Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Márti, én is örülök, hogy megismerhettelekKépKép és köszönöm a kedves szavaidat, nagyon jól estek!!!KépKép Örülök, hogy Gigikéd jobban eszik már, tudom mennyire képes aggódni az ember! Te hogy vagy??

Melinda,
jó utat kívánok nektek holnapra, remélem minden jól sikerül majd!KépKép Pihenj minél többet!!!Puszi!Kép

Gigi Kép,
Kiváncsi vagyok hol tudsz végül cipőt venni Olinak! A Lurdy házban van egy jó kis Humanic, ott elég nagy a választék! Eszembejutott még egy internetes áruház a: www.cipoexpress.hu ,
Légyszi' küldj majd fotókat az emilemre, ha meg lesz a kábel! Gyerekeim még mindig emlegetik a kis szőke hercegedKépKép

Drága Olika!
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok neked szeretettel!KépKépKép
Kép

Lányok, kérlek ne hagyjuk elsikkadni ezt a tali dolgot!!!!
Már Gigi is, én is felajánlottam a vendéglátást, szerintem a zöldben is szuper lenne, már csak döntsük el mikor és melyik helyszínen! Jó??????

Sok puszi mindenkinek!
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SziasztokKép

ÉviKép
Annyira figyelmes vagy a teletabikkalKépKép A többieknek: Olikám rákattant a tabikra és ezt meséltem Évinek! Holanp reggel ha felébred, meg is mutatom neki. Olivér is emlegeti JócsitKép És mondott valami Évi szerüt isKépKép Köszi a képeket! A grizlim hatalmas Rolcsi mellettKép Holnap ha nem felejtem el, akkor kölcsönkérem az apuéktól a kábelt. Rémelem a saját gépem is lassan hazakerül.

Ma itt volt két barátnőm is. Délelött jött az ikres barátosném. Az ikrek egy évesek, a nagylánya 6. Én nem tudom, hogy ezt, hogy lehet bírni. Amíg egyik gyerek mászik fel a csúzdára, addig a másik kiveri a szemét a hintával. Tomi épp kiesik a kisházból, addig Levi a vödörből egy az egybe önti bele a szájába a homokotKépKépKép Ezalatt a nagylány azon akadt ki, hogy az anyja nem hozott neki váltóruhát és neki koszos lett a gatyája........... A skacok szépen megstuffolták a fikuszomat meg az összes növényemet. Csóri Zsuzsi meg csak rohangált mint pók a falon.
Délután meg az ezer éve nem látott barátnőm jött. Neki még nincs családja. Én meg csak hüledeztem a történetein, hogy milyen hülye férfiak vannak. Ja és mikor mondtam a héten az anyuéknak, hogy jön a DÓri, az apu csak annyit mondott, hogy ne ültessem biciklireKépKépKépKépKépKép NEm ültettem rá!!!

A találkozóról én is úgy vélekedem mint Évi. Csajok, ha akarunk találkozni akkor hajrá!! Mert aztán jönnek majd a nagy melegek, Melindának is egyre nagyobb lesz a pocakja.

További jó hétvégét!!! Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok

Évi
köszönöm kérdésed, jól vagyok azt hiszem most már túl vagyok a dolgon. Igaz nem sok időm van rágódni a dolgokon, valahogy mindig sikerül lefoglalnom magamat.

Gigi
tényleg nem lehet semmi barátnődnek az ikrekkel és a nagylánnyal.

Képzeljétek el Gigi szókincse ma a nemszabaddal bővült, eleve nem egyszerű maga a szó sem, de ahogyan tudja mondani egyszerűen meg kell olyankor zabálni, És folyamatosan jár keze lába úgy magyaráz. Nekem mindegy kinél lesz a tali mi ha törik ha szakad megyünk. Már nagyon szeretnék veletek találkozni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Bocsánat, hogy külön-külön nem írok, de pakolás után és alvás előtt kipöckölt szemekkel írok.

TALI: részünkről is teljesen okés bármelyik helyszín. Időpontot dobjatok fel, kinek mikor jó ill. nem. Nekem előreláthatólag május okés végig, csak egyik hétvégén jönnek a barátnőmék, de még nem tudni mikor. Majd őket tologatom, ha kialakult valamelyik időpont a mi talinkra Kép
Köszönöm Giginek, hogy eszébe jutott az én bálnaságom Kép, de erre gondoltam én akkor, amikor azt írtam, hogy ne húzzuk túl sokáig.

Gigi!
Ime, Olika úszódressze Kép

Kép

Köszönöm szépen a jókívánságokat az utunkra Kép Ígérem, igyekszem sokat pihenni Kép

Puszi Mindenkinek és további kellemes hosszú hétvégét: Melinda (24+1)

ui: szerdán jövök Kép

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
Szuper a gatya!!! KÖszi szépen. Azt hittem, hogy az Armani modelled fogja ezt is bemutatniKépKépKépKépKép:

MártiKép
Remélem is, hogy találkozhatunk végre veletek. Gigi aranyos lehet ahogy dumál. Én agyon tudnám puszilni a fejét amikor próbálkozik egy szót kimondani és össze-vissza rakosgatja a nyelvétKép

Tali:
Régen Györesz volt a táblázatfelelős, mi lenne ha ő csinálna egy táblát és abba tudnánk írni, hogy kinek jó vagy nem jó.
Asszem mi jövőhéten vagyunk hivatalosak egy esküvőre (szombat) de ezen kívűl nincs programunk. Vagy ha lesz akkor hozzátok igazitjuk.
Arra gondoltam, hogy most inkább Éviéknél találkozzunk mert igaz, hogy már megrendeltem egy takarófóliát a medencére, de lehet, hogy csak egy hónap múlva lesz kész. És soha nem bocsájtanám meg magamnak ha valamelyik törpe beleesne a vízbe. Aztán nyáron meg jöhetnétek hozzánk. Melindát meg betolnánk a diófa árnyékábaKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak gyorasan írok, mert mindjárt jön apa, aztán megyünk a barátainkhoz!

Tali: Nekem az egész másjus jó, de a június egyáltalán nem.
Melyik nap legyen? szombat vagy vasárnap? Gondolom inkább a szombat lenne jó! Akkor az első szombat kilőve, mert Gigiék esküvőznek. Maradt a 13.,20.,27. Kinek melyik lenne jó, ill. melyik nem???????
Évi! Akkor Te bevállalod? Vagy inkább találkozzunk valahol a szabadba????????
Hahóóóóóóóó lányok! Elkezdtem szervezni a talit! Nyilatkozzatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Most csak gyorsan írok, épphogy hazaértünk a vendégségből.

Szóval, természetesen szívesn vállalom a bandát, de szeretnék az én páromra is tekintettel lenni, aki 19-én még államvizsgázik. Tehát, ha a májust választjuk, akkor a 27.-e lenne jó! ????

Hogyha a zöldbe megyünk, akkor persze jó a többi időpont is, javaslom szavazzunk, ki hova, mikor, vállasszatok KépKép

Mindenkinek sok puszi!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SziasztokKép

ÉviKép
Nekem jó az időpont és mi nagyon szívesen megyünk hozzátok! Szerintem jobb ha "valakihez" megyünk és nem a zöldbe. Bár én nem vagyok terhes, de azért elég sokat pisilek. Meg hát a gyerkőcök is be-be tojnak, úgyhogy szerintem jobb ha rendesen tisztába tudjuk magunkat meg a gyerekeket tenni! Meg nálatok meg van az esélyünk, hogy eljátszanak a homokozóban, a kertben. Kissebb területen kell utánuk rohangászni.

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!Kép

Igazad van, én erre nem is gondoltam! Kép
Természetesen örömmel vendégül látlak benneteket, ahogy írtam is! Kép Ugye azért majd segítesz, hiszen neked van már tapasztalatod?Kép

Hahó LÁÁÁÁÁÁNYOOOOOK!

