Új privát üzeneted érkezett!

Isten éltessen Gabi!!!!!!!

Nem olyan rossz 30 évesnek lenni, nekem már közel egyéves tapasztalatom van ebben Kép.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKépKép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Gabi, nagyon boldog szülinapot!!!!!
Isten éltessen sokáig,a füled érjen bokáig!!!KépKép

Kép
vas

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönöm KépKépKép Torta meg süti már van, a rántott husi meg a krumpli is készül Kép Adunk a kalóriáknak Kép

Képzeljétek, most tornáztam végig Kállai Ildikó kismamatornáját! Nagyon jólesett, el is tunyultam, mert januárban tornáztam utoljára rendesen... Na hát éreztem az izmaimat rendesen! De nagyon jó volt a torna, remélem most már jut időm rendesen csinálni Kép

Puszi!

pgaboka

KEDVES GABI!

Kép
A születésnapodtól nem azt várod, hogy a korodra emlékeztessen, de azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük. Isten Éltessen Nagyon Sokáig!KépKép

Anikó
pupi5

SziasztokKép

Motiot, Rita, Gabi
olyan jól esik, hogy hiányoznék NektekKép de nem akarok ám én eltűnni, nem bírnám kiKép csak lehet, hogy nem tudok olyan rendszeresen jönni, amíg nem "szoknak" össze a minimanókKép

Motiot,
milyen lett az erkély? Nálatok is ilyen őszi hangulatú idő van?Kép

Rita,
gyere, gyere, gyere...Kép olyan jó lenne beszélgetni egy jótKép
A játszótéri anyukák elég "sokszínűek"Kép... van közöttük, Avonos, állandóan politizálós, textilpelus mellett kampányolós, hittérítős, bio-élet reklámozó, állandóan elégedetlen és a nemszóloksenkihez-fennhordomazorrom-típus, valahogy egyiknél sem tudok letáborozniKép
Gyere, ismerd meg a kis csapatotKép
Teszel fel képet a fülbevalós Majáról?

Gabi,
nagyon szorítok szerdáig, hogy minden rendbe legyenKép a tarkóredővel mi a helyzet? pénteken láttad a leletet?
Szupi kismama vagy a tornávalKép Nekem Rékuci kismama tornája van, kéred? Változatosság gyönyörködtetKép

Ildi,
Ti meg pihenjetek nagyon jólKép remélem ahová mentek ott jobb idő lesz mint itt!!!

Szirom még nem tud jönni, de talán estére eléri a netetKépKép

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Most már jöhetnék, csak lapzártázokKép Majd még később megpróbálok benézni, bár nagy a hajtás, reggelre el kell készülnöm...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok!!!!

most értünk haza, de hullák vagyunk, fos idő volt, holnap meg egész napos túránk lesz:
okmányiroda, bank, 6 hetes kontroll, kontaktlencse betanítás.
8-tól 2-ig, kétóránkéntKép

Szóval holnap nem biztos, hoyg jövök.
Anikó, nekem is hiányoznál ámKépKép

puszi
vas

Sziasztok!

Szirom,
szegénykémKép ezek szerint jó későig dolgoztál, de remélem már kész vagyKépgyere mihamarabbKép
Fiúk rendben átvészelték a nagy horgászatot?
Új hónap vanKép Tibinek megvolt a szórakozás, most lehet ezerrel a feladatra koncentrálniKépKép

Ildi,
köszi, rendi-bendi vagyKép
Sajnálom a rossz időt, mi tegnap annyira dugtuk ki az orrunkat, hogy elmentünk cukiba, tök hideg volt és Barnabás este úgy elkezdett köhögniKép (de éjjel kétszer meglámpáztam és azután semmi, lehet, hogy tényleg jó kis kütyü ezKép)
Hogy fértetek be a kocsiba? Jól szuperált az új autó? Ez volt a céges buli? Natasa jól bírta?
Kitartást a mai túrához! Ezt két gyerekkel csinálod végig? Nem semmiKép Oli és a hathetes kontroll, reméljük enyhült már az orvosok iránti ellenszenveKép ígérj be ajándékot nekiKép

Mi voltunk vasárnap cikruszban és egész jó kis előadás voltKép Én nagyon nem szeretem, ha sok állatos van benne, mert nagyon sajnálom őket, hogy milyen életük lehet szegényeknekKép de ebben sok-sok ember volt és volt benne kis musical is, szép díszlettel és a hasbeszélő fergeteges voltKép
Képzeljétek, szegény uramat lerángatta a bohócKép amikor megláttam, hogy mit vár el tőle, azt hittem menten faképnél hagyjaKép de nemKép pedig, hatalmas cintányérokkal kellett, különböző pózokat felvennie, forognia majd vigyorogva mérlegállás-szerű pózban összeütnieKépKép Hát jót mulatott a közönség, az szentKép

TöbbiekKép hogyan telt a családi pihi?

Anikó
pupi5

Hahó!

Nem vagyok még készKép Negyed 2-ig csináltam, de akkor úgy éreztem, hogy elég. Úgyhogy most nyomom megint, de már nincs olyan sok.

Anikó! Megnéztem volna az uradat a cirkuszbanKép

Majd jövök későbbKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

No, most küldtem el végreKép

Anikó, meg a többi koránkelő, keveset alvó! Ilyenkor érzem, hogy mennyire szar úgy fölkelni, hogy az ember annyira aludna még. Végülis 2 körül kerültem ágyba, aztán 6 után keltem, szóval ez a szunya kevés volt. Elég lett volna délelőtt beküldeni, de nem akartam emiatt elhalasztani a zenebölcsit, mert Miksának fontos.

Kedves Gabi! Nagyon-nagyon boldog szülinapot neked! ha én mégeccer 30 lehetnékKép
Kép

Anikó! Azt képzeld, hogy ezek több mint 30 kg halat fogtak! Életükben összesen nem húztak még ki ennyit szerintem!Kép 5 napig kevés kivételtől eltekintve halat ettek, egy részét lefagyasztották és hazavitték (enyim uramnak halmérgezése vanKép), és dobáltak is vissza, mert most minek megölni szegényt, ha már senkinek nem fáj rá a fogaKép 3 kg-os ponty volt a legnagyobb, meg voltak ennél kisebb pontyok, keszegek, kárászok, és az uram fogott egy épp méretes csukát is.

Ildi! Nagyjából visszaolvastam, de most nem emlékszem: megvan a kocsi?Kép Milyen volt a kiruccanás, hogy bírtátok?

Rita! A korlát oldalán nálunk sincs teraszbútor, de a fal mellett igen. Tuti jó ám kint üldögélniKép Vagy kisebb annál a terasz?
Leánybúcsú milyen volt?

Motiot! Valakinek pont írtam a múltkor őket, talán Ritának. Itt elég sok minden van. A gazlapon nagyon jók a fórumok, érdemes benézni.

http://www.gazlap.hu
http://www.edenkert.hu

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Gabi, nagyon boldog szülinapot kívánok!

Csajok, én most csak panaszkodni tudokKép Piszkosul el vagyok kenődve, vagy átkozva, már nem is tudom... Apa szülinapja maga volt a katasztrófa, Zsófi alvás helyett leamortizálta a szobáját, egy doboz popsitörlőt tépett apró darabokra, és ráadásként egy 250 grammos, aznap kiváltott, tehát origi, testápolót kent szét mindenen... A kapcsos tortaforma beragadt, egy nagykéssel kellett szétvágnom a fémet, a kész tortába pedig beleesett a szekrény tetejéről egy kartondoboz... Azt már nem is mondom, hogy csináltunk apának ajándékot, Zsófikézlenyomatos képet. Próbáltunk papíron egy csomót, mind tökéletes, erre a gipszre csinált egy pacát... Persze, apa örült neki így is, de engem az ideg ölt meg. Ilyen napom volt, kész, túléltem. Nem is ez akaszt ki, hanem, hogy még mindig nem jelentkezett a vevőmKép Megint kezdem azt hinni, hogy lelépett. Annyira unom már azt a házat, hogy elmondani se tudom! Meg egyre inkább kezdem azt érezni, hogy csak én vagyok ilyen rohadt szerencsétlen. Tudom, hogy ez nem az a tipusú ház, amiért ölik egymást az emberek, de teljesen egyben van, nagyon jó helyen (falun belül, meg szerintem Pesthez képest is), annyi pénzt kérek érte, hogy abból max. telket lehet venni, meg elkezdeni egy építkezést, három éve árulom, és még semmi... Beleöltünk egy halom pénzt, hogy eladhatóbb legyen, totál új a külseje, festés, mázolás, mégse. Erre tegnap meséli apám, hogy indkét telkére van vevő, az unokatesóm, meg, hogy már el is adta a házát, amit egy hónapja árul... Ne értsetek félre, nem tőlük irigylem, csak nem értem a dolgot. Apu olyan telkeket árul, amin három éve még kukoricát termelt a nagyanyám, kint a puszta közepén, sehol egy fa, egy bokor, a közműveket is most csinálják. 10 milliót kér darabjáért, és tolonganak érte... Az unokatesóm meg egy 50nm-es faházat adott el 20-ért, fent a hegytetőn, ahova télen helikopter kell. Én meg 15-ért sem tudom eladni azt a sz@rt. Bocs, hogy rátok zúdítom a bajaimat, de piszkosul el vagyok kenődveKép Ráadásul, apám tegnap megszólat, hogy mit izgulok, majd elmegy, olyan házat még nem látott, amit ne tudtak volna eladni. Mondtam neki, hogy Õ is másképp állna a dologhoz, ha neki kellene három éve egy üres ház rezsijét fizetnie, meg rendben tartani. Lényeg a megértő család.
Megyek, még pár helyre rakok fel hirdetést, nem mintha érdeklődne valaki...

