Új privát üzeneted érkezett!

Szia Melinda!
Tök jó, hogy Te is ilyen bőven írtál Marciról! Én annyira imádom ezeket olvasni!!!! Tényleg édes a kis Örödögfiókád! Amúgy Norbi is detto ilyen puszilkodós! Annyira jó érzés, hogy magától megszertgél, puszilgat!!! Norbi is mindig levesz a lábamról! Ma pl. jól cicinrugott pelenkázás közben, pedig kértem, hogy ne rugkapáljon, jól megszidtam, Õ meg adott egy nagy cuppanóst a cicimre aztán meg a számra és közben ölelte a nyakamat! Imádom!!!!!!!!

Lányok!
Mindenki írjon ilyen bőven a kis törpéjéről, olyan jó olvasni!!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!
Gratulálok a jó véreredményekhez!Kép
És nagyon sok puszit küldök a drága kis arab sejkednek!KépKépKép

Györesz!
Nagyon ügyes Norbika az újabb kakival!!!
Patrik tegnap kezdte el az anyucizást-és Raul bosszúságára a Raulcizást.Kép
Most már én is kíváncsi vagyok az Aludj velem-re,majd várom a beszámolót.

Pusz.

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Koszi a jobbulast kivansagokat Gyuszkonak, tuti hatott, telefonon beszeltunk, megkerdeztem, hogy mit csinaltal ma rosszat. Nagy csend, majd megkerdezte: Anya, ugye nem fogsz haragudni? Nah, ebbol sejtettem, hogy galibat csinaltKépKépKép Csupan: leszakitotta Mamaja szaritokotelet, lehorzsolta a kezerol a bort, beesett az asztal ala kajaidoben es elutotte bicajjal a DedijetKépKép Szoval a beteg lurkorol ennyitKép A nagyszulok meg tenyleg szuperek, barmelyikre ra merem bizni Gyuszkot es o is imadja oketKép

Zolcsika viszont tegnap megfazott, szorcsog es fajlalja a torkat. Lehet, hogy ma meg sikerult egy kicsit ra-faznia, huje idoben megizzad az autoban es egybol ez van...
Jah, igen, ma Pesten voltam, megjott a laptopom, ugyhogy juhejjKép

Unnepelteket koszontjuk mi is!Kép

Szokas szerint rohanok, meg melozom, ugyhogy puszi mindenkinek!

Gigi,
Baratnom focizottKép Vegulis csupa majd' 2 meter magas es 100kg, sportolni mostanaban nem szokott, szoval idealis volt neki a foci...Kép De ugy nez ki eddig, hogy nem szakadt a kulso szalagja a terdeben, a keresztszalag meg nem latszik, mert gyulladt az izulet.

Tenylegpuszi, almosvagyokKép
Mica
mica

Sziasztok!

Tegnap kétszer írtam jó hosszan és eltűntKép, ráadásul két napon át minden délután/este leszakadtunk a netről.Kép

Márti, ezért csak most kívánok neked nagyon boldog születésnapot, és azt, hogy váljon valóra minden álmod!!KépKép
Kép

Lányok,
Köszönöm nektek, hogy velem örültök és a köszöntéseket is, igazán jól esett!!!!!!!!

Gigi Kép
Nagyon birom a humorodKép Azt hiszem azért egy kutyával sokkal kevesebb macera lett volnaKép Tündéri lehet OliKépKép Figyeld meg sokra viszi még ez a gyerek ilyen beszélőkével és charmos külsővelKép

Melinda,
Köszönöm a tanácsot, végül az Algopiryn hatására elmúlt, de kicsit izgulok azért izgulok még nem ártott-e a picurnakKép
Nagyon édes, huncut kismanó MarcikaKépKép, már nagyon várom, hogy találkozzunk! Jó lehet, hogy már ilyen kis önálló! Gratulálok a véreredményedhez!Kép
Rolcsikámmal mi is gyakoroljuk a bilizést, de abszolút játékosan. Õ néha már szól, de csak azért, ha már nagyon pisis a pelusKép
Remélem édesanyád jól van!!!!!

Saxi,
nagyon sajnálom, hogy szegény Lilike beteg lett!Kép Remélem gyorsan átfut rajta és nem viseli meg nagyon!!!!! Drukkolok!!!!
Hogyha küldesz emilcímet, szívesen küldök neked egy térképrészletet is, hogy a legegyszerűbb eljutni hozzánk!Kép Sok-sok gyógypuszi!!!!

Mica, Kata!
Remélem egy kis takonykórral megússzák a fiúk és nem lesz semmi komoly!!!! KépKép

GyöreszKép
Ügyes ez a Norbika, meglátod minden rendben lesz!Kép Nagyon fontos szerintem, hogy az ember ne idegeskedjen! Valahogy megérzik a kicsik, hogy te most azt szeretnéd, hogy gyorsan elaludjon, hogy izgulsz és még kevésbé alszanak el! Én nagyon szeretem ezt, hogy odabújok manócskához, simogatom ő megissza a tejcsit és már alszik is!Kép Viszont most már elkellene kezdeni napközben is az ágyikóban altatni, nem tudom ez is ilyen simán megy-e?

Mi jól vagyunk, csendesen telt az ünneplés. Tegnapelőtt iszonyú fejgörcsöm volt, tegnap szinte egész nap émelyegtem és olyan gyengének éreztem magam, mint gyomorrontás utánKép Nagyon remélem, hogy nem állandósul a rosszullétem!
Két nagy csemetém hétfőtől erdei iskolába megy, nehéz lesz nélkülük és féltem is őket!

Mindenkinek szép napot!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Azt még elfelejtettem, hogy Rolcsi azt találta ki, hogy puszit kunyerál! Amikor ugye valami "baleset" éri, akkor anya jön és nyom egy puszit. Ez a kismanó kitalálta, hogy direkt "beüti" a kezét, buksiját és jön a pusziért! Kép Nagyon tetszett neki ahogy apa festett, így aztán kitalálta, hogy ő is segít és fogott egy grafit ceruzát, amivel nekiállt "kifesteni" a gyönyörű narancssárga falat! Szerencsére mosható a festék, de amikor megláttam a "művet" a lélegzetem is megállt! Nem hiszitek el, de most szólt apa, hogy ismét összeírta a falat Kép
Megyek mosni.

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Csak dióhéjban mert Lilike rosszabbul van.Kép

Évi!

E-mial:
saxi@citromail.hu
Előre is köszönöm.

Most mennem kell.
Mindenkit puszilok.
Saxi
saxi

Már ennyire hülye vagyok,hogy vigyorgó pofát teszek a szomorú helyett,bocsi.
saxi

Sziasztok,

Csak roviden, es nem a legjobb hirekkel: 27-en sajnos nem tudunk menni a talira, mert az ovodaban akkor lesz gyereknap, evzaroo es ballagas, mivel az ovodat felujitjak teljesen, igy korabban zarnak a munkak miatt.
Igy a lurkomat se tudom, hogy egesz nyaron hogy es hol lesz, mert tan lesz pot-ovihely egy masikban, de az lehet, hogy nem lesz jo Gyuszkonak.. ugyhogy kemeny nyaram lesz, ha mindketto itthon lesz...Kép
Nade edzett vagyokKép

Zolcsi nyugos nathas, most is rajtam log, igy egy kezzel gepelek..

Puszi,
Mica
mica

SziasztokKép

SaxiKép
BárányhimlőKépKépKép Nagyon gyors gyógyulást kívánok. Neked meg kitartást. A találkozón meg majd jól felvidítunkKép

MelindaKép
Könyörgöm, hogy mondják arabúl, hogy kotkodács???????KépKépKépKépKépKépKép NEm itten felvágni az idegen nyelveket beszélő gyerekeddelKép Édes lehet ahogy a pincérnek intKép Aztán leshetsz, hogy neked is csak integet aztán rohanhatsz a kajávalKépKép Annyira jó érzés amikor bújnak, puszilkodnak. Én is azt vettem észre, hogy egész jól el van Olivér mostanában "egyedül". Igaz sokszor szólít, de meg is nyugszik ha meghallja a hangom.
27.-ére szerezz egy arab tolmácsotKépKép

MicaKép
Annyira sajnálom, hogy nem tudtok jönni. Ez egész napos elfoglaltság lesz az oviban??? És akkor Katáékkal mi lesz????? A nyár miatt nem irigyellek, de gondolom a nagyszülők besegítenek. Nekem mindig olyan furcsa amikor említed az ovit, mert Gyuszkó a fényképeken olyan nagyfiús, mindig a suli jut róla eszembe.KépMeg hát a csínytevéseiKépKépKép

KataKép
Ugye valahogy megtudod oldani, hogy tudjatok jönni?
Ha valakinek nem azon az egy napon fáj a füle amikor doki van, akkor mit csinál?????

ÉviKép
Rolcsi aranyos lehet ahogy kunyerálja a puszitKép Én azon haltam be amikor Melindáéknál voltunk akkor Marcika a kaját kunyiztaKépKép
A gyerekedben egy meg nem értett festőművész veszett el............ Szerencsére Olivérnek nincsenek ilyen fajta ambíciói-legalábbis egyenlőre. Épp egyik nap jutott eszembe, hogy a kanapéról a tintá szerintem le tudnád törölni acetonmentes körömlakk lemosóval. (azért elöszőr egy pici helyen próbálkozz)
Most én vagyok besózva egy kutyáért. Szegény Kevin egész nap csak fekszik, untakozik. Hátha felvídítaná egy kis szörcsomó. Viktor eddig ellenezte, de tegnap azt mondta, hogy akkor jöhet egy kutya ha Frigyesnek nevezheti el.....KépKépKépKép

Györesz és többi "altatós" anyukaKép
Gyorsan belelapztam a könyvbe. Nem helyesli a sírni hagyós módszert, ráadásúl ez a korosztály akár egy-két órát is sírKép
Részlet az Aludj velem című könyvből:
Egy-két éves kor között, ha a kisded kiságyban alszik:
Az első lépcsőben az a cél, hogy a gyermek a saját ágyában aludjon el, ringatás, tologatás nélkül, de valamelyik szülő bent marad a szobában míg elalszik, de nem a gyerekkel foglalkozik, henem mondjuk olvas. (Gigi megjegyzése: ja és közben égeti a villanytKépKép)
Ilyenkor még csak az altatási manővert hagyjuk el, de jelen vagyunk az elalváskor. Ha ez már viszonylag rövid idő, 10-15 perc alatt megy, megpróbálhatunk kimenni és 5 percenként visszamenni. Ha még most sem sikerült az elalvás, a második lépcsőban alkalmazzuk a "vándorló széket". A szobában a széken ülve megvárjuk az elalvást, és a szék napról napra néhány centivel távolabb kerül az ágytól, közelebb az ajtóhoz, aztán az ajtókeretben, és végül ki a szobából.

