Új privát üzeneted érkezett!

GyöreszKép

A gumicipő elnevezést én találtam ki. Annyiban külömbözik a csizmától, hogy a szára csak a bokájáig ér,így "az úgy ment mint aki beszart" filing elmaradKépKépKépKép
Ha jönnek tesódék haza, akkor szerintem most ne is fogj bele egy másik fajta altatásba. MErt mire nagy nehezen megszokja, addigra borúlni fog az egész és nem fogja érteni, hogy most akkor mi van. Teljesen megértelek, hogy nehezen fogsz bele. Már én is írtam, hogy ha Olivér éjjel felébred akkor átviszem magamhoz. Mert már ő is állva vár. Próbáltam már visszafektetni de csak jobban sír. A barátnőm jól lecseszett, hogy akkor majd oda fog mellém szokni stbbbb.... Mondjuk nem igazán érdekel mivel úgyis egyedül alszom. De ellentétben Norbikával, Olivér azért nem ébred minden éjszaka. Sokszor a saját ágyában ébred reggel. Remélem ma is így lesz.

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Ez most kimondottan jót tett Nekem, hogy azt tanácsoltad ne fogjak bele semmi új altatásba!Kép
Meg akarom rendelni a Kismamaújságból Dr. William Sears: Éjszakai Gondoskodás című könyvet, ez pont azt a nézetet vallja, hogy nem szabad a gyereket sírni hagyni éjjel, meg hogy kell a közelségünk, stb., szóval nagyon kiváncsi vagyok, talán abban majd találok valami okosságot!Kép

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Na jól kieszközöltem magamnak az ünneplést Kép Köszönöm szépen a köszöntést, kedvesek vagytok Kép

Évi!
Igazából azért volt ma rossz kedvem, illetve nem volt felhőtlen, mert aggódom Anyuért. A 30. valahogy most nem hat meg, esetleg pár hét, hónap múlva lesz furcsa, amikor rákérdeznek a koromra és már nem mondhatom, hogy huszon...

Györesz!
Norbika cicifüggősége és cicin elalvása tényleg nem könnyíti meg számodra, hogy az új altatás bevezetését. Meg ugye általában az esti szopit szokták a legvégére hagyni, így gondolom később is, azon akarna elaludni Norbika. Érdekes, mert Marci is legtovább este szopizott, de Õ már abszolúte nem aludt el rajta, hanem 2-3 perc után abbahagyta és dumcsiztunk inkább az ölemben.
Az éjszakai felébredésnél éppen erre gondoltam, hogy Norbika nehogy hozzászokjon, hogy rögtön Magad mellé veszed, de látom, hogy már késő, mert már tudja, mi a jó. Marci is az a típus, hogy rögtön feláll, vagy felül, ha rosszat álmodik, felriad az éjszaka. Én ilyenkor is mindig kivettem éjjel (most már Gábor jár hozzá éjszaka és Õ "csak" visszafekteti és simizi a hátát), nappal pedig a mai napig kiveszem, de a vállamon rögtön megnyugszik és szuszog nagyokat. Amikor érzem, hogy okés, akkor visszaraktam az ágyba, és nálunk 10-ből 9 esetben visszaaludt. Persze ez is gyerekfüggő dolog.
Nem lesz rossz, hogy egy szobában lesztek Norbikával, már ha Marciból indulok ki, mert Egerben Marci is vígan elaludt és ha sírogatott egy picit, még fel sem kellett hozzá kelni, hanem csítítottam az ágyból és nyugtatóan beszéltem Hozzá.
Valahogy csak lesz!!! Tudod, mindig Te mondtad nekem a szopileszoktatásra és az alvásra is Kép Kép Kép

Gigi!
Én is mindig a Jó éjt gyerekeket! éneklem Marcinak napközben és este is az altatásnál Kép Aztán agyondícsérem, hogy milyen ügyes kiscsákó, hogy magától elalszik Kép
Teletubbiek Kép Kép Kép A legkisebbnek sosem értettem a nevét, az mindig csak nyökög, vagy mit csinál Kép Én is agyvérzést kapok tőlük, ahogy már beszéltük is. De a gyerkőcök ennek ellenére totál odavannak érte...
Apukádnak küldöm a pozitív energiákat és elhiszem, hogy mindannyian izgultok. Annyira rosszak ezek a betegségek Kép

Kata!
Én maradtam le, vagy írtad, hogy Raulnak hogy tetszett a suli? Ha írtad, akkor majd visszakeresek.

Anyukám nevében is köszönöm a kedves szavakat. Az a legrosszabb, hogy nem mondanak nagyon semmit Neki, de sajnos annyi már kiderült, hogy valami szívritmuszavara van és az egyik koszorúérnél valószínű meszesedés is Kép Most még gépre van kötve és figyelik, szegény még Wc-re sem mehet ki. Izgulok Érte nagyon.

Györesz kérésére rakok majd fel még képeket, ha nem is most. Dicsekedni mindig szeretek Kép

Puszi Mindenkinek és Jó éjszakát: Melinda (24+6)

KépKép

KépKép
bujka

Bocsánat, hogy így befurakodok, egy másik topicról szeretnék Bujkának boldog szülinapot kívánni én is. Remélem,holnapra megjavul a babanet. Meg tudnád adni saját és Kriszkrosz mobilszámát?
Erika
piciri

Sziasztok!

Nagyon gyors leszek,ragad le a szemem.

Melinda!
Kép
Idén én is 30.KépKép
Édesanyádnak jobbulást kívánok!Folyamatos monitoros megfigyelésen van?
Raul odavan a suliért,ovival voltak és 5 pirospontot hozott haza!Kép

Saxi!
Kép
Örülök,hogy Bogi jobban van!Kép

Gigi!
Nálunk is menő a Jó éjt gyerekek...KépNo és a Fülesmackó mond most nektek...Kép
Viktor hazaért?

Györesz!
Gumicsizma Kép.
Kolléganőm sokat szenved az elaltatással és az átalvással is,a kislánya rossz alvó.Felhívta az alvásambulanciát,ahol az Aludj velem c.könyvet ajánlották.

Évi!
Neked is nagyon nagy puszi!!!Kép

Raul már nagyon várja az ovis Anyák Napi ünnepséget(én is Kép ).Kérdezte ma,hogy Apák Napja is van-e?Mondtuk,hogy igen,nyáron,de nem tudjuk pontosan mikor.
Mire Õ:"Szerintem akkor van Apák Napja,mikor akciós a sör!"KépKépKép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kedves Györesz!
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok neked szeretettel!
Kép
Tényleg ne izgulj emiatt az altatás dolog miatt! Valószínűleg Norbi éppen anyamániás korszakát éli (hiszen írtad is, hogy mindig csüng rajtadKép) és éjszakánként sem szeretne elválni tőled! Szerintem sokkal jobban jártok mindketten, ha azt teszed, amit a SZÍVED DIKTÁL!!! Hogyha valóban terhes számodra ez, próbáld szépen, lassan leszoktatni-visszaszoktatni, de egyébként nyugodj meg!Kép 18 évesen már nem veled akar majd aludni! Kép

Melinda, sajnálom, hogy félreértettelek!Kép
Anyukádnak drukkolok és remélem minden rendben lesz!!!!
Azért amit írtam, az mind igazKépKép

GigiKép
Remélem a te édesapád is jól van, hamar rendbejön!!!!
PusziKép

Saxi!
Bízom benne, hogy jól sikerült a tegnap esteKépKép

Kata!
Neked is nagy puszi!KépKép

Jaj lányok én olyan zizi vagyok! Alighogy elmentek a gyerekeim és a párom, úgy rám nehezedett a csöndKép Persze Rolcsi itt van, de mégis olyan üres a ház! Néha szószerint bolondok házára hasonlít az otthonunk, mégis, mégis olyan jó velük, jó dolog ez a nagy család!KépKép

Ezzel búcsuzom is!

