Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

A bulinak vége. A lányokat apa altatja, én meg pihegek. Lányok ettek túrótortát. Remélem semmi bajuk nem lesz tőle. Kép Élvezték az ajándékokat, de sokkal jobban a sok figyelmet, amit kaptak a vendégektől. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan eltelt egy év, és aztán a többi sorban talán még gyorsabban. Ijesztő.
Kaptunk egy csomó homokozós játékot, de én azért még nem döntöttem el, hogy merjem-e őket a homokóba engedni. Már csak Cat tapasztalatai alapján sem.
Gratulációkat köszönjük.
Ja, még nem is írtam, hogy múlt hétvégén anyuéknál voltunk és ott a szőnyegen Réka már 6-8-at szépen lépkedett. Sajnos itthon csúszós a parketta és azon nem megy olyan jól.

Ditke
Remélem Petra jól van már.

Vikta
Én nézegetem óránként a pelust, de ha nincs benne, akkor ugye nem cserélem, de lehet, hogy öt perc múlva tele van, és akkor abban csücsül 1 órát, mert nem nyüszög, hogy valami gond lenne. Ha nem szaglik öt méterről, akkor nem biztos, hogy azonnal észreveszem. Te meg tudtad kívülről állapítani, hogy mikor pisis? Mert állandóan vetkőztetni, hgy belenézzek, aztán ruhát vissza, hát az egy rémálom, mert másznának mindenhová.

Brigi
pont 1 év

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Brigi!

Sok boldogságot kívánok a manóknak.Kép Tényleg gyorsan eltelik az az egy év, de én mindig azzal vigasztalom magam, hogy csak a gyerekek nőnek, nem mi öregszünkKép

Pepe már jobban van, bár eddig magától szép csendben elaludt esténként 3 napja meg szörnyű sírást rendezKép
Igaz, ma voltam suliban is, anyuval voltak itthon, hát ilyenkor teljesen megkergülnek. Egész délután nyafognak, csimpaszkodnak belém, gondolom elaludni is azért nem akar mert fél hogy megint itthagyom. El sem tudom képzelni mi lenne ha bölcsibe kellene adnomKép
Irigylem hogy nálatok van ilyen hogy apa altatja őket. (Mondjuk nekem most sincs itthon , de mikor van sem altatKép ) bár nem is tűrnék, ma reggel pl. ő ment be hogy még tudjak egy fél órát aludni, de rendeztek olyan sírást hogy muszáj volt bemennem. Nem fogadják el hogy más menjen reggel vagy este ne én altassam (mondjuk biztos a szoptatás miatt isKép. Régen azon voltam hogy csak tudjak szoptatni, ma meg már utálom, szertnék már szabadulni tőleKép)

Pelus: Én a babaszobán vettem két Monapel pelenkát de sajna nem tűrik a csajok, rángatják le magukról, gondolom korábban kellett volna kezdenem. Még jó hogy csak ezt a kettőt vettem. Ha gondolod elküldöm neked, én nem tudom használni.

Kép

Ditke
ditke62

Sziasztok

Ditke
Szerintem örülj, hogy ilyen sokáig kaptak anyatejet. Tudom, hogy macera, már én is kicsit skizofrén vagyok a fejéssel. Szeretném is meg nem is, hogy vége legyen. De örülök, hogy még van, és hogy eddig is kitartott.
Egyébként szerintem nem a szopi a lényeg, hanem te. Megszokták, hogy mindent te csinálsz körülöttük, és a babák nem díjazzák a változatosságot. Nálunk az a szerencse, hogy nekem az első fél évben szinte mindig volt itt valaki, megszokták, hogy nem csak én vagyok. A férjem meg egy angyal ilyen szempontból. Mindent megcsinál. Igaz, ha nincs kedve, akkor mindent a kezébe kell adni, és akkor már én is csinálhatnám, de azért sokszor önállóan is megoldja a dolgokat.
Nem akarok túl okos lenni, de szerintem próbáld meg őket többször rövidebb időre otthagyni valakivel, akit ismernek. Persze csak ha te is igényled már a szabadságot.

Brigi
12 hó

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Nekem is ikreim vannak - vegyespáros. Ebben a hónapban lesznek 1 évesek.
Régóta olvaslak benneteket, sok ötletet kaptam tőletek.
Nem sok időm van internetezni, mindjárt mennem is kell - áll a bál.

Ditke!
Én gondolkodom ezen a Monopel pelenkán.
Ha másnak nem kell, én azt hiszem vevő lennék a 2 darabra. Ára?

Szép Anyák napját mindenkinek! Aki az elsőt ünnepli és aki a többediket, annak is!
Kati
pityimka

Szia Kati

Üdv közöttünk. Írj valamit magatokról.

