Új privát üzeneted érkezett!

Mancsi,
utcabál itt volt Óbudán a Kolosy térnél. Jó sz@r volt. Kép

Arra a kuponra nem lehet adatot írni, talán szóban kell majd??? Addig tessék ezeket bemagolni! Kép

wiw: próbálj meg úgy belépni, hogy bizti kaptál már üzit az e-mailedre, és oda kattintasz, akkor beenged. Mi is csak így tudunk belépni.
Ugye érthető voltam? Kép

Csajok!!!
Május 20-21 Családi Nap a Margitszigeten. Na??? Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Kormi!
Tényleg klassz lenne az Orczy-kertes tali,azt én is jobban beválalnám mint a szigetet.Hol lehet beváltani a pampers-es vonalkódokat?Nekem is van egy rakat belőle.Tovarisi konyecKépKépNagyonjóóóóóó.Nálunk az esküvőnkön amikor a házasságkötő teremben írta alá a párom a könyvet,akkor a tanuja odasúgta Neki(tovarisi konyec).Kép
WinchesterKépMi is jártunk már így.

Bubek!
Gyönyörű a kis testépítőd!KépKép

Coolasa!
Nagyon szépek,elegánsak vagytok.Kép

Mindenkinek puszi.Bocsi most nem írok többet mert az éjszakát ki kell pihiznem.Ugyanis Domi 1 órakor felébredt és játszani akart(vagyis játszott is 3-igKép )nagyon friss volt......csak tudnám miért.

Kép
Kép
lldicsi

Gabi,
aha, az is a Livicsek rugija voltKép A rugik most simán jók rá, a bodyk közül viszont a legtöbbje még várat magáraKép A fiestás kisgyerekre emlékszem még anno rokker korábólKép Tele van tetoválva mindkét karja, meg ki tudja még mije. Úgy látszik a latin lávör stílus kifizetődőbbKép

Ilba,
magolok!Kép Próbáltam már úgy is belépni, de nem megy. Peti azt mondja, hogy neki is ezt csinálta pár napig. Én kb. 5 napja nem jutok beKép

Jóccakát mindenkinek!

Kép
mancs

Szijasztok!
Kösz a gratulákat mindenkinek, úgy látszik használt a ráolvasás (mármint amikor Petikének megnyugtatás és altató gyanánt felolvastam a Vertikális marketing címet viselő, "18. tétel" alatt futó Bűn és bűnhődés hosszúságot meghazudtoló szösszenetet).

Boldog Muttertag-ot mindenkinek!!! Mancsot felköszöntötte Petike, jól le is bőgte a gyereket (hagy nőjjön).

Gabuska, ami Deák Billt illeti: Szerintem Livus örülne az újnak és ismeretlennek, arról nem is beszélve, hogy egyből megtanulna fára mászni is...
Kép
Ha más nem, legalább egy kis zenei élményt kapna a gyerek Bill Kapitánytól. Én is formálnám egy kicsit a nem túl populáris zene felé, de Mancs kevésbé vevő az én izlésemre (szerencsére azért a Fiesta és hasonlók nem nyerők nála se...)

Egy jó tanács: vigyázni kell az ilyen vurstlis rendezvényekkel, mert egyszer csak egy Zámbó Árpy koncerten találod magad a gyerekkel, ami a jövőjére és fejlődésére nézve maradandó károsodásokat is okozhat!!! Kép Kép
Nyomatok fel egy képet, vizsga után sikerült hülyét csinálnom a gyerekből

Na mára ennyit, jóccakát Nektek

Mancsbá
Kép

Kép
mancs

Halihóóóóóó Nagymancs!
Fáramászás KépKépKép
Egyébként nem akartam ám bántani az öreg Billlllllllllllt, mert imádom! (Bár egy kicsit öntelt, de neki van miért.Kép)

Köszönjük az anyák napi köszöntést!Kép
Bár, az az igazság, hogy még nem igazán érzem érintettnek magam. Tavaly iyenkor, mikor pocakos voltam, jobban foglalkoztatott, hogy jééé, félig-meddig már az én ünnepem is ez, de idén valahogy nem. Mint a mikulás meg húsvét, ááááááá, még úgyis kicsi a gyerök! Majd jövőre biztos fogok hüppögni, mikor odatotyog hozzám Livicsek, és az "Add oda"-mondja Apa, felszólításra megajándékoz valamivel.

Szerintem Ti teszteltek engemKép, de hogy lássátok, hogy figyelek:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kedves Egybegyűltek, én, mint Deákbill kéretlen jogi képviselője visszautasítok mindenféle élcelődést a fent nevezett nemes bükkfa-végtagja vonatkozásában!

Gabus: jaaa, hogy írás közben szállsz el, nem is küldésnél.. ilyet én még nem is hallottam, szerintem ezt speciálisan rád fejlesztette ki a babanet.

A 2. képen amúgy nem rám mosolyog utódunk, hanem kedves anyai nagymamájára, amit én felháborítónak tartok, mert hát hogy jön ő ehhez. A 3. képen semmi különös oka nincs az eleganciának, mi otthon mindig ilyen göncökben mosunk fel, meg visszük ki a szemetet.... na jó, nem: a margitszigeti grandhotelbe voltunk vacsorára hivatalosak, ezért épp búcsúzkodtunk a nagyszülőknél, akik ezen alkalomból felvigyázói szerepet töltöttek be. Anyukám, elmondása szerint, klasszikus zenei és irodalmi műveltségének színejavát felvonultatta az est folyamán csárdáskirálynőtől kezdve bobhercegen át petőfi összesig, melyet leszármazónk 1től 10ig terjedő fintor-skálán pontozott...

Kép Kép
coolasa

Mancs,
hasonlóképpen vagyok én is Petike képeivel, mint Te, mikor írtad, hogy elérzékenyültél. Van ám olyan elérzékenyülős képem friss is:Kép
Kép
Anyunak ecseteli a fogalmamsincs hányadik oldalon látható eseményeket.

Coolasa,
hát igen, de ez nem a babanet hibája, hanem a mi szuperhiper extraklassssz szgépünké...
Mi nagymamáink is folyton szavalnak meg énekelnek Livinek, unokatesók meg Led Zeppelint gitároznak neki, és ő ezt nagyon díjazza! De téllleg!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hellósztok,

Bill kapitány nálunk is nyerő, annóóóóó még szerelmünk hajnalán sokat jártunk Billybácsi koncertjére apával...Kép

Mancsbá, tényleg sikerült Törpemancsból hülyét csinálnod!!! Kép

Coolasa, és hogyan viselte távolléteteket a minike? Bírta a cicinélküliséget?

Orczy kert király!! Kép

Ja, apukám mozgalmi dalokat szokott énekelni a gyereknek......nahát az valami vicces. De bírja a kölyök.......egy ideig. Kép

Novum, szívesen meglátogatunk, de aztán tele legyen a hűtő!!!!!! Kép Kép

Széééééééééépek a babááááááák, még képet!!
Vendég

Ilba és aki még Gajdos doktornőnél szült Kép
Megkérdezhetem (persze ha gondoljátok jöhet magánban is,cimem: bacsak@yahoo.com ) hogy ti mennyit adtatok a szülésért.
En nem vagyok hive annak hogy megkérdezzem tőle,meg egyébként is konkrét elképzeléseim vannak róla mennyit adunk majd,csak érdekelene. Egyébként császár lesz,ha ez nyom valamit a latban Kép

Másik kérdéskéim:
-Van valakinke kórházi listája hogy ide miket kell vinni??
- Császár után kinek hogy sikerült szoptatás?

Minden baba nagyyyyyyyon édes,olyan jó hogy nekünk is lesz újra egy ilyen kis szuszogo KépKép

Köszönöm előre is
kata

Kép
Kép
kataa

Halihó Mindenkinek!

