Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Csakegy én szurkolok Kép ezerrel ....

Én dobok egy görbét ... Kép

Kép Kép
kokusz

Csakegy

sajnálom Kép reggel nem ismétled meg?

Kép Kép
kokusz

Szerintem nem. Talán holnapután reggel, ha holnap nem jönne meg... ezt is most csak azért teszteltem, hogy végre tudjak normálisan aludni (tegnap éjjel ritka xarul aludtam... valszeg mert a görbém körül pörgött az agyam...)... utána legközelebb talán egy hét múlva... ha addig nem jönne meg... de holnap meg fog szerintem... tele a képem ragyával (na ez viszont iszonyúan zavar...)...
csakegysokadnick

Bali!Kép
Ezek nagyon jó hírek!
Nem szabad idegeskedni és minden rendben lesz!

Csakegy!
Sajnálom!Kép
De hátha téved a teszt!

Kép
Kép
zsazsóka73

Csakegy! Milyen teszt volt? Milyen érzékeny?

Kép
Kép
sosi

Kép

most is csináltam egyet... az is hót negatív (sima netes teszt, asszem 25-ös) Semmit sem értek.
csakegysokadnick

a hasam viszont veszettül elkezdett fájni... asszem kicsit belassult a szervezetem....
csakegysokadnick

Lányok!

HSG után lehet jönni dolgozni?

Csakegy!
Kép
Ne már. Legyen már valaki TERHEEEES!!!

j.
Vendég

Junko: én az leszek Kép Csak idő kérdése Kép

Mindenesetre ami most nálam van az nem megszokott... ennyi ideig soha nem maradt még fenna hőm és az sem tipikus, hogy a végén nem ugrál 4 tizedeket... csakhát SEMMI olyan "tünetem" sincs ami arra utalna, hogy lakik a pocakomban valaki... egyrészt negatív a terhességi tesztem, másrészt nem vagyok hulla (a szokásosnál nem hullább), nem émelygek, mindent ugyanúgy eszek, mint eddig, nem feszülnek a melleim, stb. Néha fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni aztán annyi... most speciel még az sem...

Mindenesetre fura...
Vendég

sziasztok.

Csak feluletesen atfutottam az irasokat.

csakegy.sajnalom a negativ tesztet.Igazabol en sem ertem mi van veled.Lehet hogy a teszt meg nem mutatja ki.

bali.gratulalok a kisfiadhoz.Képneve?

kokusz.ez a gorbe nagyon jooooooooKépremeljuk mostmar nem esik le a hod.

dohanyzasrol.
En dohanyzom.Persze tudom en is hogy nem kene ,de ez van.Megprobaltam letenni sikerult is,majd egy honapig nem cigiztem aztan egy felreertes(mini veszekedes miatt)ujra ragyujtottam es azota szivom.
annyi hogy olyan helyen ahol senki sem dohanyzik ott en sem gyujtok ra,gyerek kozeleben plane nem.a lakasunkban sem gyujtottam ra sosem,inkabb kimegyek az udvarra.
engem az zavar nagyon amikor a sinbuszba ragyujtanak.nemigaz hogy nem birja ki azt a 20 percet meg beerunk a varosba.na de mindegy,vannak emberek akik ilyenek.

Kép
monyoka

Monyoka

Hát én is remélem hogy most szépen fenn marad a hőm Kép

Csakegy

Lehet érdemes lenne megismételni a tesztet holnap is ha nem jön meg ....

