Tirza!
Akkor küldök nektek pár képet, remélem, fogtok örülni neki.
Azt hiszem, a különleges sorban a várakozási idő jelentősen lecsökken. Azt gondolom, jó mindig készenlétben lenni, tehát várja azt a babát az ágyacskája, kocsija, ruhácskái, hogyha jön, akkor ne azután kelljen rohangálni.
Mostantól kezdve ez lesz a legboldogabb időtöltésetek.
Nálunk sem volt totális siker az örökbefogadás gondolata anyósomék részéről. A férjem viszont elmagyarázta nekik, hogy ez az egész mit jelent számunkra, továbbá azt is, ha a babánkat nem fogadják el, sajnos megszünik köztünk a kapcsolat. Azt nem állítom, hogy teljesen elfogadták az örökbefogadást, de Gergőt nagyon szeretik.
Egyébként meg az én szüleim mindent megadnak Gergőnek, sosem fogok rágódni azon, hogy a férjem családja miként érez. És a férjemnek is Gergő a legfontosabb, mindenre képes érte.
Teljesen biztos vagyok abban, ha én szültem volna egy babát, a kapcsolat akkor sem lenne tökéletes. És ez nem a gyermeknek szól, hanem az én személyemnek. Engem pedig már nem érdekel, hogy miként vélekednek rólam. Van egy gyönyörű gyermekem, egy férjem, aki imád. Kell ettől több?