütörtök. Meg jó az is, ha ott szoptatunk. Remélem. Majd kiderül.
Valamit akartam még neked mondani, de már nem tudom mi volt.
Tücsökmami,
nekünk Tunyacsápos harisnyánk van!
Apa vette a Corában!
Akkor jövő hét elején amelyik nap jó idő lesz, akkor átjöttök? Elszaladunk értetek Marcival. Hétfőn, vagy kedden, okés? Meglátjuk melyik nap lesz jó idő.
Coolasa,
te dolgozol???!!!
Wolga,
te is???!!!!
Jesszumpepi! Ti mikre képesek nem vagytok! Ezt nevezem! Én csak akkor kezdenék dolgozni, ha legalább 6-8 órával több lenne egy nap, és nekem min. 2 vagy 3-mal több kezem lenne. Tuti.
Ja, képzeljétek tegnap nekem is megjött, viszont semmi változást nem látok sem a tejben, sem Marci szopiaffinitásában, sem másban. Nekem fájt két napja a fejem, de már az sincs, és nem is fáj!!! Pedig én görcsoldót szedtem előtte, annyira fájt! Szóval most tök jó! És annyira más így , mármint hogy egyáltalán nem fáj semmi, mert így olyan mintha nem is lenne meg. És ez király!
Na jó megyek a lakás úszását egy kicsit megpróbálom helyrepofozni, meg valami ebédet is kell magamnak kreálni...félkész tortellini....asszem ez lesz...
Na csövi!