Mindenki elment felvonulni? Kép

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Évi!
Nekem is jó lenne a 27.-e!!!!!!
Jajjjjjjj, de jó lenne, ha összejönne!!!!! Megint mindenki vinne valamit és akkor Neked nem kellene semmit csinálnod!
Remélem mindenkinek jó lesz az időpont!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

ÉviKép
Hát, igen.....elég praktikus a gondolkozásom. (és wc központúKépKépKépKép)
Természetesen majd segítek, de a tapasztalataim azt mutatják (ahogy Györesz is írta), hogy ilyenkor annyi kaját és piát viszünk, hogy neked nem kell semmit csinálnod. A jóidőt intézd légyszíves! Bár május végére csak szép időnk lesz.
Olyan furcsa, hogy gyerekkorunkban ilyenkor mindenki ment vonúlni. És este meg volt Az önök kértek a tv-ben és ott ültünk elötte, hogy hátha lesz egy videoklippKép A gyerekeinknek meg már minden természetes. Én még emlékszem a tini diszkóra, amikor annyi volt a zene,hogy egy kis színes tv-n klippek mentekKépKépKép És milyen menő volt.

SaxiKép
HOgy vagytok? Lehet, hogy most azért van ilyen vacak idő, hogy ne fájjon a szíved, hogy bent kell ülnötök a lakásban. Gyógyuljatok gyorsan!
Képzeld, az ikres barátnőmnek is sérve van. Műteni kell szegényt, de nem tudja,hogy hogyan fogja megoldani, hogy ne emeljen 6 hétig.

Este jövök képekkel.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok

Nekünk is jó a 27-e.

Gigi
hogy neked mik jutnak az eszedbe. No és még azt is lestük a kívánság műsorban, hogy látunk-e ismerőst. Tényleg mekkora öröm volt egy-egy klipp, tapadtunk a Zenebutikra hétvégenként, és a rádioban is csak a poptarisznya volt tele slágerekkel. A régi szép idők. Kép

Évi
hát nem tudom ki az a shoviniszta aki ilyenkor felvonul! Köszönjük szépen a vendéglátást.
Neked tényleg nem kell törödnöd a kajával, piával, épp elég lesz utánunk a takarítás.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!
Jujjj de jó, egy minitali már biztosan lesz 27-én KépKépKép máris izgulok! Köszönöm előre is a segítségeteket!!!!KépKép

A május elsejéről nekem a a fantasztikusan feldíszített autók jutnak először eszembe, azután a sok zászló, lufi, az integető uttörők! Kép Bevallom nekem hiányzik és biztosan nagy élmény lenne a gyerekeinknek is!KépKép Mostanság semmi hasonló nincs, hacsak nem a Budapest parádéKép
Húú asszem öregszem! Kép

Én meglehetősen lenulláztam magam a hétvégén, 3 napja lakást fest a párom, én meg ugye csuszatolhattam utána Kép a gyerekek szobájából 1-1 zsák lomot sikerült összegyüjteni, pedig a szekrényüket még át sem néztem! Tegnap éjfélig festettünk, ma pedig este 7-ig. Kép Rolcsi persze folyton láb alatt volt, meg "anyázott" Kép ! Nem is ragozom tovább, inkább eldugulok!

Saxi, hogy vagytok?? Ugye ti is jöttök majd?

Mica, Kata???

Mindenkinek szép estét, jó éjszakát! Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Hát én is nagyon örülök, hogy ha más nem akkor legalább egy minitali lesz 27.-én, bár nagyon bízok benne, hogy akik írogatnak azok mind el tudnak majd jönni, úgysem vagyunk valami túl sokan!
Utoljára akkor láttam a manókat élőbe amikor a Gigiéknél voltunk, annak meg már majdnem egy éve! Nagyon kiváncsi vagyok mindenki gyerkőcére! Az én fiacskám remélem majd hozza a mintagyerek mivoltát!Kép

Felvonulás: én imádtam! A feldíszített autókat, májusfát, lufikat, szerintem tök jó családi program volt!Kép

Tegnap voltunk a barátainknál, ahol van egy 20 hónapos kisfiú. Előszőr még nagyon jófiúk voltak, aztán a másik kisfiú mindig elvette Norbitól amivel játszott, a végén meg teljesen jól elvoltak, együtt motoroztak, együtt ettek, egy pohárból ittak, a kisfiú etette pudingal Norbit, szóval nagyon arik voltak! Amúgy velük megyünk nyaralni, úgyhogy biztos nagyon jó lesz majd! Ja és képzeljétek, a kisfiú nagyon szereti a tejet és amikor itta, akkor Norbi is ivott és még úgy tünt, hogy izlik is Neki, pedig itthon nem hajlandó inni, de gondolom ahogy látta, hogy Petike issza, így Õ is itta. Na gondoltam, akkor majd nyaralás alatt így fogom rászoktatni a tejecskére!Kép

Lányok!
Lenne egy kérdésem! Nem tudom milyen szandit vegyek Norbinak! Zárt elejűt vagy inkább nyitottat? Ti milyet vesztek, vettetek?

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Tali nagyon jó ötlet,Évi,köszi előre,hogy bevállalod a kis csapatot!KépMicától megkérdezem,hogy mi a véleménye,nekem valószínűleg jó a 27.-e(ha nem jön közbe semmi).

Györesz!
Én jobban szeretem a nyitott elejűeket.

Látom nosztalgikus a hangulat.Én örsvezető is voltam ám!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Hurrá Kata, remélem tényleg tudtok ti is jönni! KépKép

Akkor, ha jól számolom már csak Saxi és Mica nem jelzett vissza! Lányok, írjatok!

Saxi, érted külön izgulok a barik miatt! Kérlek, legalább pár sort írj!

GigiKép
Köszönöm a piros borítékot!!!Kép
Nemcsak a lebonyolításban, de a megszervezésben is számítok rád!Kép Remélem Olika jól van és végre megkapja a szuriját!

Melinda!
Remélem jókat lubickoltok és élvezitek a szabadságot! KépKép

Kata, nem engedted túlságosan bő lére a leveled! Kép Ugye jól vagytok???

Györesz,
aranyos lehetett a két kiskrampóKép Érdekes, hogy milyen minik még és mégis milyen jól eljátszanak!!KépKép
Én a kismotorosnak inkább a zárt orrú cipőt ajánlanám az ujjacskái védelmében, lehet kapni direkt motoroscsávóknak Kép való "cipőorrvédőt" Kép. Majd lefotózóm Rolcsiét, mi nagyon szeretjük!

Képzeljétek, azt hittem a festés, sika-mika után gondoltam alszok, mint a bunda, ehhez képest majdnem egész éjjel fent voltam és egyszerűen nem tudtam aludniKép Persze most meg alig látok!Kép
De a szobák nagyon szépek lettek, ez vigasztal!KépKép

Puszi nektek!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Reggel korán írtam egy hosszú levelet, most meg látom eltűnt Kép

Kata, örülök, hogy úgy tűnik ti is jöttök!!!!KépKép Egyébként hogy vagytok???

Akkor, ha jól számolok csak Saxi és Mica nem nyilatkozott még!

Lányok írjatok!!! Saxi, kérlek írd meg azt is hogy vagytok, legalább pár sort írj, aggódom !!!!!!!!!!!!!

GigiKép
Köszönöm a piros borítékot!!KépKép
Este elmaradtak az igért képek! Kép Akkor számítok a segítségedre a szervezésben is!Kép Én utoljára 16 évesen csináltam bulit Kép

Györesz!
Én a kismotos krapekodnak inkább a zárt orrú szandit javasolnám, az ujjacskái védelmében! Mindjárt teszek fel képet Rolcsi cipijéről, mi nagyon szeretjük!Kép
Édes lehetett a két törpi!Kép Érdekes, hogy olyan kis mini-manók és mégis milyen jól eljátszanak már!Kép

Melinda!
Remélem szuperul érzitek magatokat! Kép

Márti,
Gigi hogy alszik mostanában? Mi az amit szívesen eszik?

