Új privát üzeneted érkezett!

CsirkeszKép
Nem akarok kekeckedni, de a gyógyszernél nem Cavintont akartál írni? Mert a Cataflam fájdalomcsillapítóKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

persze, hogy cavintont akartam írni.
lehet, hogy szednem kellene???KépKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Judy Gergőjének boldog névnapot! Kép

Dino, reggel és este is bejött a módszereddel a fogmásosá, hurrá! Úgy örülök neki! Kép Remélem, továbbra is működni fog.

Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a fogacskákkal!!

Maccs, szia! Kép
Szobatisztaságot nem is mondtad. Ilyen korán már "majdnem" az volt?
Szólt, hogy most pisilni kell, és vissza tudta tartani addig, amíg levetkőztetted és ráültetted a bilire? Tök ügyi. Kép
Ne aggódj, ez nagy változás neki is, biztos nemsokára újra menni fog, ami ment eddig. Lehet, hogy most megint újra "kisbaba" akar lenni, most, hogy kevesebbet lát, nem?
Régi főnököd miket mondott rólad az újnak?

Kata, majd bepótoljuk a találkát - duplán! Két napig nálatok leszünk. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

LivKép
Szuper! Remélem így majd fokozatosan megkedveli Dávid a fogmosást!
Fütyivel mi a helyzet?

MacsKép
"Kedves" lehet a régi főnököd. A lényeg, hogy most az új helyeden bizonyítani tudjál.
Lilinél meg biztos rövid időn belül újra helyére kerülnek a dolgok. Az elválás mindig nagyon nehéz mindkét fél számára. Emlékszem Donát első napjára az oviban, nem volt könnyű.
Lehet az időjárás is felelős a sok sírásért, de még arra gondolok, lehet hogy az utolsó 4 fogacska közül indult útjára vmelyik, mert a sírással együtt a cumihasználat is jelentősen megnőtt, pedig már egy hajszál választott el attól, hogy végleg elhagyjuk.

KataKép
Sajna elképzelhető, hogy ilyen ütéstől sérül a maradandó fog, de az igen ritka, és az úgyis csak akkor derül ki, amikor elkezd nőni. Egyelőre azon kívül, hogy fáj neki, szerencsére mást nem látok.
Bárányhimlő-taliKép

JutiKép
Nagygének boldog névnapot!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

JudyKép

NagyGé-nek Sok boldog Névnapot!KépKépKépKépKép

Noémi
fantikbaba

Dino, csak nekedKép

Nekem egy babakocsiból kiesés miatt halt el a tej metszőm és tört is, de szerencsére a maradó foggal enm volt baj. Öcsém a tej és a maradó fogait is tördelte szorgalmasan, ahogy az pasihoz illik.Strapabíróak ezek a fogacskák. Õ suliban verekedés közben intézte el a maradókatKépKépKép

Motorozás vezélyes üzem. Kornél is a legmeredekebb lejtőkön akar lemenni. Ilyenkor jó a szülőkaros tricikli.

MaccsKép Az ilyen régi főnök forduljon fel!!!Lili nagyon ügyeys, Kornél ott tart, hogyha bekakilt, pisisl akkor szól. Utána szívesen ráül a bililre, de ugye akkor meg már minek. DumálásKép

Tudom, hogy nem pótolhatók ezek az évek, de sajna az én melóhelyemen sem. Jogászként naprakésznek kell lennem, tehát fél évig melózom, aztán babázok megintKépKép

Sajna én képtelen vagyok fejben tartani a név és szülinapkat, így mindenkinek előre és utólag is sok boldogságot.

CsirkeszKép Ja, rossz napokKép Bár ha belegondolok ilyen könnyenmég nem mondott igent apája a kistesóraKépKép Csak a z a baj, hogy én már fejben a melóra készülök.

Kicsi fuiam jól elromlott. Most épp csak akkor alszik el, ha simizzük folyamatosan és ott alszunk ( el) melllette. Szóval miután ma kb. 4 órát alustunk mi felváltva, elhatároztam, hogy terror lesz.

LivKép Dávid nagyon ügyi a fogmosással.

Hív a főnökés oporzékol hozzáKép

Vera

hvera

Sziasztok lanyok!

Nalam nagyban dul a fogyokura. Egesz jol birom.
Voltam tegnap es elotte nap is tornazni. Ma meg fodrihoz megyek, de kicsit felek tole. A ferjur azt mondta, hogy meliroztassam be a hajam. Nem tudom, hogy neznek ki vele, mert meg soha nem volt a hajammal semmi sem csinalva vagas kivetelevel. Szoval meg van egy par oram eldonteni, hogy most tutira mit is akarok.

Macs!

Koszi amit irtal. Kép Kép Kép
Bolcsibe nekem is megy szept-tol a gyerkoc. Foleg azert, mert en is es a gyerek is mar nagyon nehezen birjuk itthon. Zoli nagyon tarsasagra vagyik en meg valami valtozatossagra. Nekunk szerintem igy lesz a legjobb. Meg a nyarat kihasznaljuk es kesz. Ha megsem valik be a melo, akkor marad a fizu nelkuli szabi. Ha jol tudom gyes alatt nem lehet kirugni. Kép Mire meg lejar remelem lesz pocaklako. Igy tuti helyem van.
Egyebkent keresek ezen kivul is munkat itt a kornyeken, hatha akad valami, azert nem mindegy, hogy napi fel, egy orat autozom munkaba, vagy csak 10 percet.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magika en kertem a dietat es koszonom hogy felraktad de tuti nem tudom vegigcsinalni ezert nem is kertem a kovetkezo napit, nem szeretek ehezni Kép jovo hetre bejelentkeztem a dokihoz aki majd osszeallit nekem egy dietat olyan etelekbol amik nem hizlalnak es igy annyit lehet enni belolluk amennyit csak akarok.
Amugy minden elismeresem a Tied hogy igy kitartasz!!! En megcsinaltatnam a hajam, miert ne? Valtoztatni kell, ha nem tetszik be tudod festetni vagy lenoveszted. En most azon gondolkozom hogy bedaueroztatom bar most vegre egeszseges a hajam es nem akarom tonkretenni de a ferjem ezt akarja es hat kerese szamomra parancs. Kép

Szeretnek tanacsot kerni Toletek. Szoktatta mar le valaki a cumirol a gyereket? Mi vasarnap kidobtuk a kukaba (persze amikor nem latta Rate kiszedtem es lefertotlenitettem Kép ) azota nincs cumi es igen megviseli, egy ora altatas este, mese, simi, enek es ugy alszik el du. meg orditas, most ugy aludt el nagy nehezen hogy bepakoltam neki a kisagyba a jatekait es addig jatszott amig elaludt de szerintem ez sem fog neki sokaig tetszeni. Lehet hogy tul korai volt? Vagy tartsak ki? Szerintetek van esely ra hogy minden visszaall a regi kerekvagasba ha megszokja cumi nelkul? Eddig nagyon jo alvo volt de mar sajnos egesz este benn volt a szajaban a cumi es ha kiesett felkelt ra szoval ezert szeretnem leszoktatni rola. A masik: ugy vettem eszre hogy nem volt almos ma du. tehat ha nem rakom le szerintem vegigjatsza a napot alvas nelkul. Milyen idosen hagyjak el a gyerekek a delutani alvast?

