Új privát üzeneted érkezett!

Hoppá!
Ezt mondtam az elöbb,hogy fel akartam rakni újra,mert felraktam egy másik képet is,és nem sikerülKép

KépKép
takido

Cssk azt akartam mondani,hogy rendes csaj vagy hogy csak a nászút után dobtad...Kép

málna2162

Rájöttem mi a baj.Túl nagy volt a kép.Lekicsinyitettem,igy sikerült felrakniKép

KépKép
takido

Málna, milyen nászút után? Nem értem. Nem voltam házas, csak a vőlegényem volt, 7 évig voltunk együtt, ebből 4 évig laktunk együtt. Miután megismertem a suliban a férjemet, könnyebb volt szakítani. Tehát az utolsó volt vől-mel töltött héten jöttem össze a férjemmel, nem előbb....

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Fentebb azt írtad hogy 1 hete volt már a férjem amikor a másikból kiléptem...akkor nem értem.

málna2162

Egy hete (tehát a volt vőlegényemmel eltöltött utlsó héten) jöttem össze a (most már) férjemmel. Akkor még nem volt a férjem!!! Kép Csak rá 2,5 évre házasodtunk össze. Szóval akkor mégsem olyan durva, ugye? Kép

Kép

Kép

hoppá

Jaaaaaaa,így már értem!Első olvasatra azért nem ez jön le.NeeeeeeeemKépAzért tudunk mi fura dolgokat művelniKépKép

málna2162

Takido

Tök szépek vagytok!!!!Elhiszem,hogy mindent látni apa nyakábólKép

málna2162

Én értettem,hogy mit értettél félre,de azt is tudtam,hogy Hoppá hogy gondolta.A lényeg,hogy kiderült a félreértésKépKép

takido

KépKép
takido

KöszönömKép
Remélem hamarosan te is ilyen fotóval fogsz meglepni minketKép

KépKép
takido

Még évekkel ezelött én is így képeltem el.Fehér ruha meg ami ezzel jár.
Most már egy kicsit másként gondolom.
Szerintem ha összeházasodunk az gyorsan és minden felhajtás nélkül fog lezajlani.A szüleim két tanu meg mi.

málna2162

Értem.
Ez természetes,hogy mindenki másképp képzeli el.Én is megyek most nyáron kettőre is,az egyik szűk körben lesz,egy kastélyban kb.15-en leszünk,vacsi lesz,zene,meg mulatás nem.Helyette beszélgetés,pezsgőfürdő iszogatás(ezekben sajna nem vehetek részt,de megéri az áldozatKép)

takido

KépKép
takido

Főleg azért gondolom most már máskép,mert a dolgok felcserélődte.
Meg nem sok jó példát látok (sajnos) a környezetemben.
Pl.az unokanővéremék 7 év együttélés után házasodtak össze.Volt minden.Hófehér x méter hosszú limuzin ,galambok,tüzijáték.Kevesebb mint egy év múlva elváltak...Mostmár újra férjhez ment de úgy ahogy fentebb írtam.Van két gyerekük.Már nem nagyon akart felhajtást.A baráti körünkben idén (pedig még csak május van !) 3 házasság végződött válással...Az egyik még nincs két éve hogy összeházasodtak.
Csúnya dolog lesz amit most írok, de sajnos csak pénzkidobásnak gondolom.Egy csomó pénzt lehúznak az emberről.Lehet,hogy sokkal emlékezetesebb marad majd így hogy ilyen egyszerű volt.
Van egy ismerősöm a szüleik nem is tudták,hogy a fiatalok összeházasodtak.Jöttek haza az egyetemről beugrottak a tanácsra kértek időpontot és összeházasodtak.Hazafelé beugrottak egy restibe ittak egy sőrt és ettek egy szendvicset.A mai napig felemlegetik a dolgot!Kép
Idén lesz a 45.házassági évfordulójuk...

málna2162

Hát igen,a tartósság nem azon múlik,hogy mekkora volt a felhajtásKép

KépKép
takido

Azért ez durva.Május van és be kellett kapcsolnom a fűtést...

málna2162

<!--attachment: Hang0001-425490.wav*mime_wav.gif*audio/wav*57.1**Hang0001%2ewav --><center><pre>
Kép
Hang0001.wav (57.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

málna2162

Máténak ilyen jókedve van?KépKép

KépKép
takido

Nem most készült még régebben csak most találtam meg!

