Új privát üzeneted érkezett!

Vanília,
mi most jöttünk fel, és kábépont ugyanakkor indultunk el, mint Ti. Nem rövid, vörös hajad van és narancssárga szegélyű sötétkék babakocsitok? Ha igen, mi voltunk azok a kék babakocsisok ("csodálatos" mustársárga napernyővel), akik mellett 3× is elsétáltatok.KépKépKép

Coolasa,
és azt tudod miből van idézve, hogy: "Ütök ám, de hirtelen!"?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus: persze, hogy tudom miből idéztél. A film címe: "Gabuska élete és munkássága"... híres önéletrajzi mű, kötelező olvasmány hatodikban. Eltaláltam?

Kép Kép
coolasa

Gabus:

Most olvastam,hogy sétára invitáltál!Kép
Sajna nekünk ez az 1 órás időpont nem nagyonjó!

FIGYELEM!!!
Most olvastam,hogy a Csapd le csacsi jövő hét csütörtökön fél 2-kor lesz at RTL-en!!!

Kép

Kép
novum

Timi,
negyed négykor jöttünk haza.Kép
Du. mikor jó általában?

A Csapd le csacsit MINDENKI nézze meg, aki még nem látta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Coolasa,
Indul a bakterhááááááz!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:

Olyan 5 óra felé.de ha elkezdődik a nyári szünet akkor már jó minden időpont!Kép

Kép

Kép
novum

halihó a nagy babasétáltatás után!

Sajna nem mi voltunk a követőitek. Nekem szőke vállig érő hajam van, kék babakocsival közlekedünk szürke napernyővel. Ma elmentem az Ady úton túlra a kertes házak közzé. Fájdítottam a szívemet és közben szerintem kaptam egy enyhe napszúrást. Mi lesz még nyáron!

A Csapd le csacsi hasonló kultuszfilm mint az Üvegtigris? Akkor megnézem.

Igyhát ÍÍÍÍZÍRÁJDER ÖCSÉM!!!!!!!!!!!4

Kép
vanília

Hahó!

Hú, szépen termeltetek! Kép
Visszaolvastam, de mire idáig jutottam, el is felejtettem, hogy kinek mit akartam írni,

Timi,
szupi a fülbevaló és a szandi is, olyan Szilvike a képen, mintha nem is ő lenne. Kép Na ezt megint sikerült értelmesen leírnom. Kép

Mamac,
Te meg egyszerűen hozod a formádat ezekkel a kiskrapekos képekkel. Kép

Na, nem is jut eszembe más, most fent vagyunk a hegyen Anyóséknál, este otthonról még írok.

Ja! Gabi, Timi, köszi a köszöntést!!! Kép

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
ilba

Vanília,
mostmár legalább be foglak tudni azonosítani. Ha eccccer észreveszel, én meg nem, akkor sikíts rám! Sőt, ha látsz két egyforma babakocsival sétáló anyucit, egy szőke és egy barna hajút (Novum és én), akkor pláne sikíts ránk!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, a Csapd le csacsi! is kötelező "olvasmány", csak nagyságrendekkel jobb, mint az Üvegtigris! (Bocsánat a rajongóktól!Kép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jesszus, menyit írtatok!!! Hogy? Nem is volt meg egész nap a szülészetek topik 70%-a.... megyek visszaolvasni és majd, ha lesz időm utána, akkor jövök, csak a Geri ordít, rászokott, hogy kézben alszik elKép Most a kiságyában ordít, a Dani a kutya vizében pancsolt... míg danit lerendeztem geri elaludt...ű

saas

Kép
sasha

Sziasztok!
Bocs a zavarásért, én is az Istvánban szülök 6 hét múlva, és egy technikai kérdésem van. Mikori házassági anyakönyvi kivonat kell a baba anyakönyvezéséhez? (Az első lányomat a Szent Imrében szültem, ott 30 napnál nem régebbi kellett.)
Köszönöm szépen,
Habu

Kép

Kép
habu

Bubek!

Megyek emilt nézni, minyá írok, csak a kutya vizét megint kipancsolta, az előző óta és most rákattant a sütőre...

