Új privát üzeneted érkezett!

Tiko Kép
Ez szomorú. Kép

Lois Kép
Én is drukkolok a holnapi teszthez!!! Kívánom, hogy ilyet láss!!! Kép
Kép

Többiek Alinka, Borsi, Bandika????
Folyamatosan gondolok rátok és nagyon drukkolok Nektek!!!! Jelentkezzetek!!! Kép

Mniki Kép
Hogy vagy kedves?? Mikor lesz az UH?? Kép Van valami tüneted??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag : 20-án lesz UH, mondanom sem kell, ólomlábon vánszorog az idő. Néha van tünet, néha nincs, alapvetően nagyon jól érzem magamat és a kezdeti alhasi görcsök is szinte teljesen megszűntek.

Ja, mégvalami, mivel te is szeded az Adimetet. Ez a gyógyszer gátolhatja a folsav, B6,12 vitamin felszívódását (tájékoztatón is rajta van) így a babaprojekt időszakban nem ártana 2 x 3 mg- folsavat szedni Kép én is most emeltem meg az adagomat..

Puszi mindenkinek !
N.

mniki

Fanny1
Két fagyibabánk volt, és mind a ketten felébredtek.Azt hogy hányan is vannak nem tudom.De gondolom, hogy egy drágaságom fogantatott meg.

Borsókás
A drukkok mennek.Most már én is erősítem a csapatot, csak nem tudom meddig.De addig is nagyon-nagyon szurkolok.

Tiko
Nagyon gratulálok.Sok-sok boldogságot, és + tesztet!

Edina
dedina

Sziasztok lányok!
Olyan jól esik, hogy ilyen sokan drukkoltok nekünk. Itt vannak tehát a hírek, amik sokkal jobbak, mint vártuk!Kép
Összesen 8 (!) petikét szívott le a doki!KépKépKép Mivel hétfőn még le akartunk állni, mert alig volt valami, ez több mint csodás eredmény! NAgyon boldogok vagyunk!!!Kép
Persze biztos lesz közte éretlen is, de én most nagyon optimista vagyok, hogy legalább 3-4 embrikét sikerül összehozni! Holnapra okosabbak leszünk!Kép
Most megyek lefeküdni, mert kicsit fáj a hasim, de majd még jövök!

Borsókás

Borsi
borsókás

KiscsillagKép
Tegnap írtam neked mailt, nem kaptad meg????

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Ezek igazán jó hírek, hurrááá!!! Kép Kép Kép Holnapra nagy-nagy drukk, hogy sok petike megtermékenyüljön.

Edina!

NAgyon köszönöm! Kép

tiko

Sziasztok!
Én is most értem haza!
Borsi! ez szuperszónikus hír ám! Nagyon örülök!! Nem vagy véletlenül szemüveges?? Én nagyon néztem egy lányt, de aztán mégsem támadtam ám le.
Drukkolok neked nagyon nagyon!

Én két embriót kaptam vissza, én sem meg az orvosom sem mertünk többet! És ami az újdonság kaptam még hcg szurit, meg még kedden is kapnom kell. Remélem mostmár sikerülni fog!
Megyek én is pihenni!
Puszi mindenkinek!

Kép
alinkat

Ja és a lényeg 25-én tesztelhetek!!!!

Kép
alinkat

Alinkat!

Csupa jó hírrel jöttök ma! Gratula, most már neked is küldöm a babaragacsot! ++++++++++++++

Tiko

tiko

Edina,
köszönöm a válaszod. Nekünk is kettő fagyibébink volt, de sajnos csak egyikük ébredt fel.. Azonban hátha ő az, aki mindent túl akar élni...

Sok sikert mindenkinek, sokatokért lehet most izgulni!

Fanny1
fanny1

Borsi!
Először is neked gratulálok ez hatalmas hír volt. Mondtam én, hogy nem kell izgulni. Úgy érzem az angyalka amit adtam neked veled van és vége is az lesz a dolgognak amit mindenki szeretne (nem merem elkiabálni). pihenjél mert nagyon ügyi voltál. Kép

Alinkat!
Igazad is van hogy kettőt kértél vissza a te helyzetedben. Kép Drukk hegyek mennek a manócskáknak. Kép

Tiko!
Gratulálok a házasságkötésetekhez. Kép Hogyhogy pont most? És hogyhogy nem tetszett elmondani nekünk? ÉN a legcsodásabb nászajándékot kívánom nektek. Kép

Kép

Most itt annyian lombikoztok kérdeznék valamit ti szoktatok házas életet élni a transzfer és a teszt között vagy akár akkor mikor még a petikék nőnek?