Úgyhogy hajrá csajok!!!

Most el, puszi mindenkinek!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Veled kezdem, mert tegnap tök hülye voltam és elfelejtettem megdicsérni a tüneményes OliKÁdat Kép Édi lehet, ahogy becézget mindent és tényleg nagyon okos a korához képest! Kép
Berci Kép

Kata!
Jobbulást kívánok Patriknak és gyors kitaknyosodást! Gratula Raul első kipottyant fogacskájához Kép Örült Neki? Gondolom gyűjti majd őket, hogy majd dicsekedhessen, legalábbis mi így voltunk vele a húgommal Kép
Fülészet Kép

Györesz!
Édes lehet Norbika is a cuppogásával, puszilgatásával Kép Még a levelem írok egy keveset Marciról Kép
Gratula az újabb kakihoz!!! Kép

Mica!
Klassz, hogy már rosszalkodik Gyuszkód, így már tényleg nem lehet Vele nagy baj, mármint a betegség terén Kép
Zolcsinak is gyors jobbulást, remélem ezek a jókívánságok is ilyen hatásosak lesznek, mint a Gyuszkónak küldtek! Kép
Én is akartam kérdezni a barátnődet. Sajnálom és jobbulást neki! Ezek a veszélyes sportok, mint a foci és a bicajozás jól leveszik a lábukról ezeket a barátnőket Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira Kép Kép Kép De megértem, hogy fontos programotok van. Szurkolok, hogy sikerüljön valami pótovit találni Gyuszkónak!

Évi!
Én mindig kimásolom még az elküldés előtt Word-be a megírt levelemet, így ha elküldés után el is tűnik itt a Bneten, még mindig be tudom másolni a Word-ből.
Ne aggódj, biztos nem ártott semmit az Algopyrin. Sokan szednek komolyabb gyógyszert és nem tudják, hogy babát várnak és semmi baja nem lesz a babának. Ne aggódj!!!
A többi gyerkőccel mennyire voltál rosszul? Szorítok, hogy most szinte semmi se legyen!!! Kép Mikor tervezed a nődokilátogatást?
Szerintem dugjátok el a ceruzákat, ha Rolcsi ereiben Picasso vére csörgedezik Kép Remélem a második próbálkozását is skerült eltűntetni.
Azt a bizonyos térképet én is szívesen látnám Kép Köszönöm!

Saxi!
Sajnálom, hogy Lilike rosszabbul van Kép Sok-sok puszit küldök Nektek!!!

Köszönöm a vérképes gratukat Kép
Anyukámat ma hazaengedték. Semmilyen szervi (szív) problémát nem találtak Nála, így feltételezhetően a stressz okozza a vérnyomásproblémáját Kép Sajnos a cég, ahol dolgozik (és ahonnan én is szülni mentem) felszámolás alatt van, "várják", hogy mikor küldik el őket (2 évvel a nyugdíj előtt), pluszban temérdek munka hárul rá már pár hónapja. De most kiíratja magát legalább 1-2 hónapra táppénzre, mert már az ő puttonya is tele van. Hát még így sem vagyok teljesen nyugodt, de reménykedem, hogy javul a vérnyomása.

Marcikám jól megszívatott ma, annyira édi volt Kép Imád kinn a kertben locsolni és ma délelőtt is a kezébe nyomtam a locsolótömlőt, hogy locsoljon, amíg én elpakoltam a játékait. Mire mentem volna Hozzá, hogy elvegyem a tömlőt, frankón lelocsolt Kép Kép Kép Próbáltam elvenni a figyelmét és valahogy megközelíteni, de még kaptam két adagot: ahogy közeledtem Felé, rögtön felém fordította a tömlőt és locsolt rám, természetesen óriási kacagások közepette. Persze én is csak röhögni tudtam Kép Nagyon élveztük mindketten Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda (25+6)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Patrik taknyolgat,de nem jött ki szinte semmi az orrából a szívóval.Nagyon várom már,hogy ki tudja rendesen fújni,mert az orrszívástól én is rosszul vagyok.
Félek,nehogy megint a fülére húzódjon.
Megint Raul hurcolta haza az oviból a kórságot.Rajta nem sok minden vehető észre,kicsit köhécsel.
Legalább Patrik edzett lesz,mire közösségbe kerül.

Mica!
Nem irigyellek a nyár miatt.Gyuszkót szívesen látom,ha elvan itt,előre láthatólag nem megyünk idén Hawai-ra.Kép
Zolcsinak gyógypuszik mennek!Kép

Évi!
Remélem nem kínoz meg nagyon a legkisebb kismanód!Kép
Nagyok mennyi időre mennek?

Saxi!
Sajnálom Lilikét!KépTudom,hogy Neked is nagyon rossz most.Most már gyorsan meggyógyul,átestek a legnehezebben.

Gigi!
Hajrá Frigyes kutya!KépKép
Bringázgattok mostanában?
Hétközben el lehet sétálni a háziorvoshoz,esetünkben a nagytudású gyerekdokihoz.Szakorvos csak hétfőn van.Most igyekszem magándokit keresni,mert nem hiszem el,hogy csak olyan fülcseppet lehet adni,amire az van írva,hogy 8 éves kor alatt nem ajánlott.Elég egy mikrosérülés a dobhártyán,és a gyerek megsüketülhet.Ráadásul nem is használ.Kép
Akkor Kata-módszer=Aludj velem módszer!KépKár,hogy nem írtam meg.No,milyen szerény vagyok ma.Kép

Tali:azt hiszem csak Ruszlánnal és teljes pereputtyal tudnék menni-így pedig nem olyan jó.Majd meglátjuk.

Puszi.

Kata

Tali:

Kép
Kép
ruszlána

Melinda!
Aha,szóval Ti már megkezdtétek a kerti pancsolást!KépKépKép
Örülök,hogy Anyudat hazaengedték,az viszont nem jó hír,hogy ilyen stressznek van kitéve.A legjobb,ha tényleg tud otthon pihenni,és nem idegeskedni.amennyire lehetséges.
Raul rendkívül büszke arra,hogy nagyfiú és ez most már idegen számára is nyilvánvaló dolog lett a foghiány révén.KépDíszdobozba tette.Kép

Pusz.

Kép
Kép
ruszlána

KataKép
Már elég rég bicajoztam, mert szinet minden nap esik az eső. De ha már megbízhatóan jó idő lesz akkor bicajjal megyünk a játszóra!
Ja, épp most néztem, hogy Az aludj velem című mű szerzője: Dr. RuszlánaKépKépKépKép
Fülcsepp......... ez horror!!!!! Tuti van gyerekeknek való is.
Tali: nooooooo, meg akarsz szabadúlni a pereputtytól????KépKépKép

MelindaKép
Hangosan röhögtem a locsolós sztoridonKépKépKép Elképzeltem ahogy húsgombó lelocsól!

Egy pár kép a nagyfiúról:
Mit is rajzoljak.......?????
Kép
Kitaláltam..Kép
Kép
Ez a motoros egész jó lettKép
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Meg kell zabálni Olit!!! Kép Annyira édes az asztalkájánál Kép Pusszancsot küldök Neki, de hatalmas cuppanósat!!! Nem eszi a zsírkrétát? Marci nagyon rákapott. Kb. 1 hónapja rajzolgatott, ott voltam mellette, de hirtelen a mosógép mosás közben ijesztő hangot adott, én pedig kirohantam a fürdőbe. Persze a gépnek semmi baja nem volt, viszont Marci befalta az alig 15 másodperc alatt az egyik zsírkréta negyedét és még vigyorgott is hozzá, mintha ízlene Neki Kép Kép Anyunak rajzoltattunk Vele (megrendelésre Kép) a héten egy gyönyörűséget, de még hogy ott voltunk Vele Gáborral mindketten, még így is leharizott egy picurit megint a krétából.
Örülök, hogy tetszet a Húsgombóckám akciója Kép Hát elhiheteted, hogy a szomszéd csajszi is furán nézett rám, ahogy röhögök a gyerekre csuromvízesen Kép
Majd beszerzek valami arabtolmácsot, de lehet, hogy addig én is leteszem a szükséges vizsgákat Kép

Kata!
Az igazat megvallva én is viszem az egész pereputtyot a talira Kép Nekem nincs jogsim, így Gábor is jön, nem küldöm haza, mert mire hazaérne, fordulhatna is vissza... Ja meg jön a két gyerek is Kép
Már én is akartam Neked említeni, hogy nincs esetleg magándoki, vagy a szomszéd település gyerekorvosa is fogadhat valami úton módon, mert ez a dokkernéni tényleg nem áll a helyzet magaslatán Kép Drukkolok, hogy találjatok valakit, aki normális és nem utolsó sorban megfizethető!

Évi!
Remélem, nem gond, ha Gábor is ott lesz a talin, mert tudod, nekem nem egyszerű útra kelni jogsi nélkül...

