Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Kiscsillag!

Szerintem jó az ötlet!! Milyen adatok kellenek hozzá még??

Eszti!!

Én a fejem és a vállam alá szoktam tenni mondjuk tv nézéshez, olvasáshoz. Alváskor pedig vagy a két térdem között és a pocakom alatt van, vagy a férjem feje alatt! :-)
NEkem sajnos nem a tönkölybúzás van, de már bánom, hogy nem azt vettem!

Üdv: Dóri

Kép
nagydora

Szia Kiscsillag!

A táblázatban szereplő adatokat a doki kivételével (aki a Mészáros) a profilomban megtalálod. Kép

Üdv.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Szopipárnát én terhesen nem használtam, nem tudtam kényelmesen ráfeküdni, nem jöttem rá a titokra Kép No és sokat fájt a derekam mindenhogy, sehogy sem volt jó a 33. héttől...
Viszont most nagy hasznát veszem, főleg, mióta ülni tudok rendesen Kép

A pénteki talit mi kihagyjuk, majd hozzatok beszámolót és képeket!

Szép napot!

Réka és Sára (holnap 4 hetes Kép
sampa

Dóra Kép
Orvosod és mikorra vagy kiírva.

Veronikusz Kép
Köszi szépen!! Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Dóra Kép
Orvosod és mikorra vagy kiírva.

Veronikusz Kép
Köszi szépen!! Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!
Kiscsillag!
Tök jó ötlet! A dokim: Vida, máj.17re vagyok kiírva, Bp-en lakom, és 30 éves vagyok.. asszem ezeket kell kitölteni..Kép
A kiírt időpontom és a heteim száma nem stimmelnek, mert 1 héttel előrébb van hozva a szülésKép hogy miért, nem tom, de alkalmazkodomKép
Szopipárna: nekem tök jó a sima,nem tönkölyös szopipárna, a lábaim közé szoktam kapni, mikor oldalt fekszem, és már alszom isKép Tényleg felkelek éjjel, ha elforgolódtam volna, vagy valami, mert fajni kezd a hátam..
Ja, ma vettünk újszülött cumisüveget, meg cumit, hogy legyen.. Aventet.. De nem nagyon akarok sterilizálóra költeni. Van ötletetek? Mert iszonyú drága dolog, az bizti.. Ti hogy oldjátok meg a cumik és mellszívók sterilizálását?
Ildi! Te meg hol vagy? Remélem nem vagytok betegek!
Puszi mindenkinek!
37+3

satuk

Sziasztok!
A pénteki találkáról. Má rmegint összekevertem az időpontot, és delet írtam, mikor előtte má rfixáltuk a 11-et. Most akkor hogy legyen? szavazatokat kérek, és holnap este lezárjuk a dolgot, jó?

Stzerilizálás. Nekem az egyik benti csecsemősnővér mondta, hoyg ne csiáljak belőle nagy faxnit, mert a mellünket sem sterilzilájuk folyton..
szóval vettem a chicconak sterilzáló folyadékát, még mindig azt az egy flakont hazsnáljuk, illetve márnem nagyon hazsnáljuk. Meleg vízben alapos mosogatás, és utána abba ázik, és utáan leöblít. Ha nem vagy nagyon kényes, (én sem voltam) akkor napi 1x sterilizálsz, amúgy meg rendesen elmosod, később ritkábban.

Kiscsillag! Nagoyn jó ötlet: Szóval Budapest, xv. ker, Bocskai u. orvos neve: Hegedűs, Benedek születési ideje: 2005. 09.08.

Tünde (Bene 8 hó)

mtunde

Szia Satuk,

a védőnő nekem azt mondta, hogy a sterilizálóra kár költeni, főzzem majd ki a cumikat. Abban a vízben hagyni kell, hogy kihűljön, és csak lecsöpögtetni szabad, eltörölni nem. Állítólag ez a legjobb!

Kiscsillag,

szerintem is jó ötlet a táblázat!

Jube 32+4

Kép

Kép
jube

sziasztok,
a Murphy-kisasszony könyvében azt olvasni, hogy ha az első gyereked cumija leesik a földre, felveszed és kisterilizálod, ha a második, akkor felveszed és az inged ujjába törlöd, míg a harmadiknál a kutyát küldöd érte :-))) Na ez csak vicc, én jót nevettem rajta, de azért van benne valami igazság. Az élet nem steril. Persze ha valaki így nyugodt és ideje is van rá... Én is kifőztem az elsőnél - kutyánk még nincs :-)))
szép napsütéses napot kívánok Rita
nováky_rita

Sziasztok!

