Új privát üzeneted érkezett!

Tildi! Dettó. Mármint hogy elhagytam én is az összes praktikát ebben a hónapban.Kép Szóval se Elevit, se Aspirin. Valahogy megnyugodtam mióta szedem az Adimetet. Érzem, hogy jó úton vagyok, és itt már csak a türelem számít. Vszeg ezért nem is hőmérőzök.Kép
Ehhez a nyákos témához nem tudok hozzáfűzni semmit. Igazából számomra követhetetlen. Mert nekem 28 cn-en volt valami tojásfehérjés valami.
Ááááá nem megy ez nekem.Kép

Tontica! Hááááát...... tavaly még örültem ha csak ennyi voltKépKép

Csakegy! Volt pé-d.Kép Hatalmas gratula!Kép

Bee
beebeey

most én vesztettem el a fonalat... édeskömény vagy édesgyökér... De bármi is legyen, le vele!!!!!KépKép

cici, detto. azt jelenti, hogy csak mert az lenne a tankönyvszerű, hogy feszül, attól még marházra lehet anyának lenni, mint ahogy csak mert nem jó az a rohadt érték, én még remélhetek egészséges gyermeket.... detto - ugyanaz (a megközelítésKép)

Tontica!
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bee: hááát... nekem teljesen megbízhatatlan a nyákom... majdnem a peteérés utáni 4-5. napig tojásfehérjés vol! A PÉ előtt csak annyi volt a különbség, hogy akkor marha sok lett...
csakegysokadnick

Sziasztok!

Zsóka
Mi újság??Tessék jelentkezni!!!

Ildi
Hát,ma a házimuka+ gyerek háttérbe szorítja a tanulástKépKépMajd,este,ha szunnyad a család.Kép
Rengeteg vasalnivalóm van,meg kifőzetlen cumik,és üvegek.Vki elvállalná?????KépKépKép

Tontica
A gyerek alvásidejében tudok tanulni.Jegyzetelni hagy máskor is,de az csak kicsi tanulásKép
Lehet ebből baba,ne izgulj!!!

Bali
Nem lesz gond!!!KépDrukkolunk nektek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Bee
Hidd el,használni fog az Adimet!
Én a metformin mellett még clostyzom,bromozom+ hőmérő,mégsincs baba.Lehet nektek van igazatok!!!Kép

Csakegy
Ez most hányadik DPO?

KépKép

KépKép
okr

Okr: 8. vagy 9. attól függ, hogy a legmélyebb pont vagy az azutáni a PÉ napja... mert azt nem tudom... szóval még 5-6 nap...
csakegysokadnick

Bocsi Lányok!Kép
Itt vagyok, csak ma megint annyi melóm volt, hogy enni sem volt időm. Kép
Nálam még mindig "csak" "csokimikulás" van....
Nem tudom, mi ez.. nem fáj a hasam,nem lettem tele pattanással és már második napja barnázom (de csak két-három csepp/nap)

De azt hiszem,ez a feszített tempó, a stresszes munkahely megint tesz róla , hogy ne sikerüljön a babaKép

Kép
Kép
zsazsóka73

sziasztok.

zsazso nem lehet hogy baba?

lanyok ez a nyak dolog engem is zavar de nagyon.nincs olyan nagykovnven leirt nyakom.zavaros vizes vlami,ragacsos.pe-kornyeken eseltleg a mehszalyrol le tudok kaparintani egy ici pici nyulos izet.

Kép
monyoka

Nyák: hááát..... az előző ciklusban én is azt hittem, hogy én csak ilyen típus vagyok ezért kevés a nyákom... aztán a mostaniban túl sok is lett... gondolom a következőben már pont jó leszKép Szóval ez szerintem ciklusról ciklusra változik...

Zsazsóka nekem is gyanús Kép
csakegysokadnick

Jaj, Zsóka!

Ez már tényleg nagyon izgi!!!!KépKép Mikor tesztelsz? RÁférne a topikra valami jó hír végre.... Benned bízunk!Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Izé... most mértem... 37,4 a hőm... ez fura... most tök hidegnek érzem magam... (viszont kapar a torkom... szóóóval lehet, hogy megfázás?)... na majd reggel kiderül...
csakegysokadnick

Nagyon aranyosak vagytok!Kép
Sajnos én nem vagyok túl bizakodó.
Szerintem meg fog jönni, csak sz...vat....