Ahogy Gigi írt az altatós könyvről, eszembe jutott, hogy elkezdtem pánikolni, bár ez nem teljesen jó szó rá. Úgy örülök, hogy végre át tudjuk aludni az éjszakát, Marci maximum hetente 2-3 éjszaka sír fel egyszer-egyszer éjszakánként, de akkor is Gábor megy hozzá. Na a lényeg, hogy hogy a túróba fogom én megint bírni az állandó éjszakázást Ketteskével??????????!!!!!!!!!! Én már annyira visszakényelmesedtem. Tudom, hogy ez nem kívánságműsor, de azért jár az agyam rendesen.
Meg azon is agyalok, hogy két gyerkőccel hogy szokták csinálni az esti fürcsit, lefektetést? Gondolom a nagyobbat kellene először "lerendezni", mert Õ már inkább hozzá van szokva a rendhez, a Kicsi meg majd utána jön. Vagy rosszul gondolom, két- és többgyerkőcös anyukák?
A többibe bele sem merek még gondolni! Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Nah, tali ugyben meg nem vetek magamra keresztet, elvegre van Apja is a nagyfiamnakKép Majd kitalaljuk addigKép Kata, valdd be, hogy imacc velem autozniKépKépKép (szereny en..Kép)

Melinda,
Esti furdes: amig pindur volt, addig o furdott eloszor, es kiskadban, de a nagy segitett adogatni a dolgokat, aztan amikor mar nagyobbak lettek ketten egyszerre, de megis kulon furdottek, mert Zolcsi a kadra tett allvanyon a kiskadban, alatta Gyuszko a nagykadbanKép Aztan meg egyuttKépKép Mondjuk nalunk ez azert tud/tudott mukodni, mert Gyuszko mar eleg nagy volt az egyedul furdeshez.

Kata,
Itt is irom, de majd mondom is: Irsara szomatonkent jon fulesz-doki a cegledi korhazbol, talan erdemes rakerdezni.

Most rohanok, mert szetszedi a porszivotKép

Mica
mica

Sziasztok!!!!

Kata!
RaulciKép
Hát nagyon remélem, hogy pereputtyal vagy nélküle, de ott lesztek a talin!!!!!!!
Ez a fülcsepp elég ijesztően hangzik! Nem lehet olyan könnyű az élet ott gyerkőcökkel!

Mica!
Örülök, hogy úgy néz ki, hogy mégiscsak jöttök a talira!!!!!
Gyuszkó igazán jó gyermek!Kép
Zolcsinak jobbulást!!!

Évi!
Majd tudósits, hogy hogy megy a napközbeni elalvás!
Különben ha a Te módszereddel altatnék az tutira tetszene Norbinak, mert mellettem pikk-pakk elalszik, csak nekem pont az kéne majd, hogy a saját szobájába aludjon egész éjjel!
Rolcsi szimulálásaKép Falra firkaKép
Drukkolok, hogy a rosszúllétek amennyire csak lehet elkerüljenek, mert három gyerkőc mellett az iszonyat lenne Neked!

Saxi!
Lilinek jobbulást!!!!!!!!!!

Gigi!
Ari vagy hogy beavattal a könyv rejtelmeibe! VillanyégetésKép Amúgy én is detto ezzel a módszerrel akarok majd próbálkozni meg hát multkor is így aludt el. Különben tudom, hogy menni fog, csak nagyon el kell szánnom magamat! Azért a könyvet mindenféleképp elolvasnám!
Oli tündéri és olyan nagy!!!! Annyira kiváncsi vagyok rá élőbe, biztos Õ lesz a legnagyobb fiúcska!Kép

Melinda!
Locsolós sztori nagyon tetszett, elképzeltem magam előtt és nagyon jót nevettem!!!!!

Írok egy kicsit én is Norbiról:
Minden reggelinél együtt teázunk, ez úgy történik, hogy van egy bögréje amibe teszek vizet, meg instant teát majd odateszem Norbi elé Õ meg úgy csinál ahogy tőlem látta, megkeveri a teát, lenyalja a kanalat, leteszi a bögre mellé és szépen issza a teácskáját. Mostmár pohárból teljesen önállóan iszik, egyáltalán nem kell megfogni neki. Sokszor enni is csak úgy hajlandó, ha teljesen egyedül hagyom neki és egyre ügyesebb! Gyakorol a bölcsire!Kép
Ma olyan édi volt, szétszorta a homokozós cuccát ami egy zacsiba van, erre rászoltam, hogy azt nem szaba, mert tiszta homok lett minden, meg azt visszük majd a játszóra. Közben csináltam a dolgomat, egyszercsak azt vettem észre, hogy ott a zacsi ahol volt és benne az összes homokózos cucc, a kis drágám szépen visszapakolta pedig azt nem is mondtam Neki!
Na még egyet: egyik nap töröltem le a pelenkázójáról a port, erre jött és kérdezte, hogy Mi?, mondtam por, erre mondta Õ is hogy por, Kicsit késöbb áll a tv előtt, végighuzza rajta az ujját és mondja, hogy por.Kép

Képzeljétek, még nem is meséltem, hogy újra megnyitott a Csepelplázába az a fittneszterem ahova jártam tornázni csak most teljesen fel lett újítva és van egy csomó új óra és ami mégjobb, hogy egész héten ingyenes, úgyhogy én ezt kihasználva minden nap elmentem, volt hogy két órára is, nagyon élvezem. Holnap lesz Kangoo óra, biztos ismeritek amikor azt az ugrálós cipőt kell felvenni, hát én kipróbálom, remélem nem fogok hasra esni, mert állitólag csak úgy lehet megtartani magad, ha folyton ugrálsz. Hát kviáncsi vagyok, majd mesélek!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

Nagy volt a pangás...

GyöreszKép
PorKépKép Hát nálunk találna Norbikád, nem is kevesetKép Fittnesz teremKép Na ez egy jó hír. Irigyellek, hogy ilyen elszánt vagy. Igaz nincs is olyan úszógumid mint nekemKép Kiváncsi vagyok az ugrálós cipőre, amikor a tv-ben láttam egyszerűnek tünt. Gondolom ha felvenném már nem lennék ilyen nagyszájúKép

MelindaKép
Ne parázzzzzzKépKép Lélekben veled vagyok! Én is nagyon elkényelmesedtem. Nem is tudom már, hogy hogy bírtam régen az állandó éjszakázást, az állandó üvöltést........ Na most, hogy jól lelombzoztalak, megyek isKépKépKép

Voltunk ma Éviéknél. A két törpe nagyon jól megértették egymást. Mindeketten nagyon élvezték, hogy vízezhettek, locsolhattak stb...
Én csak lestem, hogy Rolcsi milyen fürge. Pillanatok alatt felmászik a kanapéra. Olikám mellette olyan volt mint egy kisnyugdíjasKépKép
Viszont a délutáni alvás alatt belázasodott. Majdnem 39 fokos láza lett. NEm úsztuk meg az oltás utáni szövödményt. Estére megint felment a láza, de sikerült elaltatni.Remélem nem lesz semmi gond éjszaka.

Mentem is, puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Remélem holnapra jobban lesz Oli!!!!!!
Hát mit ne mondjak én is könnyebbnek képzeltem ezt az ugrálós cipőt! KÉpzeld, tök sokan ki akarták próbálni (ingyenes óra volt) és nem volt elég cipő, így míg a fele társaság ugrált a másik hasazott. Ez azt jelntette, hogy kb. 20 percet volt a lábamon a cipő, hát ez idő alatt én azt hittem meghalok, alig kaptam levegőt, ömlött rólam a víz és remegett a lábam, el sem tudom képzelni milyen lehet egy teljes órát így végi ugrálni! Tényleg totál nehéz, főleg amikor emelgetni kell a lábadat, a cipőnek is van súlya+egyensúlyérzék, de azért még egyszer kipróbálom!Kép

Lányok!!!!!
Remélem mindenki jól van!

Mi ma találkoztunk délelőtt a Mártiékkal, kicsit játszóztunk együtt! Gigi tündéri egy kiscsaj!!!!

Ma Norbit egy hajszál (vagyis én) mentette meg a fejreeséstől! Tiszta zizi volt estére, folyton felmászott az ágyra és veszettül ugrált, hiába szoltam rá, hogy le fog esni nem hallagatott rám. Egyszer majdnem le is esett, na akkor kicsit megijedt és gyorsan le szállt, de aztán kezdte előről és sikerült is fejjel lerepülni én meg az utolsó pillanatba kaptam el, így csak érte a feje a földet, de nem ütötte meg magát! Egyszer úgy megnézném magamat ilyenkor, ahogy vetődök a gyerek után, hihetetlen, hogy ez az anyaság micsoda reflexeket hoz elő!

Hétvégén apánál leszünk, úgyhogy valószinűleg csak hétfőn jövök!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

GigiKép
Remélem később nem volt semmi baj Olikával és az éjszakátok is jól telt!Kép Ez olyan furcsa, hiszen napközben semmi nem látszódott rajta, olyan jókedvű voltKép! Drukkolok nektek!!!!!

Györesz,
Hihetetlen mire képes egy édesanya!KépKép Még jó, hogy ilyen jó a reflexed!!! Remélem jól érzitek magatokat apánálKépKép

Melinda,
ne izgulj előre! Amikor egy ici-pici baba megszületik, hihetetlen dolgokat hoz elő anyukájából, például erőt ad az éjszakázáshoz.Kép Hidd el, akkor amikor az ember benne van sokkal könnyebb mindenKép Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy alszik majd mint egy kisangyalKép
A fürdés nálunk csak addig volt macera, amíg nem tudott ülni Martin, onnantól kezdve már együtt fürödtek és imádták mindkettenKép Addig pedig először Vivust fürdettem, aki örömmel segédkezett a tesó körül!Kép

Saxi,
remélem jól van Lilike!!! Sok-sok puszi nektek!!!KépKép

Kata, MIca, remélem a ti fiaitok is jól vannak!!!!

A nagy gyerkőceim 5 napra mennek, de mindketten máshova. Tulajdonképpen Vivikét féltem nagyon, mert már elég fejlett és eszméletlenek a fiúk az osztályában!Kép

Lányok, sajnos nem mondhatnám, hogy túl jól vagyok. Sokszor émelygek, szédülök, tegnap fájt is a hasam és sokszor olyan gyenge vagyok! Egészen változó intenzitással törnek rám ezek a panaszok, de úgy érzem, nem biztos, hogy így betudom vállalni a talit, pedig tényleg nagyon szeretnémKép Hogyha nem leszek jobban, Gigi bevállalta, hogy nálluk összejöhetünk! A térpéket azért küldöm, hátha...

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Először is Évi ezt neked küldöm

Kép

Sok boldogságot kívánok a születésnapodhoz, és az új kis jövevényhez aki a méhedben lapul.
Kívánok neked rengeteg erőt és szeretetet négyeskéhez. Azt hiszem ennél csodálatosabb szülinapi ajándék nem létezik mint egy csöppség.
Gigivel én is nagyon fáradékony voltam és émelyegtem, Elevit nagyon sokat használt, sokkal jobban voltam tőle.

