Új privát üzeneted érkezett!

Szia Cosmo,

ezt nevezem alaposságnak.
Én csak fogorvosnál voltam, kicseréltettem az összes tömésemet terhesség előtt és voltam a nődokinál szűrésen.
Ti jó alaposak vagytok.

Takido, Bea
Fogjátok fel úgy a rosszullétet, hogy legalább van jele, hogy lakik bent valaki, Én mindig füligérő szájjal mentem hányni... Kép
És mint már írtam, 7 hónaposan is megtörtént párszor.
Vendég

Bizony, muszáj odafigyelni, így is annyi "buktatója" lehet a terhességnek, jobb kiszűrni előre pár dolgot.

Még készülök egy teljes vérképre terhesség előtt.
Vendég

Hát mi ennyire nem voltunk alaposak és Tomi 2003-ban elsőre összejött. Most viszont már féléve kűzdünk. Ebben a hónapban én is az orvos felé veszem az utam, mert szerintem nincsen pé-m.

A hőmérőzés erre jó volt, hogy kiderült... Másra sajnos nem nagyon.
Vendég

Én még sose hőmérőztem, igazándiból nem is tudom, hogy kell.
Abból tudom, hogy mikor van peteérésem, hogy akkor 2-3 napig totálisan más a hüvelyváladékom, mind a hónap többi napján.

Mitől alakulhat ki ha nincs peteérés?
Vendég

Bea, Dóri: kitartás, a kicsik éreztetik veletek, hogy jól befészkelődtekKép
Cosmo: nagyon jó, hogy ilyen tudatos vagy, bárcsak én is ilyen lennékKépProfilban találod a nevet az alpján keresgélj!
Muszkuru: csak ne éppen aktuális időben csökkentsetek, egyébként mérsz hőt vagy ilyesmit?
Sziszi: te végül csinálgattad az LH tesztet? Én nem tudom eldönteni vegyek e ilyet ebben a hónapban. Most egyébként sem tudom milyen csodapraktikákat vessek be. Teljesen tanácstalan vagyokKép Vagy mégsem?Kép

Andi
candi

Candi!

Te is lehetsz ilyen tudatos! Segítsek valamiben?

Bejelöltelek az iwiw-en!
Vendég

Cosmo: mindjárt visszaigazollak, most mennem kell, de jövök még csacsogni, akkor kereslekKép

Andi
candi

rendben, én itt leszek 17:00-ig
Vendég

Cosmo,
állítólag nincsen minden hónapban illetve hormonszint csökkenése okozhatja. Ilyenkor 3 hónapos kúra van hormonból, aztán van pé és általában könnyen teherbe lehet esni.
Anyu azt mondta, én is így lettem...

Candi,
vettem LH tesztet. És amikor felment a hőm a teszt mindig negativ volt, ezt beirtam a fertibe. az az okos program pedig bejelölte azt a napot pé-nek. Kész röhej...
Vendég

Azt olvastam valahol, hogy 26 év felett (vagy 28? nem tudom pontosan Kép ) már csak évi 8 hónapban van egészséges megtermékenyíthető petesejt.
Vendég

Kicsit szomorú vagyok már, mert úgy néz ki, hogy én is "elvérzek" ebben a hónapban is.
Ez nem lesz olyan sikeres, mint a múltkori...
Vendég

Szia Cosmo

Ne gondolkodj én jelöltelek meg a wiwen.
Nekem már van egy ördögfiókám,most a tesóra gyúrúnk.Sajna az ünnepek alatt összeszedtem egy lunbagót...Injekció,gyógyszerek...Júliusig levagyunk tíltva.
Kellenne a pontos születési idő,hány naposak a ciklusaid,mikor volt az utolsó pirosbetüs napok első napja,mióta próbálkoztok,.Ja és a neved(elég a kereszt)
Candi
A mainap az első vagy az utolsó mensi napod?!

KÖZÉRDEKÜ KÖZLEMÉNY
A táblázatban beírtutolsó menstruációs napoknál én azt első napnak írtam.Az az első ciklus nap.

