Jesszus mennyit írtatok!!
Nagyjából átolvastam, amíg a kis családom alszik...
Eszti,
én is benne vagyok a hegykői látogatásban, ott leszek valahol a környéken...
Remélem odatalálok majd.
Remélem nem valami kis falu, és nem fogok odafele eltévedni...
Veronak drukkolok én is!
Különösen mert nagyon rossz tud lenni, ha baba nélkül dekkol bent az embör lánya... De drukkolni azért drukkolok, hogy minden OK-s legyen!
Gabó,
nahát már megint a szex...
Nem vagyok pár hétig és te már megint (még mindig
) itt tartasz...
Ne cukkolj légyszives! Bár már nekem is megy a visszaszámlálás, sajnos még hetekben kell számolnom...
De eljön az is!
Csinálunk majd olyan képeket is, amin mi is rajt vagyunk. Nekem tegnap rakták rendbe a szénakazal fejemet, szóval már én is megörökíthető formában vagyok.
Egy olyat már csináltunk, ahol kéz a kézben vagyunk hárman...
Majd megmutizom.
2 millió a házért? Durvaaa...
Hajnus,
Istvánnak továbbra is jobbulást kívánok!
Szegény, gondolom, hogy el van keseredve a műsor miatt is...
Amica,
szuper, hogy annyi mindent ki tudtál fogni a bolhapiacon, tényleg tudni kell, hogy mikor érdemes menni. De hát ugye ez nem kiszámítható.
Te viszont még ne görcsölgess, neked még nem jött el az időd!
Pihengess. Bár a két gyerkőccel nemtom menniyre lehetséges, pláne, ha nyűgösek...
Nekünk tegnap lezajlott egy csomó látogatás, nem is sorolom, hogy kik voltak... Szörnyű. Bár annyiból jó, hogy egy nap alatt lezavartunk egy pár rokont, most egy darabig remélem kuss van.
Az éjszakáink továbbra is viszonylag jól telnek, csak a hajnalokra mérgesedik el a helyzet, akkor ugyanis nem hajlandó visszaaludni Dorka. Elalszik este úgy 8 körül, fent voltunk 11-kor, 2-kor, 6-kor, és onnantól csak nyommogott. A kiságyban nem volt neki jó, csak rajtam vagy az apján lógva. Így sírással és 5-10 perces csendbenléttel együtt kihúztuk 9-ig, kaja és kb 10 kor elalvás. Azóta nyomják. Apuka is alszik. Õ szegény azért nem aludt sokat éjjel, mert nem volt álmos. Mire elnyomódott volna hajnalra, arra kelt a lánya...
Szóval még alakul, alakul a dolog, majd csak lesz belőle valami.
Szombaton mikorra gondoltatok? Délelőtt, délután? Épp ma mondtam Gábornak, hogy elmehetünk fagyizni a Tornácosba szombat délután. Ezt vagy elpakoljuk más napszakra, vagy ő is jön velünk, ha nem baj. Bár ha megmondom neki, hogy ez van tervben veletek, akkor úgyis azt mondja a Drága, hogy ááá, menjek nyugodtan, ő akkor nem jön, legyek csak nyugodtan az anyukákkal!
Meglátjuk.
Megyek, megnézem szuszognak-e egyáltalán, túl nagy a csend. Bár jól hangzik...