Új privát üzeneted érkezett!

VÉLELTLENÜL KÉTSZER KÜLDTEM EL A KÉPEKET, MERT AZ ELÕBB NEM JELENTEK MEG . BOCSIKA!
bencze

Sziasztok!

Kriszti!
Jól elhúztad az esti lefekvést!
Köszönöm a beszámolót, a képeket. Látszik rajtatok a kikapcsolódás élvezete és nagyon szép a női szakasz.

Henivel találkoztunk már, sétáltatás közben jót beszélgettünk, csak nagyon hideg volt még múlt hétvégén.

Durván egy hónap múlva Bettina 6 éves lesz. Jónak hangzik a tortarecept, megköszönném a részletes leírást.

Komolyan ilyen magas lányod van? Láttam rólatok NLC-n képet (mármint Te és a férjed), Õ elég magas ember ugye? Az én mancim még csak 116 cm!!! ÉS mindjárt 6 éves!!!!!!!!

Most mentem, mert a DM-ben akciósan lehet képeket csináltatni és fel kell töltenem a fotókat.

Jó hétvégét mindenkinek!!! Végre talán egy tavasziast!!!!

Zsóci

Kép
zsóci

Sziasztok!

Szerencsére minket nem érint, de jó tudni róla, ezért továbbítom nektek,
hátha valakit érint.

http://www.hazipatika.com/services/news?nid=4742

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Zsóci!

Itt van a torta recept, amit igértem!

Fehér csokoládé torta:

Hozzávalók:

-kész tortalap,

-200gr fehér csoki,

-1/2 l tejszín,

-2 egész tojás,

-vaniliás cukor ,

-cukor,

-meggy

-rumaroma, kávé,

-és tortabevonó!

A tejszínbe beledobjuk a fehér csokit és megolvasztjuk,

közben a 2 tojást habosra keverjük a van. cukorral és a cukorral./én 6 púpos kanállal tettem bele/.

Ezt a csokis tejszínbe keverjük, és addig melegítjük, míg nem sűrűsödik.

Egy kicsit állni hagyjuk, majd megtöltjük a tortát. Töltés elött a lapokat meglocsoljuk rumos kávés sziruppal. Pár óra a hűttőbe tesszük , mire a krém teljesen megszilárdul.

Legjobb egy napig pihentetni.

Én még a tetejét bevontam még maradék télapócsokival is.

És a krémbe még tettem meggyet is, hogy legyen benne valami savanykás is.

Nekem nagyon ízlett, bár egy kicsit elázotta rumtól a tészta, meg eléggé zavarosnak tűnt a krém amikor csináltam ,de mikor megszilárdult, akkor már jó lett!

Akinek van kedve , egy kis ideje , és nem fogyózik, akkor kipróbálhatja!Hasonlít a tiramisuhoz.

Tényleg ti nagy sütők!
Mitől lehet zavaros a krém miután belekeverem a margarint?Úgy elválika krémtől az egész? Talán mert nem Ramát teszek bele?
Vagy mert mikróban felolvasztom egy kicsit?

A hétvégén Esztike is elkapott valami vírust, mert míg mi elvoltunk vacsizni anyósékkal, meg a sógórnőmékkel, addig behányt a maminak. És hasmenése is van neki meg lázas is volt. Holnap megyünk a dokinénihez. Bár lehet addigra már enm lesz semmi baja! Csak úgy legyen!
bencze

Sziasztok!
Nálunk hódít ez a hányós-hasmenős vírus. Egymásnak adják-veszik a gyerkők, van amelyik több kört is fut belőle. Még életükben nem voltak ennyit , és ennyien egyszerre betegek. Nekem már tele a hócipőm vele. Főként a két kicsi volt a hétvégén nagyon maga alatt, pénteken a dokinénit is kihívtam, pedig nem jellemző. Remélem mostmár úrrá leszünk rajta.
A suliból még nem jeleztek vissza, lassan aktuális, drukkoljatok. Semmi kedvem utólag ugrálni, protekció után futni, stb.
Kriszti! Akkor jól láttam még képről is, hogy jó nagy a lányod. Az én 5 évesem 110 cm, és a 7 évesem 120. Így ne aggódj a kicsi miatt se túlzottan, az én fentemlített fiaim elég óriás csecsemők voltak, most meg itt tartunk. És még ez sem minden, én alig voltam több 150 cmnél, amikor gimibe mentem, aztán csak sikerült 176 cmsre nőnöm :o. Különbözó ritmust választanak a gyerkők, és tényleg nagyok a felnőtt kori különbségek is. A fő, hogy egészséges legyen, és a fejlődés üteme jó legyen.
Nem vagyok nagy sütő, de szerintem normális a jelenség, amit írsz.
Szeretnék már én is a tortasütésen gondolkozni, de nem tudom bírják-e majd. Jó lenne addigra meggyógyulni, ugyanis hétvégén lesznek 2 évesek az ikrek!
Claire
claire

Sziasztok!

Gyógyulást minden betegeskedőnek! Tessék meggyógyulni!
Nálunk Apában kezdett el ma valami bújkálni, de remélem nem lesz nagy gondunk belőle. Nem örülnék neki.

Hú ez a tortarecept nagyon tetszik. A gond csak az, hogy elkezdtem leadni a kilóimat (azaz remélem mennek lefele), s most csak áhítozhatok utána Kép
Az, hogy a margarin úgymond cirmossá teszi a krémet, az teljesen normális.

Zsóci!
Hogy van a lassan szülő kismamid? Március végére van kiírva ha jól emlékszem. Ugye?

Kriszti!
Tündériek a leányzók!
Hát a Fogtündért átküldhetnéd hozzánk, mert a felső két fogacskánk ügyében elfelejtkezett rólunk.

Claire!
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!Kép
Kép

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Én is a gyors jobbulás kívánságommal kezdem a betegeskedők felé! Remélem, már jobban vagytok azóta!!!!

A torta nekem is bejön, képzelem milyen finom lehet!!! Egyetlen problémám, hogy Bettina édesszájú ugyan, de valahogy a fehér csoki nem jön be neki.
Kriszti, szerinted, ha nem fehér csokival csinálom, hanem a hagyományos tej csokival, akkor is jó lesz az íze? Mégse szúrjak már ki a hóvégén szülinaposommal az ő kis ünnepén, hogy pont neki nem ízlik majd a torta.
De mindenesetre köszi a receptet még egyszer!