Nem tüntem el, de mostanában nem sok időm volt írni. Szerencsére nem vagyunk betegek :-) Több mint két hétig Miskolcon voltunk, nagyon jó volt. Marcinak alul kibújt két foga! Egy kicsit szenvedett vele, most várjuk a többit!

Kiscsillag, jó ötlet a táblázat!
Az én adataim: Ildikó, 30 év, Budapest III. ker., Márton, dr. Vida Gábor, 2005. október 28.

Satuk! A szülés már itt van a kanyarban! Gondolok Rád!
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a szopipárnás beszámolókat.
Sterilizálás: Teljes mértékben egyetéretek Rita véleményével!Nem is ragozom tovább.

Kiscsillag!
Az én adataim: Eszter (32+5),30 év,
Bp.XI.ker.,dr.Mészáros,június 23.-ra vagyok kiírva, és már van 2 gyerkőc:Zolika 11,Boglárka 8 éves.
Köszi,aranyos vagy hogy ilyet felvállalsz.

Szép estét mindenkinek!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Szia Mano4!

Merre laksz a XI. kerületben? Mi is itt lakunk a Galambóc utcában. Kép
Van még valaki aki erre lakik? Vagy az első ker.-ben?

Üdv.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Egy kérdés. A picinek melyik NUK-os csumival adjam a lefejt tejet? Azt mondtátok, hogy kis lyukú legyen. Teás? Nem, ugye? Lehet a tejes. Kép
Én nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, mert este odaadnám neki a napközben lefejt tejet, de nem hajlandó elfogadni. Bömböl hogy nem macerálja. Inkább addig szívja a cicit, míg az már porzik. Olyan százaz. Estére mindig kevesebb tejem van, bár eddig mindig elaludt csak cicizéssel. Nem üvöltött hogy éhes lenne. Ezek szerint elég neki. ?

Köszi. Jó éjszakát!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
NEMMONDJÁTOK, hogy tejes, teás, stb cumi is van.. én ma vettem avent Null kilóméteres cumisüveget-1csöppöst, meg Avent cumit.. és ez nem elég???? No most már osztán!
KépKépKép
Rita, igazad van! Tényleg nem kéne túlparrantani a sterilizálás témát.. valahol pár hónappal ezelőtt én sem tettem.. pár hónap múlva sem fogom.. remélemKép
Joccaka!

satuk

Sziasztok

Sztem is tul van spirazva a sterilizalas tema, sztem nem szabad/na vegyszerezni csakis kifozni es kesz, en igyekeztem minden vegyszert hanyagolni az elso 4 honapban ugy mint cumisuveg tema, mosas stbKép
Reka

Kép
vaktyuk

Satuk!

A NUK-nál van a cumi (szililon) belsejében vagy 1/4 vagy pl. 1/2 körcikk. Ez a rajta lévő lyuk nagyságát jelzi. 1/4 cikk = pici lyuk, azaz teás; 1/2 cikk = nagyobb lyuk = tejes. Ha jól tudom van talán főzelékes is. De én ilyet nem vettem és talán nem is láttam. Más márkánál nem tudom hogy hogy van.

Üdv.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nagyon izgulok, remélem nem rontottam el senkinek az adatát! A hiányzókat lécci írjátok még meg és azt is beleteszem. Ha valakit kihagytam elnézést! Szóljon bátran és pótolom! Kép
Remélem tetszik, de majd még csinosítom. Kép

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Tünde!

Küldtem e-mailt!

Kép
kuha

Sziasztok!
Kiscsillag, helyesbíthetek? Amúgy nagyon tetszik a táblázat, tök jó ötlet. Köszi.
Szóval:gyermekek: Áron és Csaba.Orvos:Dr.Sipos Sándor,szül.idő:2004.03.17.és 2005.12.13.Puszi.Andi

Adri, megint sehol?

Sajnos én nem tudok a találkára elmenni, mert két gyerekkel kicsit nehéz lenne bebuszozni. Ha valaki találkozik Ferenci Erzsikével, legyen szíves mondja meg neki, hogy üdvözlöm.
Köszi
andry

Sziasztok!

Kiscsillag! Nagyon szép a táblázat!