MIndenkinek sok puszi:
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

GyöreszKép (akit tudom, hogy hogy hívnakKép)

Nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!
Kép

ÉviKép
Az iwiw-en írtam egy hosszút de közben főztem meg ilyenek erre elszállt az egész. Majd valamikor próbálkozom újra....

Viktor rendben hazaért. Olikám reggel nagyon örült neki.
Este majd bővebben.

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nagyon szuper volt a tegnap este.KépKépKépKép

Most csak felteszek egy pár jól sikerült képet a lányokról.
Majd este írok.

Gigi!

Köszi a "tabi" infót.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szerintem ennyi már sok is belőlünk.KépKép

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Kedves Györgyi!

Névnapod alkalmából kívánunk Neked nagyon sok boldogságot!!!

Kép

Millió puszi: Melinda, Marci, Ketteske, Gábor

KépKép

KépKép
bujka

Kedves Györesz!Kép

Névnapod alkalmából,sok szeretettel köszöntünk!

Kép

Puszi,Saxi és családja.
saxi

Sziasztok!

Erika!
Köszi a köszöntést Kép
Megadom a számomat és Kriszkroszét is átküldöm, de a legjobb lenne, ha megadnál egy emilcímet (profilodban nem találtam), arra elküldöm, mert ide inkább nem írnám ki, különösen Krisztáét.

Kata!
Köszi Neked is a köszöntést Kép
Igen, Anyut folyamatosan monitorozzák már szerda este óta, de talán ma átkerül a "rendes" osztályra. Ma kiszed valami konkrétumot valamelyik orvosból, hogy most mi is van Vele.
Klassz, hogy Raul odavan a suliért Kép Remélem, ezt majd 10 év múlva is el fogod tudni mondani Róla Kép
Apák napja asszem Ivó Kép napján van, talán június vagy július közepén.

Évi!
Semmi gond, hogy félreértettél, biztos én nem írtam egyértelműen. Az jó, hogy amiket írtál, mind igaz Kép
Anyum nevében is köszönöm a szurkolást Kép

Gigi!
Este várunk a bővebbel Kép Kép Kép

Saxi!
Klassz, hogy jó lett az estétek Kép
A csajszik nagyon édesek, Lilike a nyuszival zabálnivaló, meg a kendős kép... Kép

Most megyek, velünk nem történt nagy dolog (szerencsére Kép). Húgomék itt vannak, úgyhogy nem a gép előtt töltöm az időt inkább.

Puszi Mindenkinek: Melinda (25+0)

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

Bővebben nem tudok mégsem jönni, mert el kell vinni a gépet szervízbe. Szegény eléggé oda van már........

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Azért a Györesz által kért képeket még felrakom Kép

Libikóka Kép
Kép

Mindjárt jön az uzsim Kép
Kép

Most egyek vagy igyak?!
Kép

Egészségetekre!
Kép

Tejbetöki vigyor Kép
Kép

Így "élveztem" a jacuzzizást Kép
Kép

Viszont az esti fürcsi jó volt, megmostam a saját pofimat is Kép
Kép

Az Ébredős sorozot két jól sikerült darabja Kép
Kép
Kép

Asszem ennyi elég lesz Kép
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda! Az emilcímem a következő:
erbabt@t-online.hu
Köszi
Erika
piciri

Hahó!

Mi történt mindenki alszik?Kép
Magammal inkább nem beszálgetek.Kép
Később még benézek.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Erika!
Átmentek a számok Kép

Saxi!
Itt vagyok, de totál fáradtan. Délután végig főztünk, vacsizás, aztán mosogatás, rendrakás. A lényeg, hogy örülök, hogy élek, a hasam majd' leszakad.
Remélem Ti jól vagytok Kép

Holnap valamikor estefelé leszek valszeg, mert megyünk Anyuhoz a kórházba, aztán lesz egy-két programunk még.

Mindenkinek kívánok nagyon szép hétvégét!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Most csak annyira jöttem, hogy megköszönjem a köszöntéseket!
Majd lehet, hogy csak vasárnap jövök bővebben, addig is mindenkinek sok puszi!

Melinda!
Köszi a kéepeket, tüneményes kiscsákó a fiad!

Saxi!
A lányzók nagyon édesek!!!!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Patrik éjjel megint az ágyában aludt reggelig,csak 1x ébredt inni.KépKépKép

Györesz!
Boldog Névnapot kívánok!Kép
Kép

Saxi!
Nagyon szépek a csajok!Boginak milyen hosszú lett a haja!KépNyuszi családtag?

Melinda!
25+0KépKépKépHogy fogják hívni a kistesót-ha nem titok?Kép
A jacuzzis képen pedig úgy tűnik,mintha nevetne Marcika.Sajnálom,hogy nem élvezte.Féltem én is,hogy Patrik hogy reagál majd.Az ébredősek továbbra is a kedvenceim,de nagyon-nagyon jó a mosakodós is!Kép
Átkerült Anyukád az őrzőből?Megtudott valamit?

Gigi!
Remélem hamar lesz újra géped!!!

Évi!
Szerintem nekem is furcsa lenne itthon a férfinép nélkül-de azt hiszem szívesen kipróbálnám néhány órára.Kép
Nem tudom,az üzenet,ami kering az iwiw-n valós-e?Tudsz valamit?(arra az aktív tag vagy-e címűre gondolok)

El is felejtettem mondani:egy hete kullancsot szedtem ki Patrikból:a köldöke mélyére vol ágyazódva.KépIdén állítólag rengeteg kullancs van.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat.Kép

Melinda!

Próbálj pihenni,amennyit csak tudsz.
Anyukádnak jobbulást és minden jót kívánok!
Mennek a pozitív energiák.++++++++++++++++++++++

Györesz!

Jó hétvégét.Kép

Kata!

Tappancsot a lányok kapták nyuszira,és nagy a szerelem.KépKépKép
Imánják,hát még én,hogy imádom takarítani.KépKépKépKépKép
De nem bántam meg,hogy beszereztünk nekik egy nyuszit.Kép

Mindenkinek sok puszi,szép hétvégét.
Saxi
saxi

SZiasztokKép

Mégis itt vagyok........ Annyira hülyék vagyunk, hogy a számítógép nélkül indúltunk el itthonról tegnapKépKépKépKépKép Majd valamikor a jövőhéten elviszem. Ezek vagyunk miKép

SaxiKép
Nagyon helyes a nyuszi. Én is gondolkoztam húsvétkor egy nyúlon, de aztán nem lett belőle semmi. Olikám eléggé vadúl tapizta a piaci nyuszikat. Csajszik továbbra is szépségesek. Még Viktor is megcsodálta őket.

