Új privát üzeneted érkezett!

Hát ezzel egyetértek... ha nem babás, akkor is halál büszke vagyok ráKép Mindez Clostyl és hasonló hormonok nélkül Kép CSAK metforminnal Kép Szerintem ha most nem, akkor 1-2 cikluson belül tutira Kép
csakegysokadnick

No,ezt vártamKép!

És hozzáteszem,lesz baba most,vagy nem én tutira GRATULÁLOK a görbéhez!

anyapoc

Bocsi a rossz fogalmazasertKép!
Az volt a pofara eses hogy 33 hetig azt hittuk hogy kislanyunk lesz!Mentem az UH-ra es nem is kerdeztem mar ra hogy mi lesz,erre kerdezi a doki hogy mit mondott eddig?Mondom kislanyt!Akkor jo mert kisfiu!Csak nevettem kinomban,mert nem szamitottam ilyen hirre!Remelem igy mar ertitek?Nem nagyon tudok jol fogalmazni!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa

Hi-hiKépKépKép...hát az tényleg pofára esés...de akkor lett volna igazán az,ha szüléskor derül ki,nem?Kép
Nekem végig lányt mondtak(szó szt:még mindig lányKép),fiú néven nem is gondolkoztunk...pedig én akartam,hátha,de vhogy sosem jött össze,hogy megbeszéljük...Kép
Szerencsénk volt...Kép

anyapoc

Csakegy!
gratula a szép görbéhez, akkor ez már tuti pé-volt igaz?!!Irigylem a mikrogörbéidet Kép az enyém szétcsúszik ha ennyire lekicsinyítem.

Kép
katica_75

Katica: ez sajna programfüggő... ha a melóban kicsinyítek Painttel, akkor abból ilyen méretben már csak egy paca látszikKép
csakegysokadnick

aha értem, én irfanview-al próbálgatom.

Kép
katica_75

En ugy kicsinyitettem regen,hogy rakattintottam a jobb gombal a kepre ott van olyan hogy tarsitas!Picture managerre ra es abban van a kep szerkesztese!Ott atmeretezes!
Nem tudom hogy minden gepen van e!?

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Ancsa, nekem sajna nincs ilyenem Kép jobb gombnál.
Jobb híján küldök 1 nagyobbat.Olyan hogy beágyazódási felugrás nincs? Kép nem tudom mi az a kiugrás benne?
Kép

Kép
katica_75

Katica: hihi Kép Ez marha jóóó Kép
Szurok ezerrel Kép (és a Tiéd nem is olyan cikcakkos, mint az enyém Kép)
csakegysokadnick

Köszi!Kép
Ha nem is anyira cikcakkos, de elég magas a hő továbbra is...van esetleg valakinek ötlete hogy mi lehet az oka?

Kép
katica_75

Katica: de ez jó hír... tehát, hogy magas... nem? (és a nem cikcakk is előny Kép)
csakegysokadnick

Csakegy!

Hú, ez tényleg nagyon jó görbe, bármi is lesz a végeredmény. Egészen meglepődtem. Szóval alakulgat. Gratula.

Katica!
Nagyon bíztató!!!

Kép
regina3

Bocs,lehet hogy félreérthető voltam.
Úgy értem, hogy alapból magas a hőm, az egész ciklus során 36,6-nál nem volt alacsonyabb azt is 1 órával korábban mértem a szokásosnál.Gondolom 36,7 lett volna,ha nem korábban ébredek.Átlagban értettem a magasat.Vagy nem vészesen magas?Nem toom, nem értek hozzá Kép

Kép
katica_75

Katica: nekem alacsony a hőm Kép Mármint alapból Kép (az előzőben a 35,8 is normális volt Kép)
csakegysokadnick

Szerintem tök normális a hőd és gyönyörű a 2 fázis Kép
csakegysokadnick

Köszi a választ, mostmár jól fogok aludni Kép
A két fázis nálad is tök élesen elkülönül!
Úgy látom már csak mi voltunk talpon Kép
Jó éjt neked, és több munkakedvet holnapra Kép!(Ezt magamnak is!!!)