Habu!
Sajnos nem tudok segíteni, mert mi mindig az utolsó pillanatra halasztottuk...hiába, most is 1 hetes volt a szükséges iromány.

Coolasa, GabusKépKépKép

sasha

Kép
sasha

Ja én is lenni kispesti! Eddig a Hunyadi utcában laktunk a paneltömbben, de most átköltöztünk a túloldalra (Üllői túloldalára). Most a köki és a Határ út között féluton vagyok megtalálható... kicsit kiesik mindenhonnan, nincs is kedvem kimozdulni, még egy rohadt játszótér is 15 perc... mármint egy 3 éves lábacskának.

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Ma tökre kiakadtam: az a testvérfelálló, amit reklámoznak több helyen, hogy akciós ebben a hónapban, a Litaf Seat 2 Go, nem jó a babakocsinkraKép Ma tiszta depi voltam emiatt, mert ma is a nyakamban hoztam haza Benedeket a játszótérről. Aztán újra rábukkantam valamire, amibe már tavaly is szerelmes voltam, erre:
KépKép

Csak az a bibi vele, hogy az itthoni ára kb 35 Eft. Utána néztem a neten, svájci gyártmány, ott kb 20-21 ezer Ft az ára átszámítva. Majd rájöttem, hogy a párom jövő héten Genf mellett lesz. Szóval tessék nekem drukkolni, hogy az elkövetkező pár napban el tudjam adni vagy a babakocsit, amit árulok, vagy a görényketrecet, hogy meglegyen az anyagi fedezet; hogy találjak valahogy a neten keresztül egy genfi üzletet, ahol árulják; s hogy legyen valaki, aki beviszi a páromat a kutatóintézetből Genfbe.

Kormi (akinek nincsenek is nagy igényei, á nem...Kép )

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok,

Már jó régen nem voltam, de azért olvaslak ám Benneteket, csak írni már nem marad időm meg energiám.
Voltunk érettségi talin, a Zsófi előző délután beteg lett, mert mikor, ha nem ilyenkor, de számítottam is valami ilyesmire.Kép Elmentünk azért, csak a program változott: játszóterezés, séta, barátnő- és nagyilátogatás helyett betegápolás és dvdzés a szállodában. Másnap reggel meg irány haza. A párom előtt meg le a kalappal, szuperül elboldogult a három csajjal, arra is ő biztatott, hogy menjünk el, én nem akartam így. Bogi is igazán jól viselkedett, apa egyedül elaltatta és hajnalig húzta, közben én hitetlenkedve fél óránként rohangáltam fel az étteremből, mert odalenn nem volt rendesen térerő és hallgatóztam az ajtónál, a végén már azt hittem, teljesen hangszigetelt, azért nem hallom soha az ordítását. Meg folyton azt vártam, hogy az Imi megjelenik pizsamában, szemrehányó arccal az étteremajtóban, karján az ordító gyerekkel.Kép
A jó alvóka persze csak erre az éjre szólt, napok óta óránként kel éjszaka, már alig látunk a fáradtságtól.Kép Ha csak kétszer-háromszor ébred, körbetáncoljuk vele a szobát.
Amúgy nagyon kis ügyes már, mászik és az előbb felállt a kiságyban. Mondjuk erre a rendkívüli felháborodás késztette, amiért arra a felettébb gonosz tettre vetemedtem, hogy lerakjam aludni. Úgyhogy lehet, ez nem is ér.Kép

Köszönjük a köszöntéseket, mi is boldog szülinapot kívánunk Zsófikának és a féléves Beninek!Kép

Mamacka,
Nagyon jók a képeitek még mindig. Édes ez a kis szöszke fiú.Kép

Gabuska,
Szupi az etetőszék. És milyen nagylányosan üldögél benne Livicsek.Kép Bogesz már az összes ülőalkalmatosságtól üvölt, már a fürcsis ülőkét is kipróbáltuk, feltettük az asztalra, de abba meg annyira tekereg, hogy nem találom el a száját. Lassan mi is megyünk széknézőbe, ez a fajta nekem is tetszik.
Ja és nagyon örülök, hogy megszűntek a bukások nálatok!Kép Már nálunk sem volt egy jó ideje. Végre kinőtték a lurkók.