Szép napot Nektek!Kép

Bea
Vendég

Sziasztok!

Senki, senki?

Bea! Pechsorozat a javából...Kép De rosszabb már csak nem lehet - próbállak biztatni.
Az ingatlanra nem nagyon tudok mit mondani, néha olyan érthetetlen dolgok vannak. Vackok elmennek, jók senkinek sem kellenek, és ez tök normális. Az egyik barátnőm régebben ingatlanozott, és mesélte, hogy volt olyan eladó, aki olyan horror árat kért a panel garzonjáért, hogy a barátnőm azt mondta, ezt a számot ő nem írja ki. A pasas ragaszkodott hozzá, najó, legyen, namost 2 nap múlva elment a lakás. Lehet, hogy neked is többet kéne kérned érteKép Ha olcsó, akkor gyanakodnak, hogy de valami baja mégiscsak lehet, hol lehet a bibi?

Pechről még annyi: tavaly nyáron Miksa hanyatt leesett a teraszra vezető lépcsőkről. Fölszaladt és az utolsót már nem bírta meglépni, szóval a legfelsőről. A szívbaj kerülgetett, figyelgettem egész nap, hogy nincs-e valami tünete, 1 méternél messzebb nem mentem tőle. Délután húzom a füvön körbe-körbe a műanyag szánkójában (nem röhögni, ugyanúgy csúszik, mint a havonKépKép), amikor csörög a telefon. Mondom a kölöknek, hogy itt marad a szánkóban, tapodtat se mozdul, ma már több baj nem kell. Sietek is vissza, Miksa tök mozdulatlanul ül a szánkóban. Akkor nézem, hogy hangyabolyban álltunk meg, és akkor már mellkasig ellepték szegénykémet a hangyák... A nagy féltésben mekkora sz.rban hagytam szegénykémet.

Zenebölcsi megvolt, egyre többen vagyunk. Asszem 13 gyerek volt ma, meg ugyanannyi szülő, és egész tömegnek tűnt. A gyereknek is furcsa volt, de aztán kezdte magát otthon érezni, vitatkozni, meg elrohangálni. Pedig olyan klasszul részt vett mostanában mindenben. De ma olyanokat csinált, hogy amikor anyukák széken ülve lovagoltatják ölükben a kölket, akkor ő fölugrott előttem a székre, képzeljétek el, mindenki ül, csak engem nem enged leülni a 2,5 éves fiamKépKép "Mikszá ül, Mikszá széke". Muszáj volt az ölébe ülnöm (nem igaziból perszeKép), kicsit így oldódott a dolog, meg cseréltünk is, de aztán nem sokáig maradt nyugton. Többiek, mi van veletek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok, én itt vagyok!

Hosszú volt a hétvége, jó volt.Kép
Volt benne ruhavásárlás az esküvőre. Másodszorra sikerült csak, mert elsőre vettem egy szoknyát, amire Zsolt azt mondta, nem ünnepélyes, ekkor csak bőgtem este, hogy milyen kövér és ronda vagyok, nem jön rám semmi, nincs akaraterőm, nem tudok lefogyni...
Másnap elmentünk együtt, vettünk sokmindent egy halom pénzt költöttünk rám a hétvégén, mostantól meghúzom magam. Kép
(ma meg levásároltam az első szoknyát, lett belőle nadrág + két póló -vagy top, vagy mi). Szóval fel vagyok ruházva.Kép

Volt szülinap-ünneplés, mert most lesz 5-én és 9-én a lányok szül.napja, de esküvő és Zsolt utazása miatt most ültük meg. Adél kapott egy babát, Maja meg egy kis szettet, amit már írtam, abban volt egy baba is. Adél nagyon örült az övének (Götz, tök szép), aztán beleszeretett a Majáéba...Kép Mit kell ilyenkor csinálni???
Maja persze ragaszkodik a sajátjához, Adél meg hajtogatja: "Adélé babája, Adél kapta, enyém..."
Na, ma kitaláltuk, hogy Götzöt felteszem a babaszobára (én is ott vettem...Kép), hátha el tudom adni, Adélnak meg vettünk egy cumisat, hogy vonzóbb legyen neki, mint a Majáé. Meg is szerette, "Adél kapta, Adélé babája" Kép
Erre Maja hazafelé megkérdezte, lehet-e a cumis az övé, a "vitatárgy-baba" meg az Adélé.
Mondtam, hogy NEM. Cukik, mi?? Kép

Tegnap meg Nagymaroson és Visegrádon voltunk, komp, Fellegvár, kiállítás, ebéd - nagyon jó volt. Esett az eső, de nem áztunk meg nagyon, mindannyian örültünk, hogy kimozdultunk. Nekem meg különösen jó volt, hogy az eszelős tériszonyommal fel mertem menni, megnéztem a kilátást és túléltem Kép

Bea, ez tényleg nagyon bosszantó. Lehet, hogy Sziromnak van igaza, feljebb kéne vinni az árát, hátha attól kapósabb lesz.
Én "csak" a babakocsinkat szeretném eladni, ezzel az bosszant, ha valaki érdeklődik, én válaszolok, ő meg tojik rám (elnézést).
A rossz napok meg elmúlnak, de néha tényleg minden összejön. Megfigyeléseim szerint viszont a nagyon rossz napokat jók követik (általában).

Beszti, hun vagy?
Látom ám, hogy máshol aktívabb vagy! Kép Lesek! Kép

Ildi, ti a cégesen voltatok?
Mesélhetnél! Remélem nem akarsz arra hivatkozni, hogy három gyerek mellett nem érsz rá! Kép

Szirom, hiányoztál! Kép
A teraszunk elég kicsi, egy pad esetleg elférne, de már az is szűken. Mindegy, jó így, megcsináltam a ládákat, szép lett, meg most esik nekünk az eső, növesztgeti a füvünket...Kép
Tücsökzene nálunk is tele van, már reggel 9-re járunk, akkor még aránylag normális a létszám. Adélnak is volt kerge korszaka, most megint nagyon élvezi.

Más: Ti nem kaptok az utcán okos tanácsokat, beszólásokat??
Nekem az utóbbi hetekben annyi gyöngyszemem gyűlt össze! Általában bírom, de néha kiborulok.

1.
Villamos, tömeg. Maja már régóta köhécsel, nem fertőz, valami irrtálja a torkát. Nagyok kapaszkodnak, mia Adéllal az ajtóban, nincs hely.
Egy nő felszállt mellettem, oldalbalök, végigmér randán. Pumpa kicsit fel, de nem szólok...
Aztán egy ülő asszony rászólt a Majára: "Kislányom, ha köhögsz, tedd a kezed a szád elé, mert mindenkit megfertőzöl!"
Én: "Nem fertőz, voltunk orvosnál, és nem tudja odatennia kezét, mert kapaszkodik"
Nő:"Nagyon beteg voltam, negyven fokos lázam volt, könnyen megbetegszem. És valakinek meg kell tanítania a gyereket, hogy hogy kell viselkedni."
Én:"Sajnálom, nincs aki megtanítsa, majd keresek neki valakit." Leszállás... (És Maja mondta, hogy odahajolt a karjához, úgy köhögött...)

