Új privát üzeneted érkezett!

Zsazsóka: a hőd mennyi?
csakegysokadnick

Kép
(megjegyzem, az előző ciklusban a 12. napon még a mostanihoz hasonlóan 36,8 volt és csak a 13-14. napon lett 36,4... de így legalább majdnem bizti, hogy meglesz a 14 napos luth. fázis Kép)
csakegysokadnick

36.8 a hőm.
37.0-37.1-ről azért leesett.

Csakegy!Kép
Neked szép a görbéd! És szerintem biztató is.Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka: és mennyi szokott normálisan lenni? Nekem még a 36,8 is magasnak tűnik... (de ez persze attól függ, mennyi normálisan...)- Nem találtam meg a hőgörbéd Kép
csakegysokadnick

Felteszem a görbém:
Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Aha... ezek szerint legutóbb is 36,8 volt amikor megjött... hát sajnálomKép

Viszont új ciklus, új remény Kép
csakegysokadnick

Ez van....
Reménykedünk. Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Kép Kép Kép

Hát én speciel már beterveztem, hogy ha megjön akkor végre befestem a hajam, vegyszeres üvegfestékkel festek és beveszem a Mycosistet... ja... és még egy hónapig ihatom a finom capuccinót Kép
csakegysokadnick

Sziasztok!

Jajjaj!!! Mik történtek itt tegnap! Kép Nagyon elszomorítotok! Kép.

Bali! Gratula a kis kukishoz!! Mondtam én, h minden rendben!!!

Zsazsó! Vagy még a fizetősben sem!

Csakegy! Én ezekből nem csinálok problémát, simán befestem a hajam, mint pl múlthéten, kerítést is kéne festenem, csak lusti vagyok, de jövő héten asszem elkezdem, cappucinót is iszom simán, ha megkívánom, bár most fogyin vagyok és ha buli van, mint pl. ma lesz simán pezsizek és cigizek! Könyörgöm, miért kéne ezért tatóztatnom magam. És ha még 10 évig nem jön a baba akkor addig csak úgy éljek mint egy kétéves. Ugyan már!! Mindennek mennie kell a normális mederben egészen addig amíg nem zebrásodunk. Utána elég lesz 9 hónapig "más" életet élni!

Megyek lustizok egy sort! Annyit alszok mostanában!! És érzem is, h olyan gyenge vagyok! Tavaszi fáradtság! Kép

Köv. hónaptól 3*1 closti, aztán majd meglátjuk a lh-fsht és annak függvényében lépünk tovább esetleg inj. stimu felé.

Puszi!
Vendég

Az én hajam is festve van. De az nem hiszem , hogy gondot okozna.
Nem dohányzom. Néha iszom kávét. A szeszt nem szeretem. Gyógyszert nem veszek be ( majd csak a Closty-t következő ciklustól ).
De egyébként szerintem nem ezen múlik,hogy jön-e a baba...

Kép
Kép
zsazsóka73

Csak azt mondtam, hogy fiam lesz...Kép Hogy van-e valami baj, ebből a vizsgálatból nem tudtyam meg, agy megyünk máshova... Úgyhogy még egy kicsit kellene szorítani...

Ja, én nem bízom meg egyikben sem, sajna...

Csakegy!
Ez egy nagyon izgi görbe... de nem látom pontosan, hanyadik dpo-n vagyunk...

Tlidi!

Mit főzöl a hétvégen? Kellene valami ötlet!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Izé... hajfestés... de én normálisan nem szoktam festeni a hajamKép A vegyszeres festékkel meg azért nem játszom, mert fáj tőle a fejem... tehát tuti, hogy a terpentin árt az embernek... csakhát sokkal szebbek a színei mint a vizesbázisúnak...

Igazából én most azt az elvet követem, hogy peteérésig lehet zülleniKép viszont utána nem igazán, mert mi van, ha már babás az ember... szóval nem akarom később megbánni a dolgot...

A KV az egyetlen amit szerintem még terhesen sem fogok abbahagyni... addig legalábbis nem, amíg nincs közvetlen kapcsolat a baba és köztem (utána is már csak azért, nehogy kávéfüggő babám legyen Kép)

Szóval én most biztos ami biztos alapon kétfelé osztom a hónapot...