Kép Kép
kokusz

Kokusz: nem tudom... most tényleg nem. Holnap reggel elutazok néhány napra (vagy 10 óra autós zötyögés oda - és vissza is annyi + 2 nap egész napos mászkálás... )... szóval lehet, hogy simán kivárom, mi lesz... (bár bevallom, az elmúlt 14 napban mindent csináltam, csak nem kíméltem magam... volt pl., hogy fél napon át egy szőnyeget pucoltam takarítógéppel, egész nap görnyedezve stb. úgy, hogy másnap azt hittem, lerohad a hátam... vagy kocsit sikáltam kézlerohadásig... vagy nezéz cumókat vonszoltam fel a 4. emeletre stb)

Igazából sokszor átfutott az agyamon, hogy ha ezt túlélné a babakezdemény akkor bármit... (talán ezért is vagyok kicsit szkeptikus néha...)
Vendég

Csakegy

Nekem is eszembe jutott már hogy vajon mit bír ki egy babakezdemény ... de szerintem sokat kibír ... Kép

Kép Kép
kokusz

Sziasztok!

Csakegy! Én amondó vagyok, hogyha az a baba megakar maradni, akkor az meg is fog maradni.Kép Csinálhatsz amit akarsz, meg cipekedhetsz is.
Én konditerembe jártam elég aktívan- és nem nézelődni.Kép mikor kiderült hogy 6 hetes babás vagyok. És nem emiatt ment el a babó.
Szóval Csakegy! Csak így tovább!Kép

Bali ugye milyen jó is a fizetős doki?Kép - no azért nem mindegyik ám!
Kaja! A sajt nyúlni fog. Pirul a teteje és nyúlik. Nem tud megégni, megszáradni, mert védi a szalonka. Kukoricás vagy gombás rizst szoktam csinálni hozzá. De az igazság az, hogy nagyon laktató. Így aztán krumplit nem csináltam még mellé.

Dohányzás: anyum míg otthon laktam, hát mint a gyárkémény, úgy fújta.Kép Kirepültem, hát leszokott róla.Kép

Csakegy! Tele vagyok ragyákkal. Nekem soha, de soha nem volt ilyenem, no és ennyi. És nem akarja női szervezetem azt az 1 cn-t. Jó utat!

Holnap jön Angel vagy holnapután? Bizti tele lesz élménnyelKép

Legyen szép napotok!

Bee
beebeey

Junko! Mert lesz HSG-d?
Sajnos én nem tudom, mert még nekem nem volt.
Szerintem Zsazsóka tuti tud segíteni.

Bee
beebeey

Junko!Kép
Nyugodtan lehet menni utána dolgozni.
A HSG után két óra ágynyugalmat mondtak nekem, majd kaptam ebédet és hazamehettem.
Picit véreztem és semmi több. Bár az enyémet egy csütörtöki napon csinálták és én már azon a héten nem mentem melózni, de nem kell annyi pihenő.

Angel holnap jön haza, úgy tudom.
Holnapután már biztos benéz. Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Egy gyors jelentés!

Holnap 1. cn! Kép Semmi jele nem volt! Hazajöttem elmentem wc-re és lám. Kép Még csak nem is fájt a hasam! Pedig voltam du. is wc-n,de nem is néztem!
Kicsit úgy érzek kezdek szabadulni az akarás martalékából! Már nem is lesem magam abszolute!(Jó mondjuk ehhez hozzátartozik, h már pé. után tudtam, hogy nincs baba a cicijeimből). Nem is nagyon füllik a fogam a clostihoz. Mi a fenének?? úgyse csinál semmit!

De jó Angel már jön holnap v. holnapután!! Hurrá!

Csakegy! Tényleg meglepően jó a görbéd!! Nem lehet, h később volt pé!!!?? Még a végén úgy jársz mint Takidó! Nem tudjuk majd kibogarászni mikor is lehetett pé!Kép

Bee! Hellóka!! Veled mi az újság? Hanyadik cn? Hogy így makacskodik?

Kokusz! Jó a görbi!!

Junkó! Mikor lesz hsg???

Monyesz!Te aztán a rendes bagós vagy!! Én egyszer láttam egy hölgyet, amikor valahol kirándultunk és volt a kezében egy kis maroknyi hamutartó amibe hamuzott és volt fedele is, sőt még kis elegáns is volt! Baró volt nagyon! Még a hamut sem szórta így a természetbe nemhogy a csikket! Na ez ám a korrekt! Zárolom a témát, mert én mindíg elrágódok még napokig dolgokon amiket ti már rég lefutottatok!

