Új privát üzeneted érkezett!

Kiscsillag, olvasod amit ajánlottam?! Kép Ne kék fejecskéket tűzdelj, hanem olvass... Kép

Hidd el tudom mit beszélek, most éppen azon ügyködünk, hogy nyilvánosság elé vigyük ezt a megoldást, mert a szakma elég megosztott a kérdésben, az okok eléggé összetettek!

Még egyszer mondom, 3 HÓNAP NEM ELÉG!!!! Pláne, ha magas volt a cukrod! De attól még a gyógyszer dolgozik. Hányszor mondjam? Kép Lehet, még fé év kell, de az neked nem ad reményt, hogy nagyon sok lány, akinek a cukra sem volt már jó, fél év után javulást tapasztalt és rendeződnek a ciklusai?? Ne légy már türelmetlen, bizonyára kevés az infód is, olvass kérlek! Kép
s_norka

Csillag, neked az nem meggyőző, hogy CSAK ITT, a táblában, 5-en PCO-sok közül, aki Adimetet kapott (Almodo, Mniki, Kavicska, te, én) hárman úgy lettek spontán babások, hogy nem kellett végül semmilyen hormon? És akkor mondom, én TAVALY februárban kezdtem szedni, mint most te, nyáron lett először spontán pé-m és szeptemberben lettem babás. És akkor én még kvázi előnyben indultam, mert nekem a cukrom jó volt, nem kellett annak is rendeződnie.
s_norka

Lányok, hazaértem!

3-t kaptam vissza, de fagyiba nem lesz. 10-12 sejtesek az embrikék. Kép

Borsi!

Nagyon-nagyon sajnálom!!!!! És gondolkodtam rajta. AKkor ott azt mondtam én folytatnám, de azóta nem vagyok biztos ebben, hiszen akkor az 1 támogatott lehetőséget jelent és ha nem jön össze,akkor az elveszett.
Amúgy nagyon kedves és szimpatikus vagy!! Én meg egy bunkó állat, nagy idegességemben elfelejtettem a páromat bemutatni. Bocsi.Sztem sem kell 3 hónapot kihagyni!

Mindenkinek köszi a drukkot!!!

Tiko

tiko

TikoKép
Gyönyörűek a 10-12 sejtesek, szerintem ez nagyon bíztató. Mennek továbbra is a drukkok!Kép
Nekem is olyan érzésem volt, mintha ezer éve ismernénk egymást. Persze azok után, amiket mi itt megosztunk egymással! Jó volt találkozni!!!Kép Megjegyzem eddig ez volt az egyetlen jó dolog ebben a napban!Kép
Úgy gondolom, hogy ezt a 3-3 merionált még benyomatjuk, és ha szerdán sem lesz bíztatóbb a helyzet, akkor leállunk. NAgyon fáj a dolog, de ha rögtön kezdhetünk, akkor hamar el fogom felejteni. Remélem én is, hogy nem számít bele az 5 lehetőségbe!
(Ja, a férjek bemutatását majd legközelebb bepótoljuk!Kép)

Borsi

Borsi
borsókás

TikoKép
Pihengessél, kényeztesd magad és a három pici margarétát. Nekem most már indulnom kell dolgozni, este 7 után jövök.
Azt hiszem ma sem fogják túlzottan nagy hasznomat venni odabenn! Még mindig kerülget a sírás!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok Lányok!

Meg volt április 27-én a transzfer.Május 5-én kellett menni vérvételre, de csütörtökön teszteltem és csodák csodájára pozitív lett!Soha életemben nem volt még pozitív tesztem!De elkezdtem félni, hogy másnap majd letörik a szarvamat és hibás volt a teszt, vagy mi tudom én.DE!!Szerencsére nem ez történt 79 hcg-ét mértek.Nagyon-nagyon boldogok vagyunk!És nagyon remélem, hogy most már minden a legnagyobb rendben lesz! 16-án megyünk uh-ra!Már iszonyatosan várom!!!

Puszi Mindenkinek!
Edina
dedina

Tiko Kép
Drukkolok ám!
Köszönöm kérdésed, jól vagyok, igyekszem távol tartani magam a babás témáktól, s közben csendben reménykedem a spontán sikerben.

Edina drága Kép
Gratulálok!
Végre egy fagyibabás siker!
Puszi,
Fanni

U.i.: Csupa jó hír mostanában, igazán érdemes bekukkantani Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Köszi, aranyos vagy. Drukkolok neked nagyon ahhoz a spontán sikerhez!!! Érthető, hogy kerülöd ezeket a témákat.