(tehát nem azért vagyok óvatos, mert emiatt nem jön majd a baba... hanem optimista vagyok ezért minden lut. szakaszt úgy tekintek, mint egy potenciális babás szakaszt Kép)
csakegysokadnick

Bali: 11 vagy 12. dpo ... nem tudom... ha a mélyponton volt a PÉ akkor a 12. ha az azt követőn akkor a 11. - A Ferty szerint most a 11. napon vagyok... szerintem meg fogalmam sincs Kép
csakegysokadnick

Sziasztok!

Zsazsó

Hát ez a hő...Kép

Bali

Gratu a fiúcskáhozKépKép...Mit is jósoltam???Most olvashatok vissza...Kép
Szorítok mégKépKép...
Írtam neked,hogy ha a HCG szint normális,akkor igazából nemkell aggódni az AFP-n,ami ráadásul tényleg nem extrém alacsony.Szt a doki is talán ezért nem aggódott.De miért nem mondtad,hogy itt nagy orvostudorok vannak a neten? KépKépKép

Csakegy

Azért a Te görbéd sem néz ki ám rosszul Kép!
Na nehogy azt hidd,ha végre babás leszel,csak úgy tudod majd kortyolgatni a kávét!KépÉn spec az első 3 hónapban attól is rosszul voltam,ha a párom főzött KépKép...Persze azért visszaszoktam...Kép
Persze ez nem készpénz...
De annál szorosabb kötelék,mint a köldökzsinór...
Amúgy nem hiszem,hogy napi egy-egy híg kávé ártana,sőt,szoptatás alatt sem lesz kávéfüggő a baba,ez tutiKép!
Azért terpentint tényleg ne szagolj sokatKép!

Ildi

Én is úgy gondolom,hogy a teljes önmegtzartóztatás nem jó.Viszont azt is mondják okos emberek,hogy pl egy erős dohényosnak az sem jó,ha a terhessége idejpén teljesen abbahagyja a dohényzást.Valószínűleg a szervezetet-és ezáltal a babát is-jobban megviselik az elvonási tünetek,mint 1-2 szál cigi.No,ezt most nem rád akartam kiélezni,csak úgy leírtamKép.
Én pl. jóval a baba előtt leszoktam,de nem emiatt,egyszerűen már nem esett jól...KépEz a mázliKép!

na eldugulok!

Tsók:

anyapoc

Anyapoc: hát én speciel eleve nem hiszek abban, hogy valaki ha kiderül, hogy zebrás, egyszerűen letesz mindent és új életet kezd.... Hát nagyon nem hiszek ebben...

Én még januárban csináltam egy 21 napos méregtelenítőkúrát... (akkoriban elmentünk egy pránanadi hétvégére és kiadták, hogy kéne egy 21 napos... csak, hogy egyszer megérezze mindenki, milyen érzés "tisztának" lenni...) A méregtelenítés a következőket jelentette: semmi hús, tej, tojás vagy állati fehérje, semmi kávé, alkohol, drog vagy ilyesmi ... asszem ennyi....

Hát én előtte sem ittam, húst iszonyú ritkán eszek, de szerintem életem végéig el lennék nélküle, ha nem tudnám, hogy néha kéne. Sajtot eleve ritkán eszek, tojást is jó ha 2-3 havonta, a tejről is leszoktam akkor már jó ideje (soha nem esett jól... úgy éreztem, beleül a gyomromba..)...

Szóval én ilyen alapokkal indultam... és az első héten majdnem behaltam... mindössze amiatt, mert ki kellett hagynom a reggeli kávészertartást... A férjem túlélte a húsmentességet, de a sajthiánytól a 2. hét végén már a falat kaparta... a többi neki is ment. Mi mind a ketten tudtuk, hogy ez csak 3 hétig tart...

A 3. héten mind a ketten elkezdtük érezni, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben... a 4. héten a férjem bevásárolt egy zsák sajtot... addig bírta Kép

Én még 3 hónapig bírtam KV nélkül.... aztán feladtam...