Most megyek, totál fáradt vagyokKép Azt gondoltam a festés/sika-mika után alszom mint a tej, ehhez képest szinte egész éjszaka fent voltamKép

Puszi!
Évi

Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Lányok, én nem tudom mi van ezzel a b.nettel, hol látom az üzenetem, hol nem KépKép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Évi!
Ari vagy, hogy tettél fel képet! Én is arra gondoltam, hogy talán zárt elejű kéne, de valami olyan ami nyitottabb egy kicsit, mint Rolcsié, mert elég izzadós lába van a fiacskámnak!Kép

Kata!
A nyitott elejűeknél mennyire biztonságos a motorozás? Annyira nem tudom, mert hát tavaj még annyira mindegy volt!

Norbi egész délelőtt csüngött rajtam ismét! Mostanába iszonyú anyás! Persze nem baj, csak néha nehéz úgy lépnem, hogy csüng a gatyámba!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Idohianyos anyuka is bejelentkezik, nem vesztem el teljesen, csak az iras-idom nulla, fiaim elrangatnak gep elol, aztan meg gyozzem behozni a melo ejszaka.. azt hiszem, hogy kerek egy laptopot a fonoktol, hogy kint, a hintagyban dolgozhassam, amig a fiuk jol elvannakKép
Ebbol is latszik, hogy mindenki jol vanKép

Szoval reszemrol tali oke, Katat tudom fuvarozniKép

Nem igerem, hogy novellaval jelentkezem majd meg, de olvasni proballak napont benneteket!Kép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Sziasztok!

Köszönöm a sok aggódást és érdeklődést,aranyosak vagytok.
Ne haragudjatok,hogy nem írtam de nagyon gázos napok vannak mögöttem.Kép
Bogikám ma volt levegőn először,múlt hét péntektől.
Szegénykémet jól megkínozták a barik.Kép
Nem volt nagyon sok külső pöttyünk,de belső annál több.
Az egész szája,torka,nyelve,tele.
Hívtam az orvost,mert pénteken nagyon lázas lett estére,ráadásul hányt és hasmenése is volt.
A doki azt mondta,hogy a belső szervek vannak tele,és azért van ilyen rosszul.Kép
Levegőt is alig kapottKép
Ettől persze bepánikolt,és elkezdett hisztizni.
És mindezt éjszaka.
Már ez megy 3 napja.
Olyan vagyok mint a mosott sz....
Hajnalban elbóbiskol egy kicsit,aztán legkésőbb hatkor ordít,hogy megint bekakilt,és nem kap levegőt.Kép
Ma volt az első nap,hogy sikerült tiszta pizsivel felkelni,de az éjszakai hiszti azért még volt.
Én meg napokig csak rohangáltam és mostam,takarítottam,ágyneműt húztam......
Szóval nincs igazán jó kedvem.Kép
Holnap kell orvoshoz vinnem,hogy kiadja az igazolást az oviba.De ezen a héten még semmi esetre sem ovizunk,nehogy a legyengült immunrendszere miatt benyeljen valami bacit vagy vírust.
Anyuék elvitték szombaton Lilikét,hogy legalább Õ ne szekáljon.
Neki is olyan időszaka van,hogy egész nap le sem szakad rólam.
Mamáéknál szerencsére nem hiányol,ott annyi minden leköti,hogy fel sem tűnik neki,ha anya nincs mellette.
Szóval nem kívánom senkinek.

Tali:
Évi nagyon rendes vagy,hogy bevállalod a csapatot.
Még nem tudok nyilatkozni,mert káosz van a fejemben,és azt sem tudom,hogy Isti dolgozik-e.
De ígérem utánajárok,és szólok időben.
Nagyon jó lenne találkozni,mert nagyon szép emlékeim vannak a Giginél tartott taliról is.
Ha megyünk trüffelt feltétlenűl viszek,és persze ha kell valami szóljatok,szivesen sütök,főzök bármit ami kell.
Most megyek megpróbálom összekapni a lakást.

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Ez még lemaradt.
Ilyen volt az arca,szegénykémnek.Kép

Kép

Puszi,Saxi
saxi

Szia Saxi!

Jaj, nagyon sajnálom szegény Bogit és persze téged is, iszonyú lehetett!!!KépKép Lilike nem kapta el??? Még szerencse, hogy jól el van mamájánál is!

Drukkolok, hogy ezen a talin is tudjunk enni Saxi szuper trüffeljéből!KépKépKép

Remélem sikerül kipihenned magad, és visszatér a jókedved is Bogi szépséges bőrével együtt!KépKép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Saxi!
Sajnálom, hogy ennyire megszenvedtétek a barányhimlőt! Remélem Lili nem kapta el!!!!!!!!
Nagyon jó lenne, ha tudnánk találkozni!!!!!

Norbi ma végre felszentelte a bilijét! Belepisilt!!!!!KépKépKép
Ez úgy történt, hogy általába vacsi után szokott még kakilni és anyu megkérdezte Tőle, hogy akar-e ülni a bilire (megjegyzem mostába mindig nem volt a válasz), erre Õ már hozta is. Ott ült több mint fél órát, nem lehetett leimátkozni a biliről, persze nem kakilt, de amikor észrevette, hogy pisilt akkor úgy megörült, hogy ött ült volna még órákig! Úgy örültem, nagyon megdicsértük!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Saxi
Mielőbbi teljes gyógyulást Boginak, neked rengeteg erőt és kitartást kívánok.
Olvasni is rossz volt mennyire megviselte szegénykét ez a barizás.

Györesz
Gratulálok a bili szenteléshez, igazi kis szenteltvíz folyik a fiadból.
Motorozáshoz nekem is az orral rendelkező cipő hangzik szimpinek.

Évi
Kop-kop Gigi szinte minden éjszakát végig alszik, ha nem akkor annak konkrét oka van.
Nálatok is működik még az új ágyas módszer.
Szerencsére mostanában szinte mindent megeszik, legnagyobb örömömre. Imádja a libazsíros kenyeret, a vajas kenyeret, tészta tésztával jöhet, leves sok tésztával és zöldséggel.
Hétfőn pacal volt a menű még az is izlett neki, persze csak nagyon keveset kapott belőle. Savanyúságok minden mennyiségben, hétfőn fejes sali volt a pacal mellé, eleinte szépen ette, majd kidobálta a salit és mártogatta az újját a lébe, kezet mostunk majd kereste a vízet, persze gondosan eltüntettem nem akartam, hogy megfájduljon tőle a hasa. Nagyon édi volt, hogy neki víz volt az is.
Mindjárt vége a sulinak és jó nagy siserehad fog körül venni ismét téged. Gyorsan pihend ki magad addig. Olyan jó lehet ilyen nagy családban élni.
Ügyesek vagytok, hogy szépen kifestettek apával.

Gigi elkezdte a nem tudom, nem szabad, használni, nagyon édi olyankor.Amikor felfele közlekedünk a lépcsőn, akkor már gyakorlatilag csak a biztonság érzett miatt fogja az egyik kezemet.Ma például miközben ettünk felsorolta és megmutatta tegnap ki hol ült az ebédnél, csak lestem, igaz többször is közölte, hogy a dédi hintázik,amit én nem igazán tudok róla elképzelni. Kép

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

SziasztokKép

Most csak gyorsan, mert már hulla vagyok.

SaxiKép
Szegény drága Bogika............ Szörnyű ez az egész. Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy minél elöbb beoltatom OLivért. Még a hideg is kirázott ahogy olvastam, hogy mennyit szenved ez a kicsi lány. Remélem egyre jobban van már!!! Neked meg kitartást. Mindjárt itt a vége!!!
Trüffelt én is ennék, úgyhogy Isti oldja meg valahogyKépKép Azért rátok is kiváncsi vagyok!!!!!!!Kép

GyöreszKép
Bilizős nagyfiúnak küldünk egy nagy puszit!!! Ügyesek vagytok!

Bocsi, hogy most másnak nem írok. Holnap pótolom.

Éviéknél:
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Na jónapot kívánok!!! Sehol senki???