Pussza!
Vendég

Tlidi: minden lehetKép Mondjuk ha néhány nappal később volt, akkor tutira nem lesz ebből baba... ez hótziher... de legalább tiszta sor lenne... na majd szombaton jelentkezek, hogy mi a helyzet...

Most mértem a hőm... 36,9... na ez nem jó... a napokban végig 37,1 volt. Azt hiszem így hamar megkapom a választ a kérdésemre...
csakegysokadnick

Sziasztok!

Most van a születés hete, ha már volt róla szó, akkor bocsi, de csak felületesen tudtam visszaolvasni.

http://www.szuleteshete.hu
kukkantsatok be.

Csakegy
Jó utat és azért kíméld magad, akár van baba, akár nincs.

A hőgörbém (kivettem a műtét utáni napokat, mert úgy nem adott reális képet)Már napok óta úgy érzem, hogy mindjárt megjön. Most már jó lenne.
Kép

Kép
regina3

Regina: szerintem szép görbe... a következő ciklus már rendben lesz!

az enyémet viszont keményen lefikázták az indexen... engem ez kicsit lehangolt... most tök mindegy, hogy babás-e vagy sem, de igenis büszke vagyok a két fázisra... ráadásul én mindössze annyit kérdeztem, hogy a sima belógatós 25-ös tesztnek maximum hányadik DPO-n illene jeleznie egy terhességet...

Szóval ezt kaptam:
"Szerintem ez a gorbe ugy ahogy van nem normalis. Tul nagy ingadozasok vannak benne. (de nem vagyok szakerto, csak a sajat tapasztalat alapjan mondom). Mar az sem normalis, hogy ilyen hosszu legyen a ciklusod.Tudom, hogy barmibe belekapaszkodnal... vegulis egy negativ teszt nem veheto biztosnak amig nincs mensi. De nem tudlak batoritani Kép"

Lehet, hogy túlérzékeny vagyok, de ez nekem úgy hangzott, mintha ez egy tipikus anovulációs görbe lenne... ami azért "enyhe" túlzás... lehet, hogy nem babás (a mostani hőm alapján ezt tartom valószínűnek) de ovulációsnak ovulációs... ráadásul a végére már nem is olyan ugrálós... és az azért elég erős, hogy "ugy ahogy van nem normalis"...

Gáz... nem kellett volna ennyire kiakadnom ezen, de olyan sokat dolgozok azon, hogy normális PÉ-m legyen, hogy fáj, ha lefikázzák a görbémKép (még akkor is, ha ugrálós)
csakegysokadnick

Sziasztok!

Csakegy!
Remélem követsz,kit érdekel,hogy mikor is volt pé.ha pozitív az eredményKép
Én nagyon bízom benneKép

Bali!
Örülök,hogy minden rendbenKép
Már más is kérdezte,de engem is érdekel,hogy találtatok már nevet?

Kokusz!
Szupi a görbédKépCsak így továbbKép

Regina!
Köszi a címet,majd belekukkantok.Veszprémben holnap nyílt nap lesz a szülészeten,be lehet kukkantani.Kíváncsian váromKép

Akiknek nem jött össze ez a hónapKép
Következő tuti zebrás leszKép

KépKép
takido

(ja... a fikázás nem azt jelenti, hogy nem babás... hanem azt, hogy úgy ahogy van nem normális...)

Asszem tényleg meg fog jönni... kezdek hisztis lenni Kép

(hogy bírom majd 4 napig net nélkül???)
csakegysokadnick

Takido: nem tudom... bevallom szeretném, ha már szombat lenne... de ez a 4 napos út legalább eltereli majd a gondolataimat... (a férjem szerintem már tökre ki van akadva a parázásaimon... és tényleg... minek morfondírozni... ha nem vagyok babás akkor megjön... ha meg az vagyok, akkor nem...)

