Sziasztok!
Itt vagyok, szoktalak olvasni Benneteket csak nincs mirol irnom meg nem is nagyon vagyok itthon
az uram latta hogy milyen szomoru vagyok mostanaban es allandoan visz magaval mindenhova, most itthon vagyok de fel 12-kor megyunk a munkanelkulibe tanfolyamot nezni. Mar ugy varom!!!
Kepzeljetek tegnap hirtelen felindulasbol vettem egy horcsogot (ha mar kisteso nem lehet
na jo ez eleg morbid volt
) el is neveztuk minney-nek (merthogy kislany) ezt a fiam is ki tudja ejteni szepen, ma reggel is azzal kelt hogy: a mini, a mini
adtunk neki almat meg megsimiztuk.
Apa nem nagyon volt boldog sot azt mondta hogy ha nem vagyok otthon kivagja az ablakon de amelyik kutya ugat ... ugysem tudja megtenni meg amugy is figyelmeztettem hogy ez nalam vallook.
Vasarnap kozosen kidobtuk a cumit a kukaba azota egy oran keresztul kell altatnom de majd megszokja, mar nagyfiu minek az a hulye cumi!
Beleptunk a NEM korszakba barmit kerdezek nem a valasz
es
es sajnos egyre tobbszor spanyolul mondja azokat a szavakat is amiket tud magyarul de megbeszeltem vele hogy anyunak: igen, apunak: si.
Ugye nem haragszotok hogy ennyit irok magunkrol???
Csakegy pont most kellett elutaznod, megesz minket a kivancsisag!!!
Nagyon Jo Utat es kikapcsolodat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Junko Te is ritkan jossz, hat legalabb kiderul ha baj van ha meg nincs akkor meg megnyugodhatsz, varjuk a penteket!
Mehecske bee:
nem vagy terhes? Biztos? Csinaltal tesztet? Tenyleg milyen nev a Harmat?