Ezek csak piszlicsáré baromságok, de szerintem pokollá tud tenni egy terhességet, ha az embernek abban a pillanatban kell MINDENT feladnia....

(nekem speciel az lesz kínszenvedés, hogy hirtelen el kell majd kezdenem fehérjét enni - sok halat pl., tojást és hasonlókat... mert azt én is tudom, hogy a baba fejlődéséhez vegyes étrend kell... a KV-t majd megoldom... vettem pótkávét és már szoktatom magam az új ízre... reggel igazi, délután pót... meg kell, hogy mondjam, hogy ízre tök ugyanaz Kép)

(ja... lehet mondani, hogy túlspilázom, de mi tényleg így élünk... bűnözni szoktunk -csoki, tejes capuccino stb.- méghozzá lelkiismeretfurdalás nélkül - merthát ez kell néha az ember lelkénekKép viszont odafigyelünk arra, hogy durva szemeteket ne együnk/igyunk - pl. kóla, chips ... ja.. és én nem egészségügyi stb. megfontolásból nem eszek húst/sajtot/tojást, hanem mert nem kívánja a szervezetem.... aztán ha kiürülnek a tartalékok, akkor én is benyomok egy fél grillpipit Kép aztán jó ideig semmi ingerencia a húsevésre...)
csakegysokadnick

Én egyébként abban bízok, hogy ha terhes leszek egyszer, akkor a szervezetem érezni fogja mi kell neki... és akkor majd nem kell erőltetnem a húst / tojást mert magamtól is megkívánom majd... (és remélem, hogy a babára ártalmas dolgoktól simán undorodni fogok így nem is kell majd erőlködnömKép)
csakegysokadnick

A chips finom, azt én nem tenném le.
De a többi mehet ( tejcukor-érzékeny vagyok, a tojást nem szeretem, húsból pedig leginkább csak csirkemell ).Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka Kép (igazából én is szeret(t)em a chipset... de függővé tesz Kép (hagymás tejfölösKép)
csakegysokadnick

(na én speciel kezdek a férjem féle kenyértől függni... na az valami zseniális... olyan baguettet csinál, hogy csak na Kép)
csakegysokadnick

Helló Lányok!
Bali!
Gratula a kisfiúhoz!Bocs,nem emlékszem az első babád nemére?

Csakegy
Akkor szinte csak zödséget,gyümit. meg pékárút eszel?Gondolom csak teljeskiörlésűt?Szeretném kérdezni hogy a bőröd hogy reagált a tisztítókúrára?Azt hallottam hogy a húsnélküli étkezés a leghatékonyabb módszer a patikra?!

A témához szólva a hajcsíkozáson kívül,nekem sincsenek függőségeim,a joghurtokat meg 1 kis csokit(főleg mesi előtt) Kép leszámítva.

Kép
katica_75

Csakegy

Pedig van olyna,aki mindenről akkor akar(na) lemondani...

No mindegy,én abban hiszek,hogy a szervezetünk tudja,hogy mit miért csinál...és mikor...
Én pl most az első 3 hónapban szinte csak zacskós levest voltam képes megenni.de csak azért azt,mert a férjem nem nagyon tud főzni ilyesmit,én meg képeteln voltam rá.Az amúgy bűnös dolgaimat,mint kv,csoki,egyebek,teljesen elfelejthettem.aztán amikor elmúlt a 12. hét,szépen visszatértek az életembe.

Én igazán a mérelgtelenítő dolgokban nem hiszek.Pláne nem,hogy hús,illetve állati eredetű fehérje nélkül kéne élni.Talán ez szakmából adódik,de nem véletlenül nem növényevők vagyunk.attól meg egyenes a falra mászok,amikor vki azt állítja,hogy mióta nem eszik húst,nem olyan agresszív,vagy indulatos...naná,nincs miből...
Állati fehérjére szükség van,ha minimális mennyiségben is.És igen,szt a szervezet tudja,hogy mikor kell...
És a legnagyobb butaságnak azt tartom,ha vki a gyerekére erőlteti rá...No ,azért megbántani nem szeretnék senkit...Kép

Amúgy pedig fehérjét tudsz növényi eredetűt is bevinni(bab,szója),ha már húst nem akarsz,de állati fehérje akkor is kell.