Újra itthon és végre megint van egy szusszanási időm (amit persze megint nem a takarításra fordítok). A hétvége szokás szerint megint tiszta zsufi volt, mindkét nagyit és mindkét dédit végiglátogattuk anyák napja alkalmából.
Képzeljétek tegnap Petrát nagykádban fürdettük sok vízzel, készülvén a babaúszásra. A feje mögött ültem, csak éppen, hogy tartottam a nyakánál és annyira ügyesen tartotta fent magát a vizen, rettentően élvezte, hogy úszkálhat, nem éri végig a kádat. Csináltunk hidegvizes foltot is, még csak 34°C-ra mentünk le, de meg se kottyant neki. Kép

Ilba,
Ti hogy álltok a babaúszással, akkor jöttök? Én már nagyon várom a szombatot, holnap még beszerzem az orvosi igazolást, meg a pellust aztán hajrá.

Novum,
nagyon jó volt az osztálytali. Mi a férjemmel egy szakközépbe jártunk, ott ismerkedtünk meg (11,5 éve). Az osztályfőnök hely. jófej volt, leszúrta az oszt.főnökömet, hogy nem látta a csemeténket iwiw-en Kép. Nálunk csak a férjem van fent, nekem arra már nincs időm, de mivel közös baráti körünk van, így aki akar rajta keresztül is megtalál. Annyira rég vagyunk együtt, hogy még az ált. iskolás barátaim is megtalálnak általa.
Kár, hogy 10-kor el kellett jönnöm, de így is tudtam azért sok régi jóbaráttal beszélgetni.
A sok programra Petrát babakocsival viszem, mindent leszedek róla, mert akkor nagyon könnyű és még lépcsőn is tudom cipelni.

Kormi,
örülök, hogy ilyen hamar újra itt vagy körünkben. Ja én is gyűjtöm a Liberos nyuszikat, szóval ha legközelebb talizunk, akkor kérnék párat. Erről jut eszembe a holnapi baba-mama torna nálunk kérdéses, mert Petrát oltásra viszem, bár ha jól viseli, akkor lehet, hogy átsétálunk tornázni, ott kipihenheti. Szóval, ha megyünk is, akkor ott találkozunk.

Gabuska,
naná, hogy kell a sapi (41cm), a legközelebbi talin fizetem, ha az úgy jó Neked. Előre is köszi.

Erről jut eszembe, akkor mikor lesz a legközelebbi tali??? és az Orczy kertben lesz???

A képek fantasztikusak, sajnos nincs időm mindegyiket külön kommentálni, de 3-szor is megcsodáltam őket!

Most készülődnöm kell, mert ma is sűrű programunk lesz. Beviszem a gyerkőcöt a cégemhez megint megmutatni (van aki még nem látta, pl.: főnököm), aztán meglátogatjuk barátnőm 8 hós Danikáját, majd a nagyinál megvárjuk apát. Kicsit izgulok, mennyire fogja bírni Petra a BKV-t, nem kéne mindenkivel tudatni, hogy mi is utazunk Kép.

Összeakadtak az ujjaim, hát nem egyszerű szétszedni őket
Kép

Na most már minden OK
Kép

Így pihentünk anyával a nagykádas fürdés után
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti, utódunk felháborítóan nyugodtan viselte hiányunkat, bár a hírek szerint a magyar posztmodern irodalomnál kissé homlokráncolt.
Egyébiránt el kell mondanom, hogy átállt energiatakarékos üzemmódba, ez nála konkrétan azt jelenti, hogy kizárólag akkor sír, ha én megjelenek a színen, akár arc, akár óvatoskodó léptek formájában, mivel tudvalevő, hogy akkor evés/játék/beszélgetés következik. Ha nem közelítem meg 10 méteren belül, eszében sincs feleslegesen műsort szolgáltatni.

Kép Kép
coolasa

kedves babanetesek, akik wiwesek is egyben: figyeljetek erre!

"Gépház üzen

május 8.

Sziasztok!
Újabb megtévesztő üzenet indult útjára, miszerint az iWiW hamarosan fizetős lesz. Ennek az állításnak sincs valóságalapja. Kérjük ezt se továbbítsd senkinek!"

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Úgy látom, Mancsbá az este amíg én zuhanyoztam, kontárkodott...KépKép A zenei ízlésünk valóban néhány helyen különbözik (Bill, Hobo, jazz) és néhány helyen egy és ua. (Aerosmith, GN'R stb.)

Gabi,
nagyon édes a Livike, ahogy magyaráz! és olyan nagylányos már! Hihetetlen, hogy pár hete még azt írtad, hogy mászik, erre mostmár föl is áll!Kép

Ilba,
csatlakozom Mancsbához, vigyázz az utcabálokkal, nehogy vmi Zámbó-sarj megfertőzze a zenei ízlését Beninek!Kép

Coolasa,
köszi a wiw-infót, mindjárt megnézem. Ha sikerül bejutnom.

Kataa,
olyan listára gondolsz, hogy mi kell a babának ill. Neked a kórházi bentlét alatt? Ha Petike addig nem nyivákol, küldök egy emilt és abban leírom (nekem még frissek az emlékekKép)

Pááááá!

Kép
mancs

Sziasztok!

Kispesten lakó anyukákat kersek, kikkel megbeszélhetném gyereknevelési hatalmas problémáimat és esetleg nagyokat sétálni is lenne kedvük. Egy éve lakunk itt, a munkám miatt nem nagyon jutott időm barátkozásra. Kisfiam Ádám öt hónapos a SOTE II-n született.

Üdv. Mindenkinek!

Kép
vanília

Sziasztok!
Ismét sikerült csak olvasó üzemmódra kapcsolnom. Viszont a képeket muszáj megcsodálnom!
Látom már nem téma, de akkor engem lehet kövezni,...én ugyanis nem hagyom sírni a csemetét. A nyüglődés az mehet, de amikor ordít annak sztem oka van. Szerencsére már nem ordít. Magától leszokott az állandó cicről és este 4-5-6-ig simán alszik a kiságyban magától. Nem zavarta meg az, hogy hetekig velünk aludt.
Vuka, mennyi ideig tartott a nagykádas pancsolás? Mi is tervezzük akár megyünk, akár nem babaúszásra. Szonja nagyon élvezi a kádban rugdosást főleg ha a szájába is csap víz. Viszont végigér és néha jókorákat rúg a kád falába.
Nem is tudom, hogy Noémié a nagyobb elismerés vagy a nagyszülőké, hogy a lányka ilyen jól viselte anyuka távollétét!

Megyek, mert Szonja alvás helyett inkább a játékait nézegetnéKép

NKép

Kép Kép
natasa1975

Helló!

Jól le vagyok maradva topikozás ügyben, kár, hogy nincs sok időm írni, na amennyi van, azalatt írok, pedig lenne más dolgom, csak jobb nemKép
Tegnap nagy bográcsgulyás partit rendeztünka családnak. Véletlen, hogy anyák napjára esett, de jó volt. Reggel fél 10 körül elkezdtem a szeletelést, ez olyan 11-ig eltartott... Mire felkockáztam a 3 kg marhahúst, meg a hozzávaló hagymát, répákat, meg a krumplit jól görcsbe is állt a kezemKép Gondolhatjátok, 22 l-es bográcsban főztünk. Itt voltak anyóspajtásék, meg anyós testvére + család, meg após testvére család, ja meg egy dédi. 10 fő vendég. Anyósék a párommal délelőtt még beszerezték a kimaradt vendégváró hozzávalókat, de utána már ők is besegítettek. Após, meg a Csabi a kertben ügyködtek (Csabikám azért még a majonézes vegyes salátához összekutyulta a majonézt), mi anyóssal meg a konyhában, 2 szaladgáló, visongatóval megfűszerezve, plusz, egy néha vadul felvisítozóssal megspékelveKép A gulyás már fél 12-kor elkezdett készülődni... de csak 4-5 óra felé lett kész. De ezt tudtuk előre, és mivel a vendégeket 2-re hívtuk, ezért készült még Strassburgi tojás, majonézes valamilyen saláta (kukorica, répa, borsó, práizsi), fasírt (szigorúan Sasha módra, anyós fokhagymájával...brr), palacsintatésztába mártott csirkemell cafatkák, rengeteg ropi, csipsz, meg mogyi, meg ami kell, pia dögivel. JNagyon jól érezte magát mindenki, még én is. Szerencsére anyós testvérének a két nagy ló fia (imádom őket) tök jól elszórakoztatták a két csibész fiamat. Hozzáteszem, az egyik 24, amásik 21 éves, (innen a "ló" jelző) és nagyon meglepő, hogy így játszanak a kicsikkel és teljesen természetesen kezelik őket. A kicsi Geri meg szinte végig kézben voltKép Az asszonyok még mosogattak is vagy 2x, meg a 21 éves "ló" is!!! Úgy csodálkoztam, mert azért egy 21 éves fiatal srác vendégségben mióta áll neki mosogatni, mégha csak 3 tányérról és 3 kanálról is van szó???