Tiko

tiko

Lkt!
Nagyon szívesen örülök,hogy sikere van nálatok. Kép
Kép

Alinkat!
Fú ez nagyon szép eredmény ebből remélem nemcsak a pociba hanem a fagyiba is jut, a kistesó projekthez. Kép

Borsi!
A fra...... annyira sajnálom, de még énsem akarom feladni. Nem számít bele az öt lehetőségbe csak akkor ha van transzfer is ha van pungi még az sem csak a Transzfer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tiko!
Érted izgulunk nagyon nagyon. Kép

Fanni!
De jó hogy hallattál magadról. Én is drukkolok a spontánhoz. Esetleges kezdésen gondolkodtál már?

Edina!
Nagyon nagyon örülök neked és gratulálok tiszta szívemből. Annak külön örülök hogy egy fagyis is megmutatta hogy kell a mami pocijában maradni. Kép

Niki!
Annyira szépet írtál hogy ismét könnyet csaltál a szemembe. Tudom ha itt csak rajtunk múlan már mindenki babás lenne, sajnos ez nem így van, de reménykedem nagyon. Kép

Kiscsillag!
Szerintem sem kéne ennyire elkeseredned annyi lehetőség van még előtted, próbál egy kicsit lazítani mert ilyen görcsösen biztos nagyon nehéz a sikert elérni. Tudom nagyonkönnyű mondani de én hiszem hogy az embernek bíznia kell abban amit csinál különben hogy sikerülne?
Még mindig tartom hogy tessék felkeresni valakit aki tud segíteni lelkileg feldoglozni ezeket a dolgokat. Én is beláttam egyedül nem megy kapok külső segítséget és elmondthatom január óta boldog vagyok megtaláltam ismét önmagam és vannak céljaim terveim ami nem csak a babáról szól. (jogsi)

Zsebi (mindjárt jön a vidám firss tábla)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsi!
Egész nap te jáárál a fejemben. Annyira, de tényleg annyira... de hátha szerdára valami csoda folytán még 1-2 beindul. Én nagyon drukkolok!!!!

Zsebi!

Köszike!Kép

tiko

Kép
Kép
Kép

Tiko!
Miket kell szedned, dugdosnod így transzfer után?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Utro 3x2. Ezen kívül elevit és magne b6, bár a drnő azt mondta nem kell. De nekem fájogat a hasam, ill. érzem. Nem tudom ez normális-e, nem emlékszem a múltkor mi volt.

na beindult a para, előre is bocsi a sok hülye kérdésért!

Tiko

tiko

Tiko!
Kérdezni ér de parázni nem. Kép
Normális hogy ilyenkor érzed a pocakodat, ilyenkor jöhet egy kis pohárka vörösbor elszopogatva és hidd el segít. A Magne B6- is jó. Kép

Csak egy kis bíztatás egy nagyon kedves ismerősöm a Dévaisoknál végre 4 lombik után spontán babás lett hát most nagyonjó időszak van és hidd el te is benne leszel. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

TikoKép drága! Nyugi!!! Tudod, ne agyalj fölöslegesen!!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia Zsebike!
a MI 4.Lombikunk csak jún.12 után lesz. Győrben létszámstopp van, így még nem indulhatunk, bármennyire szeretném.
Közben elindítottuk az öribabás utunkat is.. HÉtfőn megyünk előrször a Tegyeszhez. Az egyik célra visz, tudom.Kép csak idő kérdése.....
puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

ZSebi!

MI lesz itt, ha már most kezdem a parát! Kép De igyexem visszafogni magam. Bár attól, hogy nektek nem mondom még parázok. Kép
Gratula a barátnődnek! Most tényleg egész sok mindenkinek sikerül.

Anna!

Ez aranyos volt, köszi Kép
De nem olyan egyszerű, hisz tudod Kép

Tiko

tiko

Anna!
hogyhogy stopp van? Olyan sokan vannak?
Azért valahol az ember belegondol ez olyan szőrnyű nem hogy ennyi embernek kell ezzel a gonddal szembe néznie. Kép
Köszönöm hogy írtál gyere sűrűbben. Kép

Tiko!
Akkor inkább gyere és írd ki magadból. Kép
Ne fogdd vissza magad, mi itt vagyunk meghallgatunk és próbálunk nyugatni, bár úgyis csak 8 és fél hónap múlva fogod elhinni hogy minden rendben.

