Új privát üzeneted érkezett!

Gumicukor!

Igen, szeretném picit öszefogni a ruhácska nyakát, de valami izléses módon.
EgyüttesKép.

KépKép
KépKépKép
beszti

Gumicukor
Nem, azt arra írtam, hogy előbb jutottál ide, a gép elé. Kép

Ágota
Megírtam csak picivel előbb mint te a leveledet. Kép
Amúgy tegnap este nálam ismét vacakolt a szoba.Kép

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok,

Nyuszi
Hat igen, a repülön mindig tortenik valamiKép Tesom jobban kivan tole mint barmitolKép

Ilke
Az AB siman bekavarhat,meg szerintem az is hogy nem vagy a topon.Nem tudnal legalab egy hetveget pihenni,esetleg anyosodek bevallalnak a piciket,te meg valami feltoltodo hetvegen erot gyujtenelKép
Teljesen igazad volt a zoviban,sajnos ilyenek vannak.Bar most eddig itt nem lattam taknyos gyereket,a bolcsiben annal tobbet Kép

Gumicukor
Tudod a tippjeimet,:dokihoz menni+ pihenes kettesben,aztan mar magatol is jon az eredmenyKép

Parazita
Meghato volt tenyleg hogy Solymi miket mond roladKépErtheto a buszkeseg. Apanak odaadtam a cuccost ,majd hiv amikor megy.

Halacska
Gratula itt isKép Nagyon is jo lesz nekik egyutt,majd csacsognak ezerrelKép En imadom hogy noverem (is )van.Tutod a mi a velemenyem az egynemu tesokrolKép
Apa nalunk kisfiunak drukkol,dehat ferfiak mar csak ilyenek ....Kép

Mennem kell,mert munka van,bar ma rovid napos vagyokKép
Kata

Kép
Kép
kataa

Zsike!!

Ha van Pesten rokonod akkor most, de tényleg ma-holnap (mert elfogy)érdemes lenne egy a Concord ülést megvenni a csajszinak sztem mert huzatot is adnak hozzá ami állítólag 18.000ft.
Kupont az Anyák Lapjában lehet találni.Kép Ezzel olcsóbb.

b.

http://www.brendon.hu/kupon2.html

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Halacska! KislányKép Kép Kép Kép Kép nagyon örülök, hogy egészségileg is minden ok!!!!

Zsike! Nagyon csinik a csajaid!

Anyák napi ünnepségek miatt irigykedek, mi lemaradtunk. azért Nóri szavalja a versikéketKép

Nekem nem túl fényes a hangulatom, Márk kipettyesedett mára, újabb 5 nap szobafogság-kínlódás. Ha azt írom, hogy tele a hócipőm, akkor finom voltam és nőies.
Nagyon sajnálom szegényt, a füle, a báránykák... haj, jó lenne most 1 héttel öregebbnek lenniKép

Mindenkinek szép napot:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Zsike

Rosszul írtam, asszem a Baba Magazinban van az ülés kuponja, mert az Anyák Lapjában más volt.

Zsuzsa
Legalább túl vagytok rajta. Elhiszem, hogy rossz volt maga a beavatkozás. Én sem örülnék egy ilyennek. Priviben megírod, hogy a dokik milyenek voltak és az ár?
Csütörtökön megyek én is a dokinőhöz ellenőrzésre.

Magdi
Márkodnak gyors lezajlást, neked pedig nyugodt éjszakát, hogy tudjál pihenni! Kép

Ma mi tereprallyn voltunk. Egész jól viseltük mi csajok is. Apa több órára eltünt. Láttuk a Palikot és még egy híres fickót de nem jut eszembe a neve. Nem mintha hű de nagy szó lenne, csak úgy megjegyeztem. Kicsit porosak lettünk. Kép
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Nem tudtam jönni pár napot és alig bírtam visszaolvasni. Most is csak gyorsan tettem, mert félek a Dani felébred, olyan kis koránkelő, vagyis a Gabihoz képest.

Nyuszi, Beszti!
Párom a 3 fiú után, miuátn mondtam neki, hogy ő tehet a 3 hapsiról azt mondta, hogy miért csak ő? Hiszen én SZELEKTÁLOK!KépKépKép Na erre mit lehet mondani?Kép

Nyuszi!
Gratulálok a jó Uh eredményhez és a második kislányhoz! Azért tényleg jó lett volna egy kicsi lányzó nekünk is de sajnos több babót nem szeretnék. A terveinkbe sem fér bele, meg terhes sem szeretnék lenni mégegyszer.
Az a rengeteg vizsgálat, vérvétel, mászkálda a dokihoz 2 gyerkőcöt elrakni addig az is macerás volt, nemhogy 3-at...

Zsike!
Gyönyörűek a lánykáid és milyen szép ruhájuk van!Kép Biztos, hogy megoldod a repülőzést, a légikísérők majd segítenek.

Képzeljétek hogy jártam!
Mivel nem én szállítom a Gabit oviba, hanem apa hozza-viszi, ezért anyák napi ünnepségről csak akkor hallottam amikor bementem alvásidőben, hogy beszéljek az óvónővel a Gabiról, de erről írtam. 4-én megyünk ünnepségre anyukámmal, hozta a kameráját is, és erre nem kiderül, hogy rosszul emlékeztem? Hétfőn lesz, szegény anyumat meg jól behülyítettem. Még jó, hogy anyósom nem tudott eljönni a munkahelyéről... De ciki.
Egyébként rettentően lukas az agyam, valahogy nem tértem magamhoz még. Nem emlékszem ilyen szétszórtságra az előző kettőnél a szülés után. Most semmiről se tudok semmit. Én aki mindig mindent elrak a helyére, főleg az iratokat, csekkeket, most valahogy nem megy és mindig mindent keresnem kell.
Csütörtökön bicajoztam egy jótKép Olyan jó volt. Szerintem akkor bicikliztem utoljára, mielőtt terhes nem lettema GabivalKép Lusta voltam elgyalogolni az SZTK-ig, így bringáztam odáig. Hát azért mire odaértem leizzadtam kicsikét, meg a lábaim is bizseregtek olyan jólesően, pedig azért nincs messze bicajjal.