Lányok, most egyelőre csak ennyit és bocs, hogy csak rólunk, de valószinű, hogy a Dani minnyá felébred, és még képet is szeretnék felrakni a tegnapról, úgyogy megyek lekicsinyíteni őket...
sasha

Kép
sasha

Natasa, én sem hagyom Benyót ordítani. Nyafizni lehet, sőt, észrevettem, hogy van, hogy 5 perc után abbahagyja, de ordítani nem bírnám hagyni! Kép Gyönyörű Szonja baba. Ezek a szemek és a hajzuhatag!!! Kép

Csajok, tényleg, lehet Bencét a nagykádban pl. apával fürdetni? Nagyon pályázna rá...Kép

Coolasa, tegyél gyakrabban képet pirinyódról, olyan édes. Kép

Nekem bejön az iwiw. Hajrá Mancs! Kép

Sasha,......ugye ezt a kajarengeteg felsorolást nem gondoltad komolyan??? Most tönkre fog menni a klaviatúrám, mert rácsorgott a nyálam... Kép

Pusszanat

Egy kép a rötyögő nagyfiamról

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi az üdvözléseket, jó újra itt lenni. Látom, az Orczy kertes ötletem is sikeres lesz esetleg.

Ilba,
a "pici" fiú múlt kedden, két hónapos és két hetes korában 6900 gr volt. Bár láttam a neten sokezerért 18 kg-ig jó pihenőszéket, jól sejtettem, hogy kb 9 kg-ig jók ezek. Ha még valaki gondolkozik ilyen vételén, ebben a hónapban a Brendonos kuponok között láttam egy ABC Design márkájút.

Dia,
a Pampers vonalkód beváltásának a www.pampers.hu oldalon az újdonságok címszó alatt lehet utánanézni. Csak az a baj, hogy most beszigorítottak, és csak a 2005. okt. 1. és 2006. márc. 31. között született babákkal lehet benne résztvenni.
Winchester: eddig a kb 6.5 Gigányi adatból kb 3 Gigát sikerült visszanyernem,. de még próbálkozom, pont a fényképeket tartalmazó könyvtár tünt el...

Vuka,
mi jó darabig nem tudunk most menni tornára, mert ezen a héten anyám érettségiztet, így nem tud feljönni Benedekre vigyázni, jövő héten meg mi utazunk le Kecskemétre.
Majd szólj, hogy hány liberos figura kell, valamikor majdcsak oda tudom adni.

Lányok, ma OLYAN jót vásároltam, hogy csak NA! Vettem a fiúknak és Csillababának összesen 15 pólót, 4 bodyt, 1 napozót, 1 rugit, 4 sapkát, 3 nadrágot, 1 szoknyát, 1 kisbugyit, 1 úszópelust, 1 előkét és 1 kádba bevihető kiskönyvet, s az egész cuccért fizettem összesen 4311 Ft-ot. Igaz, hogy 10 perccel a bolt nyitása előtt én már kb 30. voltam a sorban, s a párom a 3 óra alatt, míg egyedül vigyázott a kicsikre, teljesen kikészült, s egész nap morcos lesz, de én végre kiélhettem vásárolhatnékomat, arról nem is szólva, hogy mióta Levente megszületett, most mentem el először itthonról egyedül, totál gyerek nélkül. Azt hiszem, ezt párom nagy bánatára havonta meg fogom ismételni. Azért a cuccok neki is tetszettek, Benedek meg annyira belekesedett, hogy volt olyan póló, amit nem is lehetett elvenni tőle, mert behisztizte magát, s az egyik sapkához is igen ragaszkodott.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Persze a képeket a Danival az ölemben kicsinyítettem, ja és ömlik a dzsindzsa az orrábólKép

képek:

Geri a kenguruban
Kép

Geri a babakocsiban
Kép

babakocs, de ez már a mienkKép
Kép

a bogrács, meg a gulyás
Kép

Családi fotó, plusz még a fényképező, de ő ugye most fényképez
Kép

Nagyobbik ló Balázs, a Gabcsival flippereznek a garázsban
Kép

a két shéf
Kép

a kisebbik ló Ádám Danival
Kép

Kép
sasha

Sziasztok!

A babák továbbra is nagyon szépek!Kép

Mancs
Roppant elegáns a kölök...Kép Kép Kép

Ezt még reggel kezdtem el írni... gondolom azóta három oldallal odébb jártok... ma valahogy Áron nagyon nyűgi... nonstop igényel...

Nemtudom mikor jutok el a képfeltöltésig...

addig is mindenkinek pussz...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nyálcsorgatónak:
a pólók egy része:
Kép
a többi (nagyjából):
KépKép
KépKép

Ami miatt a pihenőszéken gondolkodom, tök jól elaludt most Levente, míg az autósülésében ringattam, s ami miatt bajban vagyok: már most majdnem kitölti az egészet:
Kép

felébredt...

Kormi

kormi

<font color="660000">Lányok,
mostanában csak olvasó üzemmódban vagyok én is, írni már nem nagyon van időm.

Szonja és Petra baba nagyon szép. Kép

Kormi,
hol vásároltál? Mert ha nincs messze, én is arra mennék egyszer a 8. kerületből. Babakocsival be lehet menni?

Orczy-kert nekem is tetszik, csak május 22-e előtt legyen, mert akkor mi megint megyünk Bicskére kb. 10 napra. Pl. a jövő hét? Ilba, a nagy talirendező????</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Wolga,
a Thököly út 9. alatti angol turiban, a Keletinél. Minden hónap első hétfőjén van teljesen új feltöltés, totál tömegnyomorral, s minden hétfőn rátöltenek. Felvitték az árakat, mióta utoljára ott jártam, most a ruhák, játékok, egyebek 1800 Ft/kg, lakástextil 1500 Ft/kg. Régen én babakocsival jártam ide, most a tömeg miatt nem viszek gyereket, de most is volt benn legalább két gyerekkocsi. Ja, és a gyerekcucc az emeleten van, oda fel kell cipelni a babakocsit. Régebben nem volt ennyi ember, de nagyon rászoktak a viszonteladók, úgyhogy a legjobb gyerekruhák (amin ugye viszonteladás után a legnagyobb haszon van a kis súly miatt) az első 2 órában elfogynak. Most nem is tudtam magamnak nézni, de egy pár jó cuccom nekem is van innen.

Kormi

kormi

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekkukantásra van időm!

Coolasa:
Nagyon szépek vagytok igy hárman a képen!Kép

Natasa:
Szonjának hatalmas szemei vannak!És tök jó,hogy igy leszokott a ciciről és nem szopizik mindigKép

Sasha:
Jó lehetett a családi főzőcske!Kép
Már akartam kérdezni,hogy ezt a dupla babakocsit nem nehéz tolni?

Kormi:
Nagyon jókat vásároltálKép
Az Orczy-kert jó ötlet!Ismerem a helyet,mert diákkoromban sok sportrendezvényen vettem ott részt.

