Na szóval!
Zsazsóka! Megy a drukk! Téged figyel az egész topic! Mikor is lesz az a teszt?
Kamilla! Hát még azért nincs veszve, csak nagyon úgy néz ki!
Junko! Dehogy-dehogy. Mostanában van amikor sokat írtok és csak átsiklok a sorokon. Már mondtam Bee-nek is hogy én el szoktam simlizni a visszaolvasást!
Tanulnom kéne ja! Mi is volt az a kérdés?
Csakegy! Sztd ez a Metformin hatása, hogy sikerült pé-t csinálnod? Még mindíg ennek örülök ám! azért lovagolok ennyire a témán.
Monyó! Hát én tünetet nem vettem észre. szerintem nem erősödött a szőrnövekedésem, pattik: kb. 2005 szept-dec-ig volt sok apró a homlokomon. Ki is voltam akadva, régen nem volt ilyen idén viszon alíg van. Még mensi előtt sem nagyon. Na, ha most határértéken van a testom, mi lehetett akkor amikor sok pattim volt. Tombolt bennem a ffi hormon
. Csak a súlygyarapodásomat tudom a magas testo mellett érvként felhozni
Bee! Komolyan mondom én is megnyugodnék, ha kapnék merckformint, vagy valami kistesót! Lh-fsh-t még nem néztek, ha megjön rögötn megyek is méretni!
. Szerintem ott lesz a gubanc!
Csak az az érdekes, hogy a petefészkem, nem mutat tipikus pco-s képet. Ettől még lehet, hogy az lesz a gond, ha az lh-fsh bebizonyítja?
Anyapoc! Köszi. Szerintem nekem nem kell ilyen beavatkozás, mert ha rendbejön a hormonháztartásom akkor a nyák is remélem!
Kokusz! Teccik a görbe!
Csak menjen feljebb!!!
Tonti! Sajnálom,hogy te is zuhanórepülsz!
Kriszti, vagy akárki aki tudja! Merckformint írhat fel nőgyogyi is! Vagy belgyógyászhoz kell mennem?