Borsikám!
Remélem már kicsit jobb a lelkednek.
Kérdeznék valamit szedted végül a baby aspirint?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Köszi, szerintem igénybe veszem az ajánlatodat! Kép Sokat segít a véleményetek!

Borsi!

Én is aggódom érted, remélem benézel!

Tiko

tiko

Köszi, Tiko Kép

Zsebike Kép, marad az augusztus, de hátha már majd nem is kell mennem. Mostanság annyi itt a zebra, talán felém is tart egy Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Drága Anna
Miért inditottátok el az örökbe fogadást? Bocsi, hogy megkérdezem. De szerintem neked most a 4. lombik tutira sikerülni fog!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Anna!
Jól teszitek, hogy párhuzamosan csináljátok a kettőt (öri és lombik). Bárcsak nekünk is előbb jutott volna eszünkbe (vagy súghatták volna). Már régen lehetne kisbabánk.
Persze szurkolok ám nagyon, hogy saját babátok legyen. De az sem baj, ha lesz öris babátok is.

Timi
latimi

Sziasztok Lányok! Kép
Nálunk enyhülni látszik a munkafolyam, s gondoltam bekukkantok! Kép

Niki!!! Edina!!! Kép
Nagyon-nagyon gratulálok nektek! Szívből! Vigyázzatok magatokra és a kis picurjaitokra! Kép

Borsi! Kép
Bárhogy is lesz, én nagyon drukkolok nektek, hogy jól vegyétek az akadályt. Akárhogyan is döntsetek!!! Sok buksimi! Kép

Tiko! Kép
Ti gyönyörűen álltok! Nagyon drukkolok! Kép

Képzeljétek, mi is végre eljutottunk odáig, hogy szerdán megbeszélhessük Krizsa Mágusunkkal a KEZDÉST!!!!!! KépKépKép El sem hiszem, hogy itt tartunk! Be vagyunk sózva, de teljesen! Kép
Megkérdezem tőletek is, mint házi kis mindentudóimtól Kép, hogy szerintetek van esély egy május végi beültetésre? Vagy már inkább csak júni vége lebegjen a szemem előtt? (miku hét végére várható) Kép

Puszi:
seszi

Seszi!

Nagyon nem lehet kiszámolni. Attól is függ milyen protokollod lesz. Meg attól is függ hogy érnek a tüszikék, ami teljesen kiszámíthatatlan.
Hét sokat nem segítettem, bocs!

Tiko

tiko

Tiko, ZSebiKépKép
NAgyon drágák vagytok, hogy aggódtok értem.
Meló után beszúrtuk a 3(!) Merionalt, aztán bementünk az Árkádba, és fagyiba folytottuk a bánatunkat.Kép Jelentem belefulladt!Kép
Kép
Most úgy gondolom, hogy ha szerdáig nem változik semmi, leállunk. Csak a pénzünk és az energiánk bánja, de így legalább nem úszik el még egy lehetőség! Bár a kisördög most is ott motoszkál: azt mondta a főnővér, hogy ha ez a tüsző ennyire domináns, akkor nagyon életrevaló petike van benne.Az a tapasztalat, hogy ezek gyakran befutók! Hát nem tudom!
VAn még 1 napom és 2 éjszakám kitalálni mi legyen. Lényeg, hogy ilyen könnyen nem hagyjuk lenyomni magunkat!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

De jó hogy jöttél!!!! 1 percenként néztem, hogy nem írtál-e.

Nagyon erős vagy, el sem hiszed mennyire!!! És nagyon nehéz döntés előtt állsz, de én nagyon drukkolok és sokat gondolok rád!
Amúgy tényleg olyan, mintha 1000 éve ismernénk egymást. Jó volt talizni. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Nem tudom, hogy erős vagyok-e igazán! Láttál volna csak ma délelőtt az ágyon szipogva!Kép
Ez a túlélési stratégiám, hogy megpróbálom megkeresni, milyen pozitívuma van a dolgoknak. Na nem mindig sikerül, de azért próbálkozom!Kép
Köszönöm a drukkokat, és a támogatást. Mindig utáltam dönteni, és ez most tényleg nem lesz könnyű!

ZsebiKép
Az előbb elfelejtettem válaszolni: nem szedtem most az aspirint. Gondolod, hogy ez is számított?

EdinaKép
Ne haragudj, csak a saját bajommal vagyok elfoglalva! Szívből gratulálok nektek! NAgyon szorítok, hogy továbbra is minden ilyen szépen alakuljon.