Dobok munjárt egy friss táblát. Kép

Cjud!
Veled mi a helyzet hogy álltok azzal a stimuval?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lois!
Hatalmas drukk holnapra zebrát akarok osztani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niki!
Neked mennek ám csak lassan a napok amit megértek maximálisan de holnaphoz egy hétre az biztos hogy TE leszel a legboldogabb. Minden rendben lesz majd meglátod. Aztán kérjük az uh képet megmutatni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép
Kép

Seszi!
Mi volt a konzultáción? Remélem az amit vártál és végre kezdhettek és boldogan jöttél el a receptek birtokában. Kép

Hát nem mondom lányok szép kis izgalmakat tartogat a május még. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Beírtam a szerkesztői oldara tegnap többször hogy felháborító hogy mostanában megint vacakol a net.....
Mára válasz ékezett hogy valami rendszer váltás lesz melynek az átállása jövő hét szerdáról csütire virradó éjjel szerda 22-től csüt reggel 5-ig nem lesz net. Azután elvileg zökkenőmentes lesz a rendszer úgyan ilyen lesz a felállás csak bővül még a szolgáltatás. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Már 2 éve készülünk rá, most jutottunk el idáig. Kép Az időpontot nem mi választottuk, amikor bejelentkeztünk, ez volt a legközelebbi.
És elmondtam, csak utána, de akkor egyből. Kép
Köszönöm a gratulációt. Remélem elmondhatom majd a gyerekemnek/gyerekeimnek,hogy a pocimban voltak amikor összeházasodtunk.

Mi a tüszik növelésekor szexeltünk,mint máskor. CSak arra figyeltünk, hogy a punkció előtt meglegyen a 3-4 nap. Most az ET után csak a nászéjszakát Kép. Amúgy nem visszük tulzásba. Nem tudom mi a jó, de szerintem senki. Én is mindig bajba vagyok ezzel.
Amúgy én most elég sokat fekszem. Többiek, mi a tervetek?

Jó sok akciózó van tényleg. Remélem sok zebrára lesz szükség. Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Remélem én is hogy a kicsiknek tényleg mutathatjáktok majd hogy ott voltatok már ti is. Kép
Tényleg (jó tudom nem kívánságműsor) de mégis te egy babót szeretnél vagy ikreket?

Jól van akkor megnyugodtam hogy ez mindenkinek probléma én is úgy vagyok vele ahogy te, bár mi eddig mindig inkább kihagytuk a szexet. Most a negyediknél lehet bevettjük ezt is végülis gyereket karunk vagy mi?
Én az elsőnél feküdtem a legtöbbet de akkor azért is mert rettentően fájt a pocakom, a másodiknál is azért odafigyeltem a harmadiknál meg szinte csak az utro után egy fél fél órát. Amúgy itthon voltam csak nem igazán feküdtem pihentem de minden nap voltam sétálni is. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Én sem tudtam tegnap írni, hiába próbálkoztam.
Tiko!
Gratulálok, látom szereted, ha zajlik az élet...Kép
Borsi, Alinkat, Andi!
Nektek szorítottam, és bár nem tudtam tegnap drukkokat küldeni írásban, de úgy látom azért valahogy csak odaért...
Mniki!
Én türelmes kislány vagyok, kivárom, nem leskelődök...KépKép Bár a férjem egész nap ezért izélget...KépKépKép
Kiscsillag!
Sajna én eddig mégcsak egyféleképpen láttam tesztet, kétségeim is vannak, tudnak e máshogy is működni...Kép
Zsebi!
Remélem jut nekem is zebra, de ha mégsem, azért nem török összeKép (remélem...)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Zsebi!

Kettőt szeretnénk, de jó is lenne! De egynek is nagyon örülnénk, természetesen!

