Előszöris Borsókás : milyen adagokat szúrtál eddig ? Figyu, én biztos vagyok abban, hogy Szmatona jó doki, DE ! nekem az előző lombiknál valamit nagyon elmért, beparáztam, aztán 2 nap múlva kiderült Krizsánál, hogy minden OK.
Szóval tessék csak bízni, szerdáig még van 2 nap, hogy a szervezetet beinduljon !!!
Drága Kiscsillag ! Ne butáskodjál már ! Mióta is szeded az Adimetet ? Ha jól emlékszem, kb. egyidőben kezdtük februában. Nézd, nekem tulajdonképpen szerencsém volt. Nem az a jellemző, hogy a PCO-s Adimetet szedő lányok azonnal bebabásodnak, amint elkezd hatni a gyógyszer. Hónapokra lehet szükség, Norkánál és egy másik lánynál is több, mint fél év kellett, de van olyan ismerősöm, akinek 8 hónap után sincs még peteérése. Kéne még egy kis idő a szervezetednek ! Krizsa nálam februárban kerek perec megmondta, hogy most szünet, min. fél év és ha addig nem jön össze, majd lesz egy kis rásegítés. Ne keseredj el és a legfontosabb, hogy higgyél a gyógyszerben !!!
Tiko : gyönyörűséges petikéid lettek, hamarosan túl is leszel a punkción. Drukkolok nagyon !!!!
Alin : eszméletlen sok tüszid van, igyál nagyon nagyon sokat, hogy ne legyen gond a punkció után (bár ezt te, mint régi motoros úgyis tudod
)
Zsebikém : mindig elszorul a szívem, amikor azt olvasom, hogy a "nagyon" régiek közül már csak ti ketten vártok babára. Én hiszem, hogy a Ti időtök is hamarosan eljön, nagyon bízok abban, hogy a következő lombikotok sikeres lesz. Ha rajtunk múlna, hidd el, hogy már régen babáznál Te is és minden kedves Fórumlakó
Sünirenócáéknál már baba van ??? Úristen, de szuper, annyire örülök !!! Ha tudsz részleteket, majd írjál erről - ha lehet -
(tegnap nem bírtam végignézni a Gyólyamesét, mert sírógörcsöt kaptam
Hiába, a hormonok
)