Gabus:
Sikerült vásárolnotok amit elterveztetek?

És a nagyhir:Szilvinek ma berakták a fülbevalóját!!!Szerencsére jól viselte,csak annyit sirt mint egy szurinálKépA csaj aki csinálta nagyon kedves volt,és ügyes.

Most ennyi!

Pussssssssssssz

Kép

Kép
novum

Bocsi, ha sok vagyok, de a nagyobb fiúk elmentek bevásárolni, én meg ráérek.
Keres még valaki babakocsit? Én ebben a pillanatban új szerelemre leltem:
http://aruhaz.bababorze.hu/product_info.php/products_id/1783
és a másik:
http://aruhaz.bababorze.hu/product_info.php/products_id/1813
A harmadik, ami olcsó is, könnyű is, Benedeknek komolyan gondolkodom róla:
http://www.manobolt.hu/item1.php?id=k3195

Kormi

kormi

Szijjjjjjjjjjja Lányok!

Orczy kert OKÉ!Kép

Vuka,
sapesz is oké! Bíííííííírlak, hogy ennyi progit csinálsz magatoknak! Tökjó!Kép
Petra nagyon tündér!

Coolasa,
Livicsek is szeret a nagyszülőknél lenni, ma is nagyi vigyázott rá, míg mi 3 és fél órát vásároltunk, és ha igaz az elbeszélés, nagyon jól érezte magát. Mikor érte mentünk még uzsizni kellett neki, aztán még elmeséltük a vásárlást, szóval kábé 1,5 órát még ott voltunk és azalatt is mintagyerek volt, dumált, nevetgélt, táncikált és mindezt a papáéknak, minket le se ...
Mostmár ügyesen eszik kanállal, sztem már az "öregek" is simán meg tudják etetni, úgyhogy akár egész napra is ott lehetne hagyni, csak a pelenkázás egy horror.Kép Az oké, hogy bejárja közben az egész házat utána az ember, de sokszor olyan hisztit csinál, hogy szinte tajtékzik. Szegények, szerintem az egész lakás úszna a kaksiban, mire sikerülne nekik beleimádkozni a pelenkába.

Vanília,
Deák F. u. 3.!!!!!Kép

Natasa,
ordítani én sem hagyom, de pl. ma este is az volt, hogy egy pillanat alatt elkezdett üvölteni, hiába mórikáltuk magunkat, szeretgettük, énekeltünk neki, bohóckodtunk, nem éhes, nem szomjas stb., ha közelebb mentünk hozzá még jobban behergelte magát. Hát ilyenkor szépen eljövünk, figyeljük kintről és mikor azt vesszük észre, hogy játszik valamivel, megkönyebbülünk. Sajnos ilyen is van, amikor jobb otthagyni. Fene se tudja, mi váltja ki belőle. Az igaz, hogy pici korában nem csinált ilyeneket, de mostanában elég sűrűn.Kép

Hűűűű, végre egy jó közeli kép Szonjáról! Semmit sem csúnyult!KépKépKép

Sasha,
az ilyen kerti bulikért érdemes élni!KépKépKép
Nagyon szupi ez a jó nagy udvar is! A fiúk meg! Én kérek elnézést előre is az összetört szívekért a kislányoktól...
Azért tátottam a számat pár percig, miután elolvastam, hogy milyen nyüzsit levágtál a 3 fióka mellett! Gratula!

Eszti,
ha Apa ügyi, márpedig biztosan az, akkor simán pancsolhatnak a nagykádban. Mi nem mertük ebben a korban, de nagyon szerettük volna, csak beszarik voltunk. Szóval hajrá!Kép

Timi,
de jó, akkor megoldódott a fülbevaló-dilemma! Remélem a héten már láthatom élőben! Ugye sétálunk megint együtt?
Aha, sikerült vásárolni, ugyanott voltunk.
Etetőszék+kisasztal 6500,-
Autó ülés (3 éves korig) 9500,- már be is üzemeltük, nagggyon jó,
Kétajtós szekrény a gyerekszobába, akasztós, polcos 34 000,-
Holnap lefényképezem őket, de az ülés Após kocsijában van, azt majd csak később.
Ja, az etetőszéket is beüzemeltük, de még nem kajához, hanem csak csücsülésre, le lehet szedni a lábakról és akkor csak egy kis szék.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Kormi!Kép
Köszi a pampers-es infót.Kicsit levagyok törve,hogy hiába gyűjtöttem a sok zacsit.2004 novemberében leveleztem egy csajjal a cégtől az mindig biztatott,hogy gyűjtsem csak hamarosan indul majd nyereményjátékuk.Erre most kiderül,hogy valóban indul csak mi nem kapunk semmit.Fúúúúú most olyat tudnék káronkodni!!!!!!!De mivel kidobni nem akarom szivesen odaadom Neked,bár nem tom feltudod e használni.Ezt úgy értem,hogy 2004.évi gyártástól van 2006ig és a legtöbb jumbo csomag.Olvastam,hogy elég sok megkötés van,bár nem mentem bele mélyebben.Ha érdekel légyszi jelezz!
Neked legalább 3 giga megmenekült,Nálunk minden elszállt végleg.Kép

Sasha!Kép
Irigy,irigy a bográcsozásért!KépJaj úúúúúúgy hiányzik a kert!!!!És neeeeeem is vagy kövér!!!!Kép

Vanília!
Merre laksz Kispesten????????

Mindenkinek puszkó!Jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gabi, hűűűű, ilyen nagy lányod van már??? Akár egy egész napra is nagyszülőknek?? Szupcsi, és biztos jó dolga van ott Livicseknek.

Ezt a turit nekem is mondták már, hogy nagyon klassz dolgokat lehet kifogni. Én most Baby Björni hordozót néznék (marha drága újonnan, asszem 20 rongy) használtan, ha találnék, de nem találok. Egy ismerős ott talált, kifogástalan állapotban, bagóért.
Tényleg, ti nem tudtok valakit, aki eladna ilyet? Vagy milyen hordozót ajánlotok még? 3 hós korától Benyót vihetjük ilyenben??
Vendég

Jó reggelt!

Gondoltam írok, nehogy má a kispestiek eluralják itt a topikot KépKépKép

Orczy kerti találka jóóóóó! Amikor utoljára ott voltam, nagyon elhanyagolt gáz volt park. Akkor ezek szerint már rendezték. Ott laktunk a Bárka színházhoz közel, és a színház mögött be lehetett sétálni. Akkor még olyan 80-as évek fílingje vót KépKép Akartam írni, hogy a május20-21 nem jó nekem, mert egy hétre elutazunk a kölökkel, de az élet megoldotta helyettem, egy hónapot csúszik ez a programunk.

Coolasa:
Noémi nagyon édes Kép Ti is nagyon szépek vagytok, és még mindig fenntartom, hogy hasonlít rád a bébi. A párod ördögi tekintete Kép szerintem még nincs Noémi arcában KépKép

Kormi:
a ruhák nagyon jók. Én is szoktam Gergőnek használt angol ruhát vásárolni, abban vagánykodunk, persze drágábban. De most jó ötletet adtál. Csak nem tudom ki a fenére hagynám a bébit hétfőn. Na majd kitalálom. Egyébként csak fájdítod a szívem a szuper babakocsikkal. A Pikolót azért gondold meg jól. Az kínai babakocsi. Rákospalotán van az importőrük, mi voltunk náluk, mert nekem is megtetszett ez a babakocsi, hát ez pont nem volt, de volt másfajtájuk, ugyanebben a márkában, és hát mit mondjak, nagggyon gagyi. Igaz hogy végül amit vettünk az sem sokkal jobb, de szerintem ezzel sem jártunk volna jobban. A csaj a kiállítási darabot alig tudta bemutatni, mert alig működött, képzeld el rendes használat után milyen lenne. Szóval nézd meg élőben mielőtt megrendelnéd. Ha gondolod, elővarázsolom a kereskedés címét.