De miért lettem tele ragyával?Kép Amióta metformint szedek nem volt ennyi és csúnya ragyám összesenKép
csakegysokadnick

Nicky, belekotty.

Addig, hogy 10.napi dpo-ig cikkcakkos a görbe, ki a fenét érdekel ez? Hát bizony alacsony progiszint mellett is szoktak babásodni... és babás görbénél meg mindig a 9-11.naptól kezd felkúszni ill. fent maradni a hő, a beinduló HCG termelődés hatására. Szóval ne hagyd magad, ez egy 2 fázisos görbe, és megvan a 13-14 napos luteális fázis, ez a lényeg, kis lépések, de nagy eredmények! Kép
s_norka

Csakegy!
Ez csak természetes,hogy siettetnéd az időt.
Érdekes,hogy a férfiak mennyivel higgadtabban állnak a dologhoz.
Ez a 4.nap tényleg jó lesz elterelésnek.

KépKép
takido

Norka: kösziKép Ez most jót tett a lelkemnekKép Örök hála Kép Kép Kép (és igenis büszke vagyok rá Kép Végre van PÉ-m... akinek mindig van, soha nem fogja ezt megérteni Kép)
csakegysokadnick

Takido: és tényleg... ők azt hiszem sokkal racionálisabban gondolkoznak... ráadásul nem lesik magukat egész nap Kép Kép
csakegysokadnick

Sziasztok!
Gyors bekukk,és felületes olvasás,így estére!Kép

Ildi
SajnálomKép

KépKép

KépKép
okr

Na jó éjt... (hőm percről percre esik... a délutáni 36,9 után 36,8... hát ez van... ez legalább tiszta sor...)
csakegysokadnick

Na egy búcsúhő.... szombaton jövök (esetleg péntek éjjel Kép)
Kép
(ja... üres karikák: normál: 7:30. Tegnap 7:00, ma 6:18)
csakegysokadnick

Csakegy!

Annyira nem értek hozzá, de szerintem is szépen alakul a görbéd. Sokkal szebb mint amikor elkezdtél ide írni.Jó utat.

Ildi!
Kép
Closty ügyben én is így érzek. Nem akarom többet bevenni. Főleg a duphastont nem. Teljesen kikészített. Az jó, hogy ilyen könynedén veszed. Bár én is el tudnám ereszteni a témát...

Lányok!

Igen pénteken lesz HSG-m. Egyenlőre inkább kiváncsi vagyok, mint izgatott. Úgy gondolom nem vagyok elzáródva.

Bee!
Ne is legyen. (HSG) Én is reméltem hogy elkerülöm.

Takido!
De megígéred? Kép Hogy a következő zebrás lesz valakinek? Veled/tek mi a helyzet?

Regina!
Szorítok, hogy megjöjjön. tudom milyen idegörlő is ez. Köszi a linket.

Kriszta!
Mi újság veletek?

Tontica!
Jobban vagy már lelkileg, nem tudtam multkor semmi vigasztalót írni, mert én is a béka segge alatt voltam. Azért remélem néha benézel.

j.
Vendég

Sziasztok!

TildiKép
Hát én perpill nagyon örülök, hogy nem kell Clostit szednem, ha véletlen megjönne. Bosszantó Tildi, de a 37. cn-en vagyok.Kép Nem szeretnék Norcolutot sem.

Junko! Ha túl leszel rajta, jobb lesz. Nem fogsz azon filózni: lehet hogy valahol el van záródva....?

Tontica! Hol jársz? Nem vagy ....

Bali! A héten hallottam egy nevet: HARMAT. Elsőre nem tudtam eldönteni, hogy fiú vagy lány.Kép

Csakegy! NetfüggőKép

Bee
beebeey

Sziasztok!

