Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Teljesen jó híreket ma sem kaptam, de már azért alakulnak a dolgok. Mindkét oldalon van néhány tüszi, de még mindig elég picik, 10-es körüliek. Kaptam még Gonalt és Merionalt vasárnapig, hétfőn újra UH. HA minden jól megy, szerdán punkció!Kép
Kicsit elkeseredtem először, mert így minimum 11 napig mennek a szurik, ellentétben a múltkori kilenccel. Viszont utánnanéztem, ugyanannyi hormon megy be addigra pontosan, mint a múltkor, csak lassabban.Kép Tehát még megnőhetnek!Kép

TikoKép
A 4 nagyon szép szám, de lehet, hogy még a többi is belehúz. NAgyon szorítok nektek!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Ne keseredj el, semmi gond! Meg fognak addigra nőni tuti!!! Akkor most megint 2 félét kell szúrnod, te szegény!

Köszi Kép

Tiko

tiko

Igen, most megint kétféle megy mától. Ajánlom is, hogy megnőjenek, mert különben nagyon rosszban leszünk!Kép
Neked hogy van a hasad? Nincs fájdalom?

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Szerencsére nincs, mára minden elmúlt teljesen. Kép
Várom a hétfőt. Kép
Hétfőn hányra mész?

Tiko

tiko

Tényleg, te is aznap fogsz jönni. Fél 9-re kell mennem, de egy negyed órával előtte már biztosan ott leszek. Ti mikor?

B.

Borsi
borsókás

sajna én csak vasárnap délelőtt tudom meg, de szerintem később. Bár ki tudja. Kép
Majd megírom, ha megtudtam.

tiko

TikoKép
NAgyon jó lenne, ha összefutnánk!Biztos nektek is délelőtt kell jönnötök. De majd vasárnap akkor megkonzultáljuk!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi

Okés Kép

tiko

LányokKép
Holnap hajnalban elutazunk ballagásra, majd haza anyát felköszönteni.Nyugodt, pihentető hétvégét kívánok mindenkinek!Legyen olyan, amilyet szeretnétek!Kép
Kép

TikoKép
Vasárnap délután jövök, kíváncsian a hírekre!Folyamatosan mennek a drukkok a négyes fogatnak, és a másik kettőnek, hogy szépen fejlődjenek! Tudod, sok husi, víz, na és egy pici borocska! Na persze szigorúan csak a cél érdekében!Kép

AlinkatKép
Neked is szorítok továbbra is, hogy szép érettek legyenek a petikék keddre. Már mindjárt vége a szurizásnak! Kitartás!Kép

LoisKép
Neked peig mennek a babatapik! Kitartás, már biztos ott kapaszkodik legalább egy picúrka! Vigyázz magadra, és pihenj sokat!Kép

BAndikaKép
Te hogy állsz? Régen hallottunk rólad! Neked is mennek ezerrel a drukkok!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsókás!
Köszi a jókívánságokat, egy tündér vagy! Neked is szép hétvégét, nődögéljetek serényen!!
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Drága Lányok !

Szinte hihetetlen, de úgy tűnik, KISMAMA vagyok !
Ma, a 35. cnapon egy atom pozitívat teszteltem és a vérvétel alapján Krizsa is gratulált ehhez KépKép:.

Napok óta görcsöl a hasam, tegnap már betétben rohangáltam, mert az a mindjárt megjön érzésem van. Kicsit féltem is, mert mostanában nagyon sokat cipekedtem, de mivel még folyásom sincs, így egyelőre bízok abban, hogy ez egy erős terhesség, kapaszkodik a kismaszat.
Azt sem tudom mikor volt pém. Istenem, olyan furcsa érzés Képde semmihez nem hasonlítható KépKép

2 hét múlva UH, remélem akkor már legalább láthatjuk a kis petezsákot !

Látjátok Lányok, 4 év kínlódás, keserves stimulációk, lombikok, méhenkívüli, aztán egyszer csak hipp-hopp 2 hónap ADIMENT szedése után sikerül.
Aki PCO-s annak csak azt tudom javasolni, hogy az utolsó dolog legyen a hormonozás, megy ez anélkül is !

Mindenkinek nagyon drukkolok !!!!

Sok puszi
Niki

mniki

Niki!
Gratulálok! Mi az az Adiment? Még nem hallottam? Ezt fel kell íratni? Bocs, ha hülyeséget kérdezek.