Nemtudtam jönni mert foglalt volt a gép!Kép(nem a legjobb mert a telefonommal csináltamKép)
Kép

málna2162

De nagyon aranyos voltKépKépKép

KépKép
takido

Hello, ismét jöttem. Most (pár órája)esett le, hogy mostanáig vannak-voltak jónás-napjaim.Kép Mit jelent a függőleges vonal a táblázatban? (a vízszintes végén?) Mert a mai napnál volt a függőlges vonal. Gondoltam biztos ami biztos, ma elkapom apát.Kép De az előző napokon hanyagoltuk egymástKép Kép Mostmár mindegy...
Ma vagyok a 27. napon.

Kata

Kép

Kép

hoppá

Addig tartanak a Jónás szerint a termékeny napjaid....Kép

málna2162

Sziasztok!

csak most tudtam jönni, jó sokat termeltetek... Kép
Vendég

Miről maradtam le??
Vendég

Sziasztok!

Cosmo!
Biztos visszaolvastad,hogy mindenki leírta,hogy ismerkedett meg a párjával.Ha gondolod,a te történetedet is szívesen elolvasnánkKépKép

Hoppá!
Szerintem még időben voltatokKép
Nem mintha nekem a jónás bejött volna,mert nekem később volt pé.mint ahogy jelölte.Csak annyit tudok mondani,hogy továbbra se tétlenkedjetek,mert nekem is eléggé a ciklus végén voltKép

KépKép
takido

Rendben, holnap reggel leírom, akkor picivel több időm lesz. Kép
Vendég

OkéKép

KépKép
takido

Helló Lányok!!KépBIZTOS megint NINCS itt SENKI!!!!Kép
Szóval tegnap túlságosan elfoglalt voltam,és Ma,meg TISZTA kóma!!!Szinte hivott az ágy magához,hogy feküdjek bele!!!Annyira fáradt vagyok,pedig szinte semmit sem csináltam!!!!Borzasztó ez az ÁLOMKOR!!!Szerintem ezt az Óriáskám műveli velem!!!KépNa mindegy!!Csak holnap be ne aludjak a munkahelyemen.Dóri!!Te jövőhéten megtudod,hogy mikor várható a babád születése!!!!Kép KépEz tök jó!!
Tünci-B.,hogy viselkedik???

Kép
bea27

Szia Bea!
Az álomkor engem is elkapott.Pár napja mindig elalszom délután.
Tünci-Bogár amúgy jól viselkedik.Most értünk haza az állatkertből,felmásztam egy kilátonak nevezett valamire(jó magasan volt)akkor kicsit szúrt a hasam,de hamar elmúlt.Most a fejem kezdett fájni,de az Tünci-Bogártól független szerintem.
Már nagyon várom a csütörtököt,és remélem,tényleg megtudom majd,hogy mikorra várható Tünci-BogárKép
Az álomkort leszámítva te jól vagy? Óriáska nem okozott mostanába hányingert,émelygést?

KépKép
takido

Sziasztok!
bocsi, hogy nem írtam de egész hétvégén nem voltam gép közelben. Kanizsán anyukáméknál nekiálltuk a rombolásnak. Parkett felszedés fal rombolás ilyen finomságok.

A mi történetünk:
Igazából az első találkozásra nem emlékszem, mert a párom fiatalabb mint én s a húginak volt osztálytársa egy haveri körben voltak sokat voltak nálunk. Ha nekünk valaki azt mondja, hogy t majd férj és feleség lesztek körberöhögjük.
Nekem akkor ő még kisfiú volt bennt voltam egy hosszú kapcsolatban, aminek főiskola ideje alatt vége lett. Megismerkedtem egy szombathelyi fiúval összeköltöztünk s húgi is ott kapott munkát s a párom is feljárt sokat.
Kiléptem a szombathelyi kapcsolatomból húgival egy albérletbe kerültem így a haverok közösek lettek.
Neki volt barátnője akkor én éreztem, hogy nekem ez a faszi kell flörtöltem vele s ő szakított a rossz kapcsolatával, majd rá pár napra összejöttünk. Egy kicsit gonosz voltam de annyira éreztem, hogy ő az igazi. S eddig bejött.
Azóta imádjuk egymást el se hiszem már lassan 3 éve.

Még nem jött a mikulás de már érezm a pocim nagyon szerintem reggelre itt lesz. Ma vagyok a 28.napon.

Kép
nika04

Sziasztok lányok!
Hol van mindenki?
Tegnap csak olvastam nem volt időm írni. Olyan jót bográcsaztunk.
Ilyen még nem történt velünk.. A párom vágta a fát a tűzre, (persze a földön, nem a betonon), és egy földdarab felpattant, persze hová..... a bográcsba.KépKép
Amit tudtunk kiszedtünk, persze ment le a bogrács aljára is...
Ahogy ettünk belőle a párom egyszer csak kitesz a tányérjából egy kavics darabot...KépKépKépKép
Szóval kőlevest főztünk mint a mesében.....