Itt vagyok, szoktalak olvasni Benneteket csak nincs mirol irnom meg nem is nagyon vagyok itthon Kép az uram latta hogy milyen szomoru vagyok mostanaban es allandoan visz magaval mindenhova, most itthon vagyok de fel 12-kor megyunk a munkanelkulibe tanfolyamot nezni. Mar ugy varom!!! Kép
Kepzeljetek tegnap hirtelen felindulasbol vettem egy horcsogot (ha mar kisteso nem lehet Kép Kép Kép na jo ez eleg morbid volt Kép ) el is neveztuk minney-nek (merthogy kislany) ezt a fiam is ki tudja ejteni szepen, ma reggel is azzal kelt hogy: a mini, a mini Kép adtunk neki almat meg megsimiztuk. Kép
Apa nem nagyon volt boldog sot azt mondta hogy ha nem vagyok otthon kivagja az ablakon de amelyik kutya ugat ... ugysem tudja megtenni meg amugy is figyelmeztettem hogy ez nalam vallook. Kép

Vasarnap kozosen kidobtuk a cumit a kukaba azota egy oran keresztul kell altatnom de majd megszokja, mar nagyfiu minek az a hulye cumi! Kép
Beleptunk a NEM korszakba barmit kerdezek nem a valasz Kép es Kép es sajnos egyre tobbszor spanyolul mondja azokat a szavakat is amiket tud magyarul de megbeszeltem vele hogy anyunak: igen, apunak: si. Kép

Ugye nem haragszotok hogy ennyit irok magunkrol???

Csakegy pont most kellett elutaznod, megesz minket a kivancsisag!!! Kép Nagyon Jo Utat es kikapcsolodat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junko Te is ritkan jossz, hat legalabb kiderul ha baj van ha meg nincs akkor meg megnyugodhatsz, varjuk a penteket! Kép

Mehecske bee: Kép nem vagy terhes? Biztos? Csinaltal tesztet? Tenyleg milyen nev a Harmat?

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok.

csakegy.Te egy nagy kerdes vagy nekem.azert remenykedjunk.

tildiKépna neeee,bizti 1 cn?

regina,jo a gorbed.Bar az enyem is ilyen lenne.

bebe.teszt?csinaltal mar?

tontika,tok jo hogy meselsz magatokrol,az is hir,nem csak az hogy megjott pe stb.rolatok is szeretek hallani.
cumis dolog.Kepzeljetek en meg 4es koromban is cumiztam neha titokban.tataeknal a tejcit ugy szerettem meginni,aztan meg lettem fenyitve hogy elmondjak az osztalytarsaimnak es abbahagytam.Kép

Kép
monyoka

sziasztok.

csakegy.Te egy nagy kerdes vagy nekem.azert remenykedjunk.

tildiKépna neeee,bizti 1 cn?

regina,jo a gorbed.Bar az enyem is ilyen lenne.

bebe.teszt?csinaltal mar?

tontika,tok jo hogy meselsz magatokrol,az is hir,nem csak az hogy megjott pe stb.rolatok is szeretek hallani.
cumis dolog.Kepzeljetek en meg 4es koromban is cumiztam neha titokban.tataeknal a tejcit ugy szerettem meginni,aztan meg lettem fenyitve hogy elmondjak az osztalytarsaimnak es abbahagytam.Kép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Okr! De jó, hogy jelentkeztél! Szorítok, majd a vizsgához! Jó tanulást!

Junkó! péntekre szorítok! Aztán hétvégén meg köv. hétek akciózzatok sokat!!! Closti: nekem ráadásul fel is emelte 3*1-re! Hát?! Még esetleg 3 ciklust végigcsinálok így stimuzva utána viszont takarékra teszem magam és sztm. elkeztem a Triodénat. Most úgy vagyok a dologgal, hogy szerintem valami más a baj nálam és az, hogy hormonokkal bombáznak nem old meg semmit! Az csak a felszínt javítja az okot viszont nem!Kép Az annál mélyebben rejtőzik! Ami lehet, hogy csak idővel fog mejavulni, mert még a belgyógyász vagy psziciháter sem találja...

