Új privát üzeneted érkezett!

Szia Vio!
Azt hiszem, mi még nem is találkoztunk!

Többiek??? Előlem bújtatok el??? Kép

angel37

Szijjjjjjjjjjjjja Angel!!!Kép Kép Kép Kép

Már vártalak ám! Ha lesz időd kérlek mesélj priviben vagy itt!
Milyen volt?? Idő, hely? Kipihizted magad? Hiányoztunk?
Vendég

Sziasztok!

Angel!
SZIA!Kép
Milyen volt????????????

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Angel!
SZIA!Kép
Milyen volt????????????

Kép
Kép
ancsa81

Bocsi!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Bocsi!

Kép
Kép
ancsa81

Ma voltam lh-fsh-n. Hát kíváncsi leszek nagyon, meg megkaptam a progim eredményét ami kereken 20.
Hát ez azért nem olyan rossz, csak azt nem értem miért nem lett belőle baba, de majd a dokit kifaggatom(ja mondjuk a tüszi is nagy volt már a repesztéshez).

Vio! Üdv itt! Az a 35.3-at, hogy produkáltad? Nem félrenézted a mérőt!?Ez brutál alacsony!
Remélem fent marad és akkor volt pé! Mesélj magadról!

Junkó! Dettó így gonolom. Már írtam én is, hogy tök örülök, ha valmi rossz kiderül, mert akkor már legalább tudjuk mit kell gyógyítani. Úgyhogy remélem az lh-fsh rossz lesz Kép. Hu ma úgy megszúrt a nőci. Nagyon fájt még utána is. Baromi vastag volt a tű, sztm nem volt másuk. Kép

Tonti! Én nem akarok már tanulni! Olyan elegem van. Nyáron nem fogok tankönyvet venni a kezebe!
Hörcsög! Nekem is van! Jó fej nagyon! Éjszaka ki szokott jönni és rosszalkodik. Többekközt ma is kijött. Már hajnalban hallottam, hogy motoszkál az ágy körül, de hagytam, mert lusta voltam felkelni így egész reggelig csavaroghatott! Amúgy is ráfér a mozgás! Kép. Csak nehogy egyszer a macska is bennmaradjon éjszakára!

Monyó! Hanyadik cn? Te is voltál laboron ugye?? Vagy rosszul emlékszem? Nincs eredmény? Nálad a prol.-ra gyanakodnak nem?
Vendég

SZia Ancsa! Kép Tlidi! Kép Kép

Naggyon tuti volt! Kép Kaja, pia, szállás, napsütés! Kép

És persze hogy hiányoztatok! Kép Kép
Volt egy csomó esélyesünk! Kép Senki sem lett végül kétcsíkos???

Tlidi, ez hányadik napi progi?

Sajnos a tökéletes progi se garancia semmire Kép

Ancsa,
te most épp hogy állsz? Kép

Ja, egyébként tegnap már pecsételtem, úgyhogy bármelyik pillanatos vagyok, de hát nem is számítottunk másra! Kép Kép

angel37

En ma tiszta idegroncs vagyok ugy hogy holnap leszek a 28.napon es megis fog jonni!Igaz pattanasom meg nincs de ez nem jelent semmit!Valami gyanus dolog ugy is kell minden honapra!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Szzziiiiaaaa Angel!Kép
Végre! Kell már nekünk valami kis öröm.O
Csupa barna vagy, ugye? - szeretek irigykedni.Kép

Tontica! Angolt imádom.Kép Van egy csajszi (középiskolai tanár) jön hozzám minden szombaton és két órát csevegünk, meg gyakorlunk.
Ja! Tesztet nem csináltam. De nyugodjatok meg! Tuti nem vagyok babás. Rendszertelen ciklusaim vannak.Kép

Tildi! PCO-ra gyanakszol?

Én meg elaludtam a Tescoba tegnapelőtt kocsitolás közben. Tegnap Pick meccsen is megszunnyadtam, ami már húzós mert ott ordítva sem lehet beszélni, akkor volt a hangzavar.....Kép hat a metformin.

Junko! Megy a drukk holnapra! Holnap dolgozol utána, vagy inkább pihi?

Bee
beebeey

Helló Angyal!
Kicsit leppanttantuk mostanában itt sokan a topikon, sikertelenségünk ürügyén. Sajnos senki nem törte meg a csendet ebben a ciklusban.De azért együtt maradunk.Kép
Jó vót?

Ildi!
Azért én ha a józan eszemre hallgatok azt kívánom ne legyen bajom/bajunk. Csak aztán ott van a big kveszcsön hogy AKKOR MEG MÉ NEM???

