Új privát üzeneted érkezett!

Viol!

Az elejen nalunk sem kellett a cumi, igazabol nem is volt ra szükseg , mert csak evett es aludt. Aztan egyik este mikor kicsit elkezdett sirni aelalvas elött akkor dugtuk a szajaba es akkor el is fogadta. Most hol kell neki hol nem! Mert mar megtalalta az ujjacskait. Az majd sokkal praktikusabb lesz nem kell ejjel a cumi utan matatni az agyban. Hanyszor szoptatsz egy nap? En az elejen 8-9-szer szoptattam es mara mar cak 4 lett belöle. Nem tul sok, de neki eleg.Addig nem aggodom amig szepen fejlödik. Gabor pelenkazza es fürdeti a kislanyat? Gondolom milyen büszke papa ö is!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Niki!
Megkaptad az emailemet?Szonja az elején nem akarta elvenni a cumit de aztán megszerette olyannyira,hogy a mai napig azzal alszik el.Ami szerintem nem rossz mert amikor a cumit a szájába dugom tudja,hogy alvás van és amikor ő lesz álmos elkéri(az amúgy szekrénybenn elzárt cumit)és már alszik is.Kép

Viol!
Gyönyörű és ideális alvókájú a kis Dorka!Tudod én elfogult vagyok vele szemben.
Ha jó idő lesz a jövő hét végén akkor elmehetnénk a játsszótérre vagy sétálni egyet a gyerekekkel.Kép
Nagyon ügyes apuka Gábor!Imádja a lányát ez látszik rajta!
Az én férjem hozzá sem mert nyúlni az újszülött kicsinkhez nemhogy a körmét végni!Kép

Amica!
Melyik az újabbik oldal a Füredi sétányon?Érdekelne a turi!

KépKép
eszti76

Viol!
Mi is a Sab Simplexet használtuk és bevállt!Kép

Gabóca!
Holnap utána kérdezek e töméseknek és felhívlak a délelőtt folyamán!Kép
Ugyanis holnap is melózom!Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Eszti, szerintem, bár én még nem találkoztam Katussal az ő házuk aljában van...
A Korona hátuljával szembeni oldal. Egyik ismerősöm dícsérte nagyon.

Gabó, tényleg nagyon jó a kocsi, nem gondoltam volna, hogy lesz ilyenem.

Viol, ügyesek vagytok! Élvezzétek, hogy Dorka ilyen szép és még pinduri!

Vero, nálam nem rendszeresek még a keményedések, az gáz lenne!
Jankával sem voltak azok a jóslók, csak egyre sűrűsödtek és erősödtek. Szülni 3percesekkel mentem, mert nekem 5percesekkel kezdett nyilvánvalóvá válni, hogy talán szülni fogok. Azokat már olyannak éreztem, hogy azt mondtam magamban bármi is lesz bemegyek a kórházba, mert ha megvirrad nem tudom már Mártont ellátni. De mire riasztottam a tesóm és ideért addigra már csak a taxit kellett hívniKép Most fogalmam sincs mi lesz, mikor kell indulnom, ha nem folyik el a víz akkor nehezebb eldönteni.
Sokat gondolok rád, biztosan nagyon a végét járod, ezek már gyakori fájások.

Kép
Kép
Kép
amica

Reni,
Janka is megtalálta az ujját, bánatomra még ma sem engedte el!!!!!!!!!Kép
A két metszőfogán meg látszik is...
A cumit úgy kiköpte mint a huzat, és kiröhögött!

Mártonnak nem kellett cumi, az ujját sem szopta egészen szeptemberig. Azt mondja Jankától tanulta, jó mi?????????????????????

Kép
Kép
Kép
amica

Eszti!Oké rendben előre is köszi.Hogy-hogy dolgozol szombaton is?Mindíg vagy csak most?Te már voltál Violéknál?

Most lépek megyek csicsizni.

