Új privát üzeneted érkezett!

Jucu!

Ezt töltsd le!Ez nagyon klassz!Ezzel sikerülni fog a képkicsínyítés!

http://origo.hu/szoftverbazis/multimedia/grafika/iview.html
ilgya1

Dávid elaludt fél 9 kor,úgyhogy most bombatámadás van:
Még mindig a pénteki két gyerekem van szisztéma:
Bent:
Kép

Kép

Kép

Kint:

Kép

Kép

Kép
ilgya1

Remélem nem riasztottam el senkit,a sok képpel!
ilgya1

Sziasztok!
Ildi
Szépek a manók.DÁvidban és a másik pindurban elg sok hasonlóságot lehet felfedezni.Kellemesen sikerült elfáradnod a pénteki nap után?:P
Sajna a mami már jobb nem lesz.4 éve diagnosztizálták a méhnyálkahártya daganatot.Mindenféle kezelés nélkül/sugár,kemo/
nagyon szépen volt eddig.Már felkészültünk Kép
Azért szeretnék én is 81 évet megélni ilyen szellemiséggel,tényleg nagyon jól tartja megát a mami!
Évi
Remélem teszel fel a hétvégéről képeket te is.!
Páromnak hereviszér műtéte volt.jól viselte most itthon pihen 1-2 hétig.Említettem már azt hiszem,hogy enélkül kb.8% esélye lett volna, hogy 20 év alatt teherbe ejtsen egy egészséges nőt.Nagyon reménykedünk,hogy nálunk is 1-2 hónap múlva látványos javulás lesz,nem kell várni 1 évet.Ha nekem szerdán azt mondja a doki Uh,hogy jól hat a gyógyszer akkor csak apa javulásán múlik mikor lesz kistesó.Annyira várom már Kép

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

élek még, csak nem voltam gépközelben, holnap jövök és potolok mindent!

addig is szép estét, és holnapra jo időt annak aki megy majálisozni..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok!

mit szoltok ehhez a rémes időhöz? tegnap még olyan szépen sütött a nap, csak kicsit hüvös volt.. Kép

Jucu!

Szolj ha mégis tudok segiteni.

A nagyival kapcsolatban mint a többieknek is nekem is vannak szomoru emlékeim sajnos...

én 4 éve veszitettem el a nagymamámat, aki felnevelt (vannak szüleim de a nagyszüleim többet törödtek velem mint ők), sajnos végig kellett néznem ahogy küzd a rák ellen. mikor kiderült és megmütötték 3 évet kapott, ehelyett 2 honapot élt még a mütét után..d enem részletezem mert ma is nagyon fáj. A nagyapám pedig épp akkor halt meg mikor terhes lettem a fiammal, másfél éve, neki is sok jutott a szenvedésből. Nem tudom a jóemberek miért szenvednek éltükben és akkor mikor eljön az utolso orájuk!

Ezer bocsánat mindenkitől h ilyen depire sikerültem, de az emlékezés mindig ezt hozza ki belőlem!

Judit!

Olyan ismerős ez a játszotér, merre van? örülök h jöttél, megértem h nincs sok kedved, olyankor én sem szivesen ülök gép elé, viszont visszaolvasni és akkor irni még nehezebb..

A helybeli kismamával a héten talán sikerül összefutnom csak legyen szép idő. Kép

Ildi!

moST néztem meg az oldalatokat, nagyon klassz lett. kerestem a mailcimed de nem találom, add meg légyszi ujra, köszi! Kép

Évi!

Hol lehet kapni sablont? mert voltam már az auchanba, talán már irtam is, de csak festéket láttam, hozzá valo dolgokat nem, viszont nagyon felkeltette az érdeklődésemet amiket te is készitettél.

Dia!

ha tudsz gyere! voltál a postán? vártam a leveled.. Kép

puszi mindenkinek!

lányok majd elfelejtettem: már kérdeztem tőletek h kell szines aláirást alkotni? segitsetek nekem légyszi..

köszönöm

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!
Ezek a hosszú hétvégék sosem alakulnak jól nálunk, megint volt egy baromi nagy veszekedésünk a párommal. Pedig azt hittem most már jobb lesz. Hm....
CSak igyekszem elfelejteni amit anyós meg Õ szenyóztak velem anno, megbocsátani nekik. Elhatároztam boldog akarok lenni, ha ehhez változnom kell nagyot, akkor is. Igyekszem elfogadni a férjemet olyannak amilyen, nem segít, nem segít, nincs mit tenni, megcsinálok mindent, akkor mikor jut rá időm... próbálom a tisztaság mániámat is enyhíteni... ez a legnehezebb! És persze a szex, apucit a f...-nál fogva vezetni....

Voltunk a Brendonban, háááát............. én oda nem sűrűn fogok járni. Rengeteg minden van, de baromi drága, csomó mindent fele annyiért vettünk itt-ott mint amennyiért ők árulják. Ja és az egyik eladó csaj úgy názett ránk mint a hernyókra, pedig rendesen voltunk felöltözve, én a szuper új sérommal, stb, szóval nem is értettem.
Viszont a könyves tök jó és a dm is hatalmas, szóval azért fogok járni magába a buy-way-be.

Voltam fodrásznál pénteken, nagyon vad lettem, egészen szőkés vörös szőke tincsekkel. Én világos vörörset akartam, csak a fodrász elszúrta, hiába mondtam neki, hogy a hajam jól festhető, tovább hagyta, így a tövek seszínűek lettek, annyira kiszívatta, ezért nem volt mit tenni, kellett rá szőke. Hát mindegy, a lényeg nekem tetszik férjemnek nem. Fura, mert ráadásul Õ a szőkéket szereti ill. elöttem csak szőke csaja volt....

Tegnap itt voltak a párom hirhedt volt kolleganői látogatóba, szétcincálták a gyereket, szegény totál elfáradt, sok buta liba, annyi tanácsot kaptam, Dunát lehetne velük rekeszteni! Nagyon élveztem a látogatást....

Múlt héten bevittem a picit a munkahelyemre, nagyon élvezte. Nem szedték szét, kicsit diszkrétebbek voltak, Gabika végig vigyorgott és az utazást is jól viselte. Nekem volt nehéz az első buszratétel, majdnem hátraestem kocsistól, persze az emberek csak néztek, nem segítettek. Az egész utazás alatt két ember segített! Ez azért elszomorító.

Gabika két hete volt 6400g és 66 cm, egy hónap alatt átlag 1 kilót hízik és 5 centit nő. Olyan kis formás hosszú baba!
Nagy hír: vasárnap felült apa ölében!!!!!! Lefényképeztem, kis ari volt nagyon, ahogy erőlködött!

Nagymamám is kinn volt, Õ szombaton, hozott egy csomó mindent, nem is értem miért cipekedett ennyit. Októberben lesz 80 éves és nagyon jól néz ki, erős, kis fürge asszonyka. Simán idetalál hozzánk, imádom!!! A héten, ha jobb idő lesz mi megyünk a picivel.

