Új privát üzeneted érkezett!

Nálatok nem tudom,hogyan van de én a terhességem alatt csak és kizárólag a banánt(gyümölcs formájában)kívántam és Szonja kedvenc csemegéje is a banán lett.Ma pl 2 db-ot bezúzott egymás után.Kép

KépKép
eszti76

Jó éjt mindenkinek!Iván nem jön még!
Kép

KépKép
eszti76

Eszti!
Igen ÕKép
Olyan kedvet kaptam én is ma délelőtt csavarogni, ha lesz időm elmegyek felderítem Gabónak a biziket...
Még gyorsan főzök egy kis levest!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Jó reggelt!

Megjöttünk, ha lesz időm minden, megpróbálok visszaolvasni!
Szép napot!

katus78

Jó reggelt!
A lakásárakhoz annyit,hogy mi meg 40 nm-ert vettünk 10 milláért.Akciósan...
Isti éjjel is hányt,megyünk az orvoshoz.Ráadásul nem ébredt rá fel,ugyhogy éjfélkor tiszta ágynemű,fürdés,hajmosás.
Szia Katus!Üdv ujra itthon!Jol éreztétek magatokat?
Hol van ez a bolhapiac?

Kép

Kép
hajnus

Eszti!Én is azt a filmet néztem!
Én a sörrel vagyok így a fiam megőrül érte.Még savanyú uborkás voltam,de azt ő még nem eszik majd később kiderül,hogy szeretni fogja-e v. sem.Veronak nagyon sok puszit küldök és már várjuk babaát.

Nercsi!Mi a sz....k igazolást kérni innen.Hát ekkora hülyeséget!!!Akkor lesz nagy dínom-dánom?

Katus!Hellooooooooooo!Már nagyon hiányoztál!KépKépKép

Hajnus!Írd meg mit mondott a doki.Asszem ha vasárnap még otthon leszünk én is kimegyek a bolhára.
Vendég

Hajnus!
Istinek gyógyulást, neked kitartást!!!!!!!!!!!!!!
Tudom milyen az éjjeli fürdőzésKép
A bolha a rendes piacon van.

Szia Katus!
Üdv itthon!

Gabó, az enyémek meg a pizzát szeretik nagyonKép!
Már a kicsi isKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Katus, üdv újra itthon.Kép Kép
Gabó, nagy dínom dánom nem lesz, csak a nagyszülők, meg a tesóink, bár így is 16-an leszünk. Kép Már ha elérem a papot. Kép

Hajnus, kívánok Istinek jobbulást!! Gyógyuljon meg hamar!!

Eszti, köszi az invitálást, de most nem kell semmi. De nektek jó csavargást!!
Nálunk apa odavan a motorozásért, a krosszmocikért. Volt is neki, és most újra a fejébe vette, hogy vesz egyet. Örültem. Kép

Szép napot nektek!!! Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nyam-nyam pizza!!KépKépKépKép

Nercsi!Hát a 16-is épp elég lesz.Az is megvan adva melyik paptól kell az igazolás?
Csak kimondottan a babazene kell,mert a Balázs mondta,hogy van valami Minimaxos is.
Vendég

Persze, attól akinek a körzetébe tartozunk. Ez a szt. Margit plébánia.
Nálunk nagy a rokonság, még szerencse, hogy tesómék bevállalták hogy náluk összejöhetünk utána. Végülis ők lesznek a keresztszülők. Kép

Jöhet minden zene! Kép Átveszitek nekem? Mert akkor viszek helyette üres cd-t.
Mikor jöttök pontosan? Várod már mi??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!Akkor ami van azt felvesszük.
Holnap megyek fogdokihoz és ha minden jól megy akkor szerdán.
Várom aha remélem a picur is ki fog bírni annyi időt apja nélkül.De úgyis sokat fogok vele menni végre elmegyek a Lőverekbe.
Vendég

-----------..xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
(ezt a Máté írta nektek)

Kicsit olvasgattam,

Veronak, nagyon szorítok, sokat gondolok rá.

Nagyon jó volt otthon, de azért el is fáradtam, nem pihentem, de így is szuper volt.

Gabó!

De jó jöttök, akkor remélem, találkozhatunk, az a Hegykői dologba én is benne lennék, ha van rá lehetőség, nagyon kíváncsi vagyok Dorkára.