Voltunk ma oltáson, végre..........
Olivér egy hős volt, csak a szúráskor sírt utána már röhögött mindenkire.
90 cm és 13,5 kgKépKépKépKép A védőnő amikor meghalotta, hogy milyen magas csak annyit mondott, hogy jézusomKépKép Aztán elnézést kért és azt mondta, hogy a három éves gyerekek 92 centisek. A másfél évesek 80 centi körül vannak. Azt tudtam mindig, hogy nem egy kisdarab. Na de ennyireKép Bár ahogy Rolcsival elnézem..........KépKépKépKépKép

Most futok főzni, de majd valamikor írok.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Márti!
Nagyon édi lehet Gigi, ahogy beszél és hihetetlen, hogy mindenre emlékeznek! Megint jó rácsodálkozok majd, hogy mennyit nőtt, ha találkozunk! Erről jut eszembe, a talikor bekérckedhetünk a kocsitokba?Kép
Norbinak már nem is tudom, hogy mi az ami új a szavai közül, mert minden nap meglep valamivel. Ma pl. egy másik pohárból akart inni, rámutatott, hogy melyikre és mondta, hogy "abból". Multkor meg mondta valamire, hogy "add ide". Hihetetlen ez a korszak, hogy napról napra tanulnak új szavakat és hamarosan meg milyen természetes lesz, hogy folyékonyan beszélnek!
Bölcsibe nektek mit mondtak, mikor érdeklődhettek?

Gigi!
Hát tényleg jó nagyra nőtt Oli, de hát a születési hossza sem volt szokványos!Kép Norbi másfél évesen 85cm volt!
A bárányhimlős védőoltás hogy működik? Receptre felírják? Mennyibe kerül, tudod?

Norbi este elaludt a szokott időben, aztán fél 10-kor elkezdett sírni. Négyszer altattam vissza és tettem be a kiságyába, de egy-két perc múlva újra sírt és már állt is fel. Aztán amikor újra elaludt a kezembe, akkor egyszercsak tök furán elkezdte kapkodni a levegőt és elkezdett sírni és tök riadt arcot vágott ahogy kinyitotta a szemét. Egész hosszan kellett mondanom neki, hogy itt van anya, nincs semmi baj mire megnyugodott, tuti valami rosszat álmodott, úgyhogy nem is kínlódtam tovább, hanem vittem magam mellé!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Először is dobok egy táblát nektek
<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Marica Maja 2004.november 12.
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Évi Roland 2004. december 1. XVIII. Pestimre
Martin 1997. január 7.
Vivien 1994. október 7.
Melinda Marci 2004. december 6. Érd
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Zsófi Bence 2004.december 11. Bp.IV.
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28. </pre>

Gigi
Tényleg gratulálok Olika magasságához. Nagyon ügyes volt, hogy ilyen jól viselte a szurit.

Györesz
kocsiba természetesen ti is befértek, csak az ülést kell majd valahogy megoldanunk.
Szegény Norbika, nem zaklatta fel valami napközben, hogy ilyen kellemetlen volt az éjszakája? Bölcsibe júniusban kell érdeklődni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Megérkeztünk! Nagyon jól éreztünk magunkat, különösen Marci, hihetetlen jó baba volt! Az idő nem volt túl jó, de próbáltunk nem törődni vele.
A szálloda is csodaszép volt, mindenki nagyon kedves, segítőkész, Marcikát is körülugrálták, annyit ettünk, hogy csak na (este leszek rosszul, ha lemázsálom magam Kép). Marci is jókat evett, ha kajcsit látott előttünk, akkor Õ folyamatosan kért valamit, lényegében ha asztalnál ültünk folyamatosan járt a szája Kép Az alvókája is kitűnő volt, első este aludt el sírással, majd magunk közé vettük és szépen aludt. A többi estén és a napközbeni alvásánál is ripsz-ropsz elaludt és első reggel aludt 8-ig, majd másodikon fél 8-ig, ma "csak" 7-ig szunyált. Kíváncsi vagyok holnap reggel mit produkál... Szinte sírását sem lehetett hallani, tündér volt. Az úszást viszont nem élvezte, azt inkább végigordította Kép
Délelőtt általában mászkáltunk, aztán ebéd, Marcinak alvás, ami alatt mi is pihentünk ezerrel, majd délután a szálloda kertjében lófráltunk vagy úszni próbált Gábor Marcival (nem túl nagy sikerrel). Aztán vacsi és vége is volt a napnak.
Majd rakok fel képeket is!

TALI: úgy néz ki, nekünk is jó a 27-e. Erre az időpontra nem tervezünk semmit és senkit Kép

Évi!
Először is köszönjük szépen a vendéglátást és ne izgulj, annyi kajcsit viszünk, hogy 1 hétig azon éltek majd Kép A diófát akkor én kibérelném oké?! Kép
Gratulálok a festéshez Kép
Tavaly őszi cipőnk nekünk is totál ilyen volt, de azóta már kinőttük Kép

Márti!
Egy kicsit megkésve bár, de annál több szeretettel kívánunk Gigikének nagyon boldog 1,5. születésnapot Kép

Kép

Nagyon okos a nagylányod, hogy már az ülésrendet sorolja Kép Marci még mindig "csak" mutogat, viszont ha akarja, akkor mindent megért.

Györesz!
Nekünk nyitott elejű szandink van, de mi nem motoros família vagyunk Kép Motorozáshoz tényleg logikusabbnak tűnik a zárt szandi.
Tiszta szívből gratulálok a bili felszenteléséhez Kép Annyira tündériek ezek a törpök, amikor új dolgot tapasztalnak! Már én is nagyon várom, hogy bilizzünk, de nálunk ez még egy kicsit odébb van, majd nyáron...
Marci is szokott rosszat álmodni, mert akkor még az ölemben is dobálja a fejét és teljesen zaklatott. Biztos Norbikával is ez történt Kép

Gigi!
Neked tényleg praktikus gondolkodásod van Kép A pisilés nálam mostanság elsődleges!!! Kép Kép Kép
Ügyes volt a kis grízlid, hogy csak picit pityergett!!! Kép Szép méretekkel rendelkezik Olika Kép Jól saccoltam a 90-es magasságát Kép Annak viszont örülök, hogy nem Marci törpe, hanem Oli óriás Kép Drukkolok, hogy minden mellékhatás nélkül megússzátok a szurit!
Ma jön haza Viktor, ugye?! Örüljetek egymásnak Kép

Saxi!
Sajnálom, hogy Bogit ilyen nagyon megkínozták a barik Kép Szorítok, hogy most már kifelé menjetek belőle és gyorsan helyrejöjjön. Neked gyors és tartós regenerálódást kívánok Kép Drukkolok, hogy Lilikét most elkerüljék a barik.
Remélem, hogy tudtok jönni a talira. Nem a trüffel miatt!!! Kép

Kata, Mica!
Örülök, hogy Nektek is jó a taliidőpont Kép

Csak érdekességképpen hányas cipőt hordanak a manóitok? Csak azért, mert mi már 23-asat vettünk, mivel a 22-es éppen jónak tűnt. Csak Marcinak van ilyen nagy tappancsa?

Mindenkinek sok puszit: Melinda (24+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Örülök, hogy ennyire jól éreztétek magatokat és hogy Marci ilyen jó baba volt!!!!!!!
Nyugi, Norbinak is 23-as szandit készülök venni, mert a 22-es cipőjébe majdnem végigér a lába!