Kép
katica_75

Ja és tök jó hogy a Kép legyőzték a Kép-at!!!Nem is beszélve a Kép-ról!

Kép
katica_75

Sziasztok!

En is nagyon orulok hogy tobbsegben vannak a Kép-k es a Kép-k!!!
Mar en is nagyon jol vagyok, ma elmentunk erre-arra es eszembe se jut semmilyen boszorkanykodas! Kép

Anyapoc: en is bagoztam de akkor eleg "gaz" idoszakomat eltem, szoval ahogy kijottem a godorbol abbahagytam a cigit ugy hogy egyaltalan nem hianyzott/ik, mar kb. 4 eve, marha nagy mazli hogy a parom eleteben egy szalat sem szivott el. Kép

Csakegy: tenyleg szupi a gorbed!!! Kép Meg barmi lehet!!!

Katica: detto!!! Na most aztan mar hozzatok meg a jokedvet es bizalmat a topikba!!! Kép

Regina: szerintem is volt pe-d es nem is rossz ez a gorbe!!!

Bali: az en kedvenceim az Adrian, a Daniel, Donat, Levente, most nem jut tobb eszembe. Ha nekem lesz meg egy fiam 100% hogy Adrian lesz a neve. Amugy a hugomnak sincs otlete mivel azzal nem szamolt hogy esetleg fiu is lehet a baba. Kép

Ancsa: hu, ha ezt eljatszak velem a masodikkal!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Csakegy! Szupi a görbéd!KépReménykedésre ad okot!

Katica! A tiéd is!Kép

Regina! Szerintem volt pé-d és ez nagyon szupi egy ilyen ciklusban. A ciklus elején nyilván a magas progiszint (a baba miatt) volt olyan magas a hőd.

Ha nekem fiam lesz a második, akkor az apja nevét kapja. Õ lenne a családban az 5. KárolyKépKépKép

Kép
Kép
sosi

Sosi... felejtős Kép
Kép
Szerintem holnap fog megjönni (legutóbb ugyanez volt... az ucsó 2 nap lejjebb ment és a 2. alacsony napon megjött...)+ ma reggelre tele lettem iszonyú pici kis ragyákkal..
csakegysokadnick

Csakegy! És az nem lehet, hogy a 22.napon volt inkább az a pé? Akkor ma már 14. DPO, ha jól látom.Kép

Kép
Kép
sosi

Sosi: simán... én is inkább arra tippeltem anno... (valszeg ha a mélypont után nem 36,1 hanem 36,2 lett volna a hőm, a Ferty is a 22. napra rakta volna...)

Nekem egyébként soha nem szokott teljesen lezuhanni mielőtt megjönne... csak egy kicsit... aztán közben esik le a normális szintre 4-5 nap alatt...
csakegysokadnick

Na megnéztem az előző két görbém végét...

A januári, amikor hótziher, hogy volt spontán PÉ-m... (igaz, az 50. nap körül ráadásul le is késtükKép)
Kép

És az előző ciklus vége (ami Norcolutos volt... így tök más, mint a januári...)
Kép

Hát nem tudom... várok... mondjuk én soha nem szoktam barnázni így nem lesz semmi előjele... nálam simán megjön és annyi... (de még azt sem tudom, mikor kéne neki... mert a spontán PÉ-s után valamikor hajnalban indult el és reggelre volt Niagara... a Norcolutnál meg szépen lassan, kínlódva jött meg délutánra... de szigorúan barnázás nélkül...)

Bocsi a részletekért Kép

Ez a harmadik megfigyelős ciklusom eddig így max. annyi konkrét megfigyelésem van, hogy nálam napok alatt szokott csak helyreállni a rend és, hogy a legvégén csak keveset szokott zuhanni mielőtt megjönne....
csakegysokadnick

Hát... a mostani az detto előzőKép

(igaz, most meg mernék rá esküdni, hogy rendben volt a progiszintem! Ami tök jóKép)
csakegysokadnick

Lányok, én nagyon cigi-ellenes vagyok. Sohasem dohányoztam, de kamaszként természetesen kipróbáltam.
Elhiszem, hogy nagyon nehéz leszokni róla, hiszen saját kis káros szenvedélyeimről (kávézás, nasizás) én sem tudok lemondani és a cigi azért nagyobb függőség.
Viszont a babavárás alatt ezt rendkívül durva dolognak tartom és biztosan a szervezet is ellenáll, tuti, hogy akkor könnyebb letenni, mint egyébként.