Sasha:
jó nagy a család, nem semmi. A fiúk nagyon aranyosak, főleg hogy úgy néznek ki, mint a mini-kidobóemberek KépKépKép Te nagyon ügyi vagy, hogy ekkora háztartást vezetsz. Én már azon is ki vagyok bukva, amikor hétvégén főznöm kell a családnak Kép Szívesen kihagyom azt is. Hétközben kell mindig kipihennem a hétvége fáradalmait KépKép
Azért messze állsz a dagadtól Kép Rajtam 1 gyerek után van +20 kg, akkor 3 gyerek után +60 lenne??? KépKép
Egyébként erdő szélén laktok? Jó nektek.

Eszti:
mi 3 hónaposan kezdtük a nagykádas fürdést, akkor még a babaúszásra edzve. Most már csak nagykádban fürdünk, mert az egész fürdőszoba úszott, amit Gergő kipacskolt. A következőképp:
annyi vízzel töltjük meg a kádat, ami épp a füléig ér, beviszünk egy kisszéket, gyereket elfektetjük a kádban, mi meg odaülünk a székre, és onnan felvigyázunk KépKép víz nem megy ki, gyerek sokkal nagyobbakat pacskol, imádja, nem kell a kezeddel tartani, nem szakad le a derekad, csak vigyázni kell mert állandóan hasra akar fordulni KépKép Szóval azóta nem fáraszt egyáltalán a fürdés, Gergő meg sikongat örömében Kép

Natasa:
csatlakoznék Gabushoz, Szonja gyönyörű KépKép azok a nagy csodálkozó szemekKép

Vanília, Kataa:
szerintem nyugodtan írjatok ide hozzánk, ez nem az a csapat, aki kirekeszti az újakat, igazam van? Nemrég még én is újacska voltam.Kép

Gabus:
Livinek teccett a Spongya? És nektek? Ha látsz valahol Spongya Bobos gyerekcuccot, szóljál már léci.

Bubek:
tényleg tiszta izom ez a gyerek. Nem is csodálom. Milyen idő lesz a héten? A pokrócozás miatt. Képzeld keresgélek ám lakást a Máv-telepen is. Csak eddig kicsiket találtam csak. Mert a párom azt mondta, oda szívesen költözne. Nem tudsz eladó nagyobbat?

Ilba:
mi újság veletek? Hogy megy a hozzátápi?
Vendég

Kormi!

Kicsit irigy vagyok a vásárolgatásért, ez az én gyengém isKép Gyerkőcöknek vásárolgani minden félétKép Örülök, hogy sikerült ennyi mindent ilyen olcsón beszerezni. Nekünk is aktuális sajnos a ruhatár beújítása. Nacik, pólók kellenek a nagynak, meg a Daninak is.

Novum!
Érdekes módon nem nehéz tolni a babakocsit, könnyen fordul, könnyen kezelhető. Csak a apadkára felemelés nehezebb, mert ugye a súlyosabb kölök van elől...Kép De nem szokott gondot okozni, a karom már edzett. Elvégre már 3,5 éve súlyt emelek. 3540 g kezdtemKép Azóta meg már 20 kg-nál járunkKép Dani is 15 felett vanKép

GAbuska!
Hát a bográcsozás jó volt, de azért itt be kell valljam, hogy csak abbana pár órában voltam egyedül, utána jött a felmentő sereg. Anyós, após, meg a párom. Azért rengeteget segítettek! Aztán kókadoztam is rendesenKépKépKép
Pelenkázás terén a nagyszülők találékonyabbak mint hinnéd!!! Régebben a Gabi sokat volt náluk, és most a Dani is volt majdnem 1 hetet! Mikor a Geri ugye a PIC-en volt. Pelenkázás hasonló módon zajlik, csak enyim kölke el is szalad(na). Mígy anyukám pelenkázza, addig apukám odaáll és szórakoztatja a Danit és így sírás, kényszer nélkül megoldják.

Dia!
Igen én is szeretem a kertet, csak az a rossz, hogy errefelé nem ismerek senkit. Ezt úgy értem, hogy ott nőttem fel ugye az Üllői út másik oldalán. Csak kiléptem a kapunk és máris köszöngettem, mint falunKép Az Eötvös iskolánál/ovinál lévő lakótelep nekem mindig a túloldal volt és itt az égegyadta világon egy ismerős sincs. A házat már az otthonomnak érzem, csak a környéket nem, de ez 2 hónap alatt nem várható el 25 év máshollakás után. 25 évet éltem ugyanabban a paneltömbben és a legtöbb gyerekkoris ismerősöm ugyanott lakik még mindig. Azért az hiányzik. Meg van ott egy 7 gyerekes család. A legkisebb is már 18 éves, ott bandáznak a játszótéren mindig a haverjaival. Na de az a szelíd banda féle. Kölkök simán odamennek felülnek közéjük a padra, meg a ping-pong asztalra, dumcsiznak velül, mégha nem is kapnak választ a gyermeteg kiskorára való tekintettel, megkínálják őket csipszel, meg figyelnek rájuk. Sőt tavaly is nem egyszer volt rá példa, hogy ha este, (mikor már gyerk nincs a játszón) ott söröztek és törtek üveget, akkor másnap felseperték! Két csajszi tesójuk is mindig ott lebzsel a játszón, főleg az egyik. 21 éves körül van, vagy 23. Saját gyereke nincs, de mindig jön babázni, meg gyerekezni és simán leáll fogócskáni, néha jön valami kölcsöngyerekkel isKép Imádja a kicsiket és még sorolhatnám, hogy tavaly is milyen nyüzsi volt ott. Én úgy gondolom, hogy ez a fajta játszózás, ahol a fiatalok nem zavarják a játszózó anyukákat-gyerekeket, hanem együtt tudnak meglenni (focizni is szoktak a kicsikkel), játszani, az ritka. Vagy nem? Én vagyok elfogult? Aztán van még egy középkorosztály. Õk még általános iskolások, de olyan 5-6 osztályosok. ők is arrafelé brancsolnak... Ott is a csajok mindig lenyúlták a Danit babakocsival együtt és ott köröztek veleKép Ja na meg ott van a még idősebb korosztály is a játszó melletti parkolóban. Õk már olyan 30-on vannak, némelyiknek saját családja, ők meg szintén ott a játszón a gyerkőcökkel. Néha mekkora nyüzsi volt ott, vagyis mindigKép Hányszor volt az, hogy lementünka GAbival, meg toltam a babakocsit és nem győztem ksözöngetni a játszónKépKépKép Nem egy nagy durranás játszó ám. Van egy nagyobbacska homokozó, belemegy 2 csúzda, van a homokozóban 1 db rugós játék, egy hinta és kijfújtKép Mellette van egy focipája, na meg a ping-pong asztalok. Jó kis aszfaltos-füves rész. Személy szerint utálom a gyönygy kavicsos játszókat. Ott nem lehet biciglizni, kismotorozni, és a gyerek szájából folyton kavicsokat kotortam ki. Hú és volt, hogy olyan kis motoGP-k voltakKép Mikor az 5-6 kis motoros zsivány csak úgy repesztettKép Na jó mostmár abbahagyom az áradozást, csakhát kíváncsi vagyok ezt a nyarat hogy oldom meg. Tavaly ugye mikor szoptatni kellett csak leültem a padra, elbarikádoztam magam 1-2 babakocsival, meg pelussal betakaróztunk, az anyukák tudták mit csinálok és olyankor mindenki figyelt a Gabira, nyugodt voltam. Most ezt hogy fogom megoldani, ha nem akarok hazajönni a játszótérről, mert mindkét kölke épp a legjobbat játssza? A sokadik ilyen után nagyon megutálnák a Gerit, hogy már megint miatta..
és de kövér vagyok! Nézd meg a csoportképet, én középen a pirosas pólóban amin két kéz látszik..

sasha

Kép
sasha

Tücsökmami!