Chips:hát én csak elkezdeni tudom nehezen...abbahagyni még nehezebben Kép

Ilyen a mogyoró is...ránézésre tutálom,de ha elkezdem.... Kép

Egyébként én úgy gondolom,hogy pontosan az a lényeg,hogy nem kell MINDENT feladni a terhesség alatt.Pont hogy nem szabad.No most ne a kemény drogokra gondolunk,de pl a reggeli kávé,egy kis nasi vagy bmi,amihez hozzászokott a szervezet....Úgyis tudni fogja,mi kell neki...

anyapoc

Katica: őszintén? Nem tudom... én igazából egész életemben ilyen voltam, tehát húst akkor, ha belém diktálták... a vörös hústól alapból hányingerem lesz (na jó... ha úgy van megfűszerezve, hogy az anyja sem ismer rá akkor nem... és a házi hurkát is szeretem... asszem... évek óta nem ettem)... szóval ennek ellenére voltak patik. Igaz, mint ahogy most kiderült, az inzulinrezisztencia (és az amiatt kialakuló PCO) miatt... annál viszont szívás, ha az ember krumplit, rízst és hasonlókat eszik...

A húsnélküli kajálás a húgysavszint csökkentésére jó (ld. izületek) és a belek tehermentesítésére (ld. nem rohad bent semmi heteken át)... tehát szerintem igazából hosszú távon lehet hatása... de én azt mondom, hogy az ember mindenevő... és hát nekem is jobb lenne, ha néha ennék húst... de ha nem kívánom, akkor nem megy... mondjuk állítólag heti 1-2 alkalommal 10 deka fehérje már fedezi az ember komplett fehérjeszükségletét... többre meg nincs szüksége...

Ja... mi sok vega felvágottat eszünk, abban búzafehérje van... az állítólag egyenértékű az állatival... lehet, hogy azért nem kívánom annyira a húst...
csakegysokadnick

Anyapoc: lemondás téma: hát én egyszer teljesen kiakadtam. Az egyik fórum lombikos topikjában olvastam, hogy valaki már talán a 4. lombikját csinálta, millió+1 dolgon túl volt de azzal a felkiáltással, hogy ő már annyi mindenen túl van ezért joga van hozzá kijelentette, hogy ő kemény dohányos és még a terhessége alatt sem fog lemondani róla... na én ezen speciel teljesen kiakadtam...
csakegysokadnick

Sziasztok Csajok!

Anyapoc hol voltal? Kép

Lemondas? En most speciel babanet elvonon vagyok Kép jelentkezem az Anonim babanetfugokhoz. Kép
Azert nem szabadultok am meg tolem olyan konnyen! Kép

En is kavefuggo vagyok de nagyon, napi 2-4 es imadom!!! Kép Odavagyok az izeert!
Cigi: UTALOM!!! Budos es gusztustalan, egy terhes no NE cigizzen!!! Ez most eleg brutal beszolas volt de igy gondolom!!! Miert szennyezzuk akarva a sajat testunket es hagyjan hogy szennyezzuk de legalabb a babaet ne!!!
Hus: en csak azt szeretem amin nem latszik hogy egyszer allat volt Kép se csontot se eret se vert ne lassak de meg porcogot se!!! Kép
Kola? Epp most azt iszok! Kép Chips: a spanyolok eloetelnek eszik.

Bali hogy fogjak hivni a kisfiadat?

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy
ez tényleg elég egyszerű felfogás. lehet hogy pont ez volt az 1ik oka a meddőségének ...
Kicsit utána olvastam a PCO-nak meg az inzulinrezisztenciának mert nem voltam annyira képben.Nagyon összetett dolgok ezek így első nekifutásra.