Mas: vettunk egy horcsogot es Raticonak nagyon tetszik, ugye nem terjeszt betegsegeket a hori?

KépKép
KépKép
tontica

Tonica!

Nalunk meg cumizik Zoli! En annyit szerettem volna, hogy nappal ne cumizzon. Ejjel majd ugy is talan magatol elhagyja kesobb. Szoval en azt csinaltam, hogy elvettem tole a cumisuveget, lett helyette varazsitato vagy szivoszal. A cumit meg mikor kivette valami miatt mindig gyorsan zsebre raktam es mikor kereste, akkor elhivtam jatszani. Ket nap utan mar nem is kellett neki nappal. MOst mar tudja, hogy a cumit mindig az agyban hagyjuk. Ugyan ez a kisparna is ami nelkul nem tudott letezni.

A fogyi meg csak egy kapszulaval megy, ami az agyat buheralja meg, hogy ne legyek ehes. Egesz jol bejon.

Magi
Vendég

Hali

Köszi lányokKép de igazából márciusban tartjuk.

Anita
Kisgé is főcumista lenne, ha hagynánk. mi is próbáljuk korlátozni az alvásidőre. szerencsére nem zavarja, ha kiesik.
asszem én még nem szoktatom le róla. cumisüveg nincs.

ujjszopás: én az voltam és még általános iskolában isKépKép kellett is a fogszabályozó.

Magi
na mi lett a séróval?

Dino
fogacskaKép én tegnap hagytam rá a kölköket apára, míg az egyetemen voltam. a kicsi motorral kiugratott a garázsajtón, fejjel a betonra, most a homlokán és az otórrán nincs bőr. szerencsére nem lett baja. emlékszem, mikor Gergő volt ennyi idős, állandóan le volt nyúzva afeje, mert ővele meg mindig abetonon focizott apaKép

sajna nekem is kezdődnek a vizsgák, úgyhogy ritkábban leszek.
pusz
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti!

Koszi a kerdest, meg is lett a melir! Egesz jo lett, csak hat megyek a gyerekert es anyu nyit ajtot. Nez ram olyan furcsan es megszolal, hogy te lanyom oszulsz. Kép
5 perc mulva jon be a kertbol apu, erre o is olyan furcsan nez ram. Nez nez, erre megkerdez, hogy lett egy csomo osz hajszalad. Kép

Na azota gondolhatod.

Embernek nagyon tetszik.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Nálunk csak alváshoz van cumi Fanninál. Én úgy szoktattam le, hogy először ha nem kellett neki napközben, mindig eltettem, és alváshoz kapta meg. Aztán már amikor ezt megszokta, akkor jött az, hogy mikor kivettem a kiságyból Fannit, odamentünk a szekrényhez, és együtt kiraktuk oda, mondván hogy nem kell. Most meg már ott tartok,hogy ha felébredt a leányzó, áll az ágyban, és kurjongat, hogy cupó-cupó, és mutogatja a szekrényt Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Dino, a módszered továbbra is működik! Ezer csók érte! Kép
Fütyi néhány nap alatt teljesen visszaszűkült! Most békénhagyjuk, és reménykedem, hogy nem lesz semmi gond.

Judy, sok sikert a vizsgákhoz!

Tontica, őszinte leszek, de csak mert kérdezted: Kép
Én nem tartom fairnek, amikor egy szülő cumit ad a gyerekének (magától, nem azért, mert a gyerek kéri!), majd egyszer csak úgy dönt, hogy szerinte már most elég volt, és elveszi tőle. A gyerek ahhoz nagyon ragaszkodik, az számára a nyugtató, a vigasz, a biztonság (ha nem szopizik), úgyhogy én azt gondolom, hirtelen elvenni tőle nem jó ötlet és szerintem indokolatlan is. Én várnék még, amíg már kevésbé ragaszkodik hozzá, illetve amikor már meg lehet vele értetni, hogy csak alváshoz/betegség esetén, vagy mit tudom én, mikor használja, amikor már lehet vele korrekt egyezséget kötni, ami anyát és őt is elégedettséggel tölti el. Mert szerintem ez így vele szemben nem korrekt.
Remélem, most nem szereztem magamnak egy haragost. Kép De komolyan. Kép
Õszinte leszek: ez nem neked szól, csak épp most te kérdeztél rá. Viszont már sokat gondolkodtam ezen a témán, pl. a szomszédunkban is van egy kislány, akinek a nagymama a szájába adta néhány napos korában a cumit, majd amikor már 2-3 éves volt a kislány, és - természetesen! - még ragaszkodott a cumihoz, akkor pont ő maga kezdte el csúfolni (!), hogy "fúj, milyen csúnya vagy azzal a cumival" stb. Mert ő nyilván úgy gondolta, hogy x ideig cumizzon, csakhogy egy gyereknek nem pontosan addig van szüksége a szopira/cumira, amíg a szülő jónak látja, és amíg a szülő szeretné hogy szüksége legyen rá. Szóval pl. a szomszéd nagymamát nagyon nem tartom korrektnek, és sajnálom is a kislányt emiatt.
Bocs, hogy ezt így leírtam.
Nyugtass meg, hogy nem haragudtál meg.
Kép

Alvás: Dávid is sokszor még abszolút nem álmos 2 körül, de akkor is leteszem aludni, mert ha nem tenném, tartok tőle, hogy este 6-kor kidőlne, és felébredne hajnali 3-4 körül.