Szép álmokat mindanyiunknak!KépKépKépKép
Vendég

Jó reggelt!
Viol,gyönyörű!Igazi kislány!Hízott már valamennyit?Majd ha ráérsz írsz kicsit,hogy mi volt szüléskor?Biztos a csajoknak már mesélted a korházban,de én is kiváncsi vagyok.
Vero!Van valami??
Megyek,mert Isti lázas.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!
Éjjel én is mindent sötétben csinálok, nem is pelusozok! Fel sem veszem az ágyból, max ha a másik oldalamra teszem, csak odafordítom a cicimhez. Cupp és pár perc múlva már szunyál is!

Képzeljétek rekordot döntöttünk a szunyival:
21.30-kor aludt el és 03.30-ig fel sem ébredt! Utána igaz reggelig kétszer is megébredt, de az már nem gáz. Most is durmol még! Kép
Azt nem is mondtam hogy olyan is volt hogy délig aludt! Kép
Viol! Szuper a csajszid frizurája! Tündéri baba!

KépKép
nicika

Az a Sab Simplex mire jó?

KépKép
nicika

Eszti! A mailt megkaptam csak még nem volt időm válaszolni! Kép

Viol! Napközben ő jelzi hogy álmos és olyankor elaltatom! Ilyenkor jön szóba a babakocsi, vagy a hordozó, vagy simán a karom! Vagy a cici! Kép

KépKép
nicika

Nicika!Hurááááááááá!Akkor most ki tudtad magad kicsit pihenni?
Az a Sab Simplex hasfájásra jó.Asszem!
Vendég

HaJNUS!Istinek jobbulást!
Vendég

Sziasztok!Nici!De jó,akkor biztos te is jól aludtál.
Hajni!Istinek javulást kívánok!Virág is ma reggelre megint lázas lett,hát nemtudom mikor keveredik ki a betegeskedéstől.Apa is elkapta tőle ő is lázas.

KépKép
kola2

Eszti!Szeretném megkérdezni,hogy hozzátok lehet -e vinni a Virágot fogorvoshoz?Vagy tudsz ajánlani olyan fogorvost aki gyerekekkel is foglalkozik?Előre is köszönöm.

KépKép
kola2

Ja képzeljétek nem is meséltem múlt héten adtak le egy házat itt fent a hegyen tölünk pár házzal arrébb csepézett,járólapozott,kandallós fent két szoba lent egy szoba,konyha+étkező,fürdő,terasz,nagy telek.Mit gondoltok mennyiért?Tippeket kérek.
Most megint van egy eladó a szemközti hegyháton olyan kis szép kivürről látszik,hogy rendbe van tartva.Tuti ha meglesz a pénzünk akkor meg majd egy sem lesz.Már igazán lemehetne ez a hagyatéki.Addig még az autót sem tudjuk megvenni pedig ennek a tragacsnak május végén lejár a műszakija,hogy utánna mi lesz nem tudom.Talán addig el tud járni a céges autóval.Na jóvan nem panaszkodom ám hisz mindenkinek megvan a maga saját baja.
Vendég

Virágnak is jobbulást!
Vendég

Nagyjából sikerült kipihenni magamat! Egész fura volt hogy nem ébredt éjszaka, csak hajnalban! Egyébként próbáltam tegnap este a kiságyba tenni, elaltattam, majd beleraktam, de szinte azonnal felébredt. Ezt 3-szor is eljátszottam, aztán feladtam és jött a cici! Párat szívott és már szunyált is! Szóval nehéz menet lesz kiságyba szoktatnom!

KépKép
nicika

Ezt az oldalt nézzétek meg:
http://mokaporta.unas.hu/

KépKép
nicika

Lányom 10.30 óta el van zuhanva...

KépKép
nicika

Nici, az enyém is! Kívánom, hogy már csak egyre jobb legyen!! Kép
Nem tudom mért nem kaptam még családi pótlékot, de a szül-i anyakönyvi kivonat már legalább megvan. Kép

Viol, GYÖNYÖRÛÛÛÛÛ.. Kép Kép Kis aranyos tarajos...