Húsvéti gyorsan elkészíthető nagyon finomotok nincs véletlenül?
Jut eszembe, lehet, hogy akkor megcsinálom a tortát fehér csokival és tesztelem a gyerekem.

Timi!
A kismamám ápr. 8-ra van kiírva, tehát még van idő, de őszintén szólva már nagyon be vagyok sózva. Úgy mennék már, meg ők is szeretnének szerencsésen túl lenni a szülésen, de egyenlőre még semmi jele. A telefonom mindig be van kapcsolva és várok. De tegnap például rámtelefonált egy régi barátnőm (akivel ritkán szoktunk beszélni) este, a szívem majd kiugrott a helyéből mire tudatosult bennem, hogy nem a kismama hív - mert a csörgésre természetesen az ugrott be, hogy történt végre valami. Persze a barátnőm hívásának is nagyon örültem.

Claire!

Remélem javult nálatok is a helyzet egészség ügyben és hétvégére már nem is fogtok emlékezni az előző hétvégi állapotokra, hanem 100%-osan a szülinapra tudtok összpontosítani. Kívánok, hogy legyen így és a finom tortából jóízűen tudjon falatozni mindenki. Kb. így lubickoljatok a BOLDOGSÁGBAN!!!!

Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!!!

Suli ügyben van valami előrehaladás?

Mindenkinek szép napot - SZÉLFÚVÁSMENTESET!!!!

Puszi: Zs.

Kép
zsóci

Sziasztok!
Köszi a jó kívánságokat! Ma már megejtettünk egy erdei sétát, remélem hétvégére tök okén jöhet a szülinapi buli! Lehet, hogy ilyen tortát csinálok, amilyet írtatok!
Sajnos a suliba nem akarják felvenni. Azt mondták a kölyökkel minden ok, meg jó lenne neki a módszer,de nincs hely. Még megpróbálunk kavarni egy kicsit. Még mindig szeretném, meg úgy érzem jó lenne neki. Persze túl éljük ha nem, de azért nem adom fel az első kanyarban.
Szép hétvégét, és óvakodjatok a vírustól Kép! Claire
claire

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól sikerült ez a szép tavaszi hétvége.

A szülinaposoknak mégegyszer sok puszi!

Lassan, de haladok Bala "honlapjával". Legalább már a képek aktuálisak, s igyekszem mindig frissíteni majd.
Az "Ezeket Anya csinálta" menüpont alatt lévő dolgok még bővülni fognak, de jelenleg csak ennyiről van képem.
Meg több elképzelésem is van, hogy miként bővítem az oldalt, csak kevés az idő rá. Azaz az estéim igen csak az éjszakába nyúlnak, de mostmár fáradt vagyok.
Úgyhogy megyek is aludni.
Ja, s hogy mi a címünk, ha kiváncsiak vagytok ránk? Íme: http://gportal.hu/portal/balababa/

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Timtom!

Szuper az oldal. Tök jók a képek. Mindegyiket nem volt időm megnézni, mert nagyon sok - gondolom, mennyit dolgoztál vele. A műveid is jók!!!!

Claire!

Remélem jól telt a tegnapi napotok. Gondoltam Rátok sokszor!!! Remélem beszámoló is lesz, de legalább egy kép a szülinaposokról!

Sziszi!

Régen jártál erre felé!
Valamelyik nap a Születés Hete portálon Ti voltatok a nap képe. Láttad?

Nálam is volt egy kis fennforgás, szülésileg. A tegnapi nap nekem is születésnap lett, a kismamám egész hétvégén vajúdott majd szült - csak mindezt úgy tette, hogy én nem voltam ott. Így sok részletet nem tudok, a lényeg, hogy az otthonszülésnek kórházi befejezése lett. A baba és a mama is jól vannak, csak én vagyok teljesen a padlón. Lelkileg. Egész hétvégén kilövési állapotban, hogy végre mehetek, állandóan telefonközelbe, mert tudtam hogy beindult a szülése, de azt mondta, hogy ne induljak még, majd szól és végül nem szólt, csak mikor már túl volt mindenen. Addig nem is volt olyan rossz, amíg csak várakozó állásponton voltam, mert a remény bennem volt, de mikor az a telefon jött, hogy igen, megszült. Na utána összeomlott bennem minden, szembesülni azzal, hogy 5 hónapig hiába dolgoztál, rájönni, arra, hogy neki a bábákra volt szüksége csak. A telefonba olyasmiket mondott, hogy nem volt szép látvány amikor vajúdott és nem tudtam volna segíteni úgysem és így legalább csak a szép emlékek vannak bennem. Rohadt szép. Jól betett nekem! Persze valószínűleg akaratán kívűl, nem is haragszom rá, csak jobb lett volna ha kimondja, még a szülés előtt és nem hitegetjük egymást.
Nem is folytatom tovább az ömlengésemet, mert csak zagyvább lesz.
Lényeg, hogy nem ezt vártam. Nagy csődtömegnek érzem magam.

Szép napot mindenkinek!
Puszi: Zsóci

Kép
zsóci

Helyzetjelentés:

MÁR JOBB A HANGULATOM!!!!

Beszéltem az ifjú anyukával - miután küldött a hogylétükről egy rövid SMS-t. Szóval a tegnapi nap rossz emlékét nem tudja kitörölni, de azért jobban érzem magam, mint reggel.

Õk jól vannak, tündéri a babó.

Kép
zsóci

Kép

Egy pénteki kép. Két szivárvány is volt az égen, a második csak éppenhogy látható (talán). Bettina vette észre és spurizott kifelé, nem zavarta, hogy jól elázik.

Na pussz mindenkinek!!!!!

Kép
zsóci

Szia Zsóci!

Imádom a szivárványokat, s én is képes vagyok esőben állni, hogy megcsodáljam őket Kép

Köszönöm a képek dícséretét. Remélem tudom követni az idő múlásának az iramát, s mindig aktuális képeket láthattok majd rólunk. Lassan az építkezés is külön menüpontot kap Kép

Sajnálom, hogy így alakult a szülésetek. Belegondolva, én is nagyon el lettem volna kenődve. Hiszen annyira vártad, meg készültetek rá. De hát minden esetből lehet tanulni, valamiért biztos így kellett lennie. A választ arra, hogy miért, lehet, hogy csak később fogja megadni neked az élet. Tudod, hogy miért lett kórház a vége az otthonszülésnek? Császárra volt szükség? A bábákat ismerted, akik a kismamival voltak? Õk miért nem szóltak neked?