Liv

Kép

Kép
liv

Liv, nem vagyok az a megharagudos, megsertodos fajta es elfogadom a velemenyeket barmilyenek legyenek is. Tudom hogy annak idejen nagy hibat kovettem el hogy beleraktam a szajaba a cumit de mentsegemre szolgaljon teljesen tudatlan voltam ezugyben (mar a korhazban egy-ket naposan adtam neki Kép )
Vasarnap dobtuk ki es hat elegge elbizonytalalodtam azalatt a ket nap alatt amig megszokta es ugy gondoltam hogy ha ez igy folytatodik viszaadom neki mert ugy latszik meg korai volt.
Aztan mivel tegnap este hala Istennek ugyanugy elaludt mint azelott cumival es amikor este folsirt eleg volt hogy bemenjek es menyugtassam nem kerte a cumit igy ugy gondolom hogy ezt eleg jol megusztuk es igy mar nem kell visszaadnom neki. Ugyhogy en kijelenthetem hogy leszoktunk a cumirol! Kép
Irtam hogy vettunk egy horcsogot, kepzeljetek mondtam neki este hogy most elmesz a Minivel (igy hivjak) aludni es odaraktam a kalitkat a kisagy melle es egy nyikkanas nelkul elaludt, a horcsoggel potoltam volna a biztonsagerzetet? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szaisztok lanyok!

Jelentem 69 kg vagyok. 72-rol indultam!
Azert mondom, mert lathato a fejemen. TEgnap este, mikor mentem aludni olyan erzes volt a tukorbe neznem, mint regebben. A fejem sokat fogyott szerintem, de fog is. Szoval latszik a fejemen ezt a reggeli tukor is megerositette.
Szoval most nagyon buszke vagyok, de nagyon nehez is.
Igazabol nem vagyok ehes, csak a tudat, hogy nem eszem. Ugy ennek valami finomat. Valami finom grillhusit piritott ujburival, utana meg valami jo kis somloit, vagy tiramisut, zserbot stb...

Annyira nehez most. Szerintem ez az a par nap, ha tul vagyok rajta, akkor kicsit konyebb lesz.

Adjatok erottttttttt plizzzzzzzzzzzzzz!
Kép Kép Kép

Magi
Vendég

MagiKép
erőerőerőerőerő. Adta,m Kép Kép
Én sose tudnék így fogyózni, nekem annál fontosabb a jó kaja. Inkább napi 3 edzés és válogatott étrend (no kenyér, édesség stb), de ez én vagyok. Mindig csodálom azokat akik ilyen minimál kajálásra képesek azért, hogy fogyózzanak. Kitartás! szurkolok Kép
Õsz hajszálak Kép Kép Kép

CumiKép
Nekem egyik fiúnak sem volt-van cumija, úgyhogy nem testközeli az élmény, csak barátnőm példáját tudom elmondani. 4,5 éves a kislánya és még mindig kemény hiszti van a cumiért. Oviban már nem szopja, mert az ciki, de ahogy kilép zokog érte és a baj, hogy a fogacskái már kifelé állnak.
Én örülök, hogy egyáltalán nem adtam a fiúknak, de mondom ez megint én vagyok (bár Bálint első kemény 4 hónapja amikor éjtnappallá téve nonstop üvöltött , biztos könnyebb lett volna cumival).
TonticaKép gratu.

JudyKép
Vizsgák-hajrá!

MotorKép
Jujj Kép szurkolok, hogy ne legyen gond a maradandó fogakkal is.

LivKép
Nálunk is mozdíthatatlanb a fütyi. Kb 2 hétig nem húzogattam neki, mert múltkor pirosnak láttam a hegyét és picit olyan volt, mintha repedés lenne rajta.
Tegnap este gondoltam mostmár tuti gyógyult, újrta megy a macera, de meg se lehet mozdítani és ahogy közeledek felé már kiabál (mitöbb, ha Milánnak felhúzom jajgat Bálint).
Szerintem békénhagyom és augusztusban úgyis megyünk a sebészetre a 2 éves köldöksérv kontroll miatt, akkor ómajd a cerkát is megnézetem. Hülyeség még 3 hónapot várni szerinted?

íNa lépek, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Magika: hajra!!! Kép Kitartas, ha ilyen rohamban fogysz par het es mehetsz strandolni!!! Kép Nekem -3 kilo az maga lenne a megvaltas! Kép Hat nem is tudom lehet hogy megis ehezek par napig ha ennyire jo az eredmeny?! Szerinted? Vasarnap elsoaldozasra megyunk addig jo lenne par kilot leadni. Inni lehet egesz nap narancslet vagy csak vizet? Legyszives akkor irj le nekem meg 2 napi dietat!!! Vasarnap delig csak kibirom!!! Kép

Reditke: kitartas a ket kis csopphoz!!! Ratenak mar elorealloak a fogai bar nem a cumitol hanem orokolte tolem, az also allkapocscsontom kissebb mint a normal es ezzel mar nem lehet mit csinalni csak muteni (amugy erosen gondolkodom a muteten). Viszont gyerekeknel olyan fogszabajzoval szepen helyrehozzak amit a nyakhoz rogzitenek Kép szegenykem mar elore sajnalom!!! Szoval ezert sem szerettem volna tovabb rontani a helyzeten cumival.

Futyi: nalunk is piros a vege es nekem azt mondta a doki hogy nem kell vele semmit csinalni csak minden furdesnel alaposan megmosni.

KépKép
KépKép
tontica

Edit!

Koszonom a biztatast!
Kibirtam az ebedig. De csak azert mert kimentem a kertbe asni a medence aknajat. Nagyobb szuroberendezes lesz, igy egy nagyobb akna kell neki. Szoval most kiastam felig az aknat, igy nem volt idom a kajara gondolni.
Most megvolt az ebed es mikor Zoli ebred, akkor a vacsi.
Nalunk a futyivel minden rendben. Orulok, hogy meg kellett csinalni fel evesen Zolinal. Azota is minden ok vele. Kép Kép Kép

Tonica!