2.
Játszótér, valakivel beszélgettem, tőlem kb 5-6 méterre Adél játszik. Láttam, hogy valakivel összevész egy játékon, de nem volt súlyos, nem mentem oda. Kicsivel később elkezdett sírni, láttam, hogy még mindig a játék miatt, odamentem. Egy buzgó nagyanya: "Nagyon hiányzott neki az anyukája, azért sírt!"
Nem szóltam semmit, ölbevettem az Adélt, kérdeztem mi a baj? Mutatott a kislányra, a játékra. Kérdeztem: azzal szeretnél játszani? Van itt másik. Közben a kislány odaadta neki a formát.
BUzgó nagyanya: "Ne add, neki oda, nem azért sír, nem volt itt az anyukája és megijedt. Hiányzott neki, az a baja..."
Basszus, kedves nagymama... Nem mondtam neki semmit, ekkor csak röhögtem magamban, hogy lehet valaki ilyen rosszindulatú...

És még tudnék mesélni...

Na megint nem bírtam magammal, látod, Bea, ha egyszer elkezdem...Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

A következő hét percet kétszer élem át. Babaneten 15.29 van, a gépünkön 15.22. Kép
Éljen a babanet! Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Látod, ha az egyik helyre nem írok, akkor ott "kapok ki", ha a másikra, akkor meg ott. Így jár, aki sok helyre irogat, de időnként nem ér rá mindenre reagálni.KépKép
Itt is olvasgatok mindennap, de már írni sokszor nincs időm/energiám. Most a baba kapcsán meg rólam szólt a BabanetKép.
Bici: de lehet veszélyes a bici, főleg idősebb terhesen a rázkódás és esés kapcsán. De én nem terepbiciklizek, főleg betonon megyünk, esni meg nem esek. Eddig életem legjobb bicije ez a mostani, nagyon kényelmes, és főleg szuperül biztonságban érzem magam rajta. Később persze nem fogom erőltetni, de msot annyira jól esik. Már ha nem esikKépKép. Kicsiket is visszük, mindkettőnk bicijén van gyerekülés. Hanna először ordított, hogy rá kell ülnie (akkor végül nem is vittük, szomszédnál maradt), másnap viszont akart, vagy nem, jött. És úgy tűnik, megszerette, azóta ha mondom, hogy megyünk, akkor jön, fogja a fejvédőt, és vár, hogy ültessem be.
Nagyszülő: az nincs a közelben. A legközelebbi (egyik nagypapa) 60 km-re, a két nagymami 120 km-re, ellenkező irányban. (Füzesabony, Veszprém). Így "gyors" segítség nincs, de azért nyári vigyázásra lehet számítani rájuk.
4. gyerkőcnél mindenképpen szükségünk lesz valami segítségre, mert én így nem tudok sehova menni, csak ha gyerek is jön, az meg ugye nem mindig megoldható. Meg néha kéne kettesben is idő...
Súly: én se mentem lejebbKép, de hát mitől is menne. Sőt van egy plusz kiló fönt, ami nem tudom, miért. Ugyanúgy étkeztem, és mégis följött. Most vagy a bici és amiatt az izomtömeg, vagy már esetleg a baba, vagy a kettő együtt. Ugyanakkor a párom szerint formásabb a popsim, kisebb. Ez ugye így együtt nem is lehet, akkor most mi van???
Beszólások: nagyon stramm vagy, hogy ilyen higadtan tudsz válaszolni (1.) és ilyen humorosan.2.: no comment.

Anikó!

Azért próbálj jönni.KépKép.
Nekem az egy után a kettő nehezebb volt, mind a kettő után a három. Meg náluk nagyon sűrűn jöttek, ha 10 év alatt 6 gyerek, nálunk 8 év alatt van 3,5.
Hordozó: pont az felejtettem el írni, hogy az Ergo nagy előnye számomra a háton hordozás (és azzal együtt, hogy oda is egyszerű felvenni, ha jól tudom ez a kendőkre annyira nem igaz), és az, hogy így marad két szabad kezem.KépKép A gyerek is jól érzi magát, és én is tudok bármit csinálni.
Kintről hozattuk, a nemzetközi árat fizettük, ami nem olcsó, de itthon nem fizettünk már semmit (igaz olvastam olyat, akinek valamiért vámot is kellett, de a többségnek hozzánk hasonlóan nem).
Sajnos itthon semmi hasonlót nem láttam még, még mindig a "kenguru"korszakban élünk. Egy két kivétel van talán ritkán. Pedig külföldön rengetegféle hordozót lehet kapni, kendők között is nagyon sok fajtát, anyagút, meg más hordozókat is.
És bár az ára húzós volt, én nagyon örülök, hogy megvettük.Kép

Gabi!

Boldog szülinapot!KépKép
Én is elmúltam már 30, nem olyan borzasztó ezKép, szerintem nem is érzed a különbséget, csak max. a számok borzaszták el az embertKépKép.

Ildi!

Hogy sikerült a mai túra?

Bea!

Fel a fejjel!KépKépKép
Csak fog sikerülni eladni!
Popsitörlő nálunk is rendszeresen fogyóeszköz sajnos. EZ van. Én már nem is idegeskedem rajta, mert akkor is megcsinálják legközelebb is, csak még én is rosszul érzem magam.

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok lanyok,
na ideertem en is. A mai nap nalunk is kicsit mozgalmas volt, de most mar nyugi van. Apa elment edzesre, Abel meg mar reg alszik. Epp most grilleztem egy kis padlizsant, befüszereztem utana egy kis fokhagymas, petrezselymes, sos, csilis olivaolajjal, nagyon fincsi.

Kepzeljetek, voltam ma futni. Majd elajultam, mert nem kaptam levegöt, elfelejtettem a spray-t magammal vinni. De aztan hazakecmeregtem es azonnal elmult a fulladas, ahogy inhalaltam. Szerintem menni fog igy.

Gabi, igy utolag is nagyon sok boldog szülinapot kivanok!!!! Remelem jol megünnepeltetek!!
Pocid hogy van?

Bea, ne idegeskedj annyit, art a szepsegnek! Na most komolyan, tenyleg vannak ilyen napok, mikor legszivesebben kiugranal az ablakon. Abel is ilyen kis ördög, mindig csinal valamit. A ferjed pedig biztosan ugyanugy örült az ajandeknak meg a tortanak, mint maskor.
A hazra nem tudok tippet adni, meg nem adtam el hazat soha. De szerintem is menj fel az arral, az vonzza az embereket.

Ildi, hogy telt a hetvege? Meselj! Mai nap? Gondolom kivagytok, mint a kutya.

Beszti, te pedig vigyazz a pocidra a bicizessel, csak lazan! Biztos, hogy jol megdolgozza a popsit, apa örömere! Bar mar nekem mondana ilyet apa! Majd egyszer!

Szirom, Abel is mindig izeg-mozog a babacsoportban, soha nem azt csinalja, amit kene. Nagyon ritka, hogy le tudja kötni a mondoka vagy a barkacsolas par percnel tovabb. Aztan egyszerüen felall, ha nem hagyom, akkor nekiall hisztizni, de akkor is felall es megy rohangalni meg jatszani, a többi gyerek meg sovarogva figyeli, aztan egyre többen szallingoznak utanna. Ez van. Talan majd egyszer benö a feje lagya neki is.
Apanak akkor jo hetvegeje volt! Ennyi halat! Bar en is szeretem nagyon.
Terasszal meg nem csinaltunk semmit, elökotortuk a grillt a pinveböl, meg vettem par gerberat meg valami kis apro viragu növenyket, azokat ültettem bele egy kerek talba. Jol mutatanak, csak ez meg keves. Majd lassacskan belejövünk azert. Köszi a cimeket, majd mindjart megnezem öket.

Rita, hat akkor te most nagyon huzd meg magad! Ennyi cuccot kaptal egyetlen hetvege alatt? Azt pedig ne mondd, hogy dagadt vagy es nem tudsz lefogyni! Mer igenis tudsz es nagyon csinos anyuka vagy!
Egyebkent mostanaban en is csak allok a szekrenyem elött, ami tömve van ruhakkal de nem jön ram semmi, ami meg ramjön, az ugy is all rajtam, hogy azonnal leveszem. Ez van. De majd a futassal talan elerek valamit. Ezeken a napokon a vacsi ugyis kilöve, mert a sport utan nem vagyok ehes soha.
A beszolasokat en sem birnam ilyen higgadtan, mint te. Tuti beszoltam volna mindket öreglanynak.

Na megyek, megnezem Abelt, mert ma tul jo kisfiu volt, mondta is apa, hogy vagy megjavult, vagy beteg lesz. Valami kis trutyi folyott az orrabol, de kiszivni nem tudtam, mert nem jött semmi. Aztan lefekves elött megmertem a lazat, hopp, 39! Szoval ezert volt olyan nyugis. Remelem nem komoly a dolog, holnapra remelem nem lesz betegebb. Kapott kupot, de azert benezek hozza sürün, hogy nem lazasabb-e.