Timi
latimi

Latimi : köszi szépen !
Én PCO-s vagyok és az inzulinrezisztencia miatt kaptam idén, feburárban... Sajnos ez csak 4 év után derült ki és így felesleges volt minden hormonozás.. csak ez a pici bogyó is elég lett volna.. Kép Mindegy, a lényeg, az, hogy sikerült !

mniki

Mniki!

Nagyon-nagy gratula!!!!!!! Kép Kép Kép

Lois!

Babaragacs ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++

Alinkat, Borsi!

Nektek a tüszőnövik mennek. +++++++++++++++++++++

Tiko

tiko

Niki!!!!!!!!

Hát ez csodás hír!!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Most már ne cipekedj!!! Hallod-e! Tessék vigyázni!KépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Niki Kép
Ez fantasztikus hír!
Szívből gratulálok!
Puszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FAnnniiii!

HOgy vagy? Nagyon eltűntél. Kép

Tiko

tiko

Gratulálok Niki!!! Egy ilyen hír aztán mindenkit optimizmussal tölt el ezen az oldalonKépKép
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lányok!
Nem is mondtam a jó hírt!!! Telcsiztem a Kaáliba és mondták, hgy az 5. embrike is beindult. Kép
És nagyon szépen fejlődnek és jól érzik magukat. Kép
Most nagyon happy vagyok! Kép Kép Kép

Tiko

tiko

Zsebikém!

Nagyon szívügyemmé vált, hogy a PCO-sok metforminhoz/Adimethez jussanak, mert sorban jönnek így a zebrák máshol is, akik ezt szedik, úgy egy éve látni ezt!

Úgyhogy ha nem esik nehezedre, a táblában írd már be: Almodo is PCO-s, és mindannyiunk, aki így spontán terhes lett (Almodo, Mniki, én) Adimetet szedett, azt gondolom, ennek információértéke van! Köszi. Kép

Norka (34-35)
s_norka

Most hivtam a Kaálit. HOlnap reggel 8-ra kell mennem ET-re. Kép 5 nagyon szépen fejlődik. 5,6,7 és 9 sejtesek. Azt mondták ez jó, én nem értek hozzá sajna.

tiko

Niki!
Gratulálok nagyon boldog vagyok hogy anyák napján egy ilyen csodálatos hírt lehet kapni. Boldog babavárást kívánok. És el ne tűnjél várjuk folyamatosan a híreket.

Nóri!
Beírtam a táblába a PCO mellé hogy Adimet segített. Kép

Tiko!
Szuper hír és külön örülök hogy négynaposan mennek vissza a manócskák és tényleg nagyon szépen nőnek a picurok. Kép Drukk hegyek mennek neked. Kép

Borsi!
Ne tessék elkeseredni sokkal jobb ha lassabban nőnek a tűszők mintha gyorsan. Minden rendben lesz . Kép

Loislane!
Hogy vagy már csak egy hét és itt a teszt. Kép

Alinkat, Bandika!
Veletek mi a helyet olyan régen nem írtatok????????

Mi most értünk haza vidékről totál fáradtan úgyhogy megyek is eldölni csak előbb kipakolom a pakkot. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Boldog vagyok hogy végre jó hírek miatt kell táblát frissíteni. Niki törte az utat mostmár tessék menni utána. Kép

Furcsa akikkel én anno ezt a forumozást elkezdtem mind akkor kezdünk már minenkinek siekrült csak Madarannak és nekem nem, remélem minket sem várakoztatnak meg az égiek.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Köszi Kép

Én biztos vagyok benne, hogy nektek is fog sikerülni!!!!! Csak bele kell vágni, tudod. Kép

Tiko

tiko

Lányok!
Sünirenócáéknak sikerült örökbefogadniuk egy kisfiút részleteket sajnos nem tudok, de boldog vagyok hogy ők is odaértek az alagút végére.Kép

Azért fogyogat az alsó két tábla is. Kép

Tiko!
Remélem hogy sikerülni fog nekünk is, valóban neki kell vágni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Zsebi! Mindenkinek eljön az ideje, ezt hidd el, az út végén ott vár minket a gyerekünk.

Tiko! Nagyon ügyesek ezek a kis embriócskák, szépen osztódnak! Drukkolok neked holnapra!

Én ma voltam számláláson ismét. A mai eredmény: 14 petike, zöme már óóóóriási méretekkel rendelkezik. Ma adom a tüszőrepit.