Neked hogy alakultak a lombikok? Úgy értem, hogy sose volt semmi egyáltalán, vagy volt biokémiai, vagy egyéb. Szóval erre lennék kiváncsi, ha nem titok és tudsz róla beszélni.
Amúgy sok fórumot olvasgatok (tudom, te is) és azt figyeltem meg, hogy akinek sikerült, az általában érzett valamit. Fájdalmat vagy ilyesmit. Persze ez nem jelenti azt, hogy csak annak sikerül.
Ez a fekvés azért nem azt jelenti, hogy fel sem kelek. Sétálni én is megyek minden nap, meg persze a lakásban is mászkálgatok, csak mértékkel.

Tiko

tiko

Lois!

Úgy szép az élet, ha zajlik, nem igaz? Kép

Most akkor holnap tesztelni fogsz, vagy vérvételre mész?

tiko

Tiko!
Messze van nekem a Kaáli, szóval tesztelek.
L.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Jelentkezz mindenképp, ok? Nagyon drukkolok!!!!!

tiko

tiko

Oké, ígérem!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
Nagyon remélem hogy jut neked is zebra nem lehet megtörni a jó szériát. Én nagyon nagyon izgulok értd és vájruk mielőbb a jelentkezést holnap.

Tiko!
Nekem soha semmi nem indult el még egy icurka picurka HCG-m sem volt soha. De a negyediknél remélem megtörik a jég. Kép
Nem tudom hogy hogy vannak ezek a dolgok ki mit érez, de mindenkinél nagyjából más ahogy én észreveszem. Azt sem lehet lemérni hogy ha úgy áll hozzá hogy sikerül akkor sikerül vagy ha úgy hogy nem akkor nem van mindenre pro és kontra példa.

Valóban úgy szép az élet ha zajlik. Iszonyat drukkolok neked hogy sikeres légy. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok lányok!
Most kaptam a házi betegápolómtól negyedórát, hogy felkelhessek írni, de ebben a pisilés is benne van már.Kép
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, igyekeztem ráncba szedni az apróságokat, pedagógus is lennék, vagy mifene. Ébredés utáni kábulatomban hallottam, hogy Orsi: 8 db petesejt, de úgy gondoltam, hogy ez nem lehetek én. Mindenkinek ilyen kellemes meglepit kívánok!

AlinkatKép
Én se mertelek megszólítani, túl kába voltam még hozzá!!! Nem fekete hajad van vörös melírral? Mert akkor melletted ültem téglaszínű vászonnadrágban. NA???Kép

TikoKép
Hát jutott nekem is egy terrorista rabszolga. Nem semmi! Most szólt, hogy még 5 percem van. Hogy telnek a házas élet első napjai?Kép

ZSebiKép
Szex terén nálunk is minden úgy működik, mint ahogy Tiko írta. Szerintem most is úgy fog.Kép
Én is csak a tőled kapott tündérre tudom fogni, hogy ez lett a stimu eredménye! Köszi! HA továbbra is így dolgozik, elő fogjuk léptetni!Kép

LoisKép
Holnapra mennek a drukkok ezerrel!!!! Legyetek nagyon ügyik!!!Kép

Megyek, mert ki fogok kapni!Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi!

A negyedik lesz a vízválasztó, nagyon-nagyon fogok drukkolni értetek!!!

Hát igen, mindenki más és mindenki mást érez és mindenkinél más jön be. De lehet egyszerűen csak a szerencsén múlik. Mostanában sokat filózom ezen. És eddig sokkal jobban viseslem a várakozást, mint az előzőnél. Lehet ez meg fog változni. És úgy érzem most sikerülni fog. DE emiatt lehet, hogy nagyobbat fogok csalódni. Na mind1, nem fárasztalak a hülyeségeimmel.
Köszi a drukkot!!!!!!!!!!!!

Tiko

tiko

Borsi!
Ezt a hülyeséget, egymás mellett ültünk, mint két kukaKép, pedig én sejtettem,hogy te vagy az.
Jaj nagyon drukkolok neked! Holnap gyere a jóhírekkel ok?

Kép
alinkat

Borsi!

De jó hogy jöttél!!! EZek a fiúk mintha összebeszéltek volna. Kép Ilyeneket mondott az én férjem Kép is.
És ez még csak rosszabb lesz. JObb már a pocid?

Jól telnek, köszi. Férjecském ma megszólította a piciket Kép, bekiabált a hasamba, hogy UNO (kártyajáték, ha valaki nem ismerné, mi rendszeresen űzzük). Azt mondta UNO-znak és beleszólt. Kép

Tiko

tiko

Alinkat!

Nem fáj a pocid? Nem fekszel?