Igen erdő széle, a kispesti kiserdőéKép Tudod, ittszokták elásni egymást a bűnözőkKép Meg a másik utcával egyvonalban az erdőben lakik egy csöves. Komoly, besátorozottKép De sok vizet nem zavar, csak van 3 kutyája és azok egyszer mikor mentünk a gyerekkel oviba és pont vittem a kutyánkat is sétálni, ott utattak az út túloldalán. Attól féltem átjönnek, de a forgalom visszatartotta őket. A 2 hónap alatt akkor 1x láttam a kutyákat, szerencsére azóta nem.
A család nagy? Hát nem tudom, ők csak a Csabi szűk rokonsága, enyimék vidéken élnek, na ha őket hívnám meg egy bográcsozásra, akkor egy üstre lenne szükségemKép Hogy miért? Mert apukámék 10-en vannak testvérek! Aztán van még annyi uncsitesóm, hogy sose fogy el, és a legtöbbenk már gyereke van. Mulkor csináltunk egy listát, hogyha végre megtartanánk az esküvőt és a legszűkebb rokonaimat hívnám, akkor azok hányan lennének. 60-an! Csabinak meg csak kb annyi mint amennyit látsz...
Na jó ledobom a gátlásaimat. Szóval én elég nagy súllyal indultam neki az első terhességnek és akkor 25 kg szedtem fel, 20 maradt is. Aztán a második terhesség 7 kg plusz jött fel, maradt 3, most meg semmi és fogytam is. De még így is 40 kg kéne ledobnom ahhoz, hogy az áhított 32-es gatyócskámat fel tudjam húzni ami kb 20 éves kromban volt rajtam utoljára... Lehet, hogy nem vagyok kövér, "csak" túlsúlyos és megasszonyosodtam, na de ez így nem maradhatKép 3 évet adtam magamnak, hogy visszaáljak a 20 éves súlyomra és utána 30 évesen fekszem a kés alá, remélem SZTK alapon el tudom intézni. Egy kis pocakből eltávolítás lesz. Most hogy még hájas így csak csíkos, de ha behúzom? Mint a kelttészta. Ráncos és lelóg a bőr a pocakomon, tiszta gáz.

na megyek keltem a gyerkőcöt, menjen oviba
sasha

Kép
sasha

Sasha,
nálunk a szórakoztatás sajnos már rég nem jön be. Öltöztetésnél sem.Kép

Tücsimami,
spongyabobos cucokkal tele van pl. a CBA, Kaiser's. Még nem néztem meg, de szeretném, ígérem sort kerítünk rá hamarosan. Az a baj, hogy ketten szeretnénk nézni Zolival, az meg nehezen gyün össze.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Sasha, én nem mondom, hogy kövér vagy vagy nem vagy kövér. Ezt úgy is te érzed. Én pl megláttam magam a talis képen és majd beestem az asztal alá Kép Azóta fogytam Kép Viszont azt mondom, hogy szupi lehett a bulitok! Most mi is kertre hajtunk pont az ilyen összeröfik miatt! A két kis szakács meg ennivaló Kép
Köszi csajok a diccseket Kép De, ezt képzeljétek el! Szonja ha ébren kiságyba kerül akkor elaltatja magát. No sírás! Persze, szigorúan hason kell, hogy legyen és alvásidőben van ez csak így. Egyébként a hasonlevést kb 3 mp-ig tolerálja.
Novum, lesz fülbevalós kép?
Gabus, Livi szereti Spongyabob-ot vagy a szülők szeretik a szivacsot? Kép
Eszti, én csak azt tudom, hogy elvileg az a legjobb hordozó. Az már más doog, hogy vannak gyerekek akik utálják a hordozókat. Személyem hordozókendő párti vagyok és szerencsére Szonjeknak is bejött. Fő a helyes megkötés, hogy tartsa a gyereket és ne lógjon szegény főleg, hogy még kicsi.

A hétvégén elegáncsosan kellene felöltöznöm. Én is nagytakarítok Kép Kép viszont semmi sem jön rám. Elvileg ma megyek ruhát nézni,... Ha nem sikerül taláni akkor maradunk a fenekünkön itthon. Ez van Kép

Kép

Kép Kép
natasa1975

Halihó Mindenkinek!

Na a tegnapi nap szerencsére jól sikerült. Odafelé a metrón az első megállónál azért egy kis sírással megkérdezte a kisasszony, hogy miért álltunk meg, de aztán megszokta és a végére be is aludt. Tücsökmami Újpesten jártunk ám Kép. A kolléganőim levették a terhet a vállamról ill. a karomról Kép. Végre a főnököm is meglátta Petrát, bár nem akart rá nézni, a saját cipője kötötte le a figyelmét.
Kép

Utána mentünk a barátnőmhöz. Danikának nagyon tetszik Petra, le is húzta a nadrágját, de közöltül ezzel még várnia kell jó pár évet. Egyébként azért van ott már másik ruciban a csajszi, mert teljesen összekakilta magát. Biztos én izgulok mindig, és emiatt pelenkázok rosszul, de ha elmegyünk otthonról mindig kifolyik a kaki. Már két garnitúra váltóruha nélkül neki se indulok Kép.
Kép

Képzeljétek az emberek szinte ugrottak utánam, hogy segítsenek a babakocsit feltenni a járművekre (bár a levétel a nehezebb és akkora már kiürült a villamos, de minden segítség jól jön).

Ezek után felmentünk a nagyihoz és ott fürödtünk meg, mert már előre hoztuk az esti fürdést 6 órára, utána fél 7-kor kaja.
Natasa tényleg nagyon jó sok vízben fürdetni a babát. Petra rettentően élvezi, hogy úszkálhat, semmihez nem ér hozzá és csak lebeg a vizen. Egyébként az egy reflex, hogy a lábával ellőki magát a kád falától. Szóval nagyon ajánlom, hogy próbáld ki a dolgot. Mi kb 15-20 percig fürdetjük, mert simán elvan addig. Közben hűtjük is a vizet, tegnap azt már nem díjjazta annyira, de magamhoz öleltem és akkor már minden OK volt.
Kép

Sasha,
le a kalappal előtted, hogy ilyen jól tudsz szervezni és ekkora bulit rendezel. A fiúkák nagyon aranyosak!!!

Novum,
Szilvinek szúrták vagy lőtték a fülét, és persze képeket kérünk!!! Miként viseli a fülbevaló mozgatását, arra azért nagyon ügyelj?!

Tücsökmami,
még a talin beszélgettünk egy könyvről, amiben ismert gyerekdalocskák vannak és még le is vannak kottázva, remélem emlékszel. Megmondanád, hogy mi a címe, ki írta (gyűjtötte össze).

Na most megyek fürdeni, amíg még alszik Petra.
Aztán du. irány a mai programok, amiben sajnos a 3 hós oltás is benne van. Nincs kedvem vinni a gyerkőcöt, úgy sajnálom Kép.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka:
nem felejtettem ám el. a szkennelés sajna nem megy, egyszerűen apának a melóhelyén nincs rá ideje, a fénymásoláson gondolkodtam még el, csak mivel nem jött össze a szigeti találka, ez is húzódik. A címe Daloskönyv, válogatás a legszebb magyar gyermekdalokból Bera Károly festményeivel. Ha jó fénymásolva, akkor megkérem a párom. Gondoltam arra is, hogy lefotózom, de úgy nem lehet kivenni a szöveget. Na mi legyen?