Borsi!
Holnap írd meg rögtön, hogy mi volt az uh-on. Nagyon izgulok érted! Remélem, tudsz követni szerdán!!

Kép
alinkat

Alinkat!

Hurráááá. Akkor kedden punkció, ugye? Jó sok petikéd lett! Kép

tiko

Zsebikém!

A régebben ide feltett muffin receptedet már többször megcsináltam, sőt tovább is adtam már Zsebi muffin néven, nagyon nagy sikere van!!!! Köszi!!!
lkt

Drága NikiKép
Ez valami egetrengetően fantasztikus hír! Éljen az ADIMET!!!KépKépKép
Szívből gratulálok neked, és az ifjú kispapának is! Most már tessék elhinni, hogy megtörtént a csoda, és be kell fejezni a cipekedést!Kép

TikoKép
NAgyon szuper, hogy az 5. is meggondolta magát, és elkezdett osztódni. Még az is lehet, hogy végül ő lesz a befutó!Kép
Holnap 8-ra jöttök? Én is megpróbálok odaérni addigra, és esetleg talizhatunk. HA nem, akkor is a helyszínről küldöm majd a drukkokat, és a babatapikat nektek!Kép

LOisKép
Már egy hét sincs a tesztig. Hogy bírod? Dolgozol vagy otthon pihengetsz? Nem emlékszem hogy írtad volna!Kép

ZsebiKép
Mi is most jöttünk meg, rám is vár még a kipakolás. Hát mit mondjak, nem valami pihentető egy ilyen ballagásos, utazgatós hétvége! Na de mindegy, most megint van 5 nap, hogy kipihenjük a hétvégét!KépKépKép
Szerinted sem baj, hogy ilyen lassan haladunk? Én már azt gondoltam, egyáltalán meg sem nőnek a tüszikék! De ma beküldtük az utolsó szurikat is, és holnap reggel minden kiderül!

AlinkatKép
Jézusom!14 petike? Te aztán nagyüzemi gyártásba fogtál!Kép Tele lesz a fagyasztó! Hova férnek majd a mieink???KépKépKép De komolyan, ez nagyon szép szám! Szorítok, hogy továbbra is minden rendben menjen!
Holnap, ahogy hazaértem megírom majd, mizujs odabenn. Köszi a drukkokat!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Én már 8 előtt ott szeretnék lenni. HOgy fogunk egymásra ismerni?

Biztos vagyok benne, hogy megnőttek, látod végül nekem is milyen jól alakultak eddig a dolgok. Drukkolok nagyon!!!!

Tiko

tiko

Borsi!
A fagyasztás csak álom most nekem, ugyanis a múltkor a 11-ből csak 1 termékenyült meg.
Várom, a holnapi beszámolódat!!

Kép
alinkat

Alinkat
Hogy hogy csak 1 termékenyült meg? Olyan sokból?!
Nem semmi!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

AlinkatKép
Ezt én sem értem! Nem voltak elég érettek? VAgy egyáltalán nem is volt a többiben petike?
Akkor nagyon szorítok, hogy most jobb legyen az arány!Kép

TikoKép
Hosszú bársonyszoknyában megyek valószínűleg. Rövid barna hajam és szemüvegem van. Szerintem fel fogsz ismerni! Igyekszem időben odaérni!
NAgyon remélem, hogy az enyémek is ilyen szépen meg fognak nőni, mint a tieid.

Borsi

Borsi
borsókás

Kagyló!
Senki nem tudja, hogy mi történt. Az első lombiknál 17-ből 9 termékenyült meg, a másodiknál pedig 11-ből csak 1. Viszont az az egy megtapadt, csak sajnos később elkezdtem vérezni, és elment a baba. :-(

Borsi! Én TUDOM, hogy holnap minden renben lesz és jössz utánam szerdán!

Kép
alinkat

Alinkat
Akkor most dupplán szórítók érted! Ez olyan igazságtalan!
Reméljük, hogy most jobb lesz..

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

TikoKép
Úgy látom, elmentél már aludni. Megyek én is, de holnap majd benézek még indulás előtt, hátha adsz még valami segítséget, miről ismerlek majd fel!!Kép

Mindenkinek küldök egy nyugalmat adó mandalát!
Jó éjszakát!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok Lányok!