Bee!
Pihenek holnap, kénytelen vagyok, mert nem is engednek haza rögtön utánna.
Te? Tényleg tuti nem? Voltál a meccsen? Akkor a kolleganőm most nagyon irigy lenne.

Ancsa!
Érzed hogy nem sikerült?

j.
Vendég

SZia Bee! Kép

Ja, van színem, de azért nem hottentotta! Kép Sürgősen rá kell még tennem! Kép Egyébként szép árnyalataim vannak! Kép A különböző fürdőruhák ill. felsők miatt! Vhol már a bőr is jön lefelé! Kép

Pick meccs? Szalámikkal fociztak? Kép

Junko! Kép Kép
Tuti vót! Kép

Háát, csendháborítás témában én biztos nem fogok alkotni egy darabig...

Holnap átjárhatóság? Drukk, szurk! Hogy minden okés legyen, v.hogy meglegyen a gond és ne "csakúgynemmegy" legyen! Amihez szeretnéd! Kép Bár sztem azért csak jobb szabad petevezetőkkel rendelkezni! Kép

angel37

Junko!
Gondolok rád holnap,remélem minden okés leszKép

Szia Angel!
DE jó lehetett nektekKép
Kipihented magad?

Most értem haza a dokitól.9mm-es a baba,és már látszódott a szívpulzáció,hallani is lehetett,de sajna csak néha,mert rosszalkodott a gép.
Csinált citológiát is,meg emlővizsgálatot,ez utóbbinál azt mondta,hogy lehet,hogy nem fogk tudni szoptatni.(a mellbimbóm állása,és mérete miatt)ekkor két megoldás van,vagy elapasztják a tejet,vagy le kell mindig fejnem.Annyira örültem az UH eredménynek,hogy ez sem szegte kedvem.
Persze az érdekelne,hogy hallottatok már ilyenről?

KépKép
takido

Szia Black Angel! Kép

Takido!
Ez remek!Nem bőgted el magad mikor hallottad a szivecskéjét? A párod is veled volt? Jaj, olyan csodálatos pillanatok lehetnek ezek! KépÉn is akaroooommmm!Kép
A másik dologhoz nem tudok hozzászólni.De érdekel hogy milyen bimbóra jellemző ez?És valóban így előre lehet jelezni ezt?
Az én hőm visszakúszott 37 C-re amit per pillanat abszolute nem értek. Kép vagy Kép???

Kép
katica_75

Sziasztok!

Angel

ÜdvKép!

Takido

NEHOGY KOMOLYAN VEDD,AMIT A DOKI MONDOTT!Bocs,hogy ordítok,de ez baromság!!!!
Mindenképpen olvass utána,mert vannak lehetőségek és ha vki már most azt vetíti beléd,hogy nem fogsz tudni szoptatni,vagy kicsi az esély,akkor jó eséllyel is indulszKép...Ne haragudj,hogy kifakadtam,de nem helyeslem ezt a hozzáállást a dokid részérőlKépKép...

anyapoc

Katica!
A hőd.alapján úgy néz ki,hogy hamarosan te is átélheted,hogy milyen érzésKépMikor tesztelsz.
Tényleg csodálatos volt,és hihetetlen is egyben.Férjem is elkísért,a múltkor is velem volt,de akkor azt mondta a doki,hogy nem érdemes behívni,mert nem sokat látna.Most már az elején behívta,és mondta neki,hogy máskor is nyugodtan jöhet,erre a férjem"mindig itt leszek".Annyira nem voltam magamnál,hogy elfelejtettem képet kérni.ezt nagyon bánom.Kép
Bimbó témához.kicsi és nem túlságosan kiálló.

KépKép
takido

Anyapoc!
Nem vettem komolyanKépA méhemre is azt mondta,hogy kicsi,és lehet,hogy nehezen jön majd össze a baba,ehhez képest a 3.hónapban sikerült.
Annyi jó hírt kaptam,hogy ezzel nem is foglalkozom.

KépKép
takido

Takido
Ezt a bimbó dolgot nem egészen értem. Állítólag az ellapult vagy befelé fordulónál lehet gond a szoptatással, de arra lehet készülni a várandósság idején: maszírozással, edzegetéssel, majd később bimbókiemelő segítségével lehet szoptatni. Viszont elég negatív kicsengésű egy olyan megállapítás, hogy esetleg nem tudsz majd szoptatni. Te azért ezt ne programozd magadnak. Inkább nézz utána, hogy miket lehet tenni. Ha rendes a védőnő, akkor ő is sokat tud segíteni.
És GRATULA a babócához, a táblázatban láttam, hogy a Mikulás vagy a Jézuska hozza majd!