Próbálom magam felkészíteni rá, hogy ne vágjon annyira földhöz megint....
Azt határoztam el, hogy ha megjön, akkor iszom azt a pé-t segítő teakeveréket, amit itt olvastam. Inni fogom az Aloe-t,szedem az Elevitet. Majd egy hónap múlva megint Closty.
És ha őszig nem lesz pozitív változás, akkor kétségbeesem....

Kép
Kép
zsazsóka73

Na mi van mindenki Szuletett felesegeket nezett? Kép
En is. Kép
Zsazsoka en a helyedben holnap csinalnek egy tesztet, kivancsian varom a holnapot! Kép

Kamilla, nalad is a holnapi nap sokmindent el fog donteni, ugye?! Kép

Csakegy, en is megmertem amikor Te 8-kor es 37,4 Kép kivancsi vagyok holnap egyezni fog-e a honk bar Te korabban kelsz ha jol tudom, en 8-kor merem.

Monyoka: meg kene kerdezni egy dokit errol a nyak dologrol mert sokmindenkit erdekelne.
Nekem is nagyon keves.

Kriszti: Te meg kifozod a cumisuveget??? Mi mar ugyanazt a poharat hasznaljuk mindannyian. Kép Szerintem nem kell azt kifozni! Holnap en is vasalok ezerrel!

KépKép
KépKép
tontica

Zsóka
Egy tesztre megérett a dolog sztemKépMi drukkolunk,hogy zebrás legyen,neked már csak a vizsgálati anyagot kell a megfelelő helyre csöpögtetniKép
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kamilla
Te si holnap tesztelsz?
Nagy drukk,hogy pozitív legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++

Tontica
Csak a tápszerhez használunk cumisuveget,és azt jól ki kell főzni,nehogy baktérium maradjon vhol az üvegben.
Ti már nem tápiztok?
Én egyszer adtam rendes tejet a csajnak,de csupa pötyi lett tőle,így marad a por még.Egyébként tele van vitaminokkal.Kép

Anyapoc
Most jutott eszembe,hogy kérdeztél a bromoról,prolaktinról(szégyenlős smile)
A bromot még szedem(este 1).A prolaktint nézést pedig nagyon meg kellene ejteni.Majd vmelyik nap sztemKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, Rate mar tejcsit iszik de nagyon keveset mert nem szereti ugyhogy inkabb joghurtot adunk neki dogivel. A gyumolcsot sem szereti Kép ugyhogy gyumilevet iszik, legalabb ennyi vitamint kapjon. Nagyon finnyas a dragam (ha rajta mulna egesz nap csak kekszet enne kekszel Kép ) de nem fogom semmire sem kenyszeriteni mert emlekszem milyen rossz sirva megenni amit utalunk, a szuleim ebbol a szempontbol eleg regimodiak voltak. Kép
Izlik Adanak a tapszer? Raer meg a tejjel.

Mindenkinek Jo Ejszakat es megjobb holnapot amikor is nagy bulit csapunk Kamilla es Zsazsoka tiszteletere! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Jó reggelt mindenkinek!Kép
Nálam még mindig semmi,csak pár csepp barna....
29. cn, 16. DPO.
Tesztelni egyelőre nem merek még.

Kamilla!Kép
Ha te tesztelsz, neked nagy drukk!!!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsó!

Szurkolok. De te hogy érzed? Azért kétségbe ne ess (mondom én Kép) majd, irány a doki, vagy egy pár napos nyaralás édes kettesben. Mi ezt fogjuk tenni, ha úgy adódik.

Bee!
Ez volt a ,második closty hónapom+ még kaptam progi pótlót.
Nagyon megviselnek ezek a hőhullámok, és a kedélyváltozások. Olyan vagyok mint egy ötvenes kilmaxos. Baromi szar, most már megértem anyukámat. Szóval nem akarok többet ilyet szedni. ÉS hogy még mindig nem jött meg, kész vagyok.

Ildi!
Haragszol rám valamiért? Csak mert nem válaszoltál..persze vszínű most én vagyok extrém érzékeny. Kép vagy én voltam valamikor figyelmetlen? Vagy sokat tanulsz.

