Sziasztok!
Gigi!
Nyugi, szerintem a pötyik is az oltástól vannak. Nekünk a dokinéni kis lázat, taknyosságot, hurutosságot és pötyiket jósolt, bár mi ugye megfejeltük a dolgot egy kicsit. A dokinénitek is megerősít engem, ha felhívod.
Ennek ellenére gyors kipöttyösödést Olikának!!!
Ezek szerint, beválljátok a talit ismét, ha Évi nem lesz fogadóképes? Gábor már egészen sajnál Titeket, hogy Titeket szedünk szét ismét, mert ugye Õ már úgy számolja, hogy ez a harmadik tali Nálatok
Aztán felvilágosítottam, hogy topiktalinak még "csak" a második lenne, meg ugye volt Olikám szülinapja
Mindenesetre köszönjük Nektek
Györesz!
Meg kell zabálni Norbikát
Az alvós képen komolyan mosolyog??? Megértem, hogy miért kedvencek azok a bizonyos képek
Látom, nem hiába van oda a saját motorjáért, ha már a nagyhoz és az autóhoz is szoktatva van
Norbika is tekergeti az autóban a kormányt? Mert Marci ezerrel tekerget, ha Gábor odaülteti
Norbika is nagyon ügyes, amiket írtál Róla annyira édes dolgok
Marci is meglep néha a rendrakásával, néha csak lesek, persze legtöbbször mondjuk Neki, hogy tegye vissza azt a bizonyos valamit, és örülünk, ha meg is teszi, de a legnagyobb meglepetés az, ha magától rak valamit a helyére
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek és az alvókája is jó volt Norbinak
Viszont a nem alvós éjszakátokat nem irigylem. Na ettől félek én, hogy fogom én ezt madj bírni?!
Kutyakaka
A kutya gazdájának az orrát dugnám bele...
Ugrálós cipő keményen hangzik, én a leírásod olvasásába belefáradtam
De én is leszek még fitt!!! Nagyon elhatároztam, hogy Ketteske megszületése, szopija után újra emberi formát próbálok magamnak kölcsönözni!
Kata!
Neki is köszi a fürcsi infót
Hapi
Marci nálunk a hapcira hajszálja a hapi és a hapa kifejezést
Ha trüsszentünk rögtön jön a válasza, erre mi mindig megköszönjük Neki
Tarkopasz Patrik
Marcikámat sajnálom megnyírbálni, annyira édesek hátul a fürtöcskéi, meg egyébként sem tűnik túlzottan loboncosnak
Ma mentetek végül fülészetre? Mi van a kis kopingerrel?
Gombát passzolom. Valahogy a tudásom nekem is megállt a csiperkénél
Évi!
Hogy vagy? Remélem bírod a Törpe mellett. Bár egy kis hányinger, fáradtság is hatványozódik ilyenkor az örökmozgók mellett, nekem is jutott belőle pár hétre való az elején. Az lebegjen a szemed előtt, hogy ennél csak rosszabb jön
, amikor majd fáj a derekad, vizesedsz, a hasad rendesen útban lesz! Ugye, milyen klassz
Bocsi, de kínomban csak ilyen hülyeségek jönnek ki belőlem, mert nekem is egyre terhesebb az állapot, de lesz ez még így se és vissza fogjuk még sírni, hogy de jó lenne még egy picit terhesnek lenni, hogy érezzük a Babócát odabenn
Puszi Neked!!!
A jövő hétre pedig nagyon-nagyon drukkolok, hogy már a szívecskét is lássátok dobogni
Nem lesz semmi baj az erdei táborban! Ügyesek a gyerkőceid
Tényleg mennyi korkülönbség is van kettejük között?
Márti!
A fürcsisztrájk szerencsésen elmúlt
Ahogy írtam róla, utána még azért tartott 1-1,5 hetet, aztán egyre jobb lett, kevesebb lett a sírás, a hiszti. Pl. nem adtuk rá a köntösét a szobában, ahogy leöltöztettük és vittük le a fürdőbe, hogy ezzel se emlékeztessük, hogy mindjárt jön a fürcsi, meg egyéb trükköket vetettünk be és szerencsére az egri út előtt minden helyre jött. A legnagyobb ajándék, hogy az idegen környezet sem kavart be
Most szent a béke, kivéve a heti aktuális hajmosást, mert akkor ordítás van még mindig.
Hihetetlen Gigi a csínytevéseivel és a dumcsijával
Annyira kíváncsi vagyok már Rá is
Mica!
Köszike a fürcsi választ
Hogy vált be a laptop?
Skacok jól vannak? Egészségesek?
Saxi!
Lilike hogy van? Remélem már túl vagytok a báránykák nehezén! Puszi!!!
Mégegysze köszönöm itt is a fürcsis válaszokat a dupla-tripla anyukáknak
Látom, szinte ahány ház annyi szokás
, így majd valahogy mi is kialakítjuk a sajátjainkat! Szentírás ezek szerint erre sincs
A jókívánságokat és együttérzéseket is nagyon köszönöm a fenékfájdalmammal kapcsolatban. Szerencsére a szombati állapothoz képest normalizálódott valamelyest a helyzet: érzem még, de már nem olyan durva mint szombaton. A masszírozást Gábor elintézi nekem esténként, kimasszírozza a fájdalmas pontokat és utána egészen jó. Nem nagyon hiszem, hogy profi masszőrhöz Marci mellett lehetőségem lenne eljutni, meg remélem annyira gázosra nem fordul a helyzet. A lényeg, hogy nem szabad megerőltetnem...
Egyébként jól vagyunk. Marci ördögfiókat játszott ma, de azért jól ki is készített a hisztijeivel. Komolyan mondom, hülyét kapok tőle, amikor 28-adszorra megemelem egy picit a hangom, hogy valamit ne csináljon és elkezd ordítani!!!!!!! Ilyenkor valahogy nagyon pipa tudok Rá lenni
Komolyan úgy érzem, hogy a hétvégi (idegi) pihenésem /Gábor nagyon sokat segít ilyenkor a Törpe mellett/, kb. 2 óra alatt elillan már hétfőn délelőtt. No nincs több panasz, mert ennél csak nehezebb jön, úgyhogy "kiélvezem" ezt a laza 3 hónapot, ami még hátravan!
Mindenkinek sok pusz: Melinda (26+3)