Van most másik kismamid?

Jártam a honlapodon, s tök jó helyekre keveredtem tőled Kép
Például ezt is így találtam:
Kép

Szia Sziszi!
Próbáltalak elkapni msn-en, de ahogy meghívtalak volna, Bala hiányolt.
A kérdésem annyi lenne, hogy a bárányhimlő ellen is megkértétek a védőoltást? Mit tudsz erről az oltásról? Mikor kell beadatni? Egy szúrás?

Puszi nektek!
Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Ma borúsabb a reggel, mint tegnap. Nálam viszont kicsit már süt, belül.

Timi!
Örülök, hogy jót kirándultál a lapom segítségével. Könnyen belefeledkezik az ember, mert nagyon sok jó honlap van hasznosabbnál hasznosabb ötletekkel, képekkel, stb. A tiéteken a házépítésesre is kíváncsi leszek. sok-sok pozitív energiát kivánok hozzá.

A keresztszemeseidet Bala szobájába csináltad? Nagyon 'designesek'!!!!! Tetszenek, de a többi műved is ...... és Baláról ne is beszéljünk - ő a FÕ MÛ!!!!

A szülés vége szerencsére nem császár lett, csak egy kis oxitocyn és orvosi pocaknyomásós rásegítés. Szerencsére nem tettek keresztbe nekik az otthonszülés miatt, rendes volt az ügyeletes doki. A szülésnél segédkező bábákkal nekem nem volt kapcsolatom, bár már találkoztunk személyesen is, de nem névszerinti bemutatkozás szintjén. Tehát ők nem hívhattak volna engem, csak az anyuka, ő pedig sokáig halogatta, illetve kis célokat tűzőtt ki, hogy ha még egy centit tágul, majd akkor hív, és még egy centit, stb. Aztán pedig elsodorta a lendület és elmaradt az értesítésem. Azt mondja, hogy elég szörnyű látványt nyújtott, jobb hogy nem láttam. Szerintem tudtam volna segíteni. Mindegy, biztos oka volt ezeknek a dolgoknak és jön majd rá a válasz idővel. Most az a nagy feladatom, hogy a kicsit negatív szülésélményét segítsek feltornázni pozitívba. Mindezt úgy, hogy ott sem voltam. Ez sem lesz piskóta!!!

Kórházba azért kellett menniük, mert elakadt a szülés és oxitocynt a bábák nem tudnak adni, vagy legalábbis akik ott voltak.

Jó ez a fogsikáló egér! Ha mi ennyit mosnánk nem maradna semmi a miénkből.

Szép napot mindenkinek!

Zs.

Kép
zsóci

Sziasztok! Én is a miérteken gondolkozom, meg hogy mi benne pozitívum, már abban, hogy egyelőre nem akaródzik Ábelt felvenniük a kiszemelt suliba. Miondenesetre a helyibe feliratjuk, és még tornázunk egy kicsit. Nem tudom mennyire érdemes hajtani, protekciózni, stb.
Claire
claire

Szia Timi!

Bárányka ellen egy szuri az oltás és, ha van valaki a környezetedben érdemes beadatni. De túl is eshettek rajta, jobb most. Kép)

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Claire!
Sajnálom, hogy nem megy ilyen könnyen a bejutás a kiszemelt suliba. Erre is csak azt tudom mondani, hogy biztos meg van a miértje. Csak ilyenkor olyan nehéz ezt elfogadni.

Sziszi!
Azért túlesni nem szeretnénk rajta, inkább egy szurival megelőznénk. Kérni fogom a dokinktól, bár előre tartok tőle, hogy csúnyán néz majd ránk.

Zsóci!
Hát még mindig nem értem a kismamidat. Nem az lett volna a lényeg, hogy végig segíted őt a szülésnél? Miért halogatta? Én biztos, hogy az első jeleknél riasztottalak volna.(Továbbra is tartom, hogy Bala kistesójánál igényt tartok majd rád!)
Egy kicsi kérdőjel van bennem, ugyanis eddig én úgy tudtam, hogy a bába és a dúla egy és ugyanaz. De ezek szerint nem. Viszont most, hogy így belegondolok, megvan mi a különbség. A bába tulajdonképpen a dokit helyettesíti egy otthonszülésnél, míg a dúla csak segítkezik. Ugye? Ha nem így van, akkor javíts ki!
A bábákkal miért nem vetted fel korábban a kapcsolatot?
Hát nem irigyellek a kismami lelkének a pátyolgatásában. Nekem a császáros szülésem is csalódás volt számomra, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzeltem. De annak, aki fel meri vállalni, hogy otthon szeretné megszülni a picúrt, még nagyobb trauma lehet, hogy végül mégis kórházban köt ki, s hasnyomkodással, meg oxytocinnal segítenek rá a kicsi világrajöttére.

A keresztszemes képeket tényleg Balának csináltam, csak még a gond ott van, hogy nem tudjuk hova feltenni őket. Ugyanis a jelenlegi szobasarokban, ami Bala mostani birodalma, nem mutatnának sehogy a képek Kép Remélem majd a jövőbeni szobájában már díszeleghetnek, ha csak ki nem növi addigra ezt a korszakát, hogy ilyen képek legyenek a szobájának a falán.

----

Képzeljétek, csak eljött hozzánk a fogtündér a felső fogak ügyében, de valamit összekutyult. Nem a soronkövetkező fogunk kandikál ki. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy egy kis vámpír szülei vagyunk, ugyanis a szemfogunk bújt ki felül, s a metszőfogak még pihiznek.
Elsőre megijedtem, mert a D-vitamin hiánynál olvastam, hogy rendszertelen fogzást eredményez, de a védőnéni megnyugtatott, hogy semmi gond, van ilyen. Biztos meg lesznek a metszőfogaink is.
Azt gyanítom, hogy a felső fogaink gyorsan egymás után fognak kibújni, mert még mindig be van duzzadva BAla fogínye, s nyálzik mint egy kis buldog. S mindent megrág. Hát majd kiderül.