Neked is koszi a biztatast! Kép Kép Kép
Ez a dieta is olyan mint a tobbi, hogy csak akkor hatasos, ha mozogz is mellette.
Ha 3 kg szeretnel fogyni, akkor eleg egy 1-1,5 hetig koplalnod. En mellette, hetfon, kedden, csutortokon, penteken egy ora aerobic. Igy megy le gyorsan. Viszont vigyazni, kell, mert gyorsan megy le es ha nem figyelsz gyorsan is jon vissza.
Mire mondjuk en lefogyok majd 10 kg-ot addigra ugy sem fogok tudni sokat enni, ugy osszeszukul a gyomrom.
Igy nem fog remelem megint visszajonni.
En nem szeretem a vizet, ezert egesz nap frissen facsart narancslevet iszom. A tescoba most 120 ft volt /kg. Vettem 10 zsakkal, de mar csak 2 van, igy holnap megint veszek majd legalabb 20 zsakocskat. Az egy hetig eleg is lesz.

Itt a menu:

Reggeli minden napra: 1 narancs, 2 kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea (édesítőszerrel).
1. nap
E: 1 narancs, 1 joghurt, 1 tojás, 2 kétszersült, 1 csésze kávé/tea
V: 2 paradicsom 1/2 fejessaláta, 2 tojás, 2 kétszersült, 1/2 joghurt, 1 csésze kávé/tea
2. nap:
E: 1 narancs, 1 joghurt, 1 tojás, 2 kétszersült, 1 csésze kávé/tea
V: 6 dkg parizsi, 1 paradicsom, 1 narancs, 1 kétszersült, 1/2 joghurt, 1 csésze kávé/tea
3. nap:
E: 1 narancs, 1 joghurt, 1 tojás, 1 fejessaláta, 1 csésze kávé/tea
V: 3 szelet párizsi, 1 narancs, 1 kétszersült, 1/2 joghurt, 1 csésze kávé/tea
4. nap:
E: 12,5 dkg túró, 1 csemege uborka, 1 kétszersült, 1 csésze kávé/tea
V: 6 dkg parizsi, 2 paradicsom, 1 alma, 1 kétszersült, 1 csésze kávé/tea
5. nap:
E: 20 dkg gépsonka, 1 paradicsom, 1 kétszersült, 1 csésze kávé/tea
V: 25 dkg párolt zöldség, 1 paradicsom, 1 tojás, 1 csésze kávé/tea

A diéta maximum háromszor ismételhető.

Utána a testsúly megtartására minden hétfőn
reggelire: 1 pohár citromos víz,
ebédre: 1 alma, 1 kétszersült,
vacsorára: 1 paradicsom, 1 tojás, 1 kétszersült.
A hozzávalók semmilyen más anyaggal nem helyettesíthetők.
Ez a diéta kissé egyhangú, de könnyen kivitelezhető.
Itt se feledkezzünk meg a minimum 2 liter ásványvizről nap

En nem szoktam reggelizni, csak egy pohar narancslet. Ebed 11-12-kor, mikor Zoli eszik.
Vacsora meg 4-5-kor. Este meg narancsle.
Igy egesz jol birom.

Magi
Vendég

Szia Mindenki!
Legelőször Magika NAGY-NAGY GRATULA ÉS ERÕ, ERÕ, ERÕ. Én erre képtelen lennék, és nem csak azért, mert a gyomrom semmijen formában nem bírja a narancsot. Fogyás+új frizura= teljes megújulás! Reméljük férjurad értékeli majd!!!
Liv+Csirkesz! Köszi a tanácsokat. Tudjátok az a legroszabb, hogy a nagyi nem tudja, vagy nem akarja tudni, hogy gond van. Beszed ő bármit, de ...!
Liv+Reditke! FütyigondokKép én már egyszer végigcsináltam, azt mondom bízzátok a természetre, ha nem oldódik meg, majd nagyobb korban megoldja a dokibácsi.
Vera! Jól felhúztad magad ezen a bölcsi, meg hátrányos helyzet dolgon. De ugye azért nem haragszol élből mindenkire, aki nagycsaládos?
Cumi ügy: nálunk napközben mindig valahol elveszett, este meg kerestük, így rászoktunk arra, hogy reggel együtt eltesszük és amikor megyünk aludni, akkor elővesszük. Néha, ha fáradt vagy rosszkedvű Ákos, akkor elkérincséli. Ilyenkor odaadom neki. Liv nagyon jól mondta, hogy ha egyszer a szájába dugtuk, mi alapon vsszük el tőle egyik pillanatról a másikra. Nekem mind a 3 fiú cumizott. A legnagyobb szinte egyik napról a másikra hagyta el, amikor megszületett az öccse. Két éves volt, és pár hónap alatt minden eltünt, ami szerinte babás dolog volt (cumi, pelus, etetés,). A másodiknál ugyanazt csináltuk, mint most. Eleinte csak délután felejtette el a cummát, aztán egyre gyakrabban este se kérte. Mire oviba ment, teljesen elhagyta. Én másoknál úgy láttam, ha erőszakkal elvették a cumit a gyerkőctől, megtalálta helyette az ujját, vagy valami mást. De ezt már leírtam, amikor az ujjszopásról írtam pár napja.
Tontica! Ne hidd, hogy az előzőek ellened íródtak. Úgy tünik, nálatok végül is megoldódott a dolog. Igen! Lehet, hogy a höri biztonságot jelent. Kérdezted, lehet-e tőle valami betegség. Én úgy gondolom, mint minden más háziállatot, ha tisztán tartod, rendesen gondozod, nem lehet smmi gond vele. Ha meg valami gond van vele, meg kell mutatni dokinak. Én ezzel úgy vagyok, inkább feleslegesen is felhívom az állatorvost, mint hogy gond legyen