Ilba,
A depis időszak biztos elmúlik, ezek általában jönnek és mennek maguktól.Kép
Az almát Bogesz sem állhatja, elég kevés gyümölcsöt tudok belediktálni, folyton fintorog tőlük. Talán majd, ha nagyobb lesz. Ha nem szereti Beni, próbáld a főzit, annak biztos nagyobb sikere lesz.

Mancs,
Elküldenéd nekem is a szüléstörténeted? gyenge.judit kukac gmail.com
Petike tiszta Te vagy, nagyon édes.Kép

Bubek,
Büszke lehetsz a kis izompacsirtádra, tényleg mászik már? Mondjuk, aki így sörözik, attól nem csoda...Kép

Coolasa,
Noémid annyira drága, kis pici, törékeny baba. És szerintem is Rád hasonlít.Kép

Tücsimami,
Hogy van a kis füli barátunk?Kép Még mindig utálja a tornáztatást? Meddig kell hordani?

Timi,
Szuper a fülbevaló és a szandi, pont amilyen egy ilyen nagy csajszinak kell.Kép Nálunk most kezdődik a mászós, felállós korszak. Egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy megússzuk buksibetörés és számos komolyabb sérülés nélkül. Nektek hogy sikerült?

Habu,
300 napnál nem régebbi kell. Ezt veszik a terhesség idejének és ugye aki ebben az időben a törvényes hitves volt, az a vélelmezett apa.Kép

A taliból még továbbra is kimaradunk, de most már eljutottam odáig, hogy nagyon komolyan kacérkodom a gondolattal, hogy elkezdem a bejárkálást, először csak Bp. legszélére. Nemcsak a forgalommal van azonban gondom, hanem a parkolással is, félő, hogy ha nem találok parkolóhelyet, azzal a lendülettel, amivel bementem, haza is gyüvök.Kép

Most mennem kell, mert fürcsi van, mindenkinek nagy pusza, akinek nem írtam külön. Kép
jucus33

Kormi,
nagyon drukkolok, cserébe informáljál engemet arról, hogy ha a tesó ott bicajozik, akkor hogy férsz hozzá a babakocsihoz, hogy toljad? Vagy a tesó tolja azzal, hogy bicajozik vele? És akkor ő is kormányozza? És ő hogy lát ki előre a babakocsitól? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Dr Szöszi!KépKépKép

Sasha,
aha, 3 éves LÁBACSKÁK... Gabi úgy néz ki, mint a 8 éves unokaöcsém. 3 éves lábacskák...KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,
jobban hozzá lehet férni a babakocsihoz, mint egy normál testvérfellépőnél, mert melletted van, nem középen. Így ő is valószínűleg többet lát, mintha középen lenne. Nincs pedálja, nem bicajozik. Adok egy linket, itt van egy kis video arról, hogy is néz ki menetközben:
http://www.icbaby.com/pages/prams/strolli_rider.htm

Kormi

kormi

Sziasztok!
Bocsika most nagyon gyors leszek mert vár még egy halom vasalni valóKépés a barátnőmék reggel 8kor érkeznek addig össze kell kapnom a lakást.Kép

szóval:
Timi!
Igen,szoktunk még bölcsizni,bár ez a héten kimaradt és most a következő 2 hétben megint nem tudunk menni.Kedden kezdem a gyakszit(napi 8 óra)kérlek szoríts!Kép

Gabi!
Látom mégis elcsábultál a hobby boltbanKépgratula hozzá.

Kormi!
Tudom,tudom,hogy valószínű,hogy elfogadják a régebbi kódokat is csak hát friss gyerkőcöm nincs hozzá.KépSzóval kell vagy nem?

Vanília!
Megnéztem nem is laktok messze tőlünk:KépMi a Széchenyi utcában lakunk.Vagy a Hunyadi utcai vagy a Toldi&Kazinczy közötti játszóra járunk.Utóbbira gyakrabban.

Elnézést azoktól akiknek most külön nem írtam!Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
bocs, ha nem voltam egyértelmű, igen, kellenek a kódok, megköszönném.
Kormi

Kormi

kormi

Kormi,
aha, már látom, értem! Viszont a szembejövők a járdán eléggé morcosak leszek.KépKépKép Õ bajuk!