Viol!

Gyönyörű kislány Dorka, gratulálok!

Hajnus!

Istinek jobbulást.

Zsani!

Virág hogy van, remélem ő már meggyógyult.

Amica!

Nagyon ügyes vagy gyönyörű lett a baldahin.
A babakocsi is szuper. A piacot, majd én is meg szeretném kuksizni. Ti melyik utcában is laktok?

Reni!

Nagyon nagyot, nőt a kis Lara, és nagyon szép, szerintem tiszta apukája.

Eszti!

Nagyon szép virágcsokrot kaptál Szonjától, és a só liszt ajándékok is nagyon szépek lettek.
Szonja is nagyon édes.
Apuka is jól néz ki a "harci díszben".
Ha legközelebb mész ki mi szívesen elmegyünk veled, ha szeretnéd.

Erika!

Nekünk nem kellett kérni, semmilyen igazolást a paptól, nem lehet ezeken, a dolgokon sem kiigazodni, biztos a győri paptól is függ.

katus78

Katus!Jó,hogy újra köztünk Mátének köszi a krissz-krakszokat.Biztos,hogy fogunk találkozni most mindere szakítok otthon időt és ráadásul szuper időt mond.Lehet még fürdőrucit is viszek.
Voltatok valahol otton?
Vendég

Most búcsúzom elmegyünk a husival a városba.

Szép napot!KépKépKép
Vendég

Jesszus mennyit írtatok!!
Nagyjából átolvastam, amíg a kis családom alszik... Kép

Eszti,
én is benne vagyok a hegykői látogatásban, ott leszek valahol a környéken... Kép Kép Kép Remélem odatalálok majd. Kép Kép Kép Remélem nem valami kis falu, és nem fogok odafele eltévedni... Kép Kép Kép

Veronak drukkolok én is! Kép Különösen mert nagyon rossz tud lenni, ha baba nélkül dekkol bent az embör lánya... De drukkolni azért drukkolok, hogy minden OK-s legyen! Kép

Gabó,
nahát már megint a szex... Kép Nem vagyok pár hétig és te már megint (még mindig Kép) itt tartasz... Kép
Ne cukkolj légyszives! Bár már nekem is megy a visszaszámlálás, sajnos még hetekben kell számolnom... Kép De eljön az is! Kép
Csinálunk majd olyan képeket is, amin mi is rajt vagyunk. Nekem tegnap rakták rendbe a szénakazal fejemet, szóval már én is megörökíthető formában vagyok. Kép
Egy olyat már csináltunk, ahol kéz a kézben vagyunk hárman... Kép Majd megmutizom.
2 millió a házért? Durvaaa...

Hajnus,
Istvánnak továbbra is jobbulást kívánok! Kép Szegény, gondolom, hogy el van keseredve a műsor miatt is...

Amica,
szuper, hogy annyi mindent ki tudtál fogni a bolhapiacon, tényleg tudni kell, hogy mikor érdemes menni. De hát ugye ez nem kiszámítható.
Te viszont még ne görcsölgess, neked még nem jött el az időd! Kép Pihengess. Bár a két gyerkőccel nemtom menniyre lehetséges, pláne, ha nyűgösek...

Nekünk tegnap lezajlott egy csomó látogatás, nem is sorolom, hogy kik voltak... Szörnyű. Bár annyiból jó, hogy egy nap alatt lezavartunk egy pár rokont, most egy darabig remélem kuss van.

Az éjszakáink továbbra is viszonylag jól telnek, csak a hajnalokra mérgesedik el a helyzet, akkor ugyanis nem hajlandó visszaaludni Dorka. Elalszik este úgy 8 körül, fent voltunk 11-kor, 2-kor, 6-kor, és onnantól csak nyommogott. A kiságyban nem volt neki jó, csak rajtam vagy az apján lógva. Így sírással és 5-10 perces csendbenléttel együtt kihúztuk 9-ig, kaja és kb 10 kor elalvás. Azóta nyomják. Apuka is alszik. Õ szegény azért nem aludt sokat éjjel, mert nem volt álmos. Mire elnyomódott volna hajnalra, arra kelt a lánya... Kép
Szóval még alakul, alakul a dolog, majd csak lesz belőle valami.