Na és most dühöngeni fogok, mert ki kell adni magamból. Figyeljen mindenki, akinek építési hitele van, mert tanulságos!!! A végére értünk, van lakhatási engedélyünk. Mentünk vele boldogan a bankba a visszatartott 10%-ért. Mondták Ok, max 1 hét és utalják a pénzt. És mégse!!! Úgy vettük fel a pénzt, hogy utólag nem kell igazolnunk a felhasználását, épp elég a lakhatási engedély, az bizonyít mindent. Most mégis be kellene mutatnunk több mint 4 milliónyi számlát. Mi amit lehetett sk csináltunk, amit nem, azt is számla nélkül, mert úgy ugye sokkal olcsóbb. Anyagot is nagyrészt úgy vettünk, meg nem is gyűjtögettük a számlákat. Jó, tudunk szerezni utólag, de ugye annak ára van. Vagy hívhatunk értékbecslőt, és a két értékbecslés közötti különbség fogja igazolni, hogy mire használtuk a pénzt. A másik, hogy van a hitel rendelkezésre tarási ideje, ami 1 év. Az építési engedély 3 évre szól, azaz ennyi ideig kell befejezni a munkát. Mi úgy tudtuk, az egy év a 90% felvételére vonatkozik. Hát nemKép 1 éven belül be kellett volna mutatni a lakhatásit is, hogy gond nélkül megkapjuk a pénzünket. Most állítólag új szerződést kell írni. Igényléssel, igazolásokkal, közjegyzővel...stb. Mindez amibe kerül, lehet meg se éri. És a pénzünk marad a banknál. Hétfőn megyünk egyeztetni a nagyfőnökhöz, hogy na azért már mégse toljanak ki velünk ennyire és eztugyeőksegondoljákkomolyan??!! Szóval ideges vagyok, de nagyon. A fűtést kölcsönpénzből fejeztük be, amit ebből kellene visszaadnunk, meg ebből a pénzből lenne nekem szép-új konyhám is. És az nagyon rám férne. Most nincs szekrény, csak pult, meg polcok. Ákos szabadon garázdálkodik, ha néha bejut valahogy a konyhába. Ma egy üveg olajat sikerült szétborítania röpke 2 perc alatt. én meg takarítottam egy órát a soron kívüli fürdés után, mert még a haja is olajos volt.
na megyek megetetem ketteskét, mert suliból igen éhesen most jött meg.
anyuszi3

Anyuszi3!

Nem irigyellek a hitel miatt! En inkabb ebbe nem szolnek bele, mert ugy felhuzom magam, hogy a stresztol lemegy meg 2 kilo! Mi egy honapja mondtuk azt, hogy megsem kell a hitel, mert fel ev alatt a benk nem volt kepes elintezni.
Mi szerencsere megoldottuk maskeppen. Kép

Olaj ugy! Kép Kép
Nalunk is szoktak lenni ilyen balesetek. Kép Kép

Mi mar csak akkor fogunk epitkezni, ha lesz annyi penzunk, hogy a belso munkakkal 100%-ban meglegyenek. Bekoltozunk, majd az eladott ingatlanbol befejezzuk kivul es a kertet. Kép De ezek meg olyan messzi tervek.
Elobb meg ki kell fizetnunk a praxis hitelet es a gepeket, ami 15 millio! Kép Kép Kép

Utana meg arra gondoltam, ha nem nyilik itt uj bolcsi, inditok egy vallalkozast, veszek egy ingatlant atalakittatom es nyitok egy maganbolcsit. Itt 8 ezer lakosra jut egy bolcsi amiben 40 hely van. Iden februarban mar 160 folott volt a jelentkezok szama.
Egy maganovi mar van itt, 50 ezer ft havonta es siman kifizetik a szulok 3 even keresztul. Igy gondolom a bolcsit is ki fogjak fizetni es az csak egy ev. Hat nem tudom, csak ebben gondolkodom.

Magi
Vendég

MagiKép
magánovi-magánbölcsi létrehozása nagyon kemény dió.
én évek óta dédelgetem magamban ezt az álmot és kb 1 hónapja jutottam el a tettlegességig, azaz elkezdtem utána járni a feltételeknek, lehetőségeknek. Mivel ez intézmény nagyon durva előírások vannak és egyelőre mégcsak az általános műszaki előírások vannak meg, de persze nem lehetetlen. Hajrá!!!

Csajok, itt is megkérdezem. Mi a logikus magyarázata annak, hogy szoptatás alatt nem szabad testedzeni? nem kemény edzést csak bringa, has-fenék-lábizom ilyenek. ettől elapadhat a tej?

Edit
Kép

Kép
reditke

Magika latod ez nagyon nagyon jo otlet, Mo-on en is ezt csinalnam az tuti mert nagy szukseg van ra es megfizetik ugyhogy hajra bolcsi!!! Most csak ennyi mert vasalnom kell!!!!

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok!

magánbölcsi indítást dédelgetőknek: www.csana.hu
én is gondolkodtam rajta, de pl.:
- mit csinálsz, ha egyszer véletlen egy gyereket súlyos baleset ér?
- a beszállító konyha szalmonellás kaját küld és az összes kölkec súlyos tünetekkel kórházban landol,
- egy nem oda való emberke is befizeti a gyerekét, és nem tudod visszautasítani.. viszont a többi szülő keres más megoldást,
stb.
röviden: jónak tűnik, de nem biztos, hogy jó is,
mert nagy a kockázat

Arra viszont már én is gondoltam, hogy az egymáshoz közel lakó mamák összebeszélhetnének felfogadhatnának egy bébiszottyót 3-4 gyereknek, így az bölcsinél picit drágább, de a magán bölcsinél olcsóbb és kiscsoportos felügyeletet tudhatnánk a babáink mellett...

Macs
maccs

Huh de sokan reagaltatok a maganbolcsire.

A bolcsi miatt meg nem jartam utana, de bizti nem nagyobb mizeria mint egy orvosi rendelo.

A kajat a szomszed ovibol vennem, mert ott foznek szerintem lehetne veluk egyeszkedni. Ha nem akkor hozatnek onnan ahonnan a masik oviba hozzak. Igy ha gond lenne a kajaval, akkor nem csak nalunk lenne gond. Kép Talan igy jobban hangzik.

Mivel en maganbolcsire gondoltam, igy ha egy renitens gyerkoc kerulne a bolcsibe, aki tenyleg nem oda valo, akkor kovetkezo honapban el is kuldhetem, mondvan maganbolcsi. Nem allami igy nem kotelez engem semmi arra, hogy felvegyem.
Kockazat mindenben van. Nekem ez nem tunik olyan gonyolultnak.
Regen volt a Ficuka babahotel. Ha nekik sikerult, akkor szerintem csak a hulyenek nem. Egy berlakasba bolcsit tudtak nyitni.
Itt Harasztin meg a ferjem es csaladja miatt mar az ANTSZ ismeri az egesz csaladot. Mindenkinek kulon engedely szemelyreszoloan + a rendelore + asszisztensre + sztk-ra stb... Szoval mi (ferjem es nagy csaladja) az ANTSZ-nek mar milliokat fizettunk. Mar en is vihetem a papirokat, nem kotelezo nekik, mert ugy ismernek. Kép Kép Kép Az ANTSZ-tol felek a legkevesbe. Ok megmondjak, hogy mi kell hozza. Azt meg kell csinalni es nincs gond.