Kép
katica_75

Katica: hát ja... de ha érdekel, ott a PCO-s topik... egész jó kis társaság gyűlt ott össze... és mindenki metforminozik Kép
csakegysokadnick

Kösz a meghívást, az a baj hogy ilyenkor mindíg gyanutfogok hogy:aha biztos nekem is ilyenem van!Ragyák stimmelnek, volt már dupla magas tesztoszteronom is, híztam is 2 év alatt 1 tizest...nem is sorolom tovább mert hétfőn a dokimat fogom zargatni ha beleélem magam Kép assszem kezdek kicsit hipo lenni! De a menzeszem max 35 napra mindíg megjött.

Tontica!
Jó hogy újra itt vagy Kép !

Kép
katica_75

Katica: Kép Hát ez már csak így megy Kép
csakegysokadnick

Ja a cigitémára visszatérve a munkahelyemen 9 emberből 6 dohányzik és állandóan úgy kell őket figyelmeztetni hogy húzzanak már ki a kijelölt területre.És még ők sértődnek meg ha szólunk...
Egy barátnőmnél ugyanez volt a helyzet és mikor teherbe esett, a doki szó nélkül kiírta volna már az első hónapokban."Megzsarolta" a kollégákat hogy ő lép, ha nem hagynak fel az irodai bagózással,ez hatott.De miért ez a hozáállás??Mindenki tudja hogy a passzív dohányzás ugyanolyan káros Kép

Kép
katica_75

Szia Lányok!

Húsevésről. Van egy régi barátnőm, aki vegetáriánus volt, mellesleg jógaoktató. Kicsit csigatempó, mindig is piszkáltam vele, mert én olyan pörgős vagyok. Egyszer elment babalátogatóba, ahol az újdönsült anyuka a tejhozam növelése érdekében állandóan alkoholmentes sört ivott. A barátnőmet is megkínálták vele. No onnantól, non stop azt itta, annyira kívánta a szervezete. Nézettünk neki egy B12 vitamin szintet, hát a béka segge alatt volt, injectióban kellett pótolni. B12 hiánya volt, azért itta a sört. Terhessége alatt azt mondta, ha megkívánja, fog enni húst. És megkívánta. Azóta 3 éves a kislánya és még mindig nem tért vissza a vega étrendre.
A kávéról. A terhesség alatt én minden reggel ittam egy gyengét.A szoptatás alatt, csak koffeinmentest, mert ha, nem , akkor sokkal élénkebb volt a baba, nem aludt. érdekes, hogy nekem alig volt hányingerem, de, kétszer azért kitaccsoltam és az mindig a kávétól volt.

Kép
Kép
sosi

Sőt, még károsabb a passzív dohányzás.
Nálunk szerencsére ilyen nincs, és a családban sem dohányzik senki.
(Én még akkor is "sértve" érzem magam, ha a buszmegállóban valaki mellém áll és totál rámfújja a füstöt.(
Kép
Bocs a dohányzóktól!Kép
És tisztelet a kivételnek!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Látom nincs ma nagy tolongás Kép
Szépen megy fel a hőm Kép és nagyon örülök neki ... ez már nálam nagy eredmény .... Dobok egy görbét. Kíváncsi vagyok a ferty mikorra fogja berakni a peteérést ...

Kép

Kép Kép
kokusz

Sziasztok!

Járok erre én is.
Sosi, Tontica! Nagyon sajnálom....
Tudom, nem vigasz, de én viszont örülnék, ha megjönne. A műtét óta ez a 32. cn, most már időszerű lenne... Szeretnék egy rendes ciklust.

Felteszem a görbémet, hát elég görbe...elég rendhagyó.
A ciklus elején a műtét miatt volt magasabb pár napig, utána viszont nagyon kihülős lett. Bár gyanítom, hogy esetleg a hőmérő nincs jól kalibrálva. Majd utánajárok.

Nem tudom eldönteni, hogy egyáltalán volt-e PÉ-m? Vagy ez most anov. ciklus?
Tudom, nekem most minden belefér. Akár még a 42 cn. is.
Azért bármilyen észrevételt szívesen fogadok!!!

Kép

Kép
regina3

Sziasztok!