MelindaKép
REmélem, hogy ma csupa jó hír fog titeket várni a kórházban. Amennyire lehetséges ne idegeskedj.
Marcika a végére még fotómodell lesz. Annyira helyes arca van. Jól láttam, hogy különálló épületekben voltatok? Mert én valahogy nem szeretem azokat a nagyon nagy szállodákat. De látom, hogy itt volt étkezőtök is. Majd megnézem a hotel honlapját.

KataKép
Kullacs.....Kép Szerintem évről évre több a kullancs. Nekem egyszer az állatorvos mesélte, hogy egyre több fajta kullancs van, mivel sokan a házi kedvencekkel utaznak és azok egy csomót behoznak. Lehet, hogy érdemes lenne beoltatni a gyerekeket. Mi ez az iwiw-es levél. Azt hallottam, hogy terjed vmi levél de nem tudok róla mást.

ÉviKép
Értem, hogy mit éreztél. Én ma reggel voltam így. Nem tudom mi volt Olivérrel, de fél 9-ig aludt. Persze én már 7-kor kukorékoltam. Néztem a tv-t és egyszercsak belémhasított a gondolat, hogy mi lenne velem nélküle........ Pedig inkább örültem volna neki, hogy pihenhetek tovább.

MártiKép
Múltkor kérdezted, hogy OLivér elaludt e az anyéknál. HÁt nem. Átmentünk hétfő délelött. Gondoltam,hogy leteszem aludni aztán én meg hazajövök takarítani. De bármit csináltunk nem aludt el. (pedig régebben többször aludt már ott délután) Úgyhogy haza kellett jönnünk. Itthon betettem az ágyába és vigyorogva rögtön elaludt...

Lassan megyünk esküvőzni. Viktor már elment mert 4-kor kezdődött a szertartás. Olikámmal mi már csak az étterembe megyünk, nem akartam, hogy balhé legyen, meg még félálomba volt mikor az apja elment.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!
Tudod, mondani mindent könnyebb, de amikor ott vagy, akkor kicsit bonyolúltabb!Kép
Remélem anyukáddal nincs semmi komoly baj!!!!!

Évi!
Altalás ügyben arra jutottam, hogy ha lemegy a június (báttyámék itthon lesznek, aztán megyünk nyaralni), akkor belevágok egy újfajta altatásba, átalalkítotm a kiságyát rendes ággyá, és megpróbálkozok majd úgy altatni, hogy mellé ülök és simizem, esetleg mesélek énekelek! Tervnek jól hangzik, kérdés, hogy beválik-e!?

Kata!
Hát lehet, hogy Patriknál eljött az amit Évi mondott, hogy a gyerekek megérnek rá, hogy átaludják az éjszakát!!!!!! Drukkolok, hogy így folytatódjon!!!
Aludj velem című könyvről még nem hallottam! Ennek mi a lényege? Nekem az Aludj jól gyermekem van meg, de az a sírni hagyós, néha benézős dolgot írja le és ez nekem nem tetszik!
Apák napja, akciós sörKépKépKép

Saxi!
Puszi Nektek

Gigi!
MIlyen volt az esküvő????

Akinek nem írtam annak is puszi!!!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kata!
Hurrá, valami pozitív dolog van alakulóban Patrik alvókájánál Kép Kép Kép
Nem titok a név Kép Benedek lesz a kisfickó Kép, de én mindig hozzáteszem, hogy ha mégiscsak kislány, akkor pedig Anna Kép
Kullancs Kép Én is félek nagyon a kullancstól, mert idénre nagyon sokat mondanak. Bár nem nagyon fogunk menni erdőbe, meg olyan helyre, ahol összeszedhetjük.

Saxi!
Tappancs Kép A lakásban van a nyuszkó? Akkor biztos van, mit takarítani utána Kép Kép

Gigi!
Hát ezek tényleg Ti vagytok Kép Jót röhögtem, hogy otthon hagytátok a gépet, de az a lényeg, hogy Olika nem maradt otthon Kép Kép Kép UGYE?????!!!!
Igen, 5 különálló épülete van a szállodának, tehát nem hagyományos nagy épületben volt a szoba, illetve az appartman. Direkt apartmant kértem, mert nem tudtam, Marci hogy fog enni az éttermi kajából és gondoltam, majd a levitt üvegeseket fogom Neki melegíteni. De aztán nem volt gond az evőkéjével Kép
Ugye, milyen szép pofija van a Kisördögömnek? Kép Én a szemétől vagyok teljesen oda, világít az arcából Kép
Milyen volt az esküvő? Oli élvezte?

Akinek külön nem írtam, dupla puszit küldök Kép

Köszönöm Marcinak szánt bókjaitokat Kép
Egyébként az én fejemben is megfordul nem egyszer, hogy milyen lenne Marcikám nélkül az élet...

Mindenkinek köszönöm, hogy Anyunak küldött jókívánságot. Jól esett, hogy gondoltatok Rá, ránk. Csak tegnap estére került ki az őrzőből egy normál kórterembe, de nem tudni, hogy meddig marad még benn, mert orvossal igazán nem tudott beszélni. Meg sajnos, azt én is tapasztaltam, hogy valahogy a dokik is úgy beszélnek a betegről közvetlenül az ágya mellett, mintha ott se lenne, sok infot nem nagyon adnak a bennlét alatt Kép Egyébként jó kedve van, de biztos, hogy miattam, illetve az állapotom miatt sem akarja mutatni, ha meg is van ijedve. Próbálok én is pozitívan gondolkodni, de sajna, amíg semmi konkrétumot nem tudunk, addig sajnos néha elszalad a fantáziám negatív irányba Kép

Ketteskével jól vagyok, már estére eléggé megfájdul a hasam, vagy inkább elfárad, húzódik a pocakom alja. Az esti mosogatás már elég kínkeservesen megy. De azért minden rendben Kép

Mindenkinek napsütéses vasárnapot kívánok!
Puszi: Melinda (25+2)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Előbb elfelejtettem!
Nagyon boldog anyáknapját kívánok Nektek!

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Én utólag kívánok nektek nagyon boldog anyák napját egy szerintem gyönyörű verssel!
Sajnos nekem nem sikerül túl jól a tegnapi nap, ezért magam alatt vagyok, nem tudok most írni, a verset viszont fogadjátok szeretettel:

Meredith Gray: Inkább lennék

Inkább lennék anya
Mint bármi a világon.
Gyermeket nevelni
Szebb, mint a legszebb álom.
Inkább csecsemőm
Ajkait érezzem mellemen,
Minthogy nyakam körül
Királynői nyakék legyen.
Inkább ne ragyogjon
Fejemen diadém,
Csak kicsinyem legyen
Mellette békés alvóhelyén.
Inkább törlöm arcát
Gyönyörködöm nagy szemében,
Minthogy híres legyek,
S elborítson a sok érdem.