Gabó tippelek: 8.000.000 ft Bingó????
Hajni, Zsani, jobbulást a gyerekeknek!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok! Kép

Gabi,
párom belejött az apaszerepbe, úgy látom élvezi! Kép És emellett még segít is, amiben tud, nagyon aranyos, ügyes apuka válik belőle! Kép
Látom nagyon rá vagy indulva a babára, hajrá a következőőőő!! Kép

Reni,
ha a 24 órás napot nézzük Kép, akkor én is 8-9, attól függ, hogy mikor ébred a lányka. Most már egyhuzamban 4 órája alszik, én ugyan fel nem akarom ébreszteni. Ha nagyon éhes, úgyis felkel. Gondolom én. Ebéd körül megint kint voltunk kicsit, ott nagyon elnyomta a jó idő, fel sem kel azóta sem.
Gábor tényleg büszke is! Pelenkázás még nem volt, csak végignézte, fürdetés is inkább inkább az én feladatom. Õ ott van és segít mindenben. Csinálja a finom kis vizet, adja a kezembe a dolgokat. Kép

Eszti,
azért Gáborban is van ám még félsz! Kép Látom, ahogy felemeli, nagyon óvatos. A körmeit is úgy vágta le, hogy tök mozdulatlan volt a baba. De amúgy le a kalappal, mert nemtom én hogy mertem volna... Kép
Jó ötlet a hétvége, szerdán úgyis meglesz az első nagyobb sétánk, megyünk a védőnénihez! Kép

Hajnus,
hízott a lány, már vissza is nyerte a születési súlyát, és a kórházból már úgy hoztuk haza, hogy több is volt annál. Aznap volt 2820. Hogy most mennyi, nemtom, a védőnő sem nagyon javasolta a mérleget, azt mondta, ha eszik rendesen és van pisis kakis pelus elég, akkor nem lehet baj, és annyi mérérs pont elég, amit nála mérünk.
Már elkezdtem írni a szüléstörténetet, ha készen vagyok, közzéteszem feltétlenül! Kép
Istinek jobbulást! Kép

Zsani,
jobbulást Virágnak és Apának! Kép

Nici,
a Sab Simplex hasfájásra jó. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt adható, a különbség az adható mennyiségben van. Újszülötteknek 15 csepp. Recept nélkül kapható, asszem olyan 1.200 Ft körül van.

Gabi,
20 milla? Kép

Megyek, kiteregetek, aztán várjuk Gábor szüleit, tesóját, nagymamát! Kép

Szió Mindenkinek! Kép

nadine81

Sziasztok!

Gabóca!
Ne haragudj de a nagy hajtásban teljesen kiment a fejemből az árlista telefonos közlése!Kedden 100%,hogy utánajárok és felhívlak.Ráér addig?
Szerintem a ház 10 milkó!
Igen,voltam már Violéknál!
Ti mikor jöttök pontosan?

Viol!
Akkor rendes kis csajszid van.Szerintem is haggyad csak alukálni ameddig ő akar addig.Gáboron látszik is,hogy jó apuka és te jó anyuka vagy!KépEz utóbbi nem Gáboron látszik.KépKépKép

Hajnus!
Mi a baja Istinek?Valami vírus?
Javulást neki!

Zsani!
Akkor most te vagy a "legény a gáton".Ápolhatod a betegeidet.
Mihamarabbi gyógyulást nekik és vigyázz magadra el ne kapjad tőlük!

Vero a kórházban van mert tegnap este fájásai voltak de reggelre leálltak.2 ujjnyira ki van tágulva.Tele van az osztály fájásos aztán fájáselmúlós kismamákkal.Az orvosok a frontot okolják ezért.
Pedig tegnap este óta tűkön ülök mert már beleéltem magam,hogy reggelre nagynéni leszek.Nem lettem!
Az öcsém is tiszta izgatott,Veroról nem is beszélve.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!Veronak drukkolok,hogy minden simán menjen a szülésnél!Lehet,hogy anyák napjára ismét anyuka lesz!
Eszti!Igen én vagyok az egyetlen a családban aki nem beteg,remélem nem is leszek.
Hajni!Isti,hogy van?
Viol!Nálunk is Apa alig merte megfogni mikor megszületett most meg mindig egymás nyakán lógnak.Nagyon jó érzés,hogy így szeretik egymást.Meg remélem engem is.
Gabó!15milkóra tippelek.