En kis naiv. Csak igy gondolom, azt majd egy ev mig minden pairt beszerez az ember.

Magi
Vendég

http://www.csana.hu nekem nem jon be!
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok, a 2005. őszi topicból vagyok.

Lau szomorú története futótűzként terjedt a babaneten, akkor olvastalak először Titeket, de azóta itt ragadtam, és folyamatosan olvasgatom az írásaitokat.

Pláne, hogy néhány napja olyan téma "ütötte fel a fejét", ami igencsak érdekel.

A bölcsitéma.

Bár Gergő mégcsak 8 és fél hónapos. Jövő szeptemberben tölti a 2 évet, és már most biztos, hogy GYES mellett vissza kell mennem majd dolgozni.
Elsősorban anyagi okok miatt.

Természetesen utána olvasgattam jó néhány dolognak, és nagyon nagyon elkeserít a nagy szomorú valóság.
Nálunk (Mogyoród) nincs bölcsi, ráadásul párommal mindketten a XIII. kerületben dolgozunk.
De amit néhány napja tapasztalok - fel is hívtam jó néhány bölcsit - , az valami katasztrófa.
Pesten esélyünk sincs állami bölcsire... Kép KépKép

Ha meg beadom magánbölcsibe, akkor adtam a kakinak egy pofont, mert anyagi megfontolásból hiába megyek vissza dolgozni, amit megkeresek, annak a nagy része elmenne a bölcsire.

Tanácstalan vagyok teljesen...

Kép
kuha

Magi!Kép

www.csana-info.hu
Jó ötlet a magánbölcsi. Kár, hogy nem budaörsiek vagytokKép

Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Gyorsan egy kérdés.
Dávidon két nagyon csúnya, hatal0mas, piros csípés van. FEnistil kenőcsöt csak 2 éves kor után lehet használni. Mit ajánlanátok?
Üvölt, mennem kell.

Kép

Kép
liv

Szerintem ez nem is olyan veszes.
Ugyan ez van az orvosi rendelonel is. Ott is vannak poharak stb... amit ugyan igy kell mosogatni es fertotleniteni. Ugyan ez a takaritas. Csak ott meg veszelyes hulladek is van. Szoval ebben mar benne vagyunk. Kép
Na de majd meglatjuk, ha aktualis lesz. Kell hozza sok penz. Kép

Magi
Vendég

SziasztokKép

MagiKép
Hajrá a fogyikúrához és hajrá a bölcsihez!

KuhaKép
Igen, ami a bölcsiket illeti, tényleg elkeserítő a helyzet, mi a XIII. kerületben, a Futár utcai bölcsivel szemben lakunk, mégis azt mondták, hogy csak amiatt nem fog Marci bekerülniKép Én is csak imádkozni tudok, hogy sikerüljön.

LivKép
Nem is tudtam, hogy a Fenistil korhatárosKép Mi már teljes nyugalommal használtuk többször is, szerintem ártani nem ártana. Más kencét sajnos nem is ismerek.
És hát a Fenistil cseppet is felírta már többször is a doktornő, nem hinném, hogy a kence és a csepp között lényegi különbség lenne.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

LivKép
Én bekenném Fenistillel, és ha nagyon csúf, még cseppet is adnék neki 2-3 napig (10-10 csepp naponta).

Gondolom permetezett szúnyoggal találkozott szegény DávidKép Szerintem erre nekünk többieknek is fel kell készülnünk!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csak gyorsan: Liv! Nekem dokinéni mondt, néha lehet Fenistilt kenegetni, semmi baja nem lesz manónak.
Megjött végre elsőszülöttem végre, kicsit vele is gyerekezek.

Orsi
anyuszi3

Kata!

Koszonom! Fogyi megy, ma is kibirtam, ma csak egy tojast es paroltzoldseget ettem!
Mozogtam is mert astam. Kép

Liv!
Mi is hasznaltuk mar a zselet! Nekunk is mondta a doksi neni, hogy lehet. Nekunk nem lett tole baja.
Bar meg csak egyszer hasznaltuk.

Csirkesz!

Hogy vagy kedv ugyileg???

Magi
Vendég

Akit erdekel!

Babaszoban volt valaki, hasonloan Lauhoz!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=115771

Most mar teljesen kivagyok.

Lau 31 evesen, Gigoca 33 evesen, Osztalytarsam 28 evesen, rokonunk 38 evesen. Ez most csak igy tavasszal.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!

Bejelentkezem nálatok is, mifelénk zajlik az élet...

Hétfőn voltam bevásárolni. Vettem a fiúknak és Csillababának összesen 15 pólót, 4 bodyt, 1 napozót, 1 rugit, 4 sapkát, 3 nadrágot, 1 szoknyát, 1 kisbugyit, 1 úszópelust, 1 előkét és 1 kádba bevihető kiskönyvet, s az egész cuccért fizettem összesen 4311 Ft-ot. Igaz, hogy 10 perccel a bolt nyitása előtt én már kb 30. voltam a sorban, s a párom a 3 óra alatt, míg egyedül vigyázott a kicsikre, teljesen kikészült, s egész nap morcos volt, de én végre kiélhettem vásárolhatnékomat, arról nem is szólva, hogy mióta Levente megszületett, most mentem el először itthonról egyedül, totál gyerek nélkül. Azt hiszem, ezt párom nagy bánatára havonta meg fogom ismételni. Azért a cuccok neki is tetszettek, Benedek meg annyira belekesedett, hogy volt olyan póló, amit nem is lehetett elvenni tőle, mert behisztizte magát, s az egyik sapkához is igen ragaszkodott. Egyszóval turiztam egy jót.

Tegnap kiderítettem, hogy ami testvérfelállót kinéztem magunknak, nem jó a babakocsinkra. Fél nap depi után nekiestem a netnek, s találtam egy Swiss Strolli Rider nevezetű felülőt, így néz ki:
KépKép
S akkora mákom volt ma, hogy nem igaz!!! Ugyanis egy babaszobás kismama felvilágosított, hogy nem kell a jövőhéten Genfbe utazó páromból kiharcolnom, hogy hozzon nekünk egy ilyet, mert a Babyoutletben féláron adják. Vettünk is egyet, Benedek már a boltban beleszerelmesedett, ma a liftnél már nagy hiszti volt, hogy miért nem ülhet rá, még mindig nagy a szerelem. Két bibi van vele: nem fér be a liftbe, tehát mindig a földszinten kell szerelnem, de ez fél perc max., a másik, hogy, ma legalábbis, Benedeket a játszóterezés helyett sokkal jobban érdekelte, tehát rávett némi túrázásra. Pár óra tapasztalattal a hátam mögött mondhatom, hogy piszkosul bejött nekünk.
Viszont nagyon kiköltekeztem ezzel, így ezerrel árulom a dolgaimat (pl babakocsi, görényketrec, ami még eszembe jut) a neten.