Csilla,
ha kisüt a nap, megyünk a postára.

Most mennem kell, ébredünk, írok még később.
Puszi

Kép
dianab

Kép
Kép
Kép

Kép
dianab

Évi,
amit küldtél, nagyon találó! Köszönöm!!!!!!
Kép

Kép
dianab

Judit!

köszönöm, remélem majd sikerül is.. akkor nem ismerem a játszoteret, csak azt hitte, de tévedtem..Kép

Dia!

jol van igyekszem türelmes lenni. Sajnálom h mostanában csak rossz hétvégéid vannak..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép

Kép
jucu

Hello!

Csilla,
Igen, vhogy ezek a hétvégék nem a mieink, vhogy csak megoldódik ez is! Én optimista vagyok!!!!
Ma voltunk postán!

Jucu,
én nem tudtam megnézni az oldalt, amit leírtál.

Évi,
köszi a szültöridet, tetszett nagyon!

Jó, hogy itt a jó idő, ma 3x voltunk kinn, jól el is fáradtam, csak a gyerek nem akar aludni... mivel egész nap aludt a kocsiban.

Láttátok tegnap a fókuszt? Hát igen, tényleg ilyen gáz ez a bkv-s közlekedés és igen, az emberek tényleg ilyenek. Sajnos....

Írjatok csajszik!

Puszika

Kép
dianab

Sziasztok!

Talán lesz egy kis szuszanásnyi időm és be tudok jelentkezni egy csöppet.

Na szóval, a rossz idő ellenére nagyon jól telt a hétvégénk,lent voltunk a Balcsin anyósomék nyaralójában. Dávidnak is jót tett a levegőváltozás,rólunk nem is beszélve.

Hétfőn átruccantubk Veszprémbe az állatkertbe,annak ellenére ,hogy reggel óta zuhogott az eső. Persze esernyőt nem vittünk magunkkal,gondolván,úgyis eláll,mire odaérünk.
Dávid szépen bealudt a kocsiba egy félórával azelőtt,hogy megérkeztünk volna a tett színhelyére,így nem zargattuk,hadd aludja ki magát alapon...Kép

Apa elsétált esernyőért az állatkert előtt ácsorgó,fázó árusokhoz.......,bőrig ázva vissza is érkezett kis idő múlva hozzánk szerencsésen egy hatalmas nagy kockás esernyővel és egy nagyon aranyos kis babáknak való esőkabáttal.
Szóval felvértezve az eső ellen vártuk,hogy a mi kis babánk felébredjen,hogy bevezethessük őt az állatok birodalmába.
Nem sokat kellett várni a mi édesünk ébredezni kezdett és meglepődve vette tudomásul,hogy nem az ágyikójában alukált,hamarosan és csodák csodájára az eső elállt,a nap kisütött (először aznap)

Kicsit félve indultunk neki az utnak,de szerencsére csalódnom kellett jó irányba,a kis 19 hónapos kópém nagyon odavolt az összes állatért,de főleg a "cicák" érdekelték.Kép
Minden cica volt a tigris az oroszlán,a puma, a leopárd,szóval minden ami kicsit hasonlított a kis házi kedvenc macskához,sőt az is cica volt,ami nem hasonlított.Szóval volt sok cica,és cica.És még több cica.
Puszilkodós cica
Kép
Fánülő,mintás cica
Kép
Ormányos cica:
Kép
Csíkos cica:
Kép
Aranyos földetúró cica:
Kép

Na ennyit a cicákról-----

Most egy kicsit visszafelé megyek az időben...
szombaton délelőtt nőgyógyásznál voltam és úgynéz ki,hogy sikerült összehoznunk egy kis pocaklakót,kistesót a Dávidnak.Már kb.8 hetesek vagyunk,jövőhét kedden megyek ultrahangra,és akkor többminden kiderül.Már most kaptam egy csomó beutalót,papírt...amit annyira nem várok,de ezzel jár,és a picurkám kárpótolni fog ezért a sok hűhóértKép

A család örömmel fogadta a hírt,és már most elkényeztetnek minden finomsággal,aminek persze nem tudok ellenállni,így akkora a valagam mint egy ház,és a pocakom is hatalmas,állandó puffadással küzdök,és az émelygés is rámtört egy pár napja.Ez elég kellemetlen,mert Dávidnál nem voltak ilyen tűneteim,az aluszékonyság és fáradtság és a farkasétvágy is elég sűrű vendégeim,úgyhogy ne lepődjetek meg,ha elalszom írás közben és valami kimarad,nem direkt lesz.

Judit!
Írtam választ a citromra,és üzentem a csajoknak,hogy lemegyünk a Balcsira,de ezek szerint nem kaphattad meg,majd megnézem már megint mit bénáztam el,majd a hormonokra kenem,az most úgyis kavarog bennem rendesen.Kép

Jó lett a csőrikés új oldala Bencinek,mindig benézek hozzátok is,és az új zenétek is klassz lett.

Képzeld találtam ismit a Vip-en,nagyon köszi,hogy küldtél meghívót.

Bencike nagyon nagyfiús abban a farmeros szerelékben,nem semmi mit össze nem rámol.
Régebben is imádta pakolni a könyveket emlékszem.

Jövőhét kedden megyek a kórházba vérvételre,ha még áll a tali ajánlatod,összefuthatunk a parkban egy kis csevejre.Majd megdumcsizzuk Msn-en,oké?

Jucu!
Sikerült letülteni a progit amit küldtem?

Igen,kicsit elfáradtam pénteken,de elég jól bírtam a kettővel,megfogom szokniKépKépKép

Herevíszér műtétKép
A hugom férjének is volt,és van két szép egészséges csemetéjük,szóval fel a fejjel most már jönni fog a kistesó,(mostmár szabad útjuk van a hímivarsejteknek)majd meglátod akkor,ha nem is számítasz rá,én is úgy jártam,igaz csajok?

Csilla!
Sajnálom a nagyidat,biztos nagyon rossz lehetett az elvesztéseKép

Kösz,hogy megnézted az oldalunkat!

A címem,ahova küldheted: ilgya kukac citromail.hu

Aláírást Judit már elmagyarázt úgy látomKép

Dia!
Sajnálom,hogy megint így alakult a hétvégéd a pároddalKép

Gabikának pedig gratulálok a felüléshez,iszonyatosan erős kis legényke!

Évi!
Kerestem az írásod,de nem találtam.Remélem neked jól sikerült a hétvégéd a Balcsin, a rossz idő ellenére. Köszi az imélt!

Na megyek aludni,jók legyetek!
ilgya1

Ildi!

először is gratula, ugye h ha nem görcsölsz rá sikerül!!! irigyellek, egy másik forunos ismerösöm szintén kb ennyi idős várandos, nemrégen mondta meg ö is! minden terhesség más, nemenként is! kicsit több rosszullétem (émelygés, undor a kajáktol, és szinte első perctöl kezdve megéreztem h babo lesz). Boninál abszolut semmi bajom nem volt, doki is csak 9 hetesen vette észre!