Tontica

hát hosszú...betegség,munka,miegymás...de azért jövökKép..Meg úgy lehangoltatok és mivel semmi szívderítőt nem tudtam írni,ami gyógyír lehetett volna mindekinek,így hallgattamKép...
De annak ö9rülök,hogy már neked is jobba kedvedKépKép!

Csakegy

Lombikos dolog brutál.Asszem a lemondásnál is igaz,hogy az arany középút a helyes....
Ennél már csk az vérlázítóbb,hogy középsikolai évfolyamtársam azért akar gyereket,mert a hormonjai már nagyon dolgoznak....KépHát nagyon remélem,hogy ITT MINDEnKI ELÕBB LESZ BABÁS...pedig nem szoktam ilyen gonosz lenniKép!

Sosi

Hmmm....na ezért nem értek én egyet a vega dologgal...Az én barátnőm középiskolában lett vega,de csak azért nem evett húst,mert szegény állatok...Mondtam is neki,ne szórakozz,szt az oroszlán gondolkozik ezen?????
Persze sütött-főzött a családnak,de ő nem evett.egészen addig,míg egyszer kacsát sütöttünk és véletlen bekapott egy falatot...akkor azt mondta,mostmár mindegy...KépAzóta eszikKépKép...és ennek több,mint 10 éveKép!

Bagó:Tontica!!Ezt ugyn mondd már el a férjemnek isKép
én sem szeretem,pedig szívtam...az meg,hogy vki az orrom alá pöfkel,nálam is sértészsámba megy.Akár buszmegálló,akár utca...Irodában,zárt helyen meg vérforraló!Nálunk ugyan komolyan veszik,mert közintézmény és csak páran bagóznak a majdnem 80 fős tantestületből,de hogy egy ember ennyire ne foglalkozzon mással,ez számomra érthetetlen...KépÉs szomorú is...KépKép

Kokusz

PÉ tutkó 15-16. napKépKép!Ügyi vagyKép!

Regina

Hát nem segítek sokat,ha azt mondom,hogy elég érdekes ez a ciklusod...
De ha volt PÉ,akkor ott,ahova a Ferty rakta...
A furi inkább az,hogy sokkal magasabbról indultál,így inkább anovulációsnak mondanám...pedig azért van emelkedés...
Hát várjuk ki a végétKép!

Pussz

anyapoc

Közben rájöttem, hogy a Ferti valószínüleg jól rakta a PÉ-t és most van a 9. DPO. Megint elolvastam a 3-6-os szabályt, amit valaki jóval korábban felrakott ebben a topicban. Úgyhogy pár napon belül remélhetőleg megjön.

A ciklus eleje (első 4 nap) a műtét miatt lett olyan, kiszedhettem volna, mert nem informatív. De örülök, hogy egyáltalán fel tudtam rakni. Nekem vacakol az internet, sokszor nem enged mellékletet feltölteni, de legjobb az, amikor szó nélkül szétkapcsol, persze most már nem száll el, amit írtam, de volt olyan is.

Vega étrend
Csak annyit erről, hogy én is próbáltam. Az én motivációm elég komolytalannak fog tűnni, de leírom. A barátnőmmel a fogyás reményében vágtunk bele. És fogytam is a normál súlyomból 4 kg-ot secperc alatt. De nem annyira a hús miatt, hanem amit helyette ettem: sok zöldség, saláta, gyümölcs. És azt bírtam, hogy sokan irigykedtem, hogy milyen finomakat eszünk!? Rántott karfiol, rakott zöldség stb. Dehát ezt bárki megteheti.
Szóval szerintem is, az ember mindenevő (sajnos túlzottan is: még a mérgeket, hulladékot, szinte műanyagot is megetetnik velünk). Úgyhogy nem az a lényeg, hogy a húst együk vagy ne együk, hanem, hogy bármiből, de minőségit együnk, húsból pedig mértékkel.

Azért az ismerősök között van, aki elvi okokból nem eszi...

Kép
regina3

Úristen lányok! Élet hús nélkül???? Ez borzasztó...!!!KépKép

Cigi: mi azzal kezdtük a babaprojektet októberben, hogy leszoktunk... eszméletlen büszke vagyok magunkra... Gergővel sajnos voltak kisiklások...Kép szégyellem is magam szörnyen...