Vasárnap utazunk a szüleimhez egy bő hétre, mert a párom megy a Cernbe. Már nagyon várom, kissé pegyepesedett az agyam itt a lakásban a két gyerekkel.

Volt pár dolog, ami az itt mostanában olvasott dolgokról eszembe jutott:
bárányhimlő: nálunk lenne egy érv, ami miatt, ha lányom lenne, inkább a teljes védettséget adó betegségre szavaznék: nemrég mesélte el anyám, hogy a nővérem és énközöttem lett volna a családunkban még egy baba, de anyám terhesen lett bárányhimlős, s ezért elvetették.

fogsérülés: amikor kb másfél éves voltam, épp az öcsémmel jött haza anya a kórházból, az otthoni teljesen megkergült hangulatban sikerült a fürdőszoba küszöbében úgy felbuknom, hogy a teljes felső fogsorom kifordult. Anyám akkor visszanyomta a helyére, később egy fogorvos azt mondta neki, hogy ez a leghelyesebb, amit tehetett. Viszont azt gondolom, hogy ennek köszönhetem, hogy az első fogaim, ha nem is vizszintesen, de közel ahhoz, kiállnak. Kamaszként nem tudtam elviselni a fogszabályzót, az esküvői fényképeken piszok rosszul nézek ki, mert majd mindegyik beállított képen a fogaimat rejtegetem, s ma se nagyon szeretem, ha fényképen szembesülök velük. Az az egy vigaszom van, ha tényleg a baleset eredménye, akkor a fiúk nem öröklik.

Titanilla,
soha nem jártam még Újpalotán, 6 éve ferencvárosi vagyok, eredetileg meg kecskeméti.

Magi,
gratulálok a kitartásodhoz fogyókúra témában! Rajtam is van még kb 10 kiló plusz, de ha Benedek ilyen lelkes marad a távgyalogoltatásban, egy részét tutira leadom.
Jó ötlet a bölcsinyitás, nekem üzletiesebb gondolataim szoktak lenni. Amíg görényeim voltak, addig azon agyaltam, hogy kisállateledel és -felszerelés boltot kellene nyitni, mert nem igaz, hogy az emberek mi pénzt el tudnak költeni az állatukra (köztük én is). Amióta gyerekeim vannak, rájöttem, hogy ennél jobban csak a gyerekeire költ az ember, azóta bababolton gondolkodom.

Reditke,
nem hiszem, hogy a nem túl kemény testedzés elapasztaná a tejet. Elvileg én is járok Leventével baba-mama tornára (bár eddig csak egyszer jutottam el, de nagyon szeretnék rá járni). Gyógytornász tartja, s igencsak keménynek találtam több évnyi henyélés után. Ha ártana, gondolom, nem tartanák kisbabás mamáknak.

Liv,
Én is gratulálok a fogmosáshoz. Benedek is menekült a fogkefe elől régebben, de azután látta, hogy Csilla milyen lelkesen mos fogat, s ezután már őt is rá lehetett venni.
Remélem, a csípések gyorsan eltűnnek.

Anyuszi,
nyugodtan dühöngj csak, én is azt tenném. A bankok úgy látszik mindenkivel kitolnak. Na, ez is egy érv amellett, hogy én egyáltalán nem akarok építkeni, míg a páromnak az a nagy álma. No meg mi gyerekkorunkban 9 évig laktunk egy építkezésen, mert a szüleimnek is lassan csordogált a pénz...

Megyek, mert ez a kisebbik már másfél órája itt szuszog mögöttem, tudtam, hogy meglesz a böjtje annak, hogy ma alvós napja volt. Ja, rájött, hogy tudja szopizni a hüvelykujját, márha sikerül a kezével eltalálnia az arcocskáját, s olyan cuppogást levág, hogy két szobával arrébb hallani. Csak a végén mindig felhúzza magát, most is ez készülődik.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kormi!

Allatkereskedes es bababolt! Kép Kép Kép

Magi
Vendég

LivKép
A Fenistil gélnél a nagy gyógyszerkönyvemben ezt találtam. Csecsemők és kisgyermekek (2 éves kor alatt) esetén, kiterjedt -különösen gyulladt, vagy hámhiányos- bőrfelület kezelése ellenjavallt. Ez értelmezésem szerint csak ha nagy kiterjedésű felületet akarsz kezelni, akkor ellenjavallt 2 éves kor alatt, egyébként nem.
De lehet a gyógyszertárben kapni egy Antivakarin nevű krémet, amit szintén csípésekre, valamint allergiás eredetű fájdalmas viszketés csillapítására ajánlanak. Gyógynövény-kivonatot tartalmaz, nincsen ellenjavallata.

Majd később jövök még.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Segítség!!! Mi még csak most kaptuk meg akanyaró oltást egy hete. Ma takarodókor látom, hogy pici apró pöttyös a legény fütyije, zacsija, és azon a részen minden. AZtán ugyanez a hajlatokban. Bújunk össze, érzem meleg a gyerkőc. Nem lázas, csak emelkedett a hője. Ez lehet az oltástól? Vagy valami más és kezdjek aggódni????
anyuszi3

Anita, egész jó ötlet ez a hörcsöggel való elalvás. De komolyan: szerintem igenis adhat biztonságérzetet, hiszen nincs/nem érzi magát egyedül! (Ha a cumi, egy játékmaci vagy baba megnyugtatja, miért ne nyugtathatná meg a kisállata is?)

Magika, én nagyon becsüllek téged meg minden fogyózót, nekem sose volt rá szükségem, így fogalmam sincs, milyen lehet, ha nem ehetsz azt és akkor, amit és amikor jól esik, de én nagyon nehezen viselném, az biztos, mert nagy zabálós vagyok. Muszáj folyton ennem. (Meg se merem mondani, hogy a folyamatos zabálás mellett hány kg vagyok... Kép)
Dunaharasztin laktok? Nem is tudtam.