Lányok ma nincs időm, megint jön a gyerekdoki vizitre, én készenlétben állok, de tuti h megint f6 mire ideér...

puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

proba...

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!!!!!

Ildi,
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon nagyon örülök nektek!!!!!!!! Kép

Kép
dianab

A veszprémi állatkertben én is voltam anno, nagyon tetszett. Dávid édes, ahogy alszik. Igen, a babák mindig úgy meglepődnek, ha nem otthon ébrednek. Gabika is olyan édes, mikor morcin, összehúzott szemekkel néz ki a fejéből és látszik rajta hogy totál nem tudja hova tenni a környezetet ahova megébredt.

Azért örülnék, ha a körítésünk megváltozna és mi is tudnánk még egy babát összehozni.... tudom, még sok a munka odáig,
de álmodozni néha jó! Kép

Kép
dianab

sziasztok!!

Ildi:

dugós story tényleg jó voltKépKép

Digi tv: Nagyon jó sokkal élesebb, szebb a kép mint a kábeltévén.40 csatorna van benne.
+még lehetne hBo 1800Ft-ért, de azt nem kértünk.

Flóra haját először azért vágattam le, hogy erősődjön(kétszer) Aztán most meg azért , mert nagyon melege volt, de összekötni nem tudtam, mert még nem olyan hosszú.Amúgy megakrtam növeszteniKép úgy döntötem majd összel nem vágatom többet és akkor köv nyárra már lezs akkora, hogy összelehet kötni és nem lesz melege.

Kismamaában én is a szüléstörténeteket olvasom el egytől egyigKép

Képek nagyon jók!!!

Nem voltunk majálisozni

Állatkert nagyon-nagyo irigyKépKép Dávid bíztos jól érezte magátKép

Gratulálunk a pocaklakóhoz!!!!!Kép

Mikor voltatok a balcsin?? a hétvégén? Mi megyünk majd a jövőhéten is.Akkor nem lesz már enyni dolgunk, talizhatunk a jöttök.

Ha ezt az írásomat kerested akkor most itt van, tegnap nem jutottam a végéreKépKép

Jucus:
Férjednek mielöbbi gyógyulást kívánunk!!Remélem mielöbb összejön a kistesó!!
képek nem sok van a hétvégéről, de majd teszek fel párat.

Judit:

Remélem már jobb kedved van??

Nem voot valami jó időnk a hétvégénKép

A képek nagyon nagyon jók!!!

hétfőn mikor hazaértünk nem győztünk fűteni 18 fokra lehült a lakás.

Csilla:
Sablont a netről szoktam kinyomtatni,vagy amit vezsek matricás könyv abban van.Külön nem tudom, hogy lehet-e kapni???
Látom már megy a színes aláírásKép

http://www.gportal.hu/portal/anyko/

http://www.inetcom.hu/andrea/windowcolor/allatmintak.html

http://www.coloring.ws/easter.htm

http://uvegfestes.lap.hu/

http://www.wyzlic.de/index2.htm

http://home.arcor.de/funny55/wico/index-wicovorl.htm

http://www.hossa.net/window%20color/ostern/ostern1/ostern1.htm

http://www.danysworld.de/ostern.htm

Dia:
Sajnálom, hogy nem alakult jól a hétvégétekKép

A hajadról mutizol képet?

A nagymamaKép Anyukám is ilyen állandóan cuucolva jön péntekenkéntKép
Örülök, hogy tetszik amit küldtemKép

A hétvége nem volt túl jó, az idő is rossz volt.Apa meg 3 napon keresztűl 3 szobát laminált lapozott apóssal.Segíteni nme tudtam így csak főztem, mosogattam aztán tébláboltam csak.Nagyon unalmas voltKép
Az internet mobilról egyszer működöt aztán nem volt hajlandó, így nme tudtam nektek üdvözletemet küldeni a balcsiról.Kép

A hétvégén megjött, amire vártamKép Hajra kistesóKép:!!

Most lezs májusban Flóra keresztszüleinek a kisfiának a keresztelője, így nemsokára mi is keresztszülők leszünk.Kép
Flóra keresztszülei és a "kis" Máté
Kép

Kép

És végül pár kép a hétvégéről:

Kép

Kép

és pénteken itt járt a "német"dédi
Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

szia Évi!

köszi, megnéztem az oldalakat, sokat segitettél!!

Jok aképek, bárcsak a mi nagyink is megérhette volna Gáborkát...

Dia!

megkaptam, köszi! Drukkolok neked, talán a sok kitartás meghozza gyümölcsét, de én azért félek is, mert nem tul szerencsés ha csak te engedsz, és ő semmit nem tesz a javulásért..bele fogsz unni egy idő után..bár ne lenne igazam. bocsáss meg, azt hiszem nem jo ha pont én adok tanácsot..inkább hallgatok, ezért is nem irok privit inkább..

Ildi!

én is most akartam elvinni idén nyáron a gyerekeket állatkertbe de mé gfilozom rajta mert Boni nem szereti nagyon az állatokat, főleg az állatkertet utálja, viszont Gábor már most imádja a macskákat, kutyát és ennek örülök. Sajnos a lányom tuti örökölte az apjátol az állat"undorát", mert az exem is utálja az állatokat, meg érzéketlen tusko még mindig.. A hotdogra h tudnék feltenni videot? tudsz nekem segiteni?

Jucu!

én sem tudtam megnézni az oldalt aminek a linkjét leirtad!

Judit! ???????????

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!
Kép
Bocsi csak Jucu helyett próbálkoztam mert neki nem megy a kép feltétel. Ez az ő kislánya Dia.
Puszi!
Vendég

Így jobban látszik, az előző egy kicsit kicsi lett.
Kép
Vendég

Sziasztok lányok!
Ez nem semmi,ugyanúgy megcsináltam én is ,és nekem nem engedi,Anikónak meg igen.
Mindent uúgy csináltam nekem nem sikerül.A mi gépünkön akármilyen kicsire viszem a %-ot mindig nagyobb marad a megengedetnél.
Rögtön visszaolvasom az elmaradásom és írok nektek.

Kép

Kép
jucu

Kép

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés:gyors bekukk:gyors reagálás a eddigi írásokra: nem leszek jövőhét hétfőig,elutazunk a Tiszára.

Délelőtt Cini Muzsikán voltunk,délután angoloztam,sőt annyira elhuzodott,hogy csak 7-re értem haza,(a sok kiesés miatt,minden hétfőre esett,május 1,húsvét,stb...)most meg rohanok pakolni.

Évi!
Nagyon aranyos a keresztfiatok!

De az apás_Flórás kép az olyan megható!

Dédi nagyon jól tartja magát,jól néz ki!