Na mentem, majd azert meg benezek, de ha en itt vagyok este, akkor ugyse jön senki, mar megszoktam.

Puszi

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Jó reggelt!

Köszi, lányok a bíztatást, tudom, hogy lesz ez még így seKép Meg ettől ezerszer rosszabb időszak is volt már az életemben, azt is túléltem valahogy, csak már annyira bosszant a dolog, hogy elmondani se tudom...

Szirom!
Szegény MiksaKép Megcsípték a dögök?
SzánkóKépKépKép
Zenebölcsi biztos klassz lehetKép Engem pár napja támadott meg a védőnő, hogy tudok-e róla, hogy indul minicsoport az oviban? Szerinte Zsófi érett rá, és irassam be. Van még rá 3 napom, hogy eldöntsem, de teljesen tanácstalan vagyok. Melyik a nagyobb önzés? Ha oviba viszem a gyereket, mert jó lesz neki, ha gyerekek között van, vagy ha nem viszem, mert az a jó neki, ha az anyukájával van??? Az Õ érdekeit szemelőtt tartva, mindkét megoldás jónak tünik, de mégis olyan érzésem van, hogy hátbatámadom a saját gyerekemKép Szerintetek?

Rita!
Ennyi ruhaKép
Ilyen érzésem nekem is sokszor van/volt, de a zuram mindig megnyugtatKép Meg különben is, gondolj a Szulákra! Szerintem a legjobb példa arra, hogy nem csak egy csontsovány nő lehet csinos.
BabaKépKép Te is babaszobázol? Engem már utál a postásKép
Beszólások szerintem mindenhol vannak, egy átlagos napon átsiklok felettük, de az olyanokon, mint például a múlthét csütörtök, én bizony visszaszólokKép Legtöbbször a sógornőmnek szoktam, sajnos itt laknak a szomszédban, és hasonló értelmes megmoccanásai szoktak lenni, mint amit leírtál. Megvettem a bringát Zsófinak, hazaértünk, összeraktuk. Gyerek életében először ráül, vigyorog, mint a tejbetök, egyből megfogja a kormányt és felteszi a lábait a pedálra, persze tekerni nem tud, mitől is tudna? Próbálja magát lökni, mint a babytaxival, csak ugye lábak a pedálon. Elég vicces látvány volt, azt aláírom, de megszólal ez a barom (mert mást nem tudok rá mondani) "Júúúújjjjjjj, Zsófi de béna vagy! Tekerni kell." Na? Az ilyeneket nem tudom megállni szó nélkülKép

Beszti!
BiciklizésKép Szerintem amíg úgy érzed, hogy jólesik, addig bringázz csakKép
PopsitörlőKép alapból engem se idegesít, ha szétszórja, csak az már az utolsó csepp volt, az aznapi pohárban, illetve akkor még nem tudtam, hogy közel sincs vége a napnakKép
Apa szokta ilyenkor mondani, hogy ne panaszkodjak, én akartam ilyen gyereket, és tényleg...Kép Amikor megszületett, sokszor csak néztem a szuszogó, tündérjó kisgombócot, és mondtam apának, hogy remélem rossz gyerek lesz. Az lettKép

Motiot!
Jó neked ez a futás? Nem akarok okoskodni, de valami kevésbé megterhelő mozgás nem lenne jobb?
Azt még nem is kérdeztem, hogy Te milyen módszerrel fogyózol?
Ábelnek jobbulástKép Remélem, ma láz nélkül ébredtetek!Kép

Enyém gyerek ébredezik, megyek kakaót gyártani.

Szép napotKép

Bea
Vendég

Sziasztok!

Azt nem is írtam, hogy jól esett a hiányolásKép

Gyorsan bejelentkezem, mert a kölyök még pizsiben vanKép Jó, nemrég kelt fel, de én is, mert azért tegnap-tegnapelőtt eléggé kipurcantam. Most meg azon dühöngök, hogy mennénk kifelé, de egyre több a szúnyog, iszonyatosan sokan vannak. Irtásról nemigen hallani, már aláírást is gyűjtenek a boltban. Megpróbálom hívni az önkormányzatot, mert most már elviselhetetlen. Tegnap délután szúnyogriasztóval bekenve voltunk kint, de a kertben dolgozni nemigen lehet, mert ha egy helyben marad az ember, akkor azonnal körülveszik. Végülis a riasztónak meg a zárt ruhának, gyereknél kapucninak köszönhetően nem csíptek minket sz.rrá, de kettőt lenyeltem, mert beszéd közben berepültek a számba. Akkor el tudjátok képzelni...Kép

Motiot! Én is azt kérdezem, amit Bea! Biztosan jó, ha futsz? A kitartásodhoz gratula, de bajod ne legyen!
Ábel jobban van?
Miksa a zenebölcsiben eddig nagyon okés volt. Az elején betoji volt, aztán gyönyörűen együttműködött, most először nem kötötte annyira le. De szerintem a létszám is belejátszott, volt, hogy alig látta a többiektől a lányt, aki tartja. Nem igazán volt így kontaktus.

Bea! Miksának korai lett volna akkora korban az ovi, mint most a te Zsófid. De te ismered a csemetédet. Ha nem tudsz dönteni, attól még beirathatod végülis, hátha jól jön, aztán ha nem úgy alakul, legfeljebb nem viszed. De én fél napnál többre semmiképpen sem adnám. És beledumálni se akarok, csak te kérdeztedKép
Mostanában pedig szerintem vidd el zenebölcsibe, és akkor meglátod, hogy mit szól a dologhoz Zsófi. Miksa például elég nehezen vette be a félórás zenebölcsit, az én égető tűz gyerekem hetekig csak ült, mint egy bábu. Csak néztem... Zenebölcsi van szerintem Gödöllőn (Ildi?), Dunakeszin is tudok róla, Vácon is, talán Gödön is,de lehet, hogy nálatok is találsz.

Rita! Beszólások: teljesen hülye emberek vannak. De te tényleg nyugis csaj vagy, és jót is válaszoltálKép Nekem a hordozó miatt szóltak be időnként, hogy minek cipelem, meg hasonlók. Ha látták volna, hogy sokszor úgy főztem, hogy a gyerek rám volt kötveKép

Többiek, hahó?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

JO reggelt,
ma mi is eleg kesön keltünk, 9.15-kor. Persze a laznak kösztönhetöen, meg hajnalban megint adtam neki kupot, igaz akkor nem volt lazas, meg a nozijat kellet csöpizni, aztan tejet kert es vegül hat körül elaludtunk. De ma reggel nem lazas, nem folyik a nouija sem, megint rossz kölyök, mint maskor. Nozi remelem nem azert nem folyik, mert pang. Szoval remelem nem lesz komolyabb baj, csak egy kis megfazas. Tegnapelött este meg gondoltam is, hogy ha ez a gyerek nem fazott meg, akkor soha nem is fog. Kint ugraltak a teraszon egy vendeg kislannyal egesz delutan, eleg hüvös is volt, igaz adtam ra cuccot, de allandoan a hideg kavicsoknal turkalt meg leült a köre. Tuti ez tett be, meg vasarnap voltunk birkasütesen, az itteni magyarok csinaltak egy kis összeröffenest, tenyleg otthon ereztük magunkat, sör, bor, palinka es birkasült nyarson csak magyarokkal. Tök jo volt. Na persze iszonyu hideg is volt, en nagyon faztam, Abel ugye meg nem tud beszelni, de szerintem ö is fazhatott, persze be volt öltözve rendesen, de akkor is. Tuti ezek miatt beteg. Vagyis remelem nem beteg.

Lanyok,köszi az aggodast, de a futas nekem mindig is letelemem volt, csak hat az utobbi idöben ugye terhesseg, szoptatas, sulyfölösleg miatti eltunyulas valamint auto miatti stressz miatti asztmakiujulas miatt hanyagoltam. De regen is inhalatorral futottam, meg a versenyeken is a kezemben volt vegig. Csak par evre lett jobb, mikor ideköltöztünk, de a terhesseg ugylatszik megint megvaltoztatott bennem mindent es megint elöjött. Szoval nem kell miattam aggodni, en voltam a hüle, mert nem vittem magammal. Aztan itthon inhalaltam es azonnal el is mult a fulladas. Szerintem a tüdömnek meg egyenesen jot tesz, ha kicsit megint formaba hozom, nem is beszelve a kiloimrol, na meg a kedvemröl. Ma reggel olyan jo erzessel ebredtem, hogy enyhen erzem az izmaimat es kepzeljetek, mar alig varom, hogy ma vagy holnap megint mehessek! Csak egyszer el kell kezdeni!
Szirom, nincs kedved egy kicsit 90 naposozni? En asszem kicsit tartom magam hozza, ha nem is mindig es mindenben, de legalabb egy kis iranyzek. Csinalhatnank együtt!

