Sziasztok!
Borsi!
Szerdáig még a pici is belehúzhat és akkor már ketten lesznek! Meg az is lehet, hogy tényleg Õ az igazi. Ha a pungiig nem számít támogatottnak, akkor lehet, hogy érdemes lenni megnézni, hogy hogy fejlődik a lombikban, nem? Persze utána meg aztán bizos még nehezebb dönteni...aludj rá egyet és várj valami jelre, hátha segít valaki fentről.
Nem baj, hogy nem vártál meg, mert én még ráadásul késtem is, de szerencsére pont jókor érkeztem és csak 5 percet kellett várnom.
Tiko!
Gratulálok a 3 petihez! Láttátok őket mikroszkóp alatt, vagy a Kaáliban nincs ilyen kukucska a beültetés előtt? Pihenj sokat és beszéld meg a srácokkal, hogy kapaszkodjanak erősen!
Edina!
Tök jó! Hagy nőjjön a zebracsorda! Gratulálok!
Norka!
Nekem a Margit kórhában állapítottak meg PCOS-t, a doktornő csak helyeselt, hogy neki is ez volt a gyanuja a hormonok alapján, de aztán belevágtunk az inszemekbe és nem esett több szó róla. Egyébként nekem van rendszeres ciklusom, 32 napos, és a cukrommal sincs probléma. Azért majd rákérdezek a doktornőnél, ha esetleg véletlenül nem sikerül most a lombik..de fog...nagyon remélem!
Alinkat!
Szorítok, hogy sok szép petikétek legyen holnap, vagyis már ma!
Zsebike!
Mindannyian nagyon drukkolunk Nektek, annyi jótanácsot osztogatsz itt nekünk és olyan szorgalmasan frissíted a táblát. Jó lenne, ha már a saját nevedet is a sárga mezőbe sorolhatnád! Mikor fogtok kezdeni, eldőlt már? Vagy esetleg nyaralás lesz előtte?
Kiscsillag!
Már megint ez a sok kék fejecske... Te aztán nagyon meg fogsz lepődni ha majd csíkosat tesztelsz, mert valami biztos, hogy használ! ... még Neked is!
)
Mi szerdán megyünk punkcióra, 11-re. Úgy néz ki a baloldal nálam is eredményesebb volt (nem csak a választásokon
), itt van 4 db 17-18-as tüszi, a jobb oldalon pedig 4 db 14-15-ös. A méhnyh-m pedig 7A-s. Ez elég jó szerintetek?
Holnap még dolgozom, de aztán 3 hétig itthon leszek, legalább tudok majd jönni napközben is néha! Na jó, most eldugolok, jó éjt.
Andi