Viszont egy kis gyógyfelhőt ha kérhetnénk felőletek, mert Apa már egy hete betegeskedik, s a mai nap már én is éreztem magamon, hogy nem olyan gömbölyű a dolog nálam sem. S a gond ott van, hogy Bala is köhécsel, meg mintha egy kicsit bágyadt is lenne, de ezt eddig betudtam a fogzási mizériának. Előre is köszönöm a felhőket!

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Timi szerintem semmi baj, a fogak nem mindig az elképzelt sorrendben bújnak ki(nálunk sem. Kép
Milyen a köhögése, ezt nem írtad. Erre azért jó odafigyelni, ez fogkibújástól nem valószínű.
Bágyadság, elméletileg betudható fogkibújásnak, ez lázzal is járhat..stb, de lehet lappang benne. Ha félsz, inkább kérd ki a védőnőd vagy a dokid véleményét. Biztos semmi gond, de legalább megnyugszol.
Jobb az elején megelőzni..Kép

Zsoltim még beti, mandulagyulladás, fülére húzódott a takony és sűrű lerakódás volt. 3.hete itthon.Első 4 napban a lázát nem tudtuk tartósan levinni sem. Kép
Sok minden volt, de már túl vagyunk a nehezén. Kép

Zsóci:dúláknak fizetnek? Vagy ez is hála pénzes? Ezt előre tisztázzátok?
Na ezekről még nem hallottam.

Timi: nem ugyanaz a bába és a dúla. Bába levezeti a szülést és aktív résztvevője, míg ált. a dúla csak lelkitámasz és az anyára koncentrál. A bába inkább a babára. Kép

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Claire! A suli dolgot én is együttérzek veled, de tényleg nem tudhatod, hogy így is mit kap majd az élettől a másik suli kapcsán. Mindenesetre kívánom a legjobbakat!!!!

Timtom!

Ez a bába-dúla egyvagysem dolog többeket megkever. Tényleg nem ugyanaz. A bába kíséri a szülést, mint egy szülésznő, csak nem kell alkalmazkodnia az orvos utasításaihoz (mint a kórházban)- függetlenül dönthet belátása , tapasztalata alapján a normális menetű szüléseknél. Nagyon jól tudja, hogy meddig tart az ő hatásköre.

A dúla főként az anyukája koncentrál (főként szülésnél), a lelki támasza. Találtam valahol egy nagyon szép megfogalmazást:

"A dúla mindazzal elhalmozza a szülő asszonyt, ami akkor neki kényelmet nyújt, biztonságot ad: gyötrödő testének enyhülést, feszült lelkének megnyugvást ad. Ráhangolódásával átvesz a terhekből olyannira, hogy a nő képes legyen feloldódni a fájdalomban, hatásosabban támogatva ezzel a tágulás, a kitolás erejét."

Mivel nem napi nyolc órában csinálom a dúláskodást (sajna), ezért a szabadidőm kis hányadát tudom fordítani erre, mert egy csomó más minden is van az ember életében - így is sokszor lelkiismeretfurdalásom van, hogy a Bettinától veszem el az időt. A kismamával próbálok meg minél többet foglalkozni és nem a bábák ismerettségét keresni. Az otthonszülni szándékozó kismamák vannak kisebbségben. A Geréb Ágnes féle bábacsapat is foglalkozik dúlaképzéssel, vannak saját dúláik. Ide azért nem hoztak, mert a kismama mondta, hogy van neki sajátja. Mint dúla, úgy gondolom, hogy harmonikusan együtt tudtam volna velük működni (mármint a bábákkal) - ugyanúgy, mint a kórházban az orvosnak (akiket szintén nem mindig ismerek) sem dumálnék bele a dolgába és igyekeznék szintén harmónikusan létezni.

A keresztszemesek még jó darabig működőképesek lesznek Bala szobafalán. Ettől nem kell félnek!

Sziszike!

Régen jártál erre! Jobbulást nektek mihamarabb!
Igen sajnos a dúlákat nem támogatja a TB (pedig milyen jó lenne), ingyen mi sem létezünk. Valamennyi pénzben megállapodunk a kismamával . Órabérrel jobban járnánk, mert elég sok órát töltöttem a mostani már anyuka kismamámnál is. 10-20 ezer forint közötti összeg szerepel a megállapodásban.

Mindenkinek szép napot!

Zsóci

Sziszike!

Kép
zsóci

Szia Zsóci!

Sok minden történt velem, s nem igen tudtam mindenre odakoncentrálni. Kép
Hány kismamád van egyszerre?
Ebből meg is lehet élni?
Miért nem óra díjjat kérsz?
Hogy számítod ki, mi alalpján a végösszeget(10 és 20 közt..)

Képzeld, legutóbb, amikor születm nagyon elhúzódott a szülésem, s mikor bent voltam és már jött is kifelé a baba egész sokan lettek körülöttem. Volt egy aranyos szülésznő, aki hozzám jött be, olyan volt nekem, mint egy Dúla, mert ő rám figyelt, fogta a kezemet és vizesruhát tett a fejemre és legyezett vele.
Aznap ő volt ügyeletben, s vigyázott rám. Kép
Nagyon hálás vagyok neki, azóta nem is láttam. Kép
Májusban lesz 1 éves a kislányom, meglátogatom őt. Kép

Abban a helyzetben igen fontos, hogy ki és hogyan áll melletted, nekem nagyon másak a tapasztalataim a két szülést illetően. De ezt most egész másképpen éltem meg.
Hálás vagyok,, hogy ilyen szerencsések vagyunk. Kép

Pussz.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

NAgyon rövid leszek:
Mára szegény Balát is ledöntötte a vírus, úgyhogy Õ is lázas.
Olyan rossz látni, hogy nem érzi jól magát Kép
Remélem minél előbb jó hírrel tudok szolgálni.

Kép

Kép
timtom

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!!!

Kép

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Timtom!
Nektek mielőbbi teljes jobbulást! Remélem már jobban vagytok csütörtök óta!
Akkor az ünnepek sem telhettek valami fényesen.

Sziszike!
Volt sok locsolótok? Hogy telt az ünnep?