Mi jött meg hétvégén?Mi az a hajrá kistesó?Csaknem????Ne izgass!

Nem megyünk most a Balcsira,én is gondoltam rátok,de úgy elment az idő,hogy nem tudtunk volna most talizni semmiképp,de látom nektek is akadt dolgotok bőven,majd nyáron összehozzuk.Kép

Csilla!
A dogon a videóknál kell feltölteni a videókat,erre gondolom rájöttél,azon belül meg figyelni kell,hogy mekkora és,hogy milyen a fálj kiterjesztése.Majd ha visszajöttünk Tiszáról,msn-en segítek,ha ráér.

Én is azt hittem,hogy Dávidot nem fogja még lekötni az állatkert,de tévedtem,olyan aranyosan kuksizta őket,és mutogatta,hogy csak lestem.
Majd elviszem ide is a Pestibe.

Jucu!
Nagyon aranyos a kislányod!

Judit!
Ne haragudj,hogy itt válaszolok a Gyed/Gyes kérdésre,de rohannom kell megint,majd ha hazajöttem tényleg írok egy hosszút,mert már megfogsz utálni a sok cetlikémért.

Rákérdeztem az egyik forumon,hogy hogy is működik ez,és azt a választ kaptam,hogy Dávid 2 éves koráig kapom a Gyedet,vagyis októberig,aztán utána Gyest,és ha megszületik a kistesó utána megint kaphatok Gyedet,(decemberre várható)és ezt ugyanabból fogák számolni,mint a Dávidét annak idején. Hát erre jutottam,de még érdeklődöm máshol is.(egy hónapig kapok GyestKép)

Puszilom Bencit továbbra is!
És köszi a sok biztatást amit irtál,nagyon jól esett!Nagyon rendi vagy!

Sziasztok!
ilgya1

Lányok!
Ezt nem én kicsinyítettem!
De mi vagyunk Kép)

Kép

Kép
jucu

Most látom csak hogy sikerült képeket feltenned,helyesek vagytok!

Micsoda mozdony!
ilgya1

Kép
Gratulálok neked!

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Csilla:
SzívesenKép Fóliát amire festesz majd kivágod hobby boltban vehetsz.

Jucus:
jók a képekKép

Ildi:

De jó nektek csak úgy egy hét pihiKép Irigy -irigyKép
Érezzétek jól magatokat, te meg vigyázz magadra!!!

hát ünnepelekKépKépKépés szedhetem a dilibogyóimat..

dédi igen jól tartja magát 75 éves, de akiről bezséltem, hogy beteg, ő már nagyon rosszul néz ki sajnosKép

Mi se most hétvégén megyünk a balcsira hanam jövőhétenKép A veszprémi állatkertben voltatok?? Ha igen van már elefánt is??? Mi voltunk eddig 2x Flórával.Nagyon tetszett nekiKép de aPesti állatkert azért sokkal, de sokkal jobb!!

Tegnap délután itt volt egy kaposvári fórumos csajszi a kisfiával.Bár nem itt lakik hanem svájcban, de most itt van egy hétig.Jót beszélgettünkKép És ha jönnek még akkor találkozunk.
Ma szinteén a fórumról ismert csajszihoz megyünk , mert közel laknak.Ad Flórának pár rucitKép Meg dumálunk.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!
Megvolt az anyáknapi műsor az oviba és nekem sikerült sírnom.Pedig én voltam aki a legjobban hangoztattam ,hogy senki ne sírja el magát idő előtt.Erre még csak az első mondatnál jártak én meg ríttam és ríttam.Kép
Nagyon édes volt a Dius.Annyira szépen nézett,és ő is pityergett amikor mondta a köszöntőt nekem.Kép
Azt hiszem ezekért a pillanatokért érdemes élni.Kép

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Halihóóóóóóóóóóó!!!

Merre jártok?

Ildi:
Remélem jó időt fogtatok ki?

Jucus:
én is úgy fogok bőgni az oviban, hogy azt el sem tudom mondaniKép

Judit:
Örülök, hogy sikerült eljutnod az anyáknapi műsorraKép
Mondtam én, hogy elmész eső ide vagy oda mit számít azKép
Tényleg büske lehetsz a kis csávódra!!!!

Ma délután itt volt anyukám.Elmentünk vásárolni, vettünk flórának egy csodaszép szoknyát és nekme egy blúztKépJa és megvettük a kersztfiunknak az ajándékot is.

Este jött apukám is,hozott egy szekrényt.9-kor végeztem a rend rakással, hogy be lehessen menni Kép Aztán nneki álltam Flórát megfürdetni és altani.

Dia, Csilla???????
Mi van veletek??

Kellemes hétvégét mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Évi!

megvagyok, csak kicsit elfoglaltan, meg megint migrénnel küzdök..tudod már meséltem nektek...

ma voltam elsősegély tanfolyamon és jol kidühöngtem magam ott is..a pasi leadta az anyagot potom 1o ezer forintért..nem is ez volt azérdekes, csak utána gyakorolnunk kellett párosával..ő me gkiment cigizni meg beszélgetni, mikor behivtam h ugyan már jöjjön és segitsen mert elakadtunk egy kötözésnél akkor odavánszorgott majd félig rámnézett és bologatott h jo igen, nem igen nem ezeket ismételgette és szinte nem is nézte meg mit alkotunk....és két hét mulva vizsga..állitolag szigorodtak a vizsgák..könnyű "elvérezni.." szoval majd kiderül mi lesz..ja és a jo hir h az oktatom közölte h ezentul én fogok cska vezetni, mivel elsőre is megengedte h hazahozzam a járgányt, igy már csak én megyek "helyette" forgalomba...szerdátol szinte naponta...

Gábor tegnap mérekezett, 9,4o dkg, dokinő szerint jo, szerintem meg nem egy honap alatt csak 10 dkg hizott..szerintem kevés..szerintetek? pedig most megint nagyon jo étvágya van. egy honap mulva meg szurit fog kapni agyhártyagyulladás ellen..

Boninak is felirattam kullancs ellen, mert nálunk elég veszélyes a környék kullancs szempontjábol pár házzal feljebb már erdő van...jobb megelőzni mint h baj legyen..persze nem örült neki..de szerintem nem lesz gond majd vele..bátor lesz!!!

na ennyit magunkrol..

Jucus!

értük tényleg érdemes élni, és ezt én szo szerint értem..mesélhetnék, de nem itt..nálunk majd kedden lesz anyáknapi ünnepség a suliban, én sem fogom meguszni bőgés nélkül..meglestem mit fognak elmondani milyen verset, már azon bőgtem..

Judit!

örülök h Benci jol érezte magát, és sikerült eljutnotok az anyáknapi rendezvényre.. egy ilyen helyes kispasi még szép h "meghodit" mindenkit..!!!

puszi mindenkinek, és jo hétvégét

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Jól telt az anyáknapjaKép?

