Sziasztok!
Saxi!
Sajnálom, hogy Lilike is bepöttyösödött és ilyen nehéz Szegénykémmel
Nagyon szorítok, hogy gyorsan lefusson. Neked sok-sok erőt kívánok, próbálj arra gondolni, hogy most letudtátok mindkét Leányzóval ez a kórt. Sok puszi az egész családnak!!!
Márti!
Most látom, hogy Te is ma ünnepled a születésnapodat, bocsi, de nem tudtam. Eddig!!!
Kívánok Neked is nagyon-nagyon sok boldogságot születésnapod alkalmából!!!
Györesz-Gigi!
Köszönöm szépen a bili-infókat
Tudom én, hogy nem vagyunk semmiről lekésve, sőt! Csak megfordult a fejemben, hogy mi is elkezdjük ezt a projektet, aztán majd meglátjuk.
Annyira édi volt, ahogy ma fürcsi előtt ráraktuk pucéran, Gábor engedte a fürdővizét, Õ pedig pakolta, ami a bilin ülve a kezébe akadt
Még a csurgó víz hatására sem jött semmi, de jót röhögtem volna, ha a kádba ülve elkezdett volna pisilni
A lényeg az, hogy nem félt a bilitől, mert arra én is figyelek (Gábornak is ezt szajkózom), hogy erőltetni nem szabad!
Gigi!
Igen, cukros löttyöt ittam
Most még citrommal is gázos volt, Marcinál egy fokkal jobbra emlékszem. De azt hiszem, ennyit talán kibírok
Jó lett a vérvételem eredménye, irigylésre méltó lenne egy nem pocakosnak is!
Nem vagyok vérszegény, májfunkció is jó, vizelet is okés! A vércukor is dícséretes! Na asszem, most jól szembe dícsértem magam, de nagyon örültem neki.
Akkor most dicsekednék, illetve mesélnék egy picurit
Nem is sztorik ezek, hanem hogy mennyi mindennel meg tud minket lepni ez a kis Vacak
Még Egerben Gábor kezdte el megtanítani Neki, hogy hogy kell hívni étteremben a pincért az asztalhoz. Azóta ha szólok Neki, hogy 'Pincér!', felkapja az egyik kezét és elkezd hadonászni
Amikor ügyeskedik valamiben, én mindig mondom Neki, hogy: "ügyes a Marcika!" és tapsolok, erre is megtanítottam, hogy ha mondom, hogy ügyes, akkor vigyorgó, röhögő fejjel elkezd tapsolni, de veszettül
Hihetetlen módon puszilkodós lett az utóbbi időben, minden ok nélkül odajön hozzánk és puszilgat, cuppog, nagyon ragaszkodó lett, amit Gáborral egyetemben nagyon jó néven veszünk Tőle
És nagy franc, mert amikor valami rosszat csinál, vagy elveszek Tőle valami tilos dolgot, persze elkezd ordítani, majd hirtelen abbahgyja a sírást és érzi, hogy ki kell engeszteljen, na ilyenkor azonnal odajön és ölelget, puszilgat. Hát hogy lehet haragudni így erre a kis Ördögre?!
A puszilgatás másik verziója, amikor főzök és állok a tűzhely mellett, Õ pedig ugye rohangál körülöttem és minden ok nélkül odajön, átkarolja a lábamat és elkezdi veszettül hangosan cuppogva puszilgatni a combomat (ugye, épp odaáig ér
). Mondanom sem kell, ilyenkor is totál elolvadok.
A legnagyobb örömöm, hogy tök jól elvan monstanság magában, végre nem csak a sejhajomban lóg, hanem eljátszik maga is, persze ehhez azért bent kell Vele lennem a nappaliban, de már ez is haladás. Ma is építgetett, kocsit tologatott, könyvecskét nézegetett saját maga
Ja és nem kell itt dicsekedni, hogy miket beszélnek magyarul a gyerkőcök!
Csak azért, mert Marci arabul mondja a magáért!
Egerben kezdte és itthon tökéletesítette arab nyelvtudását, hihetlen, amit előad: rakosgatja a nyelvét előre-hátra és frankón arabhatású monológot ad elő. Ha pedig utánozzuk, akkor röhög nagyokat
Kotkodácsolni is tud ám (lövésem nincs honnan szedte), de azt is arabusul
Most hirtelen ennyi! Lehet, hogy nem tűnnek nagy dolognak, nekem viszont annál többet jelentenek, mert látom, hogy alakul, értelmes, mindent megért, ha már böszélni nem akar ez a gyerök, legalábbis magyarul!
Dugulás van részemről!
Jó éjszakát és mindenkinek sok puszi: Melinda (25+5)