Ildi!
Sokszor gondolok én is rá, hogy mi lesz, ha mindenfelé járnak majd a gyerekeim. Bár Kikkó jár usziba, úgy látszik nem lehet eléggé vigyázni a gyerekekre.

Évi! Csongi kiütései?
Dia! Én még nem voltam nálad 200 méternél közelebb...
Barika! Gratula Dórikának a lépéseihez! Adri még nem is látott bilit...Én még várok vele és jó lenne, ha ö is rögtön a WC-re szokna.

Bigacsiga! Én kinyitottam már egy olyan "your password"-ös emailt, de nem történt semmi. Viszont vírusírtó majdnem naponta jelez és karanténba helyezi a vírusos fájlokat.
Verus! Milyen leveled? Kaptam egyet, hogy küldjem el a táblicskut és rögtön el is küldtem mindkettöt!???Védönö

Adri! Kitartás a fogyózáshoz! Fogyókúra: kezdetnek kezdtem egy méregtelenítös iszappakolással, majd heti 1* kötöszövet feszesítö aromaterápiás tekercselésre járok, közben heti 2* kondizok és cardio-zok. Heti 1* step aerobicozom. Közben szedem a napi 1 Bió-krómot, ami kb. 1 hét után gyönyörüen elveszi az étvágyat, fele annyi elég a kajából és segít a zsírégetésben is. Így csinálom és ezzel a módszerrel a rajtam maradt kb. 2 kg-tól 1 hónap alatt szabadulok meg és azért ilyen sok idö, mert ez már az utolsó szinte rám "tapadt" felesleg, ami sajna nagyon nehezen megy le.

Tvica! Gyere kikapcsolódni szombaton! Kedden mindenesetre szorítunk!

LD! Szerintem elírták az idöpontot! Torokgyuszihoz jobbulást!

Cory! Nektek is jobbulást!

Emese! Hol vagy már??????????????
írjatok légyszi sms-t, ha jöttök holnap ki Szentendrére! Vagy vhogy értesítsetek, vagy csak egyszerüen gyertek. Ha vmilyen oknál fogva mégsem lenne, akkor írok ide gyorsan délelött.
Puszi, Evey