Sziasztok,
Vegre sut a nap mar reggel is
Alex miota megkapta a biciklit le nem szallna rola,ugyhogy tegnap egesz delutan lent voltunk mert ugy elvezte
Baratosek elkoltoznek onnan ugyhogy csomo mindent ramsozott (persze csupa jo dolgok
)
Ja es kaptam toluk csomo uj pici babyruhat,mert most a koltozesnel talaltak olyat amit elfelejtettek raadni a gyerekre
Zsike
Tesomeknal meg kerdeses a kovi baba,mert mar ez sem egyszeru neki,teljesen egyedul mindent megoldani.(de te tudod mirol is beszelek
)Meghat nem azert szerzett 4 diplomat hogy aztan otthon legyen meg vagy 6 evig (mert mar azota van otthon ,bar heti 2* azert tanit este )folyamatosan,mert ugye ovi szinten ott nincs tul nagy kenyeztetese az anyukaknak.
Titokban O is lanyt vart 3.nak,de a fiuk harman mar nagyon jol elvannak ugyhogy ez igy idealis,de szerintem ha a Roli lany lett volna nem gondolna mar meg egy babara
En mar eleg jol vagyok,bar tegnapi napom megint emelygos volt...
Ma mar megint jobb
Voltal mar UH-n?
Zsuzsa
Amint latod vegyesen vagyok,de a legrosszabb az hogy estere kivagyok mint a liba,mozdulni sem tudok a faradtsagtol...elso babassagnal ilyen nem volt
Gyors fogzast nektek
Gumicukor
Dani tiszta Te
Tenyleg oda lesznek erte a lanyok
Azt hiszem juniusban van Apak napja,de majd utananezek,tenyleg megerdemlik
Magdi
Ritrol meg nincs hir,de mostansag van kiirva az biztos
Bea
Hat miutan neked kiscsajod lesz megint,gondoltam oda a csere-berenek
Unokatesom Andit szult nemreg es minden ruhat 0-1 evig odaadtam nekik.Nagyon orultek es ez a lenyeg
A tobbi megvan es mindenbol csak a szebb darabok,ami elhasznalodott mar kidobtam,ugyhogy ha valami csoda folytan megis lanyom lenne akkor feldobom oket a netre,mert ami bejon abbol is vennek uj rucikat
Ja szombaton megyunk Becsbe,ha kell valami szoljal nyugaodtan
Ne izgulj tudod hogy van ez,nalunk is ez a szoveg mindenhonnan hogy most mar legyen lany,meg ilyenek...de mar csak nevetunk rajta,hogy minek az 5 fiu unokateso megenne reggelire
Egyebkent a kanadai sogornonek is 2 fiu es 1 lanya van,tehat Alexnak 6fiu es csak 1 lany unokatesoja van ugyhogy azert sejteni lehet a jovot nalunk is
A kepek nagyon jok,csinik vagytok nagyon
Nyuszi
Na hogy hogy gondolkodsz meg a 3.-rol?En meg ott artok hogy ha kesz a tetoter mar lenne helye
Megertelek 2-vel sem egyszeru.
Nalnuk is az egesz augusztus szunet elottte osszevolt csopik lesznek.
Nalunk 24-en lesz az Anyak napja,mar ugy varom,remelem jon anyukam is.Elotte meg egy hettel szuloi.Ja es csutorotkon meg gyereknap,ugralovar,buvesz....deutan mehetnek a szulok is,kivancsi vagyok
Sasha
Gabi tenyleg nagyon nagyfiu mar
Jok a kepek
jobbulast Daninak.
Lanyok
Ha valakinek van elado nagy hajlithato szopis parnaja akkor gondoljatok ram lecci
Talalatam egy helyet jo aron,de Dunakeszin,ugyhogy elotte azert megkerdezlek titeket is.
Kata