Tontica!
Hát gőzöm nincs, mi legeyn a neve. Apának sincs, de minden ötletet szívesen fogadunk!!!!Kép Ilyen karakteres családnév mögé, mint "Kiss"...

Anyapoc!
Te megmondtat!Kép

Holnap megint doki, majd mesélek. Hogy kell viselkedni a fizetős dokinál? az egy különleges állatfaj?...még sosem adtam pénzt dokinak...

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Minőségi hús és tejtermékek: (hátha valakit érdekel)

http://www.vargabiogazdaság.hu Tájékoztató a húsfeldolgozásról
http://beltane.holdon.hu Terméklista árakkal

Mi több mint fél éve fogyasztjuk a termékeiket. A különbség egyértelmű.
A biokolbászból a kislányom egy egész szálat megeszik magában és semmi baja. A bolti tele van adalékanyaggal és füstaromával teszik füstöltté, így nem csoda, hogy megfekszi a gyomrot.

Kép
regina3

Hú, bocsi, miket csinálok (aztán majd a netre fogom)

http://www.vargabiogazdasag.hu

Bali
Nem mondod komolyan?! A fizetős doki, ha magánrendelőbe mész, akkor szerintem nagyon korrekt.(7 éve így járok nőgyógyihoz) Én a borítékcsúsztatós dolgokat utálom, az olyan snassz, de abban is volt részem. És olyan is volt, hogy visszautasították...

Kép
regina3

Bali

Na ugye KépKép!
Én csak úgy snassz-mezei szinten a vizsgálat végén megkérdezem,hogy mennyivel tartozom és ő szépen megmondja...Én adom a lóvét,ő-ha kell- visszaad... KépBorravaló nincsKép!
No paraKép!
Naggyon kíváncsi vagyok,mit mond!Kép
Név...hmmmm...elképzelés sincs? KépMagyar vagy külföldi név....?Kép

anyapoc

Regina: köszi a linket Kép Asszem megvan az új pipiforrásunk Kép
csakegysokadnick

azért dobok egy görbét...
Kép
csakegysokadnick

Csakegy!

Te nagyon gyanús vagy...

anyapoc

Sziasztok!

Bali!
Nekem most ket olyan nev van ami tetszik:
Norbert,Roland!De ugye mindenkinek mas az izlese...!Kivancsian varom hogy majd hogy dontotok!Nekunk a 33.hetig ugy volt hogy lany,nem is gondolkodtunk fiu neven!Aztan a pofara eses utan csak az utolso napokban hataroztunk a neverol!

Cs1!
Szerintem tok jo gorbed!!!KépMeg igy cikk-cakkosan is!

A cigi temahoz nem szolok hozza,mert ebbol mar volt egy nagy vitam a masik topikbanKép!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa

Hogy hogy pofára esés???Bocs,hogy nem vagyok képben...

Sajnálom a vitát...Kép

anyapoc

Anyapoc... kicsit el is kezdtem reménykedni... de nem merem beleélni magam... szóval várok még egy hetet és ha addig nem jön meg, meglátom (de néha nagyon az az érzésem, hogy mindjárt megjön... elkezdett fájdogálni a hasam...)...
csakegysokadnick

(ja... egy csomószor láttam már ucsó pillanatban lezuhanó görbét... nekem meg még 1-2 nap...)
csakegysokadnick

Csakegy

HámábocsKép,de akkor Te most 12. DPO-n vagy!!!!Képez szuper!!!KépÉs önmagadhoz képest szárnyal a hőd!!!!KépÉs a hasfájás nem csak mensi jele...
Ahol nem időben mértél,ott előbb vagy később?Tudom,hogy artad,csak lsuta vagyok visszapörgetniKép!

anyapoc

az üres karikáknál a szokásos 7:30 helyett 6:15-kor mértem...
csakegysokadnick

Jóóóó,várjuk ki a végét,de ha nem is babás a görbe,akkor is szuper!!!!

anyapoc

Akkor érthetően alacsonyabb...és az ugrálás belefér...

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?