Szoval csajok nem kell aggodni miattam, öreg roka vagyok en mar a futasban, ha erzem, hogy valami gond van, vagy hogy nem megy igazan, ugyis hagyom, mert tudom, hogy baj lehet belöle.

Na megint irtam egy litaniat, most jöhettek ti is!

Itt gyönyörü idö van, mar most fülledt meleg a levegö, mara 27 fokot mondanak! Juhuuuu!!! Bar nem tudom, mit fogunk csinalni, plane, hogy Abel nem teljesen oke, de azert örülök a melegnek vegre!

Na puszi, eldugulok egy kicsit

Motiot

( Abel fala mar csak hetek kerdese es keszen lesz... )

KépKép
KépKép
motiot

Szevasztok!!!

Na, hogy jártam?
Bekapcsoltam a gépet, erre megéreztem Olivér enyhén büdös seggét, kicseréltem neki(tegnap kaptunk a dm-ben 2 babylovés pelsut, hát az tényleg mekkora sz*r!!!!)
Cserélhettem ki még a bodyját is, mert az is sz*ros voltKép
Na, mindegy, a lényeg, hogy mire idértem a géphez, Natasa kisasszony is felébredt, úgyhogy csak ennyi volt a bejelentkezésem, ha tehetem majd jövök vissza.Kép
De mindjárt megyünk fel aludni,mert iszonyú fárasztó 3 napunk volt, majd mesélek.

puszi
vas

Hát hol vagytok??????????????????

Motiot, most itt vagyok, most gyere!!!

Szirom, te bagoly, hol vagy???

Ildi, mi babylovét használunk Kép Mármint Adél Kép

Motiot, futás miatt nagyon irigyellek, nekem mostanában még a torna is olyan ritkán jön össze.

Beszti, örülök hogy jöttél, hogy van a kis babszem?? Kép
Biciklizés miatt meg téged irigyellek, nagyon vagány család vagytok!!
Mi az, hogy tíz év alatt hat gyerek??
Segítség tényleg kell, az én anyukám azt mondta, ha lesz negyedik, ő eljön nyugdíjba Kép. De tudom, hogy a munkáját is szereti, majd eltitkolom a negyediket Kép. Ezt nem szeretném... Viccelődés helyett: én is ezen gondolkodom, ha négy, akkor lehet, hogy kéne takarítónéni, vagy ebédrendelés vagy valami... Majd meglátjuk. Neked ilyesmi segítséged nincs??

Bea, én masszív bölcsiellenes vagyok (kivétel persze, ha a szükség diktálja!!!), úgyhogy engem ne kérdezz! Kép
Maja 5 évesen ment oviba (vagyis nem teljesen, de ez hosszú sztori, nem is tudom, lehet, hogy már meséltem is...), Bernát meg könnyen lehet, hogy a következő évet itthon tölti, mert csak Majával szeret oviba járni, Maja meg ugye megy iskolába... Kép
De én ilyen kotlós vagyok... Vagy önző, lehet...Kép Kép

Ildi, mesélj, mesélj!!!!

Na pussz, még itt leszek egy ideig, seregeljetek ide!!!

GABI??

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita! vagyok, csak olyan keveset írtak a lógósok, hogy vártam, hátha jön már valakiKép Az uram elaludt a meccsen megint.

Nálunk irtottak szúnyogot, ha minden igaz. Bár a közvetlen közelben nem járt a pöfögő, zúgást hallottam és a szúnyog már este is kezdett kevesebb lenni. Majd mindjárt megvizitálom a teraszonKép

Kaptam ma én is 2 blúzt az uram asszisztálásával, olyan tunikaszerűek, a C und A-ból. Nem ösztönöznek fogyira, combközépig érnekKép De szép nőiesek. Viszont mióta szültem, nem bírtam venni egy normális melltartót, megüt a guta lassan. Ma vagy tízet próbáltam. De mind szétfelé tart, ha értitek, mire gondolok, illetve felül vízszintesen bevágnak egy csíkot. Hiába néznek ki különbözőnek, tök egyformák felvéve. Pedig már nem is kell D-s, csak C-s. Áááá...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Helyesbítek, volt itt a pöfögő, mert jó büdös van kint. Olyan gázolajszagot áraszt, de ez legalább kinyírja a dögöket.

Rita! Akartam már kérdezni: ti hol vásároltatok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sehol, rendszerint kedves turkálóimba járok, illetve ha arra járok, betérek és rendszerint veszek valamit. Kép

Most életemben először vásároltam a Paris-ban (JÓ!!), Promodban (hm-hm), és a Marks&Spencer-ben (hm-hm).
Szeretem az osztrák (OSZTRÁK!!) H&M-eket, de javarészt: turi...Kép

Melltartó: nekem muszáj volt most vennem egyet, az esküvői szerkóm miatt, (életemben először Kép) vettem szilikonpántosat a HM-ben. Meg push-up, ilyenem sem volt még, de lesz.Kép Tök jó, na Kép
És egy alakjavesztett százéveset kidobtam, az többet rontott mint használt. Kép

Ennyit a melltartóimról. Kép

Én is szeretem a tunikaszerűt, de valahogy mostanában nem láttam olyat, aminek a szabása és az anyaga egyaránt jó lett volna. Vagy egyik vagy másik..

Teszel fel képet a tieidről? Lehetőleg úgy, hogy benne vagy, de nem muszáj...Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szúnyog: nálunk a játszótér borzasztó, Maját ma is megcsípte kettő, szenvedett mint a kutya. Kép

Majd holnap mesélek a mai napunkról, tipikus volt, csak ennyit előre Kép

Itt vagyok még sokáig!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

A mostani vásárlásra gondoltamKép A HM-et még nem néztem, mert ma csak a Pólusig mentünk. De hétköznapi ruhákat én sokszor veszek a C und A-ban is, mer ott senki se vágja a képembe, hogy csak 38-asig tartunk méretetKépKép Ki lehet fogni egész jókat is, bár több cuccom is volt, ami kifakult vagy kinyúlt egy idő után. Viszont ez a fehérneműügy egy téboly. Szóval a HM-ben kaptál. Bizisten megnézem.

Blúzok: szabásra szerintem elég jók, combközépig érnek, karcsúsítottak, nem hosszú ujjúak, de könyék alá érnek, nincs gallérjuk, viszont elég mélyen kivágottak elöl, és a kivágás körül van egy díszítősor, keret, mittudoménKép Egy narancssárgát és egy barnát vettem. Pocak, fenék takarvaKép Képet nem ígérekKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Holnap mi a szúnyogirtásnak köszönhetően egész nap a kertben leszünkKép be akarom fejezni az elmaradt dolgokat. Alig várom, hogy kimehessünk, komolyanKép
És Miksa ma többet is (3-at) tekert a bicajjal, lassan rájön az ízéreKép Holnap már szerintem egész jól fog menni neki. Jó napunk leszKép

Én nem tudom, meddig maradok, föl kéne lassan kelteni az embert és fölmenni aludni...Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Aluggyatok csak!(helyettem is!)

Jó éjszakát!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Dolgozol? Aszittem csak nagyon ráérszKép Akkor nem is tudom mit mondjak...kitartás, jó?Kép

Jó éjszakát!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Elfelejtettem mondani: Szirom, nekem is extrém mértem van ám: 80-85 A
(vagy ha van ilyen: mínusz A Kép)
Szóval én sem vagyok könnyű helyzetben. Kép
Dagi, de lapos Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ahhhh, ha nagyon ráérnék, húznám a lóbőrt 9 óta...
Reggel kilencig legalább Kép

Na majd holnap!

Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

A 80A-t ismerem, szülés előtt nekem is akkora kellettKép Esetleg 75B. Akkor meg azért nem kaptam, mindig lejártam a lábam és tágra nyílt szemmel néztek rám az eladók. Hogy lett ebből C meg D?Kép Búrám tele, komolyan.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kedves MónikaKép
NAGYON
Kép
kívánok

Szirom,
úgy sajnállak a hülye idő miattKép végre írtottak, erre esikKép

Gabi,
annyit gondoltam Rád tegnap, remélem minden rendben vanKép

Na, felébredt Dorina...
alvásidóben jövökKép

Anikó
pupi5

Motiot, nagyon boldog névnapot kívánok én is!!!
Kép
vas

majd jövök vissza, ígérem(nem úgy, mint tegnapKép ), de Natasa bőg, Olivérre is rájött az ötpercKépKép
vas

Na, megpróbálok jönni:
Gyorsan összefoglalom a hétvége eseményeit, kirándulás unalmas volt, sz*r volt az idő..stb.
Pénteken reggel Leventét beirattuk a suliba, persze, nem szeretnénk, ha ugye oda menne.Talán a héten már értesítenek a másikból, hogy felvették-e odaKép
Aztán visszamentem az urológushoz, vittem a kis kövemet, le kellett adnom a laborba, bevizsgáljákKép
Hazajöttünk, és olyan kedves voltam, mondtam Leventének, hogy ha akar itthon maradhat, nem kell oviba mennie.
Kár voltKép
Úgy kiakasztottak, hogy bőgtem, ordítottam velük, mint a nagyágyú.
Így még sosem akadtam ki.
Nme voltak normálisak.Leventét felzavartam, aztán Oli se mert megnyikkani.
Amúgy is sík ideg voltam, mert az anyakönyvi kivonata Natasának 3 hét alatt nem ért vissza az oep-től(de még ma sem), hívtam őket, segíteni nem tudtak, hívtam a postát, azok meg akkora parasztok voltak, közben a 2 gyerek rángatta a gatyám, mellettem őrjöngtek, na akkor borult ki a biliKép
Aztán a balhé után már tudtak viselkedni.
Na, vasárnap délben elindultunk Kóspallagra, jó hely különben, de semmi kedvünk nem volt.Az volt a szerencse, hogy Gábor egyik munkatársának ott volt a 2 lánya(12 , 15 évesek), és velük elvolt Levente is, meg Olivért is elpesztrálgatták.
Egyedül nem bírtuk volna.
Különösebb balesetek nélkül megúsztuk a 2 napot, csak egy ismeretlen eredetű vérfolt volt Oli pulcsijánKép
Meg átázott a pelusa az egyik kiscsaj ölébenKépKép
Kaja jó volt, bár a vacsorás desszertemet nem tudtam megenni, mert a két kicsit kellett vinnem aludni, totál fáradtak voltak.Így 9-kor angolosan távoztam a vacsorárólKép
Pedig még kaptunk lóvét is a Gábor főnökeitől Natasa születésére.
Na, erről is lemaradtamKép
Másnap erdei vasútazni mentünk volna, de zuhogott az eső, szerencsémre.Nem lett volna jó Natasát cipenei a hidegbe órákon keresztül.Így kocsival mentünk Nagybörzsönybe,, de én ki se szálltam az autóból, ugyanis mindhárom gyerek aludt.
Na, aztán elkezdtek étterem után rohangálni, Nagymarostól(Rita, mi is ott voltunk), Verőcén, Vácon át, végül Göd-alsón ettünk, (2 óra alatt hozták ki a kaját)mindenki hulla volt már.
Annyira uncsi volt, és tök értelmetlen ez a hétfői nap, csak egy ámokfutás volt az egész.Kb.7-re értünk haza.

Kedd reggel itt kezdtük az okmányirodába, persze, hiába volt időpontunk 8-ra, fél kilenckor kezdtek el velünk foglakozniKép
Aztán mentünk a WestEnd-be a bankba, szocpolt akartuk Natasára is érvényesíteni, de ugye az anyakönyvi még nem jöt vissza, azt még be kell oda mutatni.
Aztán mentünk le enni az aluljáró szintre, amikor Olivér kicsit "megfürdött" a szökőkútbanKép
Totál beterítette egy vízsugárKépKép
Mehettünk tiszta ruhát venni nekiKép
Kajára persze nem maradt idő.
Onnan dokihoz mentünk, az legalább simán ment.
2-re meg a Pólusnóba kellett menni a vision ex.-be a lencsémért.
Na, azt berakni, meg kivenni nem semmiKépKépKép
Már ott tartottam, hogy behisztizek és jövök haza.
A csaj meg ott bámult, hogy hogy rakom be.Mondani se kell, hogy tök ideg voltam. Nagynehezen sikerült.Kivenni se egyszerűKép
Na, mindegy, megvan, az a lényeg.
Onnan már jöttünk haza(vagyis előtte Leventéért mentünk az oviba), ja Oli még a media markt közepén bakakáltKép
Apuci tehette tisztába, nekem mennem kellett lencsézniKépKép

Bőven ennyi.
A legjobb a szökőkutas sztori volt, látnotok kellett, hogy meglepődött szegénykeKép

Anikó, nem egyedül mentem, apa is jött velünk, kész lettem volna egy ilyen rohangálós naptól egyedül.
Új kocsi még nincs, 5 hete rendeltük meg, és kb 12-16 hét múlva ígérték.
A Zafira már lehet meglenneKép

Szirom, nem semmi mennyi szúnyog van nálatokKép
Én még nem láttam idén egyet semKép

Gabi, mi volt vérvételen, új eredmény, uh?????

Bea, nem semmi volt az a napod, de legalább apa örült a tortájának.Vevővel mi van, nem jelentkezett azóta sem???
Nálunk Levente járt bölcsibe Pesten, de nem szerettük, így ki is vettem pár hónap után, októbertől járt májusig.Ebből 2 hetente beteg volt.
Olivért, Natasát nem akarom beadni.

Én egyébként imádok hülye emberekkel összeakadni, akik beszólogatnak, hát beszólogatok nekik én isKépKépKép

Gabi, volt szülinapi buli?????
elvégre csak egyszer 30 éves az emberKép
(én se leszek már többet az)Kép

na, megint nem tudom, miket akartam írni, visszaolvasok, aztán jegyzetelek inkábbb, mert mindent elfelejtekKép
Puszi
vas

Jo reggelt mindenkinek,
köszönöm a jokivansagokat, bar itt a nemeteknel nincs ilyen, hogy nevnap, csak apa szokott megköszönteni, na meg a csalad otthonrol.

En is kukkoltam tegnap egesz nap, hogy nincs senki, de aztan nem is irtam, mert minek magamban levelezgetni? Este meg Abel itt aludt nalunk, ugyhogy nem is tudtam benezni.
Szegenyke kicsit beteg, torka, mandulaja piros, folyik az orra meg lazas. Bar ma reggelre nem volt laza, de tegnap egesz nap igen, ugyhogy el is mentünk a dokihoz, aki szokas szerint azt mondta, hogy majd magatol elmulik. De jobb is ez igy, ha nem olyam komoly a dolog, akkor minek az antibigyo.

Itt gyönyörüen süt a nap, egy felhö sincs az egen es mar most van kb 22 fok. Bar nem tudom, hogy kimenjek-e ma Abellel, mert tegnap meg lazas volt, lehet, hogy meg ma ia az lesz. Bar ilyen idöben nehez bent maradni.
Hajnalban megint volt cirkusz, nem akart aludni, a fejünkön ugralt, hiaba mondtuk neki, hogy meg ejjel van, aludjon. En sem aludtam, apa sem, Abel meg jol erezte magat.
Ma ia tiszta dili, itt bög egy folytaban, szegenyke nincs teljesen jol, de en sem birom mar sokaig, megörülök egy szer, az tuti!

Ildi, nem semmi volt a program az elmult napokban, en biztos nem csinaltam volna vegig egy ilyen picurral! Elküldtem volna apat a ket naggyal, en meg otthon maradtam volna a babaval.

Szirom, Rita, melltarto gondjaim nekem is vannak, mert nagyon szeles a hatam, alig talalok megfelelöt. A mostaniak meg mondanom sem kell, epp mind kicsik, tehat nem hordok ( hi-hi-hi ).

A futas meg ma megy tovabb, tegnap nem tudtam, mert apa nem volt itthon, csak fel tizkor jött haza, nem is latta Abelt, csak delben egy kicsit.

Na mentem, majd benezek.

puszi

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Ez mégsem a mi napunk. Miksához az éjjel át kellett mennem, mert sírt (nem nagyon szokott, főleg nem éjjel). Mármint a földön aludtam. Köhögött is, reggelre pici hőemelkedése is volt. Adtam neki Rhinatiolt. Remélem, csak megfázott. Tegnap este kint ettünk a teraszon és későn vettük észre szerintem, hogy átázott a pelusa (mert majdnem fél liter narancslét belökött a kikötői büfébenKép Rendel egyedül, étteremben isKép), és olyan hideg volt a gatyesza. Szidtam is magam. Megfázhatott, és remélem, csak ennyi a baj és nem megint összeszedtünk valamit.