Jucus,
de buli, hogy Bogesz már mászik!
A fürdős ülőkét én nem mertem feltenni az asztalra, mert egyszer felborult, bár az a szőnyegen volt.
Akkor úgy néz ki, mind3-an elköszönhetünk ettől az úúúúúúúúúúúúúúúútálatos bukásmizériától, Gergő sem buksizik már sokat! El sem hiszem!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kormi,
a videót csak most néztem meg. Fél centin múlik, hogy Apuka ne térdeljen a gyerek oldalába lépegetés közben. Isten ments, hogy beleszóljak, de biztos, hogy kényelmes lesz így neked?
Próbáltam kivenni, hogy lehet-e variálni a nyelével, hogy ne legyen annyira közel, de nem tudtam kivenni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

jó sokat írtatok Kép
tegnap nem jött be a babanet, ill. az Istvános topik.

a babócák gyönyörűek.

Gabuska, jelentem a csapd le csacsit láttam és meg is van nekünkKép
Először akkor láttam mikor terhes voltam. Annyira nyerítettem, hogy azt hittem azonnal megszülökKép
A másik filmet nem láttam amiről Coolasa-val beszéltetek, de meg kéne nézni.
Nagyon tetszik az etető széketek. Szerintem majd nekünk is kell venni. Igaz IKEA-ban vettünk egyet 4000 Ft-ért. De az kimondottan csak etető szék.
Egyébként nekem is volt ilyen. Ha jól emlékszem piros-kék színű volt.

Jucus,
jó hallani felőletekKép
Zsófi is kúszik már. Tegnap kimentünk a konyhába mind a ketten, nyitva hagytuk a szoba ajtót. Zsófi már a küszöbnél volt mikor visszajöttünk 1 perc múlva.
Annyira nevettünk, Õ is jött utánunkKép Csak még kicsike és lassúKépKépKép
köszi a köszöntéstKép
Nektek is boldog hófordulótKép

Bubek,
most kicsit sűrű a programom, meg jönnek a vizsgák, de majd mehetünk megnézni az apollót.

Mamacka,
olyan szépek vagytok a képeken, hoyg eltudnám még nézegetni egy darabigKép

Novum,
jó a szanditokKép

Ilba,
mi most nem megyünk a talira, mert tanulnom kell és nem akarom estére kifárasztani magam.
Napközben nemtudok tanulni, mert Zsófi nem engediKép
Egyébként én is hulla fáradt vagyok, mert éjszaka 1X mindig felkel. Nem tudom miért.
Lehet, hogy éhes???
Az igazi gyümölcs almát Zsófi se ette meg, mert szerintem savanyú volt neki.
De a Frutapurát szereti.
A tejpépbe is tettem neki igazi gyümölcsöt azt is nagyon szereti.
A tejpépet fel lehet írni receptre is.
Boldog hófordulótKép

na megyek, jó éjt mindenkinek

Kép

Kép
sajtine

Sajtiné,
aszittem, csak a HA-s tejpépet lehet receptre kapni.
Anyu azt mondja, nekünk nem volt etetőszékünk, és el is csodálkozott így 30 év távlatából, hogy hogy a bánatba etettek minket. Biztosan ölben. Én volt, hogy egy ruháskosárba tettem Livit, hogy végre megüljön nyugton a popóján.KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó Mindenkinek!

Tegnap nem volt túl jó a babanet, így nem tudtam jönni, viszont haladtam a takarítással. Holnap vendégeim jönnek, így már nem halogathatom. Mondjuk már kezdek nagyon kidögleni, mert csak de. tudok kb 2-3 órát dolgozni, amíg Petra alszik, így mindig korán kelek és estére meg fáj a fejem a fáradtságtól Kép.

Egyébként nagyon jók voltak a tegnapi filmes idézetek, jókat röhögtem rajtuk Kép.

Kormi,
drukkolok, hogy sikerüljön megvenni ezt a testvérszállító akármit. Bár nem lesz vele egyszerű közlekedned a járdán parkoló autók miatt.