Jelentem, élek még Kép, csak nem tudtam jönni, mert az utóbbi hétvégéken nem voltunk itthon, hétközben meg annyi munkám volt, hogy minden nap tíz után értem haza. Azért néha benéztem meló közben, és szorítottam innen a háttérből mindenkinek!
Nálunk is mentek a szurik ezerrel a héten, már tökre megszoktam, tudom hova kell szúrni, hogy észre se vegyem. Pénteken voltam uh-n, akkor 8 tüsszencsem volt, 11-től 14-es nagyságig, hétfőn (ma) megyek megint, 9-re, így én is a helyszínen drukkolok majd, hogy a TikoKép picurok jó helyet találjanak meguknak a Tiko pocakban Kép.
Borsi! Ha még esetleg ott leszel 9 körül: nekem szőkés barna hajam van és copfba lesz kötve és szines csíkos táskám lesz.

Mniki! Szívből gratulálok! Azért ez érthetetlen, hogy csak négy év után derült ki, hogy mi a járható út számotokra! Az Adimetet patikában recept nélkül lehet kiváltani, vagy fel kell íratni? Miféle gyógyszer ez?

Jó éjt, majd este jövök!

Andi

Kép
bandika

Mniki Kép
Oriási hír!!!! Kép Hatalmas gratula Neked! Vigyázz magatokra!!! Kép De jó! Kép

Tiko Kép
Mennek a drukkok ezerrel!! Gondolok rád és nagyon szorítok!! Kép

Alikat, Borsi Kép
Nektek is mennek a drukkok folyamatosan!!

Bandika Kép
Az Adimet csak receptre kapható. Sajnos rajtam nem segített. Kép Kép Kép Úgy látszik rajtam már semmi nem segít! Kép Kép Kép Majd a Dunának megyek. Kép Kép Cukorra adják, szigorú orvosi felügyelet mellett lehet szedni!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Lányok!
Sajnos egyetlen nagyobb tüszőm van a jobb oldalon, meg mellette egy picike. Bal oldalon semmi.Kép
A doki megkérdezte, hogy leálljunk-e, de még szerdáig szúrunk. Aztán kiderül. De ebből már úgysem lesz semmi. Itt bőgök azóta. Olyan sz@r ez az egész!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Jaj Borsi!! Elhiszem, hogy szar!! Inszemináció sem lehet belőle??
Hátha szerdáig még beindul 1-2!!!!!!

Kép
alinkat

A páromnak annyira alacsony a spermaszáma szerintem, hogy semiképpen! Az, hogy eggyet leszívnak-e, az is szerdán dől el.Kép
Nem értem, hogy lehet ez, mikor legutóbb 11 tüszőben 11 petesejt lett!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Kiscsillag!

Az Adimetet hagyományosan adják cukorra, újabban PCO-ra a magasabb inzulinszint miatt.
Ilyet ne mondj, hogy nem segített, eddig akit láttam, 90%-uknak segített. Mióta szeded? Nekem 7 hónap kellett hozzá, Almodonak 13 hónap, Mniki elég szerencsés a 2 hónapjával. Azt hiszik sokan, ez sitty-sutty működik, pedig ha utánaolvasol, minimum fél év kell, mire egyáltalán elkezd hatni hormonháztartás szintjén, általában. Gondolom, tudod, hogy működik a gyógyszer, sok cikk van már róla! (ajánlom: www.informed.hu Petrányi friss cikkét, 6 napja tették fel!)

Norka
s_norka

Bandika!

Kováts Tímea doktornő a PCO-n kívül állapított meg nálatok más okot is, ami miatt lombikra van szükségetek?? Az Adimetet nem említette?? (Furcsa, egy Kaális ismerősömmel már szedette, és a 2.inszem után így lett spontán terhes még másfél éve!)

PCO-s lányok, ne hagyjátok magatokat, ez a gyógyszer létezik, elérhető, a Kaális orvosok ismerik, de sajnos eléggé hanyagolják... viszont egyre sikeresebb, elég ha átolvastok a Családinetre vagy az NLC PCOS topikokba...
s_norka

Borsi! Sajnos vannak ilyen megmagyarázhatatlan dolgok, mint a tiéd, vagy az enyém a múltkor. Én a múlkor a beültetésig bőgtem, hogy csak 1 embióm lett.
Hátha beindulnak még, vagy ha nem, akkor pedig hamar vágjatok bele a következő stimulációba. Én egy embrió leszívásába nem mennék bele, de ezt én gondolom így.
Ha a doki szerint megéri, és te is így gondolod....