Aztán meg esett az eső, most kezd fölszáradni, mert azóta szépen süt a nap. Csak közben meg nem vagyok túl jól, mert az éjjel 2-ig dumálgattunk meg borozgattunk az urammal a teraszon. Hétköznap ilyen hülyeséget csinálniKép

Motiot! Nagyon boldog névnapot kívánunk!
És jobbulást Ábelnek!

Ildi! Állandó parám a szökőkútKép Miksa is imádja őket, különösen a Pólusban azt a hülye lepkéset. Esküszöm, nem volt gyereke annak, aki kitalálta, hogy ilyen kell a bevásárlóközpontokba. Meg az a sok kisautó, lovacska, izébizé, mindig összeveszünk a vásárlás végére a gyerekkel, mert ugye mindre fel akar ülni. Tényleg hergelik a kölyköket, meg engem is.
Kontaktlencse: tényleg tök nehéz megtanulni, ahogya visszaemlékszem. Én is bénáztamKép De aztán belejön az ember és már tükör nélkül is megy. és olyan jó, a lencse nem párásodik és hagymát is pucolhatsz, nem könnyezik a szemedKép

Bea! Meséltem az uramnak a házat, erre megkérdezte, hogy mekkora, de azt nem bírtam megmondaniKép Meg hogy hol van, azt seKép Egyébként szerintem itt a babaneten is föltehetnéd, sokan akarnak kiköltözni a városból.

Anikó! Kipurcant a hülye telefonom, állandóan kikapcsol. Nem is bírtam visszakapcsolni azóta. A huszas számomat nem tudod?

Rita! Meddig melóztál? Sz.r volt nagyon?
Bölcsiügyben: én is bölcsiellenes vagyok, de tudok olyan gyereket, aki 2,5 évesen imádott minicsoportba járni az oviba és pár nap alatt gy beszokott, mint a sicc. Az ovi az már kell Miksának, úgy látom. Nálatok más a helyzet, hiszen otthon is van játszótárs. De én sokszor már nem vagyok elég.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Önző gyors beírás tőlem Kép

Bocsi, hogy nem írtam eddig, de annyira hulla fáradt voltam Kép Most jön ki a feszültség.

Tehát tegnap megkaptam a második afp-s eredményt, ugyanolyan rossz lett Kép AFP: 0,6 MOM. Dokihoz el, megnyugtatott, hogy szerinte tuti nincs baj. De nézegette a leleteket, össze is keverte, mert hogy mindkettőn a terhességi hét 17. Na ezen bepipult Kép Felhívta nekem az afp-s labort és újraszámoltatta a leletemet. Az eredményét már csak telefonon kaptam meg, pont a metróban voltam, de a lényeg, hogy az első lelet AFP MOM értéke 0,9!!!! És nem 0,6. Na ha elsőre jól számolták volna ki, akkor nem idegeskednék már két hete...

Röviden ennyi, én sokkal nyugodtabb vagyok, hétfőn pedig genetikai uh Kép

Még nem is olvastalak végig Titeket Kép

De azt látom, hogy névnapozunk Kép MOTIOT, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MI IS!!!

Megyünk játszóra, de majdcsak jövök rendesen Kép

Puszi!

pgaboka

Alszik a két lurkóKép
Gabi, ez tök jó!!!KépKép
Olyan barom ez a magyar egészségügy, feleslegesen paráztatják a jónépetKép
De legalább minden rendben vanKépKépKép
És akkor hétfőn az is kiderül, hogy kuija van-e, vagy nunija????Kép

Képzeljétek, ne szidjatok meg nagyonKép, most olvastam végig azt a pár oldalt, amit akkor írtatok, amikor kórházban voltam.
Szégyellem is magamKép
Tényleg tök hülyén írtam az egészet, tök úgy lehetett hinni, hogy már akkor elindultak a fájások, amikor azt írtam.De azok csak jóslók voltak.Viszont baromi erősek.
A tényleges csak fél 1-kor kezdődött.
Úgyhogy csajok, Gabi, Beszti időben elindulni!!!!!!!!!!!
Nehogy úgy járjatok, ahogy énKép
Tényleg, Beszti, te hol fogsz szülni?
És ez milyen messze van tőletek???
4.gyereknél megint kérdéses a dologKép

Szirom, a WestEndbe meg olyan a szökőkút, hogy van a medence rész, és a spriccelő sugár nem abból jön, hanem kívülről a padlóból indul a fúvóka.Na, amikor Olivér odaszaladt, még nem jött a víz, aztán hátralépett épp a fúvókára, és abban a pillanatban indult meg a vízsugár.
Képzelhetitek!!
Most pl. mi van akkor,ha egy forint nincs nálunk, és nem tudunk neki száraz ruhát venni???Kép
ja, aki ezeket kitalálta, azt kéne tényleg szétáztatni egyszerKépKép

Motiot, Ábelnek jobbulást, hogy van most???
Javult?
Láza?

Szirom, nem fog folyni a könnyem hagymavágásnál?
Ez kircsiKép
A párásodást viszont én is utáltamKép
Ma is úgy szenvedtem ki-be, de majd csak belejövök egyszer.
De most meg a szemüvegembe is cseréltethetem ki a lencsét, mert ugye abba csak 0,75-ös van.
Aztán meghülyül a szemem a változó dioptriáktólKép
10 rongy az isKép
Ma végre megjött az anyakönyvi kivonat az oep-től, holnap megyek is Vácra csp,meg anyasági segély ügybenKép
Tele lesz a zsebemKépKépKép

Miksa hogy van?
Lett valami a hőemelkedésből??
Reméljük csak nemKép

Natasa mocorog, nyöszörög, meg nézem.
Képzeljétek, Olivér úgy hívja, hogy NasaKépKépKép
Lassan már mi is így szólítjukKép
(meg úgy, hogy Nasi-MasiKépKép)
Ez meg olyan, mint az Oli-PoliKép
na, megyek, nem idegellek benneteket a hülyeségeimmelKép

Ja, holnap igazoltan leszek távol, délután meg anyáknapi ünnepség lesz az ovibanKép
nagyon készül a fiacskámKép
vas

Hahó!

Gabi! Ez tök jó hír! De tényleg döbbenet, hogy más kontójára pontatlanok, és itt emberekről van szó, nem akármirőlKép Nagyon örülök, és ha hétfőn mégeccer megnyugtatnak, akkor túl is vagy az egész mizériánKép

Ildi! Ismerem a West End szökőkútját isKép Ilyen baleset mondjuk velünk még nem történt szerencsére, de tényleg elgondolkodtató, amit írsz. Mi van, ha nincs az embernél pénz, meg egyébként is, mér kell neked ruhát venni, ha nem is akartál...

Aha, a hagymavágás teljesen problémamentes lencsébenKép Csak ne akkor tedd be a szemedbe, amikor már hagymás a kedeKép

Miksa nincs jobban, 37,3. Ami nem különösebben magas, de épp elég ahhoz, hogy ne érezze jól magát. Takis is, köhögni viszont csak néha köhög. Baromira nyűgös viszont, egymás után csinálja a marhaságokat. Olyan hisztit vert le az udvaron, amikor nem engedtem a pocsolyába bele, meg azt se, hogy a söprűvel csapkodja a tócsát, hogy végül a hónom alá csaptam és behoztam. Előtte még bevágtam a kertkaput, amitől leesett a túloldalon a csengő. Örülni fog az uram. De mondjuk tegnap ő is meglátta, hogy mire képes a kölyök, mert ő is idő előtt vitte kia kocsiba. Neki is lefeküdt a PólusbanKép Meg játszotta a rongybabát, minden átmenet nélkül eldobta magát, huzatta magát. Most bekeményítettünk, szólunk neki, hogy ha nem fejezi be, akkor ez és ez lesz, és ha újabb figyelmeztetésre sem hagyja abba, akkor be is váltjuk. Kezdi lassan kapisgálni, de van, hogy a hiszti erősebb. Úgy döntöttünk, hogy nem hagyhatjuk, hogy a fejünkre tojjon a 2,5 éves gyerekünk...

Még annyi, hogy akit érint és érdekel, megnyílt Dunakeszin az Auchan mellett a Buy Way, van C und A, Deichmann, Jysk, állítólag Kenguru Gold is, szóval elég sok üzlet. Nekem ez tök jó, újabb segítség, hogy ne kelljen bemenemm a városbaKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na csak beneztem, de nincs itt senki delutan ota.
Akkor en is megyek aludni.

Jo ejszakat mindenkinek!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Azért írhattál volna többet, névnaposKép Itt vagyok különben, csak magammal nem akartam levelezni. Olyankor nincs forgalom, ha mindenki csak benéz és továbbáll... Na, nem okoskodok, én is megyek aludniKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, még van háromnegyed órám, hogy Motiotnak

Kép

kívánjak!