Edit, ha nem gyulladt, nem fáj neki, tud pisilni, tehát egyszerűen "csak" szűk, de panasz nincs, akkor nyugodtan várj vele, úgyis csak 2-3 éves korban ajánlott megoldani ezt a dolgot.

Köszi a válaszokat, bekentem Dávidot Fenistillel, remélem, holnapra szebb lesz neki. Nem hiszem, hogy fáj vagy viszket neki, de elég csúnya.

Edit, szerintem a lightos sport belefér. De biztosra nem tudom, én nem próbáltam. Kép Én és a sport... nem vagyunk túl jóban. Kép

Fogmosás: ma este már nem tudtam rávenni Dávidot. Elmúlt az újdonság varázsa. Kép

Kép

Kép
liv

Anyuszi, szerintem lehet az oltástól, éjjel figyeld, nehogy felmenjen a láza, esetleg adj be neki éjszakára lázcsillapítót, de nagyon ne aggódj, holnapra remélhetőleg el is múlnak ezek a tünetek.

Kép

Kép
liv

Köszönöm mindenkinek fogacska ügyben a drukkokat és a véleményeket. Egyelőre minden oké velük!

TonticaKép
Cumi ügyben én is tanácstalan vagyok, de ahogy látom nektek már megoldódott a dolog.Kép
Délutáni alvás elhagyása is gyerekfüggő szerintem. Donát 2 éves kora körül hagyta el és egészen oviig nem is aludt du..
Lenne néhány kérdésem Spo-val kapcsolatban, az a mail cím működik, ami a profilodban van? Írhatok Neked oda?

MagiKép
Ügyi vagy a fogyókúrával, nekem is neki kellene állni, de olyan nehezen veszem rá magam. Milyen bogyót szedsz mellé?
MagánbölcsiKépHajrá!

AnyusziKép
BankKép Sajnálom, hogy mindenhol csak a gond van velük.
Állítólag az oltástól lehet kiütés és láz, nálunk csak láz volt. Jobbulást!

JutiKép
Vizsgákhoz sok sikert kívánok!

KormiKép
VásárlásKép Hol sikerült ennyi ruhácskát beszerezned?
Klassz ez a testvérizé.
Valóban szerintem is a legjobban jövedelmező üzletág, a baba és gyerekdolgok árusítása.

LivKép
Sajnálom, hogy Dávid már megint nem lelkesedik a fogmosásért.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Lanyok!

Mindjart indulok vizsgazni.

Ma lesz egy vizsga! Kép

Holnap meg ketto! Kép

Jovoheten meg negy! Kép Kép Kép Kép

Magi
Vendég

Magi!
Kéz és lábtörést, megy a drukközön!!!

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!

Dino persze, irjal!!!!! Varom!!! Kép Igen, a citromailes el. Cumi: hat tegnap megint egy oran keresztl altattunk de majd csak vege lesz ennek is!

Magika ez borzalmas!!! Gigoca is rakos volt? Kép Ez olyan iagszsagtalan!!!!!!! Kép

Bocsanat de mennem kell takizni nem tudok irni! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Jó hírek!!!!KépKép gyorsan
Bank megoldódik, láz lement, pötty már csak pelus alatt.
Magi!
Hajrá, hajrá, hajrá!
anyuszi3

SziasztokKép

Nagyon gyorsan mert tegnap kiderült hogy személyi hitelt megkapván a vevönk aláírta a jelzáloghitelt is így jövő hétvégéntalán visszakapjuk a lakásunk árát,aztán kezdődhet az idegőrlő építkezés de valamit valamiértKép.Ezért most csomagolok ezerrel mert csak hétvégén tudunk költözködni András munkaideje miatt.Ismerőshöz megyünk tehát albérletre nem költünk,persze meg kell szoknunk hogy nem csak hárman vagyunk(pótanyumhoz cuccolunk).Ott sajna nem fog működni a mikroh. internet,de majd megpróbálok hírt adni magunkról bár tavaly is hamar visszafogadtatokKép!Nem ám elfelejtetek minket!!!Augusztusban megint Leányfalun nyaralunk jó lenne egy talit arra szervezni...
TEL:70
MILLIÓ PUSZI MINDENKINEK!!!!

A nagy "költözködők":Viola,Míra,András

Ui:Mírának is letörött egy darab a fogából a kalandparkba beverte az egyik hintába száját..Na megyek dobozolni,kár volt kicsomagolni ezért a pár hónapért!!!
h_viola

Ui2:telcsiszámom Nikknek meg van,elöbb küldeni akartam de talán jobb így igyekszem jelentkezni!!!

Félig kész mellény és sapiKép
Kép
h_viola

LivKép
Csípések javulnak?

AnyusziKép
Örülök, hogy Ti is jobban vagytok márKép

ViolaKép
Jaj, de jóóóóóóóóóóóóKépKépKép Végre, végre, végreKép
Én tuti nem foglak Benneteket elfelejteni, de aztán jelentkezz ám, amikor csak tudsz!
Szép lesz a sapi és mellényke!

MagiKép
Én egy egész konténerrel......Kép

Most lépek pakolni, holnap lesz Húgom esküvője Sümegen, úgyhogy rámolok én isKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

CsajokKép

Köszönthetitek személyemben a legádázabb DuplátKépKép
Nem direkt, de nullás géppel lenyírtam Csenge hajátKépKép A hajvágás direkt volt, csak a méret nem. Miután már az elsö csíkot (persze feje tetején) végigtoltam, rájöttem, hogy elfelejtettem a hajhosszt beállítani. Így most a csajom golyófejübb a bátyjánál, akit szintén ma kopasztottam, de nála még fogott az agyam. Na íme egy "elötte-utána" fényképsor.

Elötte

Kép

utána

Kép

Apjuk rendes volt, csak annyit mondott röhögve: hiába Csengi, aki szép, az kopaszon is szép!

Na lépeek pakolni, mert húzunk vp-be hétvégézni.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsirkeszKép
Egyetértek apjukoddal, GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛÛKép még szebb, mint előtteKépvagy jobb a fotóKép

Viola
Jó költözéstKép gyre hamarKép

ma nem volt ovi, kiakasztottak rendesen, míg én gyanútlanul üldögéltem a kertben, hogy ők szépen homokoznak mellettem, Nagygé úgy telelapátolta homokkal a kicsit, hogy a feje búbjáitól a pelenkája aljáig csupa homok voltKépKép a kis majom meg hagytaKép

jó 7végét
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?