Satuk! Az Avent cumi+cumisüveg teljesen jó és elég! Eleinte az egy cseppes tökéletes, aztán majd csak a cumi részét kell cserélned két ill. három cseppesre. Nekünk is az van és nagyon bevált!
Én naponta egyszer főztem ki a cumikat és a cumisüvegeket is. Bőven elég szerintem, felesleges vegyszereket használni!

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Sziasztok!!

Eszti, Veronika!

Én is 11. kerületi voltam. Született Hengermalom úti! :-)

Kiscsillag!

A dokim doktor Gozár, és június 16- ra vagyok kiírva.

Az a nagy helyzet, hogy én még nem vagyok biztos a holnapban, mert beteg a férjem..., de azt hiszem a 11 óra jobb lenne!!

Egyébként én azt a tanácsot kaptam a bartátnőmtől, hogy vegyek fertőtlenítő folyadékot, és egy nap egyszer dobjak bele mindent és kész!! Gondolom a gyerek immunrendszere is attól erősödik, ha néha találkozik egy kis kosszal...

Ma megyek dokihoz. Kíváncsi vagyok..

Ja, és még egy kérdés:
Ti hogy bírjátok ezt a hülye időjárásváltozást?? Senkit nem visel meg?

Üdv: Dóri

Kép
nagydora

Kiscsillag,

köszi a táblázatot, az én dokim dr. Molvarec, és 2006.06.24-re vagyok kiírva. Mit szólnátok még egy szülésznős oszlophoz? Én Várnai Gabikát kértem meg, legyen a választott szülésznőm.

Elég esősnek mondják a holnapot is... nekem a 12 lenne jobb, de mivel azt sem merem 100%ra ígérni, hogy nem késünk, (Hurciával megyünk) nem akarok voksolni. Esőben is megtartják ezt a rendezvényt? Vagy van esőnap kitűzve?

szép napot mindenkinek,
Jube 32+5

Kép

Kép
jube

Köszi mindenkinek az adatokat, már csinálgatom, javítgatom! Kép Andry bocsi, a Te adataid is rendben lesznek. Akkor lesz még egy szülésnős oszlop, azt is írjátok meg és a hetek helyett én inkább olyat csináltam, hogy kisfiú/kislány? Ezt is írjátok meg, aki tudja persze. És a neveket is ha már van!! Kép

Köszönöm!
*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Bár én ritkábban járok ide, azért bekerülhetek én is a táblázatba?
Köszönöm!

Adataim:

Kuha / 26 éves / Mogyoród Kép / Gergő / 2005. 09.03. / Dr. Bagdány, Dr. Szathmáry
szülésznő: Krohné Kesztler Klári

Kép
kuha

Szia Kiscsillag,

nekem Panni nő a hasamban. Kép

Jube 32+5

Kép

Kép
jube

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag, olyan kis aranyos vagy!!!! Szülésznőm: Ferenci Erzsike (úgy tudom így írja a nevét).
Ez az idézet nagyon szép, amit írtál.Megnéztem az oldaladon, hogy éppen hol tartotok baba ügyben és nagyon szorítok. Remélem minél hamarabb felkerülsz a táblázatodba!!!!!!!!!!!
Puszi.Andi
andry

Köszike.
andry

Sziasztok!

Kiscsillag, nagyon jó ötlet a táblázat, ügyes vagy, küldöm én is az adatokat: 28 év, Budapest, első baba, júl 28-ra vagyunk kiírva, Dr. Tóth Ferenc az orvosom, még nem tudjuk a Manó nemét.

Zsu 27+6

Kép
zsu11

Kiscsillag!

Bár nekünk nem volt fogadott szülésznőnk, de írd be mellém Keszegh Évát, mert ő volt az elsőnél az ügyeletes és ha tényleg lesz nálunk 3. baba (férjem ezzel riogat Kép)))) akkor csak is ő lesz. Ha valaki bizonytalan akkor válassza őt. Nem fogja megbánni.
Csak halkan megjegyzem, hogy Gabikával egy ismerősön nem volt nagyon megelégedve. Kép

A holnapi napról csak annyit, hogy mivel 2 gyerekkel elég nehéz a szigetet megközelíteni, így bármennyire is szeretnék, valószínüleg nem fogunk menni. Elég béna helyszín-választás volt részükről. Kép

Sorry. Kicsit negatívra sikerült ez a hozzászólás.

Szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok, akkor várom a hiányzó adatokat! Holnap felteszem az új táblát, Kuha abban már benne leszel Te is! Bocsi, hogy kihagytalak! Akit még kihagytam (nem szándékosan) jelentkezzen!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok.
Akkor odaigyekszem 11-re és 12-kor is kint állok majd atáblával a szökőkútnál. OKÉ?

Ki jön??? vag yne menjek??? Kép

Tünde

Ui. (nálunk már most a kutya hozza vissza acumit, pedig első gyerek Kép

mtunde

Sziasztok!

Kiscsillag!

Nagyon jó ötlet volt ez a táblázat. A hiányzó adataim: a szívem alatt kislányt hordók és Rékának fogják hívni. Az orvosom Dr. Hegedűs, május 17-re vagyok kiírva és a választott szülésznőm Várnai Gabika. És egyre jobban izgulok, mindjárt itt az idő.

Sterilizálással kapcsolatban én is azt hallottam, hogy egy nap elég egyszer kifőzni és nem kell hozzá semmi vegyszer. Cumi: én két különböző formájú cumit vettem, mert azt mondták, hogyha az egyiket véletlenül elhagyom és egy másikat veszek, nem biztos, hogy elfogadja majd a baba. EZért már az elején felváltva kell (nem kell, csak ha igényli) odaadni.

Én sajna nem tudok holnap menni, mert szombaton vizsgám lesz és még tanulnom kell. De remélem majd tesztek fel képeket.

Vica (38+1)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok,

itt a meghívó a holnapi napra, időpontokkal:
http://www.babaszovetseg.hu/meghivo11.htm

Tünde,
mi jövünk, Hurcia és én, de védőnő időpont van előtte, ezért nem tudom, hányra erünk oda. Remélem 12kor ott tudunk lenni.

Jube
32+5

Kép

Kép
jube

aKKOR A 12 A TUTI. aKKOR OTT LESZEK ÉN IS A SZÖKÕKÚTNÁL egy Babanetes táblával Kép

Van akinek csak akorábban jó?

mtunde

Sziasztok Lányok!
Kiscsillag!
Ügyi vagy!Ha jól értettem nekem már csak egy hiányzó adatom van: a pocaklakóm kiscsajszi.(valószínűleg Rebeka) köszi a fáradozást!

Bocsi,már nem tudom ki kérdezte,hogy merre lakom a 11.ker.-ben,de válaszolok.Mi Gazdagréten lakunk a Rétköz utcában. Van valaki aki netán erre lakik?

A holnapi nap nekünk sem valószínű hogy össze jön.Hétfőn reggel megy a fiam erdei iskolába 1 hétre,így neki kell vásárolnom.Hétvégénk is zsufira sikerült,így mindenképpen holnap kell egy kicsit a fiamat rendezgetni.Bocsi,pedig igyekeztem,szerettem volna talizni Veletek.

Ha jól emlékszem,kedden Keszeg Éva tartotta a szülőszoba látogatást,nagyon szimpinek tűnt így első látásra.
Mindenkinek szép estét: Eszti

Kép
Kép
mano4

Veronikusz mi a Menesi uton lakunkKép

Kép

Kép
cirkuszka

Veronikusz mi a Menesi uton lakunkKép

Kép

Kép
cirkuszka

Ez tök jó. Ezek szerint van egy Ménesi út-i, egy Rétköz utca-i, egy Hengermalom utca-i és egy Galambóc utca-i Kútvölgyis a XI.ker-ben. Ilyen sok szomszédot nem is reméltem. Kép

Jó éjszakát!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Sajnos nem sok időm volt olvasgatni.

Mi most kihagyjuk a találkozót, de jó időt és sok élményt kívánok nektek!

Kiscsillag! Bennünket is felveszel a listára? Kép
Luca 2006.04.06. 11 ó 28. Én 30.

Veronikusz!
Mailt küldök. Bocs, hogy elmaradtam.

Jó éjt!

Dina

bdina

Sziasztok!

Akkor holnap délben, ez többeknek volt jobb. (bár ahogy elnézem, 3-an vagy 4-en leszünk, ha Dóri el tud jönni, és nem késő neki a 12)

Ja és még mindig eladó a mellszívóm, végül mindenki kapott. Szóval Medela mini elektrik. 4000-ért. Eszti? Nem kell?