Na most megyek, mert különben nem készülök el a mai napi programommal.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Coolasa,
Láttad ma regegl a Németh Lajost a TV2-n? beállhatna Marsi Ancsikó mellé, a rózsaszín-kék-fehér függőleges csíkozású, fehér gallérú és ujjú ingével. Bóóóóózasztó!KépKépKép
Meg ez a Vásáry André gyerek. Hogy mekkora nagy 0. Ez persze csak az én véleményem.

Vuka,
Petracselli délután nem is alszik? Tegnap láttam ugyanilyen sapit, de az 990,- Ha ennnnnniyé' is jöhet, szívesen megveszem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Dia:
Nagyon szoritok!!!!!!!!KépSikerült a közelben óvodát találni?Domit viszed magaddal?Remélem aranyos óvonénihez kerülsz aki segit neked mindenben!De ha bármi kérdésed van nyugodtan kérdezzél,emailben is irhatsz!Kép

Sajtine:
Ez már az államvizsgád lesz?Drukkolok,hogy sikerüljön!
Zsófi is bele fog jönni a mászásba,mire levizsgázol,már ezerrel figyelhetsz is ráKép

Jucus:
Szilvit se tudtam mindig megóvni,ezért gyarapodott egy-két kékfolttal,főleg a térdén,homlokánKépBogi is egyre ügyesbb lesz!!Kép

Gabus:
Ma se sétálsz délelőtt?Én 10 körül elindulok az utamraKép

Kép

Kép
novum

Gabuska,
tetszett ez a becézés Kép.
Délután a kisasszony alszik egy órát a babakocsiban, de csak is kizárólag ott, utána 5 körül még egy fél órácskát, majd 9 után is egy fél órácskát. Szóval a délután már teljesen az övé, vele kell foglalkozni. Akkor már csak esetleg egy teregetés, mosogatógép ki/bepakolás ilyesmi fér bele a programomba Kép
Anyósom most megy ki a hétvégén apóst meglátogatni Németországba, és onnét mindig egy vagon ruhával tér haza. Szóval ennyiért most nem kell a sapi, mert a nagymami lehet, hogy 3-at is hoz Kép, csak győzzem a cuccokat ráadni. Azt is kitalálta, hogy kint megveszi a keresztelőre a ruhát, amit mi Petra fél éves szülinapjára tervezünk (júli 30.). Közöltem, hogy nem kell, mert nem tudom mekkora lesz akkor Petra, de Õ csakazértis Kép. Hát kíváncsi leszek.
Na megyek, mert vár a portörölgetés.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Képzeljétek mi volt éjszaka. Beni evett negyed2-kor, gondoltam, nem jövök ki fejni, majd a következő után. És azóta sem tudom, hogy volt-e következő! Kép Tudom, hogy egyszer felkeltem, kivettem, mert dobálta magát és arra is emlékszem, hogy nem evett semmit, hanem rögtön megnyugodott a kezemben és visszatettem. De hogy ez mikor volt? Evés után? És melyik evés után? Mert hogy fejni nem fejtem, az tuti. Lehet, hogy csak 1x ettünk most éjjel? De akkor meg reggel 9kor miért sikerült megint csak 100at enni, 3 részletben, kín keservesen? Na mindegy.

A másik meg: képzeljétek (mivel Beni megint csak 600-700 körül eszik) tegnap este raktam el megint fagyasztóba tejet! És ma reggel 320(!!!!)at fejtem le. Nem hittem a szememnek. Igaz tegnap múlt el és nagyon nyüstöltem a ciciket az elmúlt 1 hétben, mert kevesebb volt a tej, de hogy ez legyen az eredménye! Kép

Jucus,
jó, hogy írtál, azért látom Te sem unatkozol nagyon. Kép
Kép a kis mászóról???

Sajtine,
melyik tejpépet használjátok? Ez a Sinlac? Vagy az nem tejpép?
Jó tanulást!!!