Gigi
Nagyon édi Olika, milyen nyugodtan ül rajzolás közben, és milyen ügyesen tud rajzolni. :-) Vagy anya?

Melinda
én is nagyon jót szórakoztam a kertész legényed csínytevésén, olyan édi lehetett, kár, hogy nem vette fel senki, évek multán milyen jókat nevetnétek rajta. Tényleg a multkori fürcsi sztárjkkal mi lett? Helyre állt a dolog?

Mica
gyors gyógyulást nektek. Sokszor még olvasni is fárasztó, hogy mi mindent csinálsz egy nap alatt.
Nagyon ügyes vagy.

Akkor most Gigiről
Norbikához hasonlóan már ő is tökéletesen iszik pohárból, szól ha rostosat inna,( azt szoktuk pohárból inni) már ő is sokszor önállóan eszik és nem engedi, hogy segítsek neki. Levest nagyon édesen eszi, mert, ha a levén kívül valami más is a kanalába tévedne, akkor azt visszaönti, így én nyomom a szájába a sűrejét ő pedig a levét.
Már nagyon szépen megy fel a lépcsőn, általában a korlátba kapaszkodik nem foghatom meg a kezét, ha fogom akkor épp, hogy csak a biztonság miatt kell neki, tegnap viszont teljesen ledöbbentem, a ház előtti lépcsőnél nem foghattam meg a kezét és korlát nélkül önállóan felment.
Először nagyon megijedtem, de hagytam, végül pedig nagyon boldog voltam, hogy ilyen ügyes.
Állandóan lent szeretne hintázni, homokozni és a legújabb a gerenda, tudjátok ami kicsit magasan van és úgy kell végigmenni rajta, fogni kell a kezét, de nem unja meg soha, mindig balhé van amikor már elszeretnék jönni tőle.
Egyik nap a mami elvitte buszozni, nagyon boldog volt azóta azt meséli, este a kádban megbeszéltük a dolgot, mondom neki elmentél a mamival buszozni, mire ő közölte, hogy neeem, csücsül! Mármint nem mentek hanem ült a buszon, azt hittem megzabálom.
Az utóbbi időben bármi új dolog kerül a lakásba mindig elmeséli ki hozta, folyamatosan leltározik, és mindent kibeszél.
Rajzolás nálunk is megy, igaz nem ül egy helyben mint Olika, áll és izeg mozog közben. Pár hete a kezébe adtam egy régi Brendon katalógust, azóta folyamatosan azt nézi, már fele hiányzik a másik fele pedig tiszta szamárfül.

puszi mindenkinek
Márti
márti05

jaj elfelejtettem

Györesz
neked milyen minta fiad van, milyen jól viselkedett a játszón, el sem tudom képzelni róla, hogy rosszcsontkodni is tud.
Tegnap valami volt a levegőben, tudod a játszó kapujában is mekkorát esett a kisfiú, délután az egyik kisfiút véletlenül megrúgta a másik és eleredt az orra vére, utána Gigi aki különben nagyon profin tud eseni akkorát bolult, a kezét
maga alá gyűrte, keze és lába lehorzsolva, majd itthon is sikeresen eltanyált és beverte a homlokát a szék lábában, hatalmas pukli lett rajt. Szóval tegnap a balesetek napja volt.
Ezek szerint sikerült állva maradnod a cipőben.
Úgy irigyellek, hogy el tudsz járni mozogni.
Érezzétek jól magatokat a hétvégén.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!
Ma sem volt nagy forgalom! Persze a néha orkán erejű szelet leszámítva gyönyörű idő volt, gondolom mindenki kihasználta!

Márti,
Nagyon köszönöm a kedves szavaidat, a jókívánságokat!KépKép
Fantasztikus mennyire NÕ Gigi, így csupa nagybetűvel!KépKép Nagyon okos és ügyes, biztosan sokat foglalkozol vele! Gondolom egész nap szórakoztatt valamivel!Kép Remélem elmúltak már a tegnapi baleset-sorozat eredményei! Õ jól alszik? Nincs vele god az elalvásnál?

Melinda, te nem szoktál így eltűnni! Remélem minden rendben veletek!!!!

Most pedig teszek fel képet az én huncut-képű fiacskámról Kép

Puszi
Évi
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Csak pár szó erejéig ugrottam be, mert délután megint - két nap szünet után - bedurrant a derekam, jobban mondva a keresztcsontom környéke. Lehet, hogy a mai takarítás hozta ki, de takarítanom csak kell...
A lényeg, hogy egyébként rendben vagyunk, Marci is tünemény és még mindig leeszi a fejünket Kép Most abba is hagyom, mert most még sem ülni, sem rendesen feküdni sem tudok (hanyatt fekve nyomom a csontot, oldalt fekve pedig a gyomrom szándékszik a tüdőm helyére férkőzni).

Remélem mindenki rendben van! Kép

Évi!
Rolcsi nagyon helyes Kép Neked kitartást a rosszullétekhez!

Mindenkinek sok millió puszi: Melinda (26+1)

KépKép

KépKép
bujka

Melinda,
Nagyon sajnálom, hogy ilyen fájdalmaid vannak!Kép

Remélem gyorsan rendbejösz!!!!KépKép

A múltkor már említettem, hogy vannak olyan masszőrök, akik kifejezetten kismamákat masszíroznak, esetleg megpróbálhatnád, talán segítene?

Drukkolok neked!!
Végül elfelejtettem válaszolni a kérdésedre: úgy gondoltam, hogy a 6. hét körül megyek majd dokihoz, tehát jövőhéten bejelentkezek!Kép

Lááááányok merre vagytok??????

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Élvezzük a jó időt,Patrik már úgy néz ki,mint egy cigánygyerek,Raul is barnul szépen.
Patrikot végre megnyírta at apja géppel,már egy hete mondogattuk Neki és Raulon demonstráltuk is.Kép
Csak úgy világít a kopasz feje!Kép
Õ is sokat beszélget már,bár a szavakat még ritkán köti össze.Nagyon bírom,hogy hami helyett hapit mond.Jól hangzik,mikor kiabálja:hapi,hapi!Mondom:nekem is egyet,jóképűt!Kép

Melinda!
Sajnálom,hogy ennyire fáj!KépLehet,hogy az Évi által említett masszázs valóban segítene.
Patrik is eszi a zsírkrétát.KépKép
Ha Pöttömöd megszületik,hamar kialakul majd a napirend,néhány zűrzavaros nap után már menni fog a dolog!Gábor is biztosan sokat segít majd!Kép
Nálunk fürdetésnél az vált be,hogy Patrikkal kezdtünk,aztán,ha már ágyban volt,következett Raul.

Györesz!
Jót mosolyogtam az önállósodó,pedáns Norbin!Nagyon édes lehet!Kép
Azt hiszem,ez a Kangoo nem nekem való,ügyes vagy,hogy bírtad!Kép
Tudnak produkálni a gyerkőceink,így előhozva a leggyorsabb reagálást belőlünk!
Mikor megláttam Patrikot a padlásfeljáró tetején,azonnal eldobtam mindent és a pillanat törtrésze alatt rájöttem,hogy nem kiálthatok Rá,mert...ááá,nem is gondolok erre.

Gigi!
Nagyon tetszenek a rajzolós képek,Oli rendkívül komolyan műveli a dolgot!Kép
Remélem,már teljesen jól van!!!

Évi!
Huncutkád nagyon puszilnivaló!Kép
Milyen az az erdei iskola?
Sajnálom,hogy ilyen cudarul érzed magad!Kép

Mica!
Hogy van Zolika?Patrik a hazaérkezés után 10 perc múlva felébredt,estig nem is aludt,akkor viszont 10 perc múlva durmolt is.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Jóóóóóóóóóó reggelt!!!!Kép

Ismeri valaki a japán kristálygombát(üdítőgomba)?Esetleg tapasztalat?

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Évi!
Sajnálom, hogy ilyne pocsékul vagy, csak kitartást tudok kívánni!
Rolcsi egy tündéri kisfiú a képen!!!!!!!

Márti!
Nagyon ügyi Gigi a lépcsőzéssel, na meg a gerendázással is!!!!
Hát akkor nem is képzelnéd, hogy mióta haza jöttünk apáéktól milyen rossz, ma mát totál kiidegelt! Délelőtt vagy rohantam utánna (motorozott), mert az istenért sem akart megállni, ha szoltam, vagy fegyelmeztem, mert folyton a pocsojába akart motorozni. A játszón felfedezte, hogy vizes a pad, szórta rá a homokot és sarazot, majd törölte a pólójába, gatyájába. A motorozás közben felfedezett egy kutykakát, lepattant a motorról és kicsit megtapogatta, persze tiszta kaka lett a keze, aztán meg az enyém is! Szóval tényleg jó gyerek!

Melinda!
Sajnálom, hogy ennyire fáj a derekad! Remélem találsz rá valami megoldást ami enyhíti a fájdalmadat!!!!!! Kitartás!!!!!!

Kata!
hapi, hapiKép
Padlás feljáró tetején???? Te jó Isten!!!!! Hát tényleg minden gyerekre őrangyal vigyáz!!!!!!

Apáéknál nagyon jó volt!!!! Norbi végig aludta az éjszakát és másnap délután is több mint három órát aludt!!!!!
Viszont előző éjjel, még itthon nagyon szörnyű volt! Képzeljétek hajnal fél 4-kor tudtam elaludni előszőr! 10-kor lefeküdtem, mert nagyon fárad voltam, Norbi fél 11-kor felkelt, magam mellé vettem, mert erőm nem volt altatgatni. Éjjel 1-ig forgolódott mint egy ringlispir, esélyem nem volt elaludni, aztán felkelt és hajnal fél 4-ig szórakoztatott. Totál ki voltam, gondolhatjátok milyen friss voltam másnap!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

MelindaKép
Sajnálom, hogy ennyire fáj. Tényleg érdemes lenne utánanézni ennek a masszázsnak. Vagy hívd fel a nőgyogyit hátha be lehet rá venni valamit. Homeo bogyóban nincs fájdalom csillapító?

ÉviKép
Gyerkőcök elmentek???? HOgy viselted? Próbáld meg nem halálra aggódni magad!!! És Te, hogy vagy?? Pocakod nem fáj?