Csakegy!
NA mit mutat a mai hő?

Kamilla?

Nyák téma
Nekem azóta semmi nincs, mióta clostyt szedek.

j.
Vendég

36,7... 6:15-kor (kedd óta 6:15-kor mérek a szokásos 7:30 helyett... bár ez nem hiszem, hogy nagy változás lenne...)

Mondjuk most kicsit megnyugodtam... még mindig alacsony ahhoz, hogy esetleg baba legyen (meg nem is érzek semmi arra utaló jelet... vagyis SEMMIT sem érzek abból, hogy valaha is PÉ-m lett volna...) viszont tegnap a hőesés láttán már kezdtem pánikolni, hogy mondjuk ma reggel már csak 36,1 lesz és így a 10. dpo-n fog megjönni és nem a 14-15-en.... mert az arra utalna, hogy valami nagyon nem stimmel... szóval továbbra is marad a 37 napos ciklusra vonatkozó szurkolásom... (ja... viszont reggelre nőtt 3! pattanás az orromon és 2 az arcomon... szerencsére picik így 1-2 napon belül eltűnnek de akkor is... sejthetitek milyen szép vörös most az orromKép ezen még a korrektor sem segít Kép)

Zsazsóka: hát én a helyedben már rég teszteltem volna.... nem tudom, hogy bírod Kép
csakegysokadnick

SZiasztok, köszi mindenkinek a drukkokat, aranyosak vagytok, de sajnos ma reggel 36,8-at mértem, ami elég gyalázatos úgyhogy szerintem órák kérdése, és megjön.
Hát nincs túl jó kedvem. Kép
Zsazsóka, mennek tovább a drukkok!

Dobok egy tankönyvi "nem sikerült" görbét.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Es az en tankonyvi nem sikerult gorbem: Kép

Kép

Hat legalabb hamar kiderult es nem kellett meg napokig remenykednem, most en is szomoru vagyok de mit tegyek, ez van! Kép

Zsazsoka most rajtad a vilad szeme!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Anita, Kamilla!
sajnálom. Kép tényleg tankönyvi..

Zsazsóka!
helyedben én is tesztelnék. Kép

Nekem meg ma a 36.8-ról leugrott 36.4-re, 9. ciklusnapon.
Vendég

Sírjunk együtt Tontica! Kép

Kép

Kép
kamilla306

Jányok ez szomorú.

Jó volna ha már nekem is megjönne, higgyétek el ez még szarabb. Ha ezt lehet fokozni egyáltalán.

j.
Vendég

Fú... mi volt itt ma? Kép

SajnálomKép

Azért van még itt valaki talpon? Asszem Zsazsókán a világ szeme....
csakegysokadnick

Junko: Te most akkor hogy is állsz? Dobsz egy gorbét?
csakegysokadnick

Junko, igazad van, elhiszem hogy szarabb amig meg nem jon, en mar tudom hogy mi a helyzet es valahogy megnyugodtam, de attol meg szomoru vagyok. Kép

Kamilla, hat azt hiszem siras mara meglesz. KépDe neha jo kisirni magunkat!

Dori meg korai pe-hez, meg ne legyen mert a tul korai pe. nem jo!!!

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy!

Nem mérek, mert besokalltam. Ráadásul a költözéskor valahová eltettem a gyógyszeres dobozt, benne a hőmérővel, és nem tudom hol van a valahol. Pedig most már azért kiváncsi lennék.
32. cn-en vagyok. 27-29-es a ciklusom. De sajnos nem vagyok babás, az idegeim is pattanásig feszülnek és ez bizony az "üresség" jele.
Szóval így még szarabb, hogy babás sem vagyok és meg sem jön.
Ám gondolom ezt sajnos itt a topikban már más is átélte.

Tontica!
Tudom, hogy szomorú vagy. Egy-két nap és elmúlik. Legalább is nekem elszokott.

j.
Vendég

A feszült idegek miért az "üresség" jele?

Én halál nyugodt vagyok... valahogy már eltemettem ezt a ciklust talán azért...

de az örjítő lehet, hogy nem jön meg... (nem lehet, hogy esetleg mégis csak lassan emelkedik a HCG szint?)
csakegysokadnick

Csakegy!
Mert nálam sajnos ez a legbiztosabb jele, hogy megfog jönni. Teljesen képes vagyok kifordulni önmagamból. Aztán ha megjön egy napra rá már semmi bajom.