Gabi,
ki az a Vásáry André? Vagy ez csak gúnynév? Bocsika, szőke-szőke-szőke ... Kép

Tegnapi fél éves képek:

Naa, mit is kéne rosszalkodni???
Kép
Hűűű, azt kéne megszerezni ...
Kép
Ne má'mindent lefotózni! Fél éves tapik.
KépKép
Ezt meg a csajoknak küldjük:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Halihó

El sem hiszem, de Ádika este kilenctől reggel hatig aludt. Most is egymaga aludt el. A ti lurkóitok is annyit nyűglődik mire végre elalszik egyedlül?
Kormi a fellépőke nagyon trendi. Csak tényleg kérdés az mennyire lehet vele közlekedni Pesten. Főleg a padkára fel és le az érdekes, mert bazi nagy. A motani baba magazinban hirdetnek egy tök cukit. Láttad? Lascal márkájú.
Sasha neked is megoldás lehetne nem?
Most fejeztem bena másfél órás vasalást és máris mennem kell valami ebédnekvaló beszerezni. Tegnap a párom hazajött és azt kérdezte: mit Főztél? Én meg mondtam semmit. Na volt mit enni. Azt nem mertem megmondani a napom jó részét a net előt töltöttem. Hupsz. Úgyhogy ma főznöm kell.
Coolasa írtál Marsi Anikónak? Tegnap egy egyszerű egyszínű zöld blúzban figyelt a képernyőn. Ám néha Liptai Claudia is fel tud öltözni!
Jucus tök jófej a párod. Az enyém ha egy kicsit nyűgi a gyerek lepasszolja, hogy biztos éhes vagy anya hiány van.

Üdv mindenkinek, megyek vásárolni!

Kép
vanília

Sziasztok!

Gabi,
én láttam a Vásáry Andrét... No comment, de sztem uazt gondoljuk rólaKépKépKép A Lajost viszont elszalasztottam. Reggelente mindig ilyen digósan néz ki, vmelyik nap mellszőrig kigombolt ing volt rajtaKépKépKép De azért tök jó fej, annak ellenére, hogy nem szúrja mellbe a sztájlisztjátKépKépKépKép A Bűnvadászok sztorizgatásába Mancsbá is beszállhatott volna, odavan érte. CSAPD LE CSACSI!KépKépKép Kötelező mindenkinek megnézni, pláne, aki még nem látta! "Menjünk,... ne habozzunk"KépKépKépKép
Infacolt kap Petike, nincs is baj a büfivel. Akkorákat dob, mint egy 2 mázsás kandisznóKépKépKép Hát még a pukik! Öröm hallgatniKép

Jucus,
de jó, hogy jöttél!KépKép Már nagyon rég hallottam Felőled! Mindjárt küldöm a mailt.

Kép
mancs

Ilba,
Vásáry André vmi operaénekes-szerű, de ahogy ő mondja, most poperettet énekel. Itthon nem kellett senkinek, és az USA-ban "fedezték föl". Onnan tudom ezeket, hogy reggel ágyazás közben ment a tv-ben. Elég gyanús feje van a csávónak, nem tudni biztosan, melyik oldalon állKépKép
Ez a "nem tudom éjjel mi volt" dolog nekem is szokott lenni. Azt pl. mindig elfelejtem, hogy melyik cici a következő, legutóbb melyikből szopott. És néha nekem is van, hogy gőzöm sincs, hogy mikor etettem, vagy mit csináltam veleKép

Vanília,
a Marsi Anikónak szegénynek akkora karja lett, mint egy súlyemelőnek... Én is a közelben lakom, de egy kicsit tovább, mint Ti. Az Üllőin nem sokkal a sorompó után, a FórumnálKép

Kép
mancs

Köszönjük a bókokat! Kép Kép Kép Kép

Novum
Nagyon aranyos a kis felékszerezett hölgy! Csak győzzed megóvni a pasiktól! Kép

Kormi
Elsőre nekem is nagyon tetszett, de aztán elképzeltem, hogy milyen lehet ezzel járdáról le járdára föl közlekedni... Kép szerinted működni fog?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szijasztok!

Petike kapott játszószőnyeget Mancs nagyszüleitől, és úgy néz ki, nagyon bejön neki!
ÍME:
Kép
Kép
Kép
Kép

Üdv: Mancsbá

Kép
mancs

Szijasztok!

