sziasztok,
előre is bocsánat, ha kusza leszek, nem tudtam rendesen visszaolvasni, csak bele-belelapoztam az elmúlt napokba.
Rita,
ne szomorkodj előre a császár miatt, bármi lehet még, és ha mégis faros marad Kitty, mindkét szülésfajtáról lesz élményed
és majd összehasonlítod nekünk
Tandrea,
Mesélj majd, mire jutottak a tanácsadóban. Érdekes, hogy máshol nem ilyen Balázs, csak pont ott gyerekek között?
kérdezted a H&M-et, én a múlt héten végre elmentem az Árkádba, nekem nagy csalódás volt, bár a gyerekholmik között egy-két aranyos darabot láttam, de egyiket sem kívántam meg végzetesen
, magamnak meg egyszerűen nem találtam egy árva bokazoknin kívül semmit
messze van ez az én stílusomtól...pedig annyira készültem rá, a babaholmikat, amiket a börzén vettem, mind imádom, de ezek az üzletben most nem olyanok voltak
talán egyszer eljutok egy bécsi boltjukba...
eper: én pont ma vettem az első epernek nevezhető adagot, ennek még az illata is csodálatos, Pest környékéről hozták, meg is lehetett kóstolni - Dorka amint meglátta, mondogatta, hogy kéri, kéri, de egy-két darabka után elfordult, pedig tényleg nagyon kellemes az aromája. Nem baj, majd Dani megeszi, mert ő viszont imádja
miért szülted a srácokat császárral? elmeséled?
Orsi,
alvástémához csatlakozva: szerintem is érdemes két hetet rászánni a szoktatásra, mi megcsináltuk Dorkával, bár nem sok reményt fűztem hozzá
, most mégis ott tartunk már, hogy este 3/4 9 felé elalszik, és reggel fél 6-fél 7 között kel.
Nanda,
de jó, hogy már túl vagytok a költözésen
majd mutass képeket, ha lesz rá időd!
új ovi mikor indul be?
Egcsi,
jó kondiban tart a fiacskád
szép dolog, hogy kaptál anyáknapi lapot a többi gyerekedtől
(írtam neked mailt arra a címre, amiről te írtál, de visszadobta)
Kriszti,
jó, hogy már múltté a betegség
aranyos a fotó, kakaóval altatta el magát, ugye?
az én gyerekeimmel sem lehet együtt aludni
még Danival sem
Kostyika,
drukkolok továbbra is az iskoládhoz
a szakdolgozat leadása jó finisesre sikerült
anyukád nagyon rendes, ennyit tud segíteni
Vera,
olvastam, mire készülsz a varrógépeddel. Kalapomat megemelem
feltétlenül fotózz majd, ha kész vagy a ruhákkal, jó?
A bilitémához: Dorka egyáltalán nem hajlandó még belepisilni, sőt az esetek 90%-ban még ráülni sem hajlandó (fürdés előtt próbálkozunk) Viszont imád pucérkodni, tegnap Ráckevén több mint 2 órát pelus nélkül volt, és megúsztuk pisi nélkül.
Soraya,
szia
hogy bírod a hétköznapokat a két manóval?
mi van Ildikóval? tartjátok a kapcsolatot?
mlyen idő van Helsinkiben? ott is késlekedik még a tartós jó idő?
(eszembe jut néha a nyolcszögletű pupillád
rendben van már vele minden?)
ezt most elküldöm, mert már órák óta itt tartok...
puszi mindenkinek
Anitabori