Szombaton mikorra gondoltatok? Délelőtt, délután? Épp ma mondtam Gábornak, hogy elmehetünk fagyizni a Tornácosba szombat délután. Ezt vagy elpakoljuk más napszakra, vagy ő is jön velünk, ha nem baj. Bár ha megmondom neki, hogy ez van tervben veletek, akkor úgyis azt mondja a Drága, hogy ááá, menjek nyugodtan, ő akkor nem jön, legyek csak nyugodtan az anyukákkal! Kép
Meglátjuk. Kép

Megyek, megnézem szuszognak-e egyáltalán, túl nagy a csend. Bár jól hangzik... Kép

nadine81

Kéz a kézben... Kép
Kép

nadine81

Szia Viol!
Jó otthon miKép???????,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!
már szép idő is van sokat tudtok majd csavarogni Kép

Katus, mi itt lakunk a piac mekllett a Csarnok utcában. Ha van sétálós kedved gyere fel hozzánk!
A buszvégi bolt is közel, ha erre jártokKép!!!!!!

Gabó!
Elmentem a két bizibe.
Sportkocsi alig...

KIÁTUSÍTÁS, MINDEN 200-ÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZ ÁRKÁDSORI BIZIBEN!

BODYK 100, 200....

Nagyon sok holmi van még, most kezd kiárusítani a csaj, mert bezár.
Nici, rengeteg body és lányka ruhaKép

A Fűzfasoron is voltam, ott is van sokminden.

Jó turik:
Füredi sétány
Faraktár utca végén a panelekben a garázsban, Kundi Shop talán, méteráru és ruha kilósan

Gabó, egy kocsit találtam az árkád biziben.
Szinte új, le is fényképeztem neked, telefonszámot is kértem.
16-ért volt kint, annyit alkudtam, hogy a csaj levette róla a hasznát, így 14e lenne, de szerintem, lekéne még kicsit tornászni az árát.

Csak a kerekén látszik, hogy párszor tolhatták, de tiszta, szép, van teteje, fektethető, esernyőre csukható, van egy szélfogó lábzsákja is, a lábtartó is állítható.
t:20-542-1102

Itt vannak a képek.
KépKépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Voltunk orvosnál.Torokgyulladása van Istinek és ettől függetlenül ez a virusos hányás,hasmenés.De ugy néz ki megy ki belőle.Ma még nem volt semmi.Remélem nem kiabálom el.Az Anyák napjára persze nem tudunk menni.Szomorkodott,de mondtam,hogy muszáj meggyogyulnia a pénteki osztálykirándulásra.
Bencének meg folyik az orra kicsit de semmi más.Ez tényleg lehet a fogzástol?
Viol,ez a csaj egy tünemény!
Zsani,mi ujság?Virág gyógyul?
Bence nagyon ügyes,körbe kussza már a szobát.

Kép

Kép
hajnus

Húúú, Amica, micsoda infoid vannak! Kép
Én nemtom mikor járok legközelebb Sopronba... De végül is van most pár ruhája, nem tragédia, ha nem jutok el.

Hajnus,
az jó, ha már kezdi elhagyni a nyavaja Istit. Reméljük minél hamarabb túl lesz rajt! Kép Hova mennek az osztállyal? Õk még csak ilyen egynaposra, nem?

Íme egy friss, mai kép a lánykáról. Épp ébredezett, és nyújtozkodott.. Kép
Kép

És egy hatalmas ásítás (már azt hittem engem is bekap... Kép)
Kép

nadine81

Viol, engem most épp bekapott....KépKépKép

Nekünk nem volt senki ismerősünk, sem a családból kisgyerekes, semmit sem kaptunk, mindig résen kellett lennemKép

Kép
Kép
Kép
amica

Most rezgett a ház a bébiőrzőtől, mert olyat küldött a lány a pelusba, hogy csak naaa! Kép

nadine81

És így nézeget Kép
(hűűű, olyan gyanakvó... Kép)
Kép

nadine81

Szerintem azért nézeget így, mert azon gondolkodhat, vajon miért adott rá anya ilyen kék rucit... Kérem szépen, ezt is kaptuk, és ez volt felül a kupacban! Kép

nadine81

Sziasztok!!