MártiKép
Nagyon ügyes Gigi! Én valahogy annyira félek a lépcsőtöl. Mindig fogom a kezét, de ha nem nézek oda ő is felmegyKép Épp tegnap beszéltük Viktorral, hogy mennyire más lesz ez a mostani találkozó mint az egy évvel ezelötti. AKkor a legnagyobb mutatvány az volt, hogy Olikám felült egyedülKép Most már nem csak feküdni fognak egy kupacbaKép

GyöreszKép
Hát nem semmi gyereked van, hallod-e???KépKép KutyakakaKépKépKépKépKép Vajon egyszer eljutunk e odáig, hogy a kedves gazda összeszedi a kutyája után a sz@rt??????Kép
Ez a nem alvás elég brutál. Olikám ma este rendezett műsort. Én se sokat aludtam. Mentségére legyen mondva, hogy nagyon sok foga most tör át. Csatlakozom Katához, nekem sem való ez a cipős ugri-bugriKép

KataKép
Milyen gomba?????? GOmba ismereteim kimerülnek a csiperke gombábanKép Ez a padlás feljáró tényleg nagyon ijesztő lehetett. A barátnőm kisfia (most lesz két éves) a nyitott ablakban állt az emeleti szobában!!! Gondolhatod..... Õ sem mert megnyikkanni sem.
Én is nagyon gondolkozom, hogy lenyírom Oli haját géppel, mert egy két helyen belevágott a fodrász mert egyfolytában orídott Olibébi és rángatta a fejét. Csak félek, hogy csúny lesz....Kép

Kiderült, hogy Olikám nem az oltástól volt lázas, hanem összeszedett megint egy vírust. Mára tiszta pötty a drága. Nagyon csúnya az arca meg a nyaka, úgyhogy nem megyünk játszóra, nehogy a többi anyuka infarkust kapjon, hogy mit hurcolunk a gyerekek közé. Viszont azt bíztató jelnek veszem, hogy nem döntötte le a lábáról a kór, nem folyik az orra, nem köhög. Remélem kezd az immunrendszere megerősödni.

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Megpróbálom feltenni pár képet!

alvós kép:
Kép
Kép
ez most a kedvenceim:
Kép
Kép
kis motoron:
Kép
Apa robogóján:
Kép
Apa tanítja vezetni:
Kép

Kép
Kép
györesz

Szia Gigi!
Jajjjjj szegény Oli már megint összeszedett valamit!!!! Viszont az tényle jó hír, hogy nem döntötte le a vírus! Láza már nincs? Jobbulást Neki!!!!!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Milyen nagyfiú Norbi!Olyan édes,ahogy álmában nevet!KépLátom,azért szeret annyira motorozni,mert már Apáéra "gyúr".Kép
Játszós ténykedések alapján valódi fiú,elképesztő,hogy rövid idő alatt mennyi csínyt tudnak csinálni!
Kíváncsi vagyok,milyen lenne,ha két lányom született volna,vajon kevesebb ősz hajszálam lenne?Na,majd ha lesz lányunokám,megtudom.Kép
Örülök,hogy jó volt Apáéknál,talán Norbi ott mindig jót aludna?Kép

Gigi!
Barátnőd kisfia sem semmi!KépMióta gyerekeim vannak,többször éreztem már úgy,hogy na,most kapok infarktust!KépÉs még mi lesz ezután...
Géppel nem lehet elrontani a hajvágást,ha nem tetszik a végeredmény,akkor gyorsan kinő újra.
Nálunk ez egyenfrizura nyáron a fiúknak,így nem izzadnak annyira és a homokozás után könnyebb,gyorsabb megmosni.És az esetleges kullancs is észrevehetőbb.
Milyen pöttyök vannak Olin???Lehet,hogy Patrik is ezen esett át,szombaton volt lázas,utána jöttek pötyik.
Gombáról majd próbálok bemásolni,most kaptunk,állítólag nagyon sok mindenre jó+immunerősítő.Azt már tudom,hogy finom a belőle készített ital,csak nem tudom pici gyerekek is kaphatják-e.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kismamáink Kép hogy vagytok ma?

Kép
Kép
ruszlána

Kristálygomba (üdítőgomba)

A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák, mint a vizet és sokan a 110 éves kort is megélik.
Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el.

Professzor Menkiw szerint (aki egész életében a kristálygomba hatását vizsgálta) a Kaukázusban ismeretlen a tuberkolózis, rák, a gyomorbántalmak, stb.
Németországban Dr. Drasé már a II. világháború előtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygombával gyógyította a légzőszervek hurutos megbetegedéseit, gyomorgörcsöket, krónikus bélgyulladásokat, májgyulladást, epebetegségeket, hólyagproblémákat és segített a nehéz betegségek utáni lábadozásokban is.

Néhány éve keleten és az újraegyesítés óta a Németország nyugati részén is közismert már a. " Japán kristálygomba " A fehéres-áttetszõ, porcogós csomócskákat vízben nevelik, és mazsolával vagy fügével " táplálják". Ettõl intenzív erjedést okoznak és sokasodnak.
Ez a " Japán kristály" Franciaországban ( és idõközben Németországban is) "Vizikefír" néven terjed. A francia szõlészek ez egészség- és vízjavítás céljára használják.

A vizikefír (japánkristály) a Lactobacillus brevis, Streptococcus lactis és a Saccharomyces cerevisae szimbiózisa. Más szerzõk a Betabacterium vermiforme és Saccharomyces pastorianus fajokat nevezik meg fõ alkotóknak, melyek mellett további baktérium és élesztõfajok elõfordulhatnak, hiszen vegyes kultúráról van szó.

A beteggyógyításban a kristálygomba, mint anyatejpótlék, terhességi ekcéma ellen is szolgált, valamint krónikus női altesti betegségeknél.

Felhasználási lehetőségek: idegbetegségek, belső daganatok, bronchitilis, vérszegénység, vérkép problémák, sklerózis multiplex, vérnyomás és testsúly normalizálás.
Naponta 1 liter, 2-6 hónap alatt gyógyul.

Kiütések ekcémák: naponta fél liter külsőleg bedörzsölni, hagyni megszáradni. Ha kézről, arcról van szó, reggel lemosni, 2-4 nap alatt eltűnnek.

A legfontosabb: A kristálygomba megakadályozza a táplálék rothadását a belekben, ezáltal gyógyít és élethosszabbító hatása is van. A kristálygombát naponta kell inni, nem zavarja az emésztést, mert gyorsan felszívódva a vérbe jut.
Fincsi és egészséges.

Elkészítése (2 literhez): Széles szájú nem fém zárható edényt, vagy üveget használjunk. (Pl.: ha nincs ilyen nagy üvegünk, műanyag üveg tetejét levágjuk és fóliával meg befőttesgumival zárjuk) 6 evőkanálnyi kristálygombát műanyag szitába téve meleg vízzel lemosni, 10-15 dkg cukrot ízlés szerint, 1 db száraz fügét, vagy 5-6 szem mazsolát és fél jól megmosott citromot teszünk bele. 2 liter hideg vízzel felengedjük, jól felkavarjuk és szobahőmérsékleten 2-3 napig érleljük.
Minden nap megkeverjük. Érlelés után leszűrjük, üvegbe töltjük és a citrom levét belecsavarjuk.

Ügyeljünk arra, hogy a gomba fémmel ne érintkezzen. A kristálygombát langyos folyóvíz alatt műanyag szűrőben alaposan kimossuk és a fent megadott módon újra felhasználjuk.

A gomba gyorsan szaporodik, nehéz hozzájutni, ezért szemétbe dobás helyett jobb a felesleget tovább adni.
A belőle készített ital a hűtőben néhány napig eláll. Fogyasztása hűtve a legjobb.

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Gigi!
Nyugi, szerintem a pötyik is az oltástól vannak. Nekünk a dokinéni kis lázat, taknyosságot, hurutosságot és pötyiket jósolt, bár mi ugye megfejeltük a dolgot egy kicsit. A dokinénitek is megerősít engem, ha felhívod. Kép Ennek ellenére gyors kipöttyösödést Olikának!!! Kép
Ezek szerint, beválljátok a talit ismét, ha Évi nem lesz fogadóképes? Gábor már egészen sajnál Titeket, hogy Titeket szedünk szét ismét, mert ugye Õ már úgy számolja, hogy ez a harmadik tali Nálatok Kép Aztán felvilágosítottam, hogy topiktalinak még "csak" a második lenne, meg ugye volt Olikám szülinapja Kép Mindenesetre köszönjük Nektek Kép

Györesz!
Meg kell zabálni Norbikát Kép Az alvós képen komolyan mosolyog??? Megértem, hogy miért kedvencek azok a bizonyos képek Kép Látom, nem hiába van oda a saját motorjáért, ha már a nagyhoz és az autóhoz is szoktatva van Kép Norbika is tekergeti az autóban a kormányt? Mert Marci ezerrel tekerget, ha Gábor odaülteti Kép
Norbika is nagyon ügyes, amiket írtál Róla annyira édes dolgok Kép Marci is meglep néha a rendrakásával, néha csak lesek, persze legtöbbször mondjuk Neki, hogy tegye vissza azt a bizonyos valamit, és örülünk, ha meg is teszi, de a legnagyobb meglepetés az, ha magától rak valamit a helyére Kép
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek és az alvókája is jó volt Norbinak Kép Viszont a nem alvós éjszakátokat nem irigylem. Na ettől félek én, hogy fogom én ezt madj bírni?! Kép
Kutyakaka Kép A kutya gazdájának az orrát dugnám bele...
Ugrálós cipő keményen hangzik, én a leírásod olvasásába belefáradtam Kép De én is leszek még fitt!!! Nagyon elhatároztam, hogy Ketteske megszületése, szopija után újra emberi formát próbálok magamnak kölcsönözni!