Brigi
12 hó

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

sziasztok!
köszi a ránk gondolást és a gratulációt!
bulcsú fiúnk ápr. 19-én megérkezett. azóta is nagyon jól "muzsikál". végül császár lett. van tejem, az ikrek egész jól élik meg a helyzetet. mi a férjemmel pedig nagyon rutinosan adjuk elő a babázást Kép
egy gyakorlati kérdésem lenne. a 6 hetes kontrollon szeretnék spirált feltetetni. a hormon tartalmúra gondoltam, biztos, ami biztos. de most olvastam a la leche liga oldalán, hogy a tejtermelésben zavarokat okozhat. ezt nem szeretném, ezért latolgatom, hogy sima spirál legyen inkább. a tájékoztatóban az áll, hogy szoptatás mellett ez az egy hormontartalmú szer, ami alkalmazható, mert nagyon elenyésző mennyiség van benne. életemben még sosem szedtem fogamzásgátlót, de ezt, mivel nem szájon át alkalmazható, feltetetném. szóval most bajban vagyok, hogy mi legyen. van esetleg ezzel kapcsolatban tapasztalatotok?
köszi előre is: marcsi
KépKép 3,5 évesek és Kép 3 hetes tiszta XY-os banda

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Most értünk haza a nagyiéktól és a gyerekek ott maradtak.Majd csak szerdán megyek értük.Nagyon félek hogyan fogják viselni kicsit lelkiismeret furdalásom is van, de ez félig kényszer helyzet.Lakásvásárlásban vagyunk és kedden kell mennünk az ügyvédhez megkötni a szerződést de őket mégegyszer nem szeretném oda magammal vinni.Ugyanis mikor az előszerződést írtuk ők is jöttek, mivel nem volt kire hagyni.Akkor megfogadtam,hogy többet ilyet nem csinálok.Alig tudtam tőlük a lényegre figyelni,nem akartak egy helyben maradni,mindig kellett volna nekik valami.
A nappaloktól nem félek,a tesómnak van egy 9 és egy 11 évas gyereke,imádják őket,nagyon jól eljátszanak együtt.De az esti elalvástól és az éjjszakától kicsit tartok.Mikor hazaértünk mindjárt hívtam is őket,hogy alakulnak a dolgok és eddig minden rendben volt.Zsaklin néha megkérdezi,hogy Anya?És csinálja tovább a dolgát.Úgy érzem ebben a pár napban nem pihenni fogok,hanem idegeskedni.

Ami a bilizést illeti,tegnap mindkettőn láttam,hogy kaka készül.Mindjár levettem a ruhát rá a bilire,de hiába ültek rajta semmi nem jött.Százszor felkeltek róla.Mindent bevetettem,hogy ülve maradjanak.Fél óra után visszaadtam a pelust,nem telt el öt perc és mind a ketten telerakták.Nehéz dió ez a szobatisztaság.

Én is úgy érzem,hogy röpül az idő!!!

Ma 19 hónaposak KépKép
Emina.

Kép
emina

Szia Kati!

Üdv ezen az oldalon!Mesélj bővebben magatokról!

Emina

Kép
emina

Sziasztok Lanyok!

Regen nem voltam mar errefele, de hat tele van a naptarunk. Megvolt a keresztelo. Nagyon edesek es nyugodtak voltak vegig. Mark vegig aludta a vizzel ontozest is. Kép Kép

Kép

Ez az elso csaladi fotonk. Altalaban a gyerekeket fotozom es max. az egyikunk van benne. Jellemzo, ezt a parom egyik kollegaja csinalta.

Ditke,
Remelem Pepe mar sokkal jobban van. Mi az ocsemmel krupposak voltunk. Most "csak" allergias a parom, ugyhogy regota van parologtatonk. Eloszor mi is a letezo legdragabb Boneco-t valasztottuk. Sajnos a mi haloszobank tul nagy le'g kobmetert jelentett az ultradraga parologtatonak es vissza kellett vinni. Vegul a regi tipusu parologtatot vettuk meg, amit meg mi is hasznaltunk, amikor gyerekek voltunk. Sajnos nem tudom mi a neve, de a letezo legegyszerubb parologtato, kuglof formaja van. 7-8000 Ft volt es evek ota nagyon jol mukodik. Sajnos eleg hamar bevizkovesedik, de a "szepseghiban" kivul semmi baja nem lesz. Egyszeruen elpusztithatatlan. Kép Kép

Meg egy kis megjegyzes. Most bontottuk ki az elso uveg sajat borunkat. Lehet, hogy a hozzaszolason ez meg is latszik. Kép

Mindenkinek boldog Anyak napjat!!
Heszter

KépKép
heszter

Heszter!

Nagyon aranyosak a gyerekek.
A családi fotókkal mi is így vagyunk.Mikor a babanaplóba akartam ragasztani,akkor derült ki,hogy olyat még nem csináltunk.

Emina.

Kép
emina

Sziasztok!

Aranyosak a megkeresztelt gyerekek.

Rólunk pár szó:
van egy nagyfiam, ő 2,5 éves volt márciusban és az ikrek máj 24-én lesznek 1 évesek. Mozgalmasak a napjaim. Egyedül vagyok itthon velük, nincs segítségem. A nagyfiú sem jár óvodába és még ősszel sem fog menni. Majd csak jövőre.
Az ikrek már szépen lépegetnek és nagyon jó természetűek mindhárman. A kislány a legkisebb, 2 bátyja van.
Most épp betegeskedünk. Nagyfiúnak - Pistike - 40 fokos láza volt, és most az öcsi - Imike - is beteg lett - nagyon náthás és a füle is piros... A Királylány - Katika - még bírja. Nem tudom nála milyen tünetek lesznek.

Családi foto nálunk se sok van, csak időnként csattint valaki ismerős, amikor úgy hozza a helyzet.

Betegeknek jobbulást!
Kati
pityimka

Sziasztok!

Kati Kép
Jobbulást a gyerkőcöknek. Tegyél fel képeket magatokról. Az én lányaim is májusiak. Ügyesek vagytok a lépegetéssel.

Heszter Kép
Aranyosak a gyerekek. Szép család vagytok.

