Takido
Ezt a bimbó dolgot nem egészen értem. Állítólag az ellapult vagy befelé fordulónál lehet gond a szoptatással, de arra lehet készülni a várandósság idején: maszírozással, edzegetéssel, majd később bimbókiemelő segítségével lehet szoptatni. Viszont elég negatív kicsengésű egy olyan megállapítás, hogy esetleg nem tudsz majd szoptatni. Te azért ezt ne programozd magadnak. Inkább nézz utána, hogy miket lehet tenni. Ha rendes a védőnő, akkor ő is sokat tud segíteni.
És GRATULA a babócához, a táblázatban láttam, hogy a Mikulás vagy a Jézuska hozza majd!
Pont ma 5 hete, hogy volt a műtét és még mindig nem jött meg. A Ferty ráadásul nem jelöl DPO-t. Természetesen a teherbeesés kizárva. Bő három hétig nem volt akció (az orvos 1 hónapot mondott), utána pedig védekeztünk. Megint felteszem a görbémet, mert úgy örülök, hogy legalább kétfázisú. Vagyis annak tűnik.
Egyébként volt egy kis krízisem. Tegnap az egyik ismerősöm mondta, hogy nekik sikerült, ők már babát várnak (sok hónap után). Ennek persze örülök, de ettől eszembe jutott, hogy mi ebben az évben tettünk 1 lépést előre 2-t hátra. Összejött, aztán eltelt 2 hónap úgy, hogy nem lett eredménye, most pedig a harmadik hónap úgy, hogy a ciklusom nem akar beállni. Tudom, nem kéne ennyire türelmetlennek lenni, de most egy kicsit belezuhantam az önsajnálatba. Ráadásul ma
elég sok kismama jött velem szembe és a barátnőmnek is ma támadt az az ötlete, hogy megmutatja az 5 hónapos babáját, mert hetek óta nem láttam (hadd lássam milyen szép). Persze ő nem tud az elmúlt hónapok eseményeiről.
Na bocsi. Ezzel a bánkódással kissé fáziskésésben vagyok, mert itt úgy látom, hogy már kezd emelkedni a hangulat. Még egyszer bocsi.