Márti, Gigi!!!!
Nagyon röstellem, hogy átsiklottam Gigi és Oli másféléves szülinapján, ezer bocsának! Szóval akkor így utólag is nagyon boldog másfél éves szülinapot a skacoknak!!!!!KépKépKépKépKépKép

Alvás: miközben altattam Norbit egyfolytába azon agyaltam, hogy mikorra érzek már elég erőt, hogy belevágjak az egyedül elalvás megtanításába! Valahogy úgy vagyok vele, hogy csak akkor látom értelmét, ha lesz elég erőm ahhoz, hogy ha éjjel felkel akkor sem vegyem ki az ágyból, mert különben semmit nem érek azzal, ha elalszik egyedül, de éjjel ugyanúgy átvándorol hozzám! Viszont éjjel meg annyira hulla vagyok! Jajjjjj nem tudom! És ráadásul az esti cicitől sem akarom még megfosztani, viszont az meg zavar, hogy egyre hamarabb felkel elaltatás után! Mit csináljak?????????
Szerintetek mennyi idő lehet megtanítani elaludni egyedül (szívesen bentmaradok míg elalszik) és az hogy az éjszakát is végig kibírja az ágyába! Ez tulajdonképpen azért lenne fontos, mert ha ejön a bölcsi ideje, akkor így mindkettőnknek jobb lenne!
NÉha annyira agyalok ezen az egészen, néha meg egyáltalán nem érdekel és úgy vagyok vele, hogy majd csak lesz valahogy, de most pont egy ilyen agyalós időszakomat élem!Kép
Na jó, most jól kibeszéltem magamat!Kép

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat.

Végre látok egy kis fényt az alagút végén.Kép
Ma voltunk orvosnál Bogival.
Hála Istennek minden rendben van vele.
Már nagyon szépen száradnak le a pöttyök.

Liliána egy ördögfióka,egész nap pakol,rámol,rohangál,és mindíg láb alatt van.
Viszont nem kaphatja meg az elmaradt 15-hós oltását mert azt mondta a dokinénink,hogy baj lenne ha közben esetleg előjönnének a barik.
Így elhalasztottuk,bár nem tudom meddig lehet.
Nálunk is megtörtént a Wc felavatása,Lilike szombaton reggel szólt,hogy kakilni kell.
Gondoltam egy próbát megér,bilizni már szokott de valami miatt nem nagyon szereti.
A Wc viszont nagyon bejött neki.
Mikor sikerült annyira örült,hogy tapsolva szaladgált a szobában és kiabált,hogy ügyes vagy.Kép

Évi!

Még nem tudok nyilatkozni konkrétan a taliról,de mindent megteszek,hogy el tudjunk menni.
Ügyesek vagytok a festéssel,mi is mindíg magunk csináljuk.

Gigi!

Puszit küldünk a kis hősnek,hogy ilyen jól tűrte az oltást.
A méretek,nem semmik.
De szerintem nem kell nagyon kutatni a családfát,hogy kitől örökölt.Kép
Ahogy emlékszem Viktorra,hát Õ sem egy törpe:KépKép
De ne aggódj sok nő szereti a macis férfiakat.Kép
Ha megyünk a talira viszem a trüffelt.Kép

Márti!

Gigi nagyon cuki lehet,Õ is ilyen kis cserfes mint Liliána.
Neki is egész nap jár a szája,mindent utánoz,és már kezd mondatokban beszélni.
Meg tudom zabálni olyan aranyos.
Nálunk is sláger a libazsír,bár csak anyuéknál eszi mert én még a szagától is rosszul vagyok.Kép

Györesz!

Milyen jó,hogy így szeret motorozni Norbi.
Nálunk nem jött be annyira,de lehet,hogy csak azért mert igazi csajok mind a ketten.
Gratula a biliszenteléshez.
Ilyen rosz álom nálunk is szokott lenni,remélem ma már jobb éjszakátok lesz.

Melinda!

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat.
Várom a képeket.
Elhiszem neked,hogy nem a trüffel miatt szeretnéd ha mennénk a talira,biztosan a tzatziki miatt:KépKépKépKép
Ha kell azt is viszek.Kép
Liliána most hord 21-es cipőt,de van még 20-as is ami jó.
De gondolom a lányok azért más méretek.

Na megyek aludni.
Mindenkit puszilok,szép álmokat,Saxi
saxi

Sziasztok!

Most csak a képek:

Így hinta-palintáztam Apával Kép
Kép

Itt egyedül hintázok Kép
Kép

Jó reggelt Mindenkinek!!! Kép
Kép

Erősítettem is egy picit, úgyhogy Skacok vigyázzatok velem! Kép
Kép

Minigolfoztam is! Kép
Kép

Egyik nagy evészetem Kép
Kép

Egyébként most már mindenkinek merem nyugodt szívvel ajánlani a szállodát, ha valamelyikőtök arra a környékre szeretne menni pihenni.

Pusz Mindenkinek és jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!!!KépA kedvencem az ébredés után készült kép!Kép
Melyik szállóban voltatok?Miket tudtatok megnézni?
Marci jól aludt közöttetek?
Patrik is most kezdi kinőni a 22-es méretet.

Gigi!
Aaaaaztaaaaaaaaaaa,Oli tényleg hatalmas!KépRemélem nem lesz semmi gond az oltás után!Kép

Györesz!
Képzeld,tegnap éjjel először,Patrik az ágyában aludt egséz éjjel!Egyszer felkelt inni,készültem,hogy ki kell vennem,és...visszaaludt.Négykot nyöszörgött,utána csend volt 9-ig.Ezt is megértem,bár sokat kellett várnom rá és nem is biztos,hogy ez így marad.
Csak ajánlani tudom,hogy valami lightos Györesz módszerrel próbálkozz,ha nagyon nem megy,legfeljebb minden marad a régiben.
Nagy gratula a bili-pisihez!KépKépKép
Raulnak is általában nyitott szandijai voltak,nem zavarta a motorozásnál,pedig Õ sokat játszott vele.

Évi!
Köszi,megvagyok!Kép
Sikerült már kipihenned a festési fáradalmakat?
Rolcsi hogy alszik éjjelente?Milyen nagy fiú már!Kép

Saxi!
Sajnos az én fiaimat is nagyon megviselte a barihimlő,Raul teljesen legyengült.KépKívánom,hogy gyorsan túllegyetek rajta!
Lilike nagyon ügyes,hogy a WC-be produkált!KépKépKép

Márti!
Hintázós Dédi KépKép

Azt hiszem,még néhány nap és vége a cicizésnek.Nem hittem,hogy majdnem 18 hónapig menni fog.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Olyan sokan nem írnak már.KépSokszor eszembe jut Anikó és Krisztikéje,vajon mi lehet Velük?És a többi eltűnttel.

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Melinda, nagyon örülök, hogy sikerült pihennetek és Marcika is ilyen jó fiú volt!KépKép Tündéri a képeken KépAranyosak apával a hintán Kép Már többször akartam írni, hogy igazán büszke lehetsz Gáborra, olyan sokat és szépen törődik a fiacskájával!Kép A kis pocaklakód hogy van, és te Kép???

Györesz,
szerintem minden manónak meg kell "érnie" az egyedülalváshoz! Nekem legalábbis ez a tapasztalatom! Rolcsinak nagyszerűen bevált végülis a saját ágy, ami ott van a miénk mellett, mert elérhető közelségben vagyok, de mégsem egy ágyban alszunk. Tudod, hogy őt mindig ringatni kellett, csak úgy aludt el, de mostanság csak odabújok hozzá és pár perc mocorgás után alszik Kép Szerencsére már többnyire végig alussza az éjszakát, de van hogy meg kell keresni a cumit pl. Próbáltam áttenni a saját szobájába, de én sem szívesen botorkálok éjszaka!Kép Ez így jól működik, ha megbízhatóan alszik reggelig, átköltöztetemKép A szopinak szerintem örülj, ameddig van! Rolcsit már elvállasztottam, mert amikor beteg volt sokat kért szopizni, de már nem volt elég tejem (mivel ráállt a tejtermelés az 1 estire), ezért visított, hogy hol a tejcsi! Átszerveztem a vacsit úgy, hogy 5-kor kap szilárd ételt, teát és este lefekvéskor, az ágyban cici helyett üvegből kapja a tejet, ez még el is álmosítja a manót Kép Remélem tudtam kicsit segíteni! Kép Még valami, a bölcsiben hihetetlen sokat önállósodnak, majd meglátod, rengeteg dolgot tanulnak egymástól Kép!