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Igaz kicsit megkésve,de mindenkinek szeretnék Boldog Anyáknapját,kívánni.

Később még jövök.

Puszi,Saxi

Kép
saxi

SziasztokKép

Utólag én is nagyon boldog anyák napját kívánok mindenkinek.

Az esküvő jól sikerült. Haláli volt ahogy Olikám viselkedett. Ahogy meghallotta a zenét, kipenderült a táncparkettre és ropta egyfolytában. Mindenki rajta röhögöttKép Szerencsére nem feszélyezte magát, nem félt a hangos zenétől, a sok idegentől. A vendégekről csak annyit, hogy a Mónika show sírva könyögörne a címükértKépKépKépKépKép Fél kilencig voltunk ott (8-kor hozták a kaját!!!!!), Viktor még maradt.

Tegnap sütöttem anyunak sütit aztán megköszöntöttük. Ebéd után meg lementünk anyóshoz Füredre. Jót sétáltunk. A nagy köszöntések közepette én kimaradtam. De azt mondta a Viktor, hogy ma bepótolják. (remélem)

Olikám felébredt, mennem kell.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Először is a szülinapos Melindának, és a névnapos Saxinak, Györgyinek
Sok sok boldogságot kívánok!

Kép

Ezt pedig minden anyukának

Kép

Ahhoz képest, hogy milyen rossz az idő ma, még sem szorgoskodtatok az írásokkal. Kép
Nálunk minden a szokásos, Gigi már mindent elmesél, semmi sem maradhat titokban amit lát, amit tud. Hétvége nálunk a ballagások jegyében telt, így ismét jó kis családi programunk volt.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Köszönöm a köszöntést Kép
Tündéri lehet Gigi, ahogy mesél! Majd megcsodálom 27-én Kép

Évi!
Sajnálom, hogy nem sikerült a tegnapi napod Kép Remélem azta már javult a kedved. Gyere és írd ki a bánatod, ha olyan jellegű. Puszi!!!
Köszönjük a szép verset Kép

Gigi!
Az esküvő izgi lehetett Kép Jót röhögtem a Mónika show-s beszólásodon Kép Kép Kép Marci biztos ropta volna Olikával, na az lett volna csak a röhögés tárgya Kép A kaja is annyira jó volt,hogy fél óra alatt letudtátok???
Remélem ma megvolt az anyáknapi pótünneplésetek Kép

Ma valami volt a levegőben, vagy el vagyok szokva Marcika egész napos pesztrálásától. Marci ma a főzésem alatt nem csak a lábamat, gatyámat tépázta, de még sírt is, emellett egyszer majdnem kinyomta a szememet, majd az orrcsontomra nyomott egy hatalmasat a lapátjával Kép Holnapra lehet, hogy belilulok. Ja és még délelőtt esett egy hatalmasat a fürdőszobai küszöbön (sose volt vele gondja), és jól beverte a száját, a foga felsértette a száját, vérzett, és jól be is dagadt Neki Kép De 2 perc ordítás után azért megnyugodott.
De biztos az is hozzátett a számomra nem túl könnyű naphoz, hogy több, mint 1 hete voltam Vele egész nap egyedül, ugye előtte Eger, aztán jöttek a Húgomék, majd hétvége...
Ja és baromi kezd fájni a keresztcsontom, olyan mint Marcival az utolsó hónapban. Félek, hogy egyszer lehajolok és úgy maradok Kép Volt Valakinek ilyen fájdalma? Én Inno Rheumát kenetek rá Gáborral, de elmúlni nem akar.

Megyek, mert Gábornak is kell a gép!
Pusz: Melinda (25+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gyorsan megyek aludni,csak bejelentkezem.Hétvége nekünk sem telt fényesen:Patrik szombaton,minden előzmény nélkül belázasodott,aluszékony volt.A fürdővízben is elaludt,és rengeteget sírdolgát.
Naná,hogy rögtön eszembe jutott a kullancscsípés.
Mára jól van,a torkát fájlalja,antibiotikumot kap-eddig még nem volt ilyen magas láza és nem kellett antibigyó sem.Lényeg,hogy túllegyünk rajta.

Évi!
Remélem már minden rendben!Légyszi írj!!!

Este jövök.Remélem.

Puszi mindenkinek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Itt vagyok Kép
Köszönöm, jól vagyok!Kép
Semmi tragikus nem történt, csak a párom elfelejtett felköszönteni és ez olyan rosszul esett, akkor ott. Kép Ráadásul a kamasz nagylányom is zilálta az idegeim. Szóval semmi extra, én voltam túlérzékeny!Kép A dologhoz hozzátartozik, hogy előző nap apa elvitt Gödöllőre Demjén koncertre (ez volt a szülinapi meglepim, ami csak holnap lesz Kép már, hogy a szülinapomKép) Ettől persze nagyon meghatódtam, mert hetek óta titkolozótt, szervezkedett, hogy örömet szerezzen nekem!Kép A koncert egyszerűen fantasztikus volt!KépKép Szenzációs az öreg, de a zenekara is iszonyú profi!
A nagy hír (jó sokat gondolkodtam elmondjam-e, de egyszerűen nem tudom magamban tartani, úgy szeretném megosztani veletekKép Szóval, képzeljétek kisbabát várokKép, a számításaim szerint még csak 4 hetes a törpicsek, ezért nagyon izgulok érte, de remélem minden rendben lesz!!!
Váratlanul ért a hír, egészen felkavart, hiszen még nem most terveztük őkelmét, de erre mondják ember tervez, Isten végezKép és én nagyon boldog vagyok (persze apa isKép !!!!

Bocsássatok meg, de most már megyek is, mert leég a lecsómKép!

Mindenkinek sok puszit küldök: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SziasztokKép

ÉviKép
NégyeskeKépKépKép Látod és Te még nemrég kutyát akartál.........KépKépKépKépKép Kaptál helyette egy babát! Próbálj pihenni.
Demjén Rózsit én is szeretem. Hallgatni imádom, csak nézni ne kelljenKép

MelindaKép
A kaja sem volt egy nagy durranás. NEm volt rossz. A szokásos. Inkább az volt a baj, hogy késő is volt meg hát a rongylábú teljesen fel volt már pörögve. Elképzeltem ahogy Marcival ketten táncolnak...........KépKépKépKép Asszem a menyasszonnyal senki nem foglalkozott volna.
Nekem anno olyan fájdalmaim voltak mintha kést szúrtak volna a lábam közé. Nagyon fájdalmas és rossz érzés volt. Emlékszem még meg is tárgyaltuk itt. Nem csodálnám ha csóró gyerekek (és még csóróbb anyukájuk) meghülyülnének ettől az időjárástól. Egyik pillanatban még sütött a nap, aztán már szakadt az eső. És ez ment egész nap.
Kullancs: az a baj, hogy már nem kell ahhoz erdőbe menni mint régen, hogy kullancsot szedjünk össze. Ott vannak a fűben, a bokrokban. Tegnap mondták, hogy már Budapesten is egy csomó van.......Kép

KataKép
Végül kiderült, hogy mi baja a törpének? Tegnap is azt szajkózták a híradóba, hogy aki teheti oltassa be magát. Asszem felhívom a doktornőt és kikérdezem. Bár mostanában szerintem nem kaphat OLikám mert egy hete oltották.
Gyógyúljatok minél hamarabb!!!