Sztem egyszerűen éreznék valamit ha lenne valami.
És semmi. Sajnos.

Azért még ne temesd a ciklust. Azért én is adok még magamnak 0,5 % esélyt. Kép

j.
Vendég

Tontica,Kamilla
KépKépKépKépA franc egye meg!!!!

Junko
Egy tesztre azért rászánhatnád magad!Hátha!Kép
Aztán meg,ha negatív,hamarabb megjön,tudod,a tudatot sokmindenre képesKép

Zsóka
Drukk,drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Ha jól sejtem,még sosem volt 16 DPO-dKépTesztelj egyet holnap reggel !O.K?

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Tegnap már teszteltem. Kép

j.
Vendég

Junko, en valahogy megkonnyebbultem hogy mar tudom mi a helyzet, probalom elterelni a gondolataimat mondtam is apanak hogy vigyen el reggelizni magaval, barcsak mar mehetnek tanfolyamra de varni kell amig lejar a munkaszerzodesem es bejelentkezhetek a munkanekulibe. Jaj, ez a varakozas, megorjit!!!! Kép A fene egy meg!!! De sirni nem tudok mert valahol tudtam hogy ez lesz, nem jon az olyan konnyen ossze mint remeltem, ki tudja mikor fog. Amire a fiam nagykoru lesz? Kép

En a helyedben csinalnek egy tesztet holnap aztan elmennek dokihoz.

Kriszti Neked pe.?

Anyapoccal mi van?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Lányok!

Kamilla, Tontica sajnálom Kép viszont a görbék tényleg szépek.

Nálam elég intenzív hasfájás van tegnap délután óta. Az előző clsotis ciklusban 21. napon volt PÉ ... lehet most kicsit előrébb jött .... Dobok egy görbét.
Kép

Kép Kép
kokusz

Kokusz: hát egy 14. napi PÉ elég tankönyvszerű lenne... szóval nagyon szurkolok, hogy ez most az legyen Kép (+ az időzítésetek is tökéletes volt hozzá Kép)
csakegysokadnick

Csakegy

Igen talán túl szép is lenne Kép na de azért optimista vagyok .... néha az is sokat számít. A holnap reggeli hőm majd megmutatja mi a helyzet.

Kép Kép
kokusz

sziasztok.

tontikka kamilla?(a francba,pedig nagyon nagyon szurkoltam.

csakegy.eleg cikcakos a pe utanni resz.nekd a 36.7 az nem is rosz ho.

kokusz.jo ez a gorbe,drukkolok.

junko,tudom mit erzel,amikor mega ciklusom volt ugy ereztem megorulok.semmihez nem volt kedvem.

zsoka.rajtad a topik szeme.megadrukkok.

ildi.milyen tunetei vannak a magas tesztonak?

kriszti,te mikor vizsgazol?

Kép
monyoka

Monyoka:

Ez cikcakkos? Kép (na jó... egy picit... nagyon Kép)
Kép

(ami viszont érdekes: az előző PÉ-nél a PÉ utáni szakasz egy felső vonalhoz illeszkedett és lefelé volt cikcakkos... itt meg az alsó vonal a stabilabb... na most valszeg ezt rajtam kívül senki sem értette Kép)
csakegysokadnick

Monyoka: nálam a magas tesztoszteronhoz ragyák és gyorsabban növő szőr tartoztak...
csakegysokadnick

csakegy.en vagyok maga a gorillaasszonyKépSzoros mindenem.Ragyak?hat az is van de altalaban csak menzi elott illetve menzikor.
most azt vettem eszre hogy miota fogytam lassaban nonek a szoreim,nem kell olyan surun gyantazni.

Igazad van,nem ertem mit akartal irniKép

Kép
monyoka

Monyoka: szóval a lila az alsó vonal, a zöld meg a felső... az előzőnél a zöld vonal volt a kiindulóvonal, onnan cikáztak lefelé a hőmérsékletek... de utána oda tértek általában vissza... az mondjuk akkor 36,8 volt. Most a lila a stabil visszatérési pontjuk - az meg 36,3...
Kép
Na valszeg most sem volt érthető, de legalább megpróbáltam Kép
csakegysokadnick

Sziasztok!