Most nincs idöm irni, mert megyek Larat fürdetni.

Viol!!
Gyönyörüseges ez a kislany!!!

Lanyok!!

Ki van regisztralva az iwiw-en?

Puszi mindenkinek!!

Kép
Kép
reni76

Reni, én igen...
meg Katus, Kriszti...

Viol, Márton is volt pirosbanKép
És tényleg ebben a pillanatban rád hasonlít talán, de folyton változnak!

Ha majd ezerszer kell mosni örülsz a kéknek isKép

Nicika, a rugik is 200-ba kerülnek ámKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Ti mit csinálnátok ha a barátnőtök gyereke ütné a ti gyereketeket?Én jelenleg fel tudnék robbanni!
Kép

Veroék még egyben vannak és ha nem történik semmi szerdáig akkor haza is mehet.

Viol!
Gyönyörű a kis Dorka és valóban,ezen a képen rád hasonlít!Kép
A szombat Gabócától függ.Ha ő tud jönni akkor még pontosítunk ha nem akkor Gábor lesz a nyerő és a fagyizás.Kép
Hát elég szőrös az alkarod!KépKépKép:
Egyébként tuti a kép!

Hajnus!
Szegény Isti!Remélem hamar rendbe jön!Kép

Katus!
Én értettem ám mit írt a kis mosolygós!Nekem szólt és meg volt beszélve,hogy így fogunk értekezni.KépKép
Holnapután feldobom a DVD-t.Oké?
Rendben,akkor a következő Ausztria-túrára együtt megyünk.Kép

KépKép
eszti76

Nadine!Úgy várom már,hogy találkozzunk és lássam a pici Dorkát.Annyira gyönyörű baba olyan szép formás.Már neked sincs sok vissza és mehet újra a sexi buli.Ugye milyen pöcs ár volt a házért!!
Ahogy számolgattam elég jól alszik Dorka éjjel.Nappal rendben elalszik?És mennyit egy huzamban?

Amica!Nagyon szépen köszönöm az infót és aképeket szép a kocsi még meglátom.Remélem szardán is lesz még ruha,mert akkor bevásárolnék a Levinek.De gondolom lecsap rá mindenki.

Eszti!Nekem bármikor jó szombaton.Hozzátok igazodom.
Vendég

Eszti!
Ha az enyém ütné a gyereket leállítanám, ha a barátnőmé akkor vele meg megdumálnám!!!!!!!!! A gyerekkel is meg az anyjával isKép

Kép
Kép
Kép
amica

Eszti!Én ha meglátnám,hogy egyszer is megütné a gyerekemet háááát asszem elborulna a kis agyam.

Miért tudsz ismerősöd közül ilyet?
Vendég

Vagy a te barátnőd ütötte meg Szonját?
Vendég

Jaj tegnap el is felejtettem mondani,hogy 22.-én lesz a hagyatéki.Úgy örültünk neki remélem a jövő hónapban már meg is tudjuk venni az autót meg a fiúk megeggyeznek a ház árában a szomszédékkal.Talán idén még házat is tudnánk venni.
Ma megyek fogdokihoz remélem nem kell kihúzni,de mondta a csaj,hogy azért egyek előtte.De szerintem ki fogja.
Vendég

Gabó!
Ügyes légy!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Oké rendben!Kép
Vendég

Sziasztok!
Lányok! Ha valaki megy esetleg turizni mostanában - mondjuk az Árkád sorra - nem venne 68-as rucikat a Szintinek? Vagy hülye ötlet? Én biztos nem tudok elmenni, apa meg ha tudna se akarna! nOS?
Hálás lennék! Esetleg 1-2 62-es rugi is érdekelne!

KépKép
nicika

Nicika!!

Miert nem akar Patrik a picinek rugit venni?
Nem ertem?
Mi ujsag az ejszakakkal? Remelem többet tudsz mar te is pihenni.

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!
Jaj de rég voltam. :-((
Betegek voltunk, lakásfelújításra rohangálunk a dolgok után, plusz Mira tegnap volt 3 éves, vasárnap volt a zsúrja. Majd rakok fel képeket.
Remélem mindenki jól van, azért minden nap átgörgettem a fórumot csak már reagálni nem tudtam.
Veronak megy a drukk, azért még csak formálodjon Iván!