Emina Kép
Majd mesélj, hogy bírták a gyerekek nélküled. És te nélkülük. Kép

Marcsi Kép
Gratula a kismanóhoz.
Gyógyszer ügyben: én szedtem bogyót a szoptatás alatt és szerintem nem volt gond a tejcivel. Bár nincs összehasonlítási alapom, de még most is van egy kevés tejem, pedig egy évesek múltak a lányok.

Brigi
12 hó

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Kati!

üdv köztünk! Jobbulást a gyerekeknek!
Két pelusom van, mind a kettő olyan hogy nincs külső meg belső, egyben van, meg van hozzá vagy 2 plusz betét. Használt, a babaszobán vettem, de nincs semmi baja, akitől vettem, annak sem vált be. Ha érdekel, mondjuk 1500-ért az egészet odaadom.

Emina!

Hogy birod a gyerekek nélkül? szerintem neked legalább olyan nehéz mint nekik. Kép

Marcsi!

Gratulálok a babához! Szerintem a spirál nagyon jó, nagyon kicsi a hormontartalma, kevesebb mint a tablettáké és csak helyileg hat, nem szisztémásan mint a tabletta. Szerintem nem befolyásolja a tejcit, tetesd fel nyugodtan.

Heszter!

Nagyon szép képKép Igazad van, nekünk is alig van családi fotónk. sőt, eleinte a gyerekeket is állandóan fotóztuk, most néha eszünkbe jut hogy ja, már olyan rég nem csináltunk, kattintzsunk egy páratKép

Jó éjt mindenkinek!

Ditke
mindjárt 18 hóKépKép
ditke62

Sziasztok!

Nagyon hiányoznak a gyerekek,olyan üres a lakás nélkülük.Annyi mindent kellene csinálnom és csak ügyetlenkedek.Nem találom fel magam.Mindig rájuk gondolok.Ettek-e eleget,elaludtak-e már stb.Az este hívtam a szülaimet azt mondják nem keresnek bennünket,nagyon jól elvannak.A tesómmal játszottak, egész nap rohangáltak,tiszta vizek voltak az izzadságtól.Zsaklin bukfencezni próbál de mindig eldől oldalra és ezt nagyon élvezi.
Azt mondják nagyon szépen ettek is.A kajálástól is féltem egy kicsit mert eddig csak én ettettem őket.Mikor kisebbek voltak mástól el sem fogadták.
Azért kicsit megnyugodtam,hogy hallottam milyen vidámak és jókedvűek de alig várom már,hogy ott legyek.

Emina 19 hó KépKép

Kép
emina

Sziasztok!

Hol vagytok? Mindenki a kertben lebzsel?
Nálunk alvási zavarok vannak. Egy pár napja összevissza alszanak. Néha délután nem is tudom elaltatni őket. Na olyankor rémes a fürdetés előtti időszak, és hát a vacsi már félálomban megy. A jó benne az, hogy a lefektetéssel nincs gond.
Ezen a héten jönnek sorban a bébiszitter jelöltek. Majd meglátjuk mi lesz.

Cat Kép
Köszi a tippet a gyermekszigetről. Tényleg rengetegen jelentkeztek.

Mindenkinek szép napot!

Brigi
12 hó

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Én ma nagytakarítást csináltam.Ablak,függöny mosás.Kimostam a babakocsit is.Nemsokára indulunk a párommal az ügyvédhez és holnap reggel már megyek is a gyerekekhez.Alig várom.Nagyon hiányoznak.Azt mondják a szüleim,hogy nagyon jól érzik magukat.

Mindenkinek további szép napot!
Emina. 19 hó KépKép

Kép
emina

Ditke!

Magánban folytassuk, jó?
A 3 gyerek mellett ide nem tudok eljutni annyit, mint szeretnék.

broczky@axelero.hu

Remélem sikerül 1 képet feltennem róluk.
Szerintem sajátosan lányos ill. fiús vonásaik vannak. (De azért segítek? balról jobbra: Katika, Pistike, Imike)

KatiKép
pityimka

KatiKép
Nagyon helyesek a gyerkőcök, gratulálok hozzájuk!KépKép

PbrigiKép
Szombaton megy a mi bébiszitterünk is interjúra hozzátok. Légy kíméletes vele, mi nagyon szeretjük!KépKép

EminaKép
Én azért irigykedem a szabadságotokra, de elhiszem, hogy hiányoznak már nagyon, nekem is hiányoznának!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Kati

aranyosak a gyerkőcök, tisztellek és irigyellek a három miattKép

Emina

Egy nagytakarítás már ránk is ránkférneKép De 6 ablakot már megpucoltamKép a csajok élvezték a dolgot, ahol én megpucoltam ők ott maszatoltak azonnalKép
Biztos nagyon hiányoznak!