Ilke!
Bevált a kerítés mellé az a gyékényfal? Vagy hogy hívják azt? Sikerült valamit intézni a kutyásokkal?

pusz
sasha

Kép
sasha

Bárányhimlő!
Azt hiszem mégsem szeretném, ha elkapnák a gyerkőcökKép Legalábbis a Dani! Nagyon szeretik a szúnyogok és rengeteg csípés van rajta. Nem tudom milyen szúnyogok csípik meg, de akkora böhöm puklik vannak rajta. Hatalmas duzzanat a közepénél fehér, körülötte meg jó nagy piros folt. Nagyon viszket neki és többet elvakart már. Pl a csuklóján és mutatja, hogy sebes. Csak azt nem tudom, hogy mikor vakarta el, mert egyszer még pukli, amikor bekentem neki, utána meg már bibi... Hogy a lábán hogy vakarta el azt nem tudom... Mindig nadrág van rajta, azt meg nem tudja még levenni. Szóval, ha a Dani barihimlős lenne, tuti sebesre vakarná magát...
sasha

Kép
sasha

Sasha! Viszketésre a Fenistil csepp nekünk nagyon bevált. Egyik gyerek sem vakarózik, pedig igen-igen pöttyösekKép

Ja, el akartam mesélni, hogy mi is megjártuk a fogászatot csütörtökön. Gyerkőcök űrhajóztak a fogorvosi székben, szépen megmutatták a fogaikat, nagyon ügyik voltak.
Nekem meg kiderült, hogy nem az alsó bölcsességfogam nő, hanem a vele szemben lévő felső bölcsességfog (ami már régóta kinnt van) kezdett el újra nőni, és mivel alul nincs párja ami megfogná, a saját ínyemet harapdáltam. Ugyhogy egyenlőre megúsztam a szájsebészetet. huh...

Szép hétvégét Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi!

Fenistil géllel kentem neki. az nem jó? Vagy a csepp és a gél ua?

sasha

Kép
sasha

Sasha! A Fenistil csepp szájon át adagolható, a gél pedig kenhető. Én a gélt nem szeretem, semmit nem ér (szerintem). A cseppet most a bárányhimlőre ajánlotta a dokinéni, és nagyon bevált. Szerintem szúnyicsípésre is lehet használni, de azért ennek érdemes utánaolvasni-kérdezni.
Na, megnéztem a leírását és ajánlja rovarcsípés esetén is, de az is rá van írva, hogy "orvosi rendelvényre". Hozzáteszem: recept nélkül kapható.Kép

Magdi

Magdi
mléna

Sasha
Nem használtok elektromos szúnyogirtót? Én idén még egy darab szúnyogot nem láttam. Egyébként a szúnyogcsípésre a levendulaolaj is nagyon jó, és azt csecsmőkortól kezdve lehet használni higítás nélkül. Illetve űzhetsz szúnyogot eukaliptusszal, abból is az eucilyptus radiata ilóolaj + citromolaj kevrékének párologtatásával ha az elektromost nem szeretnéd. ezt az eucalyptust direkt megkérdeztem, és rengeteg fajátja van, ez az egy, amit lehet gyerekeknek is, előbb, mit 5 éves kor.

Én Fenistil cseppet sosem kaptam vény nélkül. Nekem mondjuk szerencsém van, mert nem szeretnek a szúnyogok, évente max. 5 ha megcsíp.

jelentek legyantáztam magam, amíg Dani aludt és tornáztam is. délelőtt meg bringáztunk.

Banyóci
Ha olvasol, akkor érdeklődnék, hogy a Hauser bringa következő mérete jó lehet- e már Daninak. most 104 cm vagy vmi ilyesmi körül. a kicsivel már szinte pótkerék nélkül megy, nagyon ritkán ér le, de úgy vesszük észre, hogy nem győzi tekerni, vagyis, mintha hosszú lenne a lába, és nagyon gyorsan teker. olyan parvisnyélféle rudat nem árultok? Kép vagy inkább vegyünk a háztartási boltban? vagy egyáltalán kell olyan még, ha már úgysem ér le a pótkerék?

na,uzsizunk, aztán megyünk ki az udvarra.
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Magdi!
Köszi az infót!

Gumicukor!
Nem használunk elektromos szúnyogírtót, de ha használnánk, akkor is tele lenne csípéssel a Dani. Tudod kertesház, és sokszor kint vannak a gyerkőcök még 7-fél8-kor is amikor a szúnyogok már előjöttek és a kertben csipkedik össze. A házban egy darab sincs. De a nagy eszemmel előkotortam már két tubus OFF szúnyogriasztót a szekrényből. Tegnap is meg ma is bekentem már vele, és nincs újabb csípése szerencsére.
Egyébként köszi a tippeket szúnyogűzésre, de ezek a kertben is hatásosak? Tudom, hogy létezik fáklya amibe lehet kapni szúnyogriasztós folyadékot, tervben van, hogy veszünk, de a rosszcsont kölke úgyse marad a hatósugarábanKép
A család többi tagján egyébként nincs csípés, úgy látszik a Danit szeretik.

sasha

Kép
sasha

Sziasztok

Sasha

A szunyogoktol mi is szenvedunk, sajna ez a kerteshaz egyik hatranya. A kertben nem nagyon tehetsz ellenuk, maximum kremezheted a gyereket, meg ha rendszeresen vagod a fuvet kevesebb szunyog van.
Idebent mi a Raid fustolot szoktuk hasznalni, az mindet kioli.NAlunk a hazban is van sajna, az emeleten meg nincsenek szunyoghalok az ablakokon.
Az illoolajos parologtatassal amit Gumicukor ajanlott vigyazz, mert 3 eves kor alatt nem ajanljak allergiaveszely miatt.

Anyaknapi unnepseg penteken volt az oviban, egyesevel mentek be az anyukak.Kép Kicsit fura volt. De a janykam gyonyoruen elszavalta a verset, nagyon cuki volt.Kép

na megyunk vasarolni, aztan anyaknapjazni anyuhoz

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Bea
Eszembe jutott hogy akkor nem tudunk kooperalni a ruhakkal,merthat ugye neked kell mindenKépNa mindegy bizti nalunk is megoldja majd az eletKép
Egy barinom mar keszitett nekem 2 doboz baby ruhatKépMeg soginom is raszanta magat...Kép
Csak hogya tobbiek is ertsek,minden babay ruhat odaaadtam az unokatesomnak marciusban,mert nem igen tellett nekik ra.Ugy voltam vele hogy ugyis veszek ujakat meg kapok is.Kép

Zsuzsa
Azota Luca mar elfelejtette a dolgot es jobban van mar remelemKép

Magdi
Gyors tuljutast Marknak isKép neked meg kitartast Kép

Sasha
Lukas agy miatt ne aggodj,igy van ez Kép Nalam is sajnos,tok ciki de mindent fel kell irnom hogy ne felejtsem el a meloban,plane mostanabanKép
Mi szubyogok ellen (anyueknal van,a Duna kozelsege miatt )spret hasznalunk,a ruhajra kell fujni keveset es garantaltan joKép
Tavaly neki is csunyak voltak a csipesek,nagy piros puklik,de csak akkor amikor nem hasznaltunk semmit.

Nyuszi
Miert egyesevel mentek be az anyukak?Csak addig amig a gyerkoc mondta a verset?