KépKép
KépKép
mirama

Helloka!

Reni,
én regisztrált vagyok az iwiw-en.

Eszti,
tudod, már rég epiláltam, nem nagyon van rá időm. Kép De az egyik kezem azért szép, nem? Kép Bár a harmadik meg olyan kis picurka... Kép
Ha ütnék a gyerekem - és az anyuka nem szólna semmit - akkor én sem szólnék, csak ütném az anyukát...

Gabó,
a levegőn szinte azonnal elalszik, éjjel viszont elég nehéz visszaaltatni... Még próbálkozunk, kísérletezünk, hogy mi a jó neki. Kép
Egyhuzamban úgy 2-3 óra, de ha kint van, akkor húzza a négyet is.

Mirama,
boldog szülinapot Mirának! Kép Kép Kép
Lehet, hogy hülye kérdés, de elképzelhető, hogy téged és egyik csemetédet láttam a gyermekágyas osztály folyosójának falán egy nagy fotón? Kép

Holnap megyünk védőnénihez mázsálásra. Kíváncsi vagyok... Kép

nadine81

Nadin. Igen, lehet, bár nem láttam, hogy hol vannak kirakva fotók, a szülöszobán van rólunk az biztos, a többit nem is tudtam. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!
Először is köszönjük a jókívánságokat.Isti gyógyulóban.
Ma voltam a suliban a leckéért,most közölte a tanítónéni,hogy megszűnik az iskola(Szt.István).Szeptembertől máshová kell vinni!Talán el lehet érni,hogy az egész osztály együtt mehessen át az Orsolyába(közigazgatásilag oda tartozik a szt.István).Ha kevés lesz az osztálylétszám akkor mindenkinek gondja...
Viol,igen,egy napos kirándulás lesz,Fertőd és környéke.Nemzeti park,fertődi kastély,hajókázás a Fertőn.

Kép

Kép
hajnus

Viol!

Küldtem egy e-mailt!

Kép
Kép
reni76

Reni! Nem azzal van a gond hogy nem akar, hanem nem szereti a turkálókat. Õ csak új ruhát venne a Szintinek, de hát nem bírjuk anyagilag! Kép

KépKép
nicika

Nicika!
Mi kellene pontosan, írd meg, talán délután eltudok menni. Rövidujjú vagy hosszú, vékony, közepes, kánikulai?
Egyébként minden méret szerint kiválogatva, fogason, nem olyan turis...

Hajnus, az iskola nem semmiKép

Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Eszti!

Várunk holnap!
Barátnőd nem reagált semmit, hagyta, had üsse a gyereke a Szonját???Kép
Nem kellemes helyzet.
Én biztos a barátnővel beszélgetnék el.

Gabó!

Jössz holnap?
Várlak!Kép

Úgy izgulok a Verojért, olyan érzésem van, hogy nemsokára szülni fog, remélem, azért nem vagyok boszorkány.Kép

Amica!

Köszi a meghívást, majd egyszer meglátogatunk benneteket.Kép

Szép estét!

Megjött a Máté napszemcsije, elég jól tűri.Kép

Kép

katus78

Nici, mennyi pénzt herdáljak el????????Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Veroék még együtt!Holnap hazajöhet.

Gabóca!
A barátnőm fia ütlegeli az én kislányomat.Tegnap a kicsim 3 szor sírt miatta!
Kép
Ma nem is találkoztunk velük.
Azt hiszem megfogadom Andi tanácsát és beszélek a barátnőmmel mert a gyereknek hiába mondom(tegnap elég erélyesen) nem valami okos.Megmondom a csajnak,hogy ameddig nem neveli meg a gyerekét mi nem akarunk velük találkozni.
Mizujs a fogaddal?