Cat

Benéztem erre a bébiszittyós honlapra, de azt hiszem ha Hollandiában élnék, könnyebben találnék bébiszittert mint DebrecenbenKép

Valaki kérdezte orábban hogy mit kézimunkázom, csak akkor nem értem rá válaszolni, na most megmutatom:Kép

Kép

Kép

A csacsisat Pepe, a Mackósat Cseni kapta az 1. szülinapjáraKép Valami olyat akartam, ami nem tucatáru, amit nem dob ki az ember 1-2 év múlva, ez megmarad emléknekKép Életemben ez volt az első goblen amit csináltam, de azt hiszem nem lett rosszKép azóta persze készült több is, az összes barátnőmnek ilyet viszek ha babája születikKép

még néhány kép rólunk:
Csenge az új kendőjével:

Kép

Pepe küzd a biztonsági övvel (rendes gyerek, ha beül azonnal kapcsolja is beKép )

Kép

Cseni vezet:

Kép

Ja, van köztünk rajtam kívül hajdú-bihari vagy szabolcsi?
A haon és a szon honlapján van egy gyerekszépségverseny fotópályázat, ha valakit érdekelKép, csak itteni lakosoknak

Jó éjt, megyek tanulni!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Tegnap jót szórakoztunk a férjemmel és a barátnőmmel, mert a lányok feltalálták a hisztit. Eddig is előfordultak szórványos esetek, de a tegnapi az csúcs volt. Az én szelíd, csak akkor sír ha kell valami lányom, úgy gondolta, hogy nagy méltánytalanság, hogy betettük a játszóba és toporzékolt, dobálta a fejét és közben üvöltött. Nem lehetett nem nevetni rajta. Na és ezután már minden ment magától, bármi attrocitás éri, megy a fejdobálás. Még ülve is képes toporzékolni. Boróka, aki már régen gyakorol a hisztire, csak sivítani szokott és neki folyik az orra, a könnye, meg minden. Szerintetek erről mennyi idő alatt szoknak le? Volt valakinél ilyen korban hiszti?

Ditke Kép
A lányok még mindig gyönyörűek. Ki kire hasonlít, mert annyira másnak látszanak a képeken.
JÓk a kézimunkák, én most éppen keresztszemezem, de sztem már vagy 3 hete egy öltést nem tettem olyan hulla vagyok.
A bébiszittert én sem a hirdetésekből választottam, hanem tettem fel keresőt és arra jelentkeztek egy csomóan, még mindig "meghallgatásokat" tartok. Kb. a hét végére fogok dönteni. Mindenkinek szépen megmondtam, hogy jönnek mások is, majd szólok, hogy mi van.

Kati Kép
Aranyosak a gyerekeid.

Üdv, Brigi
12 hó

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Jöttem büszkélkedni.
Réka tud járni! Kép Kép
Nem csak párat lép, hanem amennyit akar. Olyan ügyes. Kép

Brigi
12 hó

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Hello Lányok!

Ditke!
Én kérdeztem, hogy mit kézimunkázol. Nagyon jók lettek. Én goblent még nem csináltam, csak keresztszemezek, de hasonlóan Brigihez, én sem varrtam egy keresztet se kb. 2-3 hete. Egy Micimackós falvédőbe kezdtem bele, kb. 2 év múlva kész is lesz. Kép
Egyébként én szabolcsi vagyok (Tiszavasvári) és szoktam olvasgatni a Lakóhely szerinti topikban a debreceni kismamákat (anyukákat) Nem tudom, miért pont a debrecenieket olvasom (talán azért mert a Klinikán szültem Kép )
Olyan szépek a lányaid! Kép Szerintem be is nevezheted őket a szépségversenyre, és még meg is nyerik Kép
Nekünk is ilyen típusú babakocsink volt, amit egymás mögé (illetve egymással szembe) lehetett tenni. Most van 3 ismerősöm is, akiknek ikrei vannak, de mindegyiknek egymás melletti babakocsija van. Én nem szerettem volna olyat (persze semmi kifogásom ellene), csak szerintem ezzel sokkal könnyebb közlekedni. Habár ezt is szokni kellett, olyan hosszú volt. Kép

Brigi!
Szerintem hisztire bármikor lehet számítani, ha egyszer elkezdte ... Kép Grétikém is éppen most éli a nem tudom hanyadik hisztis korszakát. Minden reggel van valami, amiért tud ordítani. Ma éppen ő akarta a cipőfűzőjét befűzni (persze nem tudja) Apa segíteni akart neki, erre elkezdett üvölteni. Aztán ráhagytam, hagy fűzze be magának. Hát olyan lett, amilyen Kép Azért sem fűztem át. Tegnap reggel azért hisztizett, mert cipzáros pulcsit akart felvenni. De már az összes cipzáras pulcsiját összekoszolta, mosásra várt mindegyik. Aztán volt, hogy szandában akart bölcsibe menni, mikor esett az eső Kép Na ilyenek a reggeleink.
Gratulálok Rékához, nagyon ügyes Kép Az enyémek kb. 13-14 hónaposan indultak el.

Kati!
Le a kalappal előtted!! 3 kicsivel egyedül !!! Hogy van időd mellettük bármire ??? Vagy ennyire jó babák?

Andi

Ez az egyik művem
Kép

Kép
gandi75

KatiKép
üdv és én is csak azt tudom kérdezni hogy bírod? (én már febr óta nem bírom)ha nem megy rád fogok gondolni!

mamikKép
olvasok majd hozzá is szólok, most a gyerekek mellett az eladó babacucc levelezések is lefoglalnak.

most csak ennyi
pusz: Vikta

8KépKép és 23Kép
vikta

Sziasztok!