Monyesz! Tutti! Mert már tegnap élénkpiri volt! Kép
Egyébként visszaszámoltam és ma van a 14.dpo tehát pontos volt mint gyorsvonat. Nem is tudom miért nem vártam!? Mostanában szét vagyok csúszva. Pedig ez fontos az életmben és még erre sem tudok koncentrálni!! Ajjaj!!
Vendég

Junko!
Én megígéremKépMilyen jó lenne,ha csak rajtam múlna.Már biztos mindenki babás lenne az oldalonKép
Velünk nincs semmi különös,7.hét körül járok,és holnap már többet tudok,mert 16.20-ra megyek a dokihozKép

KépKép
takido

Sziasztok

Ma nagyon rohangálós napom volt meg az is lesz csak gondoltam benézek .... Szurkolás mindenkinek akinek kell Kép Görbém szép remélem így is marad ....
Kép

Kép Kép
kokusz

Sziasztok Lányok!
Látom kicsit pangás van mostanában erreKép
De legalább jobb a hangulat már.
Junko drukk az átjárhatósághoz!Szerintem -bár nem vagyok szakértő -ez a legfontosabb vizsgálat nem?Én az összes vizsgálódást ezzel kezdeném,nem hormonokkal.
Dobok 1 görbét,bár még nem jött meg de azt hiszem már kár reménykednem KépKép

Kép
katica_75

Jaj,megint bénán fogalmaztam,úgy értettem hogy a hormonok szedetése előtt kellene a HSG-t megcsinálni-de erről asszem már esett itt szó.

Kép
katica_75

Katica!
A 14.napon vagy,ez mindenképp jóKép
Megy a drukk,hogy maradjon is így.Kép

KépKép
takido

Köszi Takido,hát nem tudom...de most nem vagyok olyan pocsékul mint multkor, már ez is pozitív.
Holnap okosabbak leszünk,csak történjen már valami!!
Örülök hogy Ti jól vagytok!Kép
Írj majd hogy mi volt a dokinál!

Kép
katica_75

Sziasztok!

Tlidi ne legy ennyire letorve, tedd amit a dokik mondanak, bizz bennuk!!! Kép Ha kell a hormon akkor kell, ez van, tegy meg mindent es majd meghozza a varva vart eredmenyt, csak turelem!!!

Kokusz: na most remenykedjunk hogy mar lakik valaki a pocidban!!! Kép

Katica Kép sajnalom de azert egy kicsi esely meg van hatha folmegy holnapra Kép nagyon kivanom Neked!!!

Kepzeljetek bar apa haragudott a horcsogert ma hozott neki egy kis ketrecet es eledelt is (remelem nem tett bele patkanymerget Kép ).
A kicsi fiam pedig annyira megszerette hogy ma szo nelkul elment vele aludni mert a ketrecet odaraktam az agya melle. Kép Most "egyutt" hunynak. Kép
Nekem is jo napom volt, eleg olcson vettem egy gyonyoru feher kosztumot es egy gyonyoru nagyon magassarku cipot ami ki fog nyirni az biztos. Kép
Vasarnap elsoaldozasra megyunk oda kellett.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok! Én sajna nem a ciklus legelejétől mérem a hőt, de kíváncsi lennék a véleményetekre, valamint néztem itt a görbéket, jól látom, hogy pé előtti nap kell leessen a hő? És közvetlen menses előtt kell felmenjen, vagy már előbb? És ha nem jön meg és magas marad, akkor nagy esély van?
Köszi, h. válaszoltok: egy kezdő...
VioKép

Kép
vio

sziasztok latom nincs valami jo hangulat,mindenkit letor ez a sikertelenseg.Egyszeruen nem fogja az agyam hogy nekunk(tok normalis embereknek)mert nem jon ossze,igazan megerdemelnenk.

ildi,sajnalom.Azert az mindenkeppen jo hogy megvolt a 14 nap.

tontika,en is szeretnek horcsogot de a parom nem engedi.(majd ha gyerekunk lesz veszek neki egyet es akkor en is babralhatom.

kokusz.csak ne menjen lejjeb ez a ho,ebbol meg barmi lehet.

katica,hat ez nem tul jo hir,marmint az hogy lejjeb ment a hodKép

vio.Ez pe.ha most fentmarad a hod 14 napig akkor kezdhetsz remenykedni.Csak ne menjen a piros vonal ala.

lanyok ha nekem nem megy fel a hom holnap,akkor bedilizek.