Múlt héten nem tudtam itt jelentkezni, ünnepek előtt, mert Bettina bejött velem szerdán a munkahelyemre és nyüzsgött ezerrel. Utána mentünk busszal (apát otthonhagyva) Gyöngyösre a barátnőmékhez. Nagyon élveztem a két nap kikapcsolódást és ez jó alapozás volt a húsvétra. Persze otthon minden szaladt, mert előző hétvégén hiába takarítottam az már meg sem látszott és apa is némi mosogatnivalóval várt bennünket.
Húsvétra most nem volt élő nyuszink, pedig Bettina nagyon várta. Tegnap a locsolókat is túl éltük, elhervedni nem fogunk.

A kismamámmal is találkoztam, nagyon aranyos a babócája. Jól átbeszélgettük a dolgokat visszamenőleg és a jövőre nézve is.

Szóval nekem jó volt ez a hosszú hétvége.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép
zsóci

Sziasztok!
Bocs, hogy így eltűntem. Megjöttek a bírálói vélemények a doktorimhoz, úgyhogy szervezhetném a védést, de a témavezetőm nem engedi, csak ha csinálok egy próbavédést előtte, nehogy égés legyen . Na, most ezt az előadást prbáljuk olyan formára hozni, hogy ő is rábólintson. Elég jók a vélemények, felőlem a rosszabbat is beírhatnák, de sajna védési macera nélkül nem megy. Jó lenne mielőbb túlesni ezen.
A fiút holnap beíratom a helyi suliba. Persze lesznek előnyei: közel van , egy helyen az ovival. egy suliba jár így az unokatesóval, könnyebb szervezni a hozás-vivést. Előbb kezdhet nyelvet tanulni. együtt megy sok ovis társával, többek közt a kis szerelmével. szóval látom az előnyöket, csak szerettem volna kipróbálni vele azt a módszert, mert abszolút feküdne neki. Itt most egy idős tanító nénije lesz, remélem tudja majd tolerálni a "rossz kisfiúkat". Nem vagyok egy változtatós típus, de ha nagyon nem jön össze, akkor jövöre megpróbálom Dávidot a másikba adni, és ezen az ürügyön átvinni Ábelt is.
Közben a kicsik betöltötték a 2 évet! Április 2-án. Szóval zajlik az élet. Ja, és hétfőn a nagy elutazik anyámmal a nővéremhez Franciao-ba. Van itt izgalom rendesen.
Mindenkinek gyógyulást, igyekszem hozzájárulni.
Szoktatok laboratóriumi szinten vizsgálni?
Üdv: Claire
claire

Sziasztok!

A torta receptet kisebb változattásal, de én is megcsinálom. Kép
Nem tudom lehetne-e egyéves torta, vagy ahhoz Anna még kicsi?
Nem tudom, meglátom. Eddig babapiskóta tortát gondoltam, de ezis megtetszett. Kép

Sziszike

Kép
sziszike1000

Claire: Boldog születésnapot a picurkáidnak!!
2*2 gyertyát rakok a tortára.. Kép

Kép

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Sziszi! Engem érdekelne, hogy mit változtattál a torta recepten. Leírnád?????

Tulajdonképpen holnap este kellene megcsinálnom, mert Bettina 27-én lesz 6 éves (de mivel aznap kapja a 6 éves oltást- szép szülinap!!! nagyon fél tőle - szerdán lesz az ovis köszöntés).

Claire!

Laboratoriumi szintig ritkán jutok el, csak ha valami nagyon égető dolog adódik.

Iskolaügyben minden jót kívánok Nektek. Minden vélt rosszban van valami jó is és talán jövőre nem is akartok majd sulit váltani!!! De ha mégis, akkor kívánom, hogy sikerüljön.

Milyen élményekkel tért haza a nagyfiú Franciaországból? De jó lehetett neki!!!

Bencze!!!!!! Te teljesen elvesztél innen??????

Mindenkinek szép napot!

Zsóci

Kép
zsóci

Kép

A tegnapi kreatívkodásom eredménye (Bettina fején sárgul)!

Kép
zsóci

Sziasztok!
Na itt vagyok, mert látom hiányolt valaki!
Mostanában jól ránkjárt a rúd, minden téren, mert a gépünk is becsődölt, és az összes képünk odaveszett.
A húsvétot betegeskedéssel töltöttük. Szombaton Esztivel voltunk ügyeleten, mert lázas volt és fájta füle.
Locsoló hétfőn meg Emesével mentem a a kórház ambulanciára, mert már egy hete nem tudott kakilni, meg közben hólyaghurutja is lett.
Írtak fel ott mindenféle hashajtót, kúpot, székletlazíttót, aztán végre sikerült anagydolog, és megúsztunk egy beöntést.
Azóta naponta jártunk a kórházba, mert a pisijét nézték , mivel nem akart javulni. Már nagyon belefáradtam, de még mindig jobb , mint befeküdni a semmiért. Pénteken már arról is szó volt a múlt héten, de szerencsére az újabb gyógyszer már hatásosabb .
A húsvétunk meg szépen eltelt , még sonkát, s tojást nem ettünk az ünnepek alatt! Ilyen még sosem volt!
A lányok kaptak húsvétra egy kis műanyag házikót. Nagyon tetszik nekik, most már kitettük az udvarra. Teszek fel majd róla képet. Ez a kisházikó vásárlás is külön történet, mert háromszor mentünk el érte. Először ott voltunk mind a négyen, és nem fért volna már el a kocsiban, másodszor Emese visszament apával, és kideült , hogy nem is annyiba kerül, mint amennyiért láttuk először. Aztán hazajöttek nagy szomorúan, főleg Emike! Én meg rábeszéltem apát, hogy vegye meg nekik. Ne sajnálja ilyenre a pénzt, ha a kondigépére se sajnálta két éve. Így lett meg a húsvéti ajándék, és azt mondtuk a lányoknak, hogy azért mi vettük meg , mert a nyuszi nem bírta volna elhozni, mert olyan nehéz!
Mostanában segíttek apának egy házi dolgozat megírásában, mivel rámbízta az egészet. Polisztirolról keresgélek minden hasznos infót egy 5 oldalas beszámolóhoz.
Készülünk a keresztelőre is, ami ha minden igaz egyben lesz tartva a szülinapunkkal.
Remélem hogy a kisasszony addigra járni is fog, mert ma már pár másodpercre megállt egyedül is, és próbálkoztunk a kettőnk közötti önálló pár lépést is gyakorolni. Nagyon élvezte!
Na röviden ennyi rólunk.
Bettina nagyon helyeske a kis kutyatej koszorúval!
Sok boldog szülinapot kívánunk neki!
Sziasztok!
Kriszti
bencze

Sziasztok Lányok!