Takido;Bea

Lehet,hogy kislányok a babák?!
Általában akkor van hányinger.

Ha összejön én is én is hányingerrel akarok küzdeniKépKép

málna2162

Szia Cosmo

Ne gondolkodj én jelöltelek meg a wiwen.
Nekem már van egy ördögfiókám,most a tesóra gyúrúnk.Sajna az ünnepek alatt összeszedtem egy lunbagót...Injekció,gyógyszerek...Júliusig levagyunk tíltva.
Kellenne a pontos születési idő,hány naposak a ciklusaid,mikor volt az utolsó pirosbetüs napok első napja,mióta próbálkoztok,.Ja és a neved(elég a kereszt)
Candi
A mainap az első vagy az utolsó mensi napod?!

KÖZÉRDEKÜ KÖZLEMÉNY
A táblázatban beírtutolsó menstruációs napoknál én azt első napnak írtam.Az az első ciklus nap.

Takido;Bea

Lehet,hogy kislányok a babák?!
Általában akkor van hányinger.

Ha összejön én is én is hányingerrel akarok küzdeniKépKép

málna2162

Andi, nem hömérözök (a lustaság fél egészség), Billings alapján figyelem az eseményeket, és amikor pé-m van (vagyis amikor azt hiszem, hogy van), fájdogál is a hasam
Május 31-én megyek dokihoz, aki koncentráltan a témára kivizsgál
Addig "csak úgy" próbálkozunk Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Málna,

ez a hányinger=kislány elmélet nálam megdőlt, nekem fiam lett...
Vendég

Szia Málna!

Visszaigazoltalak. Kép

Tőlem kéred az adatokat?
Vendég

Én állandóan duplázom.Még jó hogy ez nem olyan mint az sms...

Cosmo

Ne idegelj!Én még legalább két gyereket szeretnék.Lehet,hogy lemaradok?!

málna2162

Hidd el én is már 28 leszek és még nekem egy sincs.

Remélem azért beleesünk abba az évi 8 hónapba és megfogan a babánk! Kép

Egyébként ezt a Nők nagy egészség könyve írta. Kép
Vendég

Cosmo, ez vajon az évek számával csökken?
Vajon így 32 körül mire számíthatok?

Mindegy, felírom a listámra, és megkérdezem erröl (is) az orvosdoktort Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Anyusziszi

Azért írtam,hogy "általában".
Az én anyum pl végig rosszul volt velünk.A kolléganőmnek 4 lánya van és azt sem tudta a terhesség alatt hogy mi az rosszul lenni.
Szerintem is csak babona.De remélem bejön.Ha nem az sem baj.Azért kell a harmadik...Kép

Cosmo
Igen

málna2162

Csajok!

Ne gondoljatok a legrosszabbra minnél gyakrabban dolgoztok a témán annál nagyobb az esélye.

én olvastam egy pár cikket ezzel kapcsolatban a krisztina szokott nekem küldeni különböző témákról bejelöltem a baba-mamát is. S ott is ezt olvastam s én ebben hiszek:

Dr. Tahy András szülész-nőgyógyász: Nem a kor számít!

Véleményem szerint egy első gyermeket szülő nőnek nem a tényleges kora számít, hanem a biológiai kora. Egy egészséges, fiatalos nő nagy valószínűséggel nagyszámú egészséges petesejttel rendelkezik, így minden esélye megvan a teherbe esésre. A baj csak akkor kezdődik, amikor valaki későn döbben rá, hogy teherbe esése akadályokba ütközik, például zártak a petevezetékek. Sok mindenen lehet még segíteni, de vigyázat, az évek gyorsan elrepülnek.

Én is 28 leszek októberben s eszem ágában sincs ilyenen agyalni. S én is hármat szeretnék. nem gondolom azt, hogy elkéstem.

Csak hajrá lányok fő no para bízni kell s dolgozni az ügyön.

Málna!
Hogy van a kisfiad, s te?