Tiko

tiko

Tiko! A hasam nem fáj most, és néha felkelek meg mászkálok a lakásba. (odaraktam egy kenyeret és néha ránézek)
Az ovitrell-től viszont rendesen felpuffadtam. Úgy nézek ki,mint aki a 3. hónapban van Kép és kedden még jön a következő adag.
Próbálok majd kávézgatni, hátha használ valamit a vízhajtó hatása.

Kép
alinkat

Alinkat!

Mi nem szoktunk ovitrelle-t kapni et után. De fura.
Sokat iszol?
ÉS az eddigi lombikoknál éreztél vmit? Neked hogy végződött az első kettő?

tiko

Tiko!
Én sem kaptam eddig soha, remélem ez használni fog most.
Megpróbálok nem túl sokat, de nem is túl keveset inni.
Az elsőnél jó kis hiperstimut kaptam, ami az ET után jött elő nekem. De baba nem lett belőle.
Aztán jött egy fagyasztott ET, aholis a 14. napon 34 körül volt a HCG-m, ami állítólag nagyon kevés, és rá pár napra meg is jött.
A második lombiknál már 132 volt a HCG-m, de ennek ellenére is pár napra rá megjött. Mindehhez hozzátartozik, hogy minden egyes alkalommal a 8-9. napon elkezdtem vérezni. Úgyhogy én most első lépésként a jövő hétvégéig izgulok, hogy vérzés ne legyen.
Ja és a gyerekek kaptak egy kis "lézershow"-t is (hatching), hátha ez is segít nekik. Kép

Kép
alinkat

AlinaktKép
No komment! Fogjuk az altatás utáni kábaságomra. Egyébként csak mikor a műtőbe hívott a nővér, és mondta a keresztnevedet, akkor esett le hogy te voltál az!!!Kép

TikoKép
Ezek a férjek(Jó így hívni, ugye?) mind egyformák! Nagyon igyekszik vigyázni rám, mert szerinte ma nagyon ügyes voltam! Hát holnapra kiderül mennyire!Kép
A hasamat érzem még, de már egyáltalán nem fáj. Aludtam du. kb. 3 órát, az nagyon jót tett neki.Kép

Jó, ha a időben elkezdi férjurad tanítani a piciknek a szabályokat!Amilyen gyakran játszotok, muszáj lesz érteniük a dolgokat!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Alinkat!

Akkor végül is mindig történt valami, reméljük ez már sikeres lesz. Én nagyon drukkolok, hogy ez most sikeres legyen. Bizots azért kaptad az ovitrell-t is, hogy segítsen. Azt a hatching-t miért nem kapja mindenki?

tiko

TikoKép
Már megint elfelejtetem megkérdezni valamit. Te ugye nyomod az utrot??! Pontosan 8 óránként dugdosod őket? 6-kor, 14-kor és este22 órakor? VAgy csak úgy nagyjából?
Holnap kezdem én is!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Tiko!
Én úgy tudom, hogy 3. lombik után lehet csinálni hatching-et.
Borsi!
Én próbálom a 8 óránkénti dugdosást, csak amikor dolgozom, akkor nem tudom betartani.

Kép
alinkat

Borsi!

Hát én csak kb. Nekem senki nem mondta, hogy pontosan 8 óránként kell. Neked mondták?

Tiko

tiko

Aéinkat!

Értem.

Most jól rám ijesztettetek! Bár ez nem folyamatosan szívódik fel szerintem. MIre kifolyik már felszívódott. A drnő nekem ezt mondta. Most akkor hogy van ez?

tiko

Alinkat!