Kata!
Neki is köszi a fürcsi infót Kép
Hapi Kép Marci nálunk a hapcira hajszálja a hapi és a hapa kifejezést Kép Ha trüsszentünk rögtön jön a válasza, erre mi mindig megköszönjük Neki Kép
Tarkopasz Patrik Kép Marcikámat sajnálom megnyírbálni, annyira édesek hátul a fürtöcskéi, meg egyébként sem tűnik túlzottan loboncosnak Kép
Ma mentetek végül fülészetre? Mi van a kis kopingerrel?
Gombát passzolom. Valahogy a tudásom nekem is megállt a csiperkénél Kép

Évi!
Hogy vagy? Remélem bírod a Törpe mellett. Bár egy kis hányinger, fáradtság is hatványozódik ilyenkor az örökmozgók mellett, nekem is jutott belőle pár hétre való az elején. Az lebegjen a szemed előtt, hogy ennél csak rosszabb jön Kép, amikor majd fáj a derekad, vizesedsz, a hasad rendesen útban lesz! Ugye, milyen klassz Kép Kép Kép Bocsi, de kínomban csak ilyen hülyeségek jönnek ki belőlem, mert nekem is egyre terhesebb az állapot, de lesz ez még így se és vissza fogjuk még sírni, hogy de jó lenne még egy picit terhesnek lenni, hogy érezzük a Babócát odabenn Kép Puszi Neked!!!
A jövő hétre pedig nagyon-nagyon drukkolok, hogy már a szívecskét is lássátok dobogni Kép
Nem lesz semmi baj az erdei táborban! Ügyesek a gyerkőceid Kép Tényleg mennyi korkülönbség is van kettejük között?

Márti!
A fürcsisztrájk szerencsésen elmúlt Kép Ahogy írtam róla, utána még azért tartott 1-1,5 hetet, aztán egyre jobb lett, kevesebb lett a sírás, a hiszti. Pl. nem adtuk rá a köntösét a szobában, ahogy leöltöztettük és vittük le a fürdőbe, hogy ezzel se emlékeztessük, hogy mindjárt jön a fürcsi, meg egyéb trükköket vetettünk be és szerencsére az egri út előtt minden helyre jött. A legnagyobb ajándék, hogy az idegen környezet sem kavart be Kép Most szent a béke, kivéve a heti aktuális hajmosást, mert akkor ordítás van még mindig.
Hihetetlen Gigi a csínytevéseivel és a dumcsijával Kép Annyira kíváncsi vagyok már Rá is Kép

Mica!
Köszike a fürcsi választ Kép
Hogy vált be a laptop? Kép Skacok jól vannak? Egészségesek?

Saxi!
Lilike hogy van? Remélem már túl vagytok a báránykák nehezén! Puszi!!!

Mégegysze köszönöm itt is a fürcsis válaszokat a dupla-tripla anyukáknakKép Látom, szinte ahány ház annyi szokás Kép, így majd valahogy mi is kialakítjuk a sajátjainkat! Szentírás ezek szerint erre sincs Kép

A jókívánságokat és együttérzéseket is nagyon köszönöm a fenékfájdalmammal kapcsolatban. Szerencsére a szombati állapothoz képest normalizálódott valamelyest a helyzet: érzem még, de már nem olyan durva mint szombaton. A masszírozást Gábor elintézi nekem esténként, kimasszírozza a fájdalmas pontokat és utána egészen jó. Nem nagyon hiszem, hogy profi masszőrhöz Marci mellett lehetőségem lenne eljutni, meg remélem annyira gázosra nem fordul a helyzet. A lényeg, hogy nem szabad megerőltetnem...

Egyébként jól vagyunk. Marci ördögfiókat játszott ma, de azért jól ki is készített a hisztijeivel. Komolyan mondom, hülyét kapok tőle, amikor 28-adszorra megemelem egy picit a hangom, hogy valamit ne csináljon és elkezd ordítani!!!!!!! Ilyenkor valahogy nagyon pipa tudok Rá lenni Kép Komolyan úgy érzem, hogy a hétvégi (idegi) pihenésem /Gábor nagyon sokat segít ilyenkor a Törpe mellett/, kb. 2 óra alatt elillan már hétfőn délelőtt. No nincs több panasz, mert ennél csak nehezebb jön, úgyhogy "kiélvezem" ezt a laza 3 hónapot, ami még hátravan!

Mindenkinek sok pusz: Melinda (26+3)

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
A dokinő mondta, hogy vírust kapott el, TeeeeKép Gondolom, hogy már nem érezni a szuri hatását. Olyan hihetetlen, hogy nemsokára szülni fogsz....
A csapatot szívesen bevállalom. Majd Évi meglátja, hogy hogy bírja a strapát. A kérót meg nem fogják a törpék szétszedni, mert ha jó idő van, akkor írány a kert. Ha mégis betévedne a házba egy partizán és jól rendet rakna, akkor meg csak az menne mint minden egyes napKépKép
Ó nekem is szokott olyan lenni, hogy úgyérzem, hogy elszakad a cérnaKép Emberek vagyunk vagy mi???!Kép Példáúl most hétvégén katasztrófa volt ahogy viselkedett. Ez a típikus sapka esete. Ha volt rajta sapka azért ordított ha nem volt, akkor azértKép Ilyenkor próbálok felülkerekedni az emberi gyarlóságomon, és kedves hangon szólok hozzá. Eddig még sikerült. TEgnap este fürdésnél példáúl olyan szinten ordított, hogy már levegőt is alig kapott, rángatta közbe a fejét...... Elég horror látvány volt. Nem sír gyakran de ha igen akkor belead apait-anyait.....

GyöreszKép
Képek tényleg nagyon édesek. Olikámnak meg sem mutatom Péter robogóját mert transzba esneKép

KataKép
Húúú nagyon tudományos most az én kis felfogó képességemnek amit írtálKépKép Este elolvasom, hátha addigra regenerálódnak az agysejtjeim.Kép
Kopterről dobhatnál képet!!!

Így szeretem Apát:
Kép
Sarazás:
Kép
Kép
Ez a ciki, nem a falábKépKép
Kép

Puszi!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Még mindíg rohanásban.
Helyzet nagyon gáz.KépKép
Lilikémet úgy ellepte a himlő, hogy alig látni a gyereket.
Rengeteg van a pelus alatt a popsin, és az arcán is a szája körül, nagyon ronda, mert mivel nyűgös kell a cumi,de a nyáltól feláznak a pöttyök.Kép
A hab a tortán,hogy jönnek a felső szemfogak,és ezzel együtt a fogzós kaki ami jól felmarja a bőrét.Kép
Kenőcsöt nem kenhetek rá a himlők miatt.
Egésznapos üvöltések és nulla éjszakák ideje van nálunk.
Remélem nálatok azért szebb napok vannak.
Babácskák gyönyörüek!

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Hát ez nagyon szörnyen hangizk! Szegény kicsi lány, na és persze Te is! Mennyi ideig tart egy bárányhimlő? Mikor kezdenek leszáradni a pöttyök?

Kata!
Hát az lehet, hogy Norbi jól aludna apáéknál mindig, de mi nem annyira, mert egy szobába aludtunk és apjával alig mertünk mocorogni, nehogy felkeljen! Meg hát anyósékkal elég két nap! Nagyon aranyosak egyébként, de hosszú távon nem bírnám!!!
A második képen már ébredezik Norbi és kinyitotta a szemét, rámmosolygott és újra becsukta!

Melinda!
Alvós, mosolygós kép részletezve fentebb!Kép
Hajaj, de még hogy tekeri a kormányt a kis sofför, sőt még a váltót is rángatja!Kép
Te legalább már egy jó ideje átaludhatod az éjszakát! Lehet, hogy mire ketteske is átalussza az éjszakát Norbi még mindig gyötör engem esténként!Kép
Nagyon szeretek mostanába tornázni járni és nem is a formám miatt, hanem mert teljesen feltőltődök tőle. Ma pl. dance stepen voltam!Kép

Gigi!
Az apás kép az valami tüneményes!!!!!Kép Annyira édes pofa Olika, meg kell zabálni mindegyik képen!!!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ma elővettük Raul akkus autóját,ami úgy tűnik,most már Patriké.Alig szállt ki belőle,azt játszotta,hogy Õ most megy pápá,beült,dobott puszit és már indított is.Aztán megérkezett és fogadni kellett.Nem találjátok ki,hogy játsziból hová ment mindig???KépA pacikhoz,természetesen.Kép

Melinda!
Fülészhez majd magánrendelésre megyünk.Olyan antibiotikumot adtam Neki,ami többek között a középfülgyuszira is jó.Azért megnézetem.Ne csak én gyógyítsam.
Marci milyen kis figyelmes a tüsszentéskor is.Kép
Örülök,hogy a fürcsisztrájkon túlvagytok!Hajmosás errefelé is nehéz menet,de talán most a kis kopaszkával hamar végzek.Kép
Marcika ordít a sokszori figyelmeztetés után,Patrik jóízűen kinevet-sajnos ez is bosszantó.Ki tudják venni az ember"rugóját"rendesen.
Ahá,kérem,ha valakinek saját,külön bejáratú masszőre van!Kép

Gigi!
Patrik is tud hisztizni,de Raulon nem tud túltenni.De mióta láttam a szomszéd kisfiút,aki a falba verte a fejét többször,már nem is panaszkodom.Kép
Nagyon jók a képek,különösen a sarazásra rendkívül büszke fiad tetszik!KépÉs ahol nem bír kiszállni a homokozóból!!!Ne áruld el Neki,de nagyon jót nevettem!Kép
Majd egyik nap teszek képet a kis kopperről.

Saxi!
Szegény Lilike!KépAz enyéimnek is volt mindenhol,még a szájuk belsejében,fülükben,orrukban is.Kép
Nagyon szorítok,hogy most már könnyebb napok következzenek!!!!