Saxi!
Remélem nem értettél félre, én arra gondoltam, hogy ha tudunk a talin trüffelt enni, az azt jelenti, hogy eltudtatok jönni!Kép De, ha semmit nem hozol, akkor is nagyon-nagyon örülnk ám nektek!!!!KépKép
Örülök, hogy Bogi már jól van Kép és nagyon drukkolok, hogy Lilike ne kapja el!!!! Milyen sokat beszél már ez a leány!Kép Gratulálok a nagy teljesítményéhez!Kép

Gigi Kép
Már kezdtem kétségbeesni milyen mini Rolcsikám Oli mellett, de persze egy hároméves mellett nem is olyan kicsi KépKép Mindig tudtuk, hogy nagyfiad van, de ennyire?! Kép Jujjj, de jó lesz ma nektek, remélem mindenféle viszontagság nélkül érkezik meg apa KépKép!

Kata!
Szuper, de jó, hogy Végre Patrik is végigaludta az éjszakát!KépKép Köszi lassan, lassan kezdem kipihenni magam! Rolcsi mostanság szinte mindig végigalussza az éjszakát!Kép Könnyen el is alszik az ágyában (nagyon szereti Kép), amikor egyébként is nyűgös napja van, akkor nehezebben!

Márti!
Köszi a táblázatot, én is elnézést kérek amiért megfeledkeztem Gigi szülinapjáról!Kép
Ezúton kívánok ennek a nagy és okos leányzónak, boldog-boldog, másfél éves szülinapjot szeretettel!KépKép
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SziasztokKép

MelindaKép
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Bízom benne, hogy egy kicsit kipentebb vagy. A képek nagyon jók! Kép Látom, szeret Marci elmélkedni a hintábanKép Érdekes, hogy nem szereti az úszást. Pedig milyen szuper fürdőgatyája vanKép Tavaly nyaraláskor Olivér sem volt oda érte. Majd megszeretik. Gábor tényleg olyan helyes Marcival.Kép A vékony meg a húsgolyóKép

MártiKép
Utólag én is nagyon sok boldogságot kívánok a nagylánynak. Ne haragúdj, hogy nem jutott eszembe. De egyszerűen örülök, ha tudom, hogy milyen nap van. Már most előre elnézést kérek a többi anyukátólKép

GyöreszKép
Épp tegnap olvastam, hogy másfél-két éves korban elkezdenek félni a sötétben a kicsik. Lehet, hogy amikor felébred éjjel, megijed a sötéttől és emiatt nem tud visszaaludni. Talán megpróbálhatnád, hogy egy kicsit világosabb legyen nála.

KataKép
Szerintem legyél rá büszke, hogy eddig tudtad szoptatni Patrikot. Ügyes vagy.

SaxiKép
Jó, hogy említetted a tzatzikit!!! Az is nagyon fincsi voltKépKép Most már mindenképp jönnöd kell!!! KépKépKép

Viktor csak ma éjszaka jön haza. Végre.......

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Norbinál van bent éjjeli fény, úgyhogy nincs koromsötét, de biztos van benne valami, mert amikor riadt arccal sírt, akkor egyfolytába a szoba sötét részébe nézett!
Remélem Viktor éppségben hazaér!!!!!!!

Évi!
Multkor olvastam az őszikenél, hogy az egyik kislány most kezdte a bölcsit és a délutáni elalvás minden gond nélkül ment a bölcsibe pedig addig mindig cicin aldut el! Hát csak bizakodok!
Azt honnan lehet tudni, hogy mikor érik meg rá???
Norbi még mindig háromszor szopizik! Reggel ahogy felkel már utasít is, hogy cicit azonnal! Aztán ebéd után és este azon alszik el!

Kata!
Nagy nagy gratula Patriknak, hogy végig a saját ágyikójába aludt! Norbi kb. két-három havonta ajándékoz meg egy ilyen éjszakával, de remélem nálatok már tartós lesz, igazán megérdemled!!!!!
Arra gondoltam, hogy valamikor megpróbálkozok egy lightos módszerrel és meglátom hogy reagál! Valahogy az lenne a jó, ha az esti cicit nem kéne elhagyni, de nem aludna be rajta!

Melinda!
Képek naaaaaaaaaagyon tetszenek, főleg a hintás meg az ébredős! Tündéri ez a kisfickó!KépKépKép

Saxi!
Gratulálok Lilinek a nagy wc-zéshez!!!!!!!!!!
Örülök, hogy Bogi jól van és drukkolok, hogy Lili ne kapja el!!!!

Képzeljétek! Norbi imádja a pocsojákat, de gondolom ezzel nem mondog újat senkinek! Na szóval ha eső után lemegyünk, az kész katasztrófa, mert abból áll a séta, hogy Norbi roha a pocsojákba, én meg röptébe kapom el. Nem érdekel, ha valami picibe belelép, de ha nagyobba megy, akkor volt már hogy haza kellett mennünk, mert vizes lett a zoknija. Na ezt megelégedve beszereztem ma egy gumicsizmát és rá is adtam! Hihetetlenül boldog volt Norbi, hogy trappolhat a pocsojákba, annyit röhögtem, mert úgy nézett ki benne, mint egy kis parasztgyerek. Na aztán teljesen felbuzdúlt és hiába szoltam rá, hogy abba nem, nekifutásból belegázolt egy hatalmas sártengerbe és persze a sárba nem tudott úgy lépni és hasravágódott! Gondolhatjátok hogy nézett ki!Kép Mindenesetre megérte, mert olyan jókat nevettem és Õ is nagyon élvezte!Kép

Puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Drága Saxi!

Kívánunk Neked névnapod alkalmából nagyon-nagyon sok boldogságot!!!

Kép

Millió puszi: Melinda, Marcika, Ketteske, Gábor

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Kata!
Ebből az ébredősből van egy teljes sorozat, tényleg nagyon jól sikerültek Kép
A Szent István szállodában voltunk, ami Eger keleti szélén található (Legányi Ferenc utca), teljesen nyugis, csendes részen. Itt megkukkanthatod Kép: www.hotelszentistvan.hu
A belvárosban mászkáltunk, a sétálóutcákban első nap, majd másnap a szemerkélő esőben a Szépasszony-völgybe mentünk el, délután pihi+(ordítós) uszi, harmadnap várbeli séta, Minaret külső (!) megtekintése, délután pihi+szálloda kerti "golfozás", nekem olvasás, uccsó nap a Nagytemplomot néztük meg és indulás haza Kép
Marci csak az első éjszaka elején aludt köztünk, aztán ahogy megnyugodott, beraktuk az ágyikójába. Utána minden este és napközben is szépen elaludt magától az ágyában és apró nyikkanásokkal végigaludta az éjszakát Kép
Ügyesek vagytok Ti is a szopival Kép Patrik nem kéri már?
Gratula az éjszaka végigalvásához a saját ágyikóban Kép Drukkolok, hogy tartós legyen a dolog!!!

Györesz!
Szerintem az altatásra nincs gyógyszer, egyszerű megoldás, mert ahány gyerek, annyiféleképpen sikeredik az elalvás, az éjszaka átalvása. Valaki vért izzad és mégsem alszik jól a gyerök, míg nekünk semmit nem kell(ett) erőlködni és Marci alszik, mint a bunda. Ki érti ezt? Szerintem próbáld meg úgy, hogy ott maradsz Norbikával a szobában, amíg elalszik. És meglátod, hogy beválik-e. Kísérletezni kell/érdemes, hátha...
Marcinál is gyakran előfordul, hogy többször is felsír, de ilyenkor nem szoktuk áthozni közénk, hanem visszasimogatjuk és visszaalszik, próbáld meg esetleg Te is így. Persze nálunk is, ha folyamatos felkelés van, akkor inkább magunk közé vesszük, amíg megnyugszik és visszavisszük, ha minden oké (tudniillik Marci köztünk nem alszik, csak megnyugszik és jön a bulizás). Persze ezeket könnyű leírni, kivitelezni inkább nehezebb.
Gumicsizma Kép Ha tudsz a kis parasztgyerökről képet felrakni, azt mi is élveznénk ám Kép Marci is most Egerben ajándékozott meg a pocsolyatúrákkal, a sok eső után.