Petike kapott játszószőnyeget Mancs nagyszüleitől, és úgy néz ki, nagyon bejön neki!
ÍME:

Kép
mancs

Szijasztok!

ÍME:

Kép
mancs

Sziasztok!

Hát lányok, nagyon jól drukkoltatok, ugyanis az ülőke már ott figyel a babakocsi mögött, s Benedek teljesen bele van szerelmesedve. Ha nem esik, akkor a délutáni séta után már a gyakorlati tapasztalatokról is be tudok számolni. Olyan mázlim volt, hogy rákérdeztem a babaszoba.hu-n, hogy tud-e valaki Genfben bababoltot, mert ezt a felülőt keresem, erre megírta valaki, hogy a Baby outletben a Soroksári úton le van árazva 15 eFt-ra. Ki is rohantunk, elhoztuk az utolsó dobozos példányt, eladó szerint ilyen áron viszik, mint a cukrot. És hogy Benedek volt eddig a leglelkesebb híve azok közül a gyerekek közül, akik a boltban kipróbálták. Majd rákérdezett a babakocsinkra is, hogy mégis mi ez, mert ilyet még nem látott, ezek szerint még mindig nem lehet az országban kapni.

Kormi

Kormi

kormi

Na, sikerült elküldenem háromszor is... valamiért sz***kszik a babanet.
Azért apuka is élvezte a játszószőnyegetKépKépKép
Kép

... meg a kacsás kifogót is...
Kép

...de legfőképp az apaságot!!!KépKép
Kép

Gutten báj: Mancsbá

Kép
mancs

Kormi,
látod, belecsöppentél a
Beszéljük le Kormit a fellépőről Alapítvány taggyűlésébe.KépKépKép

Ilba,
ez a bizonyos Vásáry, inkább Andreának néz ki.Kép És inglisül énekel, de olyan a kiejtése, hogy áááááááááááááááááá! Sztem biztos fogod látni mostanában, mert ez is tipikusan az a "sztár", aki senki, de mégis minden reggeli műsorban, meg hétvégi mulatós műsorban ott van/lesz.
Beni sssssssssssssssszuper!Kép Még 1× boldog fél éves szülinapot nekijjje!

Vanília,
én férjem úgy van vele, hogy ha Livi nyűglődik, akkor átengedi nekem a pátyolgatást, de ha pl. beüti valamijét vagy beteg stb., akkor csak ő vígasztalhatja, mert az sikerélmény neki, hogy felvidította a kis beteget.Kép

Akkor mikor csatlakozol be hozzánk sétálni? Nekem már csak a jövő hét jó, holnap nem leszünk itthon.

Mancs,
nem akarok pofátlan lenni ("valahogy mégis mindig sikerül" - na, ez melyik filmből van?), de sokszor megyünk felétek a vilivel. Köhöm, köhöm...

A Városliget óta először sétáltunk megint együtt Timiékkel
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

És Mancs, megint figyeltem!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Aha! Férjuram most esett át a "mármegint vacakol a Babanet"-tűzkeresztségenKépKépKép He-he-he-heKépKépKépKépKép

Kép
mancs

Mancsbá,valszeg összeakadtunk!KépKépKép

Mégecccer:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

És Mancs, megint figyeltem!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ezexerint Petike nyugton van, annyuk tud netelni KépKépKép

Kép
mancs

Akkor meg is beszélhetitek itt és most, hogy mi legyen a vacsora, meg hogy mi kell a bóóóótbóóóKépKépKép

B@sssssssszus, megint eltűntek a képek, pedig már látszottak...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba gyönörű a kis lurkó! és azok az édes lábak!
Kormi iszonyú mázlitok van. Nem is gondoltad volna, hogy idehaza is lehet kapni. Én nem.
A játszószőnyeg nekünk is bevált csak tele van vele a kisszoba közepe. A kis törpe sajna selyti ha oda teszem anya el fog tünni. Így néha erőteljesen tiltakozik ellene.
Mancs jófej apuka kacsának öltözve, de gondolom nem így ismerkedtetek meg.

Pá jó sétát mindenkinek!

Kép
vanília

Felrobbanok!