Bocsi, elírtam a neved. Kép

tiko

Sziasztok Lányok! Kép
Köszi a bíztatást a szerdai konzi miatt! Kép
Sajnos nem egészen olyan híreket kaptunk, mint szerettük volna, így szerda este lelki életet éltünk drága oldalbordámmal, de tegnapra már jobb lett.
Szóval egy biztos, hogy még nem indulunk, mivel Mágusunk talált egy pici miómát a méhemben. Cserébe viszont nem találta az egyik petefészkemet. Ilyen még nem volt soha, kérdezte is doktorunk, hogy tán otthon hagytam? Aztán persze meglett, felcsúszott a hasüregbe. A párja meg PCO-szerű. Mivel ilyen bőkezűen szolgáltattam témát az uh-hoz, nem volt uncsi a mozi Kép, rábeszélt, hogy mindenekelőtt egy kicsit körülnézzenek odabenn. Azt mondta, hogy a HSG 85% megbízhatósága elég kell, hogy legyen elsőre, mert amúgy egészséges vagyok, jók a hormonjaim is...
Szóval most megpróbálok mihamarabb eljutni a feltáró hadműveletre, aztán úgy néz ki, legkorábban júniusban, vagy dokink szabija után augusztusban kezdünk. Kép
Emiatt törtem le kicsit, de már megnyugodtunk, hogy legalább gyűjtögethetünk még, - a doktorunk által kilátásba helyezett 110-130ezres csomagra - és talán még nyaralunk is egyet. Kép

Zsebike, Kép
neked külön is köszi az infót a júliusi szabiról! Kép

Borsi!!! Kép
Nagyon örülök, hogy 1-ről ilyen ügyesen sikerült feltornászni a kis pályázók számát! Kép A másik topikon egy - túl hosszan húzódó betegség miatt, ámde - hasonlóan esélytelenül indult stimu után már dobogó szivecske kalapált a monitoron!!! Kép

Lois! Kép
Holnapra nagyon szorítok!

ui: szex téma érdekes... jegyzetelek! KépKép

jó éjt!
seszi

Jaj, és Tiko!!! Kép
GRATULÁLOK A MENYEGZÕHÖZ!!! KépKépKép
Vigyázz a bébikre, hogy mesélhess majd nekik erről a különleges napról, aminek ők is részesei lehettek!
seszi

Seszi!

Köszi. Kép
Nem semmi amiken átmész. Mi lesz a miómád sorsa? Amúgy nekem is van. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Nem akartalak megijeszteni! A dokim csak azt mondta, hogy kb. 8 óránként menjenek a golyócskák. Ezt már csak én számoltam így ki, hogy 6:00, 14:00, 22:00 óra. Így csináltam legutóbb is, holnaptól pedig megint így fogom.

SesziKép
Köszi a bíztatást! Én már teljesen letettem hétfőn a pungiról is, most már csak az esélytelenek nyugalmával várom az eseményeket. Különösen a holnapiakat!Kép
Sajnálom, hogy tovább bonyolódik az életetek, és még mindig nem startolhattok. De ha mindennek utána jártok, már semmi akadálya sem lesz az apróság/ok beköltözésének!Kép Pihenjétek ki magatokat a nyáron, és teljes gázzal indulhattok majd a nyár végén!

Most már kikapcsolódok, mert nyűgösködik az ápolóm. Holnap 11 felé telcsizek, aztán jövök a hírekkel!!!
Jó éjt mindenkinek!
Borsi

Borsi
borsókás

BOrsi!

Én is igyekszem akkor betartani a 8 órát. Köszi, hogy mondtad.

Én is megyek, fárasztó napom volt, jó sokat feküdtem és semmit nem csináltam a többi időben sem. Kép

Jó éjt mindenkinek!

Tiko

tiko

Sziasztok Lányok!

Most értünk haza vendégségből. Még kihasználtam az ET előtti utolsó napot, holnaptól szigorúan pihenni fogok, minimum egy hétig. Végülis hét kis embrikénk lett, a hetedik gondolkodónk is pozitívan döntött. Kép Holnap 10.30-kor lesz a transzfer. Kicsit szomorú vagyok, mert a férjem nem lesz ott, csak délután ér haza. Kép Bíztunk benne, hgy majd délután kell mennünk, de sajnos nem... na mindegy, most már beletörődtem.

Nekem sem mondták, hogy nyolcóránként kell nyomni az utrot, de majd megpróbálom ehhez tartani magam.

Borsi! Kép Ez aztán a meglepi! Nagyon jól lelkesített odabenn az Egyetlened, sikerült még hét skacot rábeszélni az érésre. Ja, persze éppen az érettségi hete van Kép

Lois! Kép De jó Neked, Te már ma tesztelhetsz!!! Drukkolok, hogy szép csíkos legyen. Gyere hamar a hírekkel!

Alinkat! Kép Te mikortól dolgozol? A transfer után ott kellett még maradni pihenni? Megnézhettétek előtte a picurkákat?

Zsebi! Kép Köszi a táblát! Én azt hittem ,hogy majd csak 27-én kell tesztelnem, tök jó hír, hogy két nappal rövidebb lesz a nagy várakozás.

Tiko! Kép Megy az esti vörösborozás? Vagy anélkül is laza vagy? Kép

Vigyázzatok magatokra!

Andi

Kép
bandika

Bandika!
Drukkolok neked mára. Nekünk meg az lett volna a jó tegnap, ha reggel lett volna a transzfer.
Én még a jövőhéten itthon vagyok, aztán megyek dolgozni.Megnézhettem előtte a kis embriókat, de a férjem nem jött be, mert rosszul van az orvosi környezettől, a beültetésre meg pláne nem maradt volna bennt.(először azért megnézte őket, aztán pedig úgyis mindig ugyanazt látta volna a mikroszkópban) Kép Utána kb fél órát pihentetnek az örzőbe.

A Kaáliban a tesztelésre 14 napot mondtak, de a dokim azt mondta, hogy nyugodtan tesztelhetek 25-én. Gondolom Zsebi ehhez igazított téged is Kép

Kép
alinkat

Bandika!

Jól tettétek,hogy kihasználtátok az ET előtti utolsó napot. Drukkolok a holnapi transzferhez, ill. utána a megtapadáshoz!

Már egész megszoktam a vörösbort. Igaz, nem iszom minden este és amúgy is csak kólával, máshogy nem megy. Kép Főleg akkor iszom, amikor jobban érzem a pocim.

Hány embrikét szándékozol visszakérni?

Alinkat!

ÉN a múltkor már a 11. napon teszteltem, sztem most is akkor fogok. Nem vagyok az a türelmes típus. Kép

Mennyire szigorú az a fekvés?

Tiko

tiko

Tiko! Milyen fekvés???
Én már a 9. napon teszteltem legutóbb és akkor már két csíkos volt a teszt, csak sajnos most ezt nem tehetem meg az ovitrell miatt, mert még kedden is kapok belőle, tehát téves eredményt mutatna a teszt. Úgyhogy kénytelen leszek egy kicsit türelmesebb lenni. Kép

Kép
alinkat

Tiko, Alinkat!

Ezek szerint a megtapadástól kezd el nőni a hcg? Lehet, hogy én is tesztelek hamarabb. Persze, ha véletlenül negatív, akkor majd azzal nyugtathatom magam, hogy korai volt. Kép

Tiko!
Majd rákérdezek, hogy mennyire és meddig kell szigorúan feküdni.
Kettőt fogok visszakérni, szerintem elsőre ez jó. Neked elsőre hanyan voltak?

Lois! Mi újság?

Na megyek, mert még megmosom a hajam, és utána indulok is. Kép

Puszi!

Andi

Kép
bandika

Tiko!
Tessék ilyen pozitívnak maradni az mindig jól jön. Ha meg ne adj isten nem sikerül akkor meg ráérsz akkor kerseregni az mindenképp fájni fog bárohogy is telt ez a két hét. De most legalább boldog vagy ez nagyon fontos a piciknek. Az meg szerintem totál természetes hogy az ember ilyenkor agyal hogy mit is kell csinálni a sikerért. Kép

Lois!
Érted izgulok ma nagyon. Gyere a jó hírrel minél előbb. Kép

Lányok a Kaáliban azt szokták mondani a 13. napon vérvétel a 14-en teszt, de én soha nem bítom a 13. nál tovább, de én bizony fel is megyek vérvételre mert az a tuti. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lois! ??????????

Alinkat!

ET utáni 9. napon? Én ma vagyok ez ET utáni 5-n.

Bandika!

Köszi, hogy rákérdezel. Az a baj, hogy minden orvos mást mond, de azért érdekelne. Én elsőre is 3-t kaptam vissza. Úgy mentem oda, hogy 2-t akarok, de a drnő rábeszélt. Azért hallgasd meg az orvost.

Borsi!

HOgy vagy ma reggel? Nem fáj a pocid már? Hamarosan telefonálhatsz! Kép

Zsebi!

Biztos sokat számít a pozitív hozzáállás. Nem tudom most mitől vagyok ilyen, de örülök. Persze mindig motoszkál vmi a fejemben, most pl az, hogy mitől lehet, hgy az ET óta szinte mindig szurkál a hasam, hol itt, hol ott. De aztán elhesegetem az ilyen gondolatokat, úgysem kapok rá választ.

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?