Én már nagyon várom, hogy találkozzunk!! Jó lesz végre dumálni egy nagyot!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

ÉviKépKépKépKép
Hatalmas gratula a negyedik kis jövevényhez!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon vigyázz magadra!!!!!!
Az anyáknapi vers naagyon tetszett!!!!

Melinda!
A Benedek nekem nagyon tetszik!!!!
Te is pihenj minél többet légyszi!!!
Marci esése elég rosszúl hangoztt, még szerencs, hogy ennyivel megúszta!!!

Kata!
Patriknak jobbulást!!!

Gigi!
Majd írdd le, hogy mit mondott a dokinénitek a kullancs elleni védőoltással kapcsolatosan!
El tudom képzelni ahogy Oli ropta és mindenki Õt csodálta! Norbi az biztos meghúzta volna magát az ölembe, bár kitudja!

Norbi tegnap belekakilt a bilibe!!!!!!! Sajna én pont lemaradtam róla, mert tornázni voltam, de mikor hazaértem, akkor rohant elém és kiabálta, hogy kaka kaka és húzott a bilihez és mutatta, hogy Õ abba kakilt és közben tapsolt és össze-vissza puszilgatott örömébe, hát azt hittem megzabálom!!!!!

Az estén elég nehéz volt! Norbi nem aludt el a cicimen, így betettem az ágyába és kb. másfél órát kinlódott mire sikerült elaludnia az ágyába, akkor már 11 óra volt! Nem sírt sokat csak dumált megálás nélkül, persze én végig bent voltam vele. Akkor kezdett el mindig sírni amikor már ragadt le a szeme. Na persze másfél óra után felkelt nekem meg nem volt erőm, hogy újra kinlódjak, így jött mellém! Ha ma este sem alszik el cicin, akkor ismételünk!

Puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Most aludtak el a lánykáim így van egy kis időm.

Évi!

Nagyon sok szeretettel gratulálok négyeskéhez.
Vigyázz nagyon magadra,és pihenj amennyit csak tudsz.
Bár gondolom ez nagyon nehéz három gyerkőc mellett.

Szeretnélek megkérni,hogy írd le,merre tudunk eljutni hozzátok.
Úgy néz ki,hogy el tudunk menni a talira,de még nem akarom elkiabálni.
Előre is köszi.

Gigi!

Esküvős sztorin jót rötyögtem.Kép
Rongyláb Oli nagyon cuki lehetett.

A kullancsos hírek engem is megrémítenek,azt hiszem én is beoltatom a lányokat.
Bogikámnak volt már egyszer,akkor is a telken szedte össze,ha most még több van akkor nem árt az óvatosság.

Kata!

Patriknak jobbulást,majd írj,hogy végül mitől volt lázas.
Remélem nem lesz gond vele.

Melinda!

Én is emlékszem,hogy fájt a keresztcsontom,de nem mertem semmit használni rá.
Sajna nem tudok tanácsot adni,talán valami homeós bogyó segítene,és az nem árt a babának sem.

Nálunk is néha vannak ilyen nadrágrángatós napok,de hála Istennek nem olyan sűrűn.
Mostanság egészen jól eljátszanak Bogival,pedig ma még nem is voltam velük kint,csak egy pár percre mikor levittem a szemetet,akkor ők is jöttek velem.

Tappancs bent van a lakásban,egy faládában.
Nagyon aranyos,nem koszol igazán.
Van alatta macskaalom,és zöldalma illatú fűrészpor,nincs semmi szaga,mert egy helyre végzi a dolgát az alomra és azt minden nap kiveszem egy lapátkával.
Szóval nincs vele olyan nagyon sok gond,és a csajok imádják.

Márti!

Köszönöm a köszöntést,aranyos vagy.
Kis cserfes Gigit puszilom.

Velünk semmi különös,csak egy rakat mérgelődés.
Kiderült,hogy a kiválasztott telekre nem adnak olyan építési engedélyt amire a szocpolt is megkapnánk.
Így most ugrott a telek,kezdhetjük a futkosást,pedig mind a ketten beleszerettünk abba a telekbe,és még árban is megfelelő lett volna.
Szóval nem mennek simán a dolgok,de ezuttal nagyon makacs leszek nem hagyom magam,ezt akkor is végiviszem még ha a fene fenét eszeik is.

Most mennem kell teregetni.

Mindenkit puszilok,ha tudok még jövök.
Saxi
saxi

Sziasztok!

Évi!
Nagyon klasssssssssssssssssssssz!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Gratulálok a Babócához! Vigyázz Magatokra! De jó, legalább egy darabig együtt lehetünk pocakosak Kép
Demjént én is nagyon szeretem! Biztos nagyon jó lehetett Kép

Gigi!
A kullanccsal ne idegelj!!! Kép Én most mindenfajta hülye oltástól félek, mióta úgy megjártuk Marcival a múltkorit. Tudom, hogy teljesen más, de akkor is... Én is mindenhol - szinte naponta többször - azt hallom, hogy mennyi a kullancs, pláne minden harmadik fertőzött, úgyhogy mindenki oltasson Kép
A talit én is várom már nagyon, csak tartok tőle, hogy a Kisördögök leredukálják a dumcsiidőnket, pláne, ha összefognak ellenünk! Kép

Kata!
Patriknak mielőbbi gyógyulást kívánok!!! Remélem semmi komoly nem lesz, persze ahogy a kullancsot említetted jól betojtam. Sok puszit küldök Patriknak Kép

Mica, Györgyi!
Hol vagytok? Ugye, minden oké?

Marci ma jobb csávó, lehet, hogy én is alakulok Kép Persze már 6-kor felsírt, de szerencsére Gábor visszatudta fektetni és utána csak fél 8-kor (!!!) kelt Kép Szerencsére ma már ki tudtunk menni a kertbe, ahol persze minden szir-szart a szájába vesz (kavics, lehullott apró barack, a többiről nem tudok Kép), nehogy 2 percet egyhuzamban a sejhajomon tudjak ülni, rohangálok utána, mint egy hülye Kép Kép
A szomszédék 10 éve félbehagyott félkész házát most kezdik befejezni, a munkások épp a tetőt reparálják. Persze Marcikám félnapot integet nekik, kiabál és röhögdécsel nagyokat feléjük, mintha kiröhögné őket Kép Kép Kép

Megyek én is pihenni.
Puszi: Melinda (25+4)

KépKép

KépKép
bujka

Évi!

Ezt még neked küldöm,és mégegyszer nagy gratula.

Puszi,Saxi

<!--attachment: n_vtelen-427537.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*171.1*3*n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép3
névtelen.bmp (171.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
saxi

Szia Saxi!