KépKép
kola2

Nicika!Jó alvókája van a csajszinak.

Nercsi!8 milla ejej!!Nem talált!!

Nadine!Jaj olyan jó nektek,de komolyan.Tegnap nem védekeztünk ,de azért remélem most hipp-hopp azért nem jön össze.Nagy volt a hév azt lemaradt a cuccos.Na jó erről ennyit.Mondtam én szexelek helyettetek is csak szóljatok meddig.Ja Viol és Vero helyett!!
Akkor használt a pici pocakjának a lötyi?De jó!KépKépKépEgyépként azt mondják,hogy nem jó ötlet az otthoni mérleg,mert az anyuka egyfolytában méregeti a picit és ha esetleg nem hízik annyit akkor kétségbe esnek.Én ezt így hallottam.Aranyos lehet Gábor kezében a picurral.Ilyen képet csinálsz majd?Nekünk is van egy mikor 1-hetes volt Levi elveszik a Balázs kezében.Légyszi csináljatok!!!!20 milla ejej!!Ez sem talált.

Eszti!Akkor köszi nem kell,mert kedden elmegyek itthon és akkor szerdán megyünk haza a picimmel reggel.Jó időt mond úgyhogy el merek vele indulni igaz nagy bab.kocsival megyek,mert nem kaptam kicsit így Szombathelyre rendeltem a nagymamámat,hogy segítsen majd az átszálláskor és terveim szerint a héten otthon maradok.Persze ez a picitől függ mennyire bírja apa nélkül.
Istenem talán holnapra meglesz a baba?Nagyon szorítok Veroért!!KépKépKépKépKép10 milla ejej!Ez sem nyerő!!

Kola!15 milla ejej!Nem nem.Jobbulást a beteg családtagoknak.

Katusék mikor jönnek haza?

Naszóval a ház és most üljetek le 2 milláért vették meg.De nagyon áron alul adta a faszi,mert simán megért volna 4 millát is.Ha ezt tudjuk még mi is megvettük volna,hogy aztán meg eladjuk.Itt a hegyen ez a jó,hogy ennyire jó áron lehet kérót venni.most megint van egy eladó a velünk szemközti hegyháton és olyan szép kívürről persze a fene tudja milyen lehet az elrendezése belül.Majd ha végre lemegy az a nyomi hagyatéki tuti nem lesznek eladó házak,mert akkor majd meg már kéne.De ez mindíg így szokott lenni.Na ez van.
Most lépek mindjárt kiderül ki esik ki a megasztárból.

Puszi mindenkinek.
Vendég

Sziasztok Anyukák!
mindenkinek sok örömöt, egészséget és boldogságot a családjában!

Vero, Isten éltessen, talán már kétgyerekesen!Kép

Nálunk hat óta megy a műsor, remek!!!!!!!!!!!!! Hisztiznek, már mos a gép, kivasaltam, hogy legyen hely, fáj a fejem, olyan dinnye ma mindkét gyerekem!!!!!!!!!!!!!
Az este meg jól beijedtem, olyan rendszeres összehúzódásaim voltak nem győztem fekve maradni, aztán no-spa-t vettem be, most jobb, de hattól pörögni a gyerekekkel ez nem jön most jól.
Nagyon ideges lettem!
Nektek szebb napot!
Talán most kicsit én is lehiggadok!

Kép
Kép
Kép
amica

Mindenkinek nagyon boldog Anyáknapját kívánok!!!
Olyan izgi sokunknak ez az első.

Vero!Talán már külön vagytok!Nagyon szorítok értetek!!KépKépKépKép

Amica!Kitartás lehet,hogy front jön azért ilyen kis csíntalanok?