Csilla:
gondoltam, hogy elvagy foglalvaKép

9,40 az nagyon jó!! Ne aggódjKép

Kaptam tegnap apától és flórától virágotKép

Délelött voltunk még autó kiállításon is.
Meg vettem Flórának egy alkalmi cipőt a vásárba a keresztelőre,a ruhája is rózsaszín.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Megjöttünk már tegnap este,de nem volt energiám bejelentkezni.
Majd később jövök a beszámolóval is,vagyis képekkel,de még le kell kicsínyítenem őket.

Évi!
Nagyon rendes a családod,hogy nem felejtették el az anyáknapját,pedig Flóra még igencsak apró,hogy magától eszébe jusson,én az idén teljesen el lettem felejtve,pedig most kétszeresen is anyának érzem magam,még akkor is,ha ketteske még csak egy gombszem.Kép

Autókiállítás????Az nagyon jó,és képeket nem kapunk?Kép

Gondoltam,hogy rózsaszín Fló ruhájaKép Biztos nagyon jól néz ki benne.Kép

Judit!
Köszi,hogy te legalább nem felejtetted el az anyák napját,és egy szép képpel emlékezetessé tetted nekemKép

Jó lehetett az anyáknapi műsor,én is már alig várom,hogy részt tudjak venni ilyen aranyos műsorokonKép

Csilla!
Sajnálom,hogy megint migrénezel,jobbulást kívánok!

Nagyon ügyi vagy a vezetésnél,fel a fejjel már nincs sok hátraKép

Szerintem is jó a Gabika súlya ne aggódj,egy egyéves körüli babának ez normálisnak tekinthető,szerintem is.Nem hízhat minden hónapba 40 dekákat,akkor hogy nézne ki kétévesen például????

Jucus!
Olyan szépen fogalmaztál,tényleg ezért a pillanatokért érdemes élniKép

Ja és köszi mindenkinek a gratulációt,édesek vagytok!

Majd jövök a beszámolóval is,puszika!
ilgya1

sziasztok!

itt vagyok..nálunk anyák napja ugy telt mint minden más nap..a lányomtol kaptam virágot, de csak tőle..annak idején amig az exférjemmel éltem soha nem jutott eszébe magátol köszönteni, és soha sem köszönte meg h szültem neki gyereket, teljesen természetesnek vette (arrol nem is beszélve h elöször nem is nagyon akarta őt)..ez nagyon fájt számomra..ezen nem tudok tuljutni, de lehet h bennem van a hiba. Viszont számomra akkor is szép az ANYÁK NAPJA! kész , abbahagytam, nem dühöngök...

Ildi!

jo h jöttél, várjuk a beszámolot, és a képeket!

Évi!

autokiállitás, én is megnézném szivesen..

Keresztelő mikor lesz? én majd a fiamat szeretném megkeresztelni, de még nem sikerült beszélnem a pappal igy valoszinű h már nem tudjuk megtartani az egyéves szülinapján..Kép

Köszi nektek a biztatást, Gáborkával kapcsolatban is, végül is a dokinő szerint is jo a súlya csak ugy megszoktam h legalább fél kg-at hizik..viszont most elég sokat "szaladozik"..

meséltem már h imádja a kenyeret?!!!! reggelire kapásbol két szelet kenyérrel indit, és egyedül eszi meg, nem hagyja magát etetni..nagy fiú már!!

Boninak a mostani felmérője kicsit gyengébb lett mint eddig, az olvasás és matek 4-es a irás *5ös lett.

holnap anyáknapi műsor, de csak késő délután lesz, igy utána már nem valoszinű h tudok irni nektek, ezért majd szerdán beszámolok rola h milyen volt!!

puszi,

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Itt vannak a képek, a Tiszai kirándulás címszó alatt.
2006 májusTiszai kirándulás

De ezt muszály felraknom ide is:
Kép
Olyan szép volt élőben,sőt már mellette kijött egy másik is (kicsit látszik) és félkör volt,de csak ennyire tudtam megörökíteni.Kép

Csilla!
Látod,látod,hogy jó a súlya Gabeszkának.
Nem semmi,hogy egyedül eszik,Dávidot a mai napig etetni kell,ha azt akarom,hogy magába is tegyen egy pár falatot,még reggel hagyján,de az ebéd még mindig egy katasztrófa.

2 szelet kenyér? Ez igen,Dávid még sose evett meg egyszere egy fél szeletet sem,nem is tudom mitől van ilyen jó kondiba,igaz csak 11 kg és 30 dkg volt 18 hósan,de nem sovány. Csak tudnám mitől hízik?

Boni eredménye még így is nagyon szép,majd kijavítja jövőre,az év végén ettől még lehet kitűnő.Gondolom kitűnő,ha a 4-es gyengébbnek számít.

Jó anyáknapját nektek,aztán nem sokat sírniKép

Reggel voltam vérvételen és vittem vízeletet ,már holnap meg is lesz az eredmény,a doki megvizsgált és az Uh szerint 8+5 vagyok,május végén megyek genetikai (12 hetes uh-ra).
Jelenleg 22mm a magzatocskám,és december 14-re vagyok kiírva.Gyorsan végeztem,ez a doki egy angyal.Kép
A forgalom is tűrhető volt 20 perc alatt beértem a kórházba.
Dávidra anyósom vigyázott,szegénykémnek jönnek a szemfogai sorban,életében nem nyálzott ennyit,mint a napokban,csurog a nyála és mindent rág,de főleg a keze van állandóan a szájában.

Na tsók!
Kép

Ildikó(8+5)
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:

Az autókiállításról nincsképem, mert nem vittem gépetKép
Igen Flóra rucija rózsaszín KépKépmeg a cipője isKépKép
jók a képek!!

Örülök, hogy minden rendben van pocakkalKép

szegény DávidKép Majd csak kijönnek azok a fránya fogak!

Csilla:
Június 10-én lesz a keresztelő.Úgy volt, hogy most májusban , de a pap nem ért rá.
Mi meg hipp-hopp megvettük az ajándékot, meg Flóránek és nekem új ruhátKép

Flóra is szereti a kenyeret, és ő is nagyon hamar elkezdett eygedül enni.
Anyáknapi műsoron nem sírni ámKép

többiek merre vagytok??? Dia, Jucus,Judit??

Ma délelött vettem a piacon szép virágokat, már elis ültettemKép flóra segített.
3 órára megynk le a városba a hamupipőkét játszák , kiváncsi vagyok érdekli-e.
Egy színpad van feléllítva a sétáló közepén és ott lesz az előadás.
a háttérben egy csomó szökőkút van lehet, hogy majd ez lezs az érdekesKép Tegnap is voltunk lennt alig akart eljönniKép

Itt gyönyörű idő van!!!