Pont ma 5 hete, hogy volt a műtét és még mindig nem jött meg. A Ferty ráadásul nem jelöl DPO-t. Természetesen a teherbeesés kizárva. Bő három hétig nem volt akció (az orvos 1 hónapot mondott), utána pedig védekeztünk. Megint felteszem a görbémet, mert úgy örülök, hogy legalább kétfázisú. Vagyis annak tűnik.

Egyébként volt egy kis krízisem. Tegnap az egyik ismerősöm mondta, hogy nekik sikerült, ők már babát várnak (sok hónap után). Ennek persze örülök, de ettől eszembe jutott, hogy mi ebben az évben tettünk 1 lépést előre 2-t hátra. Összejött, aztán eltelt 2 hónap úgy, hogy nem lett eredménye, most pedig a harmadik hónap úgy, hogy a ciklusom nem akar beállni. Tudom, nem kéne ennyire türelmetlennek lenni, de most egy kicsit belezuhantam az önsajnálatba. Ráadásul ma
elég sok kismama jött velem szembe és a barátnőmnek is ma támadt az az ötlete, hogy megmutatja az 5 hónapos babáját, mert hetek óta nem láttam (hadd lássam milyen szép). Persze ő nem tud az elmúlt hónapok eseményeiről.
Na bocsi. Ezzel a bánkódással kissé fáziskésésben vagyok, mert itt úgy látom, hogy már kezd emelkedni a hangulat. Még egyszer bocsi.

Kép

Kép
regina3

Takido!

Vedd fel a kapcsolatot szoptatási tanácsadóval már most.Kép (Sok telefonon is elérhető.) Fog segíteni, megmondja, hol tudod megnézetni, hogyan tudod majd szopiztatni. Szerintem ilyet mondani, és még segítséget sem adni, elég ... dolog.Kép
http://www.lll.hu/telefon
http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=ibclc_szak (Itt pl. találsz kórházi gyerekgyógyász dokinőt (Sarlai Katalin), aki foglalkozik szopis tanácsadással, én többször jártam nála, nagyon kedves.)
http://www.nlc.hu/index.php?id=192&szakerto_id=326621&func=kf (Ez egy online tanácsadó lapja.)

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti,Regina!
Köszönöm a bíztatást,és a jótanácsokatKép
Védőnővel szerencsém van,mert unokatesóm lesz az,ugyhogy ő sokat fog segíteniKépMeg persze bármit kérdezhetek tőle.

Regina!
Értehtő,hogy néha önsajnálatba esel,főleg azok után,amin átmentél.És,habár én nem értek annyira a görbékhez,de szerintem a tied nem rossz.A mensi meg előbb utóbb csak megjön.Érdekes dolgok ezek,aki várja,annak nem jön,aki meg nem várja,ahhoz hamar beköszönt.

Takido

KépKép
takido

Tlidi! Azt én sem tudom, direkt megnéztem többször is! Férjem is kérdezte, hogy lehet az, hogy 5,3. Azt mondta, az már majdnem hulla.
Hármaskát szeretnénk összehozni! Első kettő azonnal összejött. Hát most kíváncsi leszek!!!
Vio

Kép
vio

Sziasztok Lányok!

Takido

Grat a bébihez Kép

Hát nálam sem tudom mi van .... ma reggel lement a hőm 36,9-re, 23. napon vagyok .... Dobok egy görbét.Kép

Kép Kép
kokusz

Takido: Kép Kép Kép Hurra!!!! Ez lesz eleted egyik legszebb idoszaka!!!! Kép Ja, szoptatasra mar most keszulj ra testileg, lelkileg mert nem lesz konnyu, sok-sok turelem kell hozza!!! Nekem nem volt! Kép

Katica: NA????????????????????????????????????? Kép Megmondom az oszintet ez nagyon de nagyon gyanus!!!!!!! Kép

Kokusz: beagyazodas!!! Kép

Regina: ma vagy a 14. dpo-n tehat ma meg fog jonni vagy max. holnap ez tuti!!!

Most mennem kell!!!

KépKép
KépKép
tontica

Ja, Angyal Isten hozott!!!!! Melyik orszagba jartal? Kép Mindjart itt van junius!!!! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

A próféta szóljon belőled Kép

Kép Kép
kokusz

sziasztok.

Angel.Jo hogy ujra itt vagy,de meselj mar milyen volt ne keljen mindent harapofogoval kirancigalni beloledKép

junko szoritok nagyon.A ferjemmel minden rendben.megbeszeltuk a dolgokat.