Múltkor említetted,hogy vannak kis fiú ruhácskáid.Nyáriak is vannak köztük?Meg vannak még?
Vendég

Kép
Vendég

Itt vagyok megint.
Lent voltam a bolhapiacon, persze addigra kezdett szakadni az eső, de ma annyi jó cucc volt!

Nicika, tengernyi body. 100-ért...
Gyönyörű lányka ruhák, egy rakás fajáték féláron, mesekönyvek. Mártonnak való pólókat épp az orrom előtt vittek el, de 3-4évesre valók nagyon szépek voltakKép
Vettem néhány pólót Jankának meg ovis kötényruhát, Mártonnak egy nacit, de nem mertem tovább időzni, mert a férjem pihenni szeretne és itthon hagytam neki a tomboló kölyköket!
Már bánom, most jutott eszembe, hogy miket hagytam ott...

Csak az a baj, hogy ez lutri, három hete lejárok, eddig semmi, ma lenne erre zuhog az eső!

Gabó, biztosan az esőt is érezték, de én is!KépKépKép
Mekkora méretű ruhákat hord a legénykéd?
Május 15-én megyek uh-ra, ha akkor is lány...
Mikor leszel itthon? Mert a kinőtt holmik anyuéknál vannak Hegykőn, ott kell körülnéznem.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica! Hol van ez a bolhapiac?

KépKép
nicika

Én meg már napok óta böngészem az internetet olcsóbb és szép kisruhák ügyében. Főként a vadiúj rucikat keresem! Találtam is 3 szuper oldalt, akit érdekel:
http://www.babaruha.pirinyo.hu
http://www.babaruhazat.hu
http://www.gyerekshop.hu

Szóval itt nagyon jó dolgok vannak, nagyon jó árakon! Legalábbis szerintem! Kép
Már ki is néztem pár rucit a Szintinek, de még a megrendeléssel várok amíg megjön a TGYÁS-om! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!
Isten éltesse az összes anyukát ezen a szép(ámde esős)napon!Kép

Gabóca!
Felhívtam a recepcióst és felhomályosított az árakról.
1 felszínű tömés:6000ft
2 felszínű tömés:7000ft
3 felszínű tömés:8000ft
Nálatok mennyi az annyi?
2 milla?Te jó ég azért itthon nem,hogy házat de egy zöldségesbódét sem kapnál.Lemehetne már az a fránya hagyatéki.

Viol,Gabóca!
Jövő szombat vagy vasárnap lenne jó nektek egy közös Hegykői sétára?Ha egyáltalán jó lenne!Kép
Gabóca ha gondolod beugrom értetek Sopiba aztán irány Hegykő!

Kép

Vero még egyben van Ivánnal és semmi jele a szüléshez való hajlamnak.Amint megtudok valamit ti is tudni fogjátok ezt megígérem!Kép

KépKép
eszti76

Csajok!

Kisütött a napocska,talán az egy hete elhalasztott gulyás-partyt ma meg tudjuk tartani!Kép

Most megyünk anyós pajtáshoz ebédelni és felköszöntjük anyák napja alkalmából.

KépKép
eszti76

Szia Nicika!
A bolhapiac vasárnap délelőtt a piacon van. Reggeltől kb. 1-2 11-ig. Vagy amíg jó idő van...

Eszti, mi is sokat vagyunk hétvégente otthon.
(Hegykő)

Verot meg már nem engedik haza gondolom...
Violt épp váltottaKép

Kép
Kép
Kép
amica

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!a ruhái pólók 74-80-as kertész nacii vannak csak azok 94-től.szerdán megyek haza,mert a nagymamám el tud elénk jönni Szombathelyre segíteni átcuccolni a másik vonatra.
De ha esetleg lány lesz rá érnek ha legközelebb megyek haza.