Andi!

bocs, csak el voltam havazva, már nem emlékeztem hogy ki kérdezteKép
Én még a kersztszemest nem próbáltam, de lassan neki akarok kezdeni, mert a 2. szülinapjukra meg egy-egy magasságmérőt akarok csinálni, már találtam is olyan mintát ami tetszik, csak még nem tudom hogy fogjak hozzáKép Sajna nálunk a családban nincs senki aki meg tudná mutatni, a goblent is a boltostól kérdeztem megKép
A Te képed nagyon szép, majd megyek hozzád tanácsért!

egyébként ha majdnem földik vagyunk akár lehet isKép
egyébként tulajdonképpen én is szabolcsi vagyok, Nyíregyházán születtem, meg Nagykállóban laktam iskolás koromigKép
Szabolcsban is van szépségverseny, nevezzetek ti is! www.szon.hu Kép

Én már feltettem ma két képet a csajokról, 13-tól lehet rájuk szavazni. (ez célzás voltKép)
Egyébként így készültek a képek:
Kép

Mi lenne ha ezt a nyakamba tenném? Jól áll?

Kép

És nekem miért niiiiincs???!!! Nem adja ide!!!!

Kép

Na, ez már jó lesz:

Kép

Meg ez is:

Kép

Szerintetek is jó lesz?Kép

Brigi!

Gratulálok a járáshoz! Nálunk Petra 12 hónaposan kezdett járni, Csenge meg 15 hósaa, már azt hittem sosem tanul meg. Most meg úgy szalad, alig tudom utólérniKép

egyébként Petra inkább rám hasonlít, Csenge meg állítólag kiköpött apja. Én ugyan nem látom annyira, de ha ezt mondják biztos így vanKép

Jó éjt mindenkinek!

Ditke
ditke62

Sziasztok

Ditke Kép
sztem szupik a képek és a csajok is, ha van igazság tuti nyerők vagytok még így látatlanba is
nálunk mindkét gyerek hogy-hogy nem apára hasonlít (legalábbis anyósom szerint Kép ), amúgy tök különbözőek

Andi Kép
ügyi vagy

jó éjt
brigi
12 hó

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi!

kösziKép
Sajna ez is olyan mint minden szavazós játék, hogy nem a szépségre megy hanem arra hogy ki hány embert tud megfűzni hogy szavazzon. Legalábbis a döntőbe jutás. Elvileg egy e-mail címről egy szavazat.
Egyébként úgy döntenek, hogy szavazni kell rájuk, a 10 legnagyobb pontszámot elérő jut be a döntőbe, ott aztán már zsűri dönt. Az első díj Megablocks és Lego játék, az jó lenneKép Mondjuk a Beba-val most nyertem egy Chicco cirkuszvonatot, nagyon tetszik a csajoknakKép

Ja, egyébként ha érdekel valakit, a Győri édes kismackó piskótájából ha összegyűjt 5 kismackó feliratot a maci emblémával együtt és beküldi, az első 5000 beküldő kismackós nyomdakészletet kapKép
Sorsolás: 5 elektomos kismotor+500 ugráló labda
Cím: Győri Kex BP. 1244, pf. 1181
05.15-07.07

Szerintem az 5000 elég sok, jó esély van egy nyomdára ha hétfőn feladjátok elsőbbségivelKép

Egyébként anyósom szerint nálunk is apára, meg az apai nagyanyjára, meg dédnagyanyjára, meg nagynénijére...Kép
Anyukám szerint Petra nem is rám hanem rá hasonlít, szóval mindenkinek van hozzájuk köze csak nekem nemKép

amúgy azért jöttem vissza, hogy megkérdezzem: a kókuszmatracot mosta már ki valaki? Mert elvileg azt mondják mosható, de nem tudom hogy. Berakom a fürdőkádba és zuhannyal meg mosószerrel nekiesek és átkefélem? A huzatot néhányszor már lehámoztam róla de szörnyű nehéz leszedni, ennél már csak visszarakni nehezebbKép
Hát igen, tanulás közben mindene jár az agam csak a közigazgatáson nemKép

Ditke
ditke62

Ditke!
Hát erről lekéstünk. Mármint a szépségversenyről. Most néztem meg, és ma délig lehetett leadni a képeket. Kép Majd legközelebb Kép De a Tieidre fogok szavazni Kép Együtt küldted be őket (közös képen) vagy külön-külön? Mert mi van, ha az egyik nyer, a másik meg csak második lesz? Kép
Egyébként ilyen nagy játékos vagy? Nekem nincs idegrendszerem gyűjtögetni meg beküldözgetni mindenfélét. Ja, és sosem nyerek (már ha mégis rászánom magam valamire) Kép

Szép napot mindenkinek! Olyan jó idő van, de nekem még puccba kellene vágni a lakást, mert eléggé kupi van.

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!
Elég régen jártam erre, de egy kis segítségre lenne szükségem.
A család benevezte a fiúkat egy szépségversenyre.Ha van időtök és kedvetek, akkor légyszi szavazzatok már a fiúkra.
Egy email címről csak 1 szavazat adható le, így ha van több is a családban, azt szívesen vennénk.Előre is köszönöm a közreműködést.
Ja és Kósa Ákos és Kósa Attila a versenyző.

Itt lehet szavzni:
http://apps.szon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=-1&eid=6051

Az email címre küldenek egy megerősítést, és úgy érvényes a szavazat.Köszike előre is!!!!!

Bocsika, ha kihagyok valakit,de csak gyorsan átfutottam ezt az oldalt, majd legközelebb többet írok.A fiúk jól vannak, egy pillanatra sem lehet őket egyedül hagyni.Rámolnak, pakolnak.Puszilgatják egymást, de a másik pillnatban már cibálják egymás haját.
Nagyon kis huncutok.:-)

Íme egy kép róluk:
Kép

Ditke!
A létező összes email címünkről szavaztam a lányaidra.Kép

Annamari, Brigi, Nettke, Edit, Sziszus!
Utólag is nagyon sok boldog szüliapot a gyerkőcöknek!!!!!!