Nalunk a csaladi anyak napja eltolodik egy hettel,mert anyuek wellnesselnek a hetvegen,ugyhogy jovo vasarnap megyunk hozzajuk.
Itthon apa egy tunder,mert O foz ma,hogy engem kimeljenKép
Delutan meg Telkibe megyunk baratokhoz,Alex orokli a kisfiu bicajat,mar alig varja.Eddig nekunk itt nem volt biciklink,csak anyunal,de mar idoszeru volt es jol jott a felajanlas amig nem kell a nagyobbat megvenni.

Tegnap meg Tatan voltunk egy masik baratnomnel Bencet nezni aki 4 honapos.Alex teljesen oda volt erteKép A kicsi meg nagyon edes egesz delutan nem sirt,baratnom nagyon orul hogy ilyen jo babaKép

Minden anyatardamnak szepet es jot maraKép (Megerdemeljuk Kép )

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok Kép

Bea,
Orulok, hogy ilyen hamar kiderult, hogy minden rendben a picivel. Akkor Te is ket lanyos anyuka leszel Kép Valahol legbelul titokban en lanyt akartam masodiknak is. Aztan persze emlekszem tisztan, hogy amikor az UH-s no bejelentette, hogy ez bizony lanynak nez ki, a masodik gondolatom mar rogton az volt, hogy "most akkor meg egy harmadikat is kell szulnom, ha fiut is akarok?" A ferjem imadja a lanyait, de erzem, hogy most o extra-boldog a harmadik miatt, mert nyilvan abban remenykedik, hogy most hatha osszejott egy kisfiu. En is persze, de en leginkabb csak a kivancsisag miatt, hogy vajon mennyire lehet mas erzes egy fiunak az edesanyja lenni (foleg majd evekkel kesobb). Oszinten szolva nagyon szeretek lanyokat nevelgetni, ugyhogy semmi kifogasom nem lenne egy harmadik lany miatt Kép
Ja, es koszonom az infot a Brendonos kocsiules akciorol, de nincs rokonsag Pesten, ugyhogy sajnos "alma" a dolog. Szuleim a miskolci, vagy a nyiregyhazi Brendonba fognak menni megvenni az ulest.

Beszti,
Remelem csinaltal kepet a "csajszis ruhas" Hannarol ;-)

Nyuszi,
Zizike is utazhatna elvileg meg az olemben, de igy, hogy Rekat is kell szorakoztatnom/etetnem/patyolgatnom egesz ido alatt, ugy dontottunk, hogy "lenyeljuk" azt a plusz koltseget inkabb, de sokkal kenyelmesebb lesz az utazas. (aztan persze -tekintve, hogy milyen nagy szopis a kicsi - meg konnyen lehet hogy az ut 80%-aban igy is az olemben lesz, de legalabb az etkezesek alatt, vagy ha agyjisten elalszik, akkor le tudom majd tenni.

Kata
A noveredek terveznek meg tobb babat?... bocs a kivancsiskodasert Kép
Neked mar teljesen elmult a hanyingeres korszak?

Zita,
Csongi jar mar Neked? Zizi meg az elmult heten kezdett igazan latvanos elorelepest mutatni, de meg mindig 5-6 lepes utan rendszeresen lecsuccsen/terdel Kép
Tudom, hogy meg nincs elekesve, nem is igazan aggodom, csakhat eggyel egyszeubb lenne az eletem (ahogy azt Moriczka elkepzeli ;), ha pl odakint az aszfalton nem negykezlabb szuszna-maszna.
Tok aranyos lehetett az a lista Kép

Sasha,
En is mindig mindenrol listat irok, de sajna en mar a masodik utan elvesztettem a fonalat mindent-gondosan-a-helyere-eltesz ugyben Kép
De szivesen bicikliznek egyet en is... De biciklim az nincs most. Majd egyszer, ha a gyerkocok nagyobbak lesznek es csaladilag egyutt bicajozhatunk.

Kicsit irigy vagyok am az ovis anyaknapi musorok miatt. Itt nem tudom mennyire szokas az ilyen, de szerintem semennyire. (Itt kulonben majus 2dik vasarnapja Anyak Napja). Remelem jol telt a hetvegetek. En tegnap rajottem, hogy az ejszakai nagyon cudar hanyingerem a terhessegi vitaminomttol van, ugyhogy nem szedem be az esti adagot. Megprobalok egy masikat majd, hatha az jobb lesz. A hetvegenk viszonylag esemenytelenul telt; sokat voltam kint
az udvaron a lanyokkal.

Udv mindenkinek,
Zsike
zsike74

Zsike,
Csongi is múlt héten indult el úgy igazából. Õ egész sokat is bír menni egyedül (pl. végig a lakáson), de sajnos ez nem jelenti azt, hogy a legnagyobb koszban ne kezdene el térden csúszkálni...

Zit
parazita

Hali!

Nyuszi
Én direkt azért írtam ezt a párologtatást, mert szakembertől tudom, hogy lehet. Gyerekeknek 6 éves kor alatt eukaliptuszból csak és kizárólagosan az eucalyptus radiata gyógyszertári használható! Allergiatesztet meg lehet végezni, icipicit a csukló belső részére kell kenni, és ha 24 óra alatt nem jelentkezik bőrpír, viszketés, akkor lehet párologtatni, vagy amit lehet azt bőrre kenni. majd összeírom vmikor, ha lesz egy kis szusszanásnyi időm, mit lehet és mire, illetve hogyan hogyan ne.

Nem tudjátok, hogy mikor van Apák napja? Mert van, úgy tudom. Szerintem ők is megérdemlik.

Ma 4kor lesz az Anyák napja az oviban. Tegnap hagytak a fiúk aludni sokáig (8kor persze kidobott az ágy Kép), és kaptam Danitól egy apa által megrajzolt, de Dani által kiszínezett rajzot, volt benne virág, nagy szívecske, kis szívecske, ajándék meg vmi krix krax Kép meg választhattam magamnak balkonládába kis palántákat.
Dédiztünk, meg nagyiztunk, cuki volt Dani, ahogy odaadta a kis virágokat nekik. De puszit már nem adott, csak bezabálta a túrós rétest... jellemző... aztán annyira kifáradt, amikor délután 3kor hazaértünk, hogy bealudt a kocsiban, aztán addig felébredt, míg feljött a lépcsőházban, aztán úgy ahogy volt lefeküdt a cipősszekrényre, és elaludt, feje alatt egy gatyával.... 6ig nyomta. Így 9 helyett 10kor ment este aludni.

vannak fetn végre új képek Daniról: http://ocsidani.fw.hu

pusza

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Ritről van valami hír? Elméletileg már megszületett a Pocaklakó.Kép Vagy még várat magára?