A lakás szalad, mert tegnap is és ma is alig voltam benntKép jólesz ha neki látok most...
vasárnap reggel meglátogattak a hangyák és megették apa piskótatekercsétKépKép Ellepték a konyha pultot a követ a konyhában és a spájzban is.Olyan boldog voltamKép
Ma reggel megin tjöttek, mert a mosogatóban volt pár edény, a szemetek még a mosogatógépbe is bemásztak, de 90fokos mosás végzett velük egytől egyigKépKépKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

nyügi napunk van, inkább holnap irok, csak köszönni akartam nektek!!!!!!!!!!

anyáknapja jo volt, vezetésem kevésbé!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!
Csilla
Hogy sikerült az anyáknapi műsor?Volt sírás?
Nem semmi az oktató.,de bizti sikerül!Kép
Az exed meg szégyelheti magát amiért ilyen figyelmetlen volt veled.
Ildi
Pici "gombocska" fantasztikus örömöt adott biztosan amikor UH-n megláttad!
Szépek lettek a képek,nagyon szép a tisza környéke.Kis David ari az autón.
Évi
Hamupipőke ,hogy tetszett Flórának?Szép lehet Flóra baba csupa rózsaszínben,mint a barbie.Nálunk is volt rózsa őrület ,de már kezd alábbhagyni.
Kicsit irigykedem megint,biztosan gyönyörű a kerted,és Flóra is nagyon ügyi ,hogy így segít neked :D
Én szombat hajnalban borítottam virágba az erkélyemet,nagyon szép lett .Örülnénk már ha a kis kertünket gondozhatnánk!:S
Ma a madarak és fák napján tervbe vettük az állatkertlátogatást ,de Dius hajnalban 2× hányt,így elmaradt.Én egész nap idegeskedtem a melóhelyen ,mert annyira sajnáltam segénykét.Most is alszik és még napközben is volt rókakoma.Kép
Judit
Örülök ,hogy Benike jól érezte magát az ünnepségen.Szép a kép!
Dia merre vagy?
Puszi majd megpróbálok még benézni

Kép

Kép
jucu

Hahó lányok!!

Jucus:

Flórának a hamupipőke nem tetszett túl hangos volt és félt.Ott ugrabugrált 2 ember a szinpadon és kiabáltakKép a hamupipőke egy báb volt.
Azt hittem kicsit jobb leszKép

Dius hogy van???

többiek merre jártok?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Jucus!

szép volt az ünnepség, csak kicsit rövid, nem elfogultságképpen mondom de az én lányom mondta legszebben a verset, kettőt is, és talán a legszebb verseket ő kapta. szinte az összes gyerek a plafont nézte vagy a földet, tanárnőt amikor verset mondott, elakadtak, hadartak..az én lányom végig engem nézett, mosolygott és nem rontotta el, szépen tisztán elmondta a versét. büszke voltam rá nagyon, már amikor megláttam a többi gyerek között már akkor elpityeregtem, de a fiam nem sok időt hagyott arra h sirdogáljak, mert az ölembe ugrált , sikongatott, és majd kivette a szomszéd pasi kezéből a kamerát..persze h mindenki oda lesegetett, szoval ennyit a teljes átérzésről...viszont alig várom h má r a fiam is ovis legyen (de csak ebből a szempontbol) és ő is mondjon nekem versikét!!! De addig jo mig ilyen pici, olyan jo babázni, annyira imádom őt is, meg a lányomat, Bonit!
Ha rajtam mulna tuti még szülnék legalább kettőt!
Az oktatomat inkább hagyjuk, ma is megyek, lassan készülnöm kell, csak az a rossz h Gáborka nem akar már anyuval sem megmaradni, teljesen magamhoz szoktattam, és igy tengap ment az üvöltés utánam. 3 orát voltam távol, és ezek nagyon megviselik.
Exem: no comment.

Évi!

rozsaszin mánia nálunk is volt, sőt és szerettem kifejezetten abba öltöztetni Bonit, Gábort meg kékbe, de ahogy nőnek a gyerekek ugy jövünk rá, h kicsit "felnőttesebbnek " kell lenniük, úgyhogy már a suliba nem jár rozsaszinbe..Kép

Gábor most is legyürte a maga kenyéradagját, ha nem adok neki időben már megy ahiszti rendesen, de olyan okos , naprol napra, most például már igyekszik egyedül fogni a poharat és ugy inni. persze csak egy korty vizzel inditunk különben magára boritaná. Reggel meg tartogatta a pici kezét h puszilgassam meg az ujjait , utána ő vette el az én kezemet, és utánozott engem meg persze egyszer kétszer nyuszimodjára megharapott..

Ildi!

a kép gyönyörű amit készitettél!!!!

A kis pocaklakod szivhangját gondolom már nagyon várod???!! szerintem ez az első legszebb pillanat nem?
egy másik ismerösöm talán má rirtam is neked, ő meg dec. 21re van kiirva, ő is forumozik, csak nem itt.

Boni tényleg kitünő tanulo, ezért lett egy kicsit gyengébb jegy nála a 4-es, de ettől még nem szidtam meg,hiszen nincs miért. Szomorú h már elsőben is vannak olyan gyerekek, akik megbukhatnak, mert annyira nem tanulnak!

DIa? Judit?

most mennem kell,

puszi mindenkinek!
Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok,csak beköszönök,nem leszek hétvégén.Megyünk Tápióra! Majd vasárnap benézek!

Jó hétvégét mindenkinek!

IldikóKép
ilgya1

Még nem jött apa,és én már mindent becsomagoltam,Dávid is bealudt,úgyhogy van egy kis időm.Kép

Évi!
Szegény Flóra,hogy ráijeszthettek a Hamupipőkés bábosok!

A virágodat se mutiztad meg,amit kedden vettél a piacon!Kép
Nekem is kéne vennem már valamiket,de azt hiszem idén nem muskátlikat fogok,majd valami mást fogok választani.

Jaj, a hangyákat ne is mond. Tavaly szépen ki írtottuk őket,hát idén nem megint beköltöztek?Kép Főleg,ha eső várható,akkor egy csomó előjön,utálom...egy időben eltűntek,most megint előbújtak,csak azt tudnám,hogy bírnk feljönni az emeletre?

Hogy álltok a projekttel?Kép

Jucu!
Szegény Dius!
Jobban van már?

Igen,nagyon boldog vagyok a kis "gombocskámtól",és,köszönjük a dícséreteket.

Csilla!
Sajnálom,hgoy nem annyira sikerült a vezetés,de hát nem lehet mindig egyforma,majd legközelebb jobb lesz.

És tényleg szomorú,de vannak gyerekek,akik elsőben megbuknak,a sógórnőm kislánya is ismételt,úgy voltak vele,hogy inkább elsőben mint később.Kép

Neked szerencséd van,hogy Boni ilyen ügyes,sokat foglalkozol vele?,tanulásra gondolok? Mert a sogórnőm nem veszi a fáradtságot,hgy leüljön vele tanulni a mai napig,és már ötödikes,és csodálkozik,hogy a lánya ilyen lusta.