Kép
monyoka

Monyoka meirt ne menne fol a hod? Nana hogy folmegy!!! Sikerulni fog de talan tenyleg az kell hozza hogy egy kicsit massal foglalkozz es erezd jol magad. Probald meg kicsit lazabban venni es addig is boldog lenni!!!!!!!!!!!!!! Kép
Az en parom sem engedte a horcsogot de szabad emberek vagyunk mindenki csinaljon azt amit akar, mi az hogy meg akarjak szabni nekunk hogy mit tegyunk a sajat otthonunkban?! Persze ha kutyat vagy macskat hoztam volna az tenyleg bunkosag ugy hogy O nem egyezik bele de egy kis allat ami ketrecben van miert zavar barkit is? A fiam imadja es en nem akarok olyan anyuka lenni aki semmit sem enged meg, hadd legyen boldog az a gyerek es legyen horcsoge, papagaja, kigyoja bekaja amit csak akar majd! Kép

Vio szuper a gorbed, volt pe-d, a peteeres utan megy fol a ho es kozvetlen a menzesz elott esik le, ha a pe. utani 14. napon meg fonnvan akkor van ok a remenykedesre.

Kepzeljetek jelentkeztem angol tanfolyamra ( apoloi sajnos nem volt Kép ) par het mulva kezdodik de meg nem tudom hogy tudok-e egyaltalan menni mert csak akkor tudok amikor a fiam bolcsiben van. Drukkoljatok hogy mehessek!!! Kép Nagyon ramferne mar egy kis kimozdulas!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat. Kicsit most már aggódom, de majd lesz valahogy.

Tonti!
Nekünk sokszor voltak hörcsögeink. Olyan vicces állatok, csak rövidke életűek. De sztem tök jó, hogy vettetek.
Angol tanfolyam jó ötlet. Remélem tudsz menni, jó új embereket megismerni. És kicsit agytornázni.

Monyó!
Hők előre. Szrukolok. Egyébként én is fogok túrógombit csinálni, amint bekötik a gázt. Meghoztad hozzá a kedvem. Férjeddel minden oké?

Vio!
Most húzzatok bele!!!

Katica!
Bizony ez a hő kicsit alacsonynak tűnik sajnos.
Hát elég fontos vizsgálat azt hiszem. Nem tudom egyenlőre minek örüljek, ha bajom van, vagy ha nem. Majd hétfőn megírom.

Takido!
Na ne hülyéskedj. A "semmi különös" az velem van. Kép Hát igen, bárcsak rajtad múlhatna a dolog. Minden esetre az jó dolog ha szorítanak az embernek, talán a drukkjaid célba érnek a köv. hónapban.

Ildi!
Egyet gondolunk a hormonokról. Csak felszíni kezelés. Úgy tűnik sanos nálunk ez nem elég. Mondjuk én kibírnám ha végre valami kiderülne, akár rossz, akár jó. Mert így eléggé sötétben tapogatózunk.

Na sziasztok, hétfőn jövök. Jó hétvégét.

j.
Vendég

Vió!
Ja nem már túlvagy a pén. Bocs. Mondjuk azért lehet még utána küldeni.

j.
Vendég

SZiasztok!!! Visszatértem! Kép

Visszaolvasni képtelenség, annyit termeltetek, meg munka téren is be kell hoznom magam...

Van vmi újság??? Kivel mi van???

angel37

ok, köszi!
Írok a fejleményekről!
vio

Kép
vio

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?