Gumicukor! Nagyon Jóképű srác Dani. A szemeivel tuti meg fog igézni egy csomó csajt, gyönyörűekKép

Nálunk ma van a báránykák csúcspontja (4. nap), Vörösek a pöttyök és lázas Márk. Érdekes módon neki nincs annyi a testén, viszont a feje tele van pöttyel. Komolyan, mint egy pöttyös labdaKép Szegény, olyan kis mókás. Ráadásul lenyírtam a haját, a szőkesége miatt úgy néz ki, mintha tök kopasz lenneKép

Nóri ma ment először oviba. Mesélte egy anyuka, hogy nagyon szép volt az anyák napi műsor, sajnálom, hogy lemaradtamKép De utólag megkaptam az ajcsit: egy kerámia szívecskébe beleragasztva Nóri fotójaKép Kép Szép.Kép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!
Fenistil sztem is vényköteles, elég komoly azért ahhoz, hogy csak úgy be-bekapkodjanak belőle a gyerekek. Én csak nagyon indokolt esetben adnék. Kép

Nyuszi
Milyen furi megoldás, hogy egyesével kellett bemenni???

Zsike
Drukk a kisfiúhoz. Mikor tudod meg a nemét? És hogy fogják hívni?? Meddig maradtok kint? És mit csináltok? Bocs ha már írtad.

Kata
De rendi vagy, hogy segítesz a rászorulókon! Kép Én valszeg félreértettem vmit mert a talin azt mondtad nekem, hogy eladod majd a ruhákat. Pedig tényleg így volt, hogy kooperálunk de nálunk ez megoldódott. Kép

Gumicukor
Mingyá lesem Dani képeit.

Tegnap anyukámnak átadtunk egy anyák napi ajit. Az aláírásnál ott volt, hogy Liza és amikor olvasta persze azonnal megértette, hogy kiről is van szó. Nagyon örültek de apám jött a kihagyhatatlan szöveggel, hogy nem baj majd a 3. fiú lesz. Hát miért baj az ha lánya van csak az embernek? Persze tudom, hogy hogy értette de akkor is kihagyhatta volna...

Azon filóztam, csak a topikot nézve, hogy ahol viszonylag kicsi a korkülönbség és az elsőszülött lány, szinte mindenkinél a második baba fiú lett. Nálunk ugyi 4 év lesz. Manóra lennék kíváncsi, hogy náluk mi lenne 4 év után! Kép Hallod Manó! KépKép

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kataa,Halacska

A mi ovinkban ez a modi, hogy egyesevel hivtak be a szuloket es csak az illeto sajat gyereke mondta a verset.Sztem is hulyeseg, a szulok igy sem ismerik egymast...Kép Annyiban jo, hogy a gyerekeknek nem kell "tomeg" elott szerepelni es valszeg minden gyerek megtanulja a verset.Kép Az ovonenik nagyon megdicsertek Emit, mert allitolag elotte nem volt hajlando a gyerekek elott egyedul szavalni. AMikor en ott voltam meg igen.Kép

Zsuzsa

Eppen most valogattam ki egy nagy zsak ruhat a garazsba, amik mar annyira lanyosak, hogy Danny nem orokolte/ fogja orokolni...Kép Es nem bizti, hogy lesz nalunk 3. gyerek. Ha meg lesz es lany majd vesznek a nagyik.KépKépKép Szoval ha gondolod feldobok egy-ket kepet roluk, bar eleg sok, es/vagy gyertek ki egyszer egy hetvegen hozzank es belenezel. Van pulover, kabat, lanyos ruha stb.

Gumicukor

Akkor most lehet, vagy nem lehet? Kép Mar teljesen ossze vagyok zavarodva, mert nem is olyan reg mar kitragyaltuk ezt a temat es abban maradtunk, hogy nem, el is tettem az illoolajaimat meg a mecsest a polcra. Vagy en ertettem felre valamit? Vagy megtudtal valam ujat azota?
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=820904#POST820904

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi

Sztem Karol mintha írta volna, hogy többféle eukaliptusz van és amit írt csak azt lehet. Nézd meg a pontos nevét! van esetleg mini lányruhátok is eladó?

Tettem fel képeket az anyák napjáról!

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7136&page=3&image=213973
itt kezdődik és a végéig vannak a képek

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hali!

Na, megvolt az Anyák napja, hát teljesen meghatódtam, de most nem bőgicséltem, de rendesen szorította a torkomat. Nálunk minden szülő leült odakészített miniszékekre, és a gyerkőcök kintről jöttek be kézenfogva a Süss fel nappal, aztán volt még 3 rövid vers. közösen mondták el, és csodák csodája a fiam is végig mondta, sőt még néha előre is. végig nézte a kedvenc ovónénit, ahogy vezényel. kaptunk agyagból kiégetett kis szivecskét, rajta egy fénykép, ahogy éppen alszik mindenkinek a csemetéje Kép meg egy kedves kis versike. kis csokor virággal adták át, Dani végig mosolygott ránk apával, meg ment alatta az Édes kisfiam c. szám. Nagyon jó volt, aranyosak voltak nagyon!

Nyuszi
Vannak amiket lehet csecsmőkortól, van amit csak 6 éves kor után. akkor még nem voltam annyira képben, de most már szakember mondta mit és mikortól lehet. Összeírom, de írtam fentebb.

Halacska
Jók a képek, kedvencem a Nem érted!? Kép
Mi sak videóztunk, fénykép majd egyik anyukától lesz, ha minden igaz.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Halacska,Gumicukor

Irigy vagyok a kepekre, nalunk nem volt fenykepezes, sokkal kisebb feneket keritettek az egesznek sajnos. Meg irtam, hogy egyesevel mentunk es egy vers volt.
Ajandek egy kis viragpalanta volt elo, meg egy kis papirkosar, benne papirfu, papirtulipokkal. Ez aranyos volt, az ovoneni csinalta, de semmi szemelyes dolog, mint fenykep, vagy ilyesmi.Kép

Bea

Hogy erted a miniruhat? Ketteskenek?Kép

Csajok

Kepzeljetek azt hallottam, hogy nalunk azoknak akiknek otthon van a kisteso az egesz nyar szunet...Kép Na most en azt nagyon nem szeretnem, mert ugye elegge megviseli Emit minden kihagyas, most egesz szeret jarni...kop kop. Es igy is lesz mindenkire kotelezo 1 honap szunet. Megprobalom megdumalni az ovonenikkel, hogy hadd jarjon a csaj kozben is, ha nem nagy gond.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali!

Nekünk is megvolt az anyák napi ünnepség! Szuper volt! Ahogy olvastam Gumicukor hozzászólását, majdnem azt hittem, hogy egy oviba járnak a gyerkócökKép Bevonatoztak a gyerekek, utána körbeálltak és énekelték a Süss fel napot. Ezután volt még 3 pár soros kis mondókás versike. A Gabi is mondta és csinálta is a kis kezével amit kellett és figyelte a kedvenc óvónénijét közben és vigig vigyorizottKép Nagyon eleven volt. Az ajándék személyes volt, minden kisgyerkőc a saját kézlenyomatának a domborűvét adta ajándékba egy olyan kis papírzacsiba amit fehét lapból volt csinálva és ők pettyezték be pirossal. Nagyon édesek voltak, és akkora öröm volt nézni a Gabit. Rosszabra számítottam, ellenkezésre, meg arra, hogy csak állni volt ott, de nem! Nagyon büszke vagyok rá!