(Miután Motiot múltkor az én kérésemre feloldotta nevének rejtélyét, ma hosszan gondolkodtam, hogy ki is Mónika itt...Kép
Lehet, hogy a negyedik gyerek után már a saját családtagjaimra is táblácskákat akasztok majd, hogy tudjam kit hogy hívnak Kép. Tragikus...)
Én itt voltam, Szirom, csak láthatatlanul Kép, mert megint volt egy kis tennivalóm.
Most nagyon álmos vagyok, megyek aludni, holnap talán lesz időm több locsogásra Kép

Szép álmokat!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

SZIROM! IGAZAD VAN!!!!!!!!!!!!!!!!
Sokszor én is csak benézek, na senki, megyek tovább.

Pedig nagyon sokat jelent ám nekem ez a topic, meg ti benne! Kép

Pörögjünk hát!

Holnap megosztom veletek egy dilemmámat, de most már ellejtek...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

SziasztokKép

SziromKép
egyetértek, de sajnos én nem tudom fellendíteni a topikotKép örülök ha legalább aznap képbe tudok kerülni (olvasással) hogy mi van Veletek, írni csak ritkábban tudokKép Most is amióta ide tettem magam, Pupi 10 mp.ként kiabáll, hogy Mama, Babaó fejájt ededülKépKép és mindig meg kell néznem Barnabást a járókában és Pupival együtt örömködni, hogy milyen ügyiKép (5 napja állt fel először egyedülKép10 hónaposan már éppen ideje volt, más ilyenkor már fut, szaladKép)
Szegény MiksaKép Nálunk is van egy kis taki Barnabásnál és éjszaka ma is köhögött kicsit, de nem vészes. Nektek milyen volt az éjszaka?
Küldd légyszi a számod, mert hívogattalak ezerrel, de látom hiábaKép

Gabi,
annyira örülökKépKépKép
De felháborító, hogy milyen fejetlenség van egy csomó korházban, rám is terhesen rámhozták a szívbajt, hogy milyen durva betegségem van (majd a talinKép elmesélem), közben "csak" elcserélték a leletemetKépKép Egy hétig temettem magamKép és a piciről a hasamban nem is beszélveKép
Genetikai uhKépremélem megmutatja magátKép

Motiot,
én mindig úgy várom a képeketKép biztos nagyon szép lett a családi fészketekKép meg a terasz isKép
Futottál tegnap? Én elkezdtem a Réka alakformáló dvd-re a comb-fenék lefaragást, az van ráírva, hogy -5kg/hét..... elég komolytalanKép de kölcsön kaptam így kipróbálomKép Nagyon keményKép Alig bírtam járni utánaKép

Rita,
mikor tudsz jönni a játszóra???Kép

Ildi,
szökőkútKép nem is lehet látni? és egyszer csak feltör a víz???? ez nagyon durvaKép de lett Olinak szép új rucijaKép
Én lemaradtam kocsi ügyben, bocsi....Kép azt hittem már megvan és én Zafiránál tartok.... akkor most milyen is lesz?Kép
Neked nagyon jól állt a szemüvegKép de biztos kényelmesebb lencsében, majd belejössz a ki-be rakásba isKép

Na eddig bírtam, hogy nyúzzák egymástKép muszáj mennem...

Ja, Bea!
Remélem már vidámabbak a napjaidKép Mi is évekig árultuk a balatoni ikerházat (Árpi apukája építette, nagyon régen és nagyon lepusztult márKép)
Azt hittem ezt a kutya se fogja megvenni, mert olyan túlkínálat van, szebbnél szebb házakból... és egy hete sikerültKép Ügynökkkel árulod?
A bölcsihez is akartam írniKép de már nagyon hangosakKép

Bocsánat ha valaki kimaradt vagy nem válaszoltm, de most csak kapkodokKép

puszi Nektek (olyan jó, hogy vagytokKép)

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Nincs láza MiksánakKép Pedig amikor kivettem az ágyból, melegnek éreztem, de néhány perc múlva már nem, és a lázmérő is azt mutatta, hogy normális a hőjeKép Azért takis még, meg 3/4 8-kor kelt, ami nem teljesen normális dolog, de persze nem baj. Viszont nyűglődök ezzel a Sterimarral (Fluimart szoktunk venni, de most nem volt): utálom a kacsacsőrét, ha megcsúszik rajta a kezem, akkor megsérthetem a kölyök orrát. És én sose tudom megnyomni elsőre, biztos velem van a baj. Ráadásul akkora spricnit belő, hogy szegénykém mindig elrántja a fejét, folyik mindenhol minden és még meg is karmolhatom.

Anikó! Hogy lehet ilyet eltitkolni, hogy felállt Barnabás?KépKép Óriási gratula!!!Kép Új időszámítás kezdődik, meglátodKép

Küldök mélben számot, mert én se bírlak hívni, benne van ugye a te számod a szar telefonomban.

Talit én is várom (mindig a legközelebbit, az most akkor Gödöllő lesz?). Hozzánk is jöhet bárki bármikor, ha Miksa meggyógyult. Bár most itt vannak ezek a rohadt szúnyogok. Úgy tűnik, hiába irtottak tegnapelőtt, mert aztán jött rá a nagy zuhi, lemosta a cuccot, és bár tegnap délelőtt jobbnak tűnt a helyzet, délutánra már romlott és estére megint baromira sok lett belőlük. Ma még nem mertem kimerészkedni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt Csajszikak,
Szirom, teljesen igazad van, en is mindig csak benezek, ha nincs senki, akkor nem is irok. Na ezentul mashogy lesz!

Örülök, hogy Miksa jobban van, Abel is laztalan, mar tegn
ap is csak reggel volt neki es egesz nap megint rosszalkodott, ugyhogy asszem rendbejött. Nozija kicsit folyik, de en is nyomom neki a tengeri sos cuccot ezerrel, persze ö sem szereti. Egyedül akkor hajlando hagyni, ha apukaja is nezi es mondja neki, hogy milyen ügyes.
Egyebkent mi ma 6.20-kor keltünk!! Ugyhogy Miksa nagyon ari kisfiu, hogy eddig aludt! Persze en nem keltem fel meg akkor, kicsit probaltam marasztalni, de hiaba.

Aniko, Barnabas nagyon ügyi, hogy felall! Innen mar gyorsan megy a dolog!

Szunyog itt hala Istennek nincs, a hat ev alatt, miota itt lakunk, csak elvetve alalkoztam velük. Itt alapbol irtjak öket ezerrel, meg szerintem nincs is annyi, mint nalunk otthon. Viszont a bekakra nagyon vigyaznak, ilyenkor tavasszal minden ut mellett, ahol bekak tanyazhatnak a vizesebb helyeken, kitesznek egy ponyvat az ut melle, amolyan keritesnek, hogy nehogy szegeny bekak kimenjenek az utra es elüssek öket. Na talan ezert is nincs annyi szunyog he-he-he.

Gabi, örülök, hogy jok a leleteid, ez tenyleg szörnyü, hogy mas karara csak igy elnezik a leleteket, mikor egy embereletröl van szo!En nem tudom, mit csinalnek, de kivernem a balhet, az tuti.Bar m<r nem tudsz mit tenni, inkabb csak örülni, hogy minden okes!

Asszem elballagunk vasarolni, hogy ne delutan kelljen apaval. Aztan meg jön a biztositos muki is, valamit ala kell irnom, kötöttem egy plusz biztit a cuccainkra tüz, lopas esetere. Nem art, ha van.

Ja, Aniko, voltam tegnap futni, azt hittem meghalok, de nem a tüdöm miatt, inhalaltam, mielött elmentem, ugyhogy az most rendben volt, hanem a labaim nem birtak ugy, mint ahogy szerettem volna. De majd belejövök. Holnap is megyek. Asszem minden masnap fogok menni es ha belejöttem, akko a köztes napokon meg Reka, callanetic meg hasonlok. A Reka-fele tornat ismerem, tenyleg jo, jol megdolgoztat. En hoztam februarban egy masikat, a legujabbat, asszem a 3. kazija. Külön-külön fel ora popsi, has meg felsötest. De meg nem probaltam ki, itt az ideje.

Na tenyleg mentem.

Rita, varom kivancsian a dilemmadat, oszd mar meg velünk!

Puszi mindenkinek

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Adél nagyon nyúz, alvásidőben dilemmázok! Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Naszoval en itt lennek, de mas nincs....
Mindenki kint van a gyerekkel? Vagy alszotok meg?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?