Mi is ma megyünk oltásra KépKép

Többiek, mi újság?
Vendég

Tücsökmami köszi az infót. Anyósomnak meséltem erről a könyvről és ő szeretné mindenképpen megvenni, ezért kértem el a címet. Szóval ha nagyon nincs a könyvesboltban, akkor majd elkérem fénymásolva. Köszi

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti, Noémi élemedett korára tekintettel életének 7. hetétől már a nagykádban szeli a habokat, sok vízzel, úgy, hogy egyik szülő bent a kádban tartja a fejét és a popsiját, másik meg a parton izgul a fürdőlepedővel, hogy közbeléphessen, ha megérett az idő a távozásra. Csak nyakig merítjük bele, a fejét nem, vagy legalábbis nem direkt... és nagyon élvezi, ill nem is ez a helyes kifejezés, inkább valamiféle titokzatos keleti nyugalom szállja meg arra, hogy az egész teste belemerül a kellemesen meleg hullámokba, nem pedig amolyan szenteltvízbe-mártogató jelleggel fürdik a kiskádjában, mert azon mindig fel volt háborodva, nyilván azért, mert az egész család hithű ateista.

Tücsökmami: hát, gyermekem apjának tekintetére ezt az "ördögi"-t még nem hallottam, pedig tényleg van benne valami. A baráti köröm szerint viszont Noémi örökölte a fentnevezett indokolt esetben alkalmazott szigorú arckifejezését, gondolok itt pl. arra a felháborító teljes 5 másodpercre, amikor édesanya pisilni megy ahelyett, hogy kedvenc csecsemőjével szocializálódna.

Natasa, azt hogy érted, hogy Szonja e-l-a-l-t-a-t-j-a magát meg hogy a-l-v-á-s-i-d-ő?????? Már az utóbbi is teljesen misztikus számomra. Noémi most hétvégén volt 2 hónapos, de még mindig adhoc eszik-alszik, amikor olyan kedve kerekedik. Ezt nekem, a Tudatos Anyának már szabályoznom kellene, és letennem pihenni meghatározott időpontokban ha esik ha fúj??

Vuka: nem csoda, hogy Petra elalélt a cipője szépségétől. Ha nekem ilyen cipőm volna, én is egész nap azt nézegetném (meg persze mindenki más is, aki látja, mígnem valaki a tömegből egyszercsak hívná a mentőket)

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Tücsökmami:
Spongyás cuccokat árulnak egy helyen a kossuth téri piacon is.Láttam rugikat,kis gatyókatKépDe az EUROPARKban is van egy stand tele BobosKép holmikkal/türölköző,hátizsák/.

Sasha:
Hát jó kis súlyokat tologálsz,nem mondomKépNem rossz az a játszótér ahol olyan családias a környezetKépItt nálunk én mindig csak ilyen Barbi babás anyukákat látok a játszón,velük nincs nagy kedvem megismerkedniKép

Vuka:
Jó ez a kádban való fürdetés,látszik,hogy Petra élveziKép
Szilvinek kiszúrták,mert nem belövős fülbevaló volt.Igen forgatom neki,ezt külön mondta a csaj és Betadinnal kell kenni háromszor egy nap.
Képeket készitek,ha már alakul a füleKép

Kormi:
Látom a három kerekűek tetszenek!Nekem is bejönnek,de állati drágák,és nem tudom mennyire egyszerű lenne felrakni e villamosra.Nem szélesek nagyon a hátsó kerekek?

Bubek:
Már akartam irni,hogy Marci egy kis izompacsirta!!!KépCsak még nem énekelKép

Gabi:
Akkor jóóóóól vásároltatok!Kép
Sétába bármikor benne vagyok!
A mai programom egy CBA látogatás,ha Szilvi felkelt.

Dia.
Jártok még a bölcsibe?

Kép

Kép
novum

Coolasa,
nagyon jókat írsz, kimondottan nekünk való, mert a sok nevetéstől erősödik a hasizmom. Minek nekem torna, egész nap csak a Te írásaidat kellene olvasnom Kép.
Petra is olyan mint Szonja, most már elaltatja magát hason persze csakis alvásidőben. Ez azt jelenti, hogy végre nem kell a két karommal elringatnom esténként és utána nagyon finom, lassú mozdulatokkal betenni a kiságyba. Ez a könnyed letevéses mozdulat eddig 10 percig tartott, mert nagyon lassan kellett őfelségét letenni, mert ha felébredt, kezdhettük elölről az egészet. Most csak "bevágom" az ágyba nyitott!!!!!!!!!! szemmel, cumi a szájba és jó esetben 10 perc múlva már békésen szunyokál. Ha napközben már nagyon nyügi, akkor is bejön a dolog.
Ja a cipőcske beépített csörgővel rendelkezik, úgyhogy a láb mozgatásával a játék is meg van oldva Kép Na ugye nem semmi pakkot kapott a kisasszony postán a barátnőmtől.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Vagyok én is, csak olvasó üzemmódban, picit depis vagyok, nem tudom mi lehet a baj, talán az idő, meg fáradt is vagyok, Beni pár napja nagyon nyugtalanul alszik, 4-5x szopizik éjjel, egyszer fejek, nem nagyon tudom magam kialudni. Most éjjelre visszakapcsolatam a fűtést és sokkal jobban aludtunk. Lehet véletlen is, de lehet, hogy fázott? Bár még mindig hosszú body, hosszú pamut pizsi+hálózsákban alszik, de mondjuk én is még nyáron is nyakig takarózom.

Vuka,
Na most már én is kedvet kaptam a nagykádas fürcsihez. Ki is próbáljuk szerintem, csak legyen egy nyugis esténk.
Petra tényleg egy királylány! Kép És lassan ő fog Téged sétálni vinni, úgy megismeri a várost.

Babaúszás: egyszerűen soha nem tudjuk magunkat rászánni, hogy na, akkor öltözés és megyünk megnézni. Pedig jó lenne. Csak nem tudom, hogy érdemes-e elkezdenünk, lehet, hogy a nyár nagy részében nem is leszünk Pesten.

Tali: Orczy-kert? Hát én csak kocsival tudom bevállalni, nekem nagyon nincsen közel, 3 jármű, akárhogyan megyek. Szóval most Anyóstól függök, majd megbeszélem vele. És megint ilyen egész napos lenne? Mármint etetéssel, meg minden? Mert így mennék, de csak ha két kaja közti, akkor nekem nincsen értelme.

Mancs,
megkaptad a Bababónuszt? Már oda kellett, hogy érjen ...

Vanília,
jó helyen kutakodsz Kép, itt a többség kispesti!

Natasa,
Ez nagyon jó kép Szonjáról, édes a kis arca rajta! Kép Nagyon hasonlít Rád!

Sasha,
Hát a többiek már leírták, nem is tudok mit mondani. Honnan meríted ezt a rengeteg energiát? Nagyon írigyellek a nagy családért, a 3 gyönyörű gyerkőcért, a kertért, a gulyásért.

Kövérség: én nem vagyok szerintem kövér, de azért van rajtam ugye 1-2 felesleges kilócska. Azért a hétvégén hatalmas döbbenettel kérdezte meg valaki, hogy már a másodikat várom!!!??? Köszi! Kép

Kormi,
Nahát, tök jó rucikat vettél! Sajnos nálunk nincsenek ilyen turik, illetve egyet tudok, de ott ugyan annyiért adnak ruhákat, mint a boltban. Akkor ki vásárol náluk, nem is tudom.
Eszméletlen nagy Levente, de olyan arányosan nagy, nem? Kép

Vvolga,
Akkor csinálok talis táblázatot, ok? Csak akkor jöjjenek bele az adatok ám!

Timi,
Jujj, de izgi! Kép Fülbevaló!!! És mit szól hozzá a jány? Várjuk a képet!

Gabi,
Képek???

Eszti,
Nagyon dicsérik ezt a kengurut, a Kikában 22 ezer újjonan. Használtan nem nagyon lehet kapni én azt hallottam.
Ha Benyó tudja a fejét már tartani, akkor belerakhatod.