Puszi

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Ditke!
Nézd mit találtam Neked. (Ha egyszer tényleg keresztszemezni akarsz. Kép)

www.otlettar.try.hu/kezmuvesseg.htm

http://show.7ya.ru/private.aspx?RubrID=20481

Andi

Kép
gandi75

Mindannyiotoknak nagyon koszonjuk a gratulaciokat az 1. szulinaphoz!!!Kép
BGy,
kulon koszi a szep kepeslapotKép
Hat igen, oregszunk.
Mar el sem tudom kepzelni, milyen picik voltak 1 eve. Nem emlekszem egyszeruen! Mindig csak azt tudom, hogy eppen mekkorak...

Annamari,
igen, en is faggattam rolatok a vedonot am!
Nos, mind totyognak, ki ugyesebben (Nati), ki kevesbe (Beni), de probalkoznak. Mezitlab itthon egesz jol, cipoben a jatszoteren mar nehezebben mozognak. Ott Benike nem is tud haladni, csak kezen fogva. Sari meg Nati egyedul is, sot Natika el is szalad am elolem. Persze ez meg nem az igazi, meg sokat kell gyakorolniuk! Koltozes valamikor nyaron lesz, de meg nem tudom mikor. mar burkolnak, szoval kozel a cel.

Sajnalom, hogy iylen ritkan tudok jonni, igyekszem visszaolvasgatni.
Puszi mindenkinek, sziasztok!

Kép
nettke

Nettke!

Hová jártok játszótérre?

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Judyt!
Köszönöm szépen a csajok nevében isKép

Én is dobtam még a férjem mail-címéről is! Most megyek megerősíttgetem a szavazatokat. Közben sajna rájöttem hogy így 2x annyi mail-címet kell összeszednünk mint másnak ha mind a két gyerekre szavazni akarunkKép

Majd holnap jövök, voltunk hétvégén kirándulni, majd mesélek, de most hulla vagyokKép

Ditke
ditke62

Én is szavaztam 2 címrőlKép
Nekünk van vagy 10 címünk, mert gyártottam mindenkinek amikor a fotóelőhívásokat lehetett feltöltögetni ingyérKép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Köszi!!!

Itt a pontos link, így azért könnyebbKép

Második sorban, Bodnár Petra és Csenge

http://apps.haon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=221

Ditke
ditke62

ditke!
én is szavaztam. a lányok gyönyörűek!
m.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok

Ditke
Mindkét csaj kapott egyet egyet. Szerintem jól álltok, ahogy néztem a százalékokat.

A lányaim ma már harmadszor alszanak. Nem tudom mi van. Bágyasztó front. Csak az a baj, hogy rám is hat.

Mindenkinek szép napot.
Brigi
12 hó

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Ditke!
Képzeld a haon-on lehetett ikreket együtt nevezni, nálunk szon-on, pedig nem.Csak külön-külön.
Add már meg légyszi az email címed, fontos lenne!!!!
Vagy írj az enyémre:
judit.kosa@citromail.hu

Köszike

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Most érek rá egy kicsitKép
Hétvégén felmentünk Pestre kicsit kimozdulni, elmentünk a Normafához sétálni, állatkertezni,barátnőt látogatni, ilyesmi, a csajok élveték. szállodában aludtunk, hát a szomszéd szobában lakók nem annyiraKép Bár az éjszaka meglepően jó volt, Pepe végig aludt, Csenge mondjuk kétszer felkelt de szerintem csak nem tudta hol van, ha odamentem szépen megnyugodott. Féltem hogy az utazóágyat nem fogják elfogadni, még sosem aludtak benne, de nem volt semmi gond.
Viszont este levágtak vacsinál egy szép hisztit, gondolom élvezték a szomszédokKép

Gandi!

Köszi!!! Megnéztem és van az egyiken egy nagyon jó magasságmérő, micimacis, az tök jó lesz a szülinapjukra. Igaz, biztos nehéz megcsinálni, de egyszer el kell kezdeniKép El is kezdtem gyorsan egy próbaképet hogy egyáltalán kipróbáljam hogy is megy mielőtt nagy fába vágom a fejszém, nem is olyan bonyolult! Igaz, a képen egy elefánt van, tehát kb. egy nagy szürke pacát kell kivarrnom, de kezdetnek jóKép Legalább lesz sikerélményem. Ha kész lesz megmutatomKép
Van egy buta kérdésem: hogy hívják azt az anyagot amire ezt varrják? ez amit most vettem készen volt egyben a minta, a fonal meg az anyag, de a macishoz vennem kellene. Rövidáruboltban árulják az ilyet vagy inkább kézimunkaboltban? Gondolom méterre van ez is.
annyiból még jobb is ez a keresztszemes mint a goblen hogy itt legalább a hátteret nem kell kihímezni.