Zsóci!
BOLDOG SZÜLINAPOT a Tavasztündérednek!
Kép
Tündéri a virágkoszorús képetek! Ha lesz egy kis időm, előkeresem, rólam is készült anno egy ilyen kép Kép

Claire!
Utólag nektek is BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép
Már két évesek az ikrek?! Nagyon szalad az idő, de ugye mi nem öregszünk ilyen gyorsan?
Hogy haladsz a próbavédéssel? Nem semmi mennyi macera van vele. Nem izgulsz? Hogy tudsz a gyerkőcök mellett készülni?

Kriszti!
Jó hallani felőletek is!
Remélem már teljesen rendbejöttetek!
A PS-ról témában lehet, hogy lenne valami anyagom a régi csomis tanulmányaimból, bár nem tudom mennyi, s lehet, hogy már rendelkezel azzal az anyaggal. Ha még időben vagytok vele, s még tudnék vele segíteni szólj, s előkeresem a hétvégén (legalább nosztalgiázom egy kicsit a régi tanulmányaimon Kép )

Puszi mindenkinek, s a továbbiakban is ilyen szép tavaszi időt!

Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Kriszti!

Akkor Nektek meg jó készülődést a szülinapi keresztelőre. Megkuksiztam az Ildikó féle NLC-s táblázatba, hogy addig még van egy kis idő. És aznap én is ünneplek - bár a névnap nem annyira nagy dolog mint a születésnap!!! Remélem addigra teljesen kikerültök az egészségügyi problémákból. Nem semmi tortúra az amit leírtál! MIELÕBBI JOBBULÁST!!!

A házikós képeket én már láttam az NLC-n. De itt is szívesen nézném mégegyszer.

Már régóta akarom megköszönni az figyelemfelhívó üzenetedet, amivel akkor nem is igazán tudtam mit kezdeni - mivel a szűk környezetemben nem jár senkinek a Fejér Megyei Hírlap. Valami ilyesmire gondoltam, mikor olvastam az iwiwen a kicsit rejtélyes üzenetedet, aztán mire hazamentem teljesen elfelejtettem. Végül a kicsit tágabb környezetből eljutott hozzánk az a bizonyos újságcikk. És persze archiválva lett!!!!!

TÖBBIEKNEK, hogy értsék az előbbi bekezdést: Bettináék ovijában névadós hét volt, akkor vette fel az ovi hivatalosan a Napsugár Óvoda nevet és ez több napos ünnepségsorozat keretében lett megünnepelve. A hírről a Fejér Megyei újság is írt, a cikkben az én lányom fényképe és teljes neve és az is szerepel, hogy milyen ügyes volt, mert valami régi népi hangszert is meg tudott szólaltatni.

A szülinapjára megcsináltam az általad ajánlott fehércsoki tortát, azt vitte az oviba a köszöntéshez. Elfogyott!!! Kép sajnos nem lett róla, mert hiába csomagoltam be a fényképezőgépet is és az ovónénik fényképeztek is vele a köszöntésnél, de inkább a gyerekek látszanak és nem a torta.

Tegnap megkapta az oltást és azóta 'hawaiozik' otthon apával. Persze jól rájátszik az oltás fájdalmára, mert ha elfeledkezik magáról, akkor simán látszik, hogy semmi baja. Nagy Blaha Lujza az én gyerkőcöm! Vigyázni kell vele.

Ma kapja részben a szülinapi ajándékját, mert ma fogjuk kiválasztani, hogy melyik koszorúslányruhát vegye fel egy június végi esküvőre. Mivel magasabb már mint egy évvel ezelőtt, ezért bővül a választék - nehezebb a választás. És kezd nem olcsó mulatság lenni, ezért ez a mostani szülinapi ajándékja.

Hétvégén buli a nagyszülőkkel és fogalmam sincs mi finomsággal várjam őket - lehet, hogy vendéglő lesz belőle?

Mindenkinek szép hétvégét és május 1-et!!!!!!

Zsóci

Kép
zsóci

Zsóci!
Tegnap is fel akartam köszönteni kicsi lánykádat,d e megint enm sikerült csatolnom semmi képet. Mi leht ezzela bbanettel, talán sokan vanak fent rajta?
Akkor mégegyszer utólag boldog szülinapot a hamarosan kisiskolásnak.
Múltkor hol kölcsönöztétek neki a koszorúslányrucit?Nagyon szép volt az is!
Mi olcsón megúsztuk , mert a jelmezkölcsönzőben találtunk rá , ami ugye nem volt olyan csilicsálé, azaz modenr ruci volt. Igaz nem bordó amit szerettünk volna, de azokból nem találtunk megfelelőt.
12000Ft-ot meg nem akartma kiadni érte!
Bettina biztosan élvezni fogja a koszorúslánykodát, az én lányom is állandóan az szeretne lenni!
Ha kelett volan a Hírlap odaadtam volna, de szerencsére sikerült beszereznetek!
Én meg azt hittem talán azért enm válaszoltál,,mert már megtaláltátok nélkülem is. Még jó , hogy írtam!
A tali dologgal kapcsolatban még nem nagyon tudok válaszolni, mert nálunk azon a héten lesz a szülinap, keresztelő vasárnap, és biztos rengeteg dolgom lesz hétvégén. De lehet hogy megpróbálom beleszoríttani egy órácskát a zsúfolt szombatba.
Még a rucimon is alakíttanom kellene, meg a teljes menüsort kiatlálni és elkészíteni.
Timi! Kaptam már egy Kmf -re járó csajtól egy kis szöveget általánosságban a polisztirolról, de ha neked van még valami bővebben szívesen veszem . Fényképezd le , aztán küld el, szerintem nem kell akkor neked bepötyögni.Előre is köszi.
Nem tudom, hogy a csaj eggyátalán milyen szakra jár?
Na megyek,mert még megyünk a dokinénihez. Sziaszto!
KRISZTI
bencze