Puszi

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Ujra elokerulok par sor, de inkabb par fenykep idejere... Most epp az veszi el az idomet, hogy szervezem a szerdatol kezdodo melot: nekiesunk vegre a szetboritott keritesnek, lebontjuk, es epitjuk az ujat. Ez nemi szervezes, beszerzes es fejvakarasba kerulKép De egesz jol allunk marKép

Kepekrol: az elso adag penteken delelott keszult, amikor Kataekkal meglatogattuk Diat es Domit (vegre.. mert csupan 3 honapja szerveztuk, csak mindig keresztulhuztak a lurkok a szaitasainkat, mert betegek voltak). Mint lathato, Domibol egy tunderi nagyfiu lett, selymes hajjal, 16 foggalKép Nagyon jol beszel, vegigsorolta Dia utan a neveinket, puszit osztott, es nagyon jot hancurozott a 3 lurko az agyakonKép

Ime a kepek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szombaton csaladi kirandulason voltunk, irany a Matra. Eloszor a siroki varat vettuk celba, fel is masztunk... hat a labamban azota is erzemKép
Ime a taj es a varrom:
Kép
Kép

Utana atmentunk Kekestetore, ahol Gyuszko, az unokatestvere es parom neztek korul, mert Zolcsi elaludt az autoban, es en inkabb ott ultem vele, nem piszkaltam holmi babakocsival.
Ebredese utan ebedeltunk egyet Matrahazan, egy kis seta az erdoben, es jottunk haza. Azert meg megalltunk egy kis fagyizasraKép Ime az eredmenye:
Kép

Hetvegerol ennyitKép

Melinda,
Koszi a kerdest, laptop priman bevalt, most is errol netezek, mikozben parom vegre jatszhatKép De delutan is kint ultem, es melo kozben felugyeltem rosszcsont lurkoimatKép
Sajnos nem teljes az egeszseg-dolog, Zolcsiban bujkal vmi, delelott 9kor elaludt, utana lazasan ebredt, majd hasmenese lett, szoval a fene tudja, hogy mi lehet. Most este nem tunt lazasnak, de nemsoka megnezem. Gyuszko mar teljesen meggyogyult, ma is az ovit boldogitottaKép

Kata,
Zolcsi penteken aludt meg jocskan, osszesen 2,5 orat, pedig amikor behoztam a kocsibol felebredt, de sikerult jol leraknom, es 3 perc alatt visszaaludt.

Marti,
Kitartast a melos idoszakhoz, tudom, hogy mit elsz at! Nagylanyodra nagyon kivancsi vagyok, hatha szereti a pakolos, takaritos pacakokat, mert akkor Zolcsit is figyelembe vehetiKépKép

Gyoresz,
Nagyon jok a kepek, orulok, hogy jol sikerult a hetvegetek. Ugralos torna...Kép Hat en nem vallalnamKép

Gigi,
Meghato Oli Apas kepe, sokszor megkonnyezem itthon is, amikor a ket srac fut az Apja ele ujjongva, amikor hazaer. Homokozos-saros pacak ismeros, naponta van itthon is ilyenKép Az uj modi a soder (keriteshez vettuk ugye).. hat ma 2 adag ruhat mostam, de egy felmaroknyi kavicsot szedtem ki a dobbol utana, mertugye a fiuk abban masznak, dobaljak stb.
Remelem gyorsan helyrejon Oli!

Evi,
Bizom benne, hogy azert nem irtal eddig, mert vegre kihasznalod az idot es pihensz, nem pedig aggodsz a lurkok miatt. Mondjuk tudom, hogy ilyet egy anya soha se bir megtenni, marmint nem aggodni.. Pocakod jol van? Remelem azert tenyleg pihensz.

Saxi,
Millio gyogypuszi draga kis pottyosodnek, remelem hasznalni fognak. Popsira esetleg hasznalj Sudocream-et, nekunk az jott be.

Most puszi mindenkinek, bocsi, ha valakikimaradt volna, csak kozben nagyfiam is fekudni tert vegre, igy kisse szetszort lettemKép

Mica
mica

Halihó!

Délben nem jöttem, mivel egy volt kolleganőm volt itt, persze Marci aludt végig, így Õk nem találkoztak, viszont egy jót tudtunk beszélgetni Kép

Gigi!
Jóóó van naaaaaa! Akkor vírus Kép De én és gondolom Te örültél volna neki a legjobban, ha még mindig a szuri lett volna.
Esti fürcsi Kép Ilyenkor annyira kíváncsi lennék, hogy mi a túró bajuk van.
Olikámat innen puszilom, de nagyon! Meg kell zabálni a sipakjában Kép Ahogy visszatottyan a homokozóba, hát haláli Kép A sarazósra azt hittem, hogy int egy pá-pát a kiscsákó Kép Apaszeretgetős Kép Kép Kép

Saxi!
Annyira sajnálom, hogy ilyen vacakul vagytok Kép Millió és millió puszit küldök Nektek és különösen Lilikének!!!! Kép

Györesz!
Csibész Norbika ezzel a mosolygásával Kép
Az tény, hogy mi legalább alszunk Marcitól kb. 10 hónapos kora óta. Remélem ezt a jó tulajdonságát is örökli majd Ketteske Kép

Kata!
Patrik autózása Kép Haláli a prücsök Kép
Remélem akkor ez az antibigyó meggyógyítja teljesen a Kiskopasz Kép fülecskéjét! Kép

Mica!
Jó munkát és időt a kerítésépítéshez Kép
Drukkolok, hogy Zolcsiból gyorsan kibújkáljon az a betegség! Nagyon édi a fagyival Kép
Olyan érdekes, hogy Zolcsi és Domi annyira babás képű még, míg Patrik olyan nagyfiúsnak tűnik, pedig Õt csak profilból látom Kép

Azt hiszem ennyi, mert Marci még az uzsi után pótuzsizott, amíg írtam és félő, hogy lassan beledagad az etetőszékbe, annyit póteszik Kép

Ti is kaptatok valami körlevelet, hogy holnap és holnapután nem lesz elérhető a Bnet? Én nem, csak a pocakosok írták.

Mindenkinek sok puszit: Melinda (26+4)

KépKép

KépKép
bujka

SZiasztok!
Gyors leszek!
Rolcsi tegnapelőtt a kádban kb. negyedórán át üvöltött torkaszakadtából, azután szegénykém 1 perc alatt elaludt. Tegnap iszonyúan nyűgös volt, estére belázasodott és csak reggelre ment le a láza! Most is nyűgi és alig eszik, KépKépKépKépKép Viszont tegnap délután egy kis mese, simi után szépen elaludt az ágyában! Ma már ez sem sikerült!
Én sem vagyok túl jól egyrészt szinte semmit nem tudok pihenni, másrészt hol hányingerem van, hol szédülök, egymást váltják a rosszullétek!

Saxi,
Remélem már jól van Lilikéd!!! Millió gyógyító puszikát küldök neki!!!!

Melinda,
háááát jól megvigasztaltál! Egyébként szerintem mindenkinek a maga baja a legnehezebb, én most abszolút nosztalgiával gondolok a nagypocakomra, de nem bírom ezt a gyengeségetKép
A Vivus és Martin között 2 év 4 hónap van. Remélem ti jól vagytok!!!

Gigi,
nagyon megható Oli Viktorral, gyönyörű ez a kép!!!KépKép A többi is óriási, ahogy dolgozik ez a kis légiós!Kép Remélem ti legalább már jobban vagytok!!!

Mica,
aranyos vagy, hogy érdeklődsz, de mint fentebb írtam, sajnos épp pihenni nem tudok, de remélem hamar rendbejön Rolcsi! A te Zolikád is remélem gyorsan túllesz rajta!!! Tündéri a képeken a kismanód, olyan édes, mosolygós arca van!KépKép

Kata,
hogy te milyen vékony vagy! Kép Régebben írtad, hogy jó sokat híztál a terhességek alatt, hogy tudtál még is ilyen jól lefogyni (persze ez most nekem nem aktuális, de majd Kép)
Az erdei iskola, olyasmi mint egy kötött tábor. Tehát egy erdőben vannak faházakban a gyerekek, de igazából tanulniuk kell, bár nagyon sokat kirándulnak! Az ötlet jó szerintem, de egyrészt fejenként 20.000.-Ft nem kevés 4 napraKép, másrészt utálom, hogy nem lehet telefonálni, márhogy ők sem tudnak, így négy napon át fogalmam sincs mi történik a gyerekeimmel! Õk pedig még soha nem voltak csak 1-2 napig távol, akkor is mindennap beszéltünk! Ráadásul mindkettő sirdogálva ment el, hogy hogy fogok majd hiányozniKép

Györesz,
tényleg olyan édes Norbika az alvós képeken Kép, meg a motorosokon, meg az autóson, meg....
szóval édes kicsi fiad van!Kép
Te kis fitness bajnok, bevallom nem kicsit irigykedek a torna, a kikapcsolódás miatt!Kép

Márti,
nem tudom megtettem-e már, ezért ezúton (is) köszönöm a jókívánságaidatKép!!! Remélem jól vagytok!!

Most rohanok, mert amíg írtam Rolcsikám levette a pocról az összes müzlit, cornflakes-et, kölesgolyót, és mindegyiket kiporciózta magának egy-egy kistálba és most ül a kupi közepénKép

Puszi:
Évi

Ui: Végül holnap reggelre kaptam időpontot a dokihoz, labort is vesz, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!!!!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia Évi!

Remélem nem sértettelek meg a "vígasztalásommal". Csak nem akartam a sablonvígaszokat írni... Tudom, hogy vacak érzés, mert az elején én sem tudtam, hogy a fejemet tartsam-e a helyén vagy a klotyót keressem a hányingerem miatt. Kép De inkább tovább nem vígasztallak, mert ez nekem most valahogy nem megy.
Remélem Rolcsidnak semmi komoly baja nem lesz és megdolgozik a kis szervezete a bacikkal! Kép Mindenesetre drukkolok Kép
Holnapra is mennek a drukkok ezerrel!!! Tudom, milyen izgalmasak a vizsgálat előtti napok, órák, percek! Ha tényleg nem lesz Bnet, akkor küldj emilt, hogy mi volt, légyszíves! Köszönöm Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Jaj, dehogyis sértődtemKép, inkább valamiféle szarkasztikus humor csengett ki a levelezésünkből, hogy egyikünk ezért nyavajog, a másik azért! Kép

Köszönöm a drukkokat!Kép

Valóban nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen! A dokim olyan jófej volt, úgy örült a pozitív tesztemnek Kép

Mindenképp értesítelek!Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!!!

Kata!
Nagyon édes lehet Patrik ahogy autókázik!!! Majd erről kérünk egy fotót!!!!

Mica!
Nagyon jók lettek a képek!!! A fagyis kép nagyon tetszik!