Íme pár kép:

Kissé szellemképes, Gabi hátulról a 2.
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A kislány a Szintia, akivel imádják egymást, ha nincsenek együtt, mert egyébként folyamatos gyilok megy...Kép
Kép

Kép
sasha

Nyuszi,
Nálunk is úgy tűnik, hogy az egész nyár szünet, mert a hivatalos záráson kívül végig csak összevont csoport van, ami ugye hallgatólgosan azt jelenti, hogy csak az vigye be a gyerekét, ainek feltétlenül muszáj. Szóval június közepétől szeptemberig (10 hét) sehol semmi... Nem lesz egyszerű. Solymi is teljesen el fog szokni az ovitól.

Gumicukor,
Az alvós fénykép nagyon aranyos lehetett, ez tök jó ötlet...

Zit
parazita

Van új csengőhangom Kép Az anyák napi egyik versikét felvettem, este mesélés közben mondta rá Dani a telómra, és visszahallgatta vagy 100x, ahogy mondta, én meg orvul csengőhangot csináltam belőle. Kép

Sasha
Gabi mekkora nagyfiú, hatalmasat nőtt! Aranyosak itt a Szintiával, mintha csípnék egymást azért, annak ellenére, amiket művelnek együtt Kép

A mi ovinkban június elején lesz az évzáró, de csak július 17-től lesz 5 hétig totál bezárva az ovi. júli közepéig összevont csoportok lesznek, kíváncsi leszek, milyen lesz. utána felváltva nagyik és mi leszünk vele az 5 hétben.

még varrok egy kicsit, aztán spaty.
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Gumicukor!

Ez az a kettősség amiről írta és az óvónők is mondták. Vagy együtt elmolyolnak, vagy tépik egymást, de nem vesznek részt a foglalkozásokon. Ez azóta változott, mert már nem igazán molyolnak el együtt, de az se tartott sokáig. Meg azért csak ismerik egymást pocakbaba koruk óta!

Magdi!
GYors gyógyulást kívánok!!!!

Zsusza!
És hogy adagolod neki? Van valami szedési módja a fenistil cseppnek? Majd a dokinéninket is megkérdezem. Tényleg nagoyn csúnyák szoktak lenni Danin a csípésekKép Ha viszonyítani kéne akkor az én combomon tenyérnyi méretú duzzanat lenne, azaz akkora a csípés, mint a Dancika tenyere... Most szerencsére nincs újabb csípés, de a kis sebek még mindig nem gyógyultak be.

Zsike!
A bicajom nekem is most került elő ám! Kép Eddig a paneltömb pincéjében volt, most meg csak itt áll a garázsbanKép

Kataa!
Nem bosszantana a lukas agyam, ha nem épp fontos dolgokról lenne szó, de azért igyekszemKép

Nyuszi!
Köszi a Raid füstölős ötletet! Veszek is olyat, hátha bemerészkednek a házba! A kert egyelőre olyan mint egy dzsungel! A fű meg a gaz hatalmas, a növények (minden tavaszi, nagypocakos, egésznapos takarításom feleslegesnek bizonyult) el vannak burjánzva. De a gyerekek iszonyúan élvezik, van hol bújócskázni, meg anya elől elbújni, meg minden jót csinálniKép Nekünk sajna nincs fűnyírónk még, mert nem állunk úgy anyagilag, hogy még abba is beruházzunk, sőt, egyelőre mást kell még megvenni, de apukámnak van, csak még nem ért rá elhozni nekünk. Most eléggé zűrös neki is a melója és hétvégén is dolgozik. Remélem most hétvégén végre ideér a fűnyíróvalKép

Képzeljétek tegnapra a Dani takonykóros lett!Kép Ömlik az orra, és este iszonyúan köhögött. Gabi az émegint nem vészes, naponta mas 2x töröltem meg az orrát... Óvónénik sem mondtak semmit úgyhogy remélem nem lesz nála komolyabb.

puszi
sasha
puszi mindenkinek!

Kép
sasha

Sziasztok!

Az ovi ilyenben már inkábba sulira hasonlít,van "tanév" amíg a foglalkozáok vannak és vana nyár amikro összevont csoportok, ez mindne oviban így van. És 4 vagy 5 hét teljes szünet. Aki otthon van a kistesóval nálunk nem tiltják ki, de mivel foglalkozás nincscsak udvari összevont csoportos játék ezért sokan nem hozzák be. Főleg hogy nem a saját ovónéni van ilyenkor a gyerekekkel, hanem aki épp ügyeletes.

Ha Rit már babázna, gondolom Kataa csak értesítene minketKép

Szúnyog: érdekes hogy már panaszkodtok rá, nálunk még nem igazán vannak, én azt hittem még nincs itt a szezonjuk. Mert ősszel mikor ide költöztünk akkor annyi volt, hogy mindíg fekete volt a plafon, nem győztük csapkodni, meg az ajtón is rendszeresen 30 ült. Most még nincs, illetve max pár darab de azokat sem láttam, cska rajtam már van pár csípés. Mert nálunk én vagyok a szúnyog áldozat, engem imádnak, ráaádásul dagadok tőle rendesen és egész nyáron véresre vakarom magam kiskorom óta. Emmát és a férjem utálják a szúnyogok, Emmát ha meg is közelíti egy amint a bőrétől 1 cm-re ér nagy ívben megfordul és elmegyKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,

Vegre sut a nap mar reggel isKép
Alex miota megkapta a biciklit le nem szallna rola,ugyhogy tegnap egesz delutan lent voltunk mert ugy elvezteKép
Baratosek elkoltoznek onnan ugyhogy csomo mindent ramsozott (persze csupa jo dolgok Kép )
Ja es kaptam toluk csomo uj pici babyruhat,mert most a koltozesnel talaltak olyat amit elfelejtettek raadni a gyerekreKépKép

Zsike
Tesomeknal meg kerdeses a kovi baba,mert mar ez sem egyszeru neki,teljesen egyedul mindent megoldani.(de te tudod mirol is beszelekKép )Meghat nem azert szerzett 4 diplomat hogy aztan otthon legyen meg vagy 6 evig (mert mar azota van otthon ,bar heti 2* azert tanit este )folyamatosan,mert ugye ovi szinten ott nincs tul nagy kenyeztetese az anyukaknak.
Titokban O is lanyt vart 3.nak,de a fiuk harman mar nagyon jol elvannak ugyhogy ez igy idealis,de szerintem ha a Roli lany lett volna nem gondolna mar meg egy babaraKép
En mar eleg jol vagyok,bar tegnapi napom megint emelygos volt...Kép Ma mar megint jobbKép
Voltal mar UH-n?