Saxi!
Örülök, hogy Bogi javul Kép Azon szerintem abszolúte ne izgulj, hogy meddig késik a 15 hós oltása Lilikének, az a fontos, hogy teljesen biztonságosan kapja meg. Látod, Marcival is hogy jártunk... Olika is 1,5 évesen kapta Kép
Tzatziki, téééééééééényleg!!! Kép Kép Kép De régen is volt az a tali, hogy már el is felejtettem.
Gratula Lilike WC-s teljesítményéhez Kép Nagyon ügyes Kép, hogy már ilyeneket művel és még meg is tudja dícsérni magát Kép Gábor is jót mosolygott rajta, amikor elmeséltem mit művelt a kedvenc kiscsajszija.

Évi!
Rátapintottál az igazi nagy büszkeségemre: Gábornál jobb apukát nem is találhattam volna a Törpjeimnek Kép Itthon is nagyon sokat foglalkozik Vele, és Egerben is igazán kipihenhettem magam a segítségével Kép
Ketteske jól van, velem egyetemben. Pár napot kevesebbet mozgott, amitől egy kicsit betojtam, de Neki is lehetnek lazább napjai Kép Azóta úgy beindított, hogy szabályszerűen felsikkantok néha, amikor jókat a köldököm köré rúgdos vagy bokszol. Marci viszont egyik nap jól beletenyerelt a hasamba, amit még most is érzek (olyan mintha megütöttem volna), remélem hamar elmúlik.
Rolcsi is nagyon ügyes, hogy ilyen ügyesen alszik a saját ágyában Kép Különösen azok után, hogy milyen nehezek voltak az éjszakáitok.

Gigi!
A fürcsiordítás miatt nem aggasztottam magam, Gábornak is mondtam, hogy ne erőltessük, majd idővel hozzászokik. Végeredményben, most volt az első alkalom, hogy igazán nagy vízben próbáltuk fürdetni, úsztatni, áztatni vagy minek nevezzem Kép
A Srácaim tényleg úgy néznek ki, mint Stan és Pan Kép

Köszönöm szépen a bókokat Marcikám nevében is Kép Tudnátok, hogy mennyi fotóból kellett ezt a párat kiválogatnom... Nem volt könnyű feladat! Kép

Köszönöm a lábikó méretes válaszokat Kép Megnyugodtam, hogy fiúcskák között teljesen normális Marci mérete Kép

Biztos kifelejtettem pár dolgot, amit írni akartam, de egy kicsit kótyagos vagyok, mivel Anyukám tegnap óta kórházban van, nem stimmel a vérnyomása és a szívénél is találtak valamit Kép Már akartam is kérdezni:
Gigi!
Apukáddal azóta mi van? Kezelik, gyógyszert kap? Remélem már jól van Kép

Most már megyek, Húgomék lassan érkeznek, feljöttek Debrecenből Anyuhoz.

Mindenkinek sok puszi: Melinda (aki bár ma ünnepli a 30. szülinapját, de sajnos nincs túl jó kedve)

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép
NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!Kép
Apu 19.-én megy a kórházba. Bent lesz három napig. Csinálnak neki valamilyen vizsgálatot és annak az eredményétől függ, hogy műtik vagy gyógyszeres kezelés lesz e. Szegény nagyon ideges, meg persze mi is. Szurkolok, hogy ne legyen semmi komoly baja anyukádnak.

GyöreszKép
HÁt el tudom képzelni, hogy hogyan nézett ki NorbikaKép Olivér is imád vizezni. Én is beszereztem neki egy gumicipőt. Na ez most tök hülyén hangzik, de nem olyan hosszú a szára mint egy csizmának. ALig várom, hogy meleg legyen és akkor vizezhet, sarazhat stbb.... Parasztlegényt én is szívesen megnéznémKép

SaxikámKép
Én is sok boldogságot kívánok neked. De ha most megölnének akkor sem tudnám, hogy mi a te rendes nevedKépKépKépKépKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

MÓNIKAKépKépKépKépKép Puszi neked

KépKép
gigi28

Drága Melinda!
Én a 30. szülinapomon sírógörcsöt kaptamKép Iszonyú öregnek éreztem magam...
...azóta azonban eltelt jópár Kép év és semmi, de semmi nem változott, sőt, ha összehasonlítom az akkori, illetve mostani életem, hááát bizony sokkal boldogabb vagyok!Kép Örülj te is az irigylésre méltó, csodálatos családodnak, nekünk, akik olyan, de olyan nagyon szeretünk téged!!!KépKépKépKépKépKépKép
Isten éltessen sokáig!KépKépKép Nagyon boldog szülinapot kívánok neked szeretettel!KépKép
Kép

Saxi, tényleg Mónika vagy?! Kép Sajnálom, hogy nincs Saxi névnap, akkor biztos nem felejtettem volna el, hogy felköszöntselek!Így ezúttal kívánok neked nagyon boldog névnapot szeretettel!KépKép
Kép

Györesz, onnan tudod meg, hogy reggel arra ébredsz, hogy egyszer sem keresett Norbika! KépKép
Egyébként pedig szerintem nagyon fontos, hogy próbálkozz többször az altatással és ne görcsösen akard, egyszer csak sikerül!KépKép

GigiKép
Mond csak nekem direkt nem írsz?
Már biztosan izgulsz, remélem boldog estétek lesz ViktorralKépKép Húúú, hogy fog örülni Olika is reggelKépKép
Küldöm ímélben a szobát!

Mindenkinek sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SziasztokKép

ÉviKép
Teeeeeeeeeee, írtam neked iwiw-en tegnap egy jó hosszút. Tessék arra válaszolni, azátn reklamálj!!!KépKép Most egy kicsit megnyugodtam, hogy Te sem voltál képben a mi MónikánkalKépKép

Most megyek, vacsi, fürdés aztán visszatérek!
Puszi

KépKép
gigi28

GigiKép
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Drága Évi!Kép

Ne aggódj nem értettem félre semmit,nagyon jól tudom,hogy csak a trüffel és a tzatziki miatt hívtatok meg.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Különben nem vagyok félreértős típus,miattam ne izgulj.Kép
Ha valami gondom van akkor szólok.KépKépKép

Melinda!Kép

Teljesen oda vagyok a képektől,gyönyörűek.
Az ébredős és a hintás a kedvencem.
Az oltás miatt már nem agyalok,mert a védőnő is azt mondta,hogy nincs nagy jelentősége,hogy mikor kapja meg,a lényeg, hogy idővel be legyen oltva.

Kata!

Nálunk is elég gáz volt ez a himlő,de Bogi már hála Istennek megint a régi.
Lilike miatt kicsit izgulok,de már jó lesz rajta túl lenni.

Györesz!

Köszönjük a gratulációt.
Én most már azért drukkolok,hogy inkább kapja el és legyünk túl rajta.
Altatás:
Egyet értek Melindával abban,hogy ahány gyerek annyi féle.
Nálunk az vált be,hogy esti tejcsi után rögtön mennek az ágyba,halvány fény..,akkor még szoktam nekik énekelni de csak egyet,vagy mondok halkan egy rövid mesét,aztán egy simi,puszi,és kijövök a szobából.
Ha felsír vagy szólít,akkor először csak szólok hozzá a másik szobából,hogy nincs semmi baj,anya itt van,stb...
Ha jobban elkezd sírni akkor bemegyek hozzá,de nem veszem ki az ágyból,csak simogatom,halkan beszélek hozzá.
Így mindíg megnyugszik,legalább is eddig sikerült.

Gigi!