Ja, és igen, kb. fél éve kezdtem el "nagyban" küldözgetni a vonalkódokat, egy barátnőm nyereményein felbuzdulva, és bejött. Korábban én is csak néhanapján küldtem egyet-egyet, persze sosem nyertem, de ha sokat beküld az ember akkor a nagy számok törvénye alapján nyer is. Persze van sok fölösleges nyeremény,pl. bögre, kötény, kistányér, amiből egy idő után több van mint kellene, de pl. ez alatt a fél év alatt összejött 250.000 Ft-nyi ruhavásárlási utalvány (ez volt a legnagyobb), meg 10.000 Ft-os vacsiutalvány, 5000 Ft-os Henkel ajándékcsomag (mosószer, mosogatószer, szóval egy csomó használható dologKép), egy grillsütő, egy bőrönd, egy mp3 lejátszó, hogy csak a nagyobbakat írjam. Meg persze egy tucatnyi bögre, tányér, kötény, törölköző, kisrádió, kávéskészlet, reklámkaróra, plüssjáték, szakácskönyv, kozmetikumok, ilyenek. Ezek közt is van amit el lehet ajándékozni, az ismerősök, rokonok gyerekei imádják ha behozom a "kincsekkel teli karondobozt", mindenki azt válogathat amit akarKép
Most épp Pepsis mobilra hajtok, remélem összejönKép
Ja és persze most a csajoknak a Chicco cirkuszvonat, ennek meg ők örültek nagyon.
Azért írtam be ide a fórumra azokat amiknek köze van a gyerekekhez, hogy hátha valaki kedvet kap és az ő babája is úgy fog örülni valaminekKép
Nincs olyan hét hogy ne hozna valamit a postásKép
Pedig én nem is vagyok igazi nagy játékos, rádiós játékokon nem játszom, emelt díjas sms-t nem küldök, annyi vonalkódot küldözgetek amit a családból, barátoktól össze tudok kunyerálniKép
Már mindenki hülyének nézKép
És nem azzal nyerek amire a legtöbbet beküldök, most pl. beküldtem több mint 100 liter étolajcimkét és semmi, a Debreceni húsra meg küldtem kb. 3 vonalkódot és meglett a bőröndKép

aprpó:
Brigi!

Küldhetem a borítékot, gyűlik a bébiételcimke?Kép

Annamari!

Sikerült feladni a Pampers zacsikat? Csak mert nem kaptam még meg, remélem nem a Posta tökítette elKép

Jó éjt mindenkinek!
És köszönöm a lányokra a szavazatokatKép!

Ditke
Csajok 18 hóKépKép
ditke62

Sziasztok Lányok!
Kérdezni szeretnék:
Tegnap tudtam, meg hogy 4.beültetésem /lombik/ sikerültKép és a doki azt mondta, hogy 122-es a
hcg-m. Viccesen megjegyezte, hogy "másfél" gyerek.
Valamelyikőtöknek lettek 122 hcg szintre ikrei?

Előre is köszi a választ.

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

sziasztok mamikKép

keresek jó állapotú PEG PEREGO ARIA TWIN vagy GRACO DUOSPORT babakocsit.
akinek van eladó írjon!
lehet rátenni tesófellépőt?

köszi: Vikta
8KépKép és 23Kép
vikta

és mem érem utol (se elől) magam.
dalmával hétfőn kezdtük a bölcsi beszoktatást. eddig jól ment, tetszik neki. H 1,5órát, K 2-t ma megmár 3 órát voltunk. holnap már el is kell hagynom a termet. várom, hogy meddig lesz ordítás....

BrigiKép
én nem vetköztettem le teljesen csak oldalról megemeltem a pelust és benéztem.

DitkeKép
az unilever kódokat megtartom magamnak de vannak más fajták is. azokat gyüjtögetem neked és ha kell küldöm.

pusz: Vikta
vikta

VikiKép
Nekem 164-es HCG-vel lettek ikreim. Hányadik napi HCG volt 122 ? Ez tényleg másfél gyerek. Vagy egy nagyon erősen megtapadt 1 baba, vagy nem teljesen beágyazódott 2. Pihenj sokat, ez segíthet a beágyazódásban.

Cat

Cat
Kép
cateye

CateyeKép
Köszi a gyors választ.
A leszívástól 15.napi, a beültetéstől 13.napi.
Attól függ honnan nézzük.Kép
Dolgozom, így nem nagyon pihenek, de irodai munkát végzek, szerintem ezzel nem csinálok rosszat. Ugye???

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok

Ditket
Már akartam is kérdezni, hogy küldtél-e borítékot, mert már "nem férek" a címkéktől. Kép Meg küldök egy pár libero kivágást is, ha gondolod, mert az utolsókat már kivágtam neked. Én biztos nem fogom használni.
Keresztszemezésnél arra figyelj, hogy mindig egy irányba álljanak a felső öltések, mert ha nem akkor kicsit összevissza hatása lesz. Bocs, ha ez nyilvánvaló, csak gondoltam lehet, hogy nem, és bontogatni elég macera.

Vikta
Már elég jól megy a pelusozás. Nem szoktam elfelejteni, meg ilyenek. Meg most szerencsére egyre kevesebb ruha van rajtuk. A harisnyát már elhagytuk, úgyhogy egyel kevesebb macera.
Sok sikert a bölcsiben. Biztos nem lesz gond.

Réka megkapta az első cipőjét. Boróka még nem, mert nem mertem venni neki, mielőtt ortopéd orvos látná a bokáját, mert kicsit befelé dől, és ha valami spec kell akkor nem adok ki egy csomó pénzt. De persze nem mondott semmit a doki. Ma este voltunk, de nem is látta, (de inkább nem nézte), hogy miről beszélek. Szerinte minden ok. Most nem tudom, hogy nyugodjak meg, vagy nézessem meg mással is. Valamiért a gyerekorvosunknak nem okozott problémát észrevenni, hogy tényleg kicsit befelé dől a bal láb. És szépen adott beutalót, ez a "szakorvos" meg oda se nézett rendesen. Mindkét gyerekemre szánt fejenként öt percet vetkőztetéssel, könyveléssel, vizsgálattal és öltöztetéssel együtt. Vagy ez tényleg ennyire nem fontos???
Most kicsit ki vagyok akadva.