Sziasztok! Köszönjük a köszöntéseket! A sárkány szuper helyes. Mi hétfőn megyünk esküvőre, a barátnőmére, délután hajón lesz a buli, szóval szorítsatok a jó időért. (Meg hogy ne kelljen hazarohannom altatni, lenyugtatni az ikreket.
Ábel még csak most van kint a nővéreméknél. Nagyon él, marha jól érzi magát. Remélem feltöltődik. Azt reméltem talén kint nem fog folyton ordítani, és múlik a rekedtsége, de ott is nagyon hangos.
nincs valami ötletetek, hogy lehetne hatni rá. Õsz óta logopédushoz jár hangképzési gyakorlatokra, de ezzel együtt nem javul. Főként azért, mert az ordítással nem hagy felí! Claire
claire

Timtom!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok sok szeretettel:

Kép

Kép
zsóci

Sziasztok! Timi! Boldog névnapot!
A próbavédésen túl vagyok, szervezhetem az igazit. Persze még át kell szabnom csomó mindent az előadásomban, és még "tartunk majd egy főpróbát". Meg el kell készülnöm az opponenseknek a válaszokkal. Mindenesetre monst az a legnagyobb feladat, hogy 5 lehetséges időpont közül 1 jó legyen mind a 9 résztvevőnek, akinek muszáj ott lenni.
Közben megjött Ábel. Nagy élmény volt neki.
Claire
claire

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!
Jövök még, s mesélek majd, de most mennem kell, kivételesen itthon, s szalad a lakás, utol kéne érni magam, bár azt hiszem elég reménytelen a helyzetem e téren Kép S már megint lassacskán éjfél van.

Addig is egy aktuális, kedvenc képem a legényeimről:

Kép

Timi

Kép

Kép
timtom

Szia Timi!

Sok boldog névnapot!!

Kép

Ari a kis családod..Bala, már egyedül is jár??
Mennyi idős most?

Sziszike

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Minden anyának, nagyon sok boldog anyáknapját kívánunk!

Kép

Ma lesz az oviban, már alig várom..Zsolti nagyon készül.
Nagyon szeretem a kis családomat!!!

Sziszike

Kép
sziszike1000

Szia Sziszi!

Ha jól emlékszem akkor Bala május 12-én lesz 1 ÉVES!!!!

Én tegnap születés hetéztem a nyitó napon az Arany10-ben. Nekem ez volt az igazi anyák napja, kikapcsolódás és minden jó. Nagy ajándék volt a családtól, hogy engedtek elszabadulni egész napra.

Nálunk már csütörtökön megvolt az oviban az ünnepség. Aranyosak voltak!

CLAIRE! Remélem simán magy majd a védésed, drukkolok továbbra is!!!!

Most kezdett el szakadni az eső és nekem mennem kéne a vonathoz, de semmi kedvem sz..rá ázni!!!

Kép
zsóci

Sziasztok!

Bettinának utólag boldog szülinapot, és Timinek boldog névnapot kívánok!
Sajnos eddig valami miatt nem tudtam képet csatolni, most pótolom.
Bala nem 6-án született?Nekem úgy rémlik.
De ha most, akkor neki is boldog szülinapot!

Kép
bencze

Sziasztok!

Mindenki írhatna a babákról, mostanság, olyan keveset tudunk beszélni egymással. Kép
Táblázatot is csinálhatnánk adatokkal..mit szóltok?

Sziszike

Kép
sziszike1000

Én benne vagyok!
Ki vállalja?

Kép
zsóci

Sziasztok!

Ha mindenki benne van beszéljük meg mi szerepeljen benne..
Anya neve, születésnapja,gyerek(ek) nevei, születésnapjuk, hol lakunk.
Más ötlet?? Esetleg névnap?

Mindenki szóljon hozzá!!!

Kép
sziszike1000

Anyáknapja:

Kép

Kép
sziszike1000

Szisztok! Ha van aki megcsinálja, én benne vagyok.
Kérlek űzzétek ki belőlünk ezt a nyomorult influenzát. Főként belőlem, mert most én viszem a prímet. Nem is tudom mikor voltam utoljára beteg! Claire
claire

Sziasztok!

Még1x köszönöm szépen a névnapi virágokat!

Zsóci!
Te nyertél! Jól emlékszel, tényleg május 12. a nevezetes napunk Kép, azaz Balánk pénteken lesz egy éves. Olyan hihetetlen. Olyan gyorsan elrepült ez az év! S azt gyanítom, hogy a többi is ilyen gyorsan fog szaladni.
Megúsztad az esőt vagy úsztál hazafele?

Kriszti!
Nem tudtam még megnézni a PS anyagot, de ha kell még, akkor előkeresem.

Sziszi!
Bocsi, hogy a iwiw-en még nem válaszoltam a leveledre, majd most pótolom itten.
Nem sírtál az ünnepségen? Én szerintem biztos fogok. Tündéri ez a kép Zsoltiról! Sugárzik a szeméből a szeretet. Jó képű kis srácotok van! Igazi szívtipró!

Claire!
Hajrá védés!!! Kitartás, s az influenzát meg elkergetjük tőletek.

Táblázat:
Jó ötlet. Milyen formátumban gondoltátok? Én megcsinálom szívesen. Hogy mi legyen benne? Sziszi felsorolása teljesen jó. Anyucik és gyerekek szüli és névnapja. Plusz javaslat: elérhetőségek (e-mail cím, weboldal, cím, telefon, msn, ...).