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt csajszik!
Ki hogy van?Kép Nika: piroska?
Többiek hova tüntetek?Kép

Andi
candi

Nem vagyunk ma valami bőbeszédűek....KépKépKépKép
Többiek hol vannak?

Candi, mit csináltatok a hétvégén?
Az a virág remélem nem az állapotodat akarja jelenteni... A virágok között ilyen beteg, vegy ilyen allergiás vagy?Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Látod belém bújt a kisördög, azért gonoszkodtam egy kicsit, remélem nincs harag..
Puszi :Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt Mindenkinek!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Piroska sehol gyomorgörcs az van + egy kis hányinger, de lehet, hogy ez beképzelés.
Sokat járok pisilni is, de ez lehet, hogy azért van,mert sajnos izgulok, ha meg kell jönnie jöjjön már.

Mikor teszteljek?
Arra gondoltam szerdáig várok.

Camdo!
Sajnos a párom is úgy néz ki mint a kisvirág aszmás. Kép((

sok a munka koncentrálni nehéz.

Kép
nika04

Jó reggelt!
Hát ti aztán tudtok csevegeni - két napra kiteszem innen a lábamat és alig gyöztem visszaolvasni Kép
Én ma vagyok a 12. napon - valahol a PÉm körül, úgyhogy apa nem menekülhet Kép szerencsé(m)re annyira nem is akar Kép
Most csak beköszöntem (életjel Kép), ha kicsit lazul a napom, még benézek (ez nem fenyegetés Kép )

Musz

KépKép
muszkuru

Mindenki dolgozik? Kép
Vendég

Muszkuru, akkor csak ügyesen.KépKépKép
Ha ügyesek vagytok ez lesz az eredményKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nekem takarítani kéne....., de eddig a kicsivel voltam az udvarom, most meg várom, hogy a többiek is felébredtek e már.
Cosmo, Te még nem irtad le a ti történeteteket.KépKépKép, majd pótold.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kedves kismamák!

Ezt találtam:

Öt jó tanács a reggeli hányinger ellen

A nap folyamán gyakran kortyolgass zsírszegény tejet.

Egyél gyakrabban, de keveset: rágcsálj kekszet, pirítóst.

A gyömbér kitűnő szer émelygés és hányinger ellen.

Naponta többször fogyassz néhány kanál joghurtot.

Kortyolgass ásványvizet és eszegess friss gyümölcsöt.

Remélem segít.

Kép
nika04

Én vagyok,csak néha dolgozni is kell!Kép
Plútó: én így is nézek ki most, mint a virágKép
Nika: ez azért még bíztató nem? Bár nekem 2 napja hányingerem van, de ez inkább az idő!
Muszkuru: merre jártál? Bár látom mi a távollét oka, végül is tavasz vanKép
Plútó: kőleves milyen volt? Én szombaton a barátnőmmel trécseltem este és néztem, hogy milyen öreg vagyokKép Csupa tizenéves volt éjfélkor az utcán! Apa addig bulizott, aztán hazasöförködtem és vasárnap délig fel sem keltemKép
Elkezdett esni, most akartam menni a piacraKép
Jó összevissza voltam, bocsiKép

Andi
candi

Szia!

Candi!
én se akarok bízni benne, mert csalódom a fönökasszonyomnak is szokott az időjárástól hányingere lenni én is erre gondolok.
Alul nagyon szúrogat, mintha meg akarna jönni.
Úgy döntöttem még szerdáig kibírom aztán tesztelek.

Nálunk még süt a nap.

Kép
nika04

KépKépKépKép KépKépKépKépKép

Mielőtt megismerkedtünk nekem már 3 éve nem volt kapcsolatom, mert célirányosan az igazit, életem párját kerestem és olyan kapcsolatokba nem ugrottam bele amiről már előre tudtam: nincs jövője.
A férjem pár hónapja volt túl egy szakításon, 8 évig élt együtt egy szörnyű növel, sose akarta feleségül venni csak a megszokás nagy úr. Végülis 2003 októberében szakítottak.