És úgy általában a dohányzók hozzáállása nem tetszik (tisztelet a kivételnek), mert nincsenek tekintettel másokra. Az, hogy magát mérgezi, az ő dolga, de másokat is füsttel(passzív dohányzás).
Amíg tanítottam, az egyik kollégámmal igen radikális léptünk fel a dohányos tanerők ellen, mert eleinte a tanáriban füstölögtek. Kértük, hogy menjenek ki (közel volt a bejárati ajtó), de oda-se-neki. Aztán rendre kinyitogattuk az ablakokat - erre teljesen felháborodtak, nagyon arogánsan, hogy hideg van, hogy képzeljük mi azt.
Hát ilyesmire gondoltam a hozzáállással...

Kép
regina3

Sziasztok!Kép
CSak életjelt adok,mert időm most nincs másra!!!
Puszika,és sok pozitív tesztet,addig is ,amíg nem vagyok netközelben!Kép

Pussz!!!

KépKép

KépKép
okr

Ja... még annyi jutott az eszembe, hogy ma délután már tutira meg tudom majd mondani, hogy holnap megjön-e... méghozzá a délutáni hőmből... már napok óta 37 fölött van (mint ahogy az előző PÉ-nél is)... viszont eddig mindig az volt, hogy ha a délutáni 36,6 köré esett, akkor az tuti megjövetel volt...
csakegysokadnick

Regina en a legborzalmasabbnak azt tartom amikor (mint pl. a szuleim Kép ) telefustolik a hazat egesz nap megallas nelkul es azt szivjak a gyerekek 18-20 eves korukig amig el nem koltoznek es ne mondja senki hogy huszonakarhany evi passziv pohanyzas szinte egesz nap nem karos foleg kisgyerekeknek. Ja persze ezek utan termeszetes hogy a gyerekek is dohanyozni fognak mivel ezt latjak a szuloktol (nalunk 5 felnott gyerekbol 4 dohanyzik Kép )
Szoval ha valaki sem a sajat sem masok egeszsegeert nem kepes abbahagyni a dohanyzast legalabb a gyereke erdekeben tegye meg!!!
A masik dolog hogy miert hagyjuk hogy VALAMI ami raadaul karos iranyitsa az eletunket, befolyasolja a mindennapjainkat, ennel erosebbnek kell lennunk. Nem akarok megbantani senkit, igy gondolom es emellett kiallok!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Éljen megkezdődött a vadászidény!Kép

Először is sok kitartást Okriszti a tanuláshoz meg a vizsgákhoz!Kép

Csakegy! Hát komolyan mondom, hogy meglepődtem a görbéden.Kép Aztamindenit!

Valaki kérdezett (igaz Tilditől) valami jó kis kaját. No én tudok egyet. Rémegyszerű. Én nem vagyok valami nagy főzős, de ezt mindig szívesen csinálom.

Nincs neve.Kép Kell hozzá: pipi/pulyka mell, só, bors, 30 dkg-30 dkg füstölt és trapista sajt, 1 cs. bacon szalonna.
Szóval kikloffolsz annyi pipi (vagy pulyka) mellet, amennyi belefér a tepszidbe. Husit sósozni, borsozni kell. Ezt félrerakod.
Ezután előveszed a tepszit és az aljára raksz egy sor bacon szalonnát.
A sajtokat lereszeled, és összekevered. A szalonnára rászórod az összekevert sajt felét, erre rárakod a husikat, erre a sajt másik fele kerül. És még egy sor bacon szalonna.
Tepsire alufólia, addig sütöd (kb. 15 perc) míg a husik meg nem puhulnak - hústűvel szurkálok menetközben. Ha puhák, lekerül a fólia, és addig sütöm, míg a kész nincs.

