Sziasztok!
Már ezer éve nem írtam, de mindig csak olvasni van idõm. Szombaton mi megyünk a talira, Apucink már megígérte, remélem, nem gondolja meg magát. Még azt kell kitalálnom, milyen ennivalót vigyek. Sütit biztos sütök, és ha valaki hoz kenyérre valót, Kata kenyere mellé sütök zsömlét.
BVera, mindig nagyon jót nevetek az írásaidon. Nekünk nem véletlenül nincs akváriumunk, szerintem hasonló sorsa jutna(és a halaknak maguknak kellene takarítaniuk).
Norcsi, nagyon jó volt olvasni az élménybeszámolót!
Én is akarooooook menni az Õrségbeeeeeeeeeeee! Nagyon szeretem azt a vidéket.
Azonos nemû gyerek téma: Már sokszor megkaptam, hogy ugye a harmadik majd fiú lesz? Jókat tudok nevetni magamban az olyan sajnálkozó megjegyzéseken, hogy ja, csak lányok? nem baj, fõ, hogy egészségesek.... Többször mondták már, leutóbb múlt héten. Nem tudják megérteni, hogy nekem tök mindegy, mi a neme. Harmadik persze lesz, de ha nem fiú, akkor sem cseréljük ki.
(A két lány is kitesz pár fiút...)
Virág, szerintem jól csináltad a bölcsi dolgot.
Neked biztos nehezebb, hogy ketten vannak otthon napközben, de hosszú távon megtérül. Amikor Luca megszületett, én sem akartam, hogy Zsófi tovább járjon bölcsibe. Rábíztam a döntést, ha akart, ment, ha nem, akkor otthon maradt. Egy ideig otthon volt, aztán magától mondta, hiányzik neki a Máté, inkább elmegy. Most is már nagyon várta, hogy leteljen az 5 hét, szívesen ment tegnap újra. Most gondolkozom, hogy még egy hónapig inkább legyen itthon (szeptembertõl ovis lesz), mert nem lett teljesen kész a bölcsi, összevonták 1 hónapra a csoportokat, és korábban is kell érte menni.
Pele! Nálatok sem volt gond vasárnap az altatással?
A lányok jól elfáradtak, aludtak is mint a bunda.
Iboly, remélem, jól haladsz a tanulással! A vizsgára nagyon szorítok!!
Snoopy, mi szívesen elmegyünk hozzátok a játszótérre, ha oda szervezel talit.
Szile, az én 11 hónaposom is imádja a kilincseket.
És mindenre felmászik, oda is, ahová szerintem még nem tud.
Nagyon élvezi, hogy már 8-10 lépés is megtesz egyedül, de persze még mindig inkább mászik, az sokkal gyorsabb. Állandóan pakol. Fedõket, edényeket a konyhaszekrénybõl, ruhákat a ruhásszekrénybõl, meg minden egyebet, amire azt mondjuk "nem".
Ancsa, jöttök szombaton??
Holnapra tervezem, hogy kimegyünk a Margitszigetre, még állítólag jó idõ lesz (csütörtök-péntekre hideget, esõt jósoltak). Van még kedve valakinek csatlakozni??
Puszi
Andi