Melinda!
Én nem kaptam levelet a bnetről!
Drukkolok, hogy Ketteske is jó alvó legyen! Bár általába míg az egyik jó alvó a másik nem! Na jól van, csak húztalak egy kicsit, amúgy ez általába pont fordítva van, az első gyerek rossz alvó, a második jó!Kép

Évi!
Rolcsinak jobbulást! Remélem semmi komoly!
Hát elhiszem, hogy izgulsz a gyerkőcök miatt, mert belegondoltam, hogy hogy bírnám, ha Norbiról nem tudnék négy napig, hát abba bediliznék! Persze tudom, hogy kicsit más, mert már nagyobbak, na de akkor is!
Sajnálom, hogy továbbra is ennyire pocsékul vagy! Drukkolok, hogy hamar túl legyél ezen az időszakon és hogy holnap mindent rendben találjon a dokid!!!!!!

Norbi ma megkapta az első kullancs elleni oltást! Annyira büszke voltam rá, nagyon megdícsértem, mert éppen csak legörbült a szája, pedig máskor még egy súlyméréstől is üvöltött!

Akinek nem írtam annak külön puszi!!!!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Megállapítottam(ismét),hogy Patrik mennyire antiszobatiszta még:kisgatyában rohangált délután,de 20 perc alatt 3x kellett cserélni.KépKép

Évi!
Remélem Rolcsi már jobban van!Engem is megijesztett Patrik hirtelen belázasodása múlt héten,mot először fordult elő.
Holnap nagyon-nagyon szorítok!!!Kép
Kíváncsi vagyok,hogy a nagyok élvezték-e végül az erdei iskolát!Feltétlenül írd meg!
Biztos nehéz volt Õket elengedned,de szerintem tele lesznek kalanddal,mikor visszajönnek.
Az azért nagyon pocsék,hogy telefonon sem lehet tartani velük a kapcsolatot!
Éppen azt néztem a képen,hogy mégis vannak sonkáim!KépMindig vékony voltam,kivéve a két terhességet.Hogy lehet lefogyni utána?A titok:a stressz.KépKomolyra fordítva:mindig is kifejezetten sovány voltam.De azért biztosan közrejátszik a kialvatlanság is.
Mikor találkoztunk Gigiéknél,néztem is,hogy Te biztos valami másik Évi vagy:nem hittem el,hogy így lehet kinézni 3 gyerek után!Kép

Mica!
Tök jó lehetett a szombati kirándulás,nagyon szép helyen voltaok.A képből ítélve a fagyizás is jól sikerült!Kép
Zolcsi hogy van?

Melinda!
Emlékszem,az első talin is mondtátok,hogy Patrik nem babás,ezt már Ruszlánnal is sokszor beszéltük,mióta megszületett.KépOlyan kis markáns arca van,látnád most,kopaszon!Kép
Örülök,hogy Marcika mostanában póteszik!!!KépTápszert issza?
Sajna én kifogtam a két rossz alvó gyereket:Raul éjjel ugyan igen,de nappal másfél éves korától nem aludt.Képes volt 10-ig kukorékolni,egész napi rohangálás után.Patrik pedig....Õk ilyen nemalvósak.
Kívánom,hogy kistesó legalább olyan jó alv legyen,mint a bátyja!Kép
Házeladás stagnál?
Körlevelet én is kaptam,holnap,ha jól emlékszem este 10-től másnap reggel 6-ig nem lesz elérhető a bnet.

Györesz!
OK,teszek majd képet a kopirnyák,autós Patrikról!Kép
Én is büszke lennék,ha ilyen ügyes lenne Patrik a 18 hós szurin,mint Norbika!Hová kapta?Mikor lesz az újabb?

Gigi???

Sys!
Nem is olvasol már minket?Olyan jó lenne tudni hogy vagytok!!!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Megjöttünk. Minden rendben van, láttam az ici-pici babácskátKépKépKépKép
Levettek két kémcső vért, amitől most a szokásosnál is gyengébb vagyok, de ezt leszámítva minden O.K.Kép
Külön jól esett, hogy többen is megdicsértek, amiért 4. babát vállaltam.Kép
Most megyek kicsit pihenni, mindenkinek sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Kata!
Norbi a combjába kapta az oltást és két hét múlva kap még egyet, aztán egy éve múlva és utánna három évente, ha azt akarjuk, hogy továbbra is védett legyen!

Évi!
örülök, hogy minden rendben volt a dokinál és hát ne csodálkozz, ha még sokan meg fognak dicsérni a negyedi gyerkőc miatt, mert igazán dicséretre méltó, hogy bevállaltátok!

Norbi ma délelőtt kétszer fosizott egy nagyot, fogalmam nincs mitől, de remélem nem fogja folytatni!

Maj este még jövök!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

ÉviKép
Örülök, hogy minden rendben van a babával!! Rolcsit sem kell félteni ha rosszalkodásról van szóKép

Most nem tudok részletesebben írni mindenkinek, majd megpróbálok este.
Rólunk:
Olikám tegnap délutánra olyan pöttyös lett, hogy kihívtam a dokinőt. AKi csak nézett mint Rozi a moziban.... Mondta, hogy ez a típikus "minek nevezzelek" pöttyKépKép Adeno vírusra gyanakszik. Bár azt is mondta, hogy nagyon kanyarós pöttyöknek néznek ki. (most az ellen kapott oltást) AZt mondta, ha rosszabbodik akkor vigyem be a Lászlóba, hogy mondják már meg, hogy mi ez. SZerencsére már jobban néz ki az öregfiú. Megkérdeztem a kullancs oltást is. Õ viszont csak 4 hetente olt gyerekeket. Tehát most várni kéne egy hetet, hogy egészséges legyen, utána kapná az elsőt. RÁ 4 hétre a következőt. Viszont a második egy héttel a nyaralásunk elött lenne. Így ezt nem mertem bevállalni. Nem szertnék a tengerparton azon rettegni, hogy mi baja lesz. Augusztusban viszont kapja a 18 hóst....Úgyhogy szeptemberben adatom be neki. Rákérdeztem a bárányhimlőre is. Azt mondta, hogy addig ő is ellenezte, míg három éve, két kis betege be nem került a kórházba emiatt tüdőgyulladással. És mivel Olikám ilyen érzékeny az élő vírusokra(gondolom csecsemő korban mással oltották őket)mindenképp beadja majd neki.
Na tömören ennyi.

Ja még gyorsan annyit:
Ropikám!!!!!KépKép Hol láttál magadon sonkát??????? Anyám!!!! Ha rajtam ennyi sonka lenneKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Adeno vírus????? Hogy ez a fiúcska mi mindent össze nem tud szedni!!!!!Kép
Pont most olvastam el az otáshoz kapott papírt, mert kicsit aggódtam, hogy miért adja a dokinéni két hét múlva és ezt írta: "Ha gyors immunválasz elérésére van szükség, orvosa a második adagot már az első adag után két héttel beadhatja, hogy a védő hatás a lehető leghamarabb kialakuljon."
Aztán még ez van: "Gyermekénél - különösen az első oltást követően - láz előfordulhat, ami 24 órán belül megszűnik. A második oltás után ritkábban fordul elő láz, mint az elsőnél." Norbinak még hőemelkedése sem volt!
Ezt csak azért írtam le, hogy szerintem, ha nyaralás előtt egy héttel lenne a második, akkor azt nyugodtan beadathatnád! De Te tudod, csak gondoltam hátha még vacilálsz rajta!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Évi!
Gratulálok a kis Babocskátokhoz!!! Kép Kép Kép Kép Kép Méretei alapján mennyi idős?
Az biztos, hogy a mai időkben tényleg elismerés 4, sőt 3 gyermek vállalása is...

Györesz!
Gratulálok Norbikához, hogy ilyen ügyesen viselte a bökést Kép Van ennek az oltásnak valamilyen mellékhatása? Fosi, lehet hogy ettől van? Drukkolok, hogy csak ijesztgessen Norbika a fosival és ne legyen semmi komoly.

Kata!
Sonkák?????!!!!!!!!!!! Hoooooooooooool????????!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Én majd 27-én bemutatom, mi az a sonka Kép
Marcikám köszöni szépen, azóta sem iszik tápit, bár nem is próbálkozom már vele. Dokinéni megnyugatott, hogy van ilyen Kép
Patrik oviban sem alszik? Alvásidőben mit csinál, csak fekszik? Nem tudom, mit csinálnék, ha Marci nem aludna délidőben, délelőtt kiszívja minden energiámat, így az alvásidejében töltődöm Kép Remélem, tényleg mindkét lurkóm jóalvó lesz. Az a bizonyos remény... Nem írigyellek a kisfickóid alvókája miatt Kép
A házat eddig mindenki csak egyszer nézte meg, már azt várjuk, hogy végre valaki jöjjön másodjára is. Ha valaki jön és megnézi, akkor a fellegekben érzem magamat, aztán pár nap után megint letörök, mint a bili füle.
Köszi a Bnet szünetelés infot, így azért valahogy kibírom Kép

Gigi!
Drukkolok, hogy elmúljanak a pötyik! Isten mentsen a Lászlótól, még ha csak az ambulanciára kell is mennetek, akkor is.

Sajna Marcikámmal ma muszáj lemennünk a dokinénihez, mert az anno emlegetett pötyik nagyon előjöttek Kép Még a szemecskéi is duzzadtak egy picit. Pláne a jobb szeme alatt tegnap este valszeg még egy szúnyog is megcsípte, így az még emiatt is duzzadt. A múlt héten vittük volna, de akkor meg szépen kitisztult a pofija, de sajna most már a testén is ekcémás foltok vannak, pedig már egy jó ideje teljesen elmúlt Neki. Most már tutira a tejtermékek miatt van, így vagy a tejcukorra, vagy a tejfehérjére allergiás. Tutira ez a rohadt oltás kavarta meg az immunrendszerét, mert azóta van így megzavarodva a bőrikéje Kép Mi a túrót fogok csinálni, ha a tejes cuccokra allergiás? Eddig és még most is úgy szereti a joghurtot, krémtúrót stb.

Marcikám tegnap este belepisilt a bilibe! Kép Kép Kép Minden este fürcsi előtt, csupaszon ráülteti Gábor (már csak Õ fürdeti, én közben pihenek), és eddig semmi, de tegnap megvolt az első eredményünk Kép Máskor volt olyan, hogy ült a bilin, semmi eredmény, aztán a kádba rögtön csurgatott egyet Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda (26+5)

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?