Ráadásul Livicsek hatalmas élvezettel széttépte a Gera Zoli poszteremet.KépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Legyen az oldal mottója:
"A babanet olyan, mint az igazi baba: soxor beszarik, de azért szeretjük!"
by Mancsbá

Kép
mancs

SZiasztok,

Keresnek 2 Istvanos kismamat aki kb most-tól július 15 ig szülne és hajlando lenne kamerat beengedni a szulesere. Az egyik várhatóan sima szülés kéne hogy legyen, a másik pedig vmilyen okból programozott császár. Minden további információért hívjatok a 20-9753845 telefonon.

köszönöm,

Boksay Rita
boksay_rita

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert nem tudom mennyi időm van.

Először is BUBEKnek itt is köszönöm, hogy kiautókázott hozzám a pelussal, nagyon szépen köszönöm és jelentem jó ráKép Sőt, a két tapasz közé épphogy befér az ujjacskám.
És elnézést, hogy hordtam hetet-havat össze, nem voltam formábanKép Vagy épp formámban voltam, csak írni könnyebb a hülyeségről?Kép Na mindegy.

Mancsbá!
Engedd meg, hogy gratuláljak a mottódhoz!Kép Nagyon tetszett. És szeretnék engedélyt kérni, hogy becopyzzam a Szerkesztő topikban, hátha Apának is okozunk vele egy kis örömet, úgyis folyton szekálják pont emiattKép

Marsi Anikó:
Tegnap ciklámenben volt, de ne bántsátok már!Kép Egyébként a pocakforma alapján tippeljünk, fiú, v. lány? (Anyósom ugyanis mindhárom terhességemnél tippelt, meg kell mondjam, 50-50 % sikertelenséget könyvelhet elKép)

Ma éjjel végre aludtam. Tegnap nagyon gáz volt, a Geri többször bukott az éjjel és mindig a frászt hozta rám. Még szerencse, hogy vele alszom. De ma furfangos voltam. Mindig ugyanazt a cicit adtam neki, megelégedett vele és buktavári sem volt. Persze a másik meg minyá kidurranKép

Na megyek még olvasgatni.
sasha

MAncsbá!
Megelőlegeztem magamnak a beleegyezésed, és felraktam a mottót a szerkesztőnek. Elég sokáig nem engedte ide elküldeni az üzimet, sőt még mindig nem, de azért írok, hátha megenyhül a bnet.

Kép
sasha

Halihó Mindenkinek!

Én már nem is illetem jelzőkkel a Babanetet, Ti már úgyis elmondtatok minden "jót". Mancsbá nagyon találó volt a hozzászólásod Kép.

Próbálom bealtatni ezt a manót, hiszen még van egy-két elintézendőm, de ma sztrájkolni akar. Nem tudom milyen front lehet, de elképesztő amit mostanában levág. Tegnap du. olyan hisztis volt, mint még soha. Anyósom jött elbúcsúzni, hát nem nagyon tudtam átadni neki, mert még nálam is torkaszakadtából üvöltött Kép.

Ilba,
tegnap jutott eszembe, hogy nekünk jövőhéten mégsem jó a szerda, mert akkor babamasszázs van és az nem nagyon hagyható ki.

Na megyek, mert még szőrteleníteni is kell, hiszen holnap babaúszásra megyünk. Már nagyon várom, kíváncsi leszek mit szól hozzá majd a kiscsaj. Ilba kár, hogy nem jöttök Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na mi van már???
Mindenki úgy megsértődött a Babanetre, hogy felé se néz???

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztokkkkkkkkkk!
Én már azon gondolkodtam tegnap, hogy át kéne menni másik helyre úgy, ahogy vagyunk, mert ez már nevetséges, ami a bneten van.Kép
Annyiban nem értek egyet a mottóval, hogy nem szeretem a babanetet, csak Titeket szeretlek belőle, s mivel Ti itt vagytok, ezért bnetezek.KépKépKép

Vuka,
jó babauszizást holnapra, Petra biztosan nagyon fogja élvezni.Kép

Livi tegnap reggel 7-től este fél 10-ig fenn volt, a séta végén aludt kábé 20 percet. Nem emlékszem mikor adtam neki a kávémból...

És akkor csakzértis fotók a sétáról:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak