Na, megpróbálok jönni:
Gyorsan összefoglalom a hétvége eseményeit, kirándulás unalmas volt, sz*r volt az idő..stb.
Pénteken reggel Leventét beirattuk a suliba, persze, nem szeretnénk, ha ugye oda menne.Talán a héten már értesítenek a másikból, hogy felvették-e oda
Aztán visszamentem az urológushoz, vittem a kis kövemet, le kellett adnom a laborba, bevizsgálják
Hazajöttünk, és olyan kedves voltam, mondtam Leventének, hogy ha akar itthon maradhat, nem kell oviba mennie.
Kár volt
Úgy kiakasztottak, hogy bőgtem, ordítottam velük, mint a nagyágyú.
Így még sosem akadtam ki.
Nme voltak normálisak.Leventét felzavartam, aztán Oli se mert megnyikkani.
Amúgy is sík ideg voltam, mert az anyakönyvi kivonata Natasának 3 hét alatt nem ért vissza az oep-től(de még ma sem), hívtam őket, segíteni nem tudtak, hívtam a postát, azok meg akkora parasztok voltak, közben a 2 gyerek rángatta a gatyám, mellettem őrjöngtek, na akkor borult ki a bili
Aztán a balhé után már tudtak viselkedni.
Na, vasárnap délben elindultunk Kóspallagra, jó hely különben, de semmi kedvünk nem volt.Az volt a szerencse, hogy Gábor egyik munkatársának ott volt a 2 lánya(12 , 15 évesek), és velük elvolt Levente is, meg Olivért is elpesztrálgatták.
Egyedül nem bírtuk volna.
Különösebb balesetek nélkül megúsztuk a 2 napot, csak egy ismeretlen eredetű vérfolt volt Oli pulcsiján
Meg átázott a pelusa az egyik kiscsaj ölében
Kaja jó volt, bár a vacsorás desszertemet nem tudtam megenni, mert a két kicsit kellett vinnem aludni, totál fáradtak voltak.Így 9-kor angolosan távoztam a vacsoráról
Pedig még kaptunk lóvét is a Gábor főnökeitől Natasa születésére.
Na, erről is lemaradtam
Másnap erdei vasútazni mentünk volna, de zuhogott az eső, szerencsémre.Nem lett volna jó Natasát cipenei a hidegbe órákon keresztül.Így kocsival mentünk Nagybörzsönybe,, de én ki se szálltam az autóból, ugyanis mindhárom gyerek aludt.
Na, aztán elkezdtek étterem után rohangálni, Nagymarostól(Rita, mi is ott voltunk), Verőcén, Vácon át, végül Göd-alsón ettünk, (2 óra alatt hozták ki a kaját)mindenki hulla volt már.
Annyira uncsi volt, és tök értelmetlen ez a hétfői nap, csak egy ámokfutás volt az egész.Kb.7-re értünk haza.
Kedd reggel itt kezdtük az okmányirodába, persze, hiába volt időpontunk 8-ra, fél kilenckor kezdtek el velünk foglakozni
Aztán mentünk a WestEnd-be a bankba, szocpolt akartuk Natasára is érvényesíteni, de ugye az anyakönyvi még nem jöt vissza, azt még be kell oda mutatni.
Aztán mentünk le enni az aluljáró szintre, amikor Olivér kicsit "megfürdött" a szökőkútban
Totál beterítette egy vízsugár
Mehettünk tiszta ruhát venni neki
Kajára persze nem maradt idő.
Onnan dokihoz mentünk, az legalább simán ment.
2-re meg a Pólusnóba kellett menni a vision ex.-be a lencsémért.
Na, azt berakni, meg kivenni nem semmi
Már ott tartottam, hogy behisztizek és jövök haza.
A csaj meg ott bámult, hogy hogy rakom be.Mondani se kell, hogy tök ideg voltam. Nagynehezen sikerült.Kivenni se egyszerű
Na, mindegy, megvan, az a lényeg.
Onnan már jöttünk haza(vagyis előtte Leventéért mentünk az oviba), ja Oli még a media markt közepén bakakált
Apuci tehette tisztába, nekem mennem kellett lencsézni
Bőven ennyi.
A legjobb a szökőkutas sztori volt, látnotok kellett, hogy meglepődött szegényke
Anikó, nem egyedül mentem, apa is jött velünk, kész lettem volna egy ilyen rohangálós naptól egyedül.
Új kocsi még nincs, 5 hete rendeltük meg, és kb 12-16 hét múlva ígérték.
A Zafira már lehet meglenne
Szirom, nem semmi mennyi szúnyog van nálatok
Én még nem láttam idén egyet sem
Gabi, mi volt vérvételen, új eredmény, uh?????
Bea, nem semmi volt az a napod, de legalább apa örült a tortájának.Vevővel mi van, nem jelentkezett azóta sem???
Nálunk Levente járt bölcsibe Pesten, de nem szerettük, így ki is vettem pár hónap után, októbertől járt májusig.Ebből 2 hetente beteg volt.
Olivért, Natasát nem akarom beadni.
Én egyébként imádok hülye emberekkel összeakadni, akik beszólogatnak, hát beszólogatok nekik én is
Gabi, volt szülinapi buli?????
elvégre csak egyszer 30 éves az ember
(én se leszek már többet az)
na, megint nem tudom, miket akartam írni, visszaolvasok, aztán jegyzetelek inkábbb, mert mindent elfelejtek
Puszi