Eszti!Köszönöm nagyon aranyos vagy,hogy megkérdezted.Itt 5 rugó egy tömés.Ha kapok időpontot keddre akkor itthon elmegyek ha nem akkor hozzátok.Majd holnap kiderül.
Nekem jó ha Violnak is és nem zavarlak benneteket és afiam is bírja az otthon létet ezért lehet,hogy csak csütörtökön megyek haza,mert hétvégén nem akarok haza jönni,mert nagyon sokan vannak a vonaton és nem akarok nyomorogni.De tuti megyünk jövő héten.
Azt hittem már nagynéni leszel mára.Iván nagyon nem akar mégse kijönni.De már jó helyen vannak bármikor is megindul.

Na erre a bolhapiacra én is kimegyek.
Vendég

Igen itt ilyen pöcs pénzért mennek a házak a hegyen meg a telkek is.Nekünk is van egy dupla telkünk az aljba elég nagy és kb. 1 milláért tudnánk eladni.Sokan is költeznek ki mostanában.Otthon ennyiért még telket sem kapnék.Hihetetlen,de igaz.

Eszti!Az úgy tök jó lenne ha el tudnál értünk jönni Sopiba.
Vendég

Gabó!
Nekem van egy beleznai barátnőm, tavaly kivittem a soproni bolhára és azt mondta, hogy a kanizsai sokkal nagyobb. Ha ráértek nézzétek meg!
Azért én ezt a sopronit is előszeretettel látogatom!
Tök jó mesekönyvek, játékok is vannak csak hát persze ki kell fogniKép
Meg előre vettem ma is Jankának két számmal nagyobb ruhákat, de majd belenőKép
Tavaly 700Ft-ért vettem olyan bőrszandit, amin még rajt volt a 30eurós ár... de hát ez a ritka alkalom, egy évig állt a szekrényben mire Janka belenőttKép

Kép
Kép
Kép
amica

Én kétszer voltam már a pesti kismamás bababörzén is . Ott meg pelust lehet nagyon jól venni, meg cipőket. Sokan hoztak ki alig hordott vagy ajándékba kapott nem jó méretű cipőt, szandit. Ruhákat már nem is volt energiám turkálni, mert olyan hatalmas az egész.
A sportkocsinkat meg nemrég adtam el a neten, busszal küldtem el pestre, ilyen volt, de itt az új is, megmutatom.
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Itt nálunk még nem voltam a bolhán.
Ez a felső összecsukható?És mennyiért ha nem titok?
Vendég

Én itthon nem találtam olyat ami jó lett volna majd otthon is körülnézek és ha találok akkot már azzal jönnék haza!KépKépKép

Szép az új amit vettetek jókat fog benne mulatozni a picur.
Vendég

A sport esrnyőre csukható volt igen és fektethető a háttámlája és még lábzsák is volt hozzá.
10-ért adtam el. Erre sajnos nem tudott hátul fellépni a Márton, másikat kellett venni.(28 volt fiatalkorábanKép, de mint már sokszor leírtam nektek én kocsi nélkül nem tudok létezni ezért kellett a jóKép)
A múltkor leírtam, hogy hol vannak itthon bizományik, nézz be, mert láttam egy csomó kocsit.
Ha kell megint leíromKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok.Csak beugrottam egy gyors olvasásra.Jo vacak anyák napjánk volt.Isti egész nap hányt.Láza már nincs egyáltalán.Ha éjjel is rosszul lesz megyünk orvoshoz.Hisztizik,mert holnap van a műsor a suliban és vmi szindarabot is előadnak.Reménykedünk.Holnap jövök.Jó éjt mindenkinek.

Kép

Kép
hajnus

Gabóca!
Nekem a szombat lenne jó a Violos Hegykős randira!Ha szerencsénk van Amica is pont ott lesz és akkor ő is tagja lesz a csapatunknak.Én nagyon örülnék neki!

Amica!
Holnap megyek ki Ausztriába Szonjának cipőért és ruciért.Hova érdemes betérnem?Csak ide Eisenstadtba mennék.A KIK-be,Herwis-be és még szerinted hova menjek?
Nekünk is Pier Cardin babakocsink van.Olyan pont mint az első képeden csak narancssárga-kék

Szonjával ezeket csináltuk ma anyák napjára:
Kép
ezt a csokrot pedig én kaptam a kicsi lányomtól:Kép
Szonja játszik:

Kép
Õ pedig apuci teljes"harci díszben":
Kép

KépKép
eszti76

Amica!Nagyon megköszönönném ha leírnád,mert akkor el tudok menni körülnézni.Előre is köszi!