BandikaKép
Mi újság veled? Ne haragudj, hogy nem vártalak meg, de elég rendesen magam alatt voltam épp, és igyekeztem mihamarabb hazaérni!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Mindegy hogy mi a stratégiád, az a lényeg, hogy azt tedd, amit a legjobbnak gondolsz, illetve gondoltok a férjeddel!!!

Tiko

tiko

TikoKép
CSak tudnám, hogy mi a legjobb! De azért bízom a megérzéseimben. Remélem, most sem hagynak cserben!

Most már elköszönök, megyek aludni!

AlinkatKép
Neked mennek a drukkok a holnapi punkcióhoz! Remélem, sok tüsziben sok petike lesz!

Jó éjt!
Borsi

Borsi
borsókás

Alinkat!

Hatalmas drukk hegyek, gyere amint tudsz!!!

Borsi!

Én szoritok nektek nagyon!!!

Jó éjt mindenkinek!!!

Tiko

tiko

Sziasztok lányok!
Sajna mikor én jövök már mindenki csicsikálKép Sebaj! Azért olvaslak titeket folyamatosan, mindenkivel együtt örülökKépKép és együtt is szomorkodomKép
Edina!
Szívből gratulálok!!
Borsi!
Sajnálom, hogy letörtél, de nem nem lehet, hogy az a kis egyke, Õ az igazi???
Tiko!
Gondoltam ám rád és csuda jó előérzetem van, de télleg!!
Alinkat!
Egy kalappal kívánok holnapra!!Kép Bár igazán nincs rá szükségedKépKépKép
Nálam minden oké, szorgalmasan szedem a Duphastont, meg a folsavat, meg a Magne B6-ot, ráadásul már kezdem egészen megkedvelni ezeket az esti borozgatásokat...KépKép
ÉS MÁR CSAk ÖT (!!!) NAP A TESZTIG!!!
Azért hozzá kell tennem, hogy nem tudok nem felfigyelni erre a sikerhullámra!! Úgy érzem még nincs vége és jó néhányotoknak még örömködhetünk!!!
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Borsi! Kép Szerdáig még a pici is belehúzhat és akkor már ketten lesznek! Meg az is lehet, hogy tényleg Õ az igazi. Ha a pungiig nem számít támogatottnak, akkor lehet, hogy érdemes lenni megnézni, hogy hogy fejlődik a lombikban, nem? Persze utána meg aztán bizos még nehezebb dönteni...aludj rá egyet és várj valami jelre, hátha segít valaki fentről.
Nem baj, hogy nem vártál meg, mert én még ráadásul késtem is, de szerencsére pont jókor érkeztem és csak 5 percet kellett várnom.

Tiko! Kép Gratulálok a 3 petihez! Láttátok őket mikroszkóp alatt, vagy a Kaáliban nincs ilyen kukucska a beültetés előtt? Pihenj sokat és beszéld meg a srácokkal, hogy kapaszkodjanak erősen!

Edina! Kép Tök jó! Hagy nőjjön a zebracsorda! Gratulálok!

Norka! Kép Nekem a Margit kórhában állapítottak meg PCOS-t, a doktornő csak helyeselt, hogy neki is ez volt a gyanuja a hormonok alapján, de aztán belevágtunk az inszemekbe és nem esett több szó róla. Egyébként nekem van rendszeres ciklusom, 32 napos, és a cukrommal sincs probléma. Azért majd rákérdezek a doktornőnél, ha esetleg véletlenül nem sikerül most a lombik..de fog...nagyon remélem!

Alinkat! Kép Szorítok, hogy sok szép petikétek legyen holnap, vagyis már ma!

Zsebike! Kép Mindannyian nagyon drukkolunk Nektek, annyi jótanácsot osztogatsz itt nekünk és olyan szorgalmasan frissíted a táblát. Jó lenne, ha már a saját nevedet is a sárga mezőbe sorolhatnád! Mikor fogtok kezdeni, eldőlt már? Vagy esetleg nyaralás lesz előtte?

Kiscsillag! Kép Már megint ez a sok kék fejecske... Te aztán nagyon meg fogsz lepődni ha majd csíkosat tesztelsz, mert valami biztos, hogy használ! ... még Neked is! Kép)

Mi szerdán megyünk punkcióra, 11-re. Úgy néz ki a baloldal nálam is eredményesebb volt (nem csak a választásokonKép), itt van 4 db 17-18-as tüszi, a jobb oldalon pedig 4 db 14-15-ös. A méhnyh-m pedig 7A-s. Ez elég jó szerintetek?
Holnap még dolgozom, de aztán 3 hétig itthon leszek, legalább tudok majd jönni napközben is néha! Na jó, most eldugolok, jó éjt.