Ildi 25 cn en vagyok.most nem voltam hormonvizsgan az az elozo honapban volt,a proklatinom pedig szuper lett.mondjuk nem ebben biztam de ez most mindegy.

jaj lanyok anyira szomoru vagyok,mindjart bogokKépnem ment fel a hom tehat nem volt peteeresem,ez mar tuti.anyira vartam pedig.Most jon egy giga ciklus,amibe bele fogok bolondulni.
Miert?miert?miert?Kép

Kép
monyoka

Kép

Kép
monyoka

SZiasztok! Kép

Tontica, Monyó Kép

Hű, miket is mondjak...Kép Szuper idő volt, bár néha kicsit hideg volt a szél, de legalább éjszaka nem volt iszony meleg. Többször hülyére ettük (ittuk Kép) magunkat Kép A repülőút is jó volt, pedig utálom a repülést! A tenger hideg volt, úgyhogy én simán elvoltam egy hétig, hogy a lábam se dugtam bele! Kép
Csak nagggggyon rövid volt...

Tontica,
valóban próféta vagy! Kép Június mindjárt itt van! Kép (Hú de fosok!)

Bocsi, csajok, most csak az utolsó hsz-eket tudtam elovasni!

Monyó,
görbe Kép Nagyon sajnálom Kép Pedig olyan szép volt a leesés!

angel37

Mindenkinek szia!

Angyalnak pedig üdvözlet!Kép

Drukkolok minden esélyesnek a pozitív teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jövő héten csütörtökön vizsga,így hát turbóval tanulok.Apa pedig kikérdezKépNem lehet lazsálni,mert megszidKépNagyon szigorú!!!!
Puszika

KépKép

KépKép
okr

SZia Kriszta! Kép Kép

Egy naaaagy kalappal neked! Kép A kéz és lábtörést nem mondom, mert még bejön! Kép

Apa! Kép

angel37

Angyal
Köszi a drukkot!KépAz igazság az,hogy nagyon nem tartok még a végénélKépNem is gondoltam,hogy ennyi időmet elveszi majd,+ ugye még a gyerek is lefoglalKép
Mindjárt június,nagyon nagy drukk nektek.(bár én remélem addigra spontán pisilsz egy kétcsíkosat)Kép

KépKép

KépKép
okr

Hááát, őszintén, és soha nem értem egy vizsga előtt sem az anyag végére! Kép Pedig nem foglalt le gyerek, csak sokminden más! Kép

Köszi, drága vagy, de a spontán zebrában én már egyáltalán nem bízom! Kép Kép

angel37

Sziasztok!

Ja! Angel! Van még egy esélyesünk.Kép Csakegy!Kép Most elment tolmácsolni 3 napra, és teljes tudatlanságban szendvedünk emiatt.Kép

Junko! Pihenj sokat, szükséged van rá! Meg a lelkednek is!!Kép Megyek jövő szerdán is meccsre.Kép
HSG után mi a terv? Gondolom ez függ a HSG eredményétől.

Csajszik! Tuti nem vagyok babás!Kép Sőt! Perpill nem is szeretnék. Először szeretném, ha helyreállna hormonháztartásom. Nem szeretnék még egy angyalkádt....
Ma átléptem a 40. cn-be.Kép - PCO topikba egy leányzó a 80.nál tart.

Angel! Kézilabdát nyomnak a PICK-es srácok.Kép Hát némelyik letehetné pár napra a papucsát az ajtóm elé. (kacsintós smile!)

Tontica! Mikor kezded az English-t?Kép Mi lesz addig kisfiaddal?

Okriszti! Nem baj ha apa sakkba tart téged! Meglesz az eredménye!Kép Hajrá!

Takido! ilyenről én nem is hallottam, pedig nekem is van 2 védőnő havernőm.

Monyóka! 25. cn? Az jó! Nem sokára Miki, utána PÉ, s Monyó-baba.Kép Nyugi!

Legyen nyugodt hétvégétek!

Bee
beebeey

Szia Bee! Kép

Csakegy? Tényleg? De jó!!! Kép Nahát, hogy épp ilyenkor kell eltűnnie három napra! Kép
Drukk, drukk!

És mit csinálnál a papucsokkal??? Kép Kép Kép

Junko, drága! Kép
Remélem jól vagy! Várunk! Kép

angel37

Sziasztok!Kép

Angel!
Üdv. újra itthon!Kép

Kriszti!Kép
Neked pedig egy nagy kalappal a jövő hétre!
Drukk!

Junko!Kép
Jelentkezz, ha már túlvagy rajta!

Kép
Kép
zsazsóka73

Szaisztok lányok!

