Sziasztok!
Kata!
Ebből az ébredősből van egy teljes sorozat, tényleg nagyon jól sikerültek
A Szent István szállodában voltunk, ami Eger keleti szélén található (Legányi Ferenc utca), teljesen nyugis, csendes részen. Itt megkukkanthatod
:
www.hotelszentistvan.hu A belvárosban mászkáltunk, a sétálóutcákban első nap, majd másnap a szemerkélő esőben a Szépasszony-völgybe mentünk el, délután pihi+(ordítós) uszi, harmadnap várbeli séta, Minaret külső (!) megtekintése, délután pihi+szálloda kerti "golfozás", nekem olvasás, uccsó nap a Nagytemplomot néztük meg és indulás haza
Marci csak az első éjszaka elején aludt köztünk, aztán ahogy megnyugodott, beraktuk az ágyikójába. Utána minden este és napközben is szépen elaludt magától az ágyában és apró nyikkanásokkal végigaludta az éjszakát
Ügyesek vagytok Ti is a szopival
Patrik nem kéri már?
Gratula az éjszaka végigalvásához a saját ágyikóban
Drukkolok, hogy tartós legyen a dolog!!!
Györesz!
Szerintem az altatásra nincs gyógyszer, egyszerű megoldás, mert ahány gyerek, annyiféleképpen sikeredik az elalvás, az éjszaka átalvása. Valaki vért izzad és mégsem alszik jól a gyerök, míg nekünk semmit nem kell(ett) erőlködni és Marci alszik, mint a bunda. Ki érti ezt? Szerintem próbáld meg úgy, hogy ott maradsz Norbikával a szobában, amíg elalszik. És meglátod, hogy beválik-e. Kísérletezni kell/érdemes, hátha...
Marcinál is gyakran előfordul, hogy többször is felsír, de ilyenkor nem szoktuk áthozni közénk, hanem visszasimogatjuk és visszaalszik, próbáld meg esetleg Te is így. Persze nálunk is, ha folyamatos felkelés van, akkor inkább magunk közé vesszük, amíg megnyugszik és visszavisszük, ha minden oké (tudniillik Marci köztünk nem alszik, csak megnyugszik és jön a bulizás). Persze ezeket könnyű leírni, kivitelezni inkább nehezebb.
Gumicsizma
Ha tudsz a kis parasztgyerökről képet felrakni, azt mi is élveznénk ám
Marci is most Egerben ajándékozott meg a pocsolyatúrákkal, a sok eső után.
Saxi!
Örülök, hogy Bogi javul
Azon szerintem abszolúte ne izgulj, hogy meddig késik a 15 hós oltása Lilikének, az a fontos, hogy teljesen biztonságosan kapja meg. Látod, Marcival is hogy jártunk... Olika is 1,5 évesen kapta
Tzatziki, téééééééééényleg!!!
De régen is volt az a tali, hogy már el is felejtettem.
Gratula Lilike WC-s teljesítményéhez
Nagyon ügyes
, hogy már ilyeneket művel és még meg is tudja dícsérni magát
Gábor is jót mosolygott rajta, amikor elmeséltem mit művelt a kedvenc kiscsajszija.
Évi!
Rátapintottál az igazi nagy büszkeségemre: Gábornál jobb apukát nem is találhattam volna a Törpjeimnek
Itthon is nagyon sokat foglalkozik Vele, és Egerben is igazán kipihenhettem magam a segítségével
Ketteske jól van, velem egyetemben. Pár napot kevesebbet mozgott, amitől egy kicsit betojtam, de Neki is lehetnek lazább napjai
Azóta úgy beindított, hogy szabályszerűen felsikkantok néha, amikor jókat a köldököm köré rúgdos vagy bokszol. Marci viszont egyik nap jól beletenyerelt a hasamba, amit még most is érzek (olyan mintha megütöttem volna), remélem hamar elmúlik.
Rolcsi is nagyon ügyes, hogy ilyen ügyesen alszik a saját ágyában
Különösen azok után, hogy milyen nehezek voltak az éjszakáitok.
Gigi!
A fürcsiordítás miatt nem aggasztottam magam, Gábornak is mondtam, hogy ne erőltessük, majd idővel hozzászokik. Végeredményben, most volt az első alkalom, hogy igazán nagy vízben próbáltuk fürdetni, úsztatni, áztatni vagy minek nevezzem
A Srácaim tényleg úgy néznek ki, mint Stan és Pan
Köszönöm szépen a bókokat Marcikám nevében is
Tudnátok, hogy mennyi fotóból kellett ezt a párat kiválogatnom... Nem volt könnyű feladat!
Köszönöm a lábikó méretes válaszokat
Megnyugodtam, hogy fiúcskák között teljesen normális Marci mérete
Biztos kifelejtettem pár dolgot, amit írni akartam, de egy kicsit kótyagos vagyok, mivel Anyukám tegnap óta kórházban van, nem stimmel a vérnyomása és a szívénél is találtak valamit
Már akartam is kérdezni:
Gigi!
Apukáddal azóta mi van? Kezelik, gyógyszert kap? Remélem már jól van
Most már megyek, Húgomék lassan érkeznek, feljöttek Debrecenből Anyuhoz.
Mindenkinek sok puszi: Melinda (aki bár ma ünnepli a 30. szülinapját, de sajnos nincs túl jó kedve)