Tudom, hogy nem vega egy kaja, no és drága, de nálunk mindenki szereti, és végtelen egyszerű.

Bali! Gratula a fiadhoz, no és persze drukk. Na de neked már itt kellene lenned....

Legyetek jók!

Ja! Khm...alakul az 50 cn. Ma a 36.

Bee
beebeey

Hát én meg nem tudok mit kezdeni magammal... mennyivel egyszerűbb lenne, ha megjött volna... ezen pörög az agyam... néha szurkál a petefészkem - mint mindig amikor meg fog jönni, de ma speciel egyszer sem fájt úgy a hasam, mintha meg akarna jönni... (normálisan nem is szokott, mielőtt megjönne... csak amikor már megvan)... mindig úgy megyek a WC-re, hogy lehet, hogy most...

Ez az utolsó 1-2 nap a legrosszabb...

Viszont tökéletesen működik a premens... nem érzem a szokásosnál hisztisebbnek magam, nem érzékenyek a melleim -na jó, tegnap és ma néha fájdogáltak, de csak néhány mp-re- nem vagyok úgy felpuffadva, mint egy vizihulla... szóval tök jó ez a szer....

(csak iszonyú netfüggő lettem az utóbbi időben... ledöbbentő szinten...)
csakegysokadnick

Sziasztok!

Csakegy!
Szupi a görbéd,és ne parázz azon,hogy mikor jön meg,nem jön meg legalább kilenc hónapigKép

Katica!
A te görbéd is nagyon szupiKép
Remélem megszakítjátok a rossz sorozatot,és hoztok egy kis örömöt,és jó hírt/pozitív tesztet a topiknakKép

Bali!
Gratula a fiúcskáhozKép

Beebeey!
Köszi a receptet,majd kipróbálomKép

A dohányzásról:tényleg az a bosszantó,hogy a legtöbb dohányos egyáltalán nincs tisztlettel a nem dohányzókra.pl.esik az eső,bent állunk a buszmegállóban kb.20,de ő rágyújt,mikor amúgy is alig lehet levegőt kapni,és befújja cigifüstel az egész buszmegállótKép Vagy a másik,amit mégjobban utálok,elmegyünk étterembe,hogy vacsizzunk egy jót,és a szomszéd asztalnál,akik már végeztek a vacsival egyik cigit szívják a másik után.És nem elég,hogy elveszik az étvágyad,meg a finom illatokat,még a ruhád is tiszta büdös lesz,pedig csak vacsizni indultál,és nem is egy kocsmába,hanem egy rendes étteremben.Engem nem zavar,ha szívja,de velem ne szivassa,mikor nem akaromKép

KépKép
takido

Takido: hát ha én ebből babás görbét produkálok, akkor a topik 3/4-e garantáltan babás lesz 1-2 cikluson belül Kép (optimizmus rulez Kép)

Igaz, még azt sem tudom, hányadik cn-en vagyok Kép lehet fogadásokat kötni... Kép
csakegysokadnick

Csakegy!
Indulj ki az én görbémből,arra se sokan mondták volna,hogy babás görbe,s lám!Kép
Fő az optimizmusKép

KépKép
takido

Takido: nekem asszem mázlim van, mert a melóhelyen komolyan veszik a cigitilalmat és elég kevesen dohányoznak a kollégák közül (ők is csak az eldugottabb helyeken)...

Amitől mi hülyét kapunk, hogy a szomszéd ház földszintjéről! a füstöt pont hozzánk (4. emelet!) hozza a szél... így nyáron állandóan ettől szenvedünk... ha egyszer költözünk, az emiatt lesz... hihetetlen egyébként... soha nem gondoltam volna, hogy ez lehetséges... de az... (volt, hogy az ajtób aállítottunk egy ventillátort, hogy kifelé fújja a levegőt... az egy ideig jó volt... lehet, hoyg most nyáron veszünk egy újat és ismét el fogjuk ezt játszani...)