Hajnus!Talán akkor már ha nem lázas megy ki belőle.Holnap azért elmentek megnézni a színdarabot?

Eszti!Oké nekem jó a szombat én is örülnék ha Andiék is ott lennének.Nagyon ügyesek vagytok szépek amit csináltatok?Miből van?Szép a csokor amit kaptál és apa is a harci díszben.Ebben szokott Qassolni.Lehet,hogy rosszul írtam ám!!KépKépKép
Szonja ezen a képen most tiszta apja ngyon aranyos és szép kislány.

Most lépek vacsizni meg filmet nézni.

Szép álmokat.
Vendég

Gabóca!
Ezt is lisztgyurmából csináltuk.
Apu így Quadozik.Az öcsém tudott volna nekem olcsón crossnacit szerezni a Quadhoz de én annyit nem használom,hogy érdemes lenne pénzt fektetni bele.
Milyen filmet nézel?Én a Ben Aflecest,amiben vak hőst játszik!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Eszti!
Mi nem szoktunk kijárni, eddig kétszer voltam, de csak Kismartonban. A kik mellett van egy rakás másik bolt, cipős is. Annyit tudok még, hogy a H&M a városban van a sétáló utcában, de Nercsi és Katus szerintem profibb ezekben a dolgokbanKép

Gabó, holnap leírom, most mennem kell.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Éljen minden édesanya!!!! Kép Kép
Már mindenkinek van babája a topikban, igaz? Tök jó.. Kép
A bolhapiacra már mi is készültünk, de még nem jutottunk ki. Én is jókat hallottam. Az angol turit láttam a Füredi sétányon, de benn nem voltam. Győrben is van, az nagyon jó, szinte új ruhál vannak, és olcsó. Gondolom ez is jó.

Eszti, én a helyedben a H&M-be is benéznék. Majd mesélj, miket vásároltál. Én is úgy mennék, de egy csomó ruhát kaptunk is, nem kell annyi.

Eszti, a párod csak Quadozik, vagy motorozik is?

Hajni, Istinek jobbulást!!! Kép Kép Talán a holnapi műsorra már jobban lesz. Hova jár?

Nem semmi ezek a házárak. Durva. Van egy ismerősöm, akik északkelet-magyarországról jöttek Sopronba. Ott eladták a gyönyörű családi házukat, és kaptak rajta a jerevánon egy lyukat. De azt mondják itt jobbak a lehetőségek,munka téren.

Eszti! Mondd meg kérlek Verónak, hogy szorítok neki, és sok kitartást, meg türelmet kívánok neki!!! Kép Remélem már nem kell sokat várni Ivánkára, bár jó ha ottbenn cseperedik még egy picit. Kép

Ma jó nagyot sétáltunk. Május 20-án lesz Alíz keresztelője, Győrben. Az itteni paptól kell igazolást vinnünk Győrbe, hogy ott keresztelhessék meg. Nem baromság?? Most még a papot is hajkurászhatom. Ma is kerestük, de nem volt otthon. Brrrrr.....

Na szép álmokat mamiknak és babiknak.... Kép

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Artur Brown:"a gyermek születésekor édesanya is születik"
Ezt csak azért írtam le mert éppen most volt eme idézet a tv-ben.Tagadhatatlanul így van ez!
Kép

KépKép
eszti76

Nercsi!
Ha van kedved kijöhettek velem holnap!Én korán indulok kb 1/2 9 körül.Hívj ha jönnétek.A számom:06/20/200-50-76
Apucinak van egy robogója is de ez nem indokolta volna a crossos ruhát.Ez a Quadnak jár!
Verohoz holnap megyek és átadom az üziket!

KépKép
eszti76

Amica!
Az albumodban a 16-os képen a kis pocaklakó van?
Kép

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?