Tünde (Bene 8 hó)

mtunde

Vica ez nagyon izgalmas!! Kép Satukkal egy napra vagytok kiírva! Kép Juuuj és mindjárt itt van!! Nagyon, nagyon drukkolok nektek!! Kép De izgi! Kép

Nagyából kezd alakulni a táblácskátok is. Kép Még hiányzik néhány adat, ahol ? van. Írjátok meg lécci! Mindjárt rakom fel.

Nagyon kellemes napot a mai találkásoknak!! Jó idő lesz! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Kiscsillag! Egyre szebb a táblázat, és így sokkal könnyebb átlátni, ki hol tart. Nekem nem volt választott szülésznőm, Megyeriné Aranka volt ügyeletben.

Még nem írtam, de a találkozóra mi sem tudunk menni! Remélem azért többen el tudtok menni, és az idő is szépnek tűnik. Készítsetek képeket! Jó szórakozást Mindenkinek!

Kép
Vendég

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

remélem Bdina nem haragszik meg ha elárulom, hogy ők is Bp-en laknak, a dokija a Mészáros és a Gabika volt a szülésznője.

Szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!

Sajnos nem tudok lemenni ma! :-((((((

Tegnap voltam doktor bácsinál. Azt mondta, minden ok. Legközelebb 3 hét múlva kell menni!

Kiscsillag!

Nekünk lánygyanús a baba, de nem 100%, mert rosszul feküdt. Ám ebben az esetben Luca lesz. Szülésznőügyben még nem döntöttünk.

Szép napot neketek, várjuk a beszámolókat a találkozóról!

Üdv: Dóri(34. hét első napja)

Kép
nagydora

Szia Tünde!
Igazából én kézi mellszívót szeretnék,de még gondolkodom rajta.Nagyon csábító ajánlat.Köszi a lehetőséget.
Kiscsillag: még nem tudom a szülésznőm nevét,majd a dokim hoz vele össze az első ctg-n.

A találkozóhoz szép napos időt kívánok,érezzétek jól magatokat!
Sajnálom,hogy nem tudok menni,szívesen találkoztam volna Veletek!

Eszti(33)

Kép
Kép
mano4

Sziasztok Leánykák!

Már jó régen nem írtam, de mostanában nekem is vizsga "hegyeim" vannak, na és persze még ott van mellette a kis picurom Zsombi, aki már nem is olyan csöpp, mert bizony már 3 hónapos elmúlt és lassan 7kg lesz....azért folyamatosan olvaslak Titeket és bizony már lassan én is úgy izgulok a babát várokért, ahogyan talán maguk is Kép
Egyszóval minden pocakosnak nagyon drukkolok az anyukáknak pedig már előre BOLDOG ANYÁK NAPJÁT kívánok.... de furi már én is anyuka vagyok...de jóóóó!!!!!
Kiscsillag, továbbra is szorítok neked, nem is ragozom tovább, úgyis tudod, hogy tényleg sokan így gondoljuk és "melletted" vagyunk Kép
A táblázatod szuper, és ha nem baj én is "jelentkeznék" a felvételre. Szóval akkor az adatok: Nevem: Anita Kor: 28 Orvos: Dr Mészáros Szülésznő: Várnai Gabika Picurka: Zsombor Szül.: 2006.01.25. Lakcím: Budakeszi azt hiszem ennyi kell....
Igyekszem többet írni majd, 9.-én lesz az utolsó vizsgám, úgyhogy után lesz egy kis nyugi....
Ildikó, mesélj majd Mártonkáról, kíváncsi vagyok, hogy Zsombinál mikor mi várható Kép- gondolok itt a fogakra, evésre stb. -
Na, jó hosszúra fogtam, úgyhogy most már elköszönök.
Sok-sok pusz mindenkinek és kitartás!!!

Kép
szsombi

Sziasztok!

Akkor 3-an leszünk Kép Na majd azért küldök képeket.

Esztei: a mellszívó így kézi, a mini electric csak annyit jelent, hogy gépre is lehet csatlakoztatni, de én is gép nélkül használtam. Szóval így sima Medela.

Tünde (Bene 8 hó)

mtunde

Sziasztok

Mi is megyunk de mi csak ketto korul, ti merre lesztek?
Kiscsillag
Bekerulhetunk mi is a tablazatba?
Tamas Bendegúz 2005.04.02 Orvos dr Sándor Gyula Szülésznő Nováky Rita.Irtam neked a blogodba.
Reka

Kép
vaktyuk

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?