Andi

Kép
bandika

Tiko

ez nagyon szép eredmény, örülök neki, hogy sikerült 3-t is visszahelyezni. pihensz most?

Edina, Niki

szívből gratulálok nektek, nem is hallottam még soha olyat, hogy valakinek a fagyibaba sikerüljön, ez igazi csoda!!

Norka,

légyszíves írd már meg, hogy hol találom azt a cikket amit írtál a PCO-ról (a beteg szemszögéből). régebben olvastam, s most szeretném újra elolvasni, de fogalmam sincs, hogy hol van.

Borsókás

ha én lennék a Te helyedben, és rajtam múlna a döntés, és a punkciót mindenféleképp megcsináltatnám, és ha akkor mégse lenne belőle semmi, akkor se számít bele az 5-be, csak ha transzfer van. nálam az első lombik pontosan így volt, egyetlen petesejtem lett, igaz, hogy transzfer sajnos nem volt, mert nem osztódott, de az esélye legalább meg volt, hisz a punkcióig eljutottam.

Kép
zsuzsi73

ZsuzsiKép
Annyira jó, hogy jelentkeztél! Nem emlékeztem pontosan rá, hogy mi lett nálatok a vége a dolognak! Tényleg nem számított ellőtt lehetőségnek az első lombik? A 2. is első volt?
Pont most beszéltünk a férjemmel erről, és most efelé hajlunk mind a ketten!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Nekem azt mondták a múlt héten, hogy csak akkor számít ellőtt lehetőségnek, ha a transzfer is megvolt. Egészen addig nem! Jól fogtok dönteni, biztos vagyok benne!!! Most, hogy találkoztunk még jobban megráz ami történt és sokkal többet gondolok rátok!!!

Zsuzsi!

Én is örülök!!! Igen, pihenek. Itthon van a párom, tiszta terror van, nem kelhetek fel csak pisilni. Kép De kész lettem mindennel szerencsére. Te hogy vagy? HOgy állsz a munkával? SIkerült elküldened a bevallásokat?

Tiko

tiko

TikoKép
Nekem is nagyon jó, hogy találkoztunk. VAlahogy minden amit írsz sokkal személyesebb, mint előtte. Sokkal többet jelent!KépUgyanígy vagyok Zsebivel is!KépJó lenne a többieket is megismerni (tali???).
Én is nagygyon remélem, hogy jól fogunk dönteni. Most valahogy kevésbbé várom a holnapot, olyan közel van. Meg fogom kérdezni a dokitól, hogy is vannak ezek a jogi dolgok pontosan. HA mindenben úgy, ahogy többen is írtátok, és ő is látja értelmét, megcsináljuk a pungit.
De te csak pihengess nyugodtan. Azt a terrorista kispapa-jelöltet pedig csak hagyjad, hagy gyakorolja a gondoskodást! Rövidesen lesz majd kiről!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Én is teljesen igy érzem!!! Mindenképp kérdezd meg a dokit, neki mi a véleménye és mit ajánl.
Õ rabszolgának hivja magát. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
A férfiak nem túl gyakran vállalják önként ezt a szerepet, úgyhogy használd ki!KépKépKép

AlinkatKép
Remélem minden jól alakult!Kép Este jövök, remélem addigra megírod jóhíreket! Mennek a drukkok a randihoz!!!!

BAndikaKép
Nálad is nagyon szép a termés! Továbbra is nagyon szorítok!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsókás

Igen, nekem még csak egy lehetőség ment el az ötből, holott kétszer csináltam már végig. Ha esély van arra, hogy abban a tüszőben érett petesejt van, megéri a punkciót megcsináltatni, ha már beadtad magadnak azt a sok gyógyszert, hisz ha az az egy megtermékenyül és visszaültetik ugyanolyan esélyeid lesznek, mint bárki másnak. Amennyiben nem kerül sor transzferre, a 3 hónpos szünetet ugyanúgy ki kell várni, a gyógyszerek miatt. legalábbis nekem szünetet kellett tartani.
Olyankor, amikor nem kerül sor transzferre, vajon az intézet "nyeli le " a költségeket? de hát ki más, hisz a tb azt nem fizeti.