Hát most bemutatkoznék.KépKép
Nevem:
Kesselyákné Sax Mónika
A lánykori vezetéknevemből ered a Saxi,még iskolában adták nekem ezt a becenevet.
De nincs semmi baj,én sem tudtam sokáig a Te nevedet.
Neked is puszi.KépKépKépKép

Melinda,Gigi, Évi!Kép

Köszönöm szépen a köszöntőt.Kép
Nagyon aranyosak vagytok.Kép

Melinda!

Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából!

Kép

Kép

Mindenkinek szép estét,most megyek kifényezem magam,mert este apával névnapom alkalmából pezsgőzünk(isKépKép).

Puszi mindenkinek,Saxi
saxi

Gigi!

Te már jártas vagy ebben,légyszives írd meg nekem,hogy hívják a teletabikat.
Szín szerint érdekelne a nevük,vagyis nem engem,hanem Bogikát.

Előre is köszönöm,puszi,Saxi

Ui:
Bogi itt áll mellettem és azt mondja ,hogy Õ is köszöni,és sok szeretettel puszil.KépKépKép
saxi

MónikámKép

Vagyis inkább BogikámKép
Sárga=Lala (ez Olika kedvence)
Piros=Po
Zöld=dipszi (nem tom, hogy írják.....)
Lila(kék)=tinkivinki
Kb 625-ször néztem meg mire megjegyeztem, hogy melyik melyik. Mondjuk még Lalát ismertem, mert azt hozott a nyuszi Olikának. Na de a többi nemnormális......KépKépKépKépKépKép
Bogikát én is puszilom, majd jót játszunk Éviéknél!
Az altatás nálunk is ugyanígy megy mint nálatok. Eléneklem a Jó éjt gyerekeket aztán mondok egy nagyon rövid vers-mese félét, elbúcsozom és kimegyek. A szobája elötti helységben ég a villany, addig míg én le nem fekszem.

Most ismért búcsúzom, rendet kéne egy kicsit tenni.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Saxi!
Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!! Jó pezsgőzést!!!!!!!!!!!

Melinda!
Isten éltessen 30. születésnapod alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elalvási kisérletezés ügyében, megvallom Neked nagyon őszintén, hogy sokszor hiába tervezem el, hogy na majd holnap megpróbálkozok valamivel, mindig valami miatt elhalasztom, pl. mert fáradt vagyok és tudom, hogy cicin hamar elalszik, vagy mert lesz valami a tv-be és azt csak akkor látom, hogy gyorsan elalszik cicin és sok más ehhez hasonló indokkal! Meg igazából ami tényle visszatart még, hogy nem akarom egyből a cicitől is megfosztani, meg új altatást bevezetni, de egyenlőre mindig bealszik a cicimen, mert ha nem aludna el, akkor tuti, hogy betenném az ágyába és úgy altatnám, mert ringatni már soha nem szoktam! Szóval a nagyfokú lustaságom, meg Norbi cicifüggősége a ludas!
Éjjeli felkeléssel meg az a gond, hogy ha felébred akkor egyből áll fel az ágyába és ha megpróbálom visszafektetni, akkor üvölt. Ez is azóta van mióta mellém szokott, mert régen simán visszaaludt egy kis simitől! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem tudom hogy lesz, majd csak lesz valahogy!
Parasztlegénykéről nem született kép, de majd bepótolom!Kép
Én szívesen nézegetnék ám még képet Marciról, ha már annyi készült nem kellett volna ilyen keveset kiválogatni!Kép
Anyukádnak jobbulást!!!!!!!

Gigi!
Gumicipő? Az meg milyen??????
Norbi haláli ahogy megy ebbe a gumicsizibe, mert hiába jó a méret, de nem fogja a lábát és úgy lépked mint aki beszart és közben fülig ér a szája, mert nagyon élvezi!Kép

Évi!
Melindának taglaltam az altatási gondjaimat, lustaságomat, stb. Norbi már egy párszor átaludta az éjszakát, sőt régen nagyon gyakran, aztán jött két-három hónap amikor nagyon rosszú aludt és rengeteget fent voltam vele és napközben tiszta zombi voltam és akkor döntöttem úgy, hogy magam mellé veszem és akkor mindketten jól fogunk aludni, de ennek az lett az eredménye, hogy mostmár szinte mindig felkel és csak mellettem hajlandó visszaaludni! Igazából ez többnyire nem zavar, de mégis jobb lenne, ha a helyén aludna végig, mert majd ha bölcsi lesz akkor nyugodtabban tudok készülődni reggel és Õt csak az utolsó pillanatba kelteni, öltöztetni, indulni...... Hát majd meglátjuk, addig még van egy pár hónap!

Ja és még az jutott az eszembe, hogy azért sem tudok belemerülni ebbe az új altatási módszerbe, mert egy hónap múlva jönnek haza a báttyámék Amcsiból három hétre és az én szobámba fognak aludni ami azt jelenti, hogy Norbival egy szobába lszünk! Vagy talán még jó is lesz, mert akkor nem kell kivennem az ágyából, elég lesz Neki hogy ott vagyok vele?

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Saxi!
Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!! Jó pezsgőzést!!!!!!!!!!!

Melinda!
Isten éltessen 30. születésnapod alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elalvási kisérletezés ügyében, megvallom Neked nagyon őszintén, hogy sokszor hiába tervezem el, hogy na majd holnap megpróbálkozok valamivel, mindig valami miatt elhalasztom, pl. mert fáradt vagyok és tudom, hogy cicin hamar elalszik, vagy mert lesz valami a tv-be és azt csak akkor látom, hogy gyorsan elalszik cicin és sok más ehhez hasonló indokkal! Meg igazából ami tényle visszatart még, hogy nem akarom egyből a cicitől is megfosztani, meg új altatást bevezetni, de egyenlőre mindig bealszik a cicimen, mert ha nem aludna el, akkor tuti, hogy betenném az ágyába és úgy altatnám, mert ringatni már soha nem szoktam! Szóval a nagyfokú lustaságom, meg Norbi cicifüggősége a ludas!
Éjjeli felkeléssel meg az a gond, hogy ha felébred akkor egyből áll fel az ágyába és ha megpróbálom visszafektetni, akkor üvölt. Ez is azóta van mióta mellém szokott, mert régen simán visszaaludt egy kis simitől! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem tudom hogy lesz, majd csak lesz valahogy!
Parasztlegénykéről nem született kép, de majd bepótolom!Kép
Én szívesen nézegetnék ám még képet Marciról, ha már annyi készült nem kellett volna ilyen keveset kiválogatni!Kép
Anyukádnak jobbulást!!!!!!!

Gigi!
Gumicipő? Az meg milyen??????
Norbi haláli ahogy megy ebbe a gumicsizibe, mert hiába jó a méret, de nem fogja a lábát és úgy lépked mint aki beszart és közben fülig ér a szája, mert nagyon élvezi!Kép

Évi!
Melindának taglaltam az altatási gondjaimat, lustaságomat, stb. Norbi már egy párszor átaludta az éjszakát, sőt régen nagyon gyakran, aztán jött két-három hónap amikor nagyon rosszú aludt és rengeteget fent voltam vele és napközben tiszta zombi voltam és akkor döntöttem úgy, hogy magam mellé veszem és akkor mindketten jól fogunk aludni, de ennek az lett az eredménye, hogy mostmár szinte mindig felkel és csak mellettem hajlandó visszaaludni! Igazából ez többnyire nem zavar, de mégis jobb lenne, ha a helyén aludna végig, mert majd ha bölcsi lesz akkor nyugodtabban tudok készülődni reggel és Õt csak az utolsó pillanatba kelteni, öltöztetni, indulni...... Hát majd meglátjuk, addig még van egy pár hónap!

Ja és még az jutott az eszembe, hogy azért sem tudok belemerülni ebbe az új altatási módszerbe, mert egy hónap múlva jönnek haza a báttyámék Amcsiból három hétre és az én szobámba fognak aludni ami azt jelenti, hogy Norbival egy szobába lszünk! Vagy talán még jó is lesz, mert akkor nem kell kivennem az ágyából, elég lesz Neki hogy ott vagyok vele?

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?