Kép
alinkat

AlinkatKép
Most már, hogy kicsit tudok a bőgésen kívül másra is gondolni, én is ezen rágódom. Szerinted ki kell várni a 3 hónapot akkor is, ha nincs leszívás?

Borsi

Borsi
borsókás

Biztos, hogy nem kell kivárni a három hónapot! Sztem annyit kell várni, hogy a petefészkeid ismét stimulálható állapotba kerüljenek. Lehet, a köv hónapban már el is kezdheted a fogigátlót.

Kép
alinkat

S_norka!!
Nekem eddig nem hatott!!! KépKépKép Amúgy én is 2 hónapja szedem. Mniki elött kezdtem kb. egy héttel szedni!!!! Azt nem tudtam, hogy neked 7 hónap kellett hozzá. A másik fórumon is 2 hónapot mondtak, ezért keseredtem el!!! KépKép Talán érthető módon!!! Úgy látszik rajtam semmi nem segít! KépKép

Borsi Kép
Sajnálom, tudom mit érzel!!! Én is bőgtem 2 napig!!! Kép Ez a legrosszabb!! Fel a fejjel, még nincs veszve minden!!!! Drukkolok nagyon neked drága!!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Előszöris Borsókás : milyen adagokat szúrtál eddig ? Figyu, én biztos vagyok abban, hogy Szmatona jó doki, DE ! nekem az előző lombiknál valamit nagyon elmért, beparáztam, aztán 2 nap múlva kiderült Krizsánál, hogy minden OK.
Szóval tessék csak bízni, szerdáig még van 2 nap, hogy a szervezetet beinduljon !!!

Drága Kiscsillag ! Ne butáskodjál már ! Mióta is szeded az Adimetet ? Ha jól emlékszem, kb. egyidőben kezdtük februában. Nézd, nekem tulajdonképpen szerencsém volt. Nem az a jellemző, hogy a PCO-s Adimetet szedő lányok azonnal bebabásodnak, amint elkezd hatni a gyógyszer. Hónapokra lehet szükség, Norkánál és egy másik lánynál is több, mint fél év kellett, de van olyan ismerősöm, akinek 8 hónap után sincs még peteérése. Kéne még egy kis idő a szervezetednek ! Krizsa nálam februárban kerek perec megmondta, hogy most szünet, min. fél év és ha addig nem jön össze, majd lesz egy kis rásegítés. Ne keseredj el és a legfontosabb, hogy higgyél a gyógyszerben !!!

Tiko : gyönyörűséges petikéid lettek, hamarosan túl is leszel a punkción. Drukkolok nagyon !!!!

Alin : eszméletlen sok tüszid van, igyál nagyon nagyon sokat, hogy ne legyen gond a punkció után (bár ezt te, mint régi motoros úgyis tudod Kép)

Zsebikém : mindig elszorul a szívem, amikor azt olvasom, hogy a "nagyon" régiek közül már csak ti ketten vártok babára. Én hiszem, hogy a Ti időtök is hamarosan eljön, nagyon bízok abban, hogy a következő lombikotok sikeres lesz. Ha rajtunk múlna, hidd el, hogy már régen babáznál Te is és minden kedves Fórumlakó Kép

Sünirenócáéknál már baba van ??? Úristen, de szuper, annyire örülök !!! Ha tudsz részleteket, majd írjál erről - ha lehet - KépKép
(tegnap nem bírtam végignézni a Gyólyamesét, mert sírógörcsöt kaptam Kép Hiába, a hormonok KépKép)

mniki

Bocsi, 12. hete szedem 3 hónapja!!! FÕLEG!!! KépKépKép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Alinkat!
Ha ez tutira így van, szerdán biztosan a leállás mellett döntök, és mielőbb újra indulunk. Csak ezt a két napot éljük túl valahogy!Kép

KiscsillagKép
Tudom, neked is hasonló volt az előző inszemnél. Köszi a drukkokat!Kép

NikiKép
Kb. ugyanazokat a hormonokat kaptam, mint az első lombiknál. A különbség csak annyi, hogy most 75 NE gonal ment 3 napig, csak aztán álltunk rá a szokásos 150-re. Azt akarta a doki, hogy ne legyen 11 tüsző, hanem csak kevesebb. Bejött!Kép
Nem hiszem, hogy elmérte volna, mert vagy van tüsző, vagy nincs!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?