Helloka!
Hja, azt ígértem, hogy minden nap írni fogok... Kicsit elhamarkodtam!
Hát az első éjszakánk nem volt a legjobb, most nem tudnám leírni, hogy hánykor és hányszor ébredt. Nem azért mert olyan sokszor, hanem mert egyszerűen nem figyeltem. Viszont amikor fent volt, sokára aludt csak el, és akkor is csak cicin és nehezen. Ennek másnap délután lett meg a böjtje, amikor is szó szerint egész nap fent volt, amit úgymond "aludt" az olyan 3*20 perc volt. Rettentően fájt a hasa, kakis pelus sem volt, csak a cici volt neki jó, azon nyugodott meg úgy 5 perc alatt, közben viszont nem csak cumizott, henem evett is, mert ugye a "csapot"
nemtom elzárni. Szóval egész nap ment bele apránként a kaja. És ha nem cicin volt, akkor megállás nélkül sírt szegénykém. A nap végér már én is ki voltam mint a liba. Aztán szomszédunk hozott át Sab Simplex-et, újszülött kortól adható cseppeket, és attól jobb lett picit a helyzet. Így 8 kor elaludt, és mi is!
Aludt egészen éjjel 1-ig, volt kakis pisis pelus, evett, elaludt hamar, aztán 4-kor újra kelés, evés, végül pedig 7-kor ugyanez. Szóval ha a 7 órát reggelnek nevezzük, akkor kétszer voltunk fel az éjjel és akkor sem nyüg miatt, hanem mert éhes volt.
A mai nap is jól telik átlag 2,5 óránként eszeget, van kakis pisis pelus (jaj én ennek úgy tudok ám örülni!!)
Most kb dél óta alszik, ebből kb fél órát lent voltunk a levegőn babakocsiban, és amikor feljöttünk és kicsomagoltam, csak megrezzent, pislogott, visszapakoltam az ágyába, és azóta nyomja a szuszókát. Lekopogom, remélem így folytatódik nagyjából a nap!
Gáborom ügyesen levágta szopi közben a körmeit, mert akkor úgy meg van merevedve a kiscsaj, mint egy szobor, csak a cici van és semmi más!
Jól alakul a fürdetés is, első nap kicsit sok olaj ment a fejére, ezért második nap kicsit besamponoztam. Jaaaj, most olyan jó illata van a kis fejénel és jó kis puha a haja!
Mindjár tteszek még fel képet, ezek azóta készültek.
Bocsi ha még nem tudok visszaolvasni, de megpróbálom követni az eseményeket, és belekotyogni a dolgokba!
Max bekapcsolom a gépet, megy majdnem egész nap, és néha bekukkantok, beledumálok!
Addig is puszi mindenkinek, lehet (de nem biztos!)
hogy jövök ma még!