Sziasztok!
Gabi,
párom belejött az apaszerepbe, úgy látom élvezi!
És emellett még segít is, amiben tud, nagyon aranyos, ügyes apuka válik belőle!
Látom nagyon rá vagy indulva a babára, hajrá a következőőőő!!
Reni,
ha a 24 órás napot nézzük
, akkor én is 8-9, attól függ, hogy mikor ébred a lányka. Most már egyhuzamban 4 órája alszik, én ugyan fel nem akarom ébreszteni. Ha nagyon éhes, úgyis felkel. Gondolom én. Ebéd körül megint kint voltunk kicsit, ott nagyon elnyomta a jó idő, fel sem kel azóta sem.
Gábor tényleg büszke is! Pelenkázás még nem volt, csak végignézte, fürdetés is inkább inkább az én feladatom. Õ ott van és segít mindenben. Csinálja a finom kis vizet, adja a kezembe a dolgokat.
Eszti,
azért Gáborban is van ám még félsz!
Látom, ahogy felemeli, nagyon óvatos. A körmeit is úgy vágta le, hogy tök mozdulatlan volt a baba. De amúgy le a kalappal, mert nemtom én hogy mertem volna...
Jó ötlet a hétvége, szerdán úgyis meglesz az első nagyobb sétánk, megyünk a védőnénihez!
Hajnus,
hízott a lány, már vissza is nyerte a születési súlyát, és a kórházból már úgy hoztuk haza, hogy több is volt annál. Aznap volt 2820. Hogy most mennyi, nemtom, a védőnő sem nagyon javasolta a mérleget, azt mondta, ha eszik rendesen és van pisis kakis pelus elég, akkor nem lehet baj, és annyi mérérs pont elég, amit nála mérünk.
Már elkezdtem írni a szüléstörténetet, ha készen vagyok, közzéteszem feltétlenül!
Istinek jobbulást!
Zsani,
jobbulást Virágnak és Apának!
Nici,
a Sab Simplex hasfájásra jó. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt adható, a különbség az adható mennyiségben van. Újszülötteknek 15 csepp. Recept nélkül kapható, asszem olyan 1.200 Ft körül van.
Gabi,
20 milla?
Megyek, kiteregetek, aztán várjuk Gábor szüleit, tesóját, nagymamát!
Szió Mindenkinek!