Kép
nika04

1978.07.14

mindig 28 nap, legutóbb volt: április 29.

még nem próbálkozunk, majd csak augusztustól. Bea a nevem Kép
Vendég

Sziasztok!
de aktívak voltatok ma, bezzeg este mindenki apát pátyolgatta, mert csak egyedül voltam gépközelben.KépKép
Ma olyan jót sétáltunk ebben a szép időben, vettem egy csomó muskátlit. Most meg alig tudom utolérni magam.
Épp a kicsit altatom, ugyhogy gyors leszek.
Én mind 2 (3) gyerekkel csak émelyegtem, de azt egész nap. Rosszul csak az éhségtől voltam, ugyhogy főleg Adrival képes voltam éjszaka is enni.KépKépKép
Na ez nem épp jó példa, ne kövessétekKépKépKép
Cirka harminc kg. lett a végeKépKép
Igaz le is ment akkor még, Viszont Kriszti után már nem ment le annyi.
Erről még nem hallottam, hogy már huszonévesen is nehezebb teherbe esni, én is remélem, hogy nem igazKépKép
Szülés ügyben hallattam, hogy 23 év alatt könnyebben megy az egész, de szerintem ez is sokmindentől függ.
Na ma is már csak este leszek, mert a héten én is dolgozom, délutánonként.

Gabi
Remélem este még itt lesz valaki

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kép

Bea,Takido

Adjatok meg hetet és napot!Köszi

málna2162

Nagyon tetszik a táblázat!!

Kép
Vendég

Málna, Cosmo
ezeket a cuki babákat és képeket honnan veszitek???
Vendég

Kép
Kép

Ilyenekre gondolszKép
Én innen babanetről mentem le.

málna2162

osmo,
most jelöltelek az iwiwen.

Léptem, majd jövök..

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Cosmo,
most jelöltelek az iwiwen.

Léptem, majd jövök..

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Málna,

légyszives írd be nekem a táblázatba a mai napot, mert megjött Kép május 5.
Így jártam, pedig hogy bíztunk benne, mert a férjem is januári.
Szegény már tervezgette, hogy együtt fogja ünnepelni a szülinapját a lányáéval.
Ezt kérte a 32. szülinapjára...
Vendég

Anyusziszi

SajnálomKép
Kép

málna2162

Málna, én innen:

http://www.kiscsilli.try.hu/

Anyusziszi!

Nagyon sajnálom én is! Kép
Vendég

A babaneten hol vannak ilyenek?
Bocs, de nem tudom...

A mozgolódó babát, ha kimásolom, nem mozog
Vendég

csak akkor mozog ha utána beilleszted és elküldöd.

FÕmenü-Erről-arról-Gifek és feltöltések
itt is van egy csomó

málna2162

Kép

Köszi Cosmo, sikerült!!!
Vendég

Bocs Málna, a tiédet is megpróbálom a babaneten.
Kiderült, hogy a képemen másik képnézegető van, azért nem mozog semmi.
Vendég

persze gépemen, csak elütöttem Kép
Vendég

Hány kg-mal indultok a terhességnek?

Én most 54 kg vagyok, de augusztusra szeretnék lemenni 50 kg-ra és onnan indulni.

Tudom, hogy ezt így képtelenség meghatározni, de 15 kg-nál többet nem igazán szeretnék felszedni. Kép
Vendég

50-re?Minek?
Hány centi vagy?
Én 55 voltam (168 cm)és 12 kilót szedtem fel.Nem kell kettő helyett enni...
Én most elkezdem a 90 napos diétát.remélem csak 60 napig fog tartani.Le akarok szokni a kenyérfélékről.Az első terhességnél minidig megkellett magam erőszakolni hogy kevés kenyeret meg péksütit egyek.
Nem volt egyszerű de sikerül!