Anyapoc itt vanKép...de nem örül ennek a sok nemjó hírnek...Kép...

Tontica,Kamilla

Sajnálom,pedig tényleg tankönyviek a görbék!Talán még egyikőtöké sem volt iylen szép!!!!A legszebb akkor lesz,ha babás görbe lesz,tudom,de ennek is eljön az ideje!Én nagyon váromKépKép!

Ildi

kérdezted a nyákot.Talán annak idején írtam,hogy a barátnőm dokija mondta barátnőmnek,hogy bizony lehet,hogy ha túl sűrű vagy sok a nyák,akkor nem tudnak a katonák átmenni rajta.ezért vmi méhszájleégetést csinált neki,azóta kevesebb a nyákja.Jó drága volt,és hát eredményt nem tudunk,mert utána sajnos elvált...Kép
Azóta ugyan van már élete szerelme,de még nincs baba...Bár azóta kiújulhatott neki,mert ez már régebben volt.Igaz,ő nem igazán hisz benne,de hát babárt mindent...Hát ez van...Kép
Cicifeszkó...hááát...én ott tartok már,ahol Tontica...úgy szétszívták a gyerkőcök,hogy nincs is már minek feszülnieKép...de anno sem feszült...

Kokusz

tuti a görbe,tényleg elkaptátok!Talán még sok is volt a jóból KépKép!

Kriszti

Hát akinek ilyen férje van,hogy bmikor csapolKép!Vámpír????KépKép
Ada is még tápizik?Én 1 éves kora után le szeretném róla szoktatni Villőt...vagy mondjak le róla?Kép
Most gondoltam bele,hogy szeptembertől mit is vállaltam...KépLehet,hogy megszakadok?Kép

Junko

0.5 % esély szuperKép!
Több,mint a semmi...Kép

Bali

Nagyon együttérzek veled és nagyon kívánom,hogy minden rendben legyen,sokat fogok Rád gondolni!!!!Kép

Zsóka

Drukk megy!Képne hagyj cserben minketKép!

Többieknek is pusszKép!

anyapoc

AhaKép
erthetobb.

te nem szoktal megfagyni pe utan.?

Kép
monyoka

Monyoka: hát ... nem Kép Előtte szoktam Kép
csakegysokadnick

Sziasztok!

Látom ez nem egy jól sikerült reggel....
Tontica, KamillaKépKép

Tontica! Tavaly volt hogy fél évig nem jött meg a miki.... bizti rossz kislány voltamKép Komolyabbra fordítva: PCO ezzel jár.

Junko! Clostihoz nekem is volt szerencsém. Együttérzek a hőhullámok miatt.Kép

Monyoka! nálam viszont nincs ragya, viszont szőr az van.

Okriszti! Isten szóljon belőled!Kép Egyébként úgy döntöttem, hogy adok két hónapot szervezetemnek és csak Adimet. Aztán megint Aloe, Elevit, Aspirin...esetleg Premens. Ja! És hőmérő.

Csakegy! Szükség lenne szaktudásodra!Kép Légyszi segíts nekem abba, hogy miért van nekem khm...szorulásom Adimet mellett? Mikor mindenkinek hasmarsa van tőle! Kép Én mindig tk-vel ellentétesen működök.Kép No és valami ellenszert tudnál nekem mondani?? Köszi!!

Tildi! Magas a tesztoszteronod, alacsony a progid...hm. Néztek nálad LH/FSH-t?
10 kg nem a világ! Ettől még lehetne babád.
Nuku hőmérőKép most parkolópályára helyeztem.

Zsazsóka Aloe-t én is ittam. Megtáltosodtam tőle!Kép Tele voltam energiával. És sok mindenre jó.

Bee
beebeey

Sziasztok!