2004 Március 15.-én ismerkedtünk meg. Az első találozásunk egy belvárosi pici kis francia étteremben történt (azóta sajnos már bezárt Kép ), szerelem volt első látásra. Éjfélig beszélgettünk, aztán miután hazamentünk, egész éjjel sms-eztünk. Onnantól fogva minden nap találoztunk.
2 hét múlva 2004. Április 2.-án összeköltöztünk, odaköltöztem hozzá. Elég gyors volt, de mindketten tudtuk, hogy megtaláltuk az igazit.
2005. szeptember 15.-én a fél éves évfordulónkon megkérte a kezem egy köves szoliter gyűrűvel. Valahol vártam már rá, de, hogy ilyen hamar az nagyon meglepett.
Utána elutaztunk 2 hétre külföldre nyaralni, és ott vettük meg a karikagyűrűket.
Mikor hazajöttünk a nyaralásból elkezdtük szervezni az esküvőt, decemberben már le volt foglalva a helyszín.
Csupán csak a jó időre várás miatt húztuk el tavaszig, így 2005 április 16.-án házasodtunk össze. Olyan volt, mint a mesében. Szikrázó napsütés, 28 fok meleg, gyönyörű helyszín, gyönyörű dekoráció, finom menüsor, megható szertartás, szép ruha és 140 meghívott vendég.

Megbeszéltünk, hogy az esküvő után még 1 évig csak kettesben leszünk, mert ha baba lesz akkor ezek a gondtalan szerelmes utazgatós évek soha nem jönnek vissza.
1 hónapja volt az 1 éves házassági évfordulónk és mostmár minden erőnkkel a babára koncentrálunk.
Nem bántuk meg, hogy kihagytuk ezt az 1 évet, mert rengeteg nagyon szép élménnyel lettünk gazdagabbak, sokat utaztunk, berendezük a házunkat, sok közös programunk volt.

Most már csak a baba hiányzik... két gyereket szeretnénk, a másodikat akkor kezdenénk el amikor az első betölti az 1. születésnapját.
Remélem jövő ilyenkor ha még nem is lesz meg, de már a pocakomban lesz az első pici.
Kép
Vendég

Még mindig a túlélésért küzdök, úgyhogy csak pár szóban a hétvégémröl:
Péntek este moziban voltunk - Anyám nyakán, mindenkinek ajánlom, aki jókat akar nevetni, a sztori nem egy nagy agymunka eredménye, de a párbeszédek annyira jók, hogy végig hahotáztunk.
Szomaton vendégeim voltak, egyben ünnepeltük a férjem szülinapját (39), az anyu névnapját, és anyák napját. Én föztem az ebédet és sütöttem az ünnepi tortát, mindenkinek ízlett minden :-)
Vasárnap egy jó barátommal dolgoztam, segítettem egy grafikai munkájában (nem értek hozzá, így csak ötletekkel), az eredmény nagyon klassz lesz.
A hétvégére az tette fel a pontot, hogy felfedeztem, hogy a muskátlijaimat ellepték a tetvek (valószínüleg az új tövekröl jöhetnek), és a nyuszimban egy bolhát (úgy sejtem, az anyuék macskáitól, akikkel együtt kirándult a hétvégén az anyuék kertjében) Este rohantam a Fressnapf-ba, bolahirtó spray-ért.
Szóval tetvesek vagyunk, és bolhásak, de boldogok Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Nem tudjátok hol lehet megnézni a 2005-ben legtöbb fiú és lány nevet kapott 100-as listát?

A 2004-es megvan, de a 2005. évit nem találom sehol a neten.
Vendég

Sziasztok!
Most jöttem meg a munkábólKépNaná,hogy akkor esett az eső,mikor hazafelé jöttemKép

Cosmo!
Nagyon szép kis történet voltKép
Nika!
Akárcsak a tiédKép
Köszönöm a hányinger elleni tippeket,nagyon úgy tűnik,hogy neked is hamarosan szükséged lesz rájukKépHű de izgi,nagyon várom a szerdátKép

Candi!
A kolléganőim használnak egy orrkrémet,ami megakadályozza a pollenek bejutását,azt mondják,tényleg használKépHa gondolod megkérdezem a pontos nevétKép

Kis_Plutó!
Azért biztos ehető volt,amit főztetek,max.így mindenki óvatosabban falatozgatott,és legalább jobban érezték az ízeketKép
Mi is szoktunk hasonlókat alkotni a párommalKép

KépKép
takido

KépKép
takido

Takido!

Köszönöm szépen, ezt ismerem, ez a 2004-as lista.
Vendég

Egyébként én is azt hallottam, hogy a Tesco-ban lehet kapni valamilyen gyömbéres kekszet és az nagyon jó kismamáknak émelygés ellen!
Vendég

Azt nem tudtam.2005-ről csak olyat találtam,ahol pár név volt.Kép

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?