málna2162

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Ez szép terv és kívánom sikerüljön.
Ha vigyázol, fog is.
Én 24 kg-ot híztam. Pedig az első 7 hónap után 12 kg-nál tartottam, aztán 1,5 hónap alatt még 12 kg. Igaz rólam 14 kg lement a szüléssel, mert nagyon vizes voltam.
Én tényleg nem ettem többet és mondhatom, hogy ez alkat kérdése is. Aki vizesedik annyira nagy lesz, mint akit felpumpálnak, de ez le is megy...
Vendég

Kép
Nekem ilyen kisfiús képem van.
Én is mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön a hízással kapcs.terve.
Én veszélyeztetett terhesként nem igazán tornázhattam, Adrival kórházban is feküdtem 4 hetet, ez után csak ugy jöttek a kilok.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Gabi,

A veszélyeztetett terhesség megint más. Elvileg, ha valaki nagyon fegyelmezett és szinte állandóan magával tud foglalkozni, annak biztos sikerül.

Nálunk biztosan nehéz lenne, mert most is az a bajom, hogy fogyóznék, de akkor Tomi sem eszik főtt ételt(változatosan). Mindig az kell neki, amit én eszek.

Ha meg egyáltalán nem ülök le vele, pl. meginnék este egy kefírt, akkor közli, hogy ő sem éhes.
Vendég

Én a 176 centimhez 60 kg vagyok. Ezt +/- 1-2 kg-mal tartom - családi vacsorák után több Kép, stresszes munkahét után kevesebb... Kép
Azt hallottam, hogy nemcsak túlsúlyosan, de túl soványan sem egyszerü teherbe esni

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Sziszi!
sajnálom, hogy bepirosodtál.

Mi is mindig apával ettünk egyet függetlenül, hogy elötte ettünk olyan jóízűen tudott enni.

A kilókkal én is hadilábon állok, mióta megtaláltam a párom ő ducika is és én felszedtem 10kg.
168 cm-es vagyok s most 59 kiló vagyok.
2003-ban 49 tudom az vékonyka volt egy 55 kilóval megelégednék. Hiába figyelek a vacsira hiába tartok gyümölcsnapot hetente s hiába tornázom nem megy csak az alakom változik izmosodik a kiló az marad.
Fogyókúrára nem vagyok képes, majd ha elérem a 70-et persze gyerek nélkül.

Cosmo!
Köszi a honlapot nagyon jó!

Gabi!
jártam ma is a babafalván s mivel babázom a hétvégén megtanultam egy két mondókát anyunak egy verset remélem sírás nélkül elmondom

Kép
nika04

Kis_plutó

Olyan jó hogy a múltkor beszéltünk a gyógyszerbeadás fortélyairól.
Mátéval teljes közelharcot kell folytatnom hogy bevegye a gyógyszereket.
Mindent kiszimatol.Tegnap a kakaóba csempésztem bele az antibiotikumot.Hozzá sem nyúlt...
De a csokis danette puding az bejött!!Lehet hogy megutálja mire meggyógyul,de legaláb beveszi a gyógyszert!!
Kép

málna2162

160 cm magas vagyok és azért szeretnék 50-re lemenni, mert akkor plusz 4 kg-ot hízhatok a terhesség alatt.

Elég jó "önmegtartóztató" ember vagyok, este 6 után nem eszem semmit, vagy ha mégis akkor csakis barna kenyeret valami joghurttal.
Gyakran tartok csümölcs napot amikor reggeltől estig csak gyümölcsöket eszem.

Persze én is nagyon szivesen ennék bablevest, meg marhapörit, hogy a lecsóról ne is beszéljek jajj de imádom ezeket, de akkor másnap akkora hasam van, mintha már jönne a bébi. Kép

Ha lesz a baba természetesen nem fogok fogyózni Kép de ha egészségesen táplálkozom sok gyümölcs, zöldség, párolt húsok akkor elvileg abnormálisan sokat nem hízhatok.