Judit!
Köszönöm a dícséreteket,ari vagy!

uh-os képeket feltétlenül fogok feltenni,amint lesz,de sajnos még nem kaptam,talán a 12 hetesnél már adnak.Pedig Dávidnál már ennyi idősen úgy emlékszem meg volt az első fénykép.

A pocakbaba oldalát folyamatosan fogom feltölteni,ha rá találtok kismamák számára hasznos oldalakra,cikkekre,azt szívesen veszem,ha megosztjátok velem.

Igen szopik még a Dávid,és nem is látom a végét,hogy mikor fog leszokni. A doki szerint 4 hónaposan el fog apadni a tej,felkészül a pocibaba fogadására a szervezet,talán akkor,de adddig is,elalvásnál és északa is meg reggel is összebujunk egy kis cicire!

Dávid egyre többet beszél ,sokszor rámutat dolgokra és mondja a nevét,pl. autó vagy,baba,cica,de mostmár utánozza is amit mondok,eddig nem mondta utánam,de mostmár próbálkozik. Ne aggódj Judit,még egy hónapja én se gondoltam volna,hogy ennyit fog beszélni.

És képzeljétek,hogy megmondja a nevét,ha kérdezzük,és tudja,hogy hány éves. Dáid=Dávid
h-egy=egy.
Ja és mindent megköszön,ha adunk neki valamit.Kosz=kösz.
Nálunk nem a dallamokat énekli vissza,hanem a mondókák végét befejezi.Pl. Boci,boci és akkor ő mondja,hogy ta-ka=tarka,stb....
Na jól kidicskedtem magam...

Benci nagyon értelmes fiúcska,hogy így visszaénekli a dallamokat,talán belőle is zenész lesz?

Hogy állnak a sogorodék az előkészületekkel az esküvőre?

Na mennem kell,megjött apa.

Puszika és szép hétvégét mindenkinek!
ilgya1

sziasztok!

Ildi után szabadon...én is büszkélkedem, gábor a szülinapomra megtanult teljesen egyedül felülni, idáig még kellett egy kis segitség neki, sőt már picit mászik is, főleg a cicihez..Kép és már félig kint van az 5. foga, és ahogy elnézem, gyorsan jönnek megint egymás után neki, eléggé megszenvedi. És a legszebb, ma elöször aludt el hasonfekve, cicizés közbe , ugy örültem neki, tündéri volt..remélem nem lesz baja tőle, (a cicizésre gondolom, a gyomrának nem árt??) lehet h butaság ezt kérdeni de ezt én sem tudom, nem ettem még hason fekve..Kép

Ildi!

ma láttam a spektrumon ikrekrol szolo müsort, megint megkönnyeztem..én mindig vágytam ikrekre, de igy is boldog vagyok..érdekes volt h egy anyuka 34 héten egypetéjü fiuikrekkel volt terhes és már akkor 3,5 kg voltak. nem semmi!! (azért neked nem kivánok nagyon nagy babát!)csak tökéleteset és egészségeset!

Bonival szerencsém van, mert nem igényli a tanulást, csak akkor ha valamit nem ért, pl. matekot, vagy az elején az olvasásnál..egyedül szeret tanulni inkább a leckét kell ellenőrizn nála, főleg h most kicsit rontott a szépirásán. De szivesen tanul. Később viszont lehet h lesznek gondjaim vele. De most alapozza meg a tanuláshoz valo hozzáállását, szeretetét, mert ha már most nem utálattal fog hozzá tanulni talán később is megértő lesz, a tanulando anyag mennyiségét illetően.

Judit!

mi is voltun az állatkertben pár éve, de irtam is már nektek h Bonit nem érdekelte. Most milyen az állatkert? vannak uj állatkák, picik? A rénszarvas még mindig beteg?(a szemére gondoltam), sajnáom szegényeket, mert láttam h egy kettő nagyon rossz bőrben volt akkor is. Bencinek h tetszett?

Évi!

tegnap én is levágattam Boni haját rövidre, jol áll neki!

most mennem kell,

pusz mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Üdv a balatonról mindenkinekKép

Majd otthon bővebben jövök.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Nem volt nagy forgalom errefelé,úgy látom.Kép

Mindenki családozik ezerrel ebben a szép időben....................,így is van rendjén.Hiába,itt a nyár!

Mi nagyon jól éreztük magunkat lent a telken,a hugomékkal voltunk és nagyon jót buliztunk,bográcsoztunk,sokat sétáltunk,sőt apáék kivitték a fiúkat a strandra is,amit Dávid annyira élvezett.Ettünk jókat és sokat pihiztünk,úgyhogy rá se mertem állni a mérlegre mikor hazajöttünk,kicsit vissza kell fognom magam,ha nem akarok megint bálna lenni. 62 kg-ról indultam most a pocakbabámmal,Dávidnál 55-ről és 85-ig meg se álltam.KépHa már ilyen szépen visszamentem meg kéne tartanom a havi 1 kg-nyi gyarapodástKép,mert leadni sokkal nehezebb.Csak ne lenne annyi finom kaja,imádok enni...
És most meg pláne....

Szokás szerint feldobok egy pár képet,de szóljatok csak rám,ha sok vagyok.

Ja és csináltam egy nagy baromságot is,kiszőkítettem a hajam,iszonyatosan ronda lett,úgyhogy estére vissza is csináltattam gyorsan barnára,mert .......

Judit!
Megint szarakszik a Gportál,de nagy nehezen sikerült megnéznem a képeket,nagyon jók lettek,hát igen,ezek sokkal profibbak,mint a mienk.Az a két veréb a végén,az nem semmi,de a zsiráfos is nagyon tetszett,meg az elefántok és a viziló is,de volt még egy pár. Kár sorolni!A galambok etetése úgylátom tetszett a Bencinek,nem meséltél,az állatok is lekötötték?

Csilla!
Gratulálok Gáborkádnak!Kép Már igazi nagyfiú!És ez csak természetes,hogy eldicsekedsz vele!
Dávid is sokszor alszik el hason fekve cici közben,nem hiszem,hogy ártana nekik,ha kényelmetlen lenne,akkor átfordulnának,mert már elég nagyok,hogy jelezzék a bánatukat,nem?

Ha nektek így kényelmes,akkor hajrá!

Nagyon édes vagy,teljesen meghatódtam a kivánságodtólKép,én is remélem,hogy így lesz!

Én is sokszor vágytam titokban ikrekre,habár a családomban nem sűrűn fordulnak elő,de mégis reménykedtem,de ha belegondolok,hogy egy gyerekkel se könnyű,akkor milyen lehet két ugyanakkora csöppséggel,és ahol hármas vagy négyes ikrek vannak? AJjajjjjj..bele se gondolok....

Nagyon ügyi Boni,kiváncsi leszek nálunk milyen lesz,fiúknál gondolom nehezebb,nem?Vagy mit gondoltok erről?