Cat
Nem nyúltam le a bébiszitteredet. Kép Sajnos hozzánk kicsit kötött a programja, én rugalmasabb embert kerestem. De aranyos volt. Viszont megtaláltam az "igazit". Nagyon, nagyon köszi a tippet.

Mindenkinek jó éjszakát
Brigi
12 hó

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi :P
Hát igen, Betti nagyon le van terhelve általunk, mert hozzánk minden délután jön. De remélem szuperül bevállik az új emberke. Egyébként én is interjúztattam vagy 10 embert, és abból választottam.

Én a helyedben harántemelős szandit vennék Borókának. Ez belül a talpszél közepén kicsit kiemeli a bokát. Nekünk ezt ajánlotta az ortopéd doki, mert Olinak is mezítláb kicsit befelé dől. A siesták nagy része ilyen emelős, és a gyógyászati segédeszköz boltokban lehet kapni másfajtákat is, nem Siesta árban.

Viki :)
Nekem a 11. napon volt 164 a HCG-m, és erre is azt mondták, hogy "talán ikrek, de nem biztos". Aztán a 6. héten az UH-n már két egyforma petezsák látszott. Szeretnél ikreket? Akkor drukkolok hozzájuk. Én is irodában dolgoztam, és nem is volt semmi gond a terhességem kezdetén.

Cat
cateye

Sziasztok

Elromlott a mosógépünk. :( Most nem tudom, hogy érdemes-e megcsináltatni, vagy vegyünk újat. Még nem olyan régi, lehet, hogy még bírna egy pár évet. Persze jó lenne tudni, mennyibe kerülne a javítás.

A bébiszitter lány már volt kétszer és még mindig aranyosnak tartom. Remélem tényleg jól választottam. Még nem maradt egyedül a lányokkal, de remélem boldogul majd.

Cat, köszi a segítséget cipőügyben. Ezek szerint tényleg nem nagy gond ez a befelé dőlés. Réka is Siestát kapott, Boróka is azt fog. Találtam egy oldalt, ahol sokkal olcsóbban lehet márkás bébicipőket is kapni, és nincs házhozszállítási díj, meg ha mégsem tetszik vissza lehet küldeni. Most rendeltem Borókának, meglátjuk tényleg működik-e. Elvileg hétfőn jön. Lehet, hogy ciki, de boltban próbáltunk, és az alapján rendeltem a netről. Kb. 1700-al olcsóbb így.

Van egy kérdésem. Szerintetek, miért fáradtak a lányaim már reggeli ébredés után 1,5 órával?? Éjjel nem szoktak kelni, szerintem jól alszanak. Nem is keveset, de egyszerűen már fél kilenc körül tök nyűgösek. :roll: :roll: Pedig hét-félnyolc között kelnek. Nem tudom mit csináljak velük?
A másik. Egy darabig szépen ették a falatkákat reggelire, de újabban a nagy része a földön köt ki, akkor is ha én adom a szájukba. Kibányásszák és játszanak vele. Azelőtt szépen megrágták és lenyelték. Azt próbáltam, hogy ők maguk tegyék a szájukba, de akkor sem megy. Szerintem ma reggel két falatnál többet nem ettek, mert a többit kiköpködték. :roll: :roll:

Mindenkinek szép napot, bár lehet, hogy a napot az pont nem fogjuk ma látni, ahogy elnézem.

Brigi
12 és fél hó
pbrigi

Brigi :)
Hol rendelted a szandikat ? Nekünk is kellenének még szandik, akkor megnézem őket.

Szerintem 1-2 hét alatt kialakul a bizalom a bébiszitterrel, és magukra hagyhatod őket egy rövid időre. Minden nap jár hozzátok is?

Front van, ezért kergék a gyerkőcök, nálunk is meg vannak zakkanva, főleg, hogy nem tudtunk menni sétálni délelőtt. Egész délelőtt vinnyognak. :shock: :shock:

Tudja valaki, hogy hol tudom az avataromat állítani?
cateye

Szia Cat

http://www.cipoexpress.hu/lista.php?mutasd=gyermek

Én innen rendeltem tegnap. De sajna nem mindenből van minden méret.

Hozzánk csak kétszer fog járni egy héten. Legalábbis egyelőre úgy tervezem. De már kaptam két munkát is és lehet, hogy nem fog menni, ha nem jön többször. Majd meglátjuk.

Brigi
12 és fél
pbrigi

Brigi!
lehet, hogy éhesek maradnak a lányaid, azért lesznek nyűgösek?
az enyémek is volt, hogy megunták az adott étkezési formát. próbálj valami teljesen mást adni nekik. nekünk bejött a gabonapehely joghurtban, kanállal. akár ők is kanalazhatnak valamit.. strapás, tudom... már nem emlékszem, h. hány hónaposan kezdtük mi annakidején. vagy a falatkák után még be tudsz nyomni nekik valamit?
csak egy tipp :D
marcsi
2in1

Sziasztok Lányok!

Cateye, :)

Akkor nem valószínű, hogy ikrek lennének pedig örültem volnak neki nagyon. No, de ne legyek telhetetlen, egy is elég lesz csak egészséges legyen. :lol:

Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?