Zsuzsa
Amint latod vegyesen vagyok,de a legrosszabb az hogy estere kivagyok mint a liba,mozdulni sem tudok a faradtsagtol...elso babassagnal ilyen nem voltKép
Gyors fogzast nektekKép

Gumicukor
Dani tiszta TeKép Tenyleg oda lesznek erte a lanyokKép
Azt hiszem juniusban van Apak napja,de majd utananezek,tenyleg megerdemlikKép

Magdi
Ritrol meg nincs hir,de mostansag van kiirva az biztosKép

Bea
Hat miutan neked kiscsajod lesz megint,gondoltam oda a csere-berenekKép Unokatesom Andit szult nemreg es minden ruhat 0-1 evig odaadtam nekik.Nagyon orultek es ez a lenyegKépA tobbi megvan es mindenbol csak a szebb darabok,ami elhasznalodott mar kidobtam,ugyhogy ha valami csoda folytan megis lanyom lenne akkor feldobom oket a netre,mert ami bejon abbol is vennek uj rucikatKép
Ja szombaton megyunk Becsbe,ha kell valami szoljal nyugaodtanKép
Ne izgulj tudod hogy van ez,nalunk is ez a szoveg mindenhonnan hogy most mar legyen lany,meg ilyenek...de mar csak nevetunk rajta,hogy minek az 5 fiu unokateso megenne reggelireKép
Egyebkent a kanadai sogornonek is 2 fiu es 1 lanya van,tehat Alexnak 6fiu es csak 1 lany unokatesoja van ugyhogy azert sejteni lehet a jovot nalunk isKép
A kepek nagyon jok,csinik vagytok nagyonKép

Nyuszi
Na hogy hogy gondolkodsz meg a 3.-rol?En meg ott artok hogy ha kesz a tetoter mar lenne helyeKép
Megertelek 2-vel sem egyszeru.
Nalnuk is az egesz augusztus szunet elottte osszevolt csopik lesznek.
Nalunk 24-en lesz az Anyak napja,mar ugy varom,remelem jon anyukam is.Elotte meg egy hettel szuloi.Ja es csutorotkon meg gyereknap,ugralovar,buvesz....deutan mehetnek a szulok is,kivancsi vagyokKép

Sasha
Gabi tenyleg nagyon nagyfiu marKépJok a kepekKép
jobbulast Daninak.

Lanyok
Ha valakinek van elado nagy hajlithato szopis parnaja akkor gondoljatok ram lecciKép
Talalatam egy helyet jo aron,de Dunakeszin,ugyhogy elotte azert megkerdezlek titeket is.

Kata

Kép
Kép
kataa

Halacska! Nagyon szép Anna! A ruhája is nagyon tetszik!!!Kép

Sasha! Szép szál legényke Gabi, nagyon aranyosak a képek. Kép

Nyuszika! Nálunk május végétől szeptember 1-ig nem lesz ovi. Pontosabban lesz összevont csopi, de "megkérték" az otthon lévő anyukákat, hogy ha lehet oldjuk megKép Úgyhogy mi is nyaralunk otthon egész nyáron, esetleg lehetne talikat szervezniKép

Pusz:
Magdi

Magdi
mléna

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=8820
A 10. képtől vannak az újak.
Szülinaposat nem tudtam feltenni, mert még nem adta oda a sógor a fotókatKép

Sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!
Megint nem tudtam nagyon visszaolvasni, de a képeket megnéztem, nagyon jók Kép!
Rossz így, hogy otthon nem jó a gépünk, itt meg nincs időm ilyesmire Kép.

Halacska!
Kislány Kép!

Nyuszi!
Nálunk (ahová a gyerekek járnak) 4 hét olyan szünet van, amikor egyáltalán nincs ovi, és másik oviban sem lehet elhelyezni a gyerekeket, plusz két hét, amikor egy másik ovi tart ügyeletet. Június közepétől veszik ki folyamatosan az óvónők a szabijukat, váltva (kötelező kivenni). Ezért kell összevont csoportokat csinálni (máshol is). És mivel kevesebb az ember, megkérték az anyukákat, hogy aki otthon van a kisebb gyerekkel, ne vigye a nagyot.
Mi június végén zárunk, egész aug. végéig zárva leszünk. Én sem viszem egyiket sem, mikor én szabin leszek, pedig nekik később kezdődik a szünet és hamarabb ér véget. mondjuk, nekem sokkal könnyebb így, mint naponta kétszer tömegközlekedni.

A szúnyogok egyelőre elkerülnek minket Kép.

Na, megyek, mert várnak a gépre.
Ha tudok, jövök holnap.

Panda

panda
Halásztelek

Kata

Én intézem neked a párnát közben, ebben maradtunk, nem??? Valszeg holnap megyek a lányhoz de. írjál addig a privimre légy szíves, hogy mi legyen, mert ha mégsem kéred akkor nem hoznám el tőlük.
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Zsuzsa
Becsire gondolsz? Tőle hoznám én is a párnát. Kép Holnap talán végre összejön a tali és megnézem Szonját! Benne vagyok egy jövő heti taliban ha elvisztek. Kép

Ovi nálunk is dettó! Június közepétől vannak összevont csopik. Gyesen lévőket megkérték, hogy ne vigyék a nagyobb gyerekeket. Nem igazán értem ezt a magyar rendszert. 20-26 napos szabiból, hogy lehet megoldani több hónapos nyári ovibezárásokat sztetek? És ha vkinek nem él vagy messze él a nagyszülője fogadjon bébiszittert? Én már most előre parázok, hogy mi lesz munka mellett???

Köszönjük a dícséreteket. Kép Pancsi amúgy sportosan öltözik/tetem de ilyen alkalmakkor imádom "kicsinosítani". Nem vagyok híve a fehér szoknya sötét alj öltözetnek. Kép

Magdi
Márkon erősebben, durvábban kijöttek a pöttyök mint Nórin? Csórikám fején tényleg sok van de remélem elmúlik hamar! Jó lett a frizkója, nyáron nem lesz vele gond!
Nóri is szépike! Kép

Kata
Kitartás! Nálam már, így a 19. hét felé egyre ritkábbak az émelygések. Kép

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Magdi
Nagyon jók a képek! A kis pöttyöslabda is tetszik Kép Emlékszem tesómon ennél sokkal több volt (szegénykének egymás hegyén hátán 8 hósan), amikor kicsit voltunk, rajtam volt kb. ennyi, mint Márkodon. szerintem így kép alapján nem lesz itt nagy gond. lassan már vége is az egésznek.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Bea
De joKép Akkor kérem csak azt hittem nem igen lesz belőle semmi,ahogy a multkor beszeltuk.
Kérném szépen a párnát perszeKépKép
Szerintem ha valaki dolgozik akkor csak a 4-5 hét teljes bezárásra kell megoldani a felugyeletet.Az osszevont csopikba nyugodtan jarhatnak a tobbi idokben.
Nalunk (bar ki tudja lehet hogy mar en is otthon leszek,attol fugg ugvvez akar-e meg belem traininget feccelni igy babasan )anyunal is lesz 1 hetig+Balcsin is leszunk 2 hetet vele meg apa is szabin lesz.Evi nenit nem akarom egesz napra,csak fel napokra bevonni.Ugyhogy majd eltelik ez is,tavaly is siman megoldottam,pedig akkor apjuk szinte otthon sem volt nyaron es csak 1 nagyival rendelkezunkKép
Ja esm ajd ha jon az iskola az lesz meg a jo moka,hogy ne legyen kulcsos a gyerek.
Ma mar tok jol vagyok meg jo hogy csak 1 napra jott vissza,igaz hogy 2 Magne B6 volt a reggeli adag,de kell mert kulonben koncentralni sem tudok itt...

