Kormi!
Kicsit irigy vagyok a vásárolgatásért, ez az én gyengém is
Gyerkőcöknek vásárolgani minden félét
Örülök, hogy sikerült ennyi mindent ilyen olcsón beszerezni. Nekünk is aktuális sajnos a ruhatár beújítása. Nacik, pólók kellenek a nagynak, meg a Daninak is.
Novum!
Érdekes módon nem nehéz tolni a babakocsit, könnyen fordul, könnyen kezelhető. Csak a apadkára felemelés nehezebb, mert ugye a súlyosabb kölök van elől...
De nem szokott gondot okozni, a karom már edzett. Elvégre már 3,5 éve súlyt emelek. 3540 g kezdtem
Azóta meg már 20 kg-nál járunk
Dani is 15 felett van
GAbuska!
Hát a bográcsozás jó volt, de azért itt be kell valljam, hogy csak abbana pár órában voltam egyedül, utána jött a felmentő sereg. Anyós, após, meg a párom. Azért rengeteget segítettek! Aztán kókadoztam is rendesen
Pelenkázás terén a nagyszülők találékonyabbak mint hinnéd!!! Régebben a Gabi sokat volt náluk, és most a Dani is volt majdnem 1 hetet! Mikor a Geri ugye a PIC-en volt. Pelenkázás hasonló módon zajlik, csak enyim kölke el is szalad(na). Mígy anyukám pelenkázza, addig apukám odaáll és szórakoztatja a Danit és így sírás, kényszer nélkül megoldják.
Dia!
Igen én is szeretem a kertet, csak az a rossz, hogy errefelé nem ismerek senkit. Ezt úgy értem, hogy ott nőttem fel ugye az Üllői út másik oldalán. Csak kiléptem a kapunk és máris köszöngettem, mint falun
Az Eötvös iskolánál/ovinál lévő lakótelep nekem mindig a túloldal volt és itt az égegyadta világon egy ismerős sincs. A házat már az otthonomnak érzem, csak a környéket nem, de ez 2 hónap alatt nem várható el 25 év máshollakás után. 25 évet éltem ugyanabban a paneltömbben és a legtöbb gyerekkoris ismerősöm ugyanott lakik még mindig. Azért az hiányzik. Meg van ott egy 7 gyerekes család. A legkisebb is már 18 éves, ott bandáznak a játszótéren mindig a haverjaival. Na de az a szelíd banda féle. Kölkök simán odamennek felülnek közéjük a padra, meg a ping-pong asztalra, dumcsiznak velül, mégha nem is kapnak választ a gyermeteg kiskorára való tekintettel, megkínálják őket csipszel, meg figyelnek rájuk. Sőt tavaly is nem egyszer volt rá példa, hogy ha este, (mikor már gyerk nincs a játszón) ott söröztek és törtek üveget, akkor másnap felseperték! Két csajszi tesójuk is mindig ott lebzsel a játszón, főleg az egyik. 21 éves körül van, vagy 23. Saját gyereke nincs, de mindig jön babázni, meg gyerekezni és simán leáll fogócskáni, néha jön valami kölcsöngyerekkel is
Imádja a kicsiket és még sorolhatnám, hogy tavaly is milyen nyüzsi volt ott. Én úgy gondolom, hogy ez a fajta játszózás, ahol a fiatalok nem zavarják a játszózó anyukákat-gyerekeket, hanem együtt tudnak meglenni (focizni is szoktak a kicsikkel), játszani, az ritka. Vagy nem? Én vagyok elfogult? Aztán van még egy középkorosztály. Õk még általános iskolások, de olyan 5-6 osztályosok. ők is arrafelé brancsolnak... Ott is a csajok mindig lenyúlták a Danit babakocsival együtt és ott köröztek vele
Ja na meg ott van a még idősebb korosztály is a játszó melletti parkolóban. Õk már olyan 30-on vannak, némelyiknek saját családja, ők meg szintén ott a játszón a gyerkőcökkel. Néha mekkora nyüzsi volt ott, vagyis mindig
Hányszor volt az, hogy lementünka GAbival, meg toltam a babakocsit és nem győztem ksözöngetni a játszón
Nem egy nagy durranás játszó ám. Van egy nagyobbacska homokozó, belemegy 2 csúzda, van a homokozóban 1 db rugós játék, egy hinta és kijfújt
Mellette van egy focipája, na meg a ping-pong asztalok. Jó kis aszfaltos-füves rész. Személy szerint utálom a gyönygy kavicsos játszókat. Ott nem lehet biciglizni, kismotorozni, és a gyerek szájából folyton kavicsokat kotortam ki. Hú és volt, hogy olyan kis motoGP-k voltak
Mikor az 5-6 kis motoros zsivány csak úgy repesztett
Na jó mostmár abbahagyom az áradozást, csakhát kíváncsi vagyok ezt a nyarat hogy oldom meg. Tavaly ugye mikor szoptatni kellett csak leültem a padra, elbarikádoztam magam 1-2 babakocsival, meg pelussal betakaróztunk, az anyukák tudták mit csinálok és olyankor mindenki figyelt a Gabira, nyugodt voltam. Most ezt hogy fogom megoldani, ha nem akarok hazajönni a játszótérről, mert mindkét kölke épp a legjobbat játssza? A sokadik ilyen után nagyon megutálnák a Gerit, hogy már megint miatta..
és de kövér vagyok! Nézd meg a csoportképet, én középen a pirosas pólóban amin két kéz látszik..
sasha