(leregisztráltam egy rövidebb nevetKép)
Vendég

Takido: Kép Kép Kép Hát a Te görbéd az maga a REJTÉLY... csupa nagybetűvel Kép Kép Kép

(Az enyém azért szerintem talán nem az, mert tök egyértelmű rajta a 2 fázis stb. max. az ingadozás a fura benne, de elég sok ilyen görbe van a Fertyn ezért nem is szokott izgatni Kép)
Vendég

Csakegy!
ÉrtemKépDe addig,van remény,míg meg nem jönKép

A dohányzással a hétköznapjaimban nekem is szerencsém van,nem dohányzik senki a családba,és a munkahelyen sem.
Ez a ventillátor dolog ötletesKép

KépKép
takido

Takido: persze... hazudnék ha azt mondanám, hogy nem reménykedek ezerrel Kép Ma még terhes Fertys görbéket is nézegettem, hátha látok hasonlókat.... Kép (az összes következtetés amit levontam, hogy nem 36,4 mint máskor, hanem 36,6.... tehát holnap kiderül... na meg ma délután, ha megmérem a hőm... ha 37 alatt lesz, akkro bukta... ha meg nem, akkor várok...)
Vendég

Csakegy!
Ez nagyon izgiKépDrukkolokKép

KépKép
takido

Sziasztok!Kép

Termeltetek a hétvégén! Lehet, h megint elsimlizem a visszaolvasást! El vagyok havazva rendesen mostanába! Kép

Csakegy! Látom most érted kell szorítani. Kép

Tontica! Ez borzasztó, amit az otthoni dohányzásról írsz!

Takidó! Bizony a görbéd nem volt tipikusan babás! Dehát különbözőek vagyunk! Egyébként jól vagy? Rókakoma?

Bali! Te kérdeztél kaját! Hát Bee írt egy nagyon jót! Én is ki fogom próbálni!

Tehát Bee! Köszönjük a receptet! Holnap lehet tesztelem is!! Kép

Katica! Látom érted is szorítani kell! Jól néz ki a görbe!

Kriszti! De jó, hogy jelentkeztél! Mikor lesz a vizsga? 12.-én?

Regi! Jól láttam, h te is produkáltál pé-t?!!
Dohányzás! Hát ez is durva! Nem tudom elhinni, hogy lehet valaki magával szemben ilyen igénytelen, hogy zárt helyen dohányzik (bocs Tonti ez a véleményem, nem akarlak megbántani), szóval baromi büdös lesz a ruhája. Szórakozóhelyre is bemész és még ha fél órát is vagy már lehet mosásba rakni a ruhát! Tanárival ugyanez a helyzet tök átveszi a saját ruhája is a füstöt és moshatja naponta! Csak gratulálni tudok az ilyeneknek! Annyira nagy erőfeszítés lenne le/ki menni az udvarra! A szabad levegőre, ha már károsítja magát!?? Legalább ne legyen büdös!! Na most a hab a tortán Kép szombaton elszívtam 4 szálat + 2pohár pezsi+1pohár bor!! Kép (De még kezet is mostam a dohány után, mert annyira büdös még az ember újja is!)

Asszem csütörtökön jön a piri, mert ma már megjelent a szokásos egy darab óriás pattanás a homlokomon. Ez tutti jel Kép Kép.

Puszi Ildi
Vendég

Tlidi: én is tele lettem tegnap ragyával Kép (engem ez zavar a legjobban...)

Ja... ma meg van valami nyákom is... ennek sem örülök... tegnap még nem volt...
Vendég

Tlidi!
Köszönöm kérdésed,jól vagyok.KépRóka koma eddig szerencsére elkerültKépnéha egy kis émelygés,hányinger előfordulKépde nem vészes. Álommanó mostanában gyakran meglátogat.

KépKép
takido

Csakegy!
Délutáni hőmérés megvolt már?