Tücsökmami,
hát ott tartunk, hogy sehol. Na ezt megaszontam. Almaléből tegnap benyomtunk 10-15 milit. Evés előtt, mert utána csak kihány mindent. Szóval ennyi. Ezen a héten az almát nyomjuk, jövő héten megint az alma-őszit (azt jobban bírja) és aztán el szeretném kezdeni a krumplit. Majd meglátjuk.

Na, megcsinálom a táblát ...

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka, köszönöm a bókot, de nem érdemlem, mert legalább annyira a saját magam számára terápiás céllal (agysejtek mozgatása) is írogatok, mint a babanetes hasizmok erősítésére..szóval nagyfokú önzés áll a dolog hátterében.

Kapizsgálom már az "elaltatja magát" kifejezés értelmét, és rögtön látom is az égbekiáltóan feltűnő különbséget a fent említett kiskorúak elalvási szokásai közt, ez pedig a c-u-m-i-ban keresendő, mert bár nálatok is, nálunk is rendelkezésre áll ilyen életmentő találmány, velünk ellentétben ti ezek szerint használjátok is. Én még hetekkel ezelőtt szereztem be egy remekbeszabott példányt, majd miután egyszülöttem megjavította a távköpés fedettpályás rekordját, leplet borítottunk erre a szokásra, de lehet, hogy most elérkezett az idő leporolni (és előtte persze alaposan kifőzni) ezt a nemes hagyományt.

Amíg viszont ezt az önelaltatás dolgot nem sikerül bevezetni, marad az óvatos letevés, amiben viszont eddig nem sok sikerélményt halmoztam fel, ugyanis gyermekem borzasztóan résen van, és képes a legkisebb szembejövő levegőmolekulára elkezdeni bömbölni. És úgy egyáltalán, utálja a vízszintes pózt, bezzeg a kengurúban cipelhetem kilómétereket, mert ennek a hordóeszköznek már a merő látványára is mély álomba zuhan, ki érti ezt.

Ja, ha a cipő beépített csörgővel is bír, akkor félő, hogy polgártársaim nemcsak mentőt hívnának hozzám, hanem egyből főcímmé is válnék a fókusz pluszban.
Apropó, fókuszról, meg az effajta műsorokról jut eszembe, Marsi Anikó mostanában elvesztette az arányérzékét. Vagy ha nem ő, akkor a sztájlisztja. Mert az ember amúgy is hajlamos előrehaladott stádiumban látványra elbocisodni ha gyermeket vár, de ha még ehhez virágos rétnek is öltözik, az csak erősíti ezt az érzetet. Mostanában ugyanis csupa színkavalkádos, nagymintás ruciban szenzációhajhász, ami életben lehet természetes, de a képernyőn keresztül inkább óvatosságra intő: elképzelem, ahogy láttára fiatal házaspárok nő tagjai sietve fordulnak riadt arcú férjeikhez azzal, hogy "nyugodj meg drágám, szedem a pirulákat"..

Kép Kép
coolasa

Ilba, jó ez a mondat: "Beni pár napja nagyon nyugtalanul alszik, 4-5x szopizik éjjel, nem nagyon tudom magam kialudni"...csak javaslom a Beni név Noémira cserélését.

Kép Kép
coolasa

Hellllló!
Kép
Kép

A széken tálcát le lehet szedni, ha a asztlahoz ül a csemete.
A szekrényt hétvégén rakjuk össze.
Majd még jövök!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

széken tálcát = széken lévő tálcátKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Gabus, majd számolj be hogyan válik be náltaok ez a szék+asztallá formálható etető, mert nekem is ez tetszik, de nekünk még nem kell Kép
Coolasa, megjegyzem Szonja is cumimentes, sőt az ujjacskáját se nagyon használja. Az alvásidőt meg ő maga alakította ki. Én csak megfigyeltem mikor bókol be. Egyrészt az esti szeánsz után. Másrészt de. meg kora délután alszik egy rövidebbet. Sajnos de. csak akkor alszik hosszat ha nemmegyünk sétálni, mert vmi miatt a babakocsiban nem szunyál Kép
Ilba, ha nekem vki ezt mondta volna, hogy a 2-at várom, én komolyan lefejelem!
Vuka, szerintem Petra meg Szonja nagyon jó barinők lennének,mert ahogy olvasom hasonló vérmérséklettel meg szokásokkal rendelkeznek Kép
Ráadásul Szonja is kapott hasonló rucit mint multkor Petra. Én meg nem tudtam, honnan ismerős?! Kép
Hát, ha Szonjában láttok egy cseppnyi Natasát annak én csak örülni tudokKép

Kép

Kép Kép
natasa1975

Ilba:

ne légy depis KépKép Gergő az elmúlt héten minden nap átaludta az éjszakát + egyszer sem utasította el a cicit, tele volt a pelus sokszor most meg 2 napja éjjel 2x is fenn volt. Nekem 4x5x sosem ébredt éjjel, én már a kettőtől is kivagyok Kép
miért hányja ki? nem ízlik neki? próbáltad a banánt? az jó sűrű.

és ha nem lesztek Pesten, velünk babanetes csajokkal mi lesz?????

Coolasa:
távköpésben Gergő is nyerő volt, mígnem eccercsak úgy bekapta, hogy majdnem ment utána az ujjam is KépKép Azóta meg jöhetnek a cumihegyek + már ujjat szopni is tud, és olyan vehemenciával csinálja, hogy jól meg is ijesztett, nehogy eldeformálja az állkapcsát és nagykorára kiharapja a pókot a sarokból Kép Sajnos van a családban erre példa. Azóta állandóan szórakoztatni próbálom, hogy ne ő akarja magát a cumival vígasztalni Kép
Vendég

Gabi:
Nagyon jó az etetőszék!!!!Fanninak is ilyen volt,és nagyon szerettem,sokáig ki tudtuk használni,és nemcsak kajálásra,hanem azon festett,gyurmázott is!Kép

Tücsökmami:
Ugyan nem irtam,de ha gondolod szivesen veszek neked spongyás rucit,csak ird meg Gergő méretét.Kép

Ilba:
Sajnos tudom,hogy mit jelent az éjszakázás,Szilvi még mindig 3x felkel éjszaka.Szerintem azért álmodom mindig,hogy elalszom,mert igy akarom pótólni az elmaradt órákatKép
Ezt a hányás dolgot én sem értem,ha Beni jóizűen megeszi akkor miért hányja ki az almát?
És ha nyáron nem leszel Pesten ki szervezi meg a talikat?

Kép

Kép
novum

Na, akkor tessék nyilatkozni! Kép

Maxi-tali, Orczy-kert:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
Tök jó az etetőszék, nekem is ilyen volt, csak piros volt az ülőkéje, de nagyon sokáig használtam, még emlékszem is rá!

Natasa,
Én is gondolkodtam egy sípcsonton rugáson, csak Anyu szomszédja, így csak Anyu miatt nem tettem. Kép

Tücsimami, Timi,
Az almát nagyon fanyalogva eszi, és úgy csinál, mintha rögtön hányna. Kaja után akár 1 órával sajna ezt meg is teszi, most kaja előtt – mivel éhes – legalább pár kanállal belafatyol, nincs mi kijöjjön. Nagyon nem is erőltetem a dolgot, szerintem nem jön be neki, azért még próbálkozunk, de jövő héten adom már az őszit. Meg veszek megint Frutapurát, az nagyon fini, sajnos be is vágtam mind a 4et, amit kipróbálni vettem. Kép

Azért remélem majd ott is lesz net és tudok jönni, én sem bírnám nélkületek, a talikra meg feljövök. De még nem is biztos, hogy így lesz.

Tali: megnéztem, hétfő, kedd sz@r idő lesz, inkább utána kéne.
http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=weather&pid=elorejelzes&mpx=0&kps=1&pri=0&s tt=Budapest

Kép
Kép
Kép
ilba

Érdekel valakit?

"Ha valaki épp állást keres Bp-en és jól tud németül, írjon nekem. Élelmiszeripari/műszaki végzettség előny de nem feltétel."

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?