Ja és a szülinapodat akartam kérdezni,hogy mikor is van pontosan ? visszakerestem a táblázatot,de a tiéd valahogy hiányzik,nem kell megmondani,hogy hány éves vagy,de melyik hónapban és melyik nap???Please!

Évi!
Várjuk a beszámolódat a Balatonról,de jó,hogy be tudtál jelentkezni,miről,mobilról?

Dia!
Mostmár aggasztó az eltűnésed!

Jucu!
Merre vagy?Hova tűntél?

És akkor a képek!
Fürcsi a zuhanyzóba! (Lányoknak elfordulniKép)
Kép
Keresztfiammal:
Kép
Strandon:
Kép

Na huzok aludni,mert kicsit fáj a fejem,érzem,hogy jön a vihar!(Jó szamár megérziKépKépKép)

Sziasztok:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!
Éppen csak beköszönök,majd délután jövök hozzátok.
Puszi Jucu

Kép

Kép
jucu

Judit!

anno mikor én jártam az állatkertbe az egyik rénszarvasnak hiányzott az egyik szeme, az elefánt beteg volt, meg még az egyik állat csak már nem tudom melyik. Szomorú látvány volt. Nem tehetek rola de ezek nagyon hamar feltüntek, ezért kérdeztem rá. Ezek szerint már jobb a helyzet.

Ikrek: mikor Gábort szültem volt bent egy kismama, 38 héten volt, még nem akartak megszületni az ikrei, és fejvégű volt mindkettó, több mint két kg súllyal, sima szülést jósoltak neki. nem tudom végül is mi lett vele, mert mi hazajöttünk mielőtt ő szült volna. vannak még csodák és szerencsés ikres mamák. itt nálunk az elmult egy évben kb 6-7 ikerpár született abbol egy 3as ikrek 2:1 a fiuk javára és ott már volt 2 gyerek csak szerettek volna 3.babát...sikerültKép

vannak állatkerti képeim majd feldobom én is ha tudom. tök jo h Benci élvezte a állatkertet. H ment az utazás, nincs tul közel hozzátok az állatkert?

Ildi!

Igaza van Juditnak szerintem se fogsz annyit hizni most mint Dáviddal. Én mindkettövel 13 kg hiztam de gyorsan le is adtam most meg elviselnék még plusz 5 kg. gebe vagyok.

köszi h kérdezted, de nem azért irtam, viszont a táblázatba beraktuk én ugy emlékszem, 12én volt! nem titok a korom, 28 lettem, vén csont vagyok!

a képek nagyon jok nekem tetszenek, én még nem mertem a gyerekeket nekivetköztetni félek h megfáznak.

Évi, Jucu meséljetek!!!
Dia, én is aggodom, ugye nincs baj?

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Csilla:

Rózsaszín rucikat mostanában kezdtem el venni FlóránakKép jól áll neki meg végül is kislányKép

Judit:

Hát nekem se tetszett a hamupipőkeKép jobbra számítottam.
Miért korszak már nem tart csak ami nagyon érdekri arról kérsezget, de nem vészesKép
A hangyákat kiírtottuk szerencsére!!!Bíztos érezték az esőt aztán bevoltak indulvaKépKépKép

Benci nagyon ügyes!! Mennyi mindent tud márKép

Állatkert nagyon szupi lehetett!!Mindjárt megnézem a képeket.
Ildi:

virágokat ma lefotózom és majd megmutatomKép Hangyák nálunk minden évben vannak kb egy hétig.
a projekten dolgozunk!!!

Kiváncsi lettem volna a szőke fejedreKép Én meg úgy jártam a télen, hogy vettem egy barna festéket és nme barna lettem hanem fekete.Majdnem elájultamKépKép Volt már fekete a hajam, de akkor nem olyat akartam hanem barnát.Na azóta csak szőke festéket veszekKép

jók a képek, hsonlít a két unokatesó!

Most azon gondolkoztam a hétévégén, hogy lehet, hogy peteérésem van, mert annyira fájt a hasam. És ahogy megnyomtam ott ahol a női belső szervek vannak.hmm nem tudom remélem hamar sikerül a tesóKép

bocsi mindenkitől, hogy nem szóltam, hogy megyünk a balatonra, de pénteken olyan sok dolgom volt, hogy nem tudtam ideülniKép
A balatonon étppen elolvastam mit írtatok és bejelentkeztem, hogy tudjátok merre járok.
Aztán a mobil lemerült és nem akart újra csatlakozniKép

Nagyon jó idő volt egész hétvégén. bár apát nem sokat láttam, mert folyton szereltek valamitKép Flóra olyan koszos volt estére mindennap, a kerti tóban horgászottKép, biciglizett.A térde tiszta seb, mert a múlthéten 2x elesettKép szegénykém rövödgatyában van most nincs ami védje a lábátKép meleltte még van jó pár kék folt is a lábszáránKép

pár kép rólunk:

anyáknapja:
Kép

Kép

fagyizás:
Kép

Így simogatta az apjátKép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!
Azért nem írtam ,mert kikészített ez a fránya vírus engem is.Kép
Szombat vasárnap vendégek voltak nálunk.Dius uncsitesói és apukájuk.Nagyon jól éreztük magunkat ,sokat voltunk levegőn.
Vasárnap anyóséknál voltunk,most is kitettek magukértKép Még a gyerek kedvéért sem tudnak disztingválni.Mindegy megint nem megyünk egy darabig.
Ildi
Nagyon jók a képek.Édesek a fiúk.Dávid szereti a pancsizást ugye?Látszik mennyire élvezteKép
Miért nem tetszett a szőke haj?Megnéztem volna én is!
Szerinztem is igaz ,hogy most a Dávid mellett nem lesz időd hízni annyit ,mert pont abban a korban van amikor két percre nem áll meg.Első babával szerintem a zöme többet hízik.Én is 30- at szedtem felKép
Judit
Jó nektek ,mi is állatkerti utat terveztünk,de vírus miatt elhalasztottuk.
Apa nézte a képet és magára ismert az első fotón:P
Sajna iszonyú ami a városban van.Közlekedni nem lehet és minden feltúrva.Kép(
De legalább álomba sétáltátok magatokat :DDDD
Évi
Szurkolok neked :P
Megint szép időtök volt hála az égnek.Most a nyár beköszöntével minden hétvégén szoktatok menni balcsira?De jó nektek?
Flóra tüneményes a képeken.Kis szégyenlőskének látszik.Bizotsan meghatódtál te is.
Apa szeme fénye gondolom,mint a kép is mutatja.Nálunk is uez a helyzet.
Tudjátok,hogy 20-21-én a margitszigeten rendezvény lesz.Koncertek ,gyerekprogik,stb..(nők lapja szervezte).
Bízom benne ,hogy az időjósok tévedtek ma amikor azt mondták péntektől lehülés és hétvégére zápor ,zivatar várható.
Puszi nektek,mindenkinek szép estét!
Jucu
Dia!Jelentkezz!Remélem nincs semmi baj?

Kép

Kép
jucu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?