Kép
Kép
sosi

Helló lányok!
Tontica! Szülők terén kezet foghatunk Kép !Az enyémek is szívták 1folytában,igaz nyitott ablaknál de akkor is belélegeztük mi is.Gyűlöltem mindíg,volt hogy mikor vendégek voltak nálunk kijelentettem hogy milyen büdös van,erre én voltam a neveletlen gyerek...Annyi talán a mentségükre szolgál hogy 20éve még nem voltak tisztában a passzív dohányzás hatásaival.
A munkahelyemen ma is gondoskodtak kedves kolleganők hogy meg legyen a szokásos szipóm!De elhatároztam holnaptól keményen kiállok magamért!Előre látom hogy ők lesznek megsértődve én meg a kényes.. segítség én vagyok a kisebbség!

Csakegy!
Én is leestem ma reggelre 37,2-ről 37-re, de most valahogy könnyebben veszem, és azért sem nyomok : ( ilyet ! Kép

Bee! Ez a kaja nagyon jól hangzik! Már csak 1 klopfolót kell szereznem Kép

Sosi! Hogy megy a diéta? Én is csináltam a múlt ciklusban a 90 napost, de csak 3 hétig bírtam,mert nagyon fáradékony lettem.Már az első héten 3 kilót fogytam, aztán még 1et.2jött vissza.Életemben nem bírtam ki a gyümölcsnapot csak most a diéta során!Szerintem valahogy felkészítenek rá az előtte lévő napok!Kép

Kép
katica_75

Katica!
Jól megy. Holnap gyümölcsnapom leszKép Én tavaly csináltam, de csak 45 napig, akkor jött a nyaralás. Akkor 7 kg fogytam a 45 nap alatt. Sajna még nem indult be igazán a fogyás. Szerintem nem iszom eleget és az adagokkal is gondom van. Az egy hét alatt 3 kg, az nagyon tutiKép De most az ad erőt, hogy szeretnék csinosan babásodni, hogy ne bálnásodjam el túlzottan. Lehet könnyebben megfogan, ha fogyok egy kicsit.

Csakegy! Mi van a hővel??????

Kép
Kép
sosi

Sosi! A 7 kg super!Sikerült megtartanod?Én egész nap ásványvizes flakonokkal járkálok,így jól követhető hogy mennyit iszom.
Szerintem nem baj ha lasabban indul és folyamatos a fogyás.Én sztem. túl hirtelen fogytam azért döltem ki hamar.

Igen Csakegy mi van a hőddel?

Rajtam már a csokiéhség uralkodik,és "vizihulla" is vagyok Kép...
A melltémához hozzászólva:nagyon feszül majd leszakad,de már vagy 1 hete.Ez nálam nem általános ám. Volt már rá példa, de ritkán szokott így fájni.

Kép
katica_75

Sziasztol lányok!

Csodálatos volt!!!! Minden apró porcikáját megnéztük együtt jó alaposan. A doki nem ígérte, hogy semmi bajunk nem lehet, hanem korrekten elmondta, milyen esélyeklet ad nekem. Jókat adott! Kép Megkönnyebültem és ettől olyan fáradt lettem...Kép Láttam a fütyijét, úgyhogy a neveket csak küdjátek, amik jók lehetnek a Kisshez!
Katica!
Az első is fiú, de én már tervezem a harmadikatKép

Kaja!
És mivel tálaljam ezt a sajtos pipit? nem száraz, amikor rásül a sajt...? Küldhetnétek egy-két receptet... Tudom, ez nem olyan topik, mégis naaaa! A múltkor is olyan jó lett az a Tlidi spagetti (vagy makaróni?)...!

Ma kétszer kellett mérlegre állnom, szörnyen megalázó volt...Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali!
Ezek aztán a jó hírek! Kép Kép Örülök h. megnyugodtál!
Látod, jól szorítottunk nektek!
Mit csinált éppen a kicsike?
Harmadik?? Kép
(Név: nekem épp a Kolos a kedvencem)

Kép
katica_75

Sosi... ja... hazaérkezés után közvetlenül 36,8... kaja után 37,1... de most is mérek egyet Kép (én már semmit se tudok... )

most is 37,1....
csakegysokadnick

Nem bírtam, teszteltem egyet... ennél negatívabb nem is lehetne... szóval ennyi...
csakegysokadnick

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?