160 cm magas vagyok és azért szeretnék 50-re lemenni, mert akkor plusz 4 kg-ot hízhatok a terhesség alatt.
Elég jó "önmegtartóztató" ember vagyok, este 6 után nem eszem semmit, vagy ha mégis akkor csakis barna kenyeret valami joghurttal.
Gyakran tartok csümölcs napot amikor reggeltől estig csak gyümölcsöket eszem.
Persze én is nagyon szivesen ennék bablevest, meg marhapörit, hogy a lecsóról ne is beszéljek jajj de imádom ezeket, de akkor másnap akkora hasam van, mintha már jönne a bébi.
Ha lesz a baba természetesen nem fogok fogyózni
de ha egészségesen táplálkozom sok gyümölcs, zöldség, párolt húsok akkor elvileg abnormálisan sokat nem hízhatok.
Elvégre ehet az ember amennyi beléfér, csak éppen este 10-kor nem bolognai spagettit, hanem egy jó kis gyümölcstálat. Úgyanúgy eltelit és keb ötödannyi kalória.
Most fogyózom és múlt hét végén anyu a 3 napos ünnepre főzött a férjemnek és nekem:
borsólevest
rakott kelkáposztát
50 db palacsintát
20 lángost (csak a tésztát adta oda, én sütöttem ki)
ha hiszitek ha nem, a levesen kívül egyikből se ettem egy falatot se, pedig imádom mindet.
amíg a férjem velem szemben az asztalnál ette a jó kis sajtos-tejfölös lángost addig én 1 fürt szőlőt vacsoráztam.
Tudom ijesztően hangzik és azt hihetitek fakír vagyok, de már megszoktam.
Vagy eszem, vagy jó az alakom. Sajnos nekem választanom kell, mert a kettő együtt nem megy