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Haliho

oviszunet

Nem is az a bajom, hogy nem tudom megoldani, hogy Emi itthon maradjon, meg megertem en, hogy az ovoneniknek is menni kell szabira. Dehat ott van a kotelezo 4 het szunet is erre, nem? Meg nem azt mondom, hogy minden kistesos gyerek menjen, valszeg nem is akarna minden szulo vinni. Csak megprobalom kidumalni, hogy MI mehessunk, mert ismerem Emit es tudom, hogy nagyon elszokna a rendszeres jarastol es szeptemberben megint szenvedhetnenk. Ot sajnalom csak.Kép Meg az osszevont csopi is jo lenne nehanyszor, meg azt sem mondom, hogy minden nap menne. De nem szeretnek 3 honap szunetet egyfolytaban!!!! Lehet hogy csak en vagyok ilyen parazos, de emlekeztek mit kinlodtunk a beszoktatasnal. Es most mar szereti es ismeri a szomszedos csoportok ovonenijeit is.Kép

Zsuzsa

Ne felj arakban biztos megegyezunk.Kép Talaljatok ki melyik nap legyen a jovo het, csak a hetfo nem jo, mert delelott megyek okmanyirodaba. Nyari lanyos ruci is van ha erdekel.Kép

Kataa

De jo, hogy nalatok ennyi egykoru baba van a csaladban/barati korben. En azert meg nem szabadulok meg az osszes bebiruhatol. Meg nem mondtam le a 3.-rol, csak ahogy most allok fizikailag, nem biztos, hogy be merem vallalni. Amugy Danny ruhait egy most 10 honapos ir/magyar Adam hasznalja, aztan visszakerulnek hozzank a szekrenybe. Csak es kizarolag a nagyon lanyos darabokat akarom elpasszolni, foleg azokat, amik alig voltak hasznalva.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa,
Köszi a jegyeket; elküldtem a diót cserébe Kép

Bea,
Örülök, hogy megoldódott az AFP-mizéria Kép

Zit
parazita

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteketKép
Halacska! Én nagyon szeretem kislányosan öltöztetni Nórit, de tény, hogy a mindennapokban a sportos szerkó praktikusabbKép Õ mondjuk elég nőci, reggelente megrendeli a frizuráját ("2 fonatot kérek"), kiválasztja az aznapi csattot, stb...

Pöttyök: nagyjából azonos erősséggel zajlott le a bárányhimlő mind2 gyereknél, a pöttyök eloszlása volt különböző: Márknak a feje lett tele, a testén alig van, Nórinak a fején alig volt pötty, a teste viszont tele volt. Elmondhatjuk, hogy mindent kipróbáltunkKép

Nyuszika! Szerintem ne aggódj az oviszünet-ovikezdés miatt. Már ismerős lesz a terep, a személyek. És Emike is nagyobb-érettebb-okosabb lesz. Nem biztos, hogy ugyanolyan hosszú lesz a "beszoktatás", mint idénKép

Én sutyiban örülök, hogy itthon lesz Nóri, könnyebb programokat szervezni, ha nem kell igazodni az ovihoz. Nekünk főként arra kellett az ovi, hogy télen a négy fal között ne unjon rám a lányomKép Meg valószínűleg az idei nyár lesz az utolsó munka nélküli nyarunk együttKép

Szép estét Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Nekünk az idei 5 hét úgy lesz megoldva, hogy a nagyok 1-1 hete bevállaltak, mi 2-öt leszünk szabin, illetve lesz 1 hét betegácsi vmelyikünknek. így jön ki az 5 hét. jövő nyáron meg már nagyon-nagyon remélem, hogy itthon leszek babázni Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

akarom mondani nagyik Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Egy nagy kalap kaka a gépünk, ezért nem tudok jönni mostanában. Azért remélem hamarosan megoldódik a dolog, mert roppant mód idegesit, hogy nem tudok netezni.
Bocsi Ilke, hogy nem válaszoltam a mail-re, de azt is csak most tudtam elolvasni. De ha jól sejtem, akkor azóta megoldódott a dolog, ugyeKép?

Gumicukor
A hauser 16-os mérete még biztosan nem jó Danidnak. Gyurci pont ugyanekkora, és neki is baromi nagy. Hozzáteszem, hogy a 16-os méretből egyébként is a másik márkánkat, a Caprine-t ajánlom jobban. Az viszont már jó lehet neki, mert a váz kiépitése legalább 5 cm-vel alacsonyabb mint a Hauser-é.

Húúú, rohannom kell.........., bocsi

B.

KépKép
KépKép
banyóci

Ja, GumicukorKép!
A Caprine nem csak jó lehet, hanem biztosan jó neki, főleg ha már ilyen tutin tud bringázniKép. Nálunk azt hozta a Nyuszi...

B.

KépKép
KépKép
banyóci

Halihó,
Ahogy olvasom már sokan túl vannak az Anyák napi ovis ünnepségen, már úgy várom én isKép. Képek nagyon kedvesek, megnéztem mindenkiétKép. Azért a dalokat már múlt hét óta lelkesen mondogatja Lili, olyan édesek. Anyák napja alkalmából a nagyiknak készítettünk itthon virágos üvegmatricákat, Lili meg szépen elmondta mindenkinek mellé az oviban tanult dalocskákat. Nekünk mozgalmasan telt a hétvége. Szombaton elmentünk Orfűre egy baráti párral (szintén két gyerekkel). Aztán megnéztük az Abaligeti cseppkőbarlangot is a közelben, aminek nagy sikere volt. Kb 1 km-es volt, ennek ellenére Bala is majdnem végiggyalogolta, csak a meredek részeken volt apa ölébe. Vasárnap meg Siklóson néztük meg a várat, aztán irány anyósomék, este pedig vacsi után haza. Mivel útközben szépen elaludtak, a kocsiból ébredés nélkül raktuk át őket az ágyba, hát volt mit kipihenniükKép. Hétfőn meg apa szabin volt, elintéztünk egy csomó mindent.