Viol!
A háromkezű nő!KépKépKép
Egyébkén valóban a csaj a hibás abban,hogy a gyereke ennyire rossz mert nem nagyon van vele otthon és nem igen neveli.Amikor rászól akkor is csak csendben és hamar feladja a ráncba szedést.A gyerek meg feszegeti a húrt!
Nagyon jó kislányod van ám!
Kép

Kriszti!
Miként lehet felkerülni a kórház falára(kép formájában)?Én a Varga Peti volt feleségét láttam a szülőszobán míg vártam a fájásaimra.
Boldog szülinapot Mirának!
Kép

Hajnus!
Mit szólt Isti a suli megszűnéséhez?
Péntekre meg is fog gyógyulni!Kép

KépKép
eszti76

Katus!
Megyek holnap.Nagyon menő a fiad!Kép
Hol csináltattátok neki?Fényérzékeny a szeme vagy egyszerűen véditek ahogy egy gondos szülőhöz illik?Kép

KépKép
eszti76

Amica!
Köszike! Megbízok ám az ízlésedben is, hiszem már láttam a ti kisruháitokat! Kép
Hogy mi kellene?
62-es hosszú ujjúból 2 body
68-asból mondjuk 2 hosszúujjú body, 1-2 rövidujjú body
Rugiból olyat szeretnék (68-ast) amelyiknek van lábfejrésze, ebből is lehet mondjuk 2-3db, ez lehet ujjatlan, mert azok praktikusak és inkább vékonyabb anyagból legyen de a plüss is tökéletes. Ha olcsó akkor 1 62-es is jöhet! Kép
Most más nem jut eszembe, ja de esetleg egész ruhás szoknyácska, ami ujjatlan, ez is 68-as!
Nem tom ez így mennyibbe kerülne, de gondolom 5000ft alatt! Aztán Patrik átvenné és kifizetné jövő héten! Oké?

Bocsi de most másnak nem nagyon tudok írni! Sokat gondolok Vero-ra, Violra és nagyon örülök hogy Katusék itthon vannak! Édes a napszemüveges kép! Kép
Ja és Nercsi!
Hívd fel a TB-t hogy mi van a családi pótlékkal, mert már rég kapnod kéne! Ha nem tudod a számot szólj és előkeresem!

KépKép
nicika

Katus!Haláli ebben a szemcsiben.A sógornőm is most rendelt a gyerekeknek szemcsit 4000-ért.
A tiétek mennyi volt?
Holnap a reggel vonattal megyünk ami fél 12-re ér haza.Alig várom már,hogy találkozzunk.Ha beszélnél Erikával az ő száma nincs meg viszem neki a zenéket majd valahogy össze kéne jönni.Kiváncsi leszek mennyit hízott a picur.

Remélem a turiba még én is kapok valamit.

Eszti!Ja először szólj a csajszinak hátha veszi a lapot,de ha eddig nem tudta megnevelni nem is fogja.Szegény kis szonja.Olyan kis bájos,ártatalanka és pont őt bántja az a csúnya gonosz törpe emberke!!!?(?(EJEJ.Majd én rácsapok,hogy megszédül az anyjával együtt.Ma voltam dokinál,de nem tudtam megvárni amíg végez a páciensel,mert anyósom nem tudott sokáig a Levire vigyázni.Most jövő szerdára kaptam időpontot,de ha nagyon nem bírnám lehet elmegyek hozzátok.

Mirama!Boldog Szülinapot Mirának.Milyen nagy lány már!!KépKépKépKépKép

Nadine!Akkor azért napközben jó alvókája van az éjszakák meg még úgyis alakulnak csak türinek kell lenni.De hiszen ügyes,okos,szép tudja mi a jó az anyának.apának és a babának.

Na most lépek,mert reggel korán kelek otthon nincs net úgyhogy majd telcsin értekezek mindenkivel akinek megvan a száma.

Szép álmokat!!KépKépKép
Vendég

Eszti! Már amikor Mirát szültem és fényképeztünk a szülésznöm meg a föorvos kért pár képet, akkor is kitettek azt hiszem kettöt. Most is mikor elöhivattuk a képeket és a szülésznöm megnézte, kérdezte, hogy kirakhatnak-e belöle párat. Kiválasztott 4-5 darabot, az ki lett nagyítva és kirakták valahova. Én azt hittem a szülöszobára. Igen, a Varga Peti volt felesége, Reniröl egy egész sorozat van kint, azt profi fotós csinálta és az egész szülés levan fényképezve. A mi képeink csak olyan "háziasak". :-)) Bár nekem gyönyörüek, örök emlék. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Köszi a jókivánságokat mindenkinek, átadom a Csajnak. Holnap meg megmutatom ezt a szép tortát amit Gabó küldött neki. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?