Sziasztok!
Még1x köszönöm szépen a névnapi virágokat!
Zsóci!
Te nyertél! Jól emlékszel, tényleg május 12. a nevezetes napunk
, azaz Balánk pénteken lesz egy éves. Olyan hihetetlen. Olyan gyorsan elrepült ez az év! S azt gyanítom, hogy a többi is ilyen gyorsan fog szaladni.
Megúsztad az esőt vagy úsztál hazafele?
Kriszti!
Nem tudtam még megnézni a PS anyagot, de ha kell még, akkor előkeresem.
Sziszi!
Bocsi, hogy a iwiw-en még nem válaszoltam a leveledre, majd most pótolom itten.
Nem sírtál az ünnepségen? Én szerintem biztos fogok. Tündéri ez a kép Zsoltiról! Sugárzik a szeméből a szeretet. Jó képű kis srácotok van! Igazi szívtipró!
Claire!
Hajrá védés!!! Kitartás, s az influenzát meg elkergetjük tőletek.
Táblázat:
Jó ötlet. Milyen formátumban gondoltátok? Én megcsinálom szívesen. Hogy mi legyen benne? Sziszi felsorolása teljesen jó. Anyucik és gyerekek szüli és névnapja. Plusz javaslat: elérhetőségek (e-mail cím, weboldal, cím, telefon, msn, ...).
BALA:
Hát az iwiw üzenetfala beragadt, így nem tudom, hogy miket kérdeztél Sziszi, de azért összefoglalom magunkat, így lassan (azaz gyorsan) egy évesen.
Szerencsére makk egészségesek vagyunk, azt az egyet leszámítva, hogy kegyetlenül vállogat a Lelkem, s ebből kifolyólag lassabban gyarapszunk, mint ahogy kellene. Bala most 70 cm és 7970g.Lehetne magyobb és súlyosabb egyéniség, de teljesen arányos, s vidám, izgő-mozgó duracell nyuszi, így amit megeszik, annak a kétszeresét letekeri.
Mászunk mint a csík, Anya néha utol sem ér, főleg amikor már a szemén látszik, hogy rosszban sántikál.
Menni még nem megyünk egyedül, de kézenfogva egész nap gyalogolnánk, ha rajta múlna, s nem a mi derekunkon. Mostmár szépen gyalogol úgy is, hogy csak az egyik kezét fogjuk.
A szopiról szép lassan leszokunk, mert így hogy már kevés van a cicimben, kevés is neki, s mivel erőlteti, hogy jöjjön belőle, nekem fáj ahogy cicizik. Kaja szinten már nem is igényli, inkább csak érzelmileg.
Kaja: nagyon édes szájúak vagyunk. Nem örülök neki, de legalább a tejpépeket megeszi, így azokkal "hízlaljuk", hogy nőljön a lelkem. A főzelékekkel meg próbálkozunk. Egyelőre van három kedvence, azon kívül mindig zsákbamacska, hogy megeszi e vagy nem, amit kibontottam neki.
Remélem a tavaszi friss zöldégek majd csúsznak neki, azok jó édesek. Két nepja elkezdtük az "Anya, nekem együdil is megy!" című kajálásokat
S amitől elolvad Anya: "Anya Te is kérsz belőle?"
A fogzással szenvedünk, mert eddig csak az alsó két fogunk van kint teljesen, felül viszont egyszerre négy törekszik elő. Ettől mostanában éjjelente néha többször is felkelünk, de a Dentinox és a simogatás, ringatás segíteni szokott.
Imádunk sétálni, s játszóterezni
Imádunk a kutyával játszani, s a cicák farkát húzni
Imádunk karikázni, meg bedobós játékot játszani:
,
Vannak kedvenc leporellós mesekönyveink.
Tapsi-tapsira szépen tapsolunk, bár most ezt egy pár napja nem akarjuk megmutatni senkinek.
Megmutatjuk mindenkinek az orrát.
Szépen pápázunk.
A mit mond az autóra hangosan berregünk.
Pikk-pakkra levesszük a zoknit a lábunkról.
Rámoljuk a fiókokat és a szekrényeket, s ebből adódóan volt már egy-két sírás, hisz becsuktuk az ujjacskáinkat.
A legjobb játék a hordozónk. Bemászni, kimászni, felborítani, megrágni...
Ha reklám van, akkor megszűnik körülöttünk minden:
Kedvencünk Apa számítógépe, s rajta az egyszervolt.hu:
Imádunk fürdeni, s közben minden körülöttünk állót is megfürdetni
Szépen, rámutatunk mindenre, s elmagyarázzuk, hogy mit akarunk vele tenni, vagy Anya mit csináljon vele.
Pillanatok alatt le tudja venni Anyáékat a lábukról a bújásával, s a huncutságával.
Ügyesen fújjuk a furulyát, s a nagyinál a kedvencünk a zongora.
S hogy "rossz" tulajdonságunk is legyen:
A fogunk miatt még nem alusszuk át az éjszakát. Plussz elkezdtük a hisztis korszakot. Nagyon jól tudunk toporzékolni és visítani.
Ja és egyelőre le kéne szoktatni arról, hogy ha nincs rajta pelus, akkor rögtön pisil, az esetek 60 %-ban. S közben hatalmasakat kacag. Próbáltuk ennek már előnyét nézni, s elkezdeni a bilizést, de a bilit egyelőre csak egy játékszernek nézi, s ha rá akarjuk ültetni, akkor toporzékol, s elkezd sírni.
Hát most "röviden" ennyi.
Imádjuk a kis Manót, csodálatos dolog látni, ahogy cseperedik, s okosodik.
Remélem nem untattalak titeket az irományommal, s hogy nem okozott senkinél gondot a sok csatolt kép.
Puszi: Timi