Látom megelőztél Kép
Én a keresztcsontomra eddig az Inno Rheumát használtam, mert Marcinál is megengedte a doki, de most egy kicsit elgondolkodtam, mivel Marcinál csak az utolsó hónapban volt gond és talán az utolsó héten ajánlotta a doki a krémet. Remélem most sem árt Ketteskének, lehet, hogy felhívom a dokimat.
Nagyon jól nevelt nyuszkótok van ám! Kép
Tök jó lenne, ha tudnátok jönni a talira Kép

KépKép

KépKép
bujka

Évi!

Bocsi a kép nem lett az igazi.Kép

Na mégegyszer.KépKép

Kép
saxi

Sziasztok!

Patrikon valami vírus szaladhatott keresztül,ma már teljesen jól volt.Azért adom Neki az antibiotikumot.
Viszont tegnap nem jutottunk be a fülészhez,annyian voltak.Kép
Ma volt az oviban az Anyáknapi ünnepség,Raul már korán reggel kukorékolt,hogy induljunk végre az oviba.Ezt amúgy nem sűrűn hallani Tőle.KépNagyon aranyosak voltak.Kép

Évi!
Ez aztán a hír!!!!Nagyon sok szeretettel gratulálok!KépKépKépKépKépKépKépKép
Örülök,hogy a kedved is jobb!KépKoncert szuper lehetett.

Saxi!
Sajnálom,hogy nem mennek egyszerűen a dolgok.KépDe nagyon-nagyon tetszik a hozzáállásod!Kép

Melinda!
BenedekKépMjd a harmadik lesz a kis Anna.Kép
Anyukád hogy van?Sajnos én is sokszor tapasztalom,a betegágy mindkét oldalán,hogy elsiklanak az orvosok a tény felett,hogy bizony ott egy ember fekszik,aki tele van szorongással,és a sok idegen kifejezéstől még inkább szorong.Kép
Kullancsot Patrik a saját udvarunkon gyűjtötte be.Kép
Marci jó nagyot eshetett.KépPatrik is dobott egy hátast tegnap a kövön.
Keresztcsonti fájdogáim nekem is voltak,nem használt semmi,csak az idő.Kép
Esti mosogatásokkor nekem is minden bajom van,pocibaba nélkül is.Ideje beneveznünk egy mososgatógépre!

Györesz!
Kíváncsi vagyok,hogy alakult ma az elalvás!KépAludj velemről csak hallottam,de megkérdezem majd az ismerősömet.
Patrik szép komótosan érik meg az éjszaka-átalvásra.Kép
Nagyon ügyes Norbi,hogy belekakilt a bigyóba,és nagyon-nagyon aranyos lehetett,ahogy eldicsekedett vele!KépKépKép

Gigi!
Jó lehetett a lakodalom!De megnéztem volna Olit,ahogy ropja!Kép
Pót-Anyáknapja megvolt?
Iwiw-en egy figyelmeztetés terjed,amit tovább kell küldened ahhoz,hogy lássák:aktív tag vagy.De kamu!!!
Majd mesélj az oltásról,ha megtudsz vmit!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Csak jelentes, hogy elunkKép Latszik, ha mar Kata utan irok, az azt jelenti, hogy kisse kesoig meloztam..
Szokasos loti-futi es halalra dolgozom magam eletmodomba meg bejott egy Gyuszko-betegseg (nem veszes, csak kohog, igy oviba nem engedtek - elutaztattam Mamajahoz), egy kis autoszerviz, es mellesleg (legalabb vmi pozitivKép) 3 napig a szabadidomben csak laptopokat nezegettem, ugyanis kertem es kaptam egyet a draga fonokomtolKép Ugyanis a delutani kieso idomet (amit muszaj vagyok az udvaron tolteni a lurkokkal - atlagban 4-8ig) igy tudom hasznossa tenni, az egesz gepet csak nem cipelhetem kiKép Mostmeg majd ezert mehetek fel PestreKép Kozben reggel-delutan taxizom a baratnom lurkoit oviba, mert o combtol-bokaig gipszben van es igy erdekesen vezetne... ez igy megy mar 2 hete.. az Anyak-napi eloadasra igy 2x kerultem, mert oket is fuvaroztam, meg anyosomek is jottek.. Szoval a szokasos "csendes" eletem megyKépKép

Olvasni olvaslak benneteket naponta, mosolygok az irasokon, legalabb ezek jo perceket okoznak! Kép

Bocsi, hogy nem irok egyesevel, de kisse dolok-borulok..Kép Megyek is, mert Zolcsi 6 utan kelni szokott... Mostmeg egyedul vagyunk, paromnak ejszakai meloja van, talan hajnali 2 utan vegeznek.
Puszi mindenkinek! Bocsi lanyok, de sajnos nincs erom irni..Kép

Evi,
A Te gratulaciodat csak beirom, veletek egyutt orulok az oromhirnek!Kép

Puszi, puszi,
Mica
mica

SziasztokKép

Most csak gyorsan, mert épp az adóbevallásomat bűvölöm.
GyöreszKép
Nekem meg van az ALudj velem című könyv, szívesen kölcsönadom neked. 27.-ig még úgysem próbálkozol, nem????

Este érkezem! Puszi

KépKép
gigi28

Drága Évi!

Kívánunk Neked a lehető legszebbeket és legjobbakat születésnapod alkalmából!!!

Millió puszi: Melinda&Marci&Ketteske&Gábor

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Györesz!
Most látom, hogy tegnap Te is előttem írtál, de nem láttam Kép
Marci esésénél rögtön a fogát figyeltem, hogy nem tört-e le, de szerencsénk volt. Viszont épp tegnap olvastam, hogy Dinoéknál esett egyet a kissrác és két foga is kicsorbult, sőt a helyéről is elmozdultak Kép
Gratula Norbika nagydolgához a bilibe Kép Kép Kép Nagyon édes lehetetett, ahogy örült a teljesítményének Kép Tegnap mi is vettünk bilit, úgyhogy lassan-lassan elkezdjük mi is a szoktatást.
Milyen volt a tegnap esti elalvásotok?

Kata!
Klassz, hogy Patrik már okés Kép Már akartam is kérdezni, hogy mi a fülével, de gondolom ma ismételtek. Szorítok, hogy ma összejöjjön!
Mire gondolsz?! Nálatok lesz a harmadik Anna??!! Kép Kép Kép Én nem hiszem, hogy bevállalok még egy babót.
Köszi kérdésed Kép Anyukámnak tegnap csinálták a szívuh-ot, csak szavakat kapott el az orvosoktól, akik meszesedésről beszéltek. De érzése szerint a korának "megfelelő" szintű lehet a meszesedés mértéke. Ma terheléses EKG-t csinálnak Vele. Szerencsére van egy fiatal doki, aki nagyon kedves, segítőkész, mindenkivel beszél és elmondja a betegeket érintő információkat, tőle tud Anyum mindent. Ahogy látom, alaposan megnézik, nem nagyolnak el semmit és még szerencsénk is van, mert egy nagyon szép, nemrégiben felújított részlegen van elhelyezve Anyu.

