Sziasztok Lányok!
Köszi a bíztatást a szerdai konzi miatt!
Sajnos nem egészen olyan híreket kaptunk, mint szerettük volna, így szerda este lelki életet éltünk drága oldalbordámmal, de tegnapra már jobb lett.
Szóval egy biztos, hogy még nem indulunk, mivel Mágusunk talált egy pici miómát a méhemben. Cserébe viszont nem találta az egyik petefészkemet. Ilyen még nem volt soha, kérdezte is doktorunk, hogy tán otthon hagytam? Aztán persze meglett, felcsúszott a hasüregbe. A párja meg PCO-szerű. Mivel ilyen bőkezűen szolgáltattam témát az uh-hoz, nem volt uncsi a mozi
, rábeszélt, hogy mindenekelőtt egy kicsit körülnézzenek odabenn. Azt mondta, hogy a HSG 85% megbízhatósága elég kell, hogy legyen elsőre, mert amúgy egészséges vagyok, jók a hormonjaim is...
Szóval most megpróbálok mihamarabb eljutni a feltáró hadműveletre, aztán úgy néz ki, legkorábban júniusban, vagy dokink szabija után augusztusban kezdünk.
Emiatt törtem le kicsit, de már megnyugodtunk, hogy legalább gyűjtögethetünk még, - a doktorunk által kilátásba helyezett 110-130ezres csomagra - és talán még nyaralunk is egyet.
Zsebike,
neked külön is köszi az infót a júliusi szabiról!
Borsi!!!
Nagyon örülök, hogy 1-ről ilyen ügyesen sikerült feltornászni a kis pályázók számát!
A másik topikon egy - túl hosszan húzódó betegség miatt, ámde - hasonlóan esélytelenül indult stimu után már dobogó szivecske kalapált a monitoron!!!
Lois!
Holnapra nagyon szorítok!
ui: szex téma érdekes... jegyzetelek!
jó éjt!