Tudom rég írtam, de az elmúlt időszak nagyon kemény volt. Elég sokat dolgoztam. Holnap esküvöre megyek.
Veletek mizus??
Felteszem a hőmet, úgy néz ki még reménykedhetek.
A múlt hónap megint nem jött össze.
Kép
gizmixxx

Mindenkinek köszi a drukkot!Kép

Angyal
Hát én a közepét hagytam ki mindig a dolgoknak.Mert először elölről kezdem,aztán hátulról,végül a közepe kimaradKép
Általában mindig a közepéből adnak kérdéstKépPechKép

Junko
Otthon vagy már????Írd,meg ,mi volt,és hogyan stb........minden érdekel!!!!!

Zsóka
Most clostyzol?

Tontica
Akkor angol lesz?

Gizmixxx
Jó ez a görbe!Sztem a 19.cn-n volt p.é-d!Akció volt?

Bee
Hát igen,normális hormonok nélkül nem megyKépDrukk,hogy mielőbb sikerüljön őket rendberakni!Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr!

Igen volt. Bár az ovulácios teszten nem volt sötétebb a szín. De pont az utolsót használtam el, így tegnap már nem tudtam tesztelni. Szerintem tegnap volt a pé-m, mert napról napra sötétebb letta csik a teszten. De a 19.-napon még nem volt sötétebb.
gizmixxx

Gizmixxx
Ha volt akció is-is ,akkor végülis mindegy mikor volt a valódi ovulációd,esélyes vagy a babára!KépDrukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem sztem ma van p.é,már a derékfájásból ítélve.Persze lehet,csak megemeltem magamKép
Igazság szerint (fúj-fúj)beszedtem a clostyt,de UH-ra egyszer sem mentem el,sőtt a hőm is 2X mértem ebben a ciklusban(szégyenlős smile)
Az egyik igaz ma volt,de kiragadott érték,önmagában semmit sem mond!

KépKép

KépKép
okr

Okr Neked hány napos a ciklusod?
gizmixxx

Utóbb 27 napos volt,előtte pedig 30-31-32.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Akkor egy hullámhosszon vagyunk jelenleg. Kb. egy időbe kell megjönnie.
gizmixxx

Azt mondjuk nem értem, miért nem adja be számokat. És a calendár-ba sem ír be semmi féle előrejelzést.
gizmixxx

Nem járt le a VIP-d?

KépKép

KépKép
okr

Hello lányok!

Okr jó tanulást!
Gizmixx
Miután lejár a Vip-ség minden ilyen funkció elvész Kép!

Sajna tutira nem lesz bak babánk Kép 1.cn. Viszont az jó hogy abszolute nem barnáztam hanem 1ből piri lett,mostanában nem ez volt jellemző.
Olvastam 1 cikket a túlérő tüszőkről,amikor pé van de a tüsző nem reped meg s a sárgatestfázis nem zajlik le normálisan.Hasonló a PCO-hoz de mégsem az.
Lányok tud valaki erről bővebben??A luteal phase ebben a ciklusban 15 nap volt ez még normélisnak számít???

Kép
katica_75

Katica!

Bocs hogy bepofátlankodok ide, én a PCO-ba írogatok. ha van egy icipici időd, olvasgass ott vissza, elölről-hátulról kiveséztük ezt a túlélő tüsző szindrómát, ami Elek Csaba népbutító agyréme, ő találta ki, soha sehol semmilyen szakirodalomban nem fogod megtalálni.
(ne aggódj, én is bedőltem neki annoKép)

ha jön Okr meg Csakegy, ők is majd megmondják ugyanezt!Kép

pussz:
Rejo
(17+1)

Kép

Kép
rejo

Kriszta,
na ja, nálam is előfordult, hogy a végéből húztam! Kép Kép De szerencsére többször volt, hogy beletaláltam! Pedig egyszer csak az első két tételt tudtam... Kép

Katica,
a 15 nap okés! Kép
Az a baj, ha rövid! Ált. 14 nap, de lehet 15-16 is. Asszem ha kevesebb, mint 12 nap, akkor elégtelen a sárgatestfázis.
Ha nincs tüszőrepedés, akkor gyakorlatilag nincs sárgatestfázis sem.

Gizmix,
drukk neked!

angel37

Kriszti!
Lehet, hogy lejárt, hogy tudom újra érvényesíteni?

Angel!
Köszi a szurkolást!
Nem tudom miért, de a mia napon nagyon rosszul vagyok!Kép Folyamatos hányingerem van, lehet, hogy lappang bennem valami virus. Remélem, holnapra jobban leszek, mert megyek esküvőre.Kép
gizmixxx

Sziasztok!Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swf
...a hangszórót kapcsoljátok be!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: