Sziasztok!
Most érek rá egy kicsit
Hétvégén felmentünk Pestre kicsit kimozdulni, elmentünk a Normafához sétálni, állatkertezni,barátnőt látogatni, ilyesmi, a csajok élveték. szállodában aludtunk, hát a szomszéd szobában lakók nem annyira
Bár az éjszaka meglepően jó volt, Pepe végig aludt, Csenge mondjuk kétszer felkelt de szerintem csak nem tudta hol van, ha odamentem szépen megnyugodott. Féltem hogy az utazóágyat nem fogják elfogadni, még sosem aludtak benne, de nem volt semmi gond.
Viszont este levágtak vacsinál egy szép hisztit, gondolom élvezték a szomszédok
Gandi!
Köszi!!! Megnéztem és van az egyiken egy nagyon jó magasságmérő, micimacis, az tök jó lesz a szülinapjukra. Igaz, biztos nehéz megcsinálni, de egyszer el kell kezdeni
El is kezdtem gyorsan egy próbaképet hogy egyáltalán kipróbáljam hogy is megy mielőtt nagy fába vágom a fejszém, nem is olyan bonyolult! Igaz, a képen egy elefánt van, tehát kb. egy nagy szürke pacát kell kivarrnom, de kezdetnek jó
Legalább lesz sikerélményem. Ha kész lesz megmutatom
Van egy buta kérdésem: hogy hívják azt az anyagot amire ezt varrják? ez amit most vettem készen volt egyben a minta, a fonal meg az anyag, de a macishoz vennem kellene. Rövidáruboltban árulják az ilyet vagy inkább kézimunkaboltban? Gondolom méterre van ez is.
annyiból még jobb is ez a keresztszemes mint a goblen hogy itt legalább a hátteret nem kell kihímezni.
Ja, és igen, kb. fél éve kezdtem el "nagyban" küldözgetni a vonalkódokat, egy barátnőm nyereményein felbuzdulva, és bejött. Korábban én is csak néhanapján küldtem egyet-egyet, persze sosem nyertem, de ha sokat beküld az ember akkor a nagy számok törvénye alapján nyer is. Persze van sok fölösleges nyeremény,pl. bögre, kötény, kistányér, amiből egy idő után több van mint kellene, de pl. ez alatt a fél év alatt összejött 250.000 Ft-nyi ruhavásárlási utalvány (ez volt a legnagyobb), meg 10.000 Ft-os vacsiutalvány, 5000 Ft-os Henkel ajándékcsomag (mosószer, mosogatószer, szóval egy csomó használható dolog
), egy grillsütő, egy bőrönd, egy mp3 lejátszó, hogy csak a nagyobbakat írjam. Meg persze egy tucatnyi bögre, tányér, kötény, törölköző, kisrádió, kávéskészlet, reklámkaróra, plüssjáték, szakácskönyv, kozmetikumok, ilyenek. Ezek közt is van amit el lehet ajándékozni, az ismerősök, rokonok gyerekei imádják ha behozom a "kincsekkel teli karondobozt", mindenki azt válogathat amit akar
Most épp Pepsis mobilra hajtok, remélem összejön
Ja és persze most a csajoknak a Chicco cirkuszvonat, ennek meg ők örültek nagyon.
Azért írtam be ide a fórumra azokat amiknek köze van a gyerekekhez, hogy hátha valaki kedvet kap és az ő babája is úgy fog örülni valaminek
Nincs olyan hét hogy ne hozna valamit a postás
Pedig én nem is vagyok igazi nagy játékos, rádiós játékokon nem játszom, emelt díjas sms-t nem küldök, annyi vonalkódot küldözgetek amit a családból, barátoktól össze tudok kunyerálni
Már mindenki hülyének néz
És nem azzal nyerek amire a legtöbbet beküldök, most pl. beküldtem több mint 100 liter étolajcimkét és semmi, a Debreceni húsra meg küldtem kb. 3 vonalkódot és meglett a bőrönd
aprpó:
Brigi!
Küldhetem a borítékot, gyűlik a bébiételcimke?
Annamari!
Sikerült feladni a Pampers zacsikat? Csak mert nem kaptam még meg, remélem nem a Posta tökítette el
Jó éjt mindenkinek!
És köszönöm a lányokra a szavazatokat
!
Ditke
Csajok 18 hó