Megjöttünk az apavizsgáról és hát gratulációt kapott a párocskám. 45 M és 50% mozgékony. Örülök neki nagyon! Kép. Viszont így már tuti, hogy miattam nincs! Kép

Mindjárt visszaolvasok!
Vendég

Ildi

Hát ez tényleg kiváló eredményKépKép!Gratu nekiKép!Büszke lehetKép...
Neked meg Kép...de így legalább szűkült a körKép!

anyapoc

lanyok en most ott tartok hogy semmit nem ertek.

a ball mellembol meg mindig folyik a tej.Mindenki azt mondta bizti magas a proklatinom,na de nem.a proklatinom nagyon jo lett.

akkor az volt hogy a sulyom miatt.163cm 82 kg am voltam,most vagyok 163/74 tudom hogy ez is sok de jobb mint volt.van egy ismerosom akin legalabb 30kg am tulsuly van es most szuletett meg a harmadik gyereke.

aztan jott hogy szoros vagyok.anyu is szoros,na meg lattam mar tolem szorosebbet is es annak is van gyereke.

kiakadok mostmar.

Kép
monyoka

Nagyon köszi a drukkokat!Kép
De most már a hasam is fájdogál. Azt hiszem, estére meg fog jönni.

Kamilla!Kép
Szinte a tiéddel egyező a görbém és egyiknél sem értem, hogy mindketten szépen elteláltuk a pé-t és mégsem jön össze...

Talán találtam egy kineziológust és azt hiszem, jövő héten megnézem, mit mond.
Junko!Kép Te kérted,hogy szóljak, ha találok itt egyet?

Kép
Kép
zsazsóka73

Na szóval!

Zsazsóka! Megy a drukk! Téged figyel az egész topic! Mikor is lesz az a teszt?

Kamilla! Hát még azért nincs veszve, csak nagyon úgy néz ki!Kép

Junko! Dehogy-dehogy. Mostanában van amikor sokat írtok és csak átsiklok a sorokon. Már mondtam Bee-nek is hogy én el szoktam simlizni a visszaolvasást!Kép Tanulnom kéne ja! Mi is volt az a kérdés?

Csakegy! Sztd ez a Metformin hatása, hogy sikerült pé-t csinálnod? Még mindíg ennek örülök ám! azért lovagolok ennyire a témán.

Monyó! Hát én tünetet nem vettem észre. szerintem nem erősödött a szőrnövekedésem, pattik: kb. 2005 szept-dec-ig volt sok apró a homlokomon. Ki is voltam akadva, régen nem volt ilyen idén viszon alíg van. Még mensi előtt sem nagyon. Na, ha most határértéken van a testom, mi lehetett akkor amikor sok pattim volt. Tombolt bennem a ffi hormon Kép. Csak a súlygyarapodásomat tudom a magas testo mellett érvként felhozni Kép

Bee! Komolyan mondom én is megnyugodnék, ha kapnék merckformint, vagy valami kistesót! Lh-fsh-t még nem néztek, ha megjön rögötn megyek is méretni! Kép. Szerintem ott lesz a gubanc!
Csak az az érdekes, hogy a petefészkem, nem mutat tipikus pco-s képet. Ettől még lehet, hogy az lesz a gond, ha az lh-fsh bebizonyítja?

Anyapoc! Köszi. Szerintem nekem nem kell ilyen beavatkozás, mert ha rendbejön a hormonháztartásom akkor a nyák is remélem!

Kokusz! Teccik a görbe!Kép Csak menjen feljebb!!!

Tonti! Sajnálom,hogy te is zuhanórepülsz!

Kriszti, vagy akárki aki tudja! Merckformint írhat fel nőgyogyi is! Vagy belgyógyászhoz kell mennem?
Vendég

Zsazsó!

Igen, én.
Megírod inkább priviben?
koeszt@vipmail.hu
Azóta Újszegeden már feljegyeztem egy természetgyógyászt is...

Ildi!
Csak annyi, hogy mi a helyzet a hőhullámjaiddal? A másik kérdésre meg már nem emlékszem.
Én is felületes olvasó vagyok egyébként, úgyhogy egy szavam nem lehet. Kép

j.
Vendég

Monyó!
Ne akadj ki. Én sem értem ám ezt az egészet.
Azt azért eléggé kizártnak tartom, hogy a súly ekkora probléma lehet. Persze mindenképpen jó, ha fogysz kicsit.
Szőr az nálam is van dögivel, nem győzöm tüntetni őket.
Ezt a mell dolgot mondjuk nem értem...
Nem tudok semmi okosat mondani.

j.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?