Elvégre ehet az ember amennyi beléfér, csak éppen este 10-kor nem bolognai spagettit, hanem egy jó kis gyümölcstálat. Úgyanúgy eltelit és keb ötödannyi kalória. Kép

Most fogyózom és múlt hét végén anyu a 3 napos ünnepre főzött a férjemnek és nekem:

borsólevest
rakott kelkáposztát
50 db palacsintát
20 lángost (csak a tésztát adta oda, én sütöttem ki)

ha hiszitek ha nem, a levesen kívül egyikből se ettem egy falatot se, pedig imádom mindet.

amíg a férjem velem szemben az asztalnál ette a jó kis sajtos-tejfölös lángost addig én 1 fürt szőlőt vacsoráztam.

Tudom ijesztően hangzik és azt hihetitek fakír vagyok, de már megszoktam.
Vagy eszem, vagy jó az alakom. Sajnos nekem választanom kell, mert a kettő együtt nem megy Kép
Vendég

Halihó: megint gyors bekukk, aztán már megyek is finom pizzát csinálniKép Ezt kapja a fogyókúraKép
Én 172cm vagyok és 57kg nekem ez a versenysúlyom, bár tavaly 64 voltam.
Annyit írtatok, nem tudok reagálniKép
Málna : ma az első napon vagyok Sziszivel szinkronizálok és mindjárt elalszom .
Szerintem egyébként, ha az átlagsúlya ilyen lenne a Magyarországi nőknek, mint ezen a topicon csupa csini nő szaladgálna az utcánKép
Cosmo: ezt a menüt nem kellett volna írni, mert napok óta palacsintára vágyok, erre tessékKép
Sziszi: én is úgy érzem csak elszórtam a pénzt erre a tesztre, nem mutatott semmitKép
A korról meg annyit, én vagyok itt a legöregebb, de nekem is azt mondja a dokim, hogy biológiailag teljesen rendben van ez a kor semmi aggodalomKép Azért néha elkap a para, pl most, hogy eszembe juttattátokKép
Na csók, holnap jövök!
Aki nem lesz annak nagyon szép hétvégét kívánok!KépCsak azért van háttal, mert most lépek le

Andi
candi

Sziasztok!

Tényleg jól belehúztatokKépAlig győzöm végigolvasniKép

Sziszi!
SajnálomKépazt hittem,hogy követsz minket.

Málna!
Számításaim szerint én ma vagyok 6 hetesKép

Gabi!
Mit dolgozol délutánonként?
Este én is sétáltam egyet nekem is jól esett.
Az oviban meg fociztam a fiúkkal,és az is jól esett.Fura,mert,ha állnom kell,akkor meg rosszul vagyok.Ki érti ezt?

Nika!
Nálad mi újság?Nagyon szorítok,hogy sikerüljönKépKép

Hányinger~gyerek neme,hallottám már példát mindkettőre.Én annyit sejtek,hogyha ápr2.-án jött össze akkor kisfiú,ha utána pár nappal,akkor szerintem kislány,de majd 34 hét múlva kiderül KépreméljükKép
A súlyról annyit,hogy habár nem a babára koncentrálva,de pár hónapja én sem ettem 6 után,néha 1 után,meg eljártam futni,így 47-48 kilóról lementem 44-re.A terhességet tehát sikerült innen kezdenem,ja és mindehhez vagyok 158-160cm.Hát 10-12kg-nál én sem szeretnék többet hízni

KépKép
takido

Sziasztok!

Takidó
csak helyettesítek a párom munkahelyén. Az irodát és az öltözőket, ebédlőt takarítom. Kb. másfél óra, de olyan jól esik egy kicsit kimozdulni.KépKép
Imádom a gyerekeimet, de egy kis szabadság úgy fel tud tölteni. De ma voltam utoljára, időnként kell menni, mikor szabin van a takarítónő.

A várandós topicban is olvasgatok, talán a 2007-ben szeretnék szülniben tettek fel egy weboldalt címet, ami a nemre vonatkozik. Ott magnéztem és a gyerekeim neme stimmel.
Majd átírom ide a címet, mindjárt jövök.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Azt elhiszem,hogy néha jól tesz egy kis változatosság.
Azt a címet meg várom,és előre köszönöm.Kép

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?