Gyerekruha,
Ha már így felmerült a téma, engem is érdekelnének gyerekruhák Bálintnak, olyan 86-os méretben. Ha valakinek lenne, örülnék neki, szívesen átvenném őket. Kataa?Kép

Rzsuzsa,
Nekem is vannak félretéve lányos rucik, ha még érdekel, küldök róla képeket, ha gondolod, vagy látogass el egyszer hozzánk.

Banyóci,
Bizony, hétfőn nálatok is jártunk és elhoztunk Lilinek egy szépséges bicajtKép. Köszönjük! Nagyon szuper, csak azt szeretném megkérdezni, hogy lehet azon kicsit állítani, hogy könnyebben tudja tekerni, mert mintha most kicsit szorulna?

Bea,
Nagyon tetszik a Liza névKép.

Gumicukor,
Ügyi vagy, jó ötlet a versikés csengőhangKép.

Sasha,
Szúnyog sajnos nálunk is van, sőt idén valahogy írtó nagyok is. A lakásban én nem vagyok híve semmilyen írtószernek, nálunk mindenhol szúnyogháló van, amelyik ablakot gyakran nyitni szoktuk, az ajtóra meg nagyon figyelünk, hogy mindig zárjuk, ne maradjon nyitva. Így kb heti 1-2 szúnyoggal találkozok csak bentKép. Kint viszont nincs mese, ahogy esteledik, be kell jönni.
Jobbulást Daninak!

Magdi,
Múltkor pont ezen gondolkodtam én is, hogy ez lesz nekünk is az utolsó pihis nyár együtt. Jövőre már én is valamicskét biztosan dolgozgatni fogok. Így az idei évre szeretnék majd jó sok közös programot csinálni együtt és kiélvezni a gyerekekkel a nyár minden percétKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Magdi

Teljesen igazad van, nekem konnyebb ,mikor nincs ovi, lehet aludni akarmeddig, meg nem szabdalja szet a napomat az oviba joves-menes.Kép Ebbol a szempontbol nem bannam, igaz, ha megnyitom nyaron a cipoboltot mar mindegy lesz, mert utkozben nyitas elott be tudom Emit adni, szeptembertol ,meg jo lenne ha lehetne egesz napos. Mindegy, majd lesz valahogy a nyaron. Csak pont amiatt szerettem volna, ha nem nagyon szokik el, mert jo lenne megprobalkozni az egesz napossaggal.
AMugy maj 31.-tol szeptemberig nuku ovi.Kép Ovoneni azt mondta, hogy ha megnyitom a boltot az mas, arra nyugodtan hivatkozhatok.

Panda

Kepzeld azt mondta az ovoneni, hogy 42 nap szabijuk van es azt nyaron kell kivenniuk. Ezek szerint evkozben semmit nem vesznek ki?

Ilke

Hat nalunk is mindenhol szunyoghalo van, csak kicsi fiam imadja nyitvahagyni a szunyoghalos teraszajtot. Mar gondolkodtam rajta, hogy tenni kene ra behuzo kart vagy mi a csodat.Kép
Bala mar 86-ost hord? Akkor utolerte Dannyt.Kép

Bea

Mar en is akartam irni,csak elfelejtettem, hogy nalunk is volt Liza a nevlistan mielott Danny szuletett.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Zsuzsa
Épp most írtam levelet, hogy kedd nem jó. Szerda nekem igen, Nyuszikának vajon? Kép

Liza Kata lesz a gyermek teljes neve mert Pancsinak is két neve van. Anna Míra. Anyám szeretné a fordított sorrendet de Katalizátort nem szeretnék. Kép

Banyóci
Hogy vagy?? hol is tartasz most? Nekem nagyon rohan az idő. Mondjuk a holnapi uhn azért már szeretnék túllenni. Megyek reggel a Schöpfibe check up-ra.

Nyuszi
Nagyon kemények nálatok az oviban. Kép Pedig nem hiszem, hogy törvényileg ez alá lenne támasztva. Nálunk azt mondják, hogy ha lehet oldják meg a gyesesek.

tsók,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea, Zsuzsa

Jo a szerda, gyertek csak. ATneztem a rucikat, hat nem egyet talaltam, ami egyszer sem volt a lanyomon!!!Kép Ennek tobb oka is van, reszben hogy ajandek es mar akkor kicsi,vagy nagy volt ra amikor megkapta, masreszt meg az, hogy azon a nyaron/telen meg egyaltalan nem volt hajlando lanyos ruhakat felvenni, pedig anyospajtas is probalkozott ,meg en is,ilyen darabokat venni.

Bea

Bebicucc is van.Kép Olyan is, amin szerintem Te is rohogogorcsot kapsz, ha meglatod....Kép De egesz helyesek is, van ketto ,amit azert nem birt a lany hordani, mert eppen oriasi volt ra mikor epp nyar volt, a kovi nyarra meg kinotte ugye.Kép
Katalizator...KépKépKép Pedig jol hangzana, biztos felkapnak az emberek a fejuket.Kép
De amugy a Kata is eleg divatos mostanaban, Lizat ,meg egyet sem ismerek.
Hat igen, tenyleg eleg kemenyek es egy kicsit azt vartam volna az ovonenitol, hogy legalabb o javasolja, vagy felajanlja hogy segit beszelni a vezetonovel, de nem. Na mindegy. Legfeljebb viszem magammal a boltba, ha anyu nem bir mindkettovel. Ugyis csak augusztusban birok megnyitni, azt az egy honapot meg kibirjuk.
Szurkolok holnap az uh-n.Kép Majd ird megmi volt.

Kepzeljetek beindult kicsi fiamnal a dackorszak, ezerrel duhong, ha valami nem tetszik neki, meg dobal dolgokat. Meg mindent o akar csinalni: " En egyedul!" felkialtassal
Ma reggel is jot mosolyogtak rajtunk az oviban, mikor ott akaratoskodott, miutan leadtuk Emit:"En ,oviba, en oviba!"

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ilke
ELőször nehéz tekerni a bringát, de bele fog jönni. nekünk már pont az a gond, hogy túl gyorsan teker, mert már kicsi neki a bicaj. szerintem hamarosan mi is megjelnünk Banyóciéknál Kép

Halacska
Drukk a holnaphoz! Nekünk Dani mellett Lizandra volt a másik név, ha lány lett volna. Most Alíz, csak a sorrend változott. Én a Lizandráról azért mondtam le, mert Õcsi Liza, tuti csilis bab vagy vmi hasonló lett volna. ketteskejelölt fiúnevünk még nincs. nekem az Ignác tetszik, de valahogy a becézése (Náci, Nácika) nem igazán a legjobb... meg i-I párosítás is furi. na, de nem álmodozok, először babásnak kellene lennem.

mennem kell, mesemondás van és fekvés
csók

KépKép
KépKép
gumicukor

Bea,
Katalizátor, ez jó Kép Majd írd meg, mi volt az UH-n!

Nyuszi,
Képzelem Dannyt, ahogy keménykedik Kép

Zit
parazita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?