Sziasztok Leánykák!
Már jó régen nem írtam, de mostanában nekem is vizsga "hegyeim" vannak, na és persze még ott van mellette a kis picurom Zsombi, aki már nem is olyan csöpp, mert bizony már 3 hónapos elmúlt és lassan 7kg lesz....azért folyamatosan olvaslak Titeket és bizony már lassan én is úgy izgulok a babát várokért, ahogyan talán maguk is
Egyszóval minden pocakosnak nagyon drukkolok az anyukáknak pedig már előre BOLDOG ANYÁK NAPJÁT kívánok.... de furi már én is anyuka vagyok...de jóóóó!!!!!
Kiscsillag, továbbra is szorítok neked, nem is ragozom tovább, úgyis tudod, hogy tényleg sokan így gondoljuk és "melletted" vagyunk
A táblázatod szuper, és ha nem baj én is "jelentkeznék" a felvételre. Szóval akkor az adatok: Nevem: Anita Kor: 28 Orvos: Dr Mészáros Szülésznő: Várnai Gabika Picurka: Zsombor Szül.: 2006.01.25. Lakcím: Budakeszi azt hiszem ennyi kell....
Igyekszem többet írni majd, 9.-én lesz az utolsó vizsgám, úgyhogy után lesz egy kis nyugi....
Ildikó, mesélj majd Mártonkáról, kíváncsi vagyok, hogy Zsombinál mikor mi várható
- gondolok itt a fogakra, evésre stb. -
Na, jó hosszúra fogtam, úgyhogy most már elköszönök.
Sok-sok pusz mindenkinek és kitartás!!!