Sziasztok drága Lányok!
Bocsássátok meg nekem, hogy ilyen ritkán jeletkezem, és főleg ilyen későn.
Sünike! Nagyon megható a történetetek, teljesen átéltem, és magam előtt láttam mindent, amit leirtál. Kérhetnék majd Miklóskáról képet, ha van egy pici időd? Előre is köszönöm, és nagyon sok boldogságot kivánok Nektek!
Gilice! Kivánom, hogy a lányok mihamarabb meggyógyuljanak, és minél előbb otthon legyen a család!
Napsugi! Szép a konyhátok, és Norisz is aranyos!
Rayo! Tüneményes ez a Regi lány!
Kis huncutka!
Ügyesen épitőkockázik!
Kelimoni! Hát csúcs Gergő baba mosolya!
Imádom látni!
Gabszi! Csendes drukk, drukk, drukk!
Amneris! Porcelán Babátok nagyon nagyot nőtt, és milyen csini, egymással összhangban lévő ruhácskái vannak!
Madri! Nagyon szoritok Neked! Kitartás!
Töltike! Csúcs ez a telefon történet.
Milyet kértél helyette Apától?
(Az utolsó kérdésem vicc volt, remélem nem értetted félre)
Ildikó! Örülök, hogy újra itt vagy, és hogy kellemesen telt a pihenés! Azért majd irjál légyszi róla.
Atan! Nagyon tetszett a gyerekszáj!
Nem semmi Peti, igazi férfi!
Diti! Merre vagy? Ha olvasol, jelentkezz légyszi - én nem merlek csörgetni, nehogy felzavarjam Mátét -, mi legyen az ügyintézéssel. Kb. tudnom kéne, hogy mikor tudtok jönni, hogy időpontot kérjek, és ne kelljen várni.
Idusa! Ha szükségetek van gyerek fülészre még, keressetek meg, szivesen adok elérhetőséget. Nagyon jó dokinénink van! A profilodban nem találtam e-mail cimet.
Lányok, ha tudtok, segitsetek légyszi. Nem tudom, hogy szó volt-e róla, de hány órakor kezdődik a tali 20-án?
Azért kérdezem, mert az oviban most áttették a családi gyereknapot - pedig előzőleg más dátum volt - 20-ra, és úgy szeretném megoldani, hogy mindkét helyre el tudjunk menni. Remélem sikerül.
Sünike! Ezzel kapcsolatban kérdezném: ha nem autóval - távolsági busszal - megyünk, meddig kell menni? Köszönöm!
Atan, Boszi! Tőletek kérdezném: (Bocsi a többiektől, hisz nem ehhez a topichoz tartozik) mit lehet tudni az Indexes taliról. Dondanielnek irtam sms-t, hogy mennénk, de nem kaptam választ. Szerintetek keressem még? Csak annyit irtam, hogy mennénk, mert valszeg meg tudjuk oldani busszal a lemenetelt.
Elnézést, hogy ma ilyen kérdezős estém van.
Velünk semmi újság, jól vagyunk!
Hacsak az nem, hogy Dancsi nagyon házias lett. Szinte majdnem követeli, hogy mosogathasson - persze felügyelettel, és nem akármit - és porszivózzon.
A múltkor is kitakaritotta az előszobát, meg a nagyobbik szobát, persze nem egyszerre.
Ma meg elővette a fiókból az egyik portörlő rongyot, és letörölte a tévét.
Nem kislánynak készült szerintetek ez a gyerek?
Mostmár eldugulok, mert egy egész regényt irtam.
Mindenkinek jó éjszakát!