BALA:
Hát az iwiw üzenetfala beragadt, így nem tudom, hogy miket kérdeztél Sziszi, de azért összefoglalom magunkat, így lassan (azaz gyorsan) egy évesen.
Szerencsére makk egészségesek vagyunk, azt az egyet leszámítva, hogy kegyetlenül vállogat a Lelkem, s ebből kifolyólag lassabban gyarapszunk, mint ahogy kellene. Bala most 70 cm és 7970g.Lehetne magyobb és súlyosabb egyéniség, de teljesen arányos, s vidám, izgő-mozgó duracell nyuszi, így amit megeszik, annak a kétszeresét letekeri.
Mászunk mint a csík, Anya néha utol sem ér, főleg amikor már a szemén látszik, hogy rosszban sántikál.
Menni még nem megyünk egyedül, de kézenfogva egész nap gyalogolnánk, ha rajta múlna, s nem a mi derekunkon. Mostmár szépen gyalogol úgy is, hogy csak az egyik kezét fogjuk.
A szopiról szép lassan leszokunk, mert így hogy már kevés van a cicimben, kevés is neki, s mivel erőlteti, hogy jöjjön belőle, nekem fáj ahogy cicizik. Kaja szinten már nem is igényli, inkább csak érzelmileg.
Kaja: nagyon édes szájúak vagyunk. Nem örülök neki, de legalább a tejpépeket megeszi, így azokkal "hízlaljuk", hogy nőljön a lelkem. A főzelékekkel meg próbálkozunk. Egyelőre van három kedvence, azon kívül mindig zsákbamacska, hogy megeszi e vagy nem, amit kibontottam neki.
Remélem a tavaszi friss zöldégek majd csúsznak neki, azok jó édesek. Két nepja elkezdtük az "Anya, nekem együdil is megy!" című kajálásokat Kép
KépKép
S amitől elolvad Anya: "Anya Te is kérsz belőle?"
Kép
A fogzással szenvedünk, mert eddig csak az alsó két fogunk van kint teljesen, felül viszont egyszerre négy törekszik elő. Ettől mostanában éjjelente néha többször is felkelünk, de a Dentinox és a simogatás, ringatás segíteni szokott.
Imádunk sétálni, s játszóterezni Kép
Kép
Imádunk a kutyával játszani, s a cicák farkát húzni Kép
Kép
Imádunk karikázni, meg bedobós játékot játszani:
Kép,
Vannak kedvenc leporellós mesekönyveink.
Tapsi-tapsira szépen tapsolunk, bár most ezt egy pár napja nem akarjuk megmutatni senkinek.
Megmutatjuk mindenkinek az orrát.
Szépen pápázunk.
A mit mond az autóra hangosan berregünk.
Pikk-pakkra levesszük a zoknit a lábunkról.
Rámoljuk a fiókokat és a szekrényeket, s ebből adódóan volt már egy-két sírás, hisz becsuktuk az ujjacskáinkat.
A legjobb játék a hordozónk. Bemászni, kimászni, felborítani, megrágni...
Ha reklám van, akkor megszűnik körülöttünk minden:
Kép
Kedvencünk Apa számítógépe, s rajta az egyszervolt.hu:
Kép
Imádunk fürdeni, s közben minden körülöttünk állót is megfürdetni Kép
Szépen, rámutatunk mindenre, s elmagyarázzuk, hogy mit akarunk vele tenni, vagy Anya mit csináljon vele.
Pillanatok alatt le tudja venni Anyáékat a lábukról a bújásával, s a huncutságával.
Ügyesen fújjuk a furulyát, s a nagyinál a kedvencünk a zongora.
S hogy "rossz" tulajdonságunk is legyen:
A fogunk miatt még nem alusszuk át az éjszakát. Plussz elkezdtük a hisztis korszakot. Nagyon jól tudunk toporzékolni és visítani.
Ja és egyelőre le kéne szoktatni arról, hogy ha nincs rajta pelus, akkor rögtön pisil, az esetek 60 %-ban. S közben hatalmasakat kacag. Próbáltuk ennek már előnyét nézni, s elkezdeni a bilizést, de a bilit egyelőre csak egy játékszernek nézi, s ha rá akarjuk ültetni, akkor toporzékol, s elkezd sírni.
Hát most "röviden" ennyi.
Imádjuk a kis Manót, csodálatos dolog látni, ahogy cseperedik, s okosodik.

Remélem nem untattalak titeket az irományommal, s hogy nem okozott senkinél gondot a sok csatolt kép.

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Timi! Szuper vagy!!!!
Egyrészt, mert bevállalod a táblázatot. MÁSRÉSZT, mert nagyon élveztem (és olvastam volna még tovább) a Bala-mesét. Ilyennek kell lenni egy 1 éves manócskának: Huncut, belevaló, aranyos és a rosszaságaival együtt is olyan édes.

A táblázat formátumát rád bízom, adatokat küldöm e-mailben - ha már voltál olyan kedves és elvállaltad a készítést. Nagy táblázat ugysem lesz, mert összesen négy emberkéből áll össze ez a topic.

Sziszi!

Zsolti fotója nekem is nagyon tetszik, tényleg sugárzik belőle valami nagyon-nagyon meleg szeretet.

Bettinában ez nincs - legalábbis ennyire:
Kép
Persze ő is aranyos volt az anyák napján, nekem is gombóc volt a torkomban. A videózás miatt (ami elfoglalta mindkét kezem) nem tudtam fényképezni, ez a kép már otthon készült.

Claire!

Gyors jobbulást kívánok neked. Ûzöm gondolatban a bacijaidat elfele!!!!

Mindenkinek szép napot!

Zsóci

Kép
zsóci

Sziasztok!
Itt vagyunk ismét!Nagyon helyeske mindegyik anyáknapi köszöntő kisfiú, és kislány és persze Balababa is !
Timi!
Mi is hasonló csintalanságokat csinálunk , mint ti. Olyan jó volt olvasni nekem is, hogy nemcsak az enyém ilyen!
Lassan már belefáradok az egész napos rakodásba,amit a kisasszony kipakol, amíg én éppen valahol mást csinálok.És ezért sosem érek a végére. Esztike már járogat egyedül is. De azért a biztonságosabb járást még neki is gyakorolnai a kell.
Nem beszél túl sokat de nagyon meg tudja értetni magát. Enni, inni tud kérni, a mammma szóval, Tudja mondani, hogy mit mond a kutya , boci, cica.
Már ő sem szopizik, mert 8 hónapos korában , mikor jöttek a felső szemfogai, nem akart szopikázni. Aztán már pohárból se kellett neki. Kerestük neki a bevált tápszert, mert a humana nem ízlett neki.Az étvágya kezd javulni, és szerencsére nem válogatós.
Van egy elektromos kiasutója azzal szeret menni. Úgy nyomja gázpedált, hogy futni kell mellette, hogy neki ne menjen valaminek.
A hétvégén lesza kereztelőnk a szülinappal. remélem addira meggyógyul Esztike , mert ma lázas volt.És napsütés is legyen, hogy kint tudjunk a szabadban piknikezni.
bencze

képek rólunk!
bencze

na nem sikerült,mert mait csatoltam nemjött elő!
bencze

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?