Tiko

ne is kelj fel, az a biztos, akkor te tényleg mindent megteszel, ami tőled telik. énnem tudtam feküdni egész nap, de hát a mi munkánk ugye fizikailag nem megeröltető (inkább idegileg), szóval én dolgozgattam ugyanúgy. én is kész lette mindennel, el is küldtem a bevallásokat Kép

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi,

http://www.csaladinet.hu/hirek/babavarok/ha_nem_sikerul/7570/

Alatta van hivatkozás a folytatására, illetve benne van szó az Informed-es cikkről, azt is érdemes elolvasni hozzá, mert befrissítette a doki.

Norka
s_norka

Zsuzsi 73 : van egy kedves lombikos ismerősöm, akinek most fagyis beültetésből ikrei lesznek Kép

Dedina : hát ez csúcs ! Kép Gratulálok, éljen, éljen ! De jó neked, már csak 1 hét az UH-ig Kép

Madaran : én is megdöbbentem a létszám stoppon. Hát, hogy ilyet is meg kell élni.. KépKép Nem is tudom mi lenne, ha ezt a pesti Kaáliban, vagy a BMC-ben bevezetnék.. Kép

mniki

Mniki!! Kép, Dedina!! Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsuzsi!

Akkor te is nagyon ügyes és gyors vagy!!! AZ előző lombiknál nekem sem sikerült megoldani, de most nagyon igyekeztem. Kép

Tiko

tiko

Sziasztok!
Most jöttem meg!
15 petikém lett végül. Holnap délben kell telóznom. Jaj nagyon izgulok!

Köszönöm mindenkinek a drukkot!

Kép
alinkat

Alinkat!

Gratulálok! Nagyon ügyes vagy! Pihenj és igyál sokat!!!

Tiko

tiko

Dedikém,
Végre hogy írtál!
NAgy gratula, én is nagyon bízom a 2 jegesmedvében, egyenlőre még jegeljük őket. Várom a beszámolót az UH-ról.

Snori,
Elolvastam a cikket, ne mondjak semmit. CSak megerősítés, hogy ki kell próbálni és bízni abban hogy sikerül. Én mától kezdem, reménykedek hogy beindul a jobb oldalam tőle.
Köszi a cikket, sokat segített!

Tiko,
Gratula 3 virágszálhoz, reméljük legalább egyikük Benneteket választ.

FArkasok J

Kép
farkasok

Borsi!
Örülök a jobb kedvednek és kívánom bárhogy döntesetek jó legyen nektek. Kép
Hát nem tudom mit számít vagy mit nem de agyaltam rajtad és nekem is mindig sok 9-15 tüszim volt és a harmadiknál keztem el szendi és valhagoy akkor nem nőtek a tűszök lehet azért mert más protokoll volt (fogigátlós) vagy az aspirintől nem tudom. De később olvastam is valahol hogy attól lassabban nőnek. Ezért kérdeztem rá.
Ezt írtam én is tegnap hogy csak akkor számít bele a tb 5-be ha van transzfer én is belevágnék leszívatnám és lássuk mi lesz.
Nórinak is az utolsó stimuja úgy volt sok nőt aztán a leszívni valamiért kettőt tudtak Krizsa mondta neki elviszik blasztóig és ha szépek csak akkor rakják vissza hogy ne "pazaroljanak" el egy lehetőséget!!!!!!

Andi!
Még nem dölt el mikor kezdünk talán a következő hónapban.
Szépek az eredmények a nyh még nőni fog tessék hozzá enni sok sok fehérjét. Kép
Drukkolunk szerdára nagyon.

Alinkat!
Nagyon szép eredményeed van mennek a drukkok hogy minél több kismanó legyen. Várjuk holnap a híreket. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Jövő hónap? De jóóóóó Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Azért még vacilálok, de talán talán kezdésre áll a helyzetem. Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Minden kismami jelöltnek!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Már az sokat jelent, ha kezdésre áll!

Teccik a kép Kép

Tiko

tiko

AlinkatKép
Remek az eredmény,csak így tovább!!! Továbbra is folyamatosan mennek a drukkok!

Zsuzsi, ZSebiKépKép
Mindketten megkönnyítettétek kicsit a döntést. Persze még mindig nincs végleges álláspont, de már alakul. NAgyon izgulok, mit mond majd holnap a doki.
Perzse, logikus, hogy ki kell hagyni a 3 hónapot akkor is, ha nem lesz pungi esetleg; mégis elszomorító.Kép

TikoKép
Látom, azért a gépig sikerül elszöknöd, mikor a "rabszolga" nem látja. Vagy ez engedélyezett?KépKépKép

KiscsillagKép
Egyáltalán nem jelentkeztél ma. CSak nem bántódtál meg?Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?