Mica!
Te nem hazudtolok meg Önmagad Kép Nálatok mindig történik valami. Gyuszkónak jobbulást, de lehet, hogy már meg is gyógyult Kép Nagyon klassz, hogy a Nagyszülők ilyen sokat tudnak Neked segíteni a gyerkőcök mellett, remélem idővel én is erre a sorsra jutok Kép
A laptop tényleg klassz, most nekem is az van már itthon, azért tudok napközben írni!!!

Évi!
Remélem a tegnapi fejfájásod hamar odébbállt. Lehet, hogy Nálad nem aktuális, de figyelj a folyadékbevitelre, mert ha keveset iszol, az is okozhat fejfájást és esetleg a Babócával együtt hajlamosabb rá az ember. Nálam legalábbis így van/volt.

Bilire szoktatás Anyócák, egy kérdésem lenne Kép Nektek a gyerkőcök már jelezték a szoktatás előtt a pisi, kaki esetleges érkezését, vagy minden előjel nélkül próbálkoztatok? Csak azért, mert nálunk Marci még a kakinál sem jelez különösöbben, hanem csak nyög és vörösödik ezerrel Kép Köszönöm a válaszokat Kép

Ma voltam a terheléses cukron, hát mit ne mondjak nem élveztem. Délutánra meg lesz az eredmény, remélem minden oké.
Vannak Marci sztorijaim, de most sok erőm nincs leírni őket. Egyszer fogom magamat és megörvendeztetlek Bennetek velük Kép A lényeg: csúcs a kiscsávóm Kép

Mindenkinek sok puszi: Melinda (25+5)

KépKép

KépKép
bujka

Márti és ÉviKép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak rövdiden, mert mindjárt kel Norbi!

Este cicin aludt el pikk-pakk, mint aki tudta, hogy ha nem alszik el azon, akkor rosszabbúl jár!Kép

Gigi!
A könyvet megköszönném!!!!!!

Melinda!
Igazából még most sem jelzi Norbi sem, hogy kell kakilnia, én szoktam kérdezgetni ha látom, hogy már koncentrál, a pisi meg azért megy a bilibe mert éppen ül rajta. Előszőr az a lényeg, hogy ismerkedjen vele, szeressen ráülni, az sem baj, ha előszőr csak ruhába, de ha sehogy sem akar az sem baj, még ráérnek!

Majd este jövök!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

GyöreszKép
Akkor a könyvet majd viszem. Nagyon aranyos lehetett Norbi, hogy ennyire örült a kakinakKép Ilyenkor olyan büszke az ember.

MelindaKép
Csatlakozom Györgyihez bili ügyben. Eleinte nem azért fog belepisilni vagy kakilni mert tudja, hogy oda kell. Hanem mert épp rajta ül. Én mindig fürdés elött ültetem rá a klotyóra. Sokszor nem csinál semmit, de modnja, hogy pi nemKép Tehát már felfogja, hogy pislini kell oda csak épp most nem jön.Én ilyenkor mindig megkérdezem, hogy leszáll e és ha igent mondd akkor rögtön leveszem. Az a lényeg, hogy semmi rossz élményt ne kapcsoljon a wc-hez, bilihez.
Olikámra múltkor a fürdőkádban jött rá a kakilhatnék. Szerencsére akkor szólt és gyorsan a wc-re tettem. De abszolút semmiről sincsenek elkésve. Azt olvastam, hogy 18 hónapos kor elött nem érdemes bilire szoktatni őket, mert akkor még nem tudja felfogni az egészet. Max véletlenül termel bele. Marci sztorit várjuk. Cukros lötyit kellett innod?

MicaKép
Te valóban nem hazudtolod meg magadKépKép Gyuszkónak jobbulást. Tényleg szuperek a nagyszülök. De én sem panaszkodhatom. Barátnőddel mi történt? Balesete volt?

KataKép
Köszi már volt "szerencsém" olvasni a levelet. Ki is keltem magambólKépKép Nem is a tartalma miatt (az különösebben nem izgat) hanem azért mert olyanoktol kaptam akik amúgy lesz.rják a fejem és még veletlenül sem írnának amúgy. Basszus akkor ilyenkor is hagyjanak békén, nem akarom, hogy csak egy darab legyek az ötvenből.....
Oltást még nem kérdeztem meg, mert mi még úgysem kaphatjuk meg. Viszont tegnap találkoztam egy barátnőmmel aki aznap oltatta be a fiát. Asszem úgy van, hogy kap egyet, aztán egy hónap múlva megint és aztán pár hónap múlva újabbat. Ja és asszem három évente kap egyet.

Rólunk:
Olikámon be kell tojniKép Annyira édesen dumál. Most kicsinyítő képzővel lát el mindenkitKép Dumái: Anyuci, anyuka, anyunyi, apuci, apata, mamuci, papuci, vauci (Kép),Dórcsi, Zolcsi, OlcsiKépKépKép Már szokta kérdezgetni, hogy mi ez???? Az autóba kb. 625-ször elmondta, hogy apa vezet. Ha valami gond van akkor jajgat, ha száguldozik a motorján akkor már előre mondja, hogy vigyázz. Ha már nagyon jó a kedve akkor meg énekelKép Korához képest szerintem nagy a szókincse.
Tegnap vettem neki egy nagyor aranyos babát. (Évikéknél láttam) Sopánkodtam, hogy milyen nevet kéne adni neki, erre Olivér elnevezte BercinekKép Õ az egyik itten kis barátja. AZóta Bercivel alszik, takargatja a pelusával. Annyira aranyos.
Na be is fejezem az ömlengést, megyek vasalni.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Most csak rohanásban tudok írni pár sort.Kép

Évi-Márti!

Nagyon sok boldogságot,és minden jót kívánok nektek!

Kép

Azért nincs időm írni,mert Liliána bárányhimlős lett.Kép
Elég húzós vele,mert nem érti meg,hogy miért kellene ágyban feküdni,és miért nem szabad vakarni.
Egész nap rajtam lóg és sír.Kép
Mindenhova cipelem magammal,de sokszor még úgy sem jó.
Alig eszik valamit,csak iszik.
És persze,már a hasmenés nála is jelentkezett,így nem győzöm tisztába tenni,vagy a Wc-re hurcolni.Kép
Szóval megint indul a nálunk a diliház.
Nézzétek el nekem,ha most egy pár napig nem tudok írni.
Amint tudok jelentkezem.

Kép

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Sajnálom, hogy Lilike is bepöttyösödött és ilyen nehéz Szegénykémmel Kép Nagyon szorítok, hogy gyorsan lefusson. Neked sok-sok erőt kívánok, próbálj arra gondolni, hogy most letudtátok mindkét Leányzóval ez a kórt. Sok puszi az egész családnak!!!

Márti!
Most látom, hogy Te is ma ünnepled a születésnapodat, bocsi, de nem tudtam. Eddig!!!
Kívánok Neked is nagyon-nagyon sok boldogságot születésnapod alkalmából!!! Kép

Kép

Györesz-Gigi!
Köszönöm szépen a bili-infókat Kép Tudom én, hogy nem vagyunk semmiről lekésve, sőt! Csak megfordult a fejemben, hogy mi is elkezdjük ezt a projektet, aztán majd meglátjuk. Kép Annyira édi volt, ahogy ma fürcsi előtt ráraktuk pucéran, Gábor engedte a fürdővizét, Õ pedig pakolta, ami a bilin ülve a kezébe akadt Kép Még a csurgó víz hatására sem jött semmi, de jót röhögtem volna, ha a kádba ülve elkezdett volna pisilni Kép A lényeg az, hogy nem félt a bilitől, mert arra én is figyelek (Gábornak is ezt szajkózom), hogy erőltetni nem szabad!

Gigi!
Igen, cukros löttyöt ittam Kép Most még citrommal is gázos volt, Marcinál egy fokkal jobbra emlékszem. De azt hiszem, ennyit talán kibírok Kép

Jó lett a vérvételem eredménye, irigylésre méltó lenne egy nem pocakosnak is! Kép Nem vagyok vérszegény, májfunkció is jó, vizelet is okés! A vércukor is dícséretes! Na asszem, most jól szembe dícsértem magam, de nagyon örültem neki.

Akkor most dicsekednék, illetve mesélnék egy picurit Kép Nem is sztorik ezek, hanem hogy mennyi mindennel meg tud minket lepni ez a kis Vacak Kép
Még Egerben Gábor kezdte el megtanítani Neki, hogy hogy kell hívni étteremben a pincért az asztalhoz. Azóta ha szólok Neki, hogy 'Pincér!', felkapja az egyik kezét és elkezd hadonászni Kép
Amikor ügyeskedik valamiben, én mindig mondom Neki, hogy: "ügyes a Marcika!" és tapsolok, erre is megtanítottam, hogy ha mondom, hogy ügyes, akkor vigyorgó, röhögő fejjel elkezd tapsolni, de veszettül Kép
Hihetetlen módon puszilkodós lett az utóbbi időben, minden ok nélkül odajön hozzánk és puszilgat, cuppog, nagyon ragaszkodó lett, amit Gáborral egyetemben nagyon jó néven veszünk Tőle Kép És nagy franc, mert amikor valami rosszat csinál, vagy elveszek Tőle valami tilos dolgot, persze elkezd ordítani, majd hirtelen abbahgyja a sírást és érzi, hogy ki kell engeszteljen, na ilyenkor azonnal odajön és ölelget, puszilgat. Hát hogy lehet haragudni így erre a kis Ördögre?! Kép
A puszilgatás másik verziója, amikor főzök és állok a tűzhely mellett, Õ pedig ugye rohangál körülöttem és minden ok nélkül odajön, átkarolja a lábamat és elkezdi veszettül hangosan cuppogva puszilgatni a combomat (ugye, épp odaáig ér Kép). Mondanom sem kell, ilyenkor is totál elolvadok.
A legnagyobb örömöm, hogy tök jól elvan monstanság magában, végre nem csak a sejhajomban lóg, hanem eljátszik maga is, persze ehhez azért bent kell Vele lennem a nappaliban, de már ez is haladás. Ma is építgetett, kocsit tologatott, könyvecskét nézegetett saját maga Kép
Ja és nem kell itt dicsekedni, hogy miket beszélnek magyarul a gyerkőcök! Kép Kép Kép Csak azért, mert Marci arabul mondja a magáért! Kép Kép Kép Kép Kép Egerben kezdte és itthon tökéletesítette arab nyelvtudását, hihetlen, amit előad: rakosgatja a nyelvét előre-hátra és frankón arabhatású monológot ad elő. Ha pedig utánozzuk, akkor röhög nagyokat Kép Kotkodácsolni is tud ám (lövésem nincs honnan szedte), de azt is arabusul Kép
Most hirtelen ennyi! Lehet, hogy nem tűnnek nagy dolognak, nekem viszont annál többet jelentenek, mert látom, hogy alakul, értelmes, mindent megért, ha már böszélni nem akar ez a gyerök, legalábbis magyarul! Kép Kép Kép

Dugulás van részemről!
Jó éjszakát és mindenkinek sok puszi: Melinda (25+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!!

Saxi!
Sajnálom, hogy Lili is elkapta a bárányhimlőt! Drukkolok, hogy gyenge lefolyású legyen és hamar elmúljon!!!! Kitartás!!!!

Mica!
Gyuszkónak jobbulást!!!!

Kata!
Patrik hogy van???

Gigi!
Úgy örültem, hogy részletesebben olvashattam Oliról! Nagyon ügyes, hogy ennyit beszél már!!!!!! Norbi engem anyának hív, de én nagyon szeretném, ha anyucinak hívna, próbálom is tanítani Neki, mondja, hogy anyu meg ci, de egybe nem hajlandó, kinevet!
Milyen az a baba amit vettél Olinak?
Nem tudom meséltem-e már, de Norbi annyira összeköti a cicizést az alvással, hogy ha mondom, hogy pl. altassa el a kutyusát, akkor úgy csinál mintha megciciztetné, mondja is, hogy cici cici és közben ringatja!
Norbi is kérdezgeti folyton, hogy mi?
Már nagyon várom a talit, kiváncsi leszek a gyerkőcökre, remélem Norbi is elemébe lesz!!

Évi-Márti!!!!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!!!!!!

Norbi ma ismét kakilt bilibe! El sem hittem volna régen, hogy ezek mekkora örömöt tudnak okozni!Kép

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Hétvégi láz hagyott kis emléket maga után:Patrik kezd taknyosodni.Kép
Raulnak este kiesett az első foga!Kép(kicsit rásegítettemKép )

Évi!
Isten éltessen sokáig!KépKépKép
Kép

Melinda!
Ismételtük volna ma a fülészt,de erre hétfőig várnunk kell-Pilis városba csak akkor jár ki szakorvos.Kép
Jó,hogy Anyud jó kezekben van!KépRemélem hamarosan otthon lehet!
Cukker?
Patrik nem hajlandó bili,Wc üldögélésre,így nem erőltetem.Ma nézegettük egy könyvben,ahogy egy baba ül a bilin,egy másik belepisil.Fürdés előtt voltunk,nem volt rajra pelus a nadrág alatt.Képnézegetés közben vidáman becsurizott.Kép

Saxi!
Kívánom,hogy Lilike gyorsan meggyógyuljon!Patrik is nagyon szenvedett-fél éves volt,mikor elkapta.Kép
Kitartás!Kép

Gigi!
Oli tényleg nagyon sokat beszél már a korához képest!Raul volt ilyen.Patrik is igyekszik,de emlékszem,csak néztem ki a fejemből sokszor,hogy ennyi idősen Raul miket mondott.És hogyan.Kép
Berci babaKép
Ja,én is bírom,mikor néhány száz év hallgatás után kapok vkitől láncemilt.

Mica!
Gyuszkónak jobbulást!Kép
Barátnőd mit művelt??
Patrik taknyolása miatt a péntek lehet,hogy ugrik.Holnap felhívlak valamikor.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?