Sziasztok!
Talán lesz egy kis szuszanásnyi időm és be tudok jelentkezni egy csöppet.
Na szóval, a rossz idő ellenére nagyon jól telt a hétvégénk,lent voltunk a Balcsin anyósomék nyaralójában. Dávidnak is jót tett a levegőváltozás,rólunk nem is beszélve.
Hétfőn átruccantubk Veszprémbe az állatkertbe,annak ellenére ,hogy reggel óta zuhogott az eső. Persze esernyőt nem vittünk magunkkal,gondolván,úgyis eláll,mire odaérünk.
Dávid szépen bealudt a kocsiba egy félórával azelőtt,hogy megérkeztünk volna a tett színhelyére,így nem zargattuk,hadd aludja ki magát alapon...
Apa elsétált esernyőért az állatkert előtt ácsorgó,fázó árusokhoz.......,bőrig ázva vissza is érkezett kis idő múlva hozzánk szerencsésen egy hatalmas nagy kockás esernyővel és egy nagyon aranyos kis babáknak való esőkabáttal.
Szóval felvértezve az eső ellen vártuk,hogy a mi kis babánk felébredjen,hogy bevezethessük őt az állatok birodalmába.
Nem sokat kellett várni a mi édesünk ébredezni kezdett és meglepődve vette tudomásul,hogy nem az ágyikójában alukált,hamarosan és csodák csodájára az eső elállt,a nap kisütött (először aznap)
Kicsit félve indultunk neki az utnak,de szerencsére csalódnom kellett jó irányba,a kis 19 hónapos kópém nagyon odavolt az összes állatért,de főleg a "cicák" érdekelték.
Minden cica volt a tigris az oroszlán,a puma, a leopárd,szóval minden ami kicsit hasonlított a kis házi kedvenc macskához,sőt az is cica volt,ami nem hasonlított.Szóval volt sok cica,és cica.És még több cica.
Puszilkodós cica
Fánülő,mintás cica
Ormányos cica:
Csíkos cica:
Aranyos földetúró cica:
Na ennyit a cicákról-----
Most egy kicsit visszafelé megyek az időben...
szombaton délelőtt nőgyógyásznál voltam és úgynéz ki,hogy sikerült összehoznunk egy kis pocaklakót,kistesót a Dávidnak.Már kb.8 hetesek vagyunk,jövőhét kedden megyek ultrahangra,és akkor többminden kiderül.Már most kaptam egy csomó beutalót,papírt...amit annyira nem várok,de ezzel jár,és a picurkám kárpótolni fog ezért a sok hűhóért
A család örömmel fogadta a hírt,és már most elkényeztetnek minden finomsággal,aminek persze nem tudok ellenállni,így akkora a valagam mint egy ház,és a pocakom is hatalmas,állandó puffadással küzdök,és az émelygés is rámtört egy pár napja.Ez elég kellemetlen,mert Dávidnál nem voltak ilyen tűneteim,az aluszékonyság és fáradtság és a farkasétvágy is elég sűrű vendégeim,úgyhogy ne lepődjetek meg,ha elalszom írás közben és valami kimarad,nem direkt lesz.
Judit!
Írtam választ a citromra,és üzentem a csajoknak,hogy lemegyünk a Balcsira,de ezek szerint nem kaphattad meg,majd megnézem már megint mit bénáztam el,majd a hormonokra kenem,az most úgyis kavarog bennem rendesen.
Jó lett a csőrikés új oldala Bencinek,mindig benézek hozzátok is,és az új zenétek is klassz lett.
Képzeld találtam ismit a Vip-en,nagyon köszi,hogy küldtél meghívót.
Bencike nagyon nagyfiús abban a farmeros szerelékben,nem semmi mit össze nem rámol.
Régebben is imádta pakolni a könyveket emlékszem.
Jövőhét kedden megyek a kórházba vérvételre,ha még áll a tali ajánlatod,összefuthatunk a parkban egy kis csevejre.Majd megdumcsizzuk Msn-en,oké?
Jucu!
Sikerült letülteni a progit amit küldtem?
Igen,kicsit elfáradtam pénteken,de elég jól bírtam a kettővel,megfogom szokni
Herevíszér műtét
A hugom férjének is volt,és van két szép egészséges csemetéjük,szóval fel a fejjel most már jönni fog a kistesó,(mostmár szabad útjuk van a hímivarsejteknek)majd meglátod akkor,ha nem is számítasz rá,én is úgy jártam,igaz csajok?
Csilla!
Sajnálom a nagyidat,biztos nagyon rossz lehetett az elvesztése
Kösz,hogy megnézted az oldalunkat!
A címem,ahova küldheted: ilgya kukac citromail.hu
Aláírást Judit már elmagyarázt úgy látom
Dia!
Sajnálom,hogy megint így alakult a hétvégéd a pároddal
Gabikának pedig gratulálok a felüléshez,iszonyatosan erős kis legényke!
Évi!
Kerestem az írásod,de nem találtam.Remélem neked jól sikerült a hétvégéd a Balcsin, a